Ugrás a tartalmakhoz

Fotó

Fejér megye

• Please log in to reply
1941 válasz a témához

#441 Lámpás

Lámpás

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.029 hozzászólás

Közzétéve 2006 január 13. - 12:11

Na most beszéltem az illetékessel, ehhez az árhoz meg kell venni 1 tonnát, eddig már van 500 kg rendelés.

#442 Ancsyyka

Ancsyyka

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 148 hozzászólás

Közzétéve 2006 január 13. - 12:46

Sziasztok!Én is megérkeztem jól!Csuti vigyél is fényképezõt, mert nyálcsorgatva várom merre jártok.Vrony! itt is boldog névnapot kívánok! :kocc:

#443 vrony

vrony

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.293 hozzászólás

Közzétéve 2006 január 13. - 13:33

Ancsyyka!Köszönöm szépen. A fényképezõt meg ígérem nem fogja otthon hagyni a Csuti. :D

#444 Csuti

Csuti

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 4.848 hozzászólás

Közzétéve 2006 január 13. - 13:43

Helló! Most jövök rá, hogy Te vagy az! :D

#445 vrony

vrony

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.293 hozzászólás

Közzétéve 2006 január 13. - 13:44

Hellóóóóóóóóóóóóóó!Hát te itt? :D :)

#446 Ancsyyka

Ancsyyka

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 148 hozzászólás

Közzétéve 2006 január 13. - 14:09

Hát én itt :)Már régóta (Tatár óta) olvasgatom a fórumot, aztán most vizsgaidõszakban meg annyira ráérek, hogy csak na.Így gondoltam regisztrálok jól.És lõn!

#447 vrony

vrony

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.293 hozzászólás

Közzétéve 2006 január 13. - 14:12

Helyes. Akkor azért néha mesélhetsz, hogy mi van felétek.Én tegnap is voltam kint a loviban. Láttam Fánkot (Kiflit). Sajnos csak messzirõl. :DNincsenek képeid?

Edited by vrony, 2006 január 13. - 14:12.

#448 Ancsyyka

Ancsyyka

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 148 hozzászólás

Közzétéve 2006 január 13. - 14:37

Hallottam, hogy jártál arra. Sajnos mostanában ritkán tudok kimenni, mert tanulok..Képek azok vannak, és lesznek a képtáramban: My Webpagebár eddig fõleg a Nellirõl vannak benne képek, de igyexem kevésbé elfogult lenni. :ang: Nálunk semmi sem nem történik, csak dolgozunk látástól mikulásig, mint eddig...

#449 vrony

vrony

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.293 hozzászólás

Közzétéve 2006 január 13. - 14:41

Hát EZ nagyon király.És Vércsével mi történt?

Edited by vrony, 2006 január 13. - 14:43.

#450 Ancsyyka

Ancsyyka

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 148 hozzászólás

Közzétéve 2006 január 13. - 14:49

Keresztbe feküdt az állásba, és meghajlott szegény úgy, mint egy kifli, volt olyan verzió is, hogy nem marad meg, de ápoltuk nagyon sokat, és már jobban van, csak még a nyaka nem egyenes, de lehet, hogy sose lesz az.röviden ennyi a sztorija.

#451 Eletibi

Eletibi

Új vendég

• Fórumtag
  • 25 hozzászólás

Közzétéve 2006 január 13. - 19:25

Lámpás!1000 kg összejött, feleslegeshely 500 kg-nak van még.

#452 Petya

Petya

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.943 hozzászólás

Közzétéve 2006 január 13. - 23:09

Egy tonna répa? Jó ég, hogy fogjátok ezt mindet megenni???P.

#453 Eletibi

Eletibi

Új vendég

• Fórumtag
  • 25 hozzászólás

Közzétéve 2006 január 14. - 8:17

Sitty-sutty! Ezt adom a lovaknak vitamin helyett.Eddig kért: Petya: 400-Lámpás 100-Én 500 kgGorsabban fogy mint gondolmád! Egy ló 4-5kg ot megeszik/nap.Nem tud valaki sütõtököt? Az enyimek nagyon szeretik.

#454 Petya

Petya

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.943 hozzászólás

Közzétéve 2006 január 14. - 11:43

Szia Tibi !Kért még az egyik lovasom 50, egy másik pedig 100kg-ot íme így ni:Akác: 50kgdraco : 100kgElmegyek veled, segítek elhozni mert ezek is ide kellenének hozzám a lovardba.P.

#455 Eletibi

Eletibi

Új vendég

• Fórumtag
  • 25 hozzászólás

Közzétéve 2006 január 14. - 16:18

Jó.

#456 Eletibi

Eletibi

Új vendég

• Fórumtag
  • 25 hozzászólás

Közzétéve 2006 január 14. - 17:11

Sziasztok!Van olyan ember itt szfvár közelében aki lovagolni szeretne,de nincs lova? Mert ha segít lelovagolni a lovaimat akkor cserébefeltudok ajánlani tereplovaglást (nyáron több napost is.).Feltétel:- jó lovas legyél -gyere gyakran ( min. hétvégenként) -pontos és megbízható. - 18 éven felüli.Irj üzenetet magánba, telefonszámmal!

#457 Zsofisz17

Zsofisz17

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 853 hozzászólás

Közzétéve 2006 január 14. - 17:59

Sürgõsen jó minõségû (lehetõleg nagybálás,de nem feltétlen) szénára lenne szükségem. Fedett helyen tárolt,és Fejér megyén belüli(!) elõnyben!Köszönöm!

Edited by Zsofisz17, 2006 január 14. - 17:59.

#458 lilith

lilith

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.846 hozzászólás

Közzétéve 2006 január 15. - 15:45

Van még ebbõl a répából? Ha sikerül megoldanom az elszállítást, 300kg-ra igényt tartanék. Honnan kell elszállítani?

#459 Eletibi

Eletibi

Új vendég

• Fórumtag
  • 25 hozzászólás

Közzétéve 2006 január 15. - 18:27

Van. Petyával megyünk érte elhozzuk a tiedét is ha kell.Seregélyesen átveheted. (hova kellene vinni?)Vagy elmész érte pusztaszabolcsra. Melyik jobb neked?

#460 Csuti

Csuti

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 4.848 hozzászólás

Közzétéve 2006 január 16. - 9:16

Sziasztok!A hétvégénk elég mozgalmasra sikeredett.Szombaton még vígan lovaztunk Rácalmáson és a Kulcson, hármasban Nikivel.Aztán délután elmentünk lovardákat nézni a környezõ falvakban. Mezõfalván találtunk is egy jó helyet (már régóta ismerjük õket egyébként) és szerencsénkre volt is két szabad helyük. Megbeszéltük hogy hamarosan átvisszük hozzájuk a lovakat Rácalmásról.Aztán este benyögte a rácalmási lovardatulaj hogy hétfõtõl nincs helye a Pendinek nála és vigyük el. Csöppet idegesek lettünk, mert egy hete még azt mondta maradhat január végéig. Szerencsére vasárnap már tudtak fogadni minket Mezõfalván, reggelre meg is beszéltük a lószállítást. Innentõl azon kellett izgulnunk, hogy Molly felmenjen a futóra.Reggel kilencre jöttek is a kétlovas futóval. Egy kis sedalin és egy fejre rakott kabát segítségével, egyesével elõrerakva a lábait cirka 40 perc alatt sikerült felrakni Mollyt! :yeah: Délután már az új lovardában nyergeltünk és felfedeztük a közeli erdõt. Csak nyugis terepet mentünk mert Molly még be volt lassulva.Én régebben már lovaztam itt, de nem is emlékeztem, hogy ilyen szép! Az akácos erdei kis utacskák Németkérre emlékeztetnek. És a lovardából 5 perc alatt terepen vagy! Tulajdonképpen már a pálya is egy óriási rét közepén van, szóval szuper.Remélem jól fogják érezni magukat a lovaink!

#461 Kriszti2

Kriszti2

:)

• Fórumtag
  • 641 hozzászólás

Közzétéve 2006 január 16. - 9:28

Csuti,most akkor mi lesz Pendivel, meddig marad nálad?

#462 Csuti

Csuti

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 4.848 hozzászólás

Közzétéve 2006 január 16. - 9:30

Hát, amíg Béla el nem viszi fedeztetni Inárcsra. Szombaton este azt mondta március-áprilisig is maradhat a Pendike. :)

#463 Csuti

Csuti

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 4.848 hozzászólás

Közzétéve 2006 január 16. - 9:39

Ezek meg még havas képek Rácalmáson, valamikor karácsony körül. Nagyon szép volt a Duna-parti erdõ havasan!

#464 vrony

vrony

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.293 hozzászólás

Közzétéve 2006 január 16. - 9:52

Remélem a lovam hamarosan futóra felmenõ lesz,mert így hogy fogunk versenyezni. :)Nagyon büszke vagyok ám Mollyra. Ahhoz képest, hogy annó még bódítóval is alig lehetett feltenni a futóra, most a 35perccel nagyon jó idõt futottunk. Imádom a kis drágát. :yeah:És remélhetõleg ha jobb idõk lesznek, akkor kezdhetünk egy kicsit komolyabban edzegetni is.Szerdánként jár a lovardába a Bálint Laci (szerintem sokan ismerik) és akkor végre lesz edzõm. :D

#465 Ancsyyka

Ancsyyka

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 148 hozzászólás

Közzétéve 2006 január 16. - 11:23

Megnézegettem a képeket... :ezerrelnyálcsorgatósszmájli:Azért megnyugtat, hogy vannak akiknek van idejünk lovazni :nemisirigykedõsszmálji:Vrony!Akkor most végleg Mezõfalván maradtok? És még edzõd is lesz...Én meg ülhetek itthon, és tanulhatok a szigorlatomra.Igazságtalaln az élet!!jav.oka: Nem tok írni

Edited by Ancsyyka, 2006 január 16. - 11:26.

#466 vrony

vrony

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.293 hozzászólás

Közzétéve 2006 január 16. - 11:27

Úgy néz ki, hogy maradunk egy jó darabig. Igaz hogy 5ezerrel többet kell fizetnem, de még edzõ is lesz, jók a terepek és nem vagyok egyedül. A Zsoltiék is nagyon aranyosak, rendesek. Az irigykedés, nyálcsorgatás elkerülésére találtuk ki Csutival, hogy rendezhetnénk egy Kisszenten találkozós, borozgatós, pálinkázós lovaglós napot.

#467 Ancsyyka

Ancsyyka

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 148 hozzászólás

Közzétéve 2006 január 16. - 11:37

Az ilyen nyálcsorgatásmentes lovazós pálinkázós az bejön! :kocc: De miért pont Kisszenten? És kb mikor? Vizsgaidõszak után?

#468 vrony

vrony

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.293 hozzászólás

Közzétéve 2006 január 16. - 11:39

Azért Kisszent, mert az kb. fél úton van. Gondolom ne igazán örülne a Gábor egy egész napos túrának. De ha gondoljátok, eljöhettek egészen Mezõfalváig és akkor együtt visszalovagolunk.

#469 Ancsyyka

Ancsyyka

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 148 hozzászólás

Közzétéve 2006 január 16. - 11:46

Nincs is ló nálunk amivel mehetnénk :( Az Izoldát pihentetni kell, a Gréta az talán, de valahol mindig ki van harapva a háta vagy egyéb helyen, az Amadát Feri bácsi nyúzza, szal hét közben az sem megy, max a Cili lenne az Eszternek, aztán annyi...A másik gáz, hogy a Gábor nem enged át minket a 6oson. Szal izgi lesz...

#470 vrony

vrony

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.293 hozzászólás

Közzétéve 2006 január 16. - 14:17

Nekünk is csak 7végén lenne jó. Szombaton például a Feri Bácsi sem megy. Ha szépen könyörögtök a Gábornak, csak elenged titeket. :D

#471 lilith

lilith

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.846 hozzászólás

Közzétéve 2006 január 16. - 16:38

Van.  Petyával megyünk érte elhozzuk a tiedét is ha kell.Seregélyesen átveheted. (hova kellene vinni?)Vagy elmész érte pusztaszabolcsra. Melyik jobb neked?

Hozzászólás megtekintése

Nagyvenyimre kell valahogy elhoznom, de egyenlõre nincs vállalkozó szellemû ismerõsöm, aki elvállalná a fuvart. Ti mikor hozzátok el? Holnapra kapok választ még valakitõl.

#472 Petya

Petya

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.943 hozzászólás

Közzétéve 2006 január 16. - 17:01

Nicsak Mezõfalva tõlünk egészen bejárható távolségban van !!!Ha akad ott a lovarda környékén szálláshely akkor esetleg szervezhetnék oda egy kétnapos túrát. Csak némi fûtött hely kéne ahol leolvasztjuk a lovasokat a lovak hátáról. De ha elindul egy csapat Seregélyes felé mi pedig elindulunk Mezõfalva felé akkor félútpn simán tudunk találkozni. Ismerem is a terpet egyszer 2,5 éve októberben voltam arra egy hosszú egynapos túrán. Szép hely nemigaz csajok ?? :gm: Mi nap mint nap ilyen terepen lovagolnuk :gm: Mennyi ott a bértartás Mezõfalván?? Azt lehet tudni, hogy miért rakták ki ilyen esztelen gyorsan a lovaitokat a másik helyrõl?Ha nem akarod Csuti akkor nem kell elmondani, csak érdeklõdöm...P.

#473 Lámpás

Lámpás

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.029 hozzászólás

Közzétéve 2006 január 16. - 17:31

Pörög ám a topic !Ha lehet akkor a sárgarépát Sárkeresztesen venném át, ha nem gond. - útba esik, és jó lenne ismerkedni is.Vrony!Hát nem semmi ami veletek történt, de az írásokat olvasva ( a fényképeket is megnéztem) talán nem jártatok rosszul. Persze azért Rácalmás elég kényelmes volt, de itt azért több az élet, meg talán közelebb is vagytok hozzánk.

#474 Eletibi

Eletibi

Új vendég

• Fórumtag
  • 25 hozzászólás

Közzétéve 2006 január 16. - 19:09

Lilith! 300Kg ot át tudunk vinni seregélyesre Petyához,vagy elmész érte . MI szerdán negyünk.

#475 lilith

lilith

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.846 hozzászólás

Közzétéve 2006 január 16. - 19:12

Jó. Ha így megoldható, akkor holnap jelzem, mikor tudnék érte menni.

#476 Csuti

Csuti

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 4.848 hozzászólás

Közzétéve 2006 január 17. - 8:48

Sziasztok!Nem titok Petya. :) A rácalmási lovardatulaj amúgy is le akarta bontani a lovardát, mert már több éve nem ment a "biznisz", eleinte voltak bértartói, lovasai, jobb lovai, de elszállingóztak az emberek mellõle, ezt most inkább nem ecsetelem miért, a fantáziátokra bízom...Szóval a kamionjainak, teherautóinak csinál most ott telepet.Pénteken még kint voltak a lovaink karámban délelõtt, de estére már bevonult oda egy Komatsu és elkezdte szintezni a talajt, stb, szóval másnaptól már nem rakhattuk ki a lovakat. Szerencsére szombat jött és le tudtuk õket mozgatni nyeregben, de semmiképpen nem akartam otthagyni Pendit, mert neki (és mint minden lónak) lételeme, hogy szabadon legyen szinte egész nap. Õ mozgás nélkül vagy megbuggyan vagy bekólikázik vagy, vagy, vagy... Ezt nektek nem kell ecsetelni, lovat nem lehet boxban "tárolni". Ezért kezdtünk gyorsan helyet keresni.Arra már nem tudom a választ miért lett január végébõl január közepe, ez számomra egyszerû rosszindulatra utal... :rolleyes: Én ugyebár visszahozhattam volna Pendit Gödre is, de Vrony sem akarta a lovát tovább otttartani a luxuskalitkában, ezért döntöttünk a gyors költözés mellett. És szerencsénkre befogadtak minket Mezõfalván. :ang: Azért ne feledjük én Gödön is gyönyörû helyeken lovagoltam! :) Rácalmást pedig tényleg a közelsége tette elõnyössé, de volt hátránya is. Ott pl kifejezett lovász nem volt, azt se tudták volna felismerni ha kólikázik a ló vagy sánta vagy akármi.Szóval most itt leszünk egy darabig vagy sokáig, ki tudja!?Itt azért hiányzik nekem egy barominagy karám, ahova kimehetne Pendike. Sajna csak kisebb karámok vannak.

#477 Petya

Petya

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.943 hozzászólás

Közzétéve 2006 január 17. - 15:11

Sajnos nekem ugrott a holnapi répaszállítási akció. Zsákot tudok adni ha a Tibi beugrik érte, de max. féllábon tudnék ugrálni. Délelõtt belevágtam a bal térdembe láncfûrésszel az erdõben. Már kaptam egy jópofa tetanuszt és összeöltötték némi varrással. Komolyabb gáz nincsen csak nem hajolhatok, nem állhatok rá és nem hajlíthatom a térdemet pár napig míg a varrás helyén nem kötnek a szövetek.Azért a Tibit tájékoztatom róla hadd örüljön õ is velem együtt :-(P.

#478 Csuti

Csuti

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 4.848 hozzászólás

Közzétéve 2006 január 17. - 16:10

Uhh. :eek: Jobbulást!

#479 Eletibi

Eletibi

Új vendég

• Fórumtag
  • 25 hozzászólás

Közzétéve 2006 január 17. - 19:56

Sziasztok!Holnap megyek a sárgarépáért!Petya 300+100+50Lámpás 100 HH 500 + Én 400 kg........ Megtelt a kocsi!Petyának jobbulást.

#480 Lámpás

Lámpás

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.029 hozzászólás

Közzétéve 2006 január 18. - 9:42

Délelõtt belevágtam a bal térdembe láncfûrésszel az erdõben. Már kaptam egy jópofa tetanuszt és összeöltötték némi varrással. Komolyabb gáz nincsen csak nem hajolhatok, nem állhatok rá és nem hajlíthatom a térdemet pár napig míg a varrás helyén nem kötnek a szövetek.Azért a Tibit tájékoztatom róla hadd örüljön õ is velem együtt :-(P.

Hozzászólás megtekintése

Hát felháborító, hogy ilyen fínom úrikörökben is rákényszerül az ember a falopásra! :confused: Petya, azt kívánom gyógyulj meg!!!