Ugrás a tartalmakhoz

Fotó

Zalaiak

• Please log in to reply
2209 válasz a témához

#401 Guest_Zebrabara_*

Guest_Zebrabara_*
  • Guests

Közzétéve 2008 január 17. - 10:24

El ám. :D De most van jó kis zalai csizmamarasztaló agyag!! :gm: Rá kellett jönnöm, hogy a fényképezéshez béna vagyok! :( kb negyed óra jobbra-balra vágátázás eredménye 5 kép lett!! :eek: Ráadásul két ló - kétszeres esély!! Nem tudok fényképezni, na!! :(

Boldog szülinapot!!

és hol is vannak azok a képek?

#402 csajszika13

csajszika13

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 264 hozzászólás

Közzétéve 2008 január 17. - 12:36

Köszike mindenkinek! :D Pende én még annak tartalak lélekben. :D :yeah: Amugy én is kiváncsi lennék azokra a képekre. :)

#403 Mackó

Mackó

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 4.168 hozzászólás

Közzétéve 2008 január 17. - 19:05

és hol is vannak azok a képek?

Hát jó! Ti akartátok! :huh: :gm:

http://freemail.hu/f...v?setId=1897240

#404 csajszika13

csajszika13

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 264 hozzászólás

Közzétéve 2008 január 18. - 13:29

Hát jó! Ti akartátok! :huh: :gm:

http://freemail.hu/f...v?setId=1897240

Õk kinek is a pacijai? :D

#405 Mackó

Mackó

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 4.168 hozzászólás

Közzétéve 2008 január 18. - 17:49

Õk kinek is a pacijai? :D

:gm: Nem tudom! :gm: Egyszer csak termettek! :gm: :D
Barátom lovai! :D

#406 csajszika13

csajszika13

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 264 hozzászólás

Közzétéve 2008 január 19. - 21:20

:gm: Nem tudom! :gm: Egyszer csak termettek! :gm: :D
Barátom lovai! :D

Isten megint szépet teremtett! :D

#407 Mackó

Mackó

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 4.168 hozzászólás

Közzétéve 2008 január 23. - 14:57

Jaj, de szép idõ van! :ang: Legalább egyik ló szép tiszta lett! Na jó, a széptõl messze van, de legalább nem sáros! :D Ki mit csinál ebben a széséges, de hideg idõben? :)

#408 csajszika13

csajszika13

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 264 hozzászólás

Közzétéve 2008 január 23. - 23:21

Jaj, de szép idõ van! :ang: Legalább egyik ló szép tiszta lett! Na jó, a széptõl messze van, de legalább nem sáros! :D Ki mit csinál ebben a széséges, de hideg idõben? :)

Szombaton végre mehetek edzésre. :D Már alig várom!!!!

Amugy sajna bent ülök és tanulok a vizsgáimra! :hupp:

#409 Mackó

Mackó

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 4.168 hozzászólás

Közzétéve 2008 január 24. - 13:54

Szombaton végre mehetek edzésre. :D Már alig várom!!!!

Amugy sajna bent ülök és tanulok a vizsgáimra! :hupp:

Egyszer annak is vége lesz! Mármint a vizsgaidõszaknak! :dev:
Tessék nekem szorítani ma voltam állás ügyben :o , szupi hely lenne, jó fizuval. Kb 2 utcára tõlünk! :D Na majd meglátjuk! :rolleyes: Állás mellett lovat is lehetne vállalni. :rolleyes: A lovat már kinéztem, csak az állás is kéne mellé! :huh: :)

Milyen telhetetlen vagyok! :D

Edited by Mackó, 2008 január 24. - 13:55.

#410 csajszika13

csajszika13

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 264 hozzászólás

Közzétéve 2008 január 24. - 18:39

Egyszer annak is vége lesz! Mármint a vizsgaidõszaknak! :dev:
Tessék nekem szorítani ma voltam állás ügyben :o , szupi hely lenne, jó fizuval. Kb 2 utcára tõlünk! :D Na majd meglátjuk! :rolleyes: Állás mellett lovat is lehetne vállalni. :rolleyes: A lovat már kinéztem, csak az állás is kéne mellé! :huh: :)

Milyen telhetetlen vagyok! :D

Figyelj, kell az ambició az embernek. Kellenek a célók, álmok amiket meg lehet valósítani. Amikért érdemes dolgozni. :D
Nekem is akad ilyesmi! :D

#411 Mackó

Mackó

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 4.168 hozzászólás

Közzétéve 2008 január 24. - 18:51

Én mindig dolgozom valaminek a megvalósításán! Csakhát... :gm: Pl meg akartam valósítani egy lottó ötöst is... :huh: 1/5-ét eltaláltam!! :P Sikeres vizsgázást! :yeah:

#412 csajszika13

csajszika13

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 264 hozzászólás

Közzétéve 2008 január 25. - 9:21

Én mindig dolgozom valaminek a megvalósításán! Csakhát... :gm: Pl meg akartam valósítani egy lottó ötöst is... :huh: 1/5-ét eltaláltam!! :P

Sikeres vizsgázást! :yeah:

Köszike! Bár már abban a fázisban vagyok amikor már nagyon elegem van. És már az se érdekel ha nem sikerül. Csak legyen már vége! :mad:

#413 Guest_Ezüstke_*

Guest_Ezüstke_*
  • Guests

Közzétéve 2008 január 25. - 10:24

Sziasztok kedves Zalaiak! A segítségeteket szeretném kérni. :) Az a helyzet, hogy Hévízre kéne utaznom 2-hétre a Szent András kórház közelébe kényszerpihenésre. :gm: Nem tudtok valami jó kis szállást ajánlani, mert mivel kényszerpihi csak a legvégsõ esetben mennék hotelbe vagy szállodába. Eseleg kiadó szoba is érdekelne :) ! Légyszi ha valaki tud segíteni szóljon! :) Köszi :)

#414 Mackó

Mackó

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 4.168 hozzászólás

Közzétéve 2008 január 25. - 11:47

Köszike! Bár már abban a fázisban vagyok amikor már nagyon elegem van. És már az se érdekel ha nem sikerül. Csak legyen már vége! :mad:

Ez ismerõs érzés! :) Fõleg nyár elején, amikor gyönyörûséges idõ van és egy totál felesleges vizsga miatt kell fél napot a suliba csücsülni! :) Juj, de jó, hogy vége!! :kir:

Ezüstke!
Ezt tudom ajánlani:
http://heviziszallas.lap.hu/

Vagy a www.heviz.lap.hu

#415 Guest_Ezüstke_*

Guest_Ezüstke_*
  • Guests

Közzétéve 2008 január 25. - 11:54

Köszi Mackó ezt én is megtaláltam már :( Ezzel nem is lenne gond ha nyaraláson törném a fejemet. Tényleg köszi, hogy megpróbáltad! Már kicsemegéztem belõle kettõt ha nincs más megoldás. Azért ha valaki tud még ajánlani megköszönöm :rolleyes: :)

#416 Natos

Natos

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.925 hozzászólás

Közzétéve 2008 január 27. - 11:01

Lakókocsit keresek, egy fõre, kölcsönbe, márciusra, Dunántúlon, olcsón.

#417 csajszika13

csajszika13

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 264 hozzászólás

Közzétéve 2008 január 30. - 14:02

Ez ismerõs érzés! :) Fõleg nyár elején, amikor gyönyörûséges idõ van és egy totál felesleges vizsga miatt kell fél napot a suliba csücsülni! :) Juj, de jó, hogy vége!! :kir:

Ezüstke!
Ezt tudom ajánlani:
http://heviziszallas.lap.hu/

Vagy a www.heviz.lap.hu

Else hiszem,hogy végeztem. :kir: Azt nem mondom,hogy jol zártam. De elfogadható. :D És VÉGE!!!!!! :D

Szállást itt helyszinen is tudsz nézni. Nagyon sok kiadó szoba van kiirva. Aztán mennyiért azt sajna nem tudom. :(

#418 Mackó

Mackó

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 4.168 hozzászólás

Közzétéve 2008 január 30. - 14:18

Else hiszem,hogy végeztem. :kir: Azt nem mondom,hogy jol zártam. De elfogadható. :D És VÉGE!!!!!! :D

Gratulálok hozzá!! ;) Irány lovazni! Vagy kutyázni! :D Én tegnap lócitrancsot szedtem! Persze nem egyedül, de hûûha mennyi összegyûlt! :eek: Ma nagyobb lapáttal fogunk támadni! :gm:

#419 csajszika13

csajszika13

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 264 hozzászólás

Közzétéve 2008 január 30. - 14:22

Gratulálok hozzá!! ;) Irány lovazni! Vagy kutyázni! :D Én tegnap lócitrancsot szedtem! Persze nem egyedül, de hûûha mennyi összegyûlt! :eek: Ma nagyobb lapáttal fogunk támadni! :gm:

Bizony! Kutyázás indul ezerrel. :D Ideje elkezdeni felkészülni az idei szezonra. Sajna eléggé szét van esve az ebem. :D

Locitrom szedés jó kis elfoglaltság. De csak ha tényleg társaságban van az ember.És csoportos foglalkozásként végzik. :yeah:

#420 Guest_Ezüstke_*

Guest_Ezüstke_*
  • Guests

Közzétéve 2008 január 31. - 7:52

Szállást itt helyszinen is tudsz nézni. Nagyon sok kiadó szoba van kiirva. Aztán mennyiért azt sajna nem tudom. :(

Köszike a segítségeteket, de lutrira nem megyek csak tutira :) !
Úgy döntöttem hotelbe megyek. Találtam egy nem túl drágát félpanzióval. :yeah:

#421 Mackó

Mackó

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 4.168 hozzászólás

Közzétéve 2008 január 31. - 12:22

Köszike a segítségeteket, de lutrira nem megyek csak tutira :) !
Úgy döntöttem hotelbe megyek. Találtam egy nem túl drágát félpanzióval. :yeah:

Az a biztos, ami tuti! :D
Elég sok szállás csak nyáron üzelem ott is! :) Fõleg az olcsó helyek! :rolleyes:

#422 Guest_Ezüstke_*

Guest_Ezüstke_*
  • Guests

Közzétéve 2008 január 31. - 13:42

Egy helyrõl beszélünk? :rolleyes: Hévízre azt hiszem egész évben lehet menni, mert sokmindent gyógyítanak ottan! :) Nem túl drága a Hotel amit találtunk, de nem is olcsó. Mondjuk úgy akciós :D :yeah: Ja és remélem találok lovakat is valahol, mert már elvonási tüneteim vannak :D

Edited by Ezüstke, 2008 január 31. - 13:44.

#423 Mackó

Mackó

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 4.168 hozzászólás

Közzétéve 2008 január 31. - 13:48

;) Egyrõl! Én azokra a szállásokra gondoltam, amit nem üzemeltetnek egész évben, mert nem az a fõ profiljuk. Pl. családiházak vagy ilyesmik, amiket csak nyárra készítenek fel. Általában azok szoktak olcsóbbak lenni, mert nem abból élnek, de nyári bevételnek tökéletes! Ilyesmi helyekre gondoltam! :)

#424 Guest_Ezüstke_*

Guest_Ezüstke_*
  • Guests

Közzétéve 2008 január 31. - 14:04

Ja értem! :D

Edited by Ezüstke, 2008 január 31. - 14:05.

#425 csajszika13

csajszika13

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 264 hozzászólás

Közzétéve 2008 január 31. - 22:44

Egy helyrõl beszélünk? :rolleyes: Hévízre azt hiszem egész évben lehet menni, mert sokmindent gyógyítanak ottan! :)
Nem túl drága a Hotel amit találtunk, de nem is olcsó. Mondjuk úgy akciós :D :yeah:

Ja és remélem találok lovakat is valahol, mert már elvonási tüneteim vannak :D

Tuti találsz. Hévizen is van egy nagyon szinvonalas lovarda! Nagyon szép! :yeah:

#426 Guest_Zebrabara_*

Guest_Zebrabara_*
  • Guests

Közzétéve 2008 február 20. - 15:42

Természetesen Benneteket is érint:

Kedvenc ex-fõnököm hívott, miszerint ha van rá kereslet, azaz ha kell Nektek is, akkor idén vet zabot, mondjuk 10 hektárnyit. Szóval jó esetben lesz 30-40 tonna eladó zabja. Érdekel valakit? Azért itt kérdezem, mert gondolom, fõleg kisebb tételben csak a közeli szállítás kifizetõdõ.

#427 csajszika13

csajszika13

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 264 hozzászólás

Közzétéve 2008 március 17. - 21:37

Helló Zalaiak!!!Kijött a tavasz. Merre jártok? :D :kir: :yeah:

#428 Guest_zsizsi88_*

Guest_zsizsi88_*
  • Guests

Közzétéve 2008 május 12. - 8:02

Ha valaki a megyében akarna lovas cuccot venni...

Ló felszerelés

#429 Guest_Zebrabara_*

Guest_Zebrabara_*
  • Guests

Közzétéve 2008 május 14. - 12:10

ide is beteszem, hátha nem jártok az aprók között:

60 db, tetõ alatt tárolt szalmabála (hengerbála) sürgõsen eladó Zala megyében, Lentiben.

Ára: 3000.- Ft/db

Fuvar esetleg megoldható.

További infó nálam.

#430 vezer

vezer

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.615 hozzászólás

Közzétéve 2008 július 30. - 11:09

Sziasztok!Az én kérdésem se igazán ide illö,de itt talán jobban tudnátok segiteni. :) Egy ismerösöm eladta két szürke kancáját az egyik 94-es a másik 98-as születésü,a két lo egyhelyre került Zalába,nem igazán tudom de,ami most nyár elején nyitott lovarda.Csak az érdekelne hogy jol vannak-e.Apárol testvérek.Köszi ha valaki tud segiteni :)

#431 Mackó

Mackó

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 4.168 hozzászólás

Közzétéve 2008 augusztus 5. - 10:22

Sziasztok!Az én kérdésem se igazán ide illö,de itt talán jobban tudnátok segiteni. :) Egy ismerösöm eladta két szürke kancáját az egyik 94-es a másik 98-as születésü,a két lo egyhelyre került Zalába,nem igazán tudom de,ami most nyár elején nyitott lovarda.Csak az érdekelne hogy jol vannak-e.Apárol testvérek.Köszi ha valaki tud segiteni :)

Hol van a lovarda? A közelünkben, Zalaboldogfán nemrég nyitottak! Pontosabbat esetleg tudnál?

#432 Kicsi kanca

Kicsi kanca

Új vendég

• Fórumtag
  • 8 hozzászólás

Közzétéve 2008 augusztus 5. - 15:55

Sziasztok egy újabb Zala megyei, remélem sokat fogunk dumcsizni :yeah:

#433 Mackó

Mackó

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 4.168 hozzászólás

Közzétéve 2008 augusztus 6. - 9:10

Sziasztok egy újabb Zala megyei, remélem sokat fogunk dumcsizni :yeah:

Szia! :kocc:
Merre vagy, hol lovazol? :)

#434 Kicsi kanca

Kicsi kanca

Új vendég

• Fórumtag
  • 8 hozzászólás

Közzétéve 2008 augusztus 6. - 10:40

Jelenleg Keszthelyen a Georgikon lovardájában. Még Gyenesen kezdtem áprilisban a Szécsiben, de onnét átjött az oktatóm és jöttem utána.

Jelenleg Keszthelyen a Georgikon lovardájában. Még Gyenesen kezdtem áprilisban a Szécsiben, de onnét átjött az oktatóm és jöttem utána.

és te? Az az igazság, hogy hétfõn csúnyán lepottyantam a paciról és tegnap csak feküdtem és egész nap a fórumot böngésztem, szerintem ezt is végig olvastam. De sajnos nem sok minden maradt meg.
Írnál magadról pár mondatban.

#435 Mackó

Mackó

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 4.168 hozzászólás

Közzétéve 2008 augusztus 7. - 16:03

Most jelenleg igazából nem lovagolok, pedig nem ártana! :( Pár helyen megfordultam én is, de az utóbbi idõben Szõcére jártam! :yeah: Szerencsére így is tudok egy kis lószagot szívni. :) Most pedig több idõt töltök a kutyával. :D

#436 vezer

vezer

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.615 hozzászólás

Közzétéve 2008 augusztus 9. - 8:41

Sajna nem tudom a lovarda nevét,de már megvannak a tulajnak telefonáltak hogy nehezen de összerázodtak a lovacskákkal.Jol vannak és dolgoznak,kocsiba és nyereg alatt is.Köszi.

#437 Mackó

Mackó

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 4.168 hozzászólás

Közzétéve 2008 augusztus 9. - 20:35

Sajna nem tudom a lovarda nevét,de már megvannak a tulajnak telefonáltak hogy nehezen de összerázodtak a lovacskákkal.Jol vannak és dolgoznak,kocsiba és nyereg alatt is.Köszi.

:yeah: Ez jó hír! :ang: Elsõ idõkben úgysem lehet csodát várni az állattól! :)

#438 vezer

vezer

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.615 hozzászólás

Közzétéve 2008 augusztus 10. - 21:53

Az biztos föleg meg ök voltak a mama kedvenc lovacskái sok-sok éven keresztül,hát nem irigyeltem a vásárlot. :D de nagyon kezes lovak,totálisan agyon kényeztetve.De igazán ez igy volt jol.

#439 Backnight

Backnight

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.556 hozzászólás

Közzétéve 2008 augusztus 14. - 8:58

Sziasztok! Közhírré tétetik! Szombathelyen idén is indul lovasoktatói tanfolyam. Tájékoztató és megbeszélés 21.-én 15 órától a Sportigazgatóságon Szombathelyen. Mindenkit szeretettel várunk aki tanulni vágyik.

#440 andrisbigikuty

andrisbigikuty

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 46 hozzászólás

Közzétéve 2008 augusztus 25. - 12:38

A Szécsi Lovasiskolát Gyenesdiáson(Sömögye dûlõnél) valaki ismeri?Azért érdekelne mert van fedelese is,és hozzám ez a legközelebbi fedeles,de egyenlõre nem tudtam eljutni oda.Ha valakinek van tapatsztalata vele kapcsolatba,az megírhatná.