Ugrás a tartalmakhoz

Fotó

Ma jó napom van, mert...

• Please log in to reply
6933 válasz a témához

#401 Sütyi

Sütyi

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.457 hozzászólás

Közzétéve 2006 október 28. - 11:57

SZÜNETSZÜNETSZÜNET, jó idõ és minden más, ami van. :yeah:

#402 Neduddki

Neduddki

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.889 hozzászólás

Közzétéve 2006 október 28. - 13:56

Mert összesítettben 9., a kategóriámban pedig 4. lettem egy országos versenyen! :yeah: :P

#403 Titok

Titok

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.786 hozzászólás

Közzétéve 2006 október 28. - 19:02

Gratu Nedu!Én ma a hibaidõs-stílus házi ugróversenyen (1,10-1,15) 2. lettem a hibaidõs értékelésben is és a stílusversenyben is! Imádom a lovam! :)

#404 Pottock

Pottock

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.495 hozzászólás

Közzétéve 2006 október 28. - 19:26

Gratula nektek :)

#405 Guest_feribácsi_*

Guest_feribácsi_*
  • Guests

Közzétéve 2006 október 29. - 11:43

Még jó hogy képben vagy, ugyanis eddig is és ezutánis P. H. Lovarda... :guny:

Well,akkor" P.H.lovarda...stb,stb""....Csak pontosan,szépen,ahogy a csillag megy az égen,úgy érdemes!"-----(idézni)Kösz a pontosítást! Valóban nem mind1!!! :ang: :kv:

#406 "Tomi"

"Tomi"

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 61 hozzászólás

Közzétéve 2006 október 29. - 16:55

... a Nyunyit megvasaltuk és, a szokottól eltérõen, álomszerûen viselte a macerálást (bár lehet, hogy csak annak örült, hogy addig sem áztatja az esõ...). :ang: Bár kétszer megpróbált kibabrálni velünk, de nem hagytuk, hogy neki legyen igaza! :kir: Szeretlek Életke!

#407 Guest_boomsly_*

Guest_boomsly_*
  • Guests

Közzétéve 2006 október 29. - 19:28

Fáradtan, lószagúan és tökéletesen elégedetten ért véget ez a nap is....... :) Nagy forró fürdõ, túz pattog a kályhában és én csak mosolygok itt magamban :) Köcce Merci! ;)

#408 Pottock

Pottock

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.495 hozzászólás

Közzétéve 2006 október 29. - 19:38

elindult a haza indulás elötti visszaszámlálás :)

#409 maugly

maugly

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.943 hozzászólás

Közzétéve 2006 október 30. - 8:29

...mert újra bebizonyosodott, milyen remek kis lovam van. És hogy a nagy öregek nem beszéltek-írtak ostobaságokat, és még néha emlékszem is a megfelelõ dolgokra. :)

#410 Méz

Méz

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 5.207 hozzászólás

Közzétéve 2006 október 30. - 13:57

...mert sikerült a számvitelem! :yeah: :kir:

#411 Guest_Walkyria_*

Guest_Walkyria_*
  • Guests

Közzétéve 2006 október 30. - 14:32

... már múlik az izomlázam a szombati túra után, és olyan jóóó volt, hogy teljesen feltöltõdtem :ang:

#412 Pottock

Pottock

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.495 hozzászólás

Közzétéve 2006 október 30. - 18:12

..eltelt ez a mai nap is...

#413 agrobe

agrobe

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 5.766 hozzászólás

Közzétéve 2006 október 31. - 11:59

Mert szuperul mûködõ pályavilágításom van páromnak köszönhetõen!Már nem jelent gondot a téli sötétség. Kipróbáltuk tegnap és tök jól mûködik és még nem is volt olyan nagyon drága!!!Így most egész télre lesz 20x40m fény az éjszakában!

#414 Guest_feribácsi_*

Guest_feribácsi_*
  • Guests

Közzétéve 2006 október 31. - 14:03

...megérkezett a hivatalos meghívóm a horse trainer - munkakörben,amire kiadják a vízumomat... :yeah: ;) :D :ang: :kv: (továbbá még: kis duhaj táncolós szmájlik...)

#415 Natos

Natos

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.925 hozzászólás

Közzétéve 2006 október 31. - 14:08

...megérkezett a hivatalos meghívóm a horse trainer - munkakörben,amire kiadják a vízumomat... :yeah: ;) :D :ang: :kv: (továbbá még: kis duhaj táncolós szmájlik...)

Ezek szerint messzire mész, feribácsi - ettõl többeknek jó napja lesz, mert... :dev: (Ps: üdv az õsz mesternek! )

#416 Aniko

Aniko

Törzsvendég

• Főmoderátor
  • 6.637 hozzászólás

Közzétéve 2006 október 31. - 14:13

...lecseréltettem a nyári gumikat télire. És ha minden igaz, még Feribácsitól is megszabadulunk! :gm: :yeah:

#417 Guest_feribácsi_*

Guest_feribácsi_*
  • Guests

Közzétéve 2006 október 31. - 14:13

Natos! Nyugtával (nem pénzföladási ;) ) dícsérd a napot :gm: vannak "közelebbi" ajánlataim is,amikhez át se kell lépnem a határt :ang: ) Továbbá:szavazati joggal bír Judit, Gerzson és Gedeon is :kv: Valamint,hátra van még az áralkú utolsó eleme: - munkaadó bólint az általam +jelölt summára4...mert mindennek ára van.../remélem,nagy és magas :D /

#418 BoKa

BoKa

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 5.718 hozzászólás

Közzétéve 2006 október 31. - 14:15

... mert végre itt a tél, és nem kell tovább azon gondolkodnom, hogy le kéne végre cserélnem a téli gumijaimat nyárikra :D :gm:

#419 Natos

Natos

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.925 hozzászólás

Közzétéve 2006 október 31. - 14:16

Feribácsi, a határok azért vannak, hogy feszegessük, s mitöbb (horribile dictu!) általhágjuk õket! De miserum forum nomine!

#420 Méz

Méz

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 5.207 hozzászólás

Közzétéve 2006 október 31. - 16:14

...mert letudtam az elsõsegélyt is és nagyon jó hangulat kerekedett a vizsgán. :D

#421 Guest_feribácsi_*

Guest_feribácsi_*
  • Guests

Közzétéve 2006 október 31. - 16:39

Feribácsi, a határok azért vannak, hogy feszegessük, s mitöbb (horribile dictu!) általhágjuk õket! De miserum forum nomine!

Leg+átalkodottabb ellenségeim sem állíthatják,h. én ne feszegetném a határokat... :ang: Ressszzkessssetek,egerek!!! (by Tom) Van internet a fejlett lovaskultúrával rendelkezõ és ennek +felelõen gazdag államokban! (is ;) ) Szerzõdéstervezetem kitér a személyi célú(korlátlan,díjmentes) internethasználatra is :gm: ha már lúd,legyen kövér :kv:

Edited by feribácsi, 2006 október 31. - 16:41.

#422 Sütyi

Sütyi

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.457 hozzászólás

Közzétéve 2006 október 31. - 19:26

... megszereztem 3 olyan buta számot, amit már régóta kerestem. El is mondom, hogy ti is örüljetek neki. :) Sugar, sugar a The Archies-tõl, Let's talk about sex, és a The Clash-tõl a Should I stay or go. Most vigyorgok. Jó sokat. pont.

#423 igazi lóbarát

igazi lóbarát

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 825 hozzászólás

Közzétéve 2006 október 31. - 23:09

És ha minden igaz, még Feribácsitól is megszabadulunk! :gm: :yeah:[/quote]Hátha, mégis... talán mégsem lesz internet :dev: ... fõleg azért, mert végre kezdi jól érezni magát itthon a leg"ékes"ebb csikóm. :) És holnap nem kell dolgozni menni, és gyönyörködhetek bennük, foglalkozhatok velük. :) :yeah:

#424 Titok

Titok

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.786 hozzászólás

Közzétéve 2006 november 1. - 9:11

...tegnap vettem takarót a lovamnak és annyira tündérmókus benne, hogy az kész. Valamint este sikerült újraéleszteni a KisBordót! :yeah:

#425 Guest_feribácsi_*

Guest_feribácsi_*
  • Guests

Közzétéve 2006 november 1. - 11:08

Igazi Lóbarát! LESZ!!! TUTI!!! 100% :D (úgyhogy ne reménykedj, ;) :kv: )

#426 Pottock

Pottock

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.495 hozzászólás

Közzétéve 2006 november 1. - 12:17

...mert holnap éjjel utazom hazaaaa :)

#427 Arodoet

Arodoet

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.769 hozzászólás

Közzétéve 2006 november 1. - 14:55

...mert leestem Bahiról, és nem ijedtem meg. Gyõzeleeeeem! :yeah:

#428 packa

packa

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 7.825 hozzászólás

Közzétéve 2006 november 1. - 15:06

...mert leestem Bahiról, és nem ijedtem meg. Gyõzeleeeeem! :yeah:

Kint vagy bent?

#429 Arodoet

Arodoet

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.769 hozzászólás

Közzétéve 2006 november 1. - 15:07

Bent...

#430 packa

packa

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 7.825 hozzászólás

Közzétéve 2006 november 1. - 15:09

Körkarám. :) A karám is jól vizsgázott, Teo is, Bahi is. :P

Nyavajás karám. Biztos elunta az arabka a körbejárást. Terepen legalább nem esik le a nagylány. :)

#431 Apple

Apple

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 9.533 hozzászólás

Közzétéve 2006 november 1. - 15:12

...mert egy régi ismerõs felkeresett, és szombaton meglátogatunk vele egy másik kedves "ismerõst" :) És mert hétfõn talán már meglesz az új fényképezõgépem,amit teljes mértékben én finanszírozok. :)...és mert újra megjött a kedvem a zenéléshez, és mindjárt le is ülöük a zongora elé játszani egy kicsit ezen a szép csöndes esõs délutánon..... meg mert minden évszaknak örülök, és nem várok helyette másikra :)

#432 Arodoet

Arodoet

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.769 hozzászólás

Közzétéve 2006 november 1. - 15:13

Én inkább a lóevõ esõkabátra fognám. :gm: (Volt egy sejtésem, hogy félni fog tõle, de ugye amíg nem próbáljuk ki... :rolleyes:)

#433 Zsoci

Zsoci

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.385 hozzászólás

Közzétéve 2006 november 3. - 17:04

..mert inkább mondhatnám,hogy jó hetem van (csak tényleg menjen minden rendben!!),mert barátosnõm,aki kint lovagol Írországban(no nem egyfolytában,hanem melózik a lalkem :D ) azzal az "ötlettel" keresett meg a minap,hogy a jövõ hónapban hazajön,megveszi itthon szívszerelmét(régóta kedvenc paccát) plusz még mellé szeretne 1-2-3lovat,egyet az én részemre(aszondta válasszam ki),hogy együtt tudjunk lovazni megint,úgy mint a régi szép idõkben :rolleyes: És tényleg annyira jó lenne,annyira jók voltak azok a közös terepek,mindig nagyon sokat hülyültünk,versenyeztünk,bóklásztunk...És már pont kezdtem letenni róla,hogy a közeljövõben lesz hely ahol lovagolhatok..Decemberben indulunk körútra a pacikért,már egy jópárat összeírtunk a netrõl.Jah és tegnap elõtt beszélt a kedvesével (aki támogatja az ötletét,sõt a srác apuja is nagy lóimádó) és kiderült,hogy nem 4,hanem 10ló lesz,a telek megvan az istállóra :D El sem hiszem...néha úgy vagyok vele,hogy túl szép,hogy igaz legyen. :)

#434 andika1

andika1

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.993 hozzászólás

Közzétéve 2006 november 4. - 16:17

Nekem azért volt szuper napom,mert ma kijutottam a lovamhoz, Betyárhoz. Igaz lovagolni nem lovagoltam, de LÁTTAM. Megszólítottam és odajött hozzám.. Látszott rajta, hogy nagyon jól van és nyugodt. Kiegyensúlyozott. De az is látszott hogy nem hagyott fel a régi szokásával, hogy minden alkalomra amikor kimegyek hozzá, szerezzen egy új sebhelyet valamilyen játékból adódóan :dev: Aztán beszélgettem egy kicsit a kintiekkel.Kerestünk egy éttermet anyummal, hogy együnk valamit. Kellemes csalódás ért minket, mert a Nosztalgia étterem Kistarcsán nagyon családias hely. Kedvesek az ott dolgozó emberek és hatalmas adag ételeket adnak. De tényleg hatalmasakat...Aztán hazafelé útbaejtettük a Vári cukrászdát (Szlovák út) , ahol már ismernek minket. Nagyon finom sütiket és fagylaltot lehet vásárolni náluk.Most hazajöttem és itt van a 9 éves kutyám Totó, akit imádok 9 éve folyamatosan. Õt nem lehet nem szeretni :ang: Most pedig olyan békés minden. Mostanában elég sok intézni valóm volt és stressz helyzet. Hosszú idõ óta elõször érzem ezt a nyugodtságot. És nagyon élvezem.Remélem nektek is hasonlóan jó volt a napotok!Üdv:Andi

#435 Repülõrajt

Repülõrajt

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.523 hozzászólás

Közzétéve 2006 november 5. - 13:22

Azt ugyan most nem állítom, hogy jó napom volt (sajnos tragikus hírt is kaptam), de a mai lovaglásom különleges volt. Lovardában vágtáztam, én, aki sosem szoktam, a Mercin, aki nem egy könnyen beugrós típus... És elsõre beugrott, pálca nélkül méghozzá! Egész kört is tudtam vágtázni azon a lustaságon. Ja, és nagyon jó volt úgy vágtázni egy körbekerített helyen, hogy nem jelent meg a bekerítettség-fóbiám! :)

#436 Pottock

Pottock

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.495 hozzászólás

Közzétéve 2006 november 6. - 14:44

1, megvan a "C" típusú angol szakmai középfokúm 2, itthon vagyoook :)

#437 Encõke

Encõke

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 435 hozzászólás

Közzétéve 2006 november 6. - 14:56

Szombat óta jó napjaim vannak, szerintem ez sokáig is így marad, mivel 2x-es öszetett magyar bajnok lettem reiningben(western díjlovaglás) Rookie, és Jouth 14-18 osztályokban :yeah:

#438 Encõke

Encõke

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 435 hozzászólás

Közzétéve 2006 november 6. - 19:19

Encõke - Gratulálok neked - képeket hol láthatunk?

Ernest csinált képeket, de eddig csak kettõt tett fel, ez a kedvencem

#439 tötõ Zsó

tötõ Zsó

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 12.966 hozzászólás

Közzétéve 2006 november 6. - 19:35

Gratulálok Neked, bütte vagyok rá hogy Horkán még én is ültem :kir: Ügyesek vagytok :ang:

#440 Titok

Titok

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.786 hozzászólás

Közzétéve 2006 november 6. - 21:22

Gratulálok! Hogy ne legyek OFF: jó napom van, mert úgy néz ki, hogy rendezõdött egy elég fontos magánéleti problémám (kop-kop-kop). :)