Ugrás a tartalmakhoz

Fotó

Bács-Kiskun megye

• Please log in to reply
521 válasz a témához

#401 naatha

naatha

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 653 hozzászólás

Közzétéve 2009 március 12. - 8:22

hat a pillanat nem volt rossz ja,marmitn nekem is tetszettek nagyon,csak a minosege,szin stb.en ezekhez meg nem nagyon ertek,orulok a pillanatnak is ha van epp :D meg hat a gepem se vmi nagy szam,ki automata 3x zoommal.hehe :kir: majd egyszer szeretnek vmit venni hasznaltan pl,nagybatyamnak is canon eos 350dje van,neha majd lenyulom tole.azzal sikerult mar nekem is egesz jokat elloni :)

#402 Hasufel

Hasufel

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 4.023 hozzászólás

Közzétéve 2009 március 14. - 7:07

Hidd el jó az :) nekem is az volt régen kis kompakt aztán voltak olyan képek h hûûha :) Tegnap volt nálam Dody elvitt pár nagyzsák fûrészport,metg kijött velem a lovakhoz úgy volt lovazunk de szakadt az esõ. Holnap elméletileg Airvent,barátnõm hívott h menjek,meg párom nagybáttya is indul megkell nézni :)

#403 naatha

naatha

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 653 hozzászólás

Közzétéve 2009 március 14. - 11:06

mi is kint leszunk,mindjart indulok:Dfelkor megy imre,kivancsi vok nagyon.uj nyereg stb tegnap en is kimentem,dehat eso...ugyhogy leaopltam a dragat szepen,soreny stb,nagoyn szep lett,habar gondolom mara mar tiszta sz.r :gm: na mind1,ilyenek ezek a lók :yeah:

#404 Hasufel

Hasufel

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 4.023 hozzászólás

Közzétéve 2009 március 14. - 14:04

Sok sikert neki! :) Bár már ott vagy :D holnap kint lesztek? :) Remélem kijutok én is :)

#405 naatha

naatha

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 653 hozzászólás

Közzétéve 2009 március 15. - 19:42

voltam kint versenyen,az elson hibatlant ment,masodjara apacs bekocsogolt,mar a bemelegiton megallt stb,bent meg befejelt es imi repult egyet :huh: amugy hot,hulla beteg vagyok,megjegyzem imi is,szal f.sza.nem is tudom,hogy csinalom meg a szerdas hazimat,eso miatt meg nem nagyon voltak kinn a lovak,most meg beteg vagyok :hupp:

#406 Hasufel

Hasufel

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 4.023 hozzászólás

Közzétéve 2009 március 18. - 12:00

Jobbulást! :) Apacsa akkor kitett magáért :D úgy volt vele megyek elsõnek egy hibátlant aztán meg nem :D :)

#407 firtato

firtato

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 678 hozzászólás

Közzétéve 2009 április 9. - 20:58

Segítség kérés

Sziasztok!

SOS segítséget kérek!
Ma reggelre eltünt otthonából (Csemõ) a képen látható hosszúszõrû,fajtatiszta,tetovált német juhászkutya!
A kutya (Macho) 9 éves,de korát meghazudtolóan fiatalabbnak néz ki,a mozgása is tökéletes,hibátlan volt.Nagyon barátságos,abszolút jóindulatú,semmilyen állatot,embert nem bánt.Nem félénk,apportos,nyugodt kutya.Nagydarab,vastag csontú,68-70 cm marmagasságú,48 kg.
Vélhetõen ellopták,esetleg kilõtték a környéken,de ha netán befogták volna,bárkinek feltûnhet a környezetében vagy tud valamit,kérem hívjon!
20 km-es körzetet bejártunk,nem találtuk,plakátok készülnek.
Nem tudom ki tudna segíteni,netboardról ignorálva vagyok,nem tudom ezt oda felírni,és nem tudom hova lehetne még,ahova érdemes.A környékbeli gyepmester telefonszámára is szükségem lenne,ha netán befogták illetve a ceglédi menhely számát,amit ismerek,nem vették fel,talán új számot,ha valaki tudja,kérem adja meg!Minden segítségért köszönet!
Posted Image

#408 Hasufel

Hasufel

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 4.023 hozzászólás

Közzétéve 2009 április 10. - 8:22

Érdemes feltenni a Mentsvár honlapjára is.Remélem meglesz a kutyus!

#409 firtato

firtato

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 678 hozzászólás

Közzétéve 2009 április 26. - 10:50

Van két jegyem a Tatárszentgyörgyi lovasnapokra.Kinek kell? 06707797921

#410 Gumilovas

Gumilovas

Halasi Vénusz

• Fórumtag
  • 2.159 hozzászólás

Közzétéve 2009 május 11. - 19:38

SOS keresek Kalocsa - Meszes vagy e környéki lovastanyát, ahol vállalkoznának egy-két lovasfogat felállítására szombat délutánra. Születésnapi meglepetés lenne egy 60 éves belevaló fickónak, mondom egy kis körkocsikázás az üdülõtelepen és mondom szülinapi meglepetés, tehát titkos és nem leszünk az a csendes banda. Fél óránál nem hiszem, hogy több lenne, kérem, ha ismertek valakit akkor hívjatok. 06 70 334 99 43 Gumilovas (akármikor és sürgõs)

#411 Maya09

Maya09

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 58 hozzászólás

Közzétéve 2009 május 31. - 9:28

Nem írt senki eddig még a Bácska vágtáról!!!Mi ott voltunk és szerintem nagyon jól sikerült!Képeim is vannak róla!! :yeah:

#412 Katy

Katy

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 38 hozzászólás

Közzétéve 2009 június 18. - 19:38

Sziasztok! Szombaton 06.20.-án a Nemzeti Vágta gyõztesének településén ,Bácsalmáson lovasnap lesz ,valamint Bácska kupa forduló. Mindenkit szeretettel várunk!!!

#413 naatha

naatha

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 653 hozzászólás

Közzétéve 2009 szeptember 2. - 10:02

hali.nem tudjatok ki nyitott itt az arboretumos kis ut vegen Kecskemeten lovardat? voltam arra es van csomo tarka pacc,meg korkaram,bocik,csikok stb. :)

#414 memphisgirl

memphisgirl

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 44 hozzászólás

Közzétéve 2009 szeptember 9. - 12:13

Sziasztok! Belovaglót keresek Ballószögre 3 éves csikómra. Csak olyanok jelentkezzenek, akik oda tudnak jönni, mert én nem tudom a csikót elvinni. Tehát olyan személy jelentkezését várom, aki a közelben lakik. 06-30/607-4388

Edited by memphisgirl, 2009 szeptember 9. - 13:03.

#415 Hasufel

Hasufel

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 4.023 hozzászólás

Közzétéve 2009 szeptember 20. - 19:18

hali.nem tudjatok ki nyitott itt az arboretumos kis ut vegen Kecskemeten lovardat?
voltam arra es van csomo tarka pacc,meg korkaram,bocik,csikok stb. :)

Sáfár Juci meg a párja a Jávor Attila ;)

#416 naatha

naatha

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 653 hozzászólás

Közzétéve 2009 szeptember 23. - 18:58

Sáfár Juci meg a párja a Jávor Attila ;)

aha,hat oket nem ismerem :D mit lehet roluk tudni?

#417 Hasufel

Hasufel

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 4.023 hozzászólás

Közzétéve 2009 szeptember 27. - 10:13

ÕÕ hát bérelték a Csinost egy darabig,aztán különbözõ oko kmiatt elmentek.Most ott vannak.Nekem Juci lovastorna edzõm volt anno. :)

#418 naatha

naatha

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 653 hozzászólás

Közzétéve 2009 szeptember 27. - 12:01

ja ertem. es itt most lovagoltatnak is? amugy csak azert erdeklodom,m itt lakom kb egy kozzel arrebb,es kivancsi vok mi folyik errefele :gm: :gm:

#419 Hasufel

Hasufel

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 4.023 hozzászólás

Közzétéve 2009 szeptember 30. - 13:15

Többet én sem tudok,sajnos...Menj ki és nézd meg :D akkor biztos többet tudsz majd :D

#420 naatha

naatha

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 653 hozzászólás

Közzétéve 2009 október 2. - 9:22

voltam arra mar,de nem volt ott senki.mind1,nem vagyok tul sokat otthon,inkabb a sajat lovamhoz rohangalok:D csak erdeklodtem. nalad egyebkent megoldodott a helyzet az elozo helyeden?(erikaek-talan?) most merre lovazol?Dodinal?:)

#421 Hasufel

Hasufel

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 4.023 hozzászólás

Közzétéve 2009 október 2. - 21:55

Jólvan,értem én :) Õõõ aham,meg vagyis hát,sokáig próbálkozott visszahívni de nem ment neki,most igen vagyis már egy ideje Dodinál vagyok megint csak.Bár sajnos egyéb méás miatt két hete nem voltam kint,június óta dolgozok Lénával :) És ti?Minden oké?Eljöhetnél arra felé :)

#422 naatha

naatha

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 653 hozzászólás

Közzétéve 2009 október 3. - 19:36

:) mult heten jott dodi par lovassal felenk bekoszonni.az a men meg mindig gyonyoru basszus :yeah: mostanaban foleg benti munka van,idomitgatas,kis ugrasok stb.neha kiszaladunk terepre is,de akkor meg lefele tos iranyaba.ha felenk jottok mindenkepp nezzetek azert be:)

#423 Hasufel

Hasufel

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 4.023 hozzászólás

Közzétéve 2009 október 6. - 13:32

Jah Ciklonnal volt? :) Igen,szép jószág,bár Léna a testvére azért ott van a toppon,legalábbis számomra :) Igyekszek ám kimenni,bár a terepet nemtudom,Lénával inkább bent dolgozgatok,Dodi jár ki vele terepre :)

#424 naatha

naatha

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 653 hozzászólás

Közzétéve 2009 október 6. - 20:26

sajnos ra mar nem emlekszem.meg regebben voltunk arra egy kanyart,amikor kimentunk lezengeni:Ddehat eleg reg volt mar,es akkor ugy megragadt(meg most is megcsodaltam uyge),h szep az a men,a tobbieket nem nagyon tudtam megnezni.dehat biztos szep Lena is.:)

#425 Hasufel

Hasufel

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 4.023 hozzászólás

Közzétéve 2009 október 8. - 8:25

Akkor dicsekszek vele egy kicsit :)

Lénus 1.

Lénus 2.

Kis rumoshordó :D

Szereeetem :)

Tudunk ám így is menni..

... meg így is :D

Röviden és tömören ennyi :D

#426 naatha

naatha

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 653 hozzászólás

Közzétéve 2009 október 9. - 9:44

szep:) a rumoshordos kep az kesz :D :D egyebkent rola mit lehet tudni? most lovagoljatok be? milyen kikepzest kap?

#427 Hasufel

Hasufel

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 4.023 hozzászólás

Közzétéve 2009 október 11. - 11:40

Ugye.hogy ugye :D Az még júniusi kép,akkor még nagyon kövér volt.Akkor kezdtük el,vagyis én,Dodi egyszer kétszer ült rajta a vágtánál.Amúgy jó kis lovacska nagyon.Mit lehet róla tudni..hát Cenzor meg Aldato paci,szóval :D magyar sportló,9 éves,és júniusig csak evett,szal 9 évig nem csinált semmit se :D

#428 naatha

naatha

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 653 hozzászólás

Közzétéve 2009 október 13. - 12:44

nah akkor jo kis anyagbol tudsz epitkezni :D a furis totyikba tettem be par kepet,amik most keszultek Athosrol,ha erdekel :) egyebkent o dodi lova,vagy bertartott?

#429 Hasufel

Hasufel

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 4.023 hozzászólás

Közzétéve 2009 október 13. - 17:00

Áhh,hallod Athos egyre szebb :) nagyon mutatós lóállat :) nah majd vmikor élõben is meglesem :) Léna,nem a Dodié,bértartott már másfél éve :)

#430 naatha

naatha

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 653 hozzászólás

Közzétéve 2009 október 13. - 17:25

koszi :ang:

#431 Kis.N.Kanca

Kis.N.Kanca

Új vendég

• Fórumtag
  • 29 hozzászólás

Közzétéve 2009 november 12. - 19:27

Sziasztok! Bocs a zavarásért! Kecskemét-méntelekrõl szeretnék olyan 40-60km lévõ szálláshelyeket találni vagy 100-120km re is! Lovastúrára való megszállás érdekében! válaszaitokat ide vagy virag0916@gmail.com e-mail címre várom. Elõre is köszönöm.

#432 georgi

georgi

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 50 hozzászólás

Közzétéve 2009 november 18. - 14:37

Sziasztok. Tudnátok nekem Kecskemét környékén olyan tanyát ajánlani ahol foglalkoznak bértartással, tanítással?

#433 naatha

naatha

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 653 hozzászólás

Közzétéve 2009 november 22. - 12:25

szia. nalunk mar nincs hely,de pl szerintem a kisfai lovasiskolaban a Drahos Jozsi vallal ilyet.de ezt Hasu jobban tudja nalam :)

#434 seabiscuit

seabiscuit

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 61 hozzászólás

Közzétéve 2009 november 23. - 21:32

Nálunk Kisfáiban még van hely. Egy nagyon hangulatos és modern lovasiskola és nem csillagokat verõ áron. Ha komolyan érdekel írj magánüzit és bõvebben mesélek. :)

#435 Hasufel

Hasufel

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 4.023 hozzászólás

Közzétéve 2009 november 25. - 14:56

Már beszéltünk,köszi Naatha :)De õ még is úgy döntött,h otthon tartja a pacit.Mondtam mneki ha bármigondja van írjon,de a többi fórumostol is nyugodtan kérdezhet :)

#436 Pajkos

Pajkos

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 264 hozzászólás

Közzétéve 2009 december 1. - 9:37

Sziasztok Szeretnék tavasszal egy lovas napot tartani Kocséron, falun belül a pontos helyszín még kérdéses. A lényeg, hogy egy játékos, ismerkedõs, versenyzõs napot szeretnék. Nem hivatalos versenyek lennének, inkább ilyen háziverseny jellege lenne. Összemérnék a környékbeli vagy akár távolabbi lovasok tudásukat, mindezt anélkül, hogy megkérdezné bárki is, hogy van-e valakinek rajtengedély vizsgája. Lehetne lószépségverseny, ügyességi játékok, ugró számok, egyéni bemutatók. Díjazás és valamilyen maradandó irat - iromány természetesen lenne. Egy játékos nap lenne kicsiknek és nagyoknak, fiataloknak és idõsebbeknek, fiúknak és lányoknak. Azért lenne pár feltétel, de ezek csakis a problémamentes lebonyolítás érdekében vannak. Feltételek: - a lovaknak rendelkezniük kell a szükséges oltásokkal. - bármilyen apró jel, ami a lovak betegségére utal kizáró ok a rendezvényen valórészvételbõl, pl. sántaság, fertõzõ betegség, a ló látható rosszulléte. - nem megfelelõ viselkedés mind az állatokkal,mind az emberekkel. Tippeket, tanácsokat szívesen fogadok. Ez egy elõfelmérés, ezért szeretném ha minél többen jeleznék, hogy eljönnének-e, vagy szándékukban áll-e részt venni rajta. Természetesen amint körvonalazódik a helyzet fogok küldeni ismertetõt a környezõ lovardákba, és megpróbálom minél több lovashoz eljuttatni. Válaszokat és hasznos tanácsokat írhattok ide is, magánban is, vagy a jancso.maria@gmail.com e-mail címre is. Bármilyen kérdés merülne fel, ne habozzatok feltenni. :)

#437 seabiscuit

seabiscuit

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 61 hozzászólás

Közzétéve 2010 január 2. - 20:46

Ma, azaz január 2.-án, elveszett Kecskemét/Kisfáiban a 7 hónapos Dobermann kan kiskutyám. Ha valaki látta, vagy esetleg tudja merre lehet az hívjon kérem: 06-30/385-1099 vagy 06-30/383-2190 . Több mint valószínû, hogy valaki befogta, mert 3 órát kerestük a csirke csipogójával, amit ha meghall rögtön ott terem, és bejártuk vele egész Kisfáit. Egy barna bõrnyakörv van a nyakában. Imádkozzunk, hogy nem fagy meg holnapra. :(

Edited by seabiscuit, 2010 január 2. - 20:51.

#438 Gisari

Gisari

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.724 hozzászólás

Közzétéve 2010 január 3. - 17:44

Sziasztok! (Remélem, meglesz a kuty.) Ismeri valaki a Kunszentmiklós melletti Arizona lovasfarmot?

#439 Hasufel

Hasufel

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 4.023 hozzászólás

Közzétéve 2010 január 7. - 8:35

Monty eltûnt?Miért nem szóltál?Dodinak szóljatok,hátha látja,vagy szól neki vki h befogdta!Remélem minden oké lesz és meglesz!

#440 seabiscuit

seabiscuit

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 61 hozzászólás

Közzétéve 2010 január 7. - 22:11

Hát õk tudták meg legelsõnek. Már egész Kisfái tud róla. Sajnos senki semmit nem tud róla, mintha soha nem létezett volna. Kb. 7-8 alkalommal voltunk megkeresni õt. Szóltunk a vadõrnek, h ha látja ne lõje le, hanem ha tudja inkább fogja be, de nem hiszem, hogy kihagyna egy ilyen alkalmat, hogy kiélje a vadász hajlamait. :( Winklerék is keresik, pénzdíjat is ajánlottunk. Szerintem már megfagyott, hacsak vki be nem fogadta, de úgy látszik ha így is történt nem nagyon akarják visszaadni. Sajnos nem olyan környék, hogy foglalkozzanak mások érzéseivel. Nyakörv is volt rajta gondolhatják, hogy vki várja haza. Nagyából 50 szórólapot ragasztottunk ki, de semmi. Hétvégén gondoltam elmegyek egy hosszabb túrára, és majd bekukkantok közelrõl a házakba és az erdõben lévõ tanyákra, de ez az utolsó remény. 15 % az esély, mivel már 1 hete eltûnt.