Furioso
Közzétéve 2010 március 1. - 16:31

Közzétéve 2010 március 1. - 17:06

Közzétéve 2010 március 1. - 18:31
és a te képeid merre járnak?
:yeah:

Közzétéve 2010 március 1. - 18:38
Kunszentmiklós Blokád-5, Bendegúz, Blokád V törzsmén
köszönöm

Közzétéve 2010 március 1. - 20:11

Közzétéve 2010 március 2. - 7:46

Közzétéve 2010 március 2. - 9:51
Közzétéve 2010 március 2. - 9:53
-hihi-nek: Az ember átnézi a nyomtatott sajtó felét-kétharmadát, majd odalopakodik a lánya gépéhez és ahogy õ tanítgatja:Tûzróka-Gógli-MGSzH-Áll.Teny.Ig.-Ló Telj.Vizsg.Közp.Áll.Nagycenk..
-Aztán megkérdezi egyik régi emberét, akinek segítgetett lovast találni nem hátas használati irányú szép szürke ménjére és így nagyjából tudja, hogyan állnak:Te, mikó kõ nektök bemönni? Asztán az mögmongya.
-Ilyen egyszerü az egész! (Egyébként a jószág elég fotogén....)

Közzétéve 2010 március 2. - 9:54
Õ 2809 Kunszentmiklós Blokád-5 Bendegúz, Blokád V-ös törzsmén. 3 évig volt felállítva nálam. Néhány oldallal ezelõtt találsz róla nyereg alatti és felálllított képet is.
![]()
Õ kicsoda ?
Közzétéve 2010 március 2. - 10:14
-hihi-nek: Az ember átnézi a nyomtatott sajtó felét-kétharmadát, majd odalopakodik a lánya gépéhez és ahogy õ tanítgatja:Tûzróka-Gógli-MGSzH-Áll.Teny.Ig.-Ló Telj.Vizsg.Közp.Áll.Nagycenk..
-Aztán megkérdezi egyik régi emberét, akinek segítgetett lovast találni nem hátas használati irányú szép szürke ménjére és így nagyjából tudja, hogyan állnak:Te, mikó kõ nektök bemönni? Asztán az mögmongya.
-Ilyen egyszerü az egész! (Egyébként a jószág elég fotogén....)

Ezt találtam:
Nagycenk

Közzétéve 2010 március 2. - 10:25

Közzétéve 2010 március 2. - 10:30
Közzétéve 2010 március 2. - 15:07

Közzétéve 2010 március 2. - 15:17

Õ kicsoda?

Közzétéve 2010 március 2. - 15:23
Közzétéve 2010 március 2. - 15:30

Edited by KisbérisDíjlovas, 2010 március 2. - 15:31.
Közzétéve 2010 március 2. - 15:32
Közzétéve 2010 március 2. - 15:35

Edited by KisbérisDíjlovas, 2010 március 2. - 15:36.
Közzétéve 2010 március 2. - 15:39
Edited by ori, 2010 március 2. - 15:40.
Közzétéve 2010 március 2. - 15:44
Õ 2809 Kunszentmiklós Blokád-5 Bendegúz, Blokád V-ös törzsmén. 3 évig volt felállítva nálam. Néhány oldallal ezelõtt találsz róla nyereg alatti és felálllított képet is.
Így már tudom köszönöm Szalai Balázs hirdeti Igorral együtt .
Közzétéve 2010 március 2. - 15:44
Már kérdezni sem szabad ?
![]()
Attól mert nem ismerek két mént , megkérdezem és nem hobby![]()
De látod eddig az volt a baj , hogy én azt mondtam , hogy nekem csak Ági segít , most kérdeztem többen mondták ki õ . Most ezen neked mi fáj , hogy én megkérdezek két mént ? :o
Ahelyett , hogy belémkötnél inkább leírnád ki van a képen .
Ebben lennél annyira okos :yeah:
Igen. Nos, pontosan tudod mirõl van szó.
A többi lófajtás topicban is ezt csinálod. ;)
Megint tanulhatsz valamit, eddig azt, hogy magaddal beszélgetni egy fórumon elõbb utóbb bukta, de most írok neked egy újdonságot, csak, hogy lásd, milyen rendes vagyok, és segítek.
Amikor belinkelsz egy képet akárhonnan( nem pont ez, inkább a többi topicra koncentrálj). Minimum oda kell írni, honnan van, nem csak "odaböffenteni" egy képet. Fõleg, ha nem a tied. ;)
Közzétéve 2010 március 2. - 15:55
Igen. Nos, pontosan tudod mirõl van szó.
A többi lófajtás topicban is ezt csinálod. ;)
Megint tanulhatsz valamit, eddig azt, hogy magaddal beszélgetni egy fórumon elõbb utóbb bukta, de most írok neked egy újdonságot, csak, hogy lásd, milyen rendes vagyok, és segítek.
Amikor belinkelsz egy képet akárhonnan( nem pont ez, inkább a többi topicra koncentrálj). Minimum oda kell írni, honnan van, nem csak "odaböffenteni" egy képet. Fõleg, ha nem a tied. ;)
Még ha csak linkelné......
"Copyright © 2003-2009 - Furioso - North Star Lótenyésztõ Országos Egyesület - Minden jog fenntartva."
Közzétéve 2010 március 2. - 16:25
Frodo a tavalyi Állattenyésztési Napokon, Frodo szlovák tenyésztésû apja a Furioso XXIV törzsmén (Magyarországon Furioso XXXV, Franky), anyja Dunsany xx után. Arra lennék kíváncsi, hogy hackelted meg a Furioso Egyesület honlapját, mert földi halandóknak ezek a képek nem hozzáférhetõek.
Amúgy Firefox > Eszközök > Oldal adatai > Média és ott van minden, azt szedsz le, amit akarsz.
Földi halandó vagyok. A gugli meg a barátom.
És ilyet nem szabad amúgy csinálni!!!!
Én is csak elméletben tudom.
Lehet az oldalra regisztrálni is, saját fiókot létrehozni. Én csináltam. És tök jó, mert az aktiváló e-mail nem úgy jön, hogy Furioso Egyesület honlapja, hanem Dózsa Tamás honlapja...
Legalább a magáénak érzi.

Edited by Robina, 2010 március 2. - 16:38.
Közzétéve 2010 március 2. - 16:51
Ezzel a goromba szájalással nem fogod belopni magad a fórumozók szívébe. Ha netán viccnek szántad, bocs, de számomra ez nem derült ki a szövegből. Amúgy viccnek sem igazán hajde...Már kérdezni sem szabad ?
![]()
Attól mert nem ismerek két mént , megkérdezem és nem hobby![]()
De látod eddig az volt a baj , hogy én azt mondtam , hogy nekem csak Ági segít , most kérdeztem többen mondták ki ő . Most ezen neked mi fáj , hogy én megkérdezek két mént ? :o
Ahelyett , hogy belémkötnél inkább leírnád ki van a képen .
Ebben lennél annyira okos :yeah:
Ez egy nagyon jó ötlet volt! Gratula! :yeah:Bár nem egy nagy dolog, de muszáj idekotyognom
. Képzeljétek, idén is megrendezik nálunk (tavaly volt az első) az Ördöglovas-napot (gróf Sándor Móricra emlékezve, az ő egykori biai kastélyának udvarán). Felvetettem, hogy nem lehetne-e egy rövidke "magyar lovak fajtabemutatója" két program között. Azaz felvezetni minden fajtából egy-egy példányt (szerencsére a környéken mindenből van
), közben pár szóval elmondani a fajták történeteit. A Lovas Körnek (szervezők, én is tagja vagyok) tetszett az ötlet, valószínű meg is lesz tartva.
Az a tapasztalatom, hogy az emberek egyáltalán nem ismerik Hazánk kutya- vagy lófajtáit. Hogy ez mennyire igaz, már a lovasköri gyűlésen is kiderült: egy lovas leányzó hangosan kételkedve nevetett, hogy "a shagya tényleg magyar fajta? Ne már...".
Szóval ha nem is csak a furiosonak, de mindenesetre ez is egy "reklám" lehet a magyar lovaknak! :yeah:
Edited by ezüstliliom, 2010 március 2. - 16:51.
Közzétéve 2010 március 2. - 17:32
Közzétéve 2010 március 2. - 17:37
Szerintem õ Legény és õ.
![]()
(A képen sajna nem sok látszik, de ennyim van egyelõre Ernest jóvoltából.)
Na ismét szóba került Legény, így élek is a lehetõséggel , hogy (törlesszek) a nálam lévõ infókat közzé tegyem és egy kicsit hazai pályára játszam....

http://kepfeltoltes....ltoltes.hu_.jpg
Nem, tudom mennyire lesz olvasható.... Elõre is bocsánat mindenkitõl, h ilyen vásott példányokat közre teszek de szinte ezekért is ölre mentem

Bele javítottam egy ici-picit, (volt bátorságom)... mivel az 5ik õsi sorban (a papír szerint) SZDSZ-es hozzá állással két csõdör alkotta nászból született Ramzes Junior - 33.... amit azért naaaaaaaaaaaaaaaa
De némi nemû utána járással bizton állíthatom a korrekcióm helytálló

Szóval Legény: 964 Orosháza North Star - 6 (IV.tm)
És íme egy régi méntörzskönyvi lap, habár szerintem a mostani sem sokban különbözik, és az OMINÓZUS méntörzskönyvi szám amit N.C firtatott már korábban a lap bal felsõ sarkában megtekinthetõ....

Jó szemezgetést!
Ha van valakinek jó sztorija Legényrõl én szívesen venném!!! Magán üziben is......
Edited by Stallion, 2010 március 2. - 17:53.
Közzétéve 2010 március 2. - 17:40
Csak furikedvelõ vagyok, sok közöm nincs a fajtához, de szerettem volna már rég írni, hogy szeretem olvasni a topikotokat, fõleg, hogy megint ,,béke" van. Jó olvasni a régi történeteit, meg nézegetni a régi képeit a fajtának

és most kicsit off leszek, bocsánat:
akkor tényleg?Megint tanulhatsz valamit, eddig azt, hogy magaddal beszélgetni egy fórumon elõbb utóbb bukta,

Közzétéve 2010 március 2. - 17:58
Akkora fülei vannak..... de itt eldugta

heheheheheeee
Közzétéve 2010 március 2. - 18:08
És íme egy régi méntörzskönyvi lap, habár szerintem a mostani sem sokban különbözik, és az OMINÓZUS méntörzskönyvi szám amit N.C firtatott már korábban a lap bal felsõ sarkában megtekinthetõ....
![]()
Jó szemezgetést!
Köszi tényleg érdekes, nekem ez a régi mén törzskönyvi lap keltette fel az érdeklõdésemet, bár néhol nehezen olvasható.....
Bal oldalon van néhány rubrika, ahol évente vezették a méret és súly :eek: adatait......
(nem igazán világos, miért, mert marmagassag (bottal) és szárkörméret felnõtt korban nem szokott változni, az övméret, meg a szalaggal mért magasság mutathat némi eltérést a kondíció függvényében.) DE: ez - szerintem - azt jelenti, hogy évente(!) szemlézték a mént. :yeah:
Mindenesetre tanulságértékû.
Közzétéve 2010 március 2. - 18:41

Közzétéve 2010 március 2. - 19:13
Közzétéve 2010 március 2. - 20:56
Közzétéve 2010 március 2. - 21:24
Ha lesz valami hivatalos meghívótok, berakod ide?
Persze, azonnal amint meglesz a konkrét idõpont. Amúgy valamikor május közepén lesz, talán 15-16. Mindenkit szeretettel várunk.
Közzétéve 2010 március 2. - 22:33
Közzétéve 2010 március 2. - 23:01
Íme Böbe-Baba

A szoknya miatt nem sok látszik belõle, de túrok majd még rendeset képet is róla.
A Primadonna...
A maga mutogató... misssz tökély
és egy laza canter a vadászlovagláson... (díjlovas nyeregben (heheheeee))
Edited by Stallion, 2010 március 2. - 23:13.
Közzétéve 2010 március 2. - 23:07

Közzétéve 2010 március 2. - 23:14
mintha 2 ló lenne kb
Hmmm.... társ állat :yeah: