Bocs, nagyon OFF!
![]()
Székely gugli /mûködõképes/ http://www.gugel.pontmost.com/
Ezt elmentettem!!

Közzétéve 2010 március 3. - 7:04
Közzétéve 2010 március 3. - 8:01
Amúgy Firefox > Eszközök > Oldal adatai > Média és ott van minden, azt szedsz le, amit akarsz.
Földi halandó vagyok. A gugli meg a barátom.
És ilyet nem szabad amúgy csinálni!!!!
Én is csak elméletben tudom.
Lehet az oldalra regisztrálni is, saját fiókot létrehozni. Én csináltam. És tök jó, mert az aktiváló e-mail nem úgy jön, hogy Furioso Egyesület honlapja, hanem Dózsa Tamás honlapja...
Legalább a magáénak érzi.
Közzétéve 2010 március 3. - 8:09
Szalai Balázs csak a Bendegúzt hirdeti, Igor nálam van, Õt én hirdetem. Egyébként a Bendegúz hirdetést is én csináltam csak az idei évtõl átírtam a méntartó személyét az õ nevére.Így már tudom köszönöm Szalai Balázs hirdeti Igorral együtt .
Közzétéve 2010 március 3. - 8:12
Közzétéve 2010 március 3. - 9:26
Ha jól emlékszem ezt a lovat nem Goldnak, hanem Golfnak hívták és egy Hullám csikó volt.
Közzétéve 2010 március 3. - 11:41
Edited by LANDGRAF, 2010 március 3. - 11:42.
Közzétéve 2010 március 3. - 12:24
Közzétéve 2010 március 3. - 13:13
Edited by Stallion, 2010 március 3. - 13:16.
Közzétéve 2010 március 3. - 14:17
Hát ez... Már sokadszor hallok ilyen esetrõl. Én nem értem. Hogy lehet ilyen hálátlan az ember? Hagyni, hogy ilyen állapotba kerüljön a hû társa??? :confused:(A 90-es években találkoztam Golddal Solt környékén,kehesen ,lepusztulva. A sebhegek amiket Legény okozott még akkor is csúnyán látszottak.)
Közzétéve 2010 március 3. - 14:25
-estee-nek:Úgy tûnik, a honlapunk is innen tudta meg a ménvizsga-idõpontot.
Közzétéve 2010 március 3. - 18:01
Közzétéve 2010 március 3. - 19:18
Közzétéve 2010 március 3. - 21:00
Visszaterek egy kicsit szegeny Legenyhez.Elete utolso eveiben talalkoztam vele, o is megkapta az elettol a magaet...De a Nagycenk North-Star-50 az unoka igen hasonlit ra
Edited by Stallion, 2010 március 3. - 21:08.
Közzétéve 2010 március 3. - 21:26
Közzétéve 2010 március 3. - 21:41
Belsoleg nem tudom mennyit valtozott,de nem igazan volt vele gond,joindulatuan tette a dolgat,idegen lora
"fickosan" reagalt mindig.Lovaglaskor nekem csalodast okozott,azutan, hogy mondtak dijlo volt, de ez visszavezetheto szerintem arra hogy mi mindent kaphatott a kulonbozo helyeken, ahol fedezett. :(
Es nem vagy elfogult![]()
Vagy akkor mar ketten vagyunk
Közzétéve 2010 március 4. - 18:52
Közzétéve 2010 március 4. - 18:55
Közzétéve 2010 március 4. - 19:03
Közzétéve 2010 március 4. - 21:33
Közzétéve 2010 március 5. - 9:20
Közzétéve 2010 március 5. - 9:27
Közzétéve 2010 március 5. - 19:21
Közzétéve 2010 március 5. - 19:51
Közzétéve 2010 március 6. - 10:43
Közzétéve 2010 március 6. - 10:50
Közzétéve 2010 március 6. - 11:07
Írtam, hogy várjuk az ötleteket a konkrét program kialakításához. 4 nap, minden igényt szeretnénk kielégíteni.Tehát várom az ötleteket, kívánságokat és alakítsuk ki együtt a programot!És a Kék Tó Fesztiválnak mikor lesz olvasható programja?
Közzétéve 2010 március 6. - 11:19
Közzétéve 2010 március 6. - 12:25
Közzétéve 2010 március 6. - 14:19
Edited by Backnight, 2010 március 6. - 14:20.
Közzétéve 2010 március 6. - 14:22
Közzétéve 2010 március 6. - 15:37
A következõ rendezvényekre szeretném felhívni a figyelmeteket! Mindenkit szeretettel vár a rendezõség!
2010. ápr. 23.-24.-25. Állattenyésztési Napok Hódmezõvásárhely!
Az Állattenyésztési Napok rendezvényt ismeritek, a program majd megjelenik.
Kék Tó Fesztivál Hódmezõvásárhely
2010.jún. 24.-25.-26.-27. 4 napos kifejezetten a Furioso fajta bemutatására, szerepeltetésére és kipróbálására épülõ 4 napos rendezvény.
Minden fiatal, aki nem hivatásos versenyzõ , az is lehetõséget kap lovának kipróbálására , bemutatására.
Lesz tájékozódási verseny, távlovas verseny, gyerek ügyességi verseny és minden ötletet még szívesen fogadunk. pl. Robina az általad elképzelt versenynek is adnánk a helyszínt. A program most van kialakulóban várjuk az ötleteket és a jelentkezéseket.![]()
4 napos kötetlen szórakozás, lovaink bemutatása és kipróbálása és népszerûsítése a cél.
Közzétéve 2010 március 6. - 16:31
Kedves Ági!
Anikó , Robina a gyerek ügyességi versenyt a Ti kedvetekért csináljuk, hiszen Ti írtátok hogy szeretnétek furioso lovakon gyerekeket versenyeztetni.
Vicomte!Bár nem egy nagy dolog, de muszáj idekotyognom
. Képzeljétek, idén is megrendezik nálunk (tavaly volt az elsõ) az Ördöglovas-napot (gróf Sándor Móricra emlékezve, az õ egykori biai kastélyának udvarán). Felvetettem, hogy nem lehetne-e egy rövidke "magyar lovak fajtabemutatója" két program között. Azaz felvezetni minden fajtából egy-egy példányt (szerencsére a környéken mindenbõl van
), közben pár szóval elmondani a fajták történeteit. A Lovas Körnek (szervezõk, én is tagja vagyok) tetszett az ötlet, valószínû meg is lesz tartva.
Az a tapasztalatom, hogy az emberek egyáltalán nem ismerik Hazánk kutya- vagy lófajtáit. Hogy ez mennyire igaz, már a lovasköri gyûlésen is kiderült: egy lovas leányzó hangosan kételkedve nevetett, hogy "a shagya tényleg magyar fajta? Ne már...".
Szóval ha nem is csak a furiosonak, de mindenesetre ez is egy "reklám" lehet a magyar lovaknak! :yeah:
Közzétéve 2010 március 6. - 16:46
Hihi, az természetes hogy minden információt felteszek, de pont azt szeretnénk hogy a csapat , a furiosos csapat döntse el hogy mit szeretne?Nagyon szívesen, máskor is segítek, ha információhiányos szösszenetek kerülnek fel.
Hiszen nem egy gondoltamegyetrendezzünkegyversenyt- rõl van szó. ;)
Kik a rendezõk?
Ha meglesz a hivatalos versenykiírás felrakod?
Ha melasz a hivatalos program felrakod?
Edited by Backnight, 2010 március 6. - 17:01.
Közzétéve 2010 március 6. - 16:54
Közzétéve 2010 március 6. - 16:58
Anikó , Robina a gyerek ügyességi versenyt a Ti kedvetekért csináljuk, hiszen Ti írtátok hogy szeretnétek furioso lovakon gyerekeket versenyeztetni.
Roli, Bereki, Ezüstliliom, Naatha, Vicomte : Érdekelne hogy milyen szakágban szeretnétek esetleg lovaitokat bemutatni és kipróbálni. Csak furioso lovakat lehet hozni. Ez most róluk szól.
Közzétéve 2010 március 6. - 17:12
Kérdezhetnétek közvetlenül.
Közzétéve 2010 március 6. - 17:17
Kedves Hihi!
Nagyon kedves hogy ilyen aktív vagy és máris válaszolsz a saját kérdéseid egy részére. Köszönöm közremûködésed.
Még egyszer tehát várjuk a javaslataitokat :mit szeretnétek? milyen programokat?
Roli, Bereki, Ezüstliliom, Naatha, Vicomte : Érdekelne hogy milyen szakágban szeretnétek esetleg lovaitokat bemutatni és kipróbálni. Csak furioso lovakat lehet hozni. Ez most róluk szól.