Bocs, nem akarom az indulatokat szítani, de erre még muszáj reagálnom.
Na, most már elég legyen ebbõl!
Egyetértek. Ez nem idevaló hangnem. Mármint a Tiéd.
...
Az köztudott , hogy egyesületünk tagjai két pártra szakadtak, de miért van az hogy a Plutzer oldalon állók csak úgy tudnak érvényesülni hogy rágalmazzák a másik oldalon levõket, lovaikat stb.
...
Máshogy látom a dolgot. Nem olvastam rágalmakat ebben a topikban. Talán egyedül Bolondtraktoros stílusa erõs kissé, de errõl már egyszer emllítést tettem.
...
Mit gondolsz mi nem tudnánk hasonló tisztességtelen eszközökhöz folyamodni?
...
...
...
Nem értem azt sem hogy Plutzer Imre miért nem teszi helyre támogatóit, hogy ne így támogassák. Meg van annak a ,megfelelõ módja.
...
Nem tudom, Felétek hogy szokás (bár tudom, hisz írtad múltkor, hogy "felsõbb kérésre" írsz), de itt senki sem az õ bábja. Imre még ha akarná, sem tudná megakadályozni, hogy mindenki leírja a saját véleményét.
ezzel az egésszel az a probléma hogy csak akkor történnek ilyenek, ha Backnight olyat ír be, ami felveti ezeket a kérdéseket, ez volt Wotan fed. engedélyének kérdése is, és ugyanez Iszony sztorija is. Lehet hogy csak normális mondatokat kéne megfogalmazni és senkiben nem merülne fel kérdés. Wotan esetében is maga Backnight írta be hogy nem vizsgázott a ló és nincs fed. engedélye sem. Mi ez ha nem fölösleges indulatkeltés??
Az úgy volt írva, hogy akinek esze van az értette. Hihi pl. megnézte azonnal az egyesület honlapján és be is írta hogy szerepel az engedélyezett mének között.
...
Ez igen! Ha Te ezen a szinten vagy, akkor nincs mirõl beszélgetnünk a továbbiakban, mivel sosem tudhatom, mikor gúnyolódsz, viccelõdsz és mikor mondasz igazat.
Nem is az volt különben a kérdés, hogy engedélyezett-e a mén, hanem hogy vizsgázott-e vagy sem, de ezek után már nem érdekel a válaszod.
Olyan szép Valentin-napunk lesz, mint egy csokis sütemény