Ugrás a tartalmakhoz

Fotó

Csömöri pampák és mogyoródi dombok...

Ez a téma archivált. Nem tudsz archivált témához hozzászólni. Ha szeretnéd újranyitni, keress meg egy moderátort, vagy admint.
1312 válasz a témához

#441 Guest_Ana_*

Guest_Ana_*
  • Guests

Közzétéve 2005 szeptember 15. - 14:17

Persze,meg van még...Nagyon okos ügyes aranyos,meg ilyenek,lovagulunk rajta,meg ugrunk is vele! :)Nagyon ari lett...örülök annak,amit utoljára írtál... :kocc: :kocc: :yeah: :kocc: :kocc:

#442 BoKa

BoKa

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 5.718 hozzászólás

Közzétéve 2005 szeptember 15. - 14:18

Ana, és Dáma? Róla is mesélj légyszi :) Érdekel a sorsa.

#443 Lombardo

Lombardo

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.519 hozzászólás

Közzétéve 2005 szeptember 15. - 14:21

Na jól van, akkor minden rendben a fakók körül! :) Csak azt írtam, ami a saját tapasztalatom volt vele. Nekem kellemes emlékeim vannak, arról az idõszakról! :) Bár most Gödöllõn vagyunk a mostani paccommal, de lehet egyszer ellátogatok felétek!

#444 Guest_Ana_*

Guest_Ana_*
  • Guests

Közzétéve 2005 szeptember 15. - 14:25

Jörülök neki,hogy köztünk nincs harag!!!! :D :cool: :kocc: :cool: :D Boka,minden oké vele...

#445 cappaa

cappaa

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 738 hozzászólás

Közzétéve 2005 szeptember 15. - 15:39

Nekem személy szerint semmilyen összetûzésem nem volt Ervinnel. Amit tudok: az egyik fiú, akit Ágiék tanítottak, ki akarta próbálni az Anikó egyik óráját. Úgy tudom, nem engedték. Sõt, a saját szememmel láttam, hogy a MI KÉT LOVASUNKAT, AKIK MÁR VELÜNK JÖTTEK ÁT az Ervinékhez, átrakatta Ervin, hogy az Áginál tanuljanak. Nem vagyok mindig lent, nem akarok senkit szapulni, abba kéne ezt hagyni, azt kívánom, legyen már ennek vége. Minden hétvégén lent vagyok, elég nyugis a légkör, nincs hangos vita, semmi. Kultúráltan próbálják meg elintézni az ügyeket.Ismerem Anikóékat másfél éve, segítek nekik, voltam ott egy-egy hétig, amikor nem volt lovász, tudom, hogy nagyon lelkiismeretesen dolgoznak. Engem oktatnak is, és MAXIMÁLISAN MEG VAGYOK ELÉGEDVE ANIKÓ OKTATÁSÁVAL. Precíz, odafigyel, és buzdít, bátorít, segít. Ervint alig ismerem, mégsem szapulom. De azt tudom, hogy azonnal ki akarta rakni a lovainkat és Anikóékat, õk persze nem mentek bele. Tény az is, hogy az egyik ló erõteljes fogyásnak indult, a saját szememmel láttam. Az új tulajdonosokat is ismerem valamennyire, jobban, mint Ervint, és kedvelem õket. Sok fejlesztést akarnak, fedelest, futószáras karámot stb. Nekem tetszik a hozzáállásuk, mindenképpen hozzáértõvel akarnak tárgyalni, mielõbb bármit csinálnak. Lelkiismeretes embereknek tartom õket.Errõl ennyit, engem a sok okoskodó hozzászólás is zavart. Én sem vagyok mindig ott, de a lovasoktól hallottam ezt-azt, , és bár nem kérdõjelezem meg, amit mondtak, most mégsem írom le, mert nem akarok újabb vitát szítani.Aki nincs ott, az ne is foglalkozzon az egésszel, legfõképpen pedig ne találgasson, mert semmi értelme pletykákat útnak indítani.

#446 Guest_Ana_*

Guest_Ana_*
  • Guests

Közzétéve 2005 szeptember 15. - 15:44

Nem mindennel vagy szerintem tisztában,és lehet hogy többet vagyok kint,és jobban átlátom a dolgokat,de higgyen mindenki annak,aminek,vagy akinek akar... :dev: :cool: :dev: :cool:

#447 cappaa

cappaa

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 738 hozzászólás

Közzétéve 2005 szeptember 15. - 16:05

Mivel nem vagyok tisztában? Írj kérlek!

#448 Guest_Ana_*

Guest_Ana_*
  • Guests

Közzétéve 2005 szeptember 15. - 16:06

Mi is a teljes neved,mert Téged ismerlek,ha még a Szávay-istállóban van a lovad...

#449 cappaa

cappaa

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 738 hozzászólás

Közzétéve 2005 szeptember 15. - 16:07

Most csak azért nem írom le a nevemet, nehogy mást írjál, mint ami kikívánkozik belõled. Nos?

#450 Guest_Ana_*

Guest_Ana_*
  • Guests

Közzétéve 2005 szeptember 15. - 16:12

Nem vagyok olyan,ha kérdeznek válaszolok,de ezt elvárom a másiktól is...

#451 cappaa

cappaa

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 738 hozzászólás

Közzétéve 2005 szeptember 15. - 16:14

Hajni vagyok. Na mit nem tudok jól?

#452 Zserbo

Zserbo

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.149 hozzászólás

Közzétéve 2005 szeptember 15. - 16:22

Szia Szasza! :) Milyen kicsi a világ, hogy megint összefutunk, az öcsém az osztálytársad... :)Már vagy 2 hete nem voltam kinn Zserbóéknál. :hupp: :hupp: :hupp: :hupp: :hupp:

Edited by Zserbo, 2005 szeptember 15. - 16:23.

#453 Guest_Ana_*

Guest_Ana_*
  • Guests

Közzétéve 2005 szeptember 15. - 16:26

Az,hogy átrakatta,nem így történt,ezt választották,csak ennyit akartam írni...Tonka...Ugye jól gondolom??? ;) :yeah: :) :) :yeah: ;)

#454 cappaa

cappaa

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 738 hozzászólás

Közzétéve 2005 szeptember 15. - 16:29

Ana, én nem így hallottam, hiszek az Anikóéknak, de nem voltam ott, nem hallottam szó szerint. Viszont veled az égvilágon semmi bajom! :ang: Te ott voltál, hallottad, hogy ki mit mondott?

#455 Zserbo

Zserbo

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.149 hozzászólás

Közzétéve 2005 szeptember 15. - 16:31

Jól gondolod. ;) Üdv itt a fórumon! :)

#456 Guest_Ana_*

Guest_Ana_*
  • Guests

Közzétéve 2005 szeptember 15. - 16:32

Egy-két verziót hallottam,de szerintem a diszkrécióm a minimum...Én sem szeretnék Veled mások kapcsolata(i) miatt rosszban lenni,nekem sincs Veled az égvilágon semmi bajom! :D :kocc: :ang: :kocc: :ang: :D

#457 Guest_Ana_*

Guest_Ana_*
  • Guests

Közzétéve 2005 szeptember 15. - 16:34

Mi a helyzet Veled?? :yeah: Sokat lovazol mostanság? :kocc: Gondolom... :)

#458 cappaa

cappaa

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 738 hozzászólás

Közzétéve 2005 szeptember 15. - 16:37

Ja, elég sokat, szerdán is lent voltam, hétvégén is megyek. Veled mizujs? Hogy bírod ezt a huzavonát?

#459 Guest_Ana_*

Guest_Ana_*
  • Guests

Közzétéve 2005 szeptember 15. - 16:39

Aha,én is megyek 7végén...Elég rossz,de mostmár tojok rá... :yeah: :yeah:

#460 Guest_Ana_*

Guest_Ana_*
  • Guests

Közzétéve 2005 szeptember 15. - 16:41

Zserbó,veled mizu?tanulsz sokat,vagy nem vészes? :confused: :kir:

#461 cappaa

cappaa

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 738 hozzászólás

Közzétéve 2005 szeptember 15. - 16:43

Hétvégén én is lent leszek.Én nem szólok bele az egészbe, meghallgattam Anikóékat, a lovasainkat, személy szerint hiszek nekik, de mint írtam, nem voltam jelen sokszor. Nem is akarok errõl többet írni, írtunk mi hárman eleget, mi, akik ott vagyunk, és nem csak találgatunk. Én nem fogok senkivel összeveszni, utálom a vitát, de a pletykákat még jobban. Csak kint akarok lenni és jól érezni magam, jót lovaglni, ahogy eddig is volt.

#462 Guest_Ana_*

Guest_Ana_*
  • Guests

Közzétéve 2005 szeptember 15. - 17:30

jól van,jól van,mi is ezt szeretnénk,csak a saját álláspontunkat megvédtük,meg ami nem úgy történt,azt leírtuk... :ang: :ang: :ang: És ne legyen harag,legalábbi köztünk ne... :kocc: :kocc: Már csak egy dologra lennék kíváncsi... :P :P

#463 csömör

csömör

Új vendég

• Fórumtag
  • 13 hozzászólás

Közzétéve 2005 szeptember 15. - 17:36

Mostmár komolyan mondom, kíváncsi vagyok az igazságra. Bár nem tudom, hogy ki fog-e már derülni. Azt hiszem, kilátogatok a holnapi napon. Ana! Kint leszel holnap? Mikor? Már ha nem zavarok...

#464 Guest_Ana_*

Guest_Ana_*
  • Guests

Közzétéve 2005 szeptember 15. - 17:42

Mire vagy kíváncsi?Mi derül ki,Én arra,hogy ismerlek-e téged...Amúgy igen,kint leszek,kb.2körül...Gyere nyugodtan! :gm:

#465 csömör

csömör

Új vendég

• Fórumtag
  • 13 hozzászólás

Közzétéve 2005 szeptember 15. - 17:46

Majd meglátjuk :P Attól függ, hogy végzek a munkámmal. De sietek. Végülis péntek lesz. Kicsalogatom a párom is. Nem szereti a pacikat, de én megszerettetem vele :)))))

#466 Guest_Ana_*

Guest_Ana_*
  • Guests

Közzétéve 2005 szeptember 15. - 17:54

Mire vagy kíváncsi, válaszolj,mert érdekelne... : :rolleyes: :rolleyes:

Edited by Ana, 2005 szeptember 16. - 5:19.

#467 csömör

csömör

Új vendég

• Fórumtag
  • 13 hozzászólás

Közzétéve 2005 szeptember 15. - 19:48

Az igazságra. Bár nem tudom, hogy az ki tud-e már derülni...Igazad van abban, hogy én csak az Anikóék véleményét hallottam, nekik hiszek, de kíváncsi lennék a másik félre is. Bár mostmár tökmindegy. Mondom! Ha ráérek és hamar végzek, kinézekpusssz, jó éjt

#468 Zserbo

Zserbo

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.149 hozzászólás

Közzétéve 2005 szeptember 15. - 20:11

Köszi, megvagyok. Csömörre sajna nem tudok most kijárni, mert annyira allergiás vagyok. :( Helyette Gödöllõn lovagolok, de hiányoznak nagyon a csikók, meg Zserbó is. A suli elég szivatós, szeretnék, ha sokat tanulnánk. :gm:Ps.: a hozzászólásod alján, az ikonsorban a Javít gombbal tudod utólag szerkeszteni a hozzászólásodat. ;)

#469 Guest_Ana_*

Guest_Ana_*
  • Guests

Közzétéve 2005 szeptember 16. - 5:19

Jól van,akkor lovagolj sokat!Fúú megértelek,én idén nyáron eléggé allergiás voltam,de ilyenkorra már elmúlik... :kir: Lovizzál sokat,ja és köszönöm a jótanácsokat!!!Majd még beszélünk! :kocc: :kocc:

#470 anett1980

anett1980

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 98 hozzászólás

Közzétéve 2005 szeptember 16. - 6:33

Cappaa-nakSzió! itt ÁgiAhogy én tudom: Nem Ervin rakta át hozzánk az Anikó vendégeit....Mindenkinek van szabad akarata. És hogy ki melyik oktatónál tanul, az mindenkinek a saját döntése.Te jól mondtad, hogy talán egy ló fogyásnak indult, de valaki úgy állítja hogy az összes. Azért van némi különbség.Amúgy ugyanaz a véleményem Anikóékról mint neked és is nagyon csípem õket, meg a vendégeiket is. :) Nekem személy szerint semmi problémám nincs velük. Na, ennyi.

#471 cappaa

cappaa

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 738 hozzászólás

Közzétéve 2005 szeptember 16. - 6:46

Szia Ági, itt Hajni, és mint írtam, nem voltam ott, amikor a két lovas -gyerek- átigazolt hozzátok, én azt hallottam, amit írtam, de senkinek nem akarok fejfájást okozni, ismertek, én kerülöm a vitát, veszekedést, így részemrõl ennyi. :ang:

#472 anett1980

anett1980

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 98 hozzászólás

Közzétéve 2005 szeptember 16. - 7:32

Ok. Én is csak leírtam. Ezzel vége is. Azért hiányozni fogtok.Meggyes-nek:Köszönöm a telefonszámokat. Sajnos nem a mi kutyánkat találták meg. :( :( Õk fehér-feket foxit találtak, a miénk fehér-barna. Akkor hirtelen arra gondoltam hogy az a mi Emily-nknek a kölyke, ugyanis az is eltûnt két hónappal ezelõtt és õ fehér-fekete volt. De amit találtak az már pár éves. Pedig annyira reménykedtem. Remélem hogy jó helyen van és nagyon szeretik meg sokat labdáznak vele, mert azt imádta. Még egyszer köszönöm a segítséged.

#473 cappaa

cappaa

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 738 hozzászólás

Közzétéve 2005 szeptember 16. - 7:53

Ági, még megkerülhet! Drukkolok!

#474 BoKa

BoKa

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 5.718 hozzászólás

Közzétéve 2005 szeptember 16. - 10:55

Kultúráltan próbálják meg elintézni az ügyeket.

Hozzászólás megtekintése

Kinek mi a kulturált, ugyebár :dev:

#475 Unicorn

Unicorn

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 10.663 hozzászólás

Közzétéve 2005 szeptember 17. - 21:34

szilvisek,itt van pár kép. óhaj-sóhaj magánüziben. akinek meg (ugró)edzése van valamikor és szeretné, hogy rajta gyakoroljak, csak susogja szintén. nekem kell a gyakorlás, ti meg láthatnátok magatokat, hogy esetleg mit rontotok, de nem kötelezhetem a disznótort.

#476 csömör

csömör

Új vendég

• Fórumtag
  • 13 hozzászólás

Közzétéve 2005 szeptember 18. - 18:58

Köszönöm Ana. Ne haragudj, most értem haza a kórházból és minden nap mennem kell. Teljesen kész vagyok, de tervezem, hogy kimenjek. Péntek vagy szombat kint leszel? Legkésõbb akkor tudok menni. Remélem, találkozunk. Mi a helyzet? puszi

Edited by csömör, 2005 szeptember 18. - 20:02.

#477 Nemesis

Nemesis

Új vendég

• Fórumtag
  • 1 hozzászólás

Közzétéve 2005 szeptember 18. - 19:52

"Ha nem veszted fejed mikor zavar van, s fejvesztve téged gáncsol vak,süket. Ha kétkednek benned, s bízol magadban, de érzed az õ kétkedésüket Ha várni tudsz, és várni sose fáradsz, és hazugok közt se hazug a szád, Ha gyülölnek, s gyülöltségtõl nem áradsz mégsem papolsz mint bölcs-kegyes galád Ha álmodol, s nem zsarnokod az álmod gondolkodol, s becsülöd a valót Ha a sikert, kudarcot bátran állod s úgy nézed õket mint két rongy csalód Ha elbírod, hogy igazad örökre maszlag gyanánt használják a gazok S életmûved - mi ott van összetörve - silány anyagból építsék azok Ha mind amit csak nyertél - egy halomban - van merszed egy kártyára tenni föl, Ha vesztesz, s elkezded újra, nyomban nem is beszélsz a veszteség felõl, Ha passzolod izmod, inad a célhoz a szíved is - mely nem a hajdani Mégis - kitartasz, bár mi sem acéloz, csak akaratod int, Kitartani! Ha szólsz a néphez, s tisztesség a vérted, királyokkal jársz, s józan az eszed Ha ellenség, de jóbarát se sérthet s mindenki számol egy kicsit veled Ha a komor perc hatvan pillanatja egy távfutás neked, s te futsz vígan Tiéd a Föld, és minden ami rajta, s ami több - EMBER leszel fiam! " KiplingÜdvözlettel: Anikó

Edited by Nemesis, 2005 szeptember 18. - 19:59.

#478 Guest_Ana_*

Guest_Ana_*
  • Guests

Közzétéve 2005 szeptember 19. - 6:09

Nem haragszom :P ,én arra a helyre már nem sûrûn fogok menni :guny: ,de attól máshol talizhatunk... :gm: Na majd még jövök... :ang: Hali :)

#479 cappaa

cappaa

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 738 hozzászólás

Közzétéve 2005 szeptember 19. - 6:35

Nemezis: Úgy van, igaz! :kocc:

#480 Old Shatterhand

Old Shatterhand

A nagy vadász

• Fórumtag
  • 4.354 hozzászólás

Közzétéve 2005 szeptember 19. - 9:57

Köszi, megvagyok. Csömörre sajna nem tudok most kijárni, mert annyira allergiás vagyok. :(  Helyette Gödöllõn lovagolok, de hiányoznak nagyon a csikók, meg Zserbó is.

:confused: Zserbo, viccelsz? Csömörön allergiás vagy a szénára, Gödöllõn meg nem?Ez a szelektív allergia... :D