Ugrás a tartalmakhoz

Fotó

Származás

• Please log in to reply
708 válasz a témához

#401 Unicorn

Unicorn

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 10.663 hozzászólás

Közzétéve 2005 szeptember 30. - 13:56

igen jó lónak számít és az utódai között is csupa jót láttam.

#402 vrony

vrony

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.293 hozzászólás

Közzétéve 2005 szeptember 30. - 14:03

Ismét egy ló, ami "nálunk" van. Azaz a baracsi Reál-Száll lovardában van most felállítva. Nem igazán ismerem, de állítólag elég jó eredményei voltak. Az akadámia lovadûban van egy elég mutatós csikója, ha jól emlékszem.Lovagolni már nem lovagolják, jártatóban egy perce sem bír lépni.Nekem nagyon tetszik.Itt van a csikója, tiszta apja.

Edited by vrony, 2005 szeptember 30. - 14:05.

#403 Unicorn

Unicorn

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 10.663 hozzászólás

Közzétéve 2005 szeptember 30. - 14:17

hehe, sonka meg nálunk van (meg egy másik rezgõ-csikó is, rege) és ez egy korábbi képem róla :)mindkettõrõl találsz képet itt (Akadémia Rege és Akadémia Soni Premier).

#404 vrony

vrony

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.293 hozzászólás

Közzétéve 2005 szeptember 30. - 14:26

Gyönyörû mind a kettõ. Soni Premier tényleg tiszta apja. Milyen lovaglás szempontjából és vérmésékletileg?Nekem Rege is nagyon tetszik.Jelenleg is versenyeznek velük?

#405 Unicorn

Unicorn

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 10.663 hozzászólás

Közzétéve 2005 szeptember 30. - 14:38

igen, versenyzik velük krisztián.mindkettõ (látszatra, sose ültem rajtuk) kellemes lovaglású ló, az elmondások szerint kényelmesek is. amit én látok, az az, hogy rege kitûnõen ugrik és idomításban is brillírozik. soni kissé még csikóbb, de lassan õ is felnõl. hétvégén megy a pest megyei döntõben egy sráccal.

#406 vrony

vrony

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.293 hozzászólás

Közzétéve 2005 szeptember 30. - 14:43

A múlt hétvégn volt itt a környákünkön egy verseny, amit egy akadémiés lovas nyert meg. Nem emlékszem már a nevére.Nézegettem a képtárat és öröm volt nézni a szebbnél-szebb lovakat.

#407 Guest_Nici_*

Guest_Nici_*
  • Guests

Közzétéve 2005 szeptember 30. - 21:17

A pacimnak Rezgö az apja! Anyuja + Absatz Alkony!! Rola tud valaki valamit??? :confused:

#408 Guest_Nici_*

Guest_Nici_*
  • Guests

Közzétéve 2005 október 4. - 16:04

Nem olvassa senki ezt a rovatot???? :confused: :confused:

#409 bianko

bianko

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.572 hozzászólás

Közzétéve 2005 október 4. - 19:10

De!

#410 Franke

Franke

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.861 hozzászólás

Közzétéve 2005 október 5. - 8:29

A múlt hétvégn volt itt a környákünkön egy verseny, amit egy akadémiés lovas nyert meg. Nem emlékszem már a nevére.Nézegettem a képtárat és öröm volt nézni a szebbnél-szebb lovakat.

Hozzászólás megtekintése

Hát így, hogy Absatz Alkony, elég nehéz......talán ha sütést is írnál, akkor valaki....Absatzról annyit tudok, hogy hannoveri ugró vonal, az õ apja Abglanz pedig trakheneni volt. (Németo.) Egyébiránt Argentinusnak az apai nagyapja is Absatz.

#411 Franke

Franke

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.861 hozzászólás

Közzétéve 2005 október 5. - 8:31

Bocs, ez Nicinek ment igazából. :) De majd belejövök.... :)

#412 Guest_Nici_*

Guest_Nici_*
  • Guests

Közzétéve 2005 október 6. - 16:52

Szioka!!! Absatz jo pacnak számit??

#413 Orsi

Orsi

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 859 hozzászólás

Közzétéve 2005 október 6. - 17:51

Valaki feltudna tenni Koppány nevezetû ménrõl egy képet?köszi

#414 Zsófi2

Zsófi2

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 367 hozzászólás

Közzétéve 2005 október 10. - 10:47

Sziasztok!Ramzesz junior és ramzesz 1-2-3 ..stb, szóval ilyen nevû ménekrõl tud valaki képet valahol?Érdekelne, hogy néz ki?!Köszi elõre is! :ang:

#415 furioso

furioso

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.414 hozzászólás

Közzétéve 2005 október 10. - 12:59

Sziasztok!Ramzesz junior és ramzesz 1-2-3 ..stb, szóval ilyen nevû ménekrõl tud valaki képet valahol?Érdekelne, hogy néz ki?!

Hozzászólás megtekintése

Hogy nézett ki. Múlt idõ...

Edited by furioso, 2005 október 10. - 13:01.

#416 Franke

Franke

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.861 hozzászólás

Közzétéve 2005 október 10. - 14:41

Sziasztok!Ramzesz junior és ramzesz 1-2-3 ..stb, szóval ilyen nevû ménekrõl tud valaki képet valahol?Érdekelne, hogy néz ki?!Köszi elõre is! :ang:

Hozzászólás megtekintése

Én csak a Ramzes-rõl tudok egyet (tehát a junior apjáról) a neten, bár ott már elég öreg, roggyant lábú, szóval eléggé illúzióromboló.Asszem meg is van a kedvencek közt, de föltenni, azt nem tudom :)

#417 Franke

Franke

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.861 hozzászólás

Közzétéve 2005 október 10. - 14:48

Hozzászólás megtekintése

Na, ez még 1 jobb kép: http://www.horse-gate.com/jh/

#418 Franke

Franke

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.861 hozzászólás

Közzétéve 2005 október 10. - 14:59

Aktion, 3 évesen: http://www.kwpnstall...pnr=H0000003395

#419 Franke

Franke

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.861 hozzászólás

Közzétéve 2005 október 10. - 15:00

Hozzászólás megtekintése

jahh, nem engedi, regisztrálni köll...... :hupp:

#420 Blanka

Blanka

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 156 hozzászólás

Közzétéve 2005 október 10. - 15:02

Hozzászólás megtekintése

Bocsi, de itten valami jelszót kér a belépéshez...

#421 Zsófi2

Zsófi2

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 367 hozzászólás

Közzétéve 2005 október 11. - 8:49

Köszi a képet a Rami-ról!Mindenkinek. :kocc:

#422 Franke

Franke

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.861 hozzászólás

Közzétéve 2005 október 11. - 9:26

Sztem ez a legjobb kép róla:http://www.senner.de/Ramzes.htm

#423 Zsófi2

Zsófi2

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 367 hozzászólás

Közzétéve 2005 október 11. - 12:33

igen, köszi szépen! :kocc:

#424 Orsi

Orsi

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 859 hozzászólás

Közzétéve 2005 október 12. - 13:40

Kpooányról nincs képetek véletlenül? Köszi

#425 Rusty2002

Rusty2002

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 350 hozzászólás

Közzétéve 2005 október 12. - 20:30

Nem tud valaki valamit egy Panyola nevû ménrõl?

#426 Nici

Nici

Új vendég

• Fórumtag
  • 16 hozzászólás

Közzétéve 2005 október 14. - 7:39

Sziasztok!!Valakinek van képe Absatzról?? És Rezgörõl?? :confused:

#427 Franke

Franke

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.861 hozzászólás

Közzétéve 2005 október 17. - 11:08

Hozzászólás megtekintése

http://www.hofkleeme...e/hi_absatz.htm

#428 vrony

vrony

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.293 hozzászólás

Közzétéve 2005 október 17. - 12:12

Hozzászólás megtekintése

Rezgõ.

#429 Nici

Nici

Új vendég

• Fórumtag
  • 16 hozzászólás

Közzétéve 2005 október 18. - 11:14

Köszi!!! :D

#430 Franke

Franke

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.861 hozzászólás

Közzétéve 2005 október 18. - 12:12

Castor ugyanaz a kancacsalád, mint Stauffenberg. Ez mennyire jó hír? :D :D Amennyire sztárolták pár éve ezt a csudaszép fekete mént, most annyira kiesett a kosárból. Pedig biztosan legalább annyira ontotta a könnyû lovaglású csikókat, mint amilyen õ maga. :dev:

#431 Franke

Franke

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.861 hozzászólás

Közzétéve 2005 október 20. - 13:50

Toborzó a 18 B1-es holsteini kancacsalád tagja volt. Ez a család VALÓBAN az egyik legnagyobb, és méltán egyike a legelismertebbeknek, hiszen számtalan nemzetközi szintû sportló, és bizonyítottan örökítõ mén került ki közülük. Csak a legnagyobbak:Cagliostro, B., *Holst. 92,v. Calando I u. Zilia v. Liostro-Colt, PB SWEConstant, F., *Holst. 72,v. Cor de la Bryère u. Ella v. Colt-Monarch, Holst.Verb.Farn, B., *Holst. 59,v. Fax I u. Dorette v. Monarch-Meisterläufer I, Holst.Verb., NLLagos, Schi., *Holst. 77,v. Ladykiller xx u. Hera v. Moltke I-Heilbutt, Holst.Verb., Bay., NLQuantum, Db., *Holst. 94,v. Quidam de Revel u. Ulla V v. Cor de la Bryère-Colt, Holst.Verb.Roman, Schi., *Holst. 60,v. Ramzes AA u. Dorette v. Monarch-Meisterläufer I, PB Holst.Ronald, B., *Holst. 70,v. Ramiro u. Adrette v. Heilbutt-Monarch, Holst.Verb., PB Holst., Sanh., NLToborzo (Tarento), F., *Holst. 75,v.Tumbled xx u. Ella v. Colt-Monarch, PB HUNTehát Magyarországon hagyott öröksége nem a véletlen mûve. Több jelenleg is Mo-n fedezõ ménnel kapcsolatban reklámozzák, hogy "értékes kancacsaládból származik", de csak ennyi, erre vonatkozó bizonyítékokat nem sok helyen olvashatunk.Továbbá nem biztos, hogy az a meghatározó, hogy egy ménnek ki az apja (hiszen Tumbled xx nem sok vizet zavart egyébként, mint tenyészmén).

#432 LANDGRAF

LANDGRAF

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.722 hozzászólás

Közzétéve 2005 október 22. - 20:36

Csatlakozom az elöttem szólóhoz...1992-ben Németo.-ban volt szerencsém a Magánméntartok szövetségének elnökével beszélgetni amikor szóbakerült egy sárga holsteini mén akinek az apja nem sok vizet zavart,DE a kancacsaládot az egekig magasztalták! Toborzóról beszélgettünk... :)

#433 Barbi

Barbi

Csikó

• Fórumtag
  • 207 hozzászólás

Közzétéve 2005 október 22. - 21:56

sziasztok!valaki tudna segíteni nekem 1 Aldato apaságú ménnel kapcsolatban Pashaxxa neve de én ssehol semmit nem találtam róla, õ a lovam apja!de már lehet h nem él nem tudom nagyon kiváncsi lennék rá!!!ha valaki tudna róla vmit azt leírná ide?!köszi

#434 furioso

furioso

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.414 hozzászólás

Közzétéve 2005 október 23. - 9:06

Ott döccent a dolog, ha Aldato apaságú, akkor nem Pasha xx, vagy ha Pasha xx, akkor nem Aldato apaságú. Aldato ugyanis nem angol telivér volt...

Edited by furioso, 2005 október 23. - 9:07.

#435 Franke

Franke

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.861 hozzászólás

Közzétéve 2005 október 24. - 7:19

Csatlakozom az elöttem szólóhoz...1992-ben Németo.-ban volt szerencsém a Magánméntartok szövetségének elnökével beszélgetni amikor szóbakerült egy sárga holsteini mén akinek az apja nem sok vizet zavart,DE a kancacsaládot az egekig magasztalták! Toborzóról beszélgettünk... :)

Hozzászólás megtekintése

:yeah:

#436 Franke

Franke

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.861 hozzászólás

Közzétéve 2005 október 24. - 7:23

Ott döccent a dolog, ha Aldato apaságú, akkor nem Pasha xx, vagy ha Pasha xx, akkor nem Aldato apaságú. Aldato ugyanis nem angol telivér volt...

Hozzászólás megtekintése

Lehet, hogy az Aldato apja a Pasha apja, és akkor még van remény a "xx"-re! :D

#437 Orsi

Orsi

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 859 hozzászólás

Közzétéve 2005 október 25. - 16:08

Na de Franke!Nem láttad annak a szép fekete ménnek(Stauffenberger) a szemében, hogy mennyire szeret ugrani és hogy azért olyan sunyi, mert imádja azt amit csinál?Milyen megfigyelõ vagy? :gm: És hogy hol lehet tovább tenyészteni? Hát Magyarországon természetesen itt lehet, itt mindent lehet :gm: Egyszer mikor versenyen indult, ott voltam és egy német fazon azt mondta mellettem, hogy megse állna náluk a vágóhídig :( De nekünk ilyen lovat kell tenyészteni! :kocc: Borzalmas!

#438 Franke

Franke

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.861 hozzászólás

Közzétéve 2005 október 26. - 7:42

Nahááát igen.....nem vettem észre azt a különös csillogást a szemében... :D De beszéljünk inkább LOVAKRÓL. Pl. RANDI. Magyar tenyésztés, de hogy-hogy nem, Õ is egy holsteini kancacsalád tagja, mégpedig a 741-esé. Innen is származik 1-2 híresség....Az egyik legnagyobb közülük Cardento, a szürke Capitol mén, svéd lovasával, Peter Ericssonnal számtalan világkupa forduló, és világverseny helyezettje, az Athéni Olimpia résztvevõje. Jelenlegi spermaára: 1.600 Euro. :) A család másik nevezetes alakja Leandro, aki mellesleg Colonado anyai nagyapja is. Leandro jelenleg leghíresebb fia, a szürke Levisto Z (Carolus I-es anyából), a Zangersheide ménes fedezõménje, a tulajdonos lányával, Judy-Ann Melchiorral jelenleg 1.40-1.50-en versenyzik.A család jelenleg is aktív ménje továbbá Cardenio (Holsteiner Verband), akinek anyai dédanyja az a Mandy nevû kanca, aki Randit is ellette!Capitalist (Capitol I x Sacramento Song xx), és Adeptus (Alasca x Lord), a család magántulajdonban lévõ holsteini ménjei.

#439 Barbi

Barbi

Csikó

• Fórumtag
  • 207 hozzászólás

Közzétéve 2005 október 27. - 15:05

Hozzászólás megtekintése

oké értem mit mondasz de akkor mért van az írva arra amit ide be linkeltem , h a lovam nagyapja Aldato 192, apja Pasha xx??????????????? :guny: táblázat nézd meg az Ozmán Pasa nevû lonak az apját nagyapját!!!!!

Edited by Barbi, 2005 október 27. - 15:06.

#440 Keszter

Keszter

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 596 hozzászólás

Közzétéve 2005 október 27. - 16:28

Barbi, a lovad anyai nagyapja Aldato, apja pedig Pasha. Ha alaposan megnézed azt a táblázatot, magad is rájöhetsz.Tehát furiosonak tökéletesen igaza volt ;) :guny: