Zuzu, az öreg kutyám már fiatalon sem szeretett játszani, most meg pláne. Õ csavarogni szeret, meg szomorú képpel sajnáltatni magát.
A foxi nem kedveli a kölyköt, így nem játszik vele, hanem megtépi. Ez most már kicsit vicces látvány a méretek miatt.

Amikor hazahoztam a kicsit, és elmagyaráztam foxikának, hogy nem szabad bántani, fél napra befeküdt egy raklap alá, és a kajáért se volt hajlandó elõjönni, úgy megsértõdött.

Most úgy néz ki a dolog, hogy a kölyök incselkedik, a foxi nekiront, kitép belõle egy szõrcsomót, fuldoklik egy kicsit, aztán kezdik elölrõl. Azért ezt nem nevezném közös játéknak.
A behívás a két nagynál nagyjából mûködik, bár felnõttkorban befogadott, öntörvényû egyedekrõl van szó - szóval azért nem 100% A kölyöknél is alakul - de mint írtam, a környéken csavarog egy kívánatos szuka, ha a két kan egyszerre lenne szabadon és látná meg, nem garantálnám a behívás sikerét. Szóval inkább nem engedem el az egész bandát egyszerre.
Minden falkának más a dinamikája, nem olyan baj, ha nem minden tag ragaszkodik szorosan a másikhoz.
Hát, nem tudom, a korábbi felállás, amikor megvolt a kohézió, nekem jobbnak tûnt.