Ugrás a tartalmakhoz

Fotó

Lovas filmek

• Please log in to reply
950 válasz a témához

#401 tötõ Zsó

tötõ Zsó

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 12.966 hozzászólás

Közzétéve 2005 augusztus 9. - 12:51

A FFFFRANC vigye el hogy megint csak most jutott eszembe hogy megy a film. :mad:Amúgy én ezt már láttam :P

Edited by tötõ Zsó, 2005 augusztus 9. - 12:52.

#402 tötõ Zsó

tötõ Zsó

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 12.966 hozzászólás

Közzétéve 2005 augusztus 9. - 13:31

jó kis film vót, nagyon sok volt benne az eredeti felvétel (sõt..), párszor gyorsították a hatás kedvéért (:D), de pl a Pardubice-i pályán zajlott verseny ha jól tudom tök eredeti felvétel, tehát az esések sem mû-esések.

#403 Shába

Shába

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.647 hozzászólás

Közzétéve 2005 augusztus 9. - 13:36

Nekem is tetszett a film, bár az elsõ részt már láttam régebben, igaz nem végig. Viszont több dolog nem tetszett benne, inkább apróságok, de ilyen azt hiszem minden lovas filmben elõfordul... A film végén az a verseny nagyon durva volt. Azon viszont elgondolkoztam(ez volt az egyik zavaró dolog), hogy egy ló ilyen lábsérülés után tényleg képes e részt venni egy ilyen versenyen, sõt meg is nyerni azt...

#404 Lizzie

Lizzie

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 45 hozzászólás

Közzétéve 2005 augusztus 9. - 16:13

A film végén az a verseny nagyon durva volt. Azon viszont elgondolkoztam(ez volt az egyik zavaró dolog), hogy egy ló ilyen lábsérülés után tényleg képes e részt venni egy ilyen versenyen, sõt meg is nyerni azt...

Hozzászólás megtekintése

szerintem nem :)

#405 Topy Baba

Topy Baba

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 659 hozzászólás

Közzétéve 2005 augusztus 9. - 16:16

Én is láttam a Karinot naon jó volt, fel is vettem!! :)

#406 Hasufel

Hasufel

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 4.023 hozzászólás

Közzétéve 2005 augusztus 9. - 16:22

Szerintem nem bírta volna végig csinálni,mert tényleg nagyon csúnya sérülése volt.Én is láttam már régebben,de akkor mindíg az elsõ 10-15 percrõl lemaradtam :DÉn akkor sajnáltam az egyik csikót mikor belovagolták és elpipálták szegényt.Az eléggé fájhat nekik.. :(

Edited by Hasufel, 2005 augusztus 9. - 16:23.

#407 lilith

lilith

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.846 hozzászólás

Közzétéve 2005 augusztus 9. - 18:09

Hát megnéztem én is ezt a filmet, számomra szörnyû volt látni ezt a betörést, belegondolni, hogy mennyit kínozták így a lovakat, és arra gondolni, hogy van hely, ahol még a mai napig így történik ez a dolog. Mert biztosan van gondolom. :(

#408 G.Anikó

G.Anikó

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 659 hozzászólás

Közzétéve 2005 augusztus 21. - 12:30

Láttátok tegnap kb. 1 óra felé a Spektrumon a lovakról szóló ismeretterjesztõ filmet? Sajnos csak az utolsó 10 percét láttam.Vakvezetõ póni - kb. 60 centis marmagasságú. Olyan, mint a lányom plüsslova :D Olyan komolyan dolgzott! Ki gondolta volna?

#409 G.Anikó

G.Anikó

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 659 hozzászólás

Közzétéve 2005 augusztus 21. - 14:18

Na, befejeztem a fõzést, túl vagyunk az ebéden. Folytatom.Tehát a tegnapi rész (13. rész) a vakvezetõ lovakról szólt. Édes kicsi póni, mókásan hosszú szõrrel és vastag lábbal - az utcán vezette a gazdáját. Ugyanolyan hám volt rajta, mint a vakvezetõ kutyákon. A járdaszegélynél megállt. Bementek egy étterembe, beállt az asztal alá(!) :kir: és hozzádörgölõzött a gazdájához. Lányom nem tud errõl a filmrõl. Holnap lesz az ismétlése, de nem tudom, hogy "emlékezzek-e" majd rá. Nem akarok pónit venni! :gm: Bár, ilyen kicsike nem zavarna. Lehet, fûnyíró helyett jó lenne.

#410 canossa

canossa

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 130 hozzászólás

Közzétéve 2005 szeptember 8. - 8:12

Sziasztok! Nem tudom tud-e valaki segíteni. Régen volt egy film Mario Luraschiról ha jól emlékszem Magic Horses címmel. Fantasztikus élmény volt. Van-e valakinek errõl kazettája esetleg dvd? Nagy örömet okozna vele, szülinapi meglepetésnek adnám a páromnak.

#411 Dia01

Dia01

Csikó

• Fórumtag
  • 1.319 hozzászólás

Közzétéve 2005 november 15. - 14:51

Nekem a kedvencem a Suttogó Robert Redforddal!Fantasztikus film!Mindig elpityeredek mellette!

#412 Spanishereit

Spanishereit

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 259 hozzászólás

Közzétéve 2005 november 15. - 15:14

Sziasztok! Nem tudom tud-e valaki segíteni. Régen volt egy film Mario Luraschiról ha jól emlékszem Magic Horses címmel. Fantasztikus élmény volt. Van-e valakinek errõl kazettája esetleg dvd? Nagy örömet okozna vele, szülinapi meglepetésnek adnám a páromnak.

Hozzászólás megtekintése

Hello!Nekem van egy VHS-em, használhatalanná vált a sok nézéstõl... :( De látogass el ide: www.luraschi.com :kir: -MINDENKINEK AJÁNLOM!!! :yeah: Nagyon tuti oldal, rendelni is tudsz, nekem a "Mester" már személyesen is írt 1x, de ez titkos... :o Sok szerencsét!

#413 Lóbarát2

Lóbarát2

Új vendég

• Fórumtag
  • 3 hozzászólás

Közzétéve 2005 november 20. - 21:33

Én kicsi pónim? De szerettem aztat!!! Annyi pónim volt, mint állat. És mind combonsütött  :D  Pedig akkor még nem is lovagoltam, de mindig néztem. Hogy is volt? "Én kicsi pónim, én kicsi pónim álomvölgyben õ vár rám. Én kicsi pónim, én kicsi pónim, õ annyi minden megért már, és annyi mindent szeretne tudni, ....is közénk áll, én kicsi pónim, én kicsi pónim álom vöölgyben él:D Má nem nagyon emléxem, ki tudja végig?

Hozzászólás megtekintése

Én is szerettem nagyon,kár,hogy már nem adják,pedig jó lenn egy kicsit nosztalgiázni... :) Én így emlékszem a szövegére:Én kicsi pónim,én kicsi pónim,Álomvölgyben õ vár rád.Én kicsi pónim,én kicsi pónim,majdnem mindent megért már,és annyi mindent szeretne tudni,téged is közénk vár!Én kicsi pónim,én kicsi pónim,téged is közénk vár!Tééégeeed is közénk vár!Amúgy nem sok értelme a fõcímnek,de a rajzfilm tök jó volt! :) Ciao!

#414 Lóbarát2

Lóbarát2

Új vendég

• Fórumtag
  • 3 hozzászólás

Közzétéve 2005 november 20. - 21:46

Nekem a Fekete Szépség,a Suttogó,a Szabad,mint a szél, és a Fehér Villám van meg+ egy National Geographic-os dok.film a lovakról.Régen a kedvenc sorozatom a Fekete Villám volt(azt hiszem az angol címe The Black Stallion),kár,hogy már nem adják!Anno meg az Én pici pónimon nõttem föl,meg az Ezüst kiscsikón(The Silver Brumby).Láttam a National Geographic-on a Story of Seabiscuit címû filmet,a Vágta nem azt dolgozza föl véletlenül?Tényleg,a Nagy Derbyrõl és Az õrült vágtáról/vígj./ hallott már valaki?Naon régiek azok is,de meg kéne szerezni vhonnan,mert tök jók,régen egy csomószor adták õket és mindig megnéztem!Anime rajzfilmek közül még az Utolsó egyszarvút láttam.(Ja,és a Legenda is megvan,bár abban is egyszarvúk vannak).Asszem ennyi! :D

#415 Dia01

Dia01

Csikó

• Fórumtag
  • 1.319 hozzászólás

Közzétéve 2005 november 21. - 15:14

A fekete széség és a suttogó egyezik.Fantasztikusak!!!! ;)

#416 Tyda

Tyda

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 316 hozzászólás

Közzétéve 2005 november 21. - 16:03

Suttogó, Fekete Villám sorozat, Legenda :yeah:

#417 Hasufel

Hasufel

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 4.023 hozzászólás

Közzétéve 2005 november 21. - 16:24

Suttogó,Szilaj,Vágta,Szabad mint a szél,Fekete Szépség,Fekete Villám, Vad v Sötét vágta? Esteleg mindkettõ?Már nem nagyon emléskzem. :)Ezeket szeretemNo meg az Én kicsi pónim!De szerettem,kistesómnak van egy rész belõle :D,meg az Utolsó Egyszarvú :) Annak meg is van a zenéje meg szövege,kétféle feldolgozásban,mármint a dal :)

#418 Frakk0310

Frakk0310

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.111 hozzászólás

Közzétéve 2005 november 21. - 17:55

És A lány és a Grand? Ezt a filmet senki se ismeri?

#419 Spanishereit

Spanishereit

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 259 hozzászólás

Közzétéve 2005 december 1. - 9:49

És A lány és a Grand? Ezt a filmet senki se ismeri?

Hozzászólás megtekintése

Én igen és sz'tem nagy film! Csakúgy mint a Vadlovak és Az ördöglovasHiába, ahogy öregszik az ember, változik az ízlése :gm:

#420 Lóbarát2

Lóbarát2

Új vendég

• Fórumtag
  • 3 hozzászólás

Közzétéve 2005 december 3. - 16:18

De,én ismerem a lány és a Grandot,valamikor nagyon régen láttam is,de már nem nagyon emlékszem mirõl szól! :( :confused:

#421 Méz

Méz

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 5.207 hozzászólás

Közzétéve 2005 december 3. - 16:21

Kétszer is megnéztem A lány és Grandot. Nagyon tetszett. Ahhoz képest hogy nem mai film, nagyon jól megcsinálták.

#422 vinka

vinka

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 220 hozzászólás

Közzétéve 2005 december 3. - 17:40

Az Ico a bátor lovacskát nem ismeritek? Kb 15 éves (de lehet hogy még régebbi) rajzfilm. Még ma is elbõgném magam rajta, pedig a vége happyend :D

#423 Frakk0310

Frakk0310

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.111 hozzászólás

Közzétéve 2005 december 3. - 20:13

Nekem mindkettõ megvan videón!!!(Lány és a Grand, Ico a bátor lovacska)

#424 BoKa

BoKa

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 5.718 hozzászólás

Közzétéve 2006 január 5. - 12:43

Tegnap az M1 leadta éjjel a Katonazene címû filmet. Látta valaki? Aki nem, és teheti, nézze meg, érdemes. Szerintem. Fõleg, akit érdekel a huszárság, és az életük. Jó pillanatképek vannak benne.

#425 Barefoot

Barefoot

A megvilágosodott

• Fórumtag
  • 5.421 hozzászólás

Közzétéve 2006 január 5. - 23:27

Nem baj vitéz úr, a huszárság karddal védi az ezeréves Magyarországot! :D

#426 Deni

Deni

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.056 hozzászólás

Közzétéve 2006 január 6. - 18:48

Na, befejeztem a fõzést, túl vagyunk az ebéden. Folytatom.Tehát a tegnapi rész (13. rész) a vakvezetõ lovakról szólt. Édes kicsi póni, mókásan hosszú szõrrel és vastag lábbal - az utcán vezette a gazdáját. Ugyanolyan hám volt rajta, mint a vakvezetõ kutyákon. A járdaszegélynél megállt. Bementek egy étterembe, beállt az asztal alá(!) :kir:  és hozzádörgölõzött a gazdájához. Lányom nem tud errõl a filmrõl. Holnap lesz az ismétlése, de nem tudom, hogy "emlékezzek-e" majd rá. Nem akarok pónit venni!  :gm:  Bár, ilyen kicsike nem zavarna. Lehet, fûnyíró helyett jó lenne.

Hozzászólás megtekintése

Azt én is néztem nagyon aranyos kis vakvezetõ pónilovak voltak benne. Nekem az a rész tetszett, amikor egy férfinak az ágyában aludt a kis póni ló, aztán "lemászott" az ágyról és akkor jött egy köv. kép, amin a kispóninak tanították, hogy mire figyeljen. :)

#427 lilith

lilith

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.846 hozzászólás

Közzétéve 2006 január 6. - 19:20

Jövõ kedden (10-én),délben az M2-n újra lesza Karino, nagyon jó kis 30 éves lengyel film a galopról, telivérekrõl!

#428 ruffian

ruffian

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 168 hozzászólás

Közzétéve 2006 január 7. - 10:59

http://www.theblacks...dthescenes.htmlezt a filmet ismeritek? Szerintem a valaha létezett legeslegjobb lovasfilm!

#429 ruffian

ruffian

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 168 hozzászólás

Közzétéve 2006 január 7. - 11:02

http://www.theblacks....com/movie.htmlez is errõl a filmrõl szól. Azt hiszem, szinte az összes szerepet egyetlen ló játszotta, a casse Ole névre hallgató csodaszép arab mén.Persze, a végén látható, hogy egy angol telivér fut helyette....

#430 ruffian

ruffian

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 168 hozzászólás

Közzétéve 2006 január 7. - 11:03

na igen, összesen 4 ló szerepelt , de a legnagyobb részt ez a mén "vállalta".

#431 Ilusta

Ilusta

Törzsvendég

• Moderátor
  • 8.740 hozzászólás

Közzétéve 2006 január 7. - 13:01

Igen ismerjük. Megvolt nekem mind a 2 rész, míg kölcsön nem adtam valakinek. Sejtéseim vannak, csak kinél lehet, de az letagadta... :mad: Úgyhogy érdekelne engem is.

#432 Petrusci

Petrusci

Csikó

• Fórumtag
  • 13 hozzászólás

Közzétéve 2006 január 7. - 15:37

szia én petra vok még ellégi uj forumlátogato!!!!!!tök jo neked hogy enny lovas filmed van én ismerni sem ismerek ennyit sajna!!!:((((((((((((((tényleg meik közülük a kedvenced??! :rolleyes:

#433 Frakk0310

Frakk0310

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.111 hozzászólás

Közzétéve 2006 január 7. - 21:00

Ma lesz valamelyik csatornán az Utolsó mohikán, ha jól emlékszem!

#434 G.Anikó

G.Anikó

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 659 hozzászólás

Közzétéve 2006 január 8. - 9:59

http://www.theblacks...dthescenes.htmlezt a filmet ismeritek? Szerintem a valaha létezett legeslegjobb lovasfilm!

Hozzászólás megtekintése

Nem tudjátok hol lehet megvenni/felvenni ezt a filmet (1-2 rész)? A lányom nagyon örülne neki, de dvd boltban nem találtam.

#435 Dia01

Dia01

Csikó

• Fórumtag
  • 1.319 hozzászólás

Közzétéve 2006 január 8. - 11:22

Mirõl szól ez a film?Jól néz ki!

#436 Agapae

Agapae

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 169 hozzászólás

Közzétéve 2006 január 8. - 15:07

Sziasztok,engem érdekelne egy elé g régi film.A címe :Hosszú Vágta.Sajnos nem láttam csak hallottam róla,de nagyon meg szeretném szerezni.Állítólag úgy kezdõdik,h van egy kisfiú aki kap egy csikót az apjától,de a csikó nem bír lábra állni,hozza az apja a puskát,és lelövi.A fiú kérdi mért lõtte le,hisz neki adta a csikót,erre az apja annyit mondott,nem neked adtam a csikót,hanem téged adtalak a csikónak....Aztán háború és a magyar betyárok bújtatják a katonákat a Hortobágyon...Nagyon szeretném ha valakinek meglenne,kérem jelentkezzen.Köszi.

#437 ruffian

ruffian

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 168 hozzászólás

Közzétéve 2006 január 10. - 15:19

Azt a "The Black Stallion" c. filmet sajnos csak megrendelni lehet, DVD-n v. videokazin, én tudok egy céget, õk eddig majdnem mindent megszereztek, most én is tõlük akarom ezt a DVD-t megrendelni. 1979-es, sokáig nem beszélnek benne - mivel a srác meg a ló egy szigetre vetõdnek a hajótörés után -de gyönyörû film, fényképezés, nem "nyálas" , és nagyon jó a zenéje. A kissrác meg baromi jól lovagol. Különösen szeretem azt a részt, amikor barátkozni kezdenek a szigeten. meg a fiú elsõ felülése a lóra, a tengervíz felhajtóerejét segítségül hívva:)A végén a verseny állati jó: csak a lovak zihálása meg a patadobogása hallatszik a lehalkított tömegrivalgás mellett.a Hosszú vágta nekem megvan videón, az egy magyar-amerikai film, az a fiú szerepel benne- csak pár évvel idõsebben - aki a fenti The Black Stallion-ban. Remek film , érthetetlen, hogy miért nem játszák le magyar adókon. Tök jó a zenéje, meg a szereplõk ( Dzsoko Roszics az idõs csikós ) , meg a fõszereplõ lova, aranka.Nézzétek meg, ha tehetitek! nem happy end........

#438 ruffian

ruffian

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 168 hozzászólás

Közzétéve 2006 január 10. - 15:24

Sziasztok,engem érdekelne egy elé g régi film.A címe :Hosszú Vágta.Sajnos nem láttam csak hallottam róla,de nagyon meg szeretném szerezni.Állítólag úgy kezdõdik,h van egy kisfiú aki kap egy csikót az apjától,de a csikó nem bír lábra állni,hozza az apja a puskát,és lelövi.A fiú kérdi mért lõtte le,hisz neki adta a csikót,erre az apja annyit mondott,nem neked adtam a csikót,hanem téged adtalak a csikónak....Aztán háború és a magyar betyárok bújtatják a katonákat a Hortobágyon...Nagyon szeretném ha valakinek meglenne,kérem jelentkezzen.Köszi.

Hozzászólás megtekintése

:))) neem, nem a csikót lõ le, hanem az idõközben súlyosan beteg és öreg Arankát, a lovat, aki megmentette a náciktól, 20 évvel ezelõtt. De nagyon szomorúan csinálja ezt és a lelõtt ló mellett emlékezik vissza - így kezdõdik. Egy német adóról vettem fel, jó rég, és sajna németül beszélnek benne - csak a magyarok eredeti magyarul, az tök jó!! - ez abban csökkenti az élvezetét, hogy azonos nyelven beszélnek a nácik meg az amerikai katona.

#439 ruffian

ruffian

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 168 hozzászólás

Közzétéve 2006 január 10. - 15:26

Hozzászólás megtekintése

Nem tudjátok hol lehet megvenni/felvenni ezt a filmet (1-2 rész)? A lányom nagyon örülne neki, de dvd boltban nem találtam.

Hozzászólás megtekintése

Ha meglesz DVD-n, szivesen odaadom neked a videókazit, amin megvan a film, magyarul.Hm?

#440 Edike21

Edike21

Új vendég

• Fórumtag
  • 1 hozzászólás

Közzétéve 2006 január 30. - 12:37

Sziasztok!Szeretnélek Titeket megkérdezni arról, hogy ismeritek-e az Ico, a bátor lovacska címû rajzfilmet. Nagyon szeretném megszerezni videon, vagy dvd-n, vagy bárhogy. Gyerekkorom kedvenc meséje volt, és azóta sem találom.Ha esetleg valakinek megvan, vagy tudja, hogy hol tudom megszerezni, kérem írjon nekem ide, vagy a teddy.kisedi@freemail.hu -ra.Elõre is köszönöm, ha tud valaki segíteni!puszi, Edike