Ugrás a tartalmakhoz

Fotó

Furioso

• Please log in to reply
10739 válasz a témához

#4161 Unicorn

Unicorn

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 10.663 hozzászólás

Közzétéve 2010 február 1. - 9:23

zoagli

#4162 Bereki

Bereki

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.114 hozzászólás

Közzétéve 2010 február 1. - 9:56

Mégiscsak lett Zoagli képünk, furioso fórumtársunk jóvoltából. :cool:

Dr. Fehér Dezsõ "Az angol telivér Magyarországon" c. könyvébõl, Hudetz József fényképe:

Posted Image

Na, ezt lekéstem! :D

Edited by Bereki, 2010 február 1. - 9:57.

#4163 Unicorn

Unicorn

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 10.663 hozzászólás

Közzétéve 2010 február 1. - 9:58

de meg sem nézed, mit ír a másik, csak írod a sajátodat? :P pedig te kérted a képet...

#4164 Bereki

Bereki

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.114 hozzászólás

Közzétéve 2010 február 1. - 10:03

Robina kérte eredetileg.......és valóban, amíg a képtáramba töltöttem, addíg felkeltem a gép mellől és már nem ellenőriztem, hogy történt-e valami változás. Ez a fórum csak akkor szokott pörögni, ha "boxolni" lehet. :gm:

#4165 Robina

Robina

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 523 hozzászólás

Közzétéve 2010 február 1. - 21:23

Igen, én kértem és köszönöm a képet. Még nem is láttam róla egyet sem. Nagyon jól néz ki.

#4166 hihi

hihi

Törzsvendég

• Moderátor
  • 4.923 hozzászólás

Közzétéve 2010 február 1. - 21:42

Hát eme kép alapján biztos nem õt választanám. Borzalom.

#4167 Qkesz

Qkesz

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.535 hozzászólás

Közzétéve 2010 február 1. - 22:15

Hát eme kép alapján biztos nem õt választanám. Borzalom.

;)

#4168 estee

estee

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 647 hozzászólás

Közzétéve 2010 február 2. - 0:57

frissitésre ö is jo lenne sztem, mint telivér:

Licoto xx ( jók az utódok, német szinten is)
http://landgestuetce...e...6&idart=207

#4169 roli

roli

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 402 hozzászólás

Közzétéve 2010 február 2. - 7:13

Címerrõl mi a véleményetek?

#4170 K.1

K.1

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 541 hozzászólás

Közzétéve 2010 február 2. - 7:55

És ehhez mit szóltok? Ezek már szelektálnak ugróra. :kir:

Edited by K.1, 2010 február 2. - 7:56.

#4171 Robina

Robina

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 523 hozzászólás

Közzétéve 2010 február 2. - 8:37

És a marketingjük is kiváló lóba se lenne rossz, csak a füle jaj :)

#4172 roli

roli

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 402 hozzászólás

Közzétéve 2010 február 2. - 10:27

Sajnos nem tudom megnézni.

#4173 Bereki

Bereki

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.114 hozzászólás

Közzétéve 2010 február 2. - 11:43

Oltári! :eek:

#4174 Robina

Robina

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 523 hozzászólás

Közzétéve 2010 február 2. - 13:59

Ez a fórum csak akkor szokott pörögni, ha "boxolni" lehet. :gm:

Ezen az emberi természeten alapszik a katasztrófa-turizmus. :D
Van aki itt is tunkol, aztán más helyen meg látom sápitozni, hogy jaj, a furiosos topikba mi van...
Akkor minek nézi, ki tudja...

#4175 Andi20

Andi20

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 120 hozzászólás

Közzétéve 2010 február 2. - 16:08

Sziasztok!

Nem tudtok valamit az öreglányról, Pest alá került.
2007-ben szemlére is elvittem az Olgát. Neki voltak az ikercsikói 2008-ban.

http://gallery.site....-2/DSCF0798.JPG

#4176 N.C.

N.C.

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 4.563 hozzászólás

Közzétéve 2010 február 2. - 16:30

Halasi Endre Nagycenken, van 2 furi ménje

így így
itt a Pötty: http://gallery.site....6669288_box.jpg

Pötty = 4550 Nagycenk North Star 50, Legenda

Posted Image

1997. nyf 171/178, 196, 21.5
2977 Jászboldogháza North Star 1
Ákom-Bákom-2304 Szentes North Star 15
Carina-1162 Ramzes North Star 12

Ménvizsgát tett, igaz, nem ugrott 180-at.
Csikóiról információ: a bélyegzõs embertõl is.
Egy tagtársunk, -aki egyébként nem annyira merev- úgy akarta minõsíttetni "AKÁRMIT CSINÁL, AKKOR IS LEGFELJEBB CSAK SAJÁT KANCÁKRA" .
Ez azért így ebben a formában kicsit durva, nem?

Edited by N.C., 2010 február 2. - 16:32.

#4177 N.C.

N.C.

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 4.563 hozzászólás

Közzétéve 2010 február 2. - 16:46

itt a Pötty anyja, de neki nem tudom a nevét:

http://gallery.site....70_box.jpg.html

Posted Image

Fotó: Mitrov Gabreilla

#4178 Tánczos Anikó

Tánczos Anikó

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 846 hozzászólás

Közzétéve 2010 február 2. - 19:08

Kedves N.C.! Nagyon szépek a lovak és igényes a bemutatásuk! :)

#4179 Plutzer Imre

Plutzer Imre

Új vendég

• Fórumtag
  • 9 hozzászólás

Közzétéve 2010 február 2. - 21:16

Kedves Furiososok! Remélem a mai postával mindannyian megkaptátok a meghívót a Furioso-North Star Lótenyésztõ Országos Egyesület Rendkívüli Tisztújító Közgyûlésére. Idõpont: 2010. február 14., 09.00 óra Budapest, Nemzeti Lovarda (Cím: Budapest, Kerepesi u. 7.). Határozatképtelenség esetén, azonos napirenddel egy újabb idõpontban ismételten összehívott Közgyûlés a megjelentek számára való tekintet nélkül határozatképes, melynek idõpontja: 2010. február 14. (vasárnap) 10.00 óra Tervezett napirendi pontok: 1. Új tagok felvétele. 2. A rendkívüli közgyûlés szükségességének ismertetése, FEB beszámolója 3. Szavazatszámláló bizottság megválasztása. 4. Jelölõ bizottság javaslatai a tisztségviselõkre. 5. Jelölt-lista állítás. 6. Tisztségviselõk választása. 7. Egyebek. Szavazásra az Alapszabály szerint az alapító tag, tiszteletbeli tag és a tag jogosult. 4. § Az Egyesület tagjai Alapító tag: az Egyesület alapító közgyûlésének jelenléti ívét aláíró természetes és jogi személyek. Tag: a tagság feltétele, hogy a tag tulajdonában legalább egy a fajtába tartozó ló vagy csikó legyen. Jogi személyek tagsági jogaikat képviselõjük útján gyakorolják. Tiszteletbeli tag: olyan köztiszteletben álló, az egyesület érdekében kiemelkedõ tevékenységet végzõ személy, akit a közgyûlés tiszteletbeli taggá fogad. 5.§ Tagsági viszony keletkezése - Tagok esetében a tagsági viszony kitöltött és aláírt belépési nyilatkozattal, egy vagy több, a fajtába tartozó ló, vagy bélyegzett kancacsikó bejelentésével, elnökségi jóváhagyással és a tagdíj befizetésével létesíthetõ. 10. § - A tagok jogaikat a közgyûlésen közvetlen módon gyakorolják. A Közgyûlésen a képviseletre való jogosultságot igazolni kell! Képviseletre való jogosultság módjai az alábbiak: - magánszemélyek és egyéni vállalkozók személyazonosságát igazoló okmányok (személyazonosító igazolvány, útlevél, vezetõi engedély) - jogi személyek, gazdasági társaságok és egyéb gazdálkodó szervezetek cégbíróságon, bíróságon bejegyzett 30 napnál nem régebbi cégkivonat, kivonat, aláírási címpéldány. (Gondoskodjatok arról, hogy a képviselõ mandátuma érvényes legyen!) A helyszínen lehetõség lesz tagfelvételre, tagdíj, belépési díj és tagdíj-elmaradás befizetésére. Új belépõ tagsága kizárólag névre írt lóútlevéllel, aláírt belépési nyilatkozattal, befizetett tagdíjjal+belépési díjjal érvényesíthetõ! Ezen okmányokat, a befizetést igazoló bizonylatot feltétlenül hozza magával! A napirendek fontosságára tekintettel megjelenésetek nagyon fontos! Üdv: Imre

#4180 hihi

hihi

Törzsvendég

• Moderátor
  • 4.923 hozzászólás

Közzétéve 2010 február 3. - 10:25

Na, akkor ezek szerint már biztos, hogy lesz közgyûlés. :D A helyszín jó semleges, megközelíthetõség szempontjából a többségnek jobb,mint Karcag, az biztos. Ha nem is az ország közepe, de talán többen el tudnak menni. Biztos vagyok benne, hogy minden elnökjelölt ezerrel dolgozik, és készül. Mivel ez (megint) tisztújítás, fontos, hogy aki tud, menjen el szavazni. A problémát ott kell megoldani a közgyûlésen, de ehhez mindenkinek el kell mennie.

#4181 LANDGRAF

LANDGRAF

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.722 hozzászólás

Közzétéve 2010 február 3. - 10:35

Ez olyan szép diplomatikus kampánybeszéd ízű! :D :D Te is indulsz? ;)

#4182 hihi

hihi

Törzsvendég

• Moderátor
  • 4.923 hozzászólás

Közzétéve 2010 február 3. - 10:37

Baszki, lebuktam :D

#4183 LANDGRAF

LANDGRAF

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.722 hozzászólás

Közzétéve 2010 február 3. - 10:39

Attól még a barátom vagy! :D

#4184 hihi

hihi

Törzsvendég

• Moderátor
  • 4.923 hozzászólás

Közzétéve 2010 február 3. - 10:56

Én vagyok a titkos fegyver. :D Barátod? Dejóóóóó! Akkor told erre a biciklit! :D

#4185 Franke

Franke

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.861 hozzászólás

Közzétéve 2010 február 3. - 11:17

Egybe ne keljetek már itt ebben a topicban... :D

#4186 hihi

hihi

Törzsvendég

• Moderátor
  • 4.923 hozzászólás

Közzétéve 2010 február 3. - 12:44

Muhahahahahaaaaaaaaaa! :D Ezt most elképzeltem! :dev: :gm: :D

#4187 ezüstliliom

ezüstliliom

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 639 hozzászólás

Közzétéve 2010 február 3. - 13:51

Kedves Furiososok!

Remélem a mai postával mindannyian megkaptátok a meghívót a Furioso-North Star Lótenyésztõ Országos Egyesület Rendkívüli Tisztújító Közgyûlésére.
...

Én még nem kaptam semmit.

A helyszínen lehetõség lesz tagfelvételre, tagdíj, belépési díj és tagdíj-elmaradás befizetésére.
Új belépõ tagsága kizárólag névre írt lóútlevéllel, aláírt belépési nyilatkozattal, befizetett tagdíjjal+belépési díjjal érvényesíthetõ! Ezen okmányokat, a befizetést igazoló bizonylatot feltétlenül hozza magával!

A napirendek fontosságára tekintettel megjelenésetek nagyon fontos!

Üdv: Imre

Én azt tanácsolnám az én esetemre való tekintettel, hogy mindenki hozza el a 2009. évi tagdíj befizetését igazoló csekket vagy bankkivonatot, mivel lehet, hogy másra nézve is hibás a nyilvántartás.

Remélem, mindenki tisztában van vele, mi a jelentõsége ennek a szavazásnak. Utólag morgolódni, kifogásokat, kibúvót keresni, panaszt tenni igazán gusztustalan dolog. Ott kell lenni! Mindenki magára vessen, ha nem jön el, és nem olyan eredmény születik, amilyet szeretne! Azt is gondolja végig mindenki, hogy ér-e neki annyit a fajta sorsa, hogy ennyi fáradtságot vállaljon érte, és hogy kiáll-e azok mellett, akik a fajtáért dolgoztak az õ nevükben is!

...
A helyszín jó semleges, megközelíthetõség szempontjából a többségnek jobb,mint Karcag, az biztos. Ha nem is az ország közepe, de talán többen el tudnak menni.
...

Szerintem ez egy olyan helyszín, ahova mindenki könnyen el tud jutni. Mire gondolsz, ami inkább az ország közepe? Pusztavacs? :D

#4188 estee

estee

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 647 hozzászólás

Közzétéve 2010 február 3. - 13:54

Most lehet h butaságot kérdezek, de csendes hallgatóságként meg lehet jelenni? (értsd ülök a sarokban és meg se nyikkanok:) ) vagy a közgyûlés zárt ajtók mögött zajlik ?

#4189 ezüstliliom

ezüstliliom

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 639 hozzászólás

Közzétéve 2010 február 3. - 14:27

Ha józan paraszti ésszel nézem, lehet, de ez nem jogerõs. :dev:

#4190 Backnight

Backnight

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.556 hozzászólás

Közzétéve 2010 február 3. - 14:59

Most lehet h butaságot kérdezek, de csendes hallgatóságként meg lehet jelenni? (értsd ülök a sarokban és meg se nyikkanok:) ) vagy a közgyûlés zárt ajtók mögött zajlik ?

Nem, ez nyilvános, bárki eljöhet hallgatni, az Alapszabály külön kitér erre.
Ezüstliliom, gondolom nekem szántad ezt az utólag morgolódást. Nos, próbáld felfogni, nem errõl volt szó. Mivel én vagyok az Etikai Bizottság elnöke, több telefonon beérkezett panasz vagy nem tudom minek nevezzem, bejelentés érkezett a szabálytalanságokkal kapcsolatban. Nem morgolódtam hanem az erre hivatott szervtõl egy törvényességi vizsgálatot kértem. A vizsgálat pedig megállapította hogy valóban törvénytelen volt a szavazás. Ennyi. Ne,m több nem kevesebb. Az Alapszabály szintén leírja, hogy a kisebbségek( itt nem a származásra gondol) jogai nem sérülhetnek, ennek ellenére a Dunántúliaktól jó messze Karcagon volt a Közgyûlés, pedig tiltakoztam ellene. Tõlünk 500 km. Oda - vissza ez 1000 km. Magyar utakon ez iszonyú távolság. Ezért többen Dunántúlról nem tudtuk megoldani hogy annyi ideig távol legyünk. Pestre természetesen a Dunántúliak is el fognak menni , én többrõl is tudok. De majd ott derül ki.

#4191 hihi

hihi

Törzsvendég

• Moderátor
  • 4.923 hozzászólás

Közzétéve 2010 február 3. - 15:13

Szerintem nem rád gondolt, amikor írta, hanem általánosságban értette. Meggyógyultál?

#4192 LANDGRAF

LANDGRAF

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.722 hozzászólás

Közzétéve 2010 február 3. - 16:39

Most lehet h butaságot kérdezek, de csendes hallgatóságként meg lehet jelenni? (értsd ülök a sarokban és meg se nyikkanok:) )

Nem gondoltam volna,h a fórumon olvasok olyat,ami még az én képzelõerõmet is meghaladja! :D :D :D

Hihi! Február végén 2 napra megyek az Egyed Lacihoz! Hazafelé feléd megyek! :)

#4193 hihi

hihi

Törzsvendég

• Moderátor
  • 4.923 hozzászólás

Közzétéve 2010 február 3. - 17:04

Csak el ne tévedjetek! :D :D :D :gm: :gm:

#4194 bolondtraktoros

bolondtraktoros

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 63 hozzászólás

Közzétéve 2010 február 3. - 17:47

Nem, ez nyilvános, bárki eljöhet hallgatni, az Alapszabály külön kitér erre.
Ezüstliliom, gondolom nekem szántad ezt az utólag morgolódást. Nos, próbáld felfogni, nem errõl volt szó. Mivel én vagyok az Etikai Bizottság elnöke, több telefonon beérkezett panasz vagy nem tudom minek nevezzem, bejelentés érkezett a szabálytalanságokkal kapcsolatban. Nem morgolódtam hanem az erre hivatott szervtõl egy törvényességi vizsgálatot kértem. A vizsgálat pedig megállapította hogy valóban törvénytelen volt a szavazás. Ennyi. Ne,m több nem kevesebb. Az Alapszabály szintén leírja, hogy a kisebbségek( itt nem a származásra gondol) jogai nem sérülhetnek, ennek ellenére a Dunántúliaktól jó messze Karcagon volt a Közgyûlés, pedig tiltakoztam ellene. Tõlünk 500 km. Oda - vissza ez 1000 km. Magyar utakon ez iszonyú távolság. Ezért többen Dunántúlról nem tudtuk megoldani hogy annyi ideig távol legyünk. Pestre természetesen a Dunántúliak is el fognak menni , én többrõl is tudok. De majd ott derül ki.

Lehet hogy én hülye vagyok, de:
Az az ember az etikai bizottság elnöke, aki egy zugménnel fedeztet? Ez egy kicsit ciki nem?
Backnight tõled az etikáról hallani igen furcsa.
Milyen érdekes hogy a szabályok csak a tagokra vonatkoznak és a tisztségviselõkre nem? :D :D
És hogyhogy N.C. ménje ménvizsgával is csak saját kancákra használható valaki szerint?

#4195 hihi

hihi

Törzsvendég

• Moderátor
  • 4.923 hozzászólás

Közzétéve 2010 február 3. - 18:12

Bent van az engedélyezett mének között, most néztem meg az egyesületi honlapon. Akkor biztos, hogy van engedélye.

#4196 Backnight

Backnight

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.556 hozzászólás

Közzétéve 2010 február 3. - 20:15

Szerintem nem rád gondolt, amikor írta, hanem általánosságban értette.
Meggyógyultál?

Fenét! Dögrováson az egész család! Visszük a H1N1-t a közgyûlésre. :D

Lehet hogy én hülye vagyok,

Biztos! :D :D

#4197 hihi

hihi

Törzsvendég

• Moderátor
  • 4.923 hozzászólás

Közzétéve 2010 február 3. - 20:48

Itt Vas megyében csak hini vírusnak hívjuk. :D

#4198 roli

roli

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 402 hozzászólás

Közzétéve 2010 február 4. - 8:33

Remélem, mindenki tisztában van vele, mi a jelentõsége ennek a szavazásnak. Utólag morgolódni, kifogásokat, kibúvót keresni, panaszt tenni igazán gusztustalan dolog. Ott kell lenni! Mindenki magára vessen, ha nem jön el, és nem olyan eredmény születik, amilyet szeretne! Azt is gondolja végig mindenki, hogy ér-e neki annyit a fajta sorsa, hogy ennyi fáradtságot vállaljon érte, és hogy kiáll-e azok mellett, akik a fajtáért dolgoztak az õ nevükben is!

Nem kell aggódni! Az történt, hogy Imre elnökké választásába bele lehet kötni jogilag. Tehát most úgy kell megválasztani, hogy ne lehessen belekötni! Ennyi az egész! ;)

#4199 Bereki

Bereki

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.114 hozzászólás

Közzétéve 2010 február 4. - 9:13

Nem kell aggódni! Az történt, hogy Imre elnökké választásába bele lehet kötni jogilag. Tehát most úgy kell megválasztani, hogy ne lehessen belekötni! Ennyi az egész! ;)

Ez most csak kampánybeszéd, vagy te is elmész szavazni?

#4200 Robina

Robina

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 523 hozzászólás

Közzétéve 2010 február 4. - 9:17

Biztos! :D :D

Inkább legyen bármi, mint aljas, kétszínû...

Sziasztok!

Nem tudtok valamit az öreglányról, Pest alá került.
2007-ben szemlére is elvittem az Olgát. Neki voltak az ikercsikói 2008-ban.

Mi a sütése?

Szerintem gyere. Az elõzõ is bõvelkedett "csak" hallgatókban, bár õk nem így készültek ugyan. :D Érdemes megnézni hogy ki hogy reagál dolgokra, és mit várhat az ember. Ráadásul jó ötleteid is vannak, szerintem ott a helyed.

Edited by Robina, 2010 február 4. - 9:19.