Ugrás a tartalmakhoz

Fotó

Veszprém megye

• Please log in to reply
2065 válasz a témához

#401 Ágimam

Ágimam

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 6.208 hozzászólás

Közzétéve 2006 június 3. - 14:43

Holnap, azaz vasárnap van a Porvai Búcsú.

Hozzászólás megtekintése

...monnya ezt nekünk Natos, aki porvai (is). :rolleyes: Mész? Vagy nekünk kéne oda menni? :huh: Vagy... :confused:

#402 Méz

Méz

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 5.207 hozzászólás

Közzétéve 2006 június 5. - 17:49

Hát igazából ma kezdõdne  az egész holnap 10-kor lenne a fogathajtóverseny ha az idõ el nem mossa a megnyitót lehet rémséges ganyé idõ van :confused: hát nem tom mi lesz igy bár van sátor de oda nem a lovakat viszik :D

Hozzászólás megtekintése

Halihó mindenkinek!Bundas, gratula az új lovakhoz! :kocc: A Darius név láttán a szívem állt meg. Tavaly született nálunk egy póni*hidegvérû csikó, akit így neveztem el. Õ is pej, de sajnos már régen elvitték. Hiányzik kicsit. Az esõ sajnos alaposan betett a szõlõsi borfesztiválnak és a fogathajtásnak. A pénteki felvonulást egy az egyben elmosta. Igaz, egy bátor emberke a szakadó esõben odajött az istállóhoz, hogy adjunk nekije lovat, mert fel akar ülni... Az nem számított, hogy senki ember fia ki nem tette a lábát a házból, õ fel akart vonulni. Hát lebeszéltük... :rolleyes: Pedig úgy terveztem, hogy vagy Karesszal, vagy Charlieval vonulok fel Zorka mellett és még két fogat is ment volna tõlünk, dehát megint nem volt szerencsénk. :(Szombaton azért volt egy kis fogathajtás és kocsikázás. Amolyan buliverseny kerekedett 8 indulóval. A talaj igen mély volt, de a nap folyamán már sokat javult. Volt munkám rendesen az összesározott felszerelések megtisztításával másnap.Amúgy a nagy sátorba bealmoltak szalmával...az emberek alá, mert bent is olyan nagy sár volt.Hét végén Zánkán is lesz fogathajtó verseny, hacsak nem mossa el az esõ.De most már jó lenne, ha elvonulnának az esõfelhõk.Tegnap jó napom volt. Végre nem esett, bár a szél veszettül fújt. Miután végeztem a lószerszámok rendbe tételével, úgy döntöttem, lemegyek kicsi lovammal a legelõre. Szõke az esõk miatt pár napja nem volt kint, így a kezemet letépte, mire felértünk az új istállóhoz, ahol aztán leoldottam róla a vezetõszárat, hadd menjen. Lementem a legelõre és õ vad vágtában eredt utánnam. Végre kitombolhatta magát. Gyakorolotuk a patakon való átkelést és a mocsárjárást. Mert a legelõ nagy része víz alatt van. Szõke eleinte idegenkedett a víztõl, de aztán elpancsikolt benne és zavartalanul ette a derékig érõ jóféle füvet. Vagy 2 órát voltunk lent. 20 méterre el nem távolodott tõlem, és folyton leste merre megyek. Ha elvesztett szem elõl, kiabált utánnam. Annyira aranyos. :ang: Itt van néhány kép a fogathajtásról és Szõkérõl.

#403 Ágimam

Ágimam

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 6.208 hozzászólás

Közzétéve 2006 június 5. - 18:45

Hét végén Zánkán is lesz fogathajtó verseny, hacsak nem mossa el az esõ.De most már jó lenne, ha elvonulnának az esõfelhõk.Szombaton már 25 fok lesz! (És fotózz ám megint!) Vagy 2 órát voltunk lent. 20 méterre el nem távolodott tõlem, és folyton leste merre megyek. Ha elvesztett szem elõl, kiabált utánnam. Annyira aranyos. :ang: Fantasztikus egy lovacskád van, hallod-e. Ez a séta olyan volt, mintha egy kutyival mentél volna... :D  :ang: Itt van néhány kép a fogathajtásról és Szõkérõl.

Hozzászólás megtekintése

#404 RIDERMAN

RIDERMAN

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.211 hozzászólás

Közzétéve 2006 június 6. - 9:48

Szerintem B1 jól csinálja! A ló nem felejt, de tanul és ha megtanulja a sok gyakorlás által, hogy EZ AZ EMBER NEM BÁNTJA ÉS CSAK JÓT AKAR NEKI fel sem merül a rugdosás. Az elsõ kancám kötélbe lépett (évekkel korábban) és egy év kellett mire "rendesen adta a bal hátsó lábát is.

#405 Katica431

Katica431

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 877 hozzászólás

Közzétéve 2006 június 6. - 10:59

sziasztok!van 2 kutyus,akit elajándékoznék(részletek a Balaton-felvidékben).Hétvégén Almádiban is lesz fogathajtás,2 napos lovaskavalkád,szombaton fogat,vasárnap díjugratás,stb.Aki tud,jöjjön el!

#406 Zorka

Zorka

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 61 hozzászólás

Közzétéve 2006 június 6. - 11:06

Megpróbálunk remélem az idõ is engedi :D

#407 Méz

Méz

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 5.207 hozzászólás

Közzétéve 2006 június 6. - 11:53

Szintén zenész. Talán ott leszünk Almádiban (még nem biztos). De vasárnap Zánkán az amatõrben nagy valószínûséggel megy tõlünk fogat.

#408 Katica431

Katica431

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 877 hozzászólás

Közzétéve 2006 június 6. - 12:08

Hát jó lenne már,ha összejönne a "banda" :D Úgyhogy tudod mit kell tenned az ügy érdekében ;) Zorka,remélem,te is el tudsz jönni valahogy,és megmutatod a kalapod :cool:

#409 Zorka

Zorka

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 61 hozzászólás

Közzétéve 2006 június 6. - 21:31

Megmutatom a kalapom...naggyon állat nekem tetszik :yeah: .de máá van uj frizurám is ám ,és majdnem mindent takakar de amugy napszemcsiben nyomom és a kutya meg nem mondja hogy van ott valami :D mer nincs is nem látszik :D na remélem jó idõ lesz hétvégére :kocc:

#410 Méz

Méz

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 5.207 hozzászólás

Közzétéve 2006 június 7. - 15:10

Hát jó lenne már,ha összejönne a "banda" :D Úgyhogy tudod mit kell tenned az ügy érdekében ;) Zorka,remélem,te is el tudsz jönni valahogy,és megmutatod a kalapod :cool:

Hozzászólás megtekintése

Bibibí, én már láttam Zorka kalapját. :P (Legalábbis azt hiszem :D )Zorka, ha ennyire álcázod magad, még a végén elkerüljük egymást. :D

#411 Zorka

Zorka

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 61 hozzászólás

Közzétéve 2006 június 7. - 15:15

Igen Méz az egyiket láttad ;) de van több is :D hogy nehogy megunjam :gm: hi-hi lehet tényleg az állcázás nagymestere vagyok fõleg ha meg sem jelenek valahol ...de majd felfedem kilétemet ha megtalálak benneteket jó??? :kocc:

#412 Katica431

Katica431

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 877 hozzászólás

Közzétéve 2006 június 8. - 10:39

Remélem,te majd megismersz engem(minket),mivel remélem,Méz is fogattal jön,rajtam lesz a cuki kalap,ami bejött neked,meg mellettem(elõttem) egy sárga meg egy pej ló(gondolom a pejre is emlékszel,emlékezetes volt:D)Méz,mondd h el tudja intézni,mondd................................. :ang:

#413 Katica431

Katica431

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 877 hozzászólás

Közzétéve 2006 június 8. - 10:59

2-es lószállító bérelhetõ sofõrrel és sofõr nélkül is!Telefonszám priviben!(a 2 kutya is megvan még,nem érdekel valakit?) :D

#414 Méz

Méz

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 5.207 hozzászólás

Közzétéve 2006 június 8. - 13:36

Remélem,te majd megismersz engem(minket),mivel remélem,Méz is fogattal jön,rajtam lesz a cuki kalap,ami bejött neked,meg mellettem(elõttem) egy sárga meg egy pej ló(gondolom a pejre is emlékszel,emlékezetes volt:D)Méz,mondd h el tudja intézni,mondd................................. :ang:

Hozzászólás megtekintése

Hát, nem tudom mondani sajnos. :( Ma azt mondta, nem megy. :( Még azt se tudom, én hogy jutok Almádiba. Ötlet esetleg? Na mindegy, ha ott leszek keressetek bézs tattinis baseball-sapkát (ma kaptam egy havertól szülinapomra), kalapot nem garantálok. :D Ami a biztos, hogy holnap reggel leutazom a Balcsira.A lovaglást pedig megbeszélhetjük. Amúgy is kellene nekem most 1-2 alkalommal egy lovaglótárs, mert kissé képzetlen lóval akarnék kilovagolni és eleinte jó lenne ha lenne neki társa terepen. :) Meg úgy általában sem jönne rosszul, ha nem mindig egyedül kellene terepeznem. ;)

#415 Bundasb1

Bundasb1

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 350 hozzászólás

Közzétéve 2006 június 9. - 7:22

sziasztok!Hétvégén Almádiban is lesz fogathajtás,2 napos lovaskavalkád,szombaton fogat,vasárnap díjugratás,stb.Aki tud,jöjjön el!

Hozzászólás megtekintése

Ez pontosan hol van Almádiban?Mostmár én is nagyon szeretnék végre megnézni egy ilyen lovaskavalkádot, de mindig közbe jött valami. Mondjuk a szombat most is elúszott számomra, de a vasárnap -egyenlõre- szabadnak tûnik. :) Az ott lévõ forumosokat miröl ismerhetem fel? :kocc: Jó lenne már élõben is találkozni!B1

#416 Katica431

Katica431

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 877 hozzászólás

Közzétéve 2006 június 9. - 8:44

Vörösberényben a templomnál balra kell kanyarodni,majd rögtön jobbra,és ott az iskola alatti füves részen lesz a dolog(elvileg).Vasárnap díjugratás meg csikósbemutató meg magasugratás lesz ha jól tudom.Méz,még az sem biztos,h fogattal megyünk,lehet csak nézõnek,tegnap ugyanis történt egy kis baleset..........De ha ott leszek,megkereslek.Vgay inkább írok smst,h mi van.

#417 Kittu

Kittu

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 420 hozzászólás

Közzétéve 2006 június 9. - 17:28

Haliho!De jo ott a Balaton -felvideken! Hallom egfy csomo jo program van, raadasul lovas! :)Remelem irtok majd elmenybeszamolokat, esetleg kepeket is csatoltok hozza!Katica! MIlyen baleset tortenet? Regen beszeltunk...ugye nem komoly? :(

#418 Katica431

Katica431

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 877 hozzászólás

Közzétéve 2006 június 9. - 19:25

Msn-en mesélek,mert elég durva sztori volt....szerencsére a lovaknak semmi bajuk!

#419 Zorka

Zorka

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 61 hozzászólás

Közzétéve 2006 június 10. - 20:25

:( Hát asszem ezt a mai vresenyt rendesen elmosta az esõ :(

#420 Natos

Natos

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.925 hozzászólás

Közzétéve 2006 június 12. - 9:09

Ide is, mert hátha: keresek villanypásztor berendezést, tartóbotot (mûanyagot), jó állapotú használtat. Gyorsan :)

#421 Ágimam

Ágimam

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 6.208 hozzászólás

Közzétéve 2006 június 12. - 11:06

Natos! Én az Anivettõl rendeltem múlt héten 10-et. Telefonon megrendeled, és másnap viszi a kocsi. Nem túl drága. Mekkorákra gondoltál?

#422 aroon

aroon

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.679 hozzászólás

Közzétéve 2006 június 14. - 5:19

Sütyi!Szülinapod alkalmából sok boldogságot kívánok!! :kocc: :kocc:

#423 Bundasb1

Bundasb1

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 350 hozzászólás

Közzétéve 2006 június 14. - 7:28

Sütyi!Isten éltessen!Ajándék képpen felajánlanék neked -ha érdekel- a nyári szünetre gyakorlatilag korlátlan lovaglási lehetõséget Dárius hátán.B1

#424 Ágimam

Ágimam

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 6.208 hozzászólás

Közzétéve 2006 június 14. - 8:50

Sütyikéééém! Hát ezt is megértük épségben-egésségben...:) Hú, most nézem....hogy megöregetté... :eek: :D Boldogságot, egészséget, mindenféle jót és szépet NEKED! (elsõ album, benne az egyetlen kép! Nagyítsd! Nem tudom másképp megoldani! :( )

#425 Sütyi

Sütyi

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.457 hozzászólás

Közzétéve 2006 június 14. - 8:54

Köszönöm szépen mindenkinek! :) Aranyosak vagytok. Hát igen, megy az idõ, lassan lassan nyugdíjba vonulok. :DB1! Majd egyszer biztosan ellátogatunk arra is már! :)

#426 RIDERMAN

RIDERMAN

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.211 hozzászólás

Közzétéve 2006 június 14. - 12:52

Bizony pár X után nem érdemes számolni!! :gm: Isten éltessen :guny:

#427 Zorka

Zorka

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 61 hozzászólás

Közzétéve 2006 június 14. - 18:35

Isten éltessen Sütyi!!! :kocc:

#428 Sütyi

Sütyi

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.457 hozzászólás

Közzétéve 2006 június 15. - 14:36

Köszi! :) Már el is múlt...

#429 RIDERMAN

RIDERMAN

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.211 hozzászólás

Közzétéve 2006 június 16. - 10:13

ÜDV! Szinesítendõ az oldalt van itt egy életkép (lovaséletkép)!Posted ImageKellemes hétvégét mindernkinek :guny: Megyek nyergelni............................. :kocc:

#430 Katica431

Katica431

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 877 hozzászólás

Közzétéve 2006 június 16. - 10:36

Zorka,várom már a hétvégét,hogy végre egy jót lovazzunk!Már nagyon kéne...és már nagyon hiányoznak a patások! :cool: jelen pillanatban ugyanis világvége hangulatom van :(

#431 Sütyi

Sütyi

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.457 hozzászólás

Közzétéve 2006 június 16. - 19:54

Vakáció van! El sem hiszem, és kitört a jó idõ is. Ideig óráig gondolom, de addig jó, amíg ilyen. :)Ágimam! Azt hiszem a jövõhéten tudom vinni a könyvet, vagy Tatár után. Jó lesz?

#432 Ágimam

Ágimam

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 6.208 hozzászólás

Közzétéve 2006 június 16. - 20:21

Jövõ héten is, meg Tatár után is. Így együtt a kettõ. Az igen, jó lenne... :kir:

#433 aroon

aroon

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.679 hozzászólás

Közzétéve 2006 június 17. - 18:16

Na végre megtört a jég! Ma egy egésznapos túrán vettünk részt a kedves nejemmel. Cirka 6óra nyeregbenn. Kémény volt, és csodálatos. Nagyonn szép a bakony, fõleg lóhátról. Jövõ hétvégén, folytatás következik. Ez az élet hiányzott eddig.

#434 Sütyi

Sütyi

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.457 hozzászólás

Közzétéve 2006 június 17. - 22:43

:)Én is jót lovagoltam ma Játékon. Akkora pocsolyák vannak a tési fennsíkról lefelé jövet, hogy a ló hasáig ér. Hihetetlen. Látszott a Balaton is a Kopaszról, aztán meg én voltam a világ tetején...meg a ló. :)

#435 Katica431

Katica431

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 877 hozzászólás

Közzétéve 2006 június 18. - 21:00

hú hogy én ma milyen jót lovagoltam!!VÉÉÉÉGGRREEEEE!Már régen volt....Igaz még késõ délután is dögmeleg volt,de a lovacskáknak azért volt kedvük futni:DRemélem,ti is jót lovaztatok 7végén!

#436 RIDERMAN

RIDERMAN

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.211 hozzászólás

Közzétéve 2006 június 20. - 10:27

Na végre megtört a jég! Ma egy egésznapos túrán vettünk részt a kedves nejemmel. Cirka 6óra nyeregbenn. Kémény volt, és csodálatos. Nagyonn szép a bakony, fõleg lóhátról. Jövõ hétvégén, folytatás következik. Ez az élet hiányzott eddig.

Hozzászólás megtekintése

Na végre, nem csak mi rójuk az uttalan utakat, szebbnél szebb terepeken át. :yeah:

#437 Sütyi

Sütyi

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.457 hozzászólás

Közzétéve 2006 június 21. - 12:47

De nem ám! Mert mi is :P :cool:Ágimam! Tatár után, jövõhéten megyek.

#438 Natos

Natos

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.925 hozzászólás

Közzétéve 2006 június 21. - 13:05

Hahó, Ágimam, nos mekkora az a tülör?

#439 Ágimam

Ágimam

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 6.208 hozzászólás

Közzétéve 2006 június 21. - 13:58

Most mondhatjátok, hogy örökké a koromra hivatkozom... :rolleyes: De nem! Egyszerûen én egész életemben nem bírtam a poklok tûzét - a kánikulát! :hupp: Utálok fázni is, de ha már muszáj, inkább azt. (Hidegben még soha nem voltam rosszul. Az ember magára vesz többszáz réteg göncöt, oszt meg van oldva. :kir: ) De amikor már mindent levetettél, és a 65 cm. vastag, somlói kékkõ-falakon belül is fulladozol..... A lovak egész nap a box-istálló hûvösében állnak. Tudom, sokan kiröhögnek azért, mert nekem nem lenne szivem pl. õket sem abajgatni ilyen melegben, de én akkor sem tenném! (Ha csak nem az életünk múlna rajta. Az meg ugye nem múlik...) Szóval (ha már megszáradt a következõ adag szénánk, és be is bálázták, el is hozták, helyre is tettük), tõlem lehetne egy kis hûsítõ zuhi... (Gondolom, azt még a Tatárra igyekvõk sem bánnák.:))[Natos! Mértem, fotóztam, magán megy!]

#440 Sütyi

Sütyi

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.457 hozzászólás

Közzétéve 2006 június 21. - 22:55

Egy zápor jó lenne, de csak amolyan nyári féle. Mer'azjó! Már csak azért is, mert talán akkor a szúnyogok kicsit lecsitulnának. Hihetetlen, hogy a térdeimen egyenként van 15 db csípés, pedig hosszú gatyában voltam lovagolni. Noé kihagyhatta volna õket a bárkából...