Ugrás a tartalmakhoz

Fotó

Tatabánya és környéke

Ez a téma archivált. Nem tudsz archivált témához hozzászólni. Ha szeretnéd újranyitni, keress meg egy moderátort, vagy admint.
971 válasz a témához

#401 Guest_Tiga_*

Guest_Tiga_*
  • Guests

Közzétéve 2007 április 24. - 10:47

Fec, KundK! Milyen volt a fogathajtás hétvégén?

#402 Fec

Fec

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.878 hozzászólás

Közzétéve 2007 április 25. - 8:53

Az még odébb van, taktikai értekezés folyt. Viszont megellett a póni is az éjjel.

#403 KundK

KundK

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.050 hozzászólás

Közzétéve 2007 április 25. - 10:20

Hajtástól még odább vagyunk. Fõleg, ha marad beleszólásom a helyzetbe. :) Kiderült, hogy bár hám volt már rajtuk és a pályán is csúszóztak már vágtában, futószárat még nem láttak. :( A vasárnap reggelem azzal telt, hogy megpróbáltam futószáron elindítani õket és elmondani a lovász srácnak, hogy mit is kellene velük csináljon hét közben. Remélem, tényleg azt is teszi. A kis csõdörnek határozott elképzelései vannak a dolgokról és a saját szerepérõl, amit ágaskodással próbált a tudtomra adni. A kanca sokkal félõsebb és érzékenyebb. Talán holnap idõben haza jutok, hogy legyen idõm kiugrani. Aztán majd a hosszú hétvégén folyt köv. Már ami a többi program mellé befér. :)

#404 Guest_Tiga_*

Guest_Tiga_*
  • Guests

Közzétéve 2007 április 25. - 11:37

Hát, ha a program a világ végén lévõ versenyek, nem hiszem, hogy bármi bele férne még. :( Újra alakulgat az életem és nagyon valószínû, hogy felköltözöm Pestre. Itt hagylak benneteket. :huh: (hacsak nem történik velem valami pozitív dolog)

#405 Altair

Altair

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 601 hozzászólás

Közzétéve 2007 április 25. - 12:15

Merre indultok a hosszú hétvégén? nekem elvileg két lovas helyszín van betervezve élménybeszámolókat szívesen adok majd ha a nagyérdemû megkívánja. Vasárnappal kapcsoatban nem írtatok semmit, vagy csak én akarok akkor arra felé baktatni? Bizti Kisbéren is lesz valami 1-én. Héregi lovasnapok mikor lesznek? mert már legalább 2 éve folyamatosan lemaradok róla, információ hiányában

#406 Guest_Tiga_*

Guest_Tiga_*
  • Guests

Közzétéve 2007 április 25. - 15:57

Héreg csak októberben lesz. Kisbér tuti, de én Szlovákiába megyek a volt sulimba, mert országos versenyt rendeznek. Amúgy hétvégén westernre akarunk menni. Vasárnap e szerint alakul.

#407 KundK

KundK

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.050 hozzászólás

Közzétéve 2007 április 26. - 7:55

Szombaton Sóskút a cél, vasárnap meg Silverado.
Hétfõn én is "költözködni" fogok, így a lovakra a kedd marad. De úgy néz ki, ma este ki tudok menni egy pár órára.

Tiga
Ez eléggé komoly és meglepõ fordulat. :(

#408 Altair

Altair

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 601 hozzászólás

Közzétéve 2007 április 26. - 15:04

Vaj'h mit kellene tennünk ahhoz h ne kelj útra?

#409 Guest_Tiga_*

Guest_Tiga_*
  • Guests

Közzétéve 2007 április 27. - 11:26

Semmit nem lehet tenni, ha egy nõ-férfi kapcsolat nem mûködik. De csak a lovak tartanak vissza, mert minden könnyebb lenne Pesten nekem. De ez jóll esett Altair! Kösszönöm. És még nem is ismersz.

#410 Guest_Tiga_*

Guest_Tiga_*
  • Guests

Közzétéve 2007 április 27. - 11:36

KundK! Megpróbállom rábeszélni a pasimat, hogy menjünk el Sóskútra. Az remek lehetõség lenne, hogy megtudja, hogy nem csak én vagyok ilyen elvetemült lóimádó. Még jelentkezem telefonon, ha megyünk.

#411 Fec

Fec

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.878 hozzászólás

Közzétéve 2007 április 28. - 10:28

Tiga, nagyon morcnak vettem észre abban a néhány (másod)percben lóügyileg amikor felmértem ebbéli helyzetedet. Kicsit furdalt utánna a lekiismeret, h. puhítanom kellet volna ezirányban, úgyhogy hozd el, bevállalom, sose tudni alapon.
Újabb fejlemények és Gréta is mindenórás.
K&K, ha lassan is de hat az erõfeszítés amit a lovász instrálása irányába teszünk. Egész normálisan futószárazott mikor kimentem.

#412 Guest_Tiga_*

Guest_Tiga_*
  • Guests

Közzétéve 2007 április 28. - 11:31

Fec! Ezt nem értem.

#413 Fec

Fec

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.878 hozzászólás

Közzétéve 2007 április 28. - 14:27

akkor én sem :D , úgyhogy majd szóban, ha akkor még érdekes lesz. Ma "elõveszem" Galyát. Referálok, mi lett/volt.

#414 KundK

KundK

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.050 hozzászólás

Közzétéve 2007 április 28. - 15:34

K&K, ha lassan is de hat az erõfeszítés amit a lovász instrálása irányába teszünk. Egész normálisan futószárazott mikor kimentem.

Csüt du voltam kint és én is dolgoztam kicsit a két pónival. Tényleg látszott rajtuk az a négy napi munka. Bár én nem láttam õt futószárazás közben, a lovak olyanok voltak, ahogy elvárható volt.
Valszeg kedden megyek ki legközelebb. Esetleg hétfõ du.

Sóskúton találkoztam Fillyvel és azt igérte küld neked egy könyvet holnap, ha nem felejti el. :)

Tiga
Sajnálom, hogy nem jöttetek el. Nagyon jó volt az egész. Szakmailag is és a hangulat is.
Sztem nem az a baj az emberrel, hogy azt hiszi, egyedül Te vagy ilyen bolond. Sajnos ezzel nincs mit csinálni. Az én exem sem volt oda a pacókért. Nem állítom, hogy ez lett a válóok, de nem segített, az tuti.
A lovak teljes embert kívánnak. Nem olyan mint, ha szeretem a mozit, aztán hol jön velem, hol nem.
Ebben a korban meg már nem nagyon változik az ember. Max külsõleg. Vagy benne volt eddig is az a plusz ami a lovakhoz kell, vagy nem. De akkor már rég tudnál róla. Pech. :(

#415 Guest_Tiga_*

Guest_Tiga_*
  • Guests

Közzétéve 2007 április 29. - 15:07

Ez igaz. Nagyon sok idõt töltök lovak között és ez eddig egyik pasimnak sem tetszett. Talán keresnem kellene egy lovast. Amúgy azért nem mentem Sóskútra, mert nagyon fáradt voltam a munka miatt (szerdán céges buli volt, ami egész hajnalig tartott, azóta sem aludtam ki magam). Ma meg oktattam. Holnap megyek haza Felvidékre. Kedden meg a volt sulimban rendeznek országos díjugrató versenyt, oda megyek. Fec! Milyen volt Galya? Felkészíted versenyre? Tegnap Ligeten a kocsmánál láttam vagy 6 lovast (western nyeregben voltak) és nem ismerem õket! Laci épp ott beszélgetett velük. Nem tudod, kik voltak? Altair! Úgy látszik nem jön össze a közös lovaglás. Sajnálom, szívesen megismernélek. És esetleg egy Tatabánya régió fórum találkozó?

#416 Altair

Altair

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 601 hozzászólás

Közzétéve 2007 április 29. - 18:38

Tiga, sajnálom hogy így alakult ez a hétvége, maroknyi csapatunk tartson össze, ez a lényeg, következõ hétvégére lehetne összedobni valamit, én szeretnék nyeregben menni. (egyéni vélemény)

#417 Fec

Fec

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.878 hozzászólás

Közzétéve 2007 április 29. - 23:09

Hali!
Sajna Galyát a végére hagytam, és már nem jutott rá idõ. mint rendesen. A csikók szinte minden idõt elvittek, meg mén nézõben voltunk stb. Nem, én megelégednék, h. jól mozogjon, nincs versenyzõs ambícióm, meg ahhoz a feltételek sem adottak. Majd egyszer, talán.. :)
A w.lovas csapat a Zsámbékról induló. Szliget, Csákvár, Gánt, Vérteskozma, Szliget Zsámbék túrás csapat volt.

Megbeszélés szerint kedd du. 3-4 felé megpihennek a tanyán. Mindenkit szívesen látnak a háziak, gyertek!

Edited by Fec, 2007 április 29. - 23:13.

#418 KundK

KundK

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.050 hozzászólás

Közzétéve 2007 május 7. - 4:57

Ezt a hétvégét ló szempontból kihagytam. Részint egyéb teendõk, részint az idõjárás, részont lustaság miatt. :( Fec, Te voltál kint?

#419 Guest_Tiga_*

Guest_Tiga_*
  • Guests

Közzétéve 2007 május 7. - 7:22

Én voltam Síkvölgyön, de csak lovagoltattam. Szombat du. belázasotam, pihentem, vasárnap már jobban voltam, gondoltam nem mondom le a lovagoltatást, hiszen kell a pénz és nem volt nagyon elázva a réti pálya. Tigát kergetnem kellett, neagyon élvezik a nagy füvet a hatalmas legelõn. Megy valaki a rodeóra szombaton? KundK esetleg? (az új plázában vettem egy kalapot 3 ezerért! és még van még egy, amit kinéztem, az is 3e.!)

#420 Fec

Fec

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.878 hozzászólás

Közzétéve 2007 május 7. - 12:55

Voltam, a "csikózáson" kívül elmentem csavarogni Galyával, meg Gerdával.

#421 Altair

Altair

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 601 hozzászólás

Közzétéve 2007 május 7. - 13:37

én pedig eldöntöttem hogy nem vagyok cukorból, nagyon nagy kanyart mentünk Gesztesig, a nagy tisztást és a Mindszenti bányatavakat is érintve.

#422 Guest_Tiga_*

Guest_Tiga_*
  • Guests

Közzétéve 2007 május 7. - 15:51

Sajnos, én cukorból vagyok, mert ledöntött a láz és csak lovagoltatni volt erõm. Altair! Legközelebb Síkvölgy felé gyere!

#423 Altair

Altair

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 601 hozzászólás

Közzétéve 2007 május 7. - 22:22

Megyek arra is majd pontosítunk, közös erõvel bevesszük Vitány várát ;)

#424 Guest_Tiga_*

Guest_Tiga_*
  • Guests

Közzétéve 2007 május 8. - 7:09

OK! Úgysem járok gyakran terepre. Amazonok meghódítják a Vitány várat!! Akkor a magyar nyergemben megyek, majd kipróbálhatod. Szerintem vasárnap jó, ha nem esik az esõ és ha nem maradok a rodeón még egy napot. Megy valaki a rodeóra???

#425 KundK

KundK

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.050 hozzászólás

Közzétéve 2007 május 8. - 10:48

Én sztem kihagyom. Nem is érdekel annyira és sajnálok rá annyi pénzt. :)

#426 Guest_Tiga_*

Guest_Tiga_*
  • Guests

Közzétéve 2007 május 8. - 11:36

Ahogy gondolod, de nem csak rodeó lesz, lesz western verseny, galopp, ügetõ és sok más dolog amiért érdemes elmenni. Asszem autóval megyek, ezért kérdem. Fec! Vasárnap délután talán kimegyek valakivel Szárligetre. Ott leszel?

#427 Altair

Altair

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 601 hozzászólás

Közzétéve 2007 május 9. - 21:59

Tiga, szombat d.u jó neked? ne offoljuk szét küldj magánt, meg aki akar "gyüjjön " :)

#428 Guest_Tiga_*

Guest_Tiga_*
  • Guests

Közzétéve 2007 május 10. - 11:21

Tiga, szombat d.u jó neked? ne offoljuk szét küldj magánt, meg aki akar "gyüjjön " :)

Mivan? :huh: Ezt nem értem. Elvileg szombatra a rodeót terveztem, de olyan szarul vagyok, hogy nem sokára haza megyek melóból. Úgyhogy talán azt is kihagyom. de esetleg autóval elmehetek, nem érzem magam lóra most, lázas vagyok.

Bocsi, ezt magánban akartam. Látod, én már nem jól látok a láztól.

#429 csavargó

csavargó

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 137 hozzászólás

Közzétéve 2007 május 10. - 19:46

Ciao Csajok! Latom szervezitek a varbevevos lovas turat:) En is csatlakoznek!! Illetve en mar fuzom egy ideje a Sikvolgyi lovardaban levo Grafit gazdajat, aki a kolleganom:) nem tudom ismeritek-e, hogy menjunk egy jo kis terepet, de nem nagyon akar...Sikvolgyon amugy lehet lovat berelni es kimenni turazni egyet?? Tartom a kapcsolatot Pap Stonnalm is es Deguval is, szerintem oket is erdekelne egy kozos lovaglas, illetve egy talalkozot is osszehozhatnank, de szerintem a hetvegei mindenkinek nagyon lovas, igy inkabb het kozben kellene, nem?? Mondjuk mit szoltok a most szerdahoz? 16-a? Este olyan 7-fel 8 fele Tatan? Mondjuk talakozhatnank a Haranglabnal vagy mondjuk a mellett a.. Grillnel, mindegy es beulunk oda ahol lesz hely?? Na? :) Agi Ja ez az invitalas nem csak a csajokra vonatkozik am!!:) Hanem Fecre is es Zsolt rokonra is:))) Szoval gyertek ti is fiuk! Agi

#430 Altair

Altair

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 601 hozzászólás

Közzétéve 2007 május 11. - 7:07

Én a multkori (Grill) "hozzuk össze a csapatot" találkából kiindulva (ahol végül hárman jelentünk meg Pampalini, Degulo és jómagam) én továbbra is a négylábon való csattanásra szavaznék. Meg hát lovas emberek vagyunk, hol másutt éreznénk a legjobbam magunkat, mint négylábon, :yeah: nem pedig egy kis beülõs helyen a várbevételnél pedig megmutathatnánk, hogy milyen vér is folyik az ereinkben :ang:

#431 Guest_Tiga_*

Guest_Tiga_*
  • Guests

Közzétéve 2007 május 11. - 18:49

A lovas talival az a gond, hogy bár nem vagyunk messze egymástól, mégis a paciknak sok lenne egy ilyen túra talán. Meg nincs mindenkinek saját lova. Olyan lovardáról nem tudok, ahol csak úgy oda adnának lovat terepre és kísérõ nélkül. Grafit még nincs jól a mûtét után. Úgyhogy marad a "két lábas" találkozó. A szerda nekem elvileg jó, hacsak nem kell maradnom tovább melóban. Vagy esetleg csinálhatunk lovarda nézõ-találkozókat, hogy mégis csak lovak között legyenek a lovasok. Altair! Ma nem voltam dolgozni mert kutyául vagyok, pacizni (esetleg vasárnap) nem fogok a hétvégén ezért, de bármikor elmehetek hozzád négy keréken :) megcsodálni a lovaidat. Rodeót is kihagyom.

#432 Guest_Tiga_*

Guest_Tiga_*
  • Guests

Közzétéve 2007 május 14. - 11:13

Valaki még csatlakozna hozzánk??? Talán jobb lenne Tatabánya, mert sokaknak közelebb lenne (akit én ismerek a fórumon).

#433 KundK

KundK

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.050 hozzászólás

Közzétéve 2007 május 14. - 12:50

Sajnos most szerda (05.16) már nem jó nekem. De máskor nagyon szívesen talizgatok. :)

#434 Guest_Tiga_*

Guest_Tiga_*
  • Guests

Közzétéve 2007 május 15. - 11:17

Hát, ha senki, akkor inkább tegyük át más napra. Jövõ héttõl már otthon fogok dolgozni, lesz elég idõm a pacikra.

#435 Altair

Altair

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 601 hozzászólás

Közzétéve 2007 május 15. - 19:08

Hát emberek a mai lovaglásomat elmosta az esõ, délelõtt majd meg lehetett pusztulni most meg csónakora kell költeni meg gumicsemmára.. hát :( Vizes lóra meg sztem kicsit rizikós szõrén felülni :dev:

#436 KundK

KundK

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.050 hozzászólás

Közzétéve 2007 május 15. - 19:13

Vizes lóra meg sztem kicsit rizikós szõrén felülni :dev:

Sztem max tíz percig tart a különbség. Addigra amúgy is összeragadnátok az izzadságtól. :)

#437 Altair

Altair

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 601 hozzászólás

Közzétéve 2007 május 16. - 17:25

Helytadok :kv: ti szoktatok szõrön nyomulni amúgy?

#438 Guest_Tiga_*

Guest_Tiga_*
  • Guests

Közzétéve 2007 május 17. - 7:07

Én gyakran, mert nincs kedcem nyergelni. Amúgy nekem a szõrén lovaglás nagyon sokat segített fejlõdni a kezdetekben, és még most is. Bár picit kényelmetlen, de egy idõ után már nem a fájdolomra figyelek, hanem arra, hogy a fájdalom miatt ne hagyjon el a paci. :dev: Rögzített pokróckákkal kényelmesebb. Amúgy nagyon király!!

#439 Altair

Altair

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 601 hozzászólás

Közzétéve 2007 május 18. - 11:47

Én nagyon szeretek szõrön nyargalni (ez a nemkellpucolni dolog sem utolsó szempont ha az ember csak lõdörögni akar egy kicsit) lóra fiatalok itt a jóidõ!!!!!!!!!! mikor csattanunk? nekem síkvölgy nem távolság nyeregben

#440 Guest_Tiga_*

Guest_Tiga_*
  • Guests

Közzétéve 2007 május 18. - 14:00

Oksi, majd hívlak és találkozhatunk, még nem tudom, hogy lesz -e lovagoltatás holnap. De este már lesz netem otthon is, msn -en is talizhatunk. Nekem sem lenne távolság Ororszlány, de nem ismerem az utat!! :)