Ugrás a tartalmakhoz

Fotó

Napló...

• Please log in to reply
3293 válasz a témához

#401 Apple

Apple

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 9.533 hozzászólás

Közzétéve 2004 szeptember 2. - 18:44

Részlet a tavalyi gondtalanságból: JAG-napokon be kellett rendeznünk az osztályt Svéd- és Finnország színeibe, mert nekünk ez a két orsz. jutott. [url="http://"http://kep.tar.hu/apple1987/images/pic5999384.jpg"]http://kep.tar.hu/apple1987/images/pic5999384.jpg[/url] Idén már nem hiszem, hogy JAG-nappal leszünk elfoglalva áprilisban.. :rolleyes: [ Szeptember 02, 2004, 18:45: Az üzenetet átszerkesztette: Apple ]

#402 Sac

Sac

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.950 hozzászólás

Közzétéve 2004 szeptember 2. - 18:58

9. óra? Ezt most komolyan mondjátok?Már nem igazán emlékszem, hogy nálunk hogy volt a gimiben, de hogy nem volt 9. órám, az tuti! Monjuk 7, minden nap, aztán esetleg külön angol ...

#403 Borsi

Borsi

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 530 hozzászólás

Közzétéve 2004 szeptember 2. - 19:02

Jaj, de jó, hogy túlvagyok a gimin...Nekem csak 13-án kezdõdik az egyetem tongue.gif

#404 tötõ Zsó

tötõ Zsó

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 12.966 hozzászólás

Közzétéve 2004 szeptember 2. - 19:09

nekem alaból 8 órám volt ma :( abból 5 orientációsgyakorlat. az mondjuk nem rossz de akkoris egy kicsit sok... holnap meg mechanika is .... blah. mijjjéééér??? énezt nem fogom bírni a következõ nyárig.. már most televan a +"!/""%/ hócipõm :D :D sz'al minnyá hányok van

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 10.954 hozzászólás

Közzétéve 2004 szeptember 2. - 19:58

Kedves Naplóm/nk! Az élet ugye nem fenékig tejfel, ezt tudjuk. De ha nem tudnánk, akkor is hajlamos bebizonyítani nekünk. A mai napom egyetlen pozitívuma talán a lovaglás volt, mármint abszolút pozitívuma. Mert délután is történtek azért apró jó dolgok, megtörve az egyhangú balszerencsémet... Délután Nagykovácsiba voltunk hivatalosak az egyik lovasommal lovagoltatás céljából. Felhívtam Jucuust, hogy szerinte vihetem-e a kutyámat, a válasz igen volt, így kaptam magam, meg a Blökit, és elindultunk. Elõször is tudni kell, hogy nálunk tényleg nem szoktak ellenõrök elõfeordulni a buszokon, hiszen általána sokan vannak a jármûveken, meg úgy egyáltalán, kiesünk a pixisbõl - ami nem is baj. Így hát felszálltam én nyugodt szívvel, és a saját bérletemmel a zsebemben, a kutyának nem szoktam soha jegyet lyukasztani, minek. Na erre a mai napon, ülök a buszon, mellettem a kutyám, egyszercsak valami távoli hang zendül a fejemben; "Jegyeket, bérleteket!". Felocsúdtam, s látom a fölém tornyosuló ellenõr bácsit, akit senkinek a bérlete, meg jegye nem érdekelt, egyedül az enyém. Hiszen kutyával vagyok, ez tuti bevétel... Közöltem vele, hogy otthon nem volt jegem, és csak a végállomáson tudok venni. Kedvesen felajánlotta, hogy vegyek inkább tõle egyet erre az útra. Egye fene, 145 Ft-ot még kibírok, szerencsére még volt is nálam egy kis apró. Hurrá. Leszálltam a végállomáson, és amíg a lovasomra, meg Jucuusra vártam, vettem még 2 jegyet, csak a biztonság kedvéért, hátha jön még valahol egy ilyen vérszívó... Felszálltunk a Nagykovácsiba tartó buszra. Budapest határán belül jó a bérlet is, de ugye utána vonaljegy kellene még nekem is, de csak 2 jegy volt nálam. A hátsó sarokban azonban kiszíúrtunk 3 gyanús alakot, egy nõt és kéát férfit - na, ezek ellenõrök. Jucc lyukasztott agának, meg nekem is, de csak egyet. Gondoltam, ha mégsem ellenõrök, akkor is maradjon. Persze, hogy azok voltak, így amíg a nõ elért hozzánk, átpasszoltam a jegyet Juccnak, hogy lyukassza ki. Már megvoltak a jeygek, mire a nõ odaért hozzánk. Így szólt:-Jónapot, 2000 Ft helyszíni bírság, vagy bemennek az irodába? -Elnézést, hogy mondta? -kérdeztem valóban értetlenül. Mire a hölgy Jucchoz fordult.-Ne értetlenkedjenek, láttam, hogy most lyukasztotta ki a jegyét!!!-Elnézést -szóltam közbe. -Nekem lyukasztott jegyet, ha valami problémája van, akkor hallgatom.Erre megsimételte a helyszíni bírságra vonatkozó felszólítását.-És megkérdezhetem, hogy miért, itt vannak az érvényesített vonaljegyek! -mondtam erre én.-De azok a végállomáson kell kilyukasztani, és különben is, gusztustalan módon itt a hátam mögött álltak neki lyukasztgatni!!! -puffogott a drága angyal. -Legalább mondták volna azt, hogy elfelejtették! De ehelyett ilyen undorító, és aljas módon itt suttyomban!!!-Értem, és ezért akar megbüntetni? Mire ideért, ki volt lyukasztva 3 darab vonaljegy!-De azt a végállomáson kell érvényesíteni!-Nem, amennyiben van érvényes budapesti bérletem, akkor csak a kívülesõ részre kell jegyet érvényesíteni! -világosítottuk fel Jucuussal. Még egy ideig hajtogatta, hogy de a végállomás így, meg úgy, majd megunta õ is ezt a szöveget, és váltott. Megnyomta a leszállásjelzõt, és közölte, hogy akkor szálljunk le. Mi meg közöltük, hogy nem szállunk, mert idõre megyünk. Nem baj, majd megyünk a következõvel, legyintett boszúsan összehúzódó szemmel. -Már elnézést, de miért szállnánk le, amikor itt van a 3 darab, a busz egész útvonalára érvényes vonaljegyünk, ne szórakozzon már! -itt már kissé megemeltem a hangomat, de csak azért, mert a busz hangosan zúgott (na jó, meg mert pipa voltam kicsit, de akkor sem üvöltöttem!). Erre közölte, hogy vele ne üvöltsek, és hogy szálljunk le, mert addig nem megy tovább a busz, õ meg rendõri intázkedést fog foganatosítani... Erre elismételtem neki szépen, hogy mire föl, amikor itt van a 3 darab vonaljegy érvényesítve. Erre õ:-Akkor most melyik jegy kié?!Összenéztünk Jucuussal és egyszerre fordultunk felé az értetlen és meglepett kérdéssel:-Nem teljesen mindegy???!!!Erre elvette Jucc jegyét és összetépte. Jól van, egészségére. De hogy mi ugye akkor is szálljunk le.-Nem szállunk le, van jegyünk, és én azt gondolom, hogy teljesen mindegy, milyen idõpontban lyukasztottuk ki, a viteldíjat ezzel kifizettük, innentõl kezdve semmi dolgunk egymással. -mondtam én.-Maga csak ne gondolkodjon! -mondta õ.-Már elnézést, de engedje már meg, hadd gondolkodjak, ha szabad, jó?..Aztán még próbálkozott megkérdezni, hogy kinek nem lyukasztottunk elõször jegyet, mire közöltük, hogy a kutyának, majd én majdnem hozzátettem, hogy ha gondolja, leveszem róla a szájkosarat és megbeszélhetik, de ezt inkább lenyeltem. Miutn ez sem jött neki össze, fogta magát és iszonyú szitkok felhõjében elkaffogott a busz legvégébe (kb 2 méterre, úgyhogy még sokáig hallgathattuk a zavaró mormogást).A jó a dologban az volt, hogy a lovasomhoz már esze ágában sem volt odamenni, akinek még jegye sem volt, így õt, és szerintem még pár másik bliccelõt is megmentettem ettõl a borzalmas hárpiától... Leszálltunk a buszról, elsétáltunk az istállóig. Hányattatásaim ezzel az incidenssel még nem értek véget. Elõször is, nem engedtek be a kutyával az ottani kutyák végett. Nem baj, mondom, fel tudnak nyergelni nélkülem is, úgyis jönnek, max negyed óra, addig beszélgettem a tulaj nénijével (nem a felesége, nem tudom, micsodája, de nem is lényeges, ott laknak). Mire is, kb 10 perc múlva jön ki a lovasom, hogy most patkolják a lovat, és hogy legalább egy óra, amíg elkészül... Tudtam, hogy a lány nem ér rá, mert vendégeik vannak. Égett a bõr a képemrõl, pedig nem az én hibám, de még Jucc sem tudott errõl. Úgyhogy elnézést kértem a lánytól, kicsit magyarázkodtam, mert miért ne, aztán visszakísértem a buszhoz és feltettem rá... Az egy dolog, hogy én potyára jöttem ki, de azt már nagyon nem szeretem, ha a lovasaimat végigrángatom a fél városon tök hiába!.. Azt hiszem, ezt meg lehet érteni. Visszafelé sétáltunk már a kutyámmal, de már forrásponton volt az agyvizem, úgyhogy leültem egy talpalattnyi zöld kis járdaszigeten, és felhivattam magamat Szellemmel. Ettõl kicsit lenyugodtam, viszont neki sikerült lemeríteni a kártyáját... Hurrá, mégegy pozitívuma a mai napnak. Viszont beszélgettünk egy jót, ami tényleg pozitív. Posted Image Újra felkerekedtünk Blökivel, és nyakunkba vettük Nagykovácsi gyönyörû, lélegzetelállító tájait, jó egy órát, vagy többet is barangoltunk az erdõben, a földek szélén, a domboldalon. Bárcsak lett volna nálam fényképezõgép!!! Annyira csodálatos látvány tárul elém a domboldalból, hogy leírni nem lehet, igaz, egy fotó sem adná annyira vissza, de legalább valamihalvány ecsetvonásnyit mutatna belõle!.. De nem volt, bár lelki szemeim elõtt még most is él, s ha tudnék festeni, bizisten megfesteném! De visszmegyek majd még, lóval és fotómasinával felszerelkezve, és megörökítem az aranyszín naplementét a hegyormok között, a szántóföldek felett... Ez a nagy séta volt az, ami valamelyest kiûzte belõlem a háborgó démonokat, és még mindig durcásan, de már kissé megnyugodva, viszont iszonyú fejfájással érkeztem le a lovaspályához. Jucka is elszenvedett a lóval, neki is jó volt. De azért magamat jobban sajnáltam, hiszen emberbõl vagyok, legalábbis olyasmi... ;) Leültem kicsit a pálya szélére és pihentem, majd nemsokára megcsörrent a telefonom, hogy eljönnek értem a szüleim, akiket még a buszozás után felhívtam, hogy hazafelé jöjjenek már el értem, mert nem maradt egy darab jegyem sem... Ez alapjáraton nem érdekelne, de a mai naphoz már nem hiányzott volna egy ilyen buszozás. Szóval felpattantam ismét, és elköszöntem, majd besétáltam a buszvégállomásra. A kocsiban elmeséltem anyáméknak az egész kis történetet, így szerencsére megszántak, és nem kpatam még azért is a fejemre, hogy minek cipeltem magammal a kutyát, meg miért nem bírtam volna busszal hazajönni... Most meg sül a sütõben a pizza, ami talán kis örömet csempész fáradt és csüggedt csütörtök estémbe...

#406 tötõ Zsó

tötõ Zsó

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 12.966 hozzászólás

Közzétéve 2004 szeptember 2. - 20:08

sirályság hogy nem hagytátok magatokat!! Posted Image Posted Image

#407 Guest_Ken Tacky_*

Guest_Ken Tacky_*
  • Guests

Közzétéve 2004 szeptember 2. - 20:13

Dé!!! HÁt ez jó volt! :D

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 10.954 hozzászólás

Közzétéve 2004 szeptember 2. - 20:18

Ja, végülis jó volt, szeretem az ellenõröket ütlegelni, mármint szóban. De ettõl függetlenül elég frusztrált volt ez a délután... :mad: :rolleyes:

#409 tötõ Zsó

tötõ Zsó

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 12.966 hozzászólás

Közzétéve 2004 szeptember 2. - 20:24

ilyenkor az kell hogy "..nemmm vagyokideges, fõ a nyugalom.. el élek én 100 évig,ha így folytatom.."ja és mindehhez a tömörgyönyör vigyorgás szimplán kötelezõ :D

#410 Szellemlovas

Szellemlovas

SUFNI

• Fórumtag
  • 1.145 hozzászólás

Közzétéve 2004 szeptember 2. - 20:32

idézet:
Eredeti szerzõ: DéJa, végülis jó volt, szeretem az ellenõröket ütlegelni, mármint szóban [/QUOTE]Áhá! Akkor ezért mondod mindig, hogy ne lyukasszak jegyet!? :D ;) Legközelebb, ha lesz nálam lekezelt jegy, akkor is azt mondjuk az ellenõrnek, hogy nincs.Akkor egy jó negyedórát elvitatkozhattok, s ha már eléggé jól érzed magad, megmutatjuk neki a jegyet. :D Milyen ötlet? :rolleyes:

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 10.954 hozzászólás

Közzétéve 2004 szeptember 2. - 20:38

Zsó! Színész vagyok, de ennyire nem megy!.. :D Szellem! Hát mit gondolsz, miért nem veszem soha elõ a bérletemet sem?..

#412 Artin

Artin

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.886 hozzászólás

Közzétéve 2004 szeptember 2. - 20:56

Ezt most úgy elképzeltem magam elõtt a ti stílusotokban és hangotokkal. Posted Image (nem lettem volna az ellenõr helyében...) ?iért nem klérdeztétek meg hogy annak is a végállomáson kell e jehuet kezelnie aki csak késõbb száll fel?! :D

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 10.954 hozzászólás

Közzétéve 2004 szeptember 2. - 21:10

Neeem, mert õ látta, hogy ott szálltunk fel, együtt szálltunk fel, jó?! (ez nem igaz, mert õk elõbb tongue.gif )Igazából én üvöltöztem jobban, mivel az én jegyem volt, Jucuust viszonylag békén hagyta, miután felhívtam rá a figyelmét, hogy legyen kedves velem veszekedni, mert az én jegyemrõl van szó...Jó, hát igazából ez is csak egy kalleros sztori, biztos mindenkinek van ilyen, nem is egy, nekem is vannak még ilyeneim (ezek után ki gondolná... :rolleyes: )...

#414 Cs.A.

Cs.A.

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 81 hozzászólás

Közzétéve 2004 szeptember 2. - 21:55

[url="http://"http://www.extra.hu/nobkv/fooldal.html"]no BKV [/url] Posted Image Posted Image

#415 Jucuus

Jucuus

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.131 hozzászólás

Közzétéve 2004 szeptember 2. - 23:40

Én meg még mondtam is Dé - nek, hogy, ha leszállít, megkérjük az ellenõrt, hogy ugyan vegyen má föl a hátára mind hármunkat, meg a kutyát és vigyen má'n föl a lovakhoz, mert nem megy ez úgy, ahogy õ gondolja. Dé! Sikeresen összezavartad az ellenõrt! :D

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 10.954 hozzászólás

Közzétéve 2004 szeptember 3. - 8:58

Iiiigggggen, ehhez értek Posted Image

#417 tötõ Zsó

tötõ Zsó

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 12.966 hozzászólás

Közzétéve 2004 szeptember 3. - 15:16

huh ez a noBKV nagyonállat :D egykét trükköt ismertem... :rolleyes:

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 10.954 hozzászólás

Közzétéve 2004 szeptember 3. - 18:48

Nemtom, nekem egy kicsit unintelligens a szöveg, nem mintha olyan entelektüell kislányka lennék, de... :rolleyes: Egyébként nemtom, mi van, de ma is, mentem vásárolni a buszunkkal, amin ugye nem szoktak lenne ellenõrök, mire most odafelé is volt, és ugyan visszafelé nem azzal a busszal utaztam, hanem sétára támadt kedvem, de séta közben jött szembe egy buszunk, és felnézve ugyanazt az ellenõrt kiszúrtam rajta, mint aki elõtte reggel engem is lecsekkolt. Fura. Megjegyzem, ma rendes voltam és szépen bemutattam a bérletemet...

#419 tötõ Zsó

tötõ Zsó

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 12.966 hozzászólás

Közzétéve 2004 szeptember 3. - 19:43

a szöveg le van ejtve. a bliccelési tanácsok jók Posted Image

#420 Szellemlovas

Szellemlovas

SUFNI

• Fórumtag
  • 1.145 hozzászólás

Közzétéve 2004 szeptember 3. - 19:48

Kedves Dé!Véleményem szerint azért lehet ekkora felhajtás felétek, mert fülest kaptak, hogy a "Bliccelõs Jockey" megint arra vette az irányt. ;) :D

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 10.954 hozzászólás

Közzétéve 2004 szeptember 3. - 19:54

Nem hiszem, mert nem szoktál bliccelni... De holnap lyukassz majd jegyet :D

#422 Szellemlovas

Szellemlovas

SUFNI

• Fórumtag
  • 1.145 hozzászólás

Közzétéve 2004 szeptember 3. - 19:58

De Dé! Posted Image Néha már elfelejtkezem magamról. :rolleyes: Ha anyám tudná, hogy megrontottál!? :D ;)

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 10.954 hozzászólás

Közzétéve 2004 szeptember 3. - 20:00

Szegényke...

#424 Apple

Apple

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 9.533 hozzászólás

Közzétéve 2004 szeptember 4. - 13:00

Na, ma nekem is jutott egy kis izgalom...!8-ra ki kellett érnem a lovardába, mert Blue-nak kellett a felmentõsereg. 7:30-kor indult a hév, 7:55kor pedig a tarcsai busz, amivel két megállót köll menni.Tegnap kaptam lóvét, de a legkisebb is az ezres, úgyhogy gondoltam, nem csinálok itthon magamnak kaját, majd veszek az Örsön, így a buszsofõrrel se cseszek ki, ha a 40.- helyett 1000-t nyomok a képébe.Állok szépen a sütis elõtti bódénál a sorban, már kértem is magamnak az isteni pogácsából, épp fizetni akartam, amikor.... Elfelejtettem elrakni a pénzt!!! 5, azaz öt forint volt nálam,ebbõl kellett volna kaját meg buszjegyet is vennem. Hát öhh...khm... Közöltem a pultoscsajjal, hogy bocsi, vissza az egész, és égõ fejjel gyorsan ott is hagytam. Igen, de most mi a fenét csináljak? Hév két perc múlva indul, haza nem tudok menni, mert a köv. busz 8:55-kor indul tarcsára, akkor én már rég nem kellek a lovardába, mert a nyergeléseknél kellett segítenem a kezdõket. Blue telefonja kikapcsolva, pedig írtam neki sms-t, hogy most vagy hazamegyek, vagy elémjön kocsival Cinkotára. Végül felszálltam a hévre, gondoltam, ha nem jön ki értem, legfeljebb hazamegyek, vagy mittudomén. 10 perc múlva az én megmentõ Blue-m hívott, hogy menjek egyel Cinkota után, ott felvesz (Cinkotán szemmel vertem a kalauzt, aki a saját szerencséjére az elõttem levõ kocsiba szállt fel). Utálom az ellenõröket, kalauzokat, de bliccelni nem merek. Nem az, hogy pofám nincs hozzá, hanem betojok. Akkor tudok nyugiban lógni, ha már csak a jegyeket-bérleteket szöveg után derül ki, hogy hopp, nincs nálam a bérlet...Hát, elég kalandos volt... :rolleyes:

#425 Zsubaba

Zsubaba

Csendes Patak

• Fórumtag
  • 10.126 hozzászólás

Közzétéve 2004 szeptember 4. - 17:02

Ha jól tudom, Örs - Gödöllõ viszonylatban a közigazgatási határ Ilonatelep után van, tehát nem kellett lógnod Posted Image (peace Posted Image )

#426 Apple

Apple

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 9.533 hozzászólás

Közzétéve 2004 szeptember 4. - 18:14

Igen, leszálláskor pont a táblán néztem, hogy a "zöldzóna" Ilonatelep után ér véget :D Igazából engem nem a lógás taszít, hanem a lebukással járó rizikó :D

#427 Guest_Ken Tacky_*

Guest_Ken Tacky_*
  • Guests

Közzétéve 2004 szeptember 6. - 16:15

Az a piszok allergia! :( Végigszenvedem az éjszakákat, meg az órákat.. Mert ugye jó az idõzítés, szeptemberben kijön az allergia, s ilyenkor kellemesebb lenne otthon önfeledten pihizni, mint bent szenvedni az órákon...ráadásul most jött még rá egy megfázás, úgyhogy méginkább nem kapok levegõt, fáj a torkom és lázas vagyok :( Ma szenvedtem, alig vártam hogy hazaérjek.Rossz kedvem van, ilyen ritkán van, ezt csak ilyen szar betegség okozhatja.Elhatároztam hogy elmegyek a boltba és veszek egy Zsubaba féle antidepresszánst. Hát nem volt...csak mindenféle egyéb szar. Mindegy volt, vásároltam, abból bezabáltam most meg amiatt is rosszul vagyok :( Csak tudnám hol fáztam meg?? Habár van tippem, de..de nem, mégse. :( Így én holnap nem megyek suliba, tiszta rosszul vagyok, és üljek végig kilenc órát? Majd a halál [ Szeptember 06, 2004, 16:16: Az üzenetet átszerkesztette: Ken Tacky ]

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 10.954 hozzászólás

Közzétéve 2004 szeptember 6. - 16:26

Ma nálunk is "becsengettek" a fõsulin... Ma még csak szoktattuk magunkat a gondolathoz, hogy holnaptól újra suli, beiratkoztunk, meg ilyenek. De holnaptól indul a mandula, nincs mese, ráadásul a tanár-szakos órák idõpontját csak most adták meg, miközben már júniusban meg kellett csinálnunk az órarendet. Ennek hála, nem egy ütközés van a két szak órái között... :mad: Már most látom; nem telik el egy hónap, és olyannyira elegem lesz, hogy nem fogok választani a 2 közül, hanem egyszerûen nem járok majd be egyikre sem... Ráadásul arról, hogy mikor fogok lovagolni, még gõzöm sincs, mármint ha jön a tél, és korán sötétedik. Pedig nekem tényleg itt lakik a lovam 5 percre! Rá fogok szokni az éjszakai lovaglásra, úgy érzem. Kár, nagy kár, hogy nálunk nincs a pályán világítás. Mindegy, majd valami lesz, csak teljen el nagyon gyorsan ez a félév!!! :( KT, én is tiszta beteg vagyok, úgyhogy együttérzek. Bár lázas legalább nem vagyok szerencsére. Gyógyulj meg lyányom, hamar! Posted Image

#429 Zsubaba

Zsubaba

Csendes Patak

• Fórumtag
  • 10.126 hozzászólás

Közzétéve 2004 szeptember 6. - 17:11

Jobbulást Ken Tacky! Posted Image Jobbulást Dé!Dé! Szereltess reflektorokat a pálya szélére! Posted Image Én is voltam ma a suliban, brr, Harlem szívébe bementem, nyócker rulez. Sok kisebbségi mind végignéz, végigmér, beszólogat, én meg csak kapkodom a kicsi lábaimat. A suliba csak órarendegyeztetés miatt mentem be, de nem lettem okosabb, majd felteszik az internetre (Neptun-rendszer). Mi majd csak 13-án kezdünk. Én speciel egykor, és fél kilencig ott leszek redface.gif Voltam ma még az autósiskolámban is, és kértem magamnak oktatót-autót, hogy elkezdhessem a gyakorlati óráimat, rutinozás alapfokon. Szerdán kezdek fél egykor, egy fiatal nõ lesz az oktatóm és szívem szerelmén, egy Peugeot 206-oson vezethezek! Posted Image Félig-meddig már ismerem az autót, mert nekünk is 206osunk van, csak SW változatban (kombi). Nagyon várom már, nem tudok a fenekemen maradni. Posted Image

#430 Apple

Apple

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 9.533 hozzászólás

Közzétéve 2004 szeptember 6. - 17:19

Ezt jó tudni, olyankor nem teszem ki a lábam az utsácra Posted Image Posted Image tongue.gif ;) akarom mondani, utcára [ Szeptember 06, 2004, 17:19: Az üzenetet átszerkesztette: Apple ]

#431 Zsubaba

Zsubaba

Csendes Patak

• Fórumtag
  • 10.126 hozzászólás

Közzétéve 2004 szeptember 6. - 17:29

Rutin még csak pályán van, nem kell félni. Posted Image Majd szólok, ha kimegyek az utcára! :D Posted Image

#432 Apple

Apple

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 9.533 hozzászólás

Közzétéve 2004 szeptember 6. - 19:27

Helyes :D Apropó utca... 3-4 körül találkoztam ma a kedvesemmel, aki haza is hozott. Egy ideje sz.rakodik a kedves kicsi kocsink, a BMW. konkrétan folyton felforr a víz. Eddig nagy gáz nem volz ezzel, mert ha lámpánál is álltunk (ugye ilyenkor a legjobb az, ha nyomod neki a gázt, hogy kiegyenlítõdjön a nyomás...), akkor kicsit adott a motornak, és egy pár perc után helyreállt a béke. De ma épp tõlem ment haza, és a fûvészkertnél elfolyt a hûtõvíz. az egyik nyomásért felelõs csõ nem bírta, és szétrobbant. Jó kis szakadás van a csövön....! Úgyhogy riasztottam az én naaaagy és hõõõõõõõõõSSSSSSSSSSSSSSS apukámat, és elvontattuk haza a pórul járt lovagot Posted Image De szép kis összeget fog kapni a szerelõ is, az biztos... :rolleyes: :( [ Szeptember 06, 2004, 20:35: Az üzenetet átszerkesztette: Apple ]

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 10.954 hozzászólás

Közzétéve 2004 szeptember 6. - 20:20

Zsu! Jó, majd az erdészek kedvenc mezõjére a természetvédelmi terület szélére szereltetek reflektorokat ;) Ja, és egy aggregátort is elhelyezek a szélén, hogy legyen mibõl hozni az áramot! :D ;) Apple! Apukád hõõõõõõõõ? ;)

#434 Apple

Apple

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 9.533 hozzászólás

Közzétéve 2004 szeptember 6. - 20:36

SSSSSSSSSSSSSSSS tongue.gif

#435 Zsubaba

Zsubaba

Csendes Patak

• Fórumtag
  • 10.126 hozzászólás

Közzétéve 2004 szeptember 6. - 21:12

Dé! SSSSSSShimán! :D tongue.gif

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 10.954 hozzászólás

Közzétéve 2004 szeptember 6. - 22:01

:D :D :D

#437 tötõ Zsó

tötõ Zsó

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 12.966 hozzászólás

Közzétéve 2004 szeptember 10. - 21:06

Ma viszonylag tûrhetõ napom volt.. Reggel fogtam magam és 8ra megjelentem az orvosnál. Adott cataflam-ot meg ilyen állítólagos kókuszos ízû amúgy egy nagy trágyarakat takonyállagú lötyit, meg orrkenõcsöt amit az orrom belsõ falára kell kennem, ámde amikoris nekiállok és bekenem ,úgy nézek ki mint aki éppen az orrában turkál. ( :D )Aztán elmentem a patikába ahol a néger patikus-pasi aki nem is néz ki olyan rosszul (azthiszem ezentúl én fogok patikába járni :rolleyes: ) megkérdezte fizetésnél hogy ".. hajminc fhorint nincen?" és olyan vigyort vágott le mindehhez hogy aszittem behalok. Szóval édi volt :D Itthon tulképp nem csináltam semmit, amígd sütött a nap kiültem a hintára könyvet olvasni (naná hogy lovast Posted Image ) amikor meg hideg lett bejöttem, és kitakarítottam meg összepakolásztam meg ilyenek.Holnap meg jön Jucuus ide, maj d.e lovazunk, ami sztem belenyúlik a délutánba is, aztánmeg elleszünk valahogy Posted Image

#438 Guest_Ken Tacky_*

Guest_Ken Tacky_*
  • Guests

Közzétéve 2004 szeptember 10. - 21:09

Hát nekem másként zajlott. beszedtem a homeo bogyókat és amilyen szarul voltam, olyan jót aludtam már aznap éccaka. és már teljesen kigyógyultam, kitisztultam gyönyörûen Posted Image A családom másik 3 tagja meg most szenved!

#439 Barefoot

Barefoot

A megvilágosodott

• Fórumtag
  • 5.421 hozzászólás

Közzétéve 2004 szeptember 10. - 21:21

Aha, tötõ, akkor mégis rátapintottam azzal a frízzel :D

#440 Apple

Apple

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 9.533 hozzászólás

Közzétéve 2004 szeptember 20. - 20:09

Most furcsa dolog történt velem.Itt ülök kint a nappaliban, de vaksötét van, a gép bekapcsolva. Elindítottam a Media Playert, betöltöttem a Guns 'n' Roses-tól a Knockin' on Heaven's door-t. A Media playerben van látványelem is, és azt az örvénylõ látványelemet feltettem teljesképernyõre, kellemes hangerõre állítottam a zenét. Csak az örvényre koncentráltam, és a zenére. Mintha egy idõalagútban lennék, és nem lenne semmi más körülöttem. És hirtelen a dal annyira átjárta mindenemet, hogy elkezdtek folyni a könnyeim. Nem voltam szomorú. Csak úgy peregtek a szemembõl.Furcsa, de erre a dalra egybõl azt tudom mondani csak, hogy gyönyörû. [ Szeptember 20, 2004, 20:12: Az üzenetet átszerkesztette: Apple ]