Ugrás a tartalmakhoz

Fotó

Viccek

• Please log in to reply
4774 válasz a témához

#4681 Fõnix

Fõnix

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 753 hozzászólás

Közzétéve 2012 február 21. - 21:13

:gm: Dezsõ egy nap azzal a hírrel tért haza egy orvosi vizsgálatból Adélhoz, a feleségéhez, hogy az orvosa szerint már csak 24 óra van hátra az életébõl. Letörölgette felesége arcáról a könnyeket, majd megkérte, szeretkezzenek. A nõ természetesen nem tiltakozott, és szenvedélyes szex kerekedett. Hat órával késõbb aztán Dezsõ újra odament az asszonykájához, és így szólt hozzá: - Kedvesem, most már csak 18 óra van hátra az életembõl. Szeretkezhetnénk újra? Adél nem mondott nemet, és újra vad szex következett. Kicsit késõbb, mikor Dezsõ épp lefekvéshez készülõdött, ráébredt, hogy már csak 8 órája van hátra az életébõl. Gyengéden megböködte Adél vállát, és azt mondta: - Drágám? Kérlek! Csak még egyszer utoljára, mielõtt meghalnék! Adél belement, majd az aktus után a másik oldalára fordult és elaludt. Dezsõ fejében azonban egyre csak ketyegett az óra, tikk-takk, tikk-takk, és addig-addig forgolódott álmatlanul, míg végül már csak 4 óra volt hátra az életébõl. Szelíden megkocogtatta felesége vállát, hogy felébressze. - Kicsim, már csak négy órám maradt! Nem lehetne...? Felesége hirtelen felült, felé fordult, és így szólt: - Na ide hallgass, Dezsõ! NEKEM holnap reggel fel kell kelnem! NEKED nem....!!! :D :D

#4682 Kocalovas

Kocalovas

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.337 hozzászólás

Közzétéve 2012 február 21. - 21:40

Tavasszal fölébred a medve, és hát nagyon kanosnak érzi magát a több hónapos álom után. Elhatározza, hogy az elsõ szembejövõ állatot jól megdugja. Pechére a sündisznó lesz az, aki persze azonnal tüskés gombóccá gömbölyödik. - Hol a pinád? Hol a pinád? - kérdi dühöngve a medve. - Nekem nincs olyan! - feleli a süni. . Mivel mondtad? Mivel mondtad?

#4683 egyember

egyember

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.011 hozzászólás

Közzétéve 2012 február 22. - 20:17

Miért nem bízzuk ezt a fajta-félvér-keverék kérdést egy egyesületre, ahol vélhetõen nagyobb a szakértelem, a rálátás a betagozodó állományra, annak összetételére. Annak ismeretében már ki lehet alakítani a stratégiát.
Összefogással nem összeadódik, hanem megsokszorozódik az erõ. Az összefogáshoz meg bizalom kell, legalább megelõlegezni, akkor akad esély az elõrelépésre.

nem tom vicc e de én nagyon jót nevetem :dev:

#4684 egyember

egyember

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.011 hozzászólás

Közzétéve 2012 február 22. - 21:29

Te Joe, ismered a szex-rodeót? - Még soha nem hallottam róla. Mesélj... - Szóval: hátulról megleped az asszonyt, s amikor már kellõképpen belemelegedtetek a játékba, gyöngéden a fülébe súgod: "Tudod, drágám, ez az a figura, amit a barátnõm is a legjobban szeret!" - Na és? - Na és ezután minimum nyolc másodpercig rajta kell maradni!

#4685 izland

izland

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.571 hozzászólás

Közzétéve 2012 február 23. - 16:04

Kiszáll az ÁNTSZ a tanyára, hogy ellenõrizzék a kutak vízminõségét. Az öreg gazda mondja nekik, hogy bárhova bemehetnek, csak a gépszín háta mögötti mezõn lévõ kúthoz, oda ne menjenek. Na, erre nagy arrogánsan elõhúzza az ellenõr az igazolványát. - Látja ezt az igazolványt bátyám! Én ezzel minden mezõgazdasági létesítmény, akármelyik részlegébe bemehetek, úgy hogy nem maga fogja megmondani nekem, hogy mit csináljak. - Rendben van, maga tudja. Az ÁNTSZ-es átlép a kerítésen, és eltûnik, majd kisvártatva üvöltözve sprintel visszafelé, mögötte a svájci díjnyertes tenyészbika. Láthatóan az életéért fut, és a bika minden egyes méteren teret nyer. Az öreg azonnal eldobja a kezébõl a vödröt, rohan a kerítéshez és teli torokból kiáltja: - AZ IGAZOLVÁNYT ! MUTASSA NEKI AZ IGAZOLVÁÁÁNYT!! Az anya nyulat készített az újévi ebédre, amelyt az apa saját kezüleg vágott le... A gond csak az volt hogy a gyerekek nagyon szerették a nyuszijukat, így nem mondták meg nekik az igazat. Ebéd közben a kisfiú, aki nagyon jóízüen eszi a nyulat, megkérdezi: - Apa milyen hús ez? Az apa büszkén mondja: - Találd ki...adok egy tippet...az anyátok néha szokott így becézni! Ekkor a kislányuk mindent kiköp a tányérba, és azt mondja a testvérének: - Úristenem, nehogy megedd, ez egy f@sz!

#4686 Fõnix

Fõnix

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 753 hozzászólás

Közzétéve 2012 február 23. - 16:26

Mert egy feleség mindig veszekszik :dev: Itt van pár példa: A feleségem azt mondta, ad egy támpontot, hogy mit szeretne születésnapjára: Legyen vörös, és menjen 0-ról 100-ra 3 másodperc alatt. Ajándékoztam neki egy piros fürdõszobamérleget. Ezután veszekedni kezdtünk... °°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° A feleségem a tükörben magát nézegetve azt mondta: Rettenetesen nézek ki, öreg, kövér és ráncos vagyok. Most tényleg szükségem volna egy bókodra! Azt mondtam: De a látásod nagyon jó... Ezután veszekedni kezdtünk... °°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Elkísértem a feleségemet egy osztálytalálkozójára. Egyik volt osztálytársa egyik poharat a másik után ürítette ki, és alaposan berúgott. Megkérdeztem a feleségemet, hogy ismeri-e? Persze, felelte. Együtt jártunk, és mikor vége lett, elkezdett inni, és azóta nem tudta abbahagyni. - És még mindig ünnepli? - kérdeztem. .Ezután veszekedni kezdtünk... °°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° A Tescóban megkérdeztem a feleségemet, hogy ne vegyünk-e egy láda sört 15 Euróért. Azt mondta, nem, és anélkül hogy megkérdezett volna, vett valami beauty-krémet 65 Euróért. Mondtam neki, hogy egy láda sör többet segítene abban, hogy szépnek lássam, mint a krém. Ezután veszekedni kezdtünk °°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Néhány napja megkérdeztem a feleségemet, hogy a házassági évfordulónkon hová mehetnénk. Azt felelte: Valahová, ahol már rég nem voltam. Erre a konyhát ajánlottam. Ezután veszekedni kezdtünk... :D :D :D

#4687 N.C.

N.C.

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 4.562 hozzászólás

Közzétéve 2012 február 25. - 15:38

- Té Gázsi! Ággyá mán égy kis pízt kõcsön fizetésig! - Ná jó,jó... De mikor ádod visszá? Mikó lész fizetés? - Mittomén... Té dógozó!

#4688 Mézszín Sörény

Mézszín Sörény

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 7.324 hozzászólás

Közzétéve 2012 február 27. - 20:43

Egy nõ elmegy a fogorvoshoz. Amikor beül a székbe, megmarkolja a doki férfiasságát. - De hölgyem, ön a nemi szervemet fogja! - Így van, és most mindketten nagyon óvatosak leszünk, hogy ne okozzunk fájdalmat a másiknak!

#4689 skatya

skatya

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 810 hozzászólás

Közzétéve 2012 február 29. - 9:06

Egy kis Székely szösszenet: Azt mondja az újdonsült férj, az újdonsült menyecskének: - Ha meglátod lelkem, hogy jövök bé a lovaskocsival a kapun, oszt ollyan csálén áll a kalapom, hát izibe menny bé a tisztaszobába, mert dógom van veled. Eltelik néhány nap, egyszer azt mondja a menyecske a férjének: - Hajja kend, mondanék én valamit magának, ha maga jön bé a kapun a lovaskocsival, oszt' meglátja kend, hogy én itt állok a gangon, oszt' csípõre van téve a kezem, hát meg ne aggya magának az a magosságos Úristen, hogy ne csálén álljon a kalapja! Egy székely paraszt utazik a vonaton egy mérnök úrral. Csak ketten vannak a fülkében, hát a mérnök igy szól a bácsikához: - Tud sakkozni? - Nem tudok. - Tud pókerezni? - Nem tudok. - Akkor játszodjuk azt, hogy felteszünk egymásnak kérdéseket és a másik, ha nem tud válaszolni, fizet. - Jó, jó, de magának sok iskolája van, meg pénze is sokkal több, mint nekem, úgyhogy maga fizessen 100 lejt én pedig csak 10 lejt, ha nem tudok válaszolni. Gondolja a mérnök,hogy úgyis õ nyer, hát beleegyezik, sõt, hogy mutassa nagylelkûségét, engedi a bácsit kezdeni. - Akkor azt találja ki, mi az: ha feldobják vörös, majd zöld, majd lila és mikor leér, akkor sárga. Gondolkodik a mérnök, de csak nem jön rá. - Ide a százast - mondja a bácsika. Fizet a mérnök, majd kéri a bácsikát, hogy legalább mondja meg mi az. - Nem tudom én sem, tessék a 10 lej. A székely paraszt megy a szekéren. Egyszer csak megáll a ló. Mondja a paraszt neki -Gyíí- de a ló nem mozdul . Megint mondja neki -Gyí- a ló továbbra sem mozdul. Leszáll a szekérrõl, elõre megy. Látja, hogy egy mélységes szakadék szélén állnak. Odafordul a lóhoz: Helyesbítek Hõ. Székely család ebédel és a gyerek nagyon szürcsöl. - Ne szürcsölj, fiam! - szól az öreg székely, de a gyerek tovább szürcsöl. - Ne szürcsölj fiam, mert pofánváglak! - de a gyerek csak szürcsöl. - Utoljára mondom, ne szürcsölj mert pofánváglak! -de a gyerek csak szürcsöl. Az öreg székelyt elkapja a méreg és lekever egy hatalmasat a gyereknek, de az elkapja a fejét és az anyja kapja a pofont. A gyerek elkezd röhögni, mire az apja: - Ne röhögj fiam, anyád es szürcsölt!

#4690 Fõnix

Fõnix

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 753 hozzászólás

Közzétéve 2012 március 5. - 19:09

Bill és Joe megáll egy kocsma elõtt, amelynek kerítésénél egy gyönyörû fekete paripa legel. - Ugyan kié lehet ez a szép ló? - kérdezi Bill. - A kocsmárosé vagyok, uram - szólal meg a ló. - Ott van bent a kocsmában. - Te, izé... ez a ló beszél? - dadog ijedten Bill. - Persze uram! - horkant a ló. - Sõt, tavaly én nyertem meg az Epsomi Derby-t. Bill lelkendezve rohan be a kocsmároshoz: - Uram, adja el nekem a lovát. Bármit megadok érte. - Minek magának az a ló? - kérdi az egyik vendég. - Hagyd csak! - legyint a kocsmáros. - Az a hazug dög biztosan neki is bemesélte, hogy tavaly õ nyerte meg az Epsomi Derby-t.

#4691 Fõnix

Fõnix

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 753 hozzászólás

Közzétéve 2012 március 6. - 9:40

Bár annyira nem is vicc,de azért.....
http://www.utos.me/dohanyozni-tilos/
:D

#4692 Orcus

Orcus

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 176 hozzászólás

Közzétéve 2012 március 6. - 15:07

Elkészült Lovastípusok c.írásom folytatása! A lovasok.hu-nak is tetszett :yeah:

#4693 Fõnix

Fõnix

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 753 hozzászólás

Közzétéve 2012 március 11. - 12:43

Vigyázat felnõttek a XXI.század macskái :D
http://a5.sphotos.ak...908989333_n.jpg

#4694 Alatriste commandante

Alatriste commandante

Törzsvendég

• Kizárt tag
  • 1.123 hozzászólás

Közzétéve 2012 március 11. - 21:36

Körmeit próbálgatja egy új, cybergeneration :D

#4695 Alatriste commandante

Alatriste commandante

Törzsvendég

• Kizárt tag
  • 1.123 hozzászólás

Közzétéve 2012 március 12. - 20:23

A CIA bérgyilkost keresett alkalmazásra. A háttér ellenõrzések és próbák után három jelölt maradt, két férfi és egy nõ. A végsõ teszt volt csak hátra. Az egyik férfit egy fémajtó elé vezették és egy pisztolyt adtak a kezébe. - Nekünk tudnunk kell, hogy ön minden parancsunkat végrehajtja, akármik is a körülmények. Az ajtó mögött lévõ szobában a felesége ül egy széken. Magának meg kell ölnie õt. - Maga komolyan beszél? - hitetlenkedik az elsõ férfi - Én sosem tudnám megölni a feleségemet. Az ügynök erre így szól : - Akkor maga nem a megfelelõ ember ehhez a munkához. A második férfinak ugyanezeket az instrukciókat adták. Õ elvette a fegyvert és bement a szobába. Sokáig csend volt. Aztán úgy öt perc múlva a jelölt könnyes szemekkel kijött. - Én megpróbáltam, de nem tudom megtenni - mondta. - Magában nincs meg, ami ehhez kell - így az ügynök - Vigye a feleségét és menjenek haza. Végül csak a nõ maradt hátra. Neki a férjét kellett volna megölnie. El is vette a pisztolyt és bement a szobába. Lövések hallatszottak, egyik a másik után. Aztán sikoltozást hallottak, csattanásokat, döngéseket. Néhány perc eltelte után csend lett, majd az ajtó lassan kinyílt és a nõ állt a küszöbön. Megtörölte verejtékezõ homlokát s aztán így szólt: - Fiúk, nem mondtátok, hogy a pisztolyban csak vaktöltények vannak! A székkel kellett agyonvernem...

#4696 froclee

froclee

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.663 hozzászólás

Közzétéve 2012 március 13. - 19:14

Megy egy ember az utcán és megszólítja egy hang: "Lépj balra!" Balra lép és hirtelen lezuhan mellé egy tégla. Felnéz a férfi és látja, hogy éppen házat építenek. Megy tovább, amikor a hang ismét hozzászól: "Lépj egyet vissza!" A férfi hátra lép és hirtelen elsuhan elõtte egy kamion. Erre így kiált az ember: - Annyiszor megmentetted az életemet, nem láthatnám, hogy ki vagy te? - Nem láthatsz. - Csak egy pillanatra, hadd láthassalak! - Na jó. Én vagyok a jótündér, tarts ki a tenyered! A férfi kitartja a tenyerét, a tündér rászáll, és ekkor az ember hirtelen csapkodni kezdi: - Hol a fenébe voltál, amikor megnõsültem?!

#4697 Fõnix

Fõnix

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 753 hozzászólás

Közzétéve 2012 március 27. - 14:21

intõ példa a maszekolóknak: -Kõmûvesként dolgozom. A baleset napján egyedül dolgoztam egy hatemeletes épület tetején. Amikor munkámat befejeztem, láttam, hogy valamennyi (utólag lemérve mintegy 110 kg-nyi) tégla megmaradt. Úgy döntöttem, hogy a téglákat nem fogom kis részletekben kézben lehordani, hanem a 6. emelet magasságában az épület oldalára szerelt (teherszállításra szolgaló) csigával eresztem le. A csiga kötelet a földszinten kikötöttem, felmentem a tetõre, a kötél végén levõ ládát oldalra húztam és megraktam téglával. Ezután ismét lementem a földszintre, eloldoztam a kötelet és erõsen szorítottam, hogy lassan leeresszem a 110 kg-nyi téglát. A baleseti jegyzõkönyvbõl megállapíthatta, hogy az én testsúlyom 84 kg. Meglepetésemben -- amelyet az okozott, hogy hirtelen elemelkedtem a földrõl -- elveszítettem lélekjelenlétemet és elmulasztottam elengedni a kötelet. Így aztán, nem is kell mondanom, nagy sebességgel emelkedni kezdtem az épület oldala mentén. Körülbelül a 3. emelet magasságában találkoztam a téglákkal megrakott ládával, amely jelentõs sebességgel tartott lefelé. Ez a magyarázata a koponyatörésnek, kisebb zúzódásoknak és a törött kulcscsontnak, amit a baleseti jegyzõkönyvben már leírtam. Alig lassulva folytattam emelkedésemet, egészen addig, amíg jobb kezem ujjai két ízület mélységben megakadtak a 2. bekezdésben említett csigában. Szerencsére ekkorra már visszanyertem lélekjelenlétemet, és a belém hasító fájdalmak ellenére erõsen tartottam a kötelet. Körülbelül ezzel egy idõben a téglákkal megrakott láda a földbe csapódott és az ütõdés erejétõl a láda alja kiszakadt. Ekkor, megszabadulva a téglák súlyától a láda már mindössze 23 kg-ot nyomott.. Hagy emlékeztessem ismét testsúlyomra (2. bekezdés). Ahogy bizonyára elképzeli, gyorsan zuhanni kezdtem az épület fala mentén. Körülbelül a 3. emelet magasságában találkoztam a felfelé tartó ládával. Ennek számlájára írható a két törött bokám és néhány fogam, valamint a lábaim és altestem súlyos hasított sérülései. Szerencse a szerencsétlenségben, hogy a ládával való találkozás annyit fékezett zuhanásomon, hogy amikor végül a téglahalomra estem, mindössze három gerinccsigolyám roppant össze. Azonban ahogy a téglahalom tetején, iszonyú fájdalmak közepette, mozgásképtelenül feküdtem és láttam a felettem hat emelet magasságban himbálódzó ládaroncsot, ismét elveszítettem józan ítélõképességemet és elengedtem a kötelet. Azok a falécek és szálkák tehát, melyeket utólag a tüdõmbõl és a gyomromból operáltak ki, tulajdonképpen a rám zuhanó láda maradványai voltak. :D

#4698 froclee

froclee

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.663 hozzászólás

Közzétéve 2012 március 30. - 17:26

Golfklub tájékoztató 1. A hát egyenes, lábak enyhén hajlítva, mindkét talp a földön. 2. Két kézzel, laza csuklóval tart. 3. A fej lefelé néz. 4. Gyorsan hátracsapni tilos. 5. Vigyázzon a vízre! 6. Igyekezzen nem eltalálni senkit. 7. Ha túl hosszúra sikerülne, figyelmeztesse az elöl állókat. 8. Ne álljon közvetlenül senki elé. 9. Maradjon csendben, ne zavarjon másokat a koncentrálásban. 10. Ne lóbálja feleslegesen mások orra elõtt. És most öblítse le a piszoárt, és menjen ki a WC-bõl.

#4699 Kistáltos

Kistáltos

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 8.053 hozzászólás

Közzétéve 2012 április 1. - 14:36

Winnetou, Incsu Csunna és Old Shatterhand szótlanul állnak egy sziklahasadék elõtt. Némán egymásra néznek, majd Winnetou csendesen belép. Bentrõl éles csattanás, majd fojtott káromkodás hallatszik. Kisvártatva kijön Winnetou, hatalmas kék monokli éktelenkedik a bal szeme alatt. Egymásra néznek, Incsu Csunna felsóhajt, majd némán belép a hasadékba. Bentrõl éles csattanás, fojtott káromkádás. Hamarosan kilép Incsu Csunna is a hasadékból, hatalmas lila monoklival a jobb szeme alatt. Ismét kérdõn néznek egymésra, Old Shatterhand megvonja vállát, nagyot köp, majd határozott léptekkel eltûnik a hasadék mélyén. Bentrõl éles csattanás, fojtott káromkodás, majd újabb éles csattanás és szûnni nem akaró, gyalázkodás, káromkodás hangja szûrõdik ki. Kisvártatva a hasadék szájából elõtûnik Old Shatterhand képe, mindkét szeme alatt szederjes zúzódásokkal. Winnetou hozzálép, jobbját barátja vállára helyezi, majd így szól: - Uff, uff! Sápadtarcú testvérem, visszafelé is rálépett a gereblyére?

#4700 Beysha

Beysha

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 199 hozzászólás

Közzétéve 2012 április 2. - 12:18

Winnetou, Incsu Csunna és Old Shatterhand szótlanul állnak egy sziklahasadék elõtt. Némán egymásra néznek, majd Winnetou csendesen belép. Bentrõl éles csattanás, majd fojtott káromkodás hallatszik. Kisvártatva kijön Winnetou, hatalmas kék monokli éktelenkedik a bal szeme alatt.
Egymásra néznek, Incsu Csunna felsóhajt, majd némán belép a hasadékba. Bentrõl éles csattanás, fojtott káromkádás. Hamarosan kilép Incsu Csunna is a hasadékból, hatalmas lila monoklival a jobb szeme alatt.
Ismét kérdõn néznek egymésra, Old Shatterhand megvonja vállát, nagyot köp, majd határozott léptekkel eltûnik a hasadék mélyén. Bentrõl éles csattanás, fojtott káromkodás, majd újabb éles csattanás és szûnni nem akaró, gyalázkodás, káromkodás hangja szûrõdik ki.
Kisvártatva a hasadék szájából elõtûnik Old Shatterhand képe, mindkét szeme alatt szederjes zúzódásokkal. Winnetou hozzálép, jobbját barátja vállára helyezi, majd így szól:
- Uff, uff! Sápadtarcú testvérem, visszafelé is rálépett a gereblyére?

Ezen nagyot nevettem. :DD :kir: :dev: :dev: :dev: :dev:

#4701 froclee

froclee

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.663 hozzászólás

Közzétéve 2012 április 7. - 17:24

Ez nem vicc Ma reggel, érdi piac, tömeg,ponyváról árusító, nem a napon barnult árusok. Vonulunk, ahogy a sokadalom engedi,elõttem egy kigyúrt, egybenyakú,kopasz, feketenadrágos,martensbakancsos. Eléri a ponyvások sorát, az elsõtõl mindjárt kap egy ajánlatot: vegyék bicskaát, bököõt, bozoótvágót.....

#4702 kikinda

kikinda

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 359 hozzászólás

Közzétéve 2012 április 9. - 7:23

Hát demokrácia van. Legalább is ezt szeretne mindenki. Az egyik oldal kiabálja, hogy nincs, a másik pedig bizonygatja, hogy van. Demokráciában pedig nem kell félni!

#4703 N.C.

N.C.

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 4.562 hozzászólás

Közzétéve 2012 április 9. - 9:27

-Na egy nyulas :) : Nyuszika megy az erdõben, egyszer csak talál egy méter elõnyt. Fogja, hazaviszi. Másnap megy, hát talál öt méter elõnyt. Ezt is fogja hazaviszi. Harmadnap megy, hát most tizenöt méter elõnyt talál. Ezt is viszi haza. Igen ám, de nem fér be az ajtón... Nyuszika vakarja a fejét: - Úgy látszik, behozhatatlan elõnyöm van!

#4704 Fõnix

Fõnix

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 753 hozzászólás

Közzétéve 2012 április 19. - 16:29

:gm: *Faluvédelem. * *A cigány fiú hazatelefonál az anyjának: --Anyám, aids-es vagyok. --Akkor haza ne gyere fiam! --Miért anyám? --Ha hazajössz, akkor megkapja a betegséget a feleséged, a feleségedtõl az öcséd, az öcsédtõl a hugod, a hugodtól az apád, az apádtól a nagynénéd, a nagynénédtõl a férje, a férjétõl én, tõlem a bátyád, a bátyádtól a nõvéred. És ha ismered a nõvéredet, attól meg az egész falu. Az Isten szerelmére fiam, védd meg a falut, ne gyere haza!!!!!* :dev: :D

#4705 furioso

furioso

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.414 hozzászólás

Közzétéve 2012 április 27. - 6:20

Nem vicc, de jót somolyogtam rajta...

http://www.beol.hu/b...nem-vicc-439599

#4706 moon

moon

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 4.081 hozzászólás

Közzétéve 2012 április 27. - 9:16

Posted Image

#4707 Panka21

Panka21

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 206 hozzászólás

Közzétéve 2012 május 23. - 10:55

Záróvizsgán tették föl ezt a kérdést kémia szakon Maynooth egyetemen (Kildare grófság, Irország). Az egyik diák válasza olyan mélyenszántó volt, hogy a professzor közzétette az interneten kollégái számára, de mi is szórakozhatunk rajta. Extra kérdés: Vajon a pokol exotherm (leadja a hõt), vagy endotherm-e (fölveszi a hõt)? A legtöbben a Boyle-törvény vették alapul, azaz hogy a gáz táguláskor lehûl, nyomás alatt viszont növekszik Az egyik diák azonban a következõ gondolatmenetet írta le: Elõször is meg kell állapítani, hogy a pokol tömege változik-e az idõ folyamán. Ehhez a pokolba vándorló, valamint a poklot elhagyó lelkek számának ismerete kell. Úgy vélem, bizonyosra vehetõ, hogy aki a pokolba kerül, onnan már soha ki nem jut Ahhoz, hogy megállapítsuk, hányan jutnak a pokolba, ahhoz a különbözõ vallásokat kell alapul venni. A legtöbb mai vallás szerint mindenki a pokolba jut, aki nem az adott vallás követõje. Minthogy több ilyen vallás létezik, abból indulhatunk ki, hogy mindenki a pokolra jut. A világ népességének növekedése arra enged következtetni, hogy a pokolra jutók száma exponenciálisan növekszik.Ezek után a pokol térfogatát kell megvizsgálnunk. A Boyle-törvény értelmében a pokol térfogata a pokolra jutó lelkek számával arányosan kell növekedjen, hogy a hõmérséklet és a nyomás állandó maradjon. Ekkor két lehetõség van: 1. Ha a pokol lassabban tágul, mint amilyen iramban érkeznek a lelkek, akkor a hõmérséklet és a nyomás addig emelkedik, míg a pokol szét nem robban. 2. Ha a pokol gyorsabban tágul, mint amilyen ütemben a lelkek érkeznek, akkor a hõmérséklet és a nyomás csökken, míg a pokol be nem fagy.. Melyik a helyes megoldás? Figyelembe véve évfolyamtársam, Sandra jövendölését, miszerint 'hamarabb befagy a pokol, mintsem, hogy lefeküdjek veled', valamint azt a tényt, hogy tegnap mégiscsak lefeküdtünk, csak a második eshetõség jöhet számításba. Ennélfogva meggyõzõdésem, hogy a pokol endotherm és ráadásul már be is fagyott. Következik még, hogy ha a pokol befagyott, akkor több lelket nem fogadhat be, hiszen nincs már tüze. Ebbõl az is következik, hogy már csak a mennyekbe juthatunk, ami egyrészt Isten létezését bizonyítja, másrészt arra is magyarázatot ad, miért kiáltotta tegnap este Sandra annyiszor 'Istenem!' Csak ez a diák kapott kitûnõt..

#4708 Kistáltos

Kistáltos

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 8.053 hozzászólás

Közzétéve 2012 június 19. - 10:18

Néhány fészbukos gyöngy: Matematika feladat: Alkosson hiperkomlex számokból konkáv halmazt, amely a recipriverexkluzív (önmagán kívül bármely más számmal egyenlõ) számok halmazának részhalmaza. Abrázolja 4 vagy 5 dimenziós koordináta-rendszerben.Kösse össze a pontokat úgy, hogy a kialakuló geometriai alakzat a szögfelezõivel együtt Tapsi Hapsi képét adja ki. ALKALMAZOTT MÉRNÖKI TUDOMÁNYOK: Kössön sorba 1 izzót. (Pluszpontért ugyanezen izzót Párhuzamosan is kötheti) :DDD Az összehasonlító nyelvészet eredményeinek felhasználásával mutass ki fonetikai hasonlatosságokat az óegyiptomi és szanszkrit nyelv köznapi beszélt változataiban. Ha III. Béla 3 év alatt 50 rendeletet hozott, akkor hanyadik Béla, hány év alatt hozott 72-t?

#4709 Kistáltos

Kistáltos

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 8.053 hozzászólás

Közzétéve 2012 június 19. - 13:29

Van még: Anyu, az igaz, hogy Isten teszi az ételt az asztalunkra? - Igen, kisfiam. - És az is, hogy a Jézuska hozza a karácsonyi ajándékokat? - Igen. - És engem a gólya hozott? - Persze, kicsim. - Akkor apu mire jó? Cigány vezetni tanul.. . Tanár : az mien tábla volt? . Cigány : Aluminium... vissza menjek érte? na jó, befejeztem. :gm:

#4710 Alatriste commandante

Alatriste commandante

Törzsvendég

• Kizárt tag
  • 1.123 hozzászólás

Közzétéve 2012 június 19. - 13:53

- Akkor apu mire jó?

Õ az Isten!!!! :D

#4711 Kistáltos

Kistáltos

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 8.053 hozzászólás

Közzétéve 2012 július 23. - 15:43

A szõke nõ levelet kap a nászúton lévõ barátnõjétõl: - Az idõ pocsék, egész nap a szobában gubbasztunk. A szõke gondolkozik, majd megszólal: - De mit jelent az, hogy gub?

#4712 egyember

egyember

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.011 hozzászólás

Közzétéve 2012 szeptember 4. - 15:00

Anya, hordhatok miniszoknyát ? Nem ! De már 18 éves vagyok ! Fejezd már be gábor ...........

#4713 egyember

egyember

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.011 hozzászólás

Közzétéve 2012 szeptember 4. - 19:12

Brutal :dev:

#4714 Fõnix

Fõnix

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 753 hozzászólás

Közzétéve 2012 november 10. - 9:39

:D Két anyuka beszélget - Van két gyerekem, mindkettõnek most lesz a születésnapja, ám az egyik optimista, a másik pesszimista. Nem tudom, melyiküknek vegyek nagyobb ajándékot. Azt mondja neki a másik - A pesszimistát halmozd el ajándékkal, hátha örül neki. Az optimistának mindegy, hogy mit adsz, úgyis örülni fog. Az anyuka a pesszimistát elhalmozza ajándékkal, de az optimista ajándékára már nem marad pénze, ezért az optimistának becsomagol egy adag lószart. Otthon kérdezi egymástól a két gyerek, hogy ki mit kapott. Azt mondja a pesszimista - Kaptam számítógépet, de minek, hiszen véletlenül elromlik, aztán megráz az áram; távirányítós autót is kaptam, de minek, hiszen elromlik és akkor dobhatom ki a szemétbe. És te mit kaptál? Azt mondja az optimista - Szerintem egy pónit, de nem találom sehol.

#4715 Kocalovas

Kocalovas

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.337 hozzászólás

Közzétéve 2012 november 10. - 19:04

Sebészkongresszus résztvevõi beszélgetnek, mindenki dicsekszik tudományos eredményeivel. Az orosz küldött beszámol az esetérõl, amikor egy asztalos olyan szerencsétlenül esett a mûködõ szalagfûrészre, hogy az csonkolta mindkét felkarját. "Visszavarrtuk, két napot, két éjszakát dolgoztunk rajta, de megérte, mert a rehabilitációja óta zongoramûvészként tölti mindennapjait." Mindenki ámul.. Az amerikai küldött megszólal: nálunk egy vasutas olyan szerencsétlenül esett a vonat alá, hogy térd felett mindkét lábát csonkolták a kerekek. "Visszavarrtuk, három napot, három éjjelt álltunk a mûtõasztal körül, de megérte, mert a rehabilitációja óta balett-táncosként keresi a kenyerét." Még nagyobb az ámulat. Megszólal a magyar küldött: "Uraim, ezek az esetek tiszteletre méltó eredmények, de hol vannak ezek hozzánk ? Mi fogtunk egy faszt, varrtunk neki két kezet, két lábat, még rehabilitációra sem volt szükség és nálunk már második éve õ a miniszterelnök ..."

#4716 Kistáltos

Kistáltos

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 8.053 hozzászólás

Közzétéve 2012 november 10. - 19:31

Milyen jó, ha van kutyád! :D

Posted Image

#4717 Kocalovas

Kocalovas

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.337 hozzászólás

Közzétéve 2012 november 14. - 20:24

Orbán Viktor, Merkel és az angol királynõ találkoznak a pokolban. Merkel megkéri az ördögöt, hogy hazatelefonálhasson Németországba, mert tudni szeretné, hogy mi történk az országban a távozása után. Beszél is két percet, leteszi a kagylót, majd az ördög közli vele, hogy a számla kétmillió euró lesz, amit Merkel ki is fizet. Amikor ezt látja, az angol királynõ is megkéri az ördögöt, hogy hadd telefonáljon haza, és fel is hívja Angliát, beszél öt percet. Az ördög átad neki egy ötmillió fontról szóló számlát. Erre Orbánnak is kedve támad hazatelefonálni, beszél is fél órát, és amikor leteszi, az ördög azt mondja, 25 forint lesz. Miután látta, milyen drága volt a többieknek a telefonálás, Orbán nem bírja ki, és megkérdezi, Magyarországra ugyan miért ilyen olcsó a hívás. Mire az ördög: Nézd, Viktor, ezzel a rengeteg munkanélkülivel, világbajnok ÁFÁ-val, európabajnok inflációval, minimálisra visszavett szociális ellátásokkal és munkanélküli segéllyel, leépítendõ húszezer közszolgával, csipszadó, telefonadó, bankkártyaadó és az ilyen, olyan, amolyan újabb és újabb adókkal, a büntetéspénzekre vadászó rendõrökkel és más hatóságokkal, a szigorodó adóellenõrzéssel, a rengeteg újabb és újabb megszorítással, a politikusok szûnni nem akaró hülyeségeivel és hazugságaival, a mélységes korrupcióval, az igazságszolgáltatás politikai elfogalásával, a média korlátozásával, a felsõoktatás leépítésével, az országból elvándorló rengeteg magyarral... Magyarország nyilvánvalóan maga a pokol. Márpedig a pokolból a pokolba helyi tarifával lehet telefonálni.

#4718 Kocalovas

Kocalovas

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.337 hozzászólás

Közzétéve 2012 november 20. - 19:53

A viktátor a fekete audi hátsó ülésén ült, homlokát mély ráncok barázdálták. A kocsi a Parlament felé robogott az alsó rakparton. Egyszer csak felsóhajtott a viktátor: "istenem, hogyan tehetném boldogabbá az én népemet?!" Megszólalt a sofõr: "Hajtsak a Dunába, elnök úr?"

#4719 N.C.

N.C.

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 4.562 hozzászólás

Közzétéve 2012 november 20. - 21:36

Románia, nyolcvanas évek, nagyon nagy gyûlés Csauseszku a mikrofonba: - Ki vagyok én nektek? Tömeg a téren: - APÁÁÁNK!!! - És ki nektek az én drága Elenám? - ANYÁÁÁNK! - És mik szeretnétek lenni? - ÁRVÁÁÁK!

#4720 N.C.

N.C.

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 4.562 hozzászólás

Közzétéve 2012 november 20. - 22:19

A dolgot továbbgondolva: Magyarország, talán a hetvenes évek, a kocsmában egy pofa rendszerellenes viccekkel szórakoztatja a népet. - Na, mi a különbség Japán és a Szovjetunió közt? - ? ? - Japán a mosoly országa, Szu meg a kész röhej országa. A nagy röhögésben föláll egy fickó, odamegy, megvillantja a jelvényét és megkérdi: - Na, mi a különbség maga és a bárpult közt? - ? ? - A bárpult itt marad, de maga velem jön!