Ugrás a tartalmakhoz

Fotó

Kis színesek

• Please log in to reply
5186 válasz a témához

#4121 Chilly

Chilly

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.552 hozzászólás

Közzétéve 2006 március 29. - 9:56

Ó,hogy belõled mindig a rosszindulat süt... :gm: :P :D

#4122 Pendemonium

Pendemonium

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 5.407 hozzászólás

Közzétéve 2006 március 29. - 9:57

Rémes vagyok, tudom! :guny:

#4123 Csapos

Csapos

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.544 hozzászólás

Közzétéve 2006 március 29. - 12:36

Valahogy nem az igazi!I.kerület, plafonig márvány, cseresznyefa színû recepcióspult, pasztel szõnyegpadló. Hangtalan suhanó pincérek akik egy komornyik arckifelyezésével gondoskodnak a neves és névtelen vendégekrõl.Foglalás, menüírás, kostolás, beosztás, teljesítménylap, leltár, árképzés, étlap korrekció.......Beszállítói tárgyalás, itt követtem el azt hibát, hogy oldalra néztem és megláttam, ahogyan a faágak közt lágyan beszûrõdik az elsõ tavaszi napsugár.Eddig fel sem tünt, annyira rohantam mindennel, hogy nem vettem észre.Most viszont látom és csak ezt látom. Nem hallom az embert velem szemben aki csak mondja az unalomig ismétel céges dumáját, nem hallom a háttér zenét és nem látok mást csak egy hatalmas végesincs mezõt. Egy olyan harsogó zöld színû mezõt a háttérben hegyekkel fával, patakkal mely talán nincs is csak az én képzeletemben. Látom a vágtató ménest, sõt még hallom is ahogyan a paták ütemesen dobognak. dadam dadam dadam... istenem , de szépek is vagytok.Elmosolyodom.Aztán mintha arcon vágnának újra látok-hallok mindent a zenét a az éttermi zajokat az evõeszközök csörgését, a pincéreket, a partnert akivel tárgyalok.Õ látva mosolyom, -mirõl azt hiszi neki szól- gyorsan elém rak egy kimutatást és átnyúlva az asztalon ujjával böködi a kikutatás eredmény oszlopát.- Ugye milyen érdekes? kérdi lelkesen. - Valamint ha ezt az adatot is figyelembe vesszük akkor.......Nem az én világom ez már, nem tagadom ez volt régen, de már nem az!Nem az enyém.Ez a világ, így ahogy most van, tele pakolva minden földi rosszal, valahogy nem az igazi.

Edited by Csapos, 2006 március 29. - 12:38.

#4124 maugly

maugly

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.943 hozzászólás

Közzétéve 2006 március 29. - 12:51

Posted Image

#4125 Ágimam

Ágimam

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 6.208 hozzászólás

Közzétéve 2006 március 29. - 13:18

Továbbra is fenntartom,hogy alkalmatlan vagyok arra,hogy átadjak érzéseket embereknek...

Hozzászólás megtekintése

Chilly! Ne merd ezt még egyszer mondani! :rolleyes: Nem kell ahhoz folyós-nyálas-érzelgõs stílusban leírni valamit, hogy meghatódottságot, katarzist váltson ki másokból. A te írás-stílusod az, ami ezt megteszi, nyugi! :ang:

...Minden évben összegyûlnek szerte Amerikából,északról és délrõl,keletrõl és nyugatról,hogy leüljenek beszélgetni az állatokról,a vízrõl,a felhõkrõl egy õsi,közös nyelven,amelyet minden törzs ismer.Úgy tartják,a világon csak egy család létezik,ahova mindenki beletartozik,mindenki egyenlõ,nincsenek különbségek.Isteneik ott vannak körülöttük,a fákban,a kövekben,az állatokban. Saját magukban. Mikor pipáznak vagy dohányoznak,a füstben. És minden egyes alkalommal,ha valaki rágyújt,hozzájuk imádkozik.Ünnepelnek,és várják a fehér bölény megszületését.A fehér bölény minden negyedik vagy hetedik évben látja meg a napvilágot,és a jó,a jobb élet eljövetelét jelzi....Hát, ránk is ránkférne néha egy-egy ilyen összegyüszmékülõdés... :rolleyes: Lassan élnek.Figyelnek a belsõ hangjukra.Ha a belsõ hang hirtelen azt mondja:állj meg és nézz le a földre,hát tedd azt. Lehet,hogy találsz ott egy gyönyörû követ,ami csak miattad van ott. Most ne röhögjetek ki, de arra gondoltam, hogy lehet, a "Fõnök" azért ítélt több lábmûtétre, - lassabb járásra, hogy megtaláljam az ÉN KÖVEIMET! Így már mindjárt más szinezete van a dolognak... és még örülni is tudok neki. :ang: Beszélj lassan.Gondold át a szavakat,mielõtt kimondod,hogy legyen ereje a gondolatodnak.Na, ezt rendesen meg kell még tanulnom nekem... :(

Hozzászólás megtekintése

Nszóval: hol is lehet ezekkel az emberekkel találkozni? :kv:

#4126 lisawica

lisawica

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.925 hozzászólás

Közzétéve 2006 március 29. - 13:26

Chilly, ez szépségesen szép volt! :ang:Nekem is hihetetlen élményt jelentett annó (lassan 15 éve :( ) egy hasonló, ízig vérig indián társasága, Wyomingban, a ranchen ahol éltem. Fantasztikus ember volt, igazi tanitó. Minden pátosz nélkül. Most, azt kaptam tõled, hogy hozzá mentem vissza egy kicsit. Köszönöm :)

#4127 Lóbarát

Lóbarát

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.143 hozzászólás

Közzétéve 2006 március 29. - 14:05

Csapos és Chilly! :ang:

#4128 rabboni

rabboni

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 128 hozzászólás

Közzétéve 2006 március 29. - 16:30

Hm...!Kis szinesekben - nagy élménnyel gazdagodva! :guny: ûAz enyém állam is leesett :hu: Köszönöm!!!!!!!!!!!!R.

#4129 Ágimam

Ágimam

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 6.208 hozzászólás

Közzétéve 2006 március 30. - 21:09

ÚJRA EGYÜTT A MINIMÉNES (A képeken nagyítási lehetõség!)Öt hónapja került el Angyi-lovunk innét, ahol felnõtt, ahol a mindennapokat együtt töltötte társaival, velünk, a szeretet, tisztelet oda-vissza ható biztonságában.Mert eljött az idõ, amikor nem halogathattuk tovább a kiképzését, belovaglását, hisz négy és fél éves volt már, s nagyon úgy tûnt, nem boldogulunk vele. "Megátalkodott", furfangos-eszû kis jószág lévén ezer ötletünkre ezer még jobb ötlete volt, ügyes kibúvók arzenálját gyûjtögette össze, s minden alkalommal túljárt az eszünkön. Már-már elkeserítõ volt a helyzet, ráadásul egyre csak HÍZOTT-GÖMBÖLYÖDÖTT,, csupa ZSÍR ÉS HURKA VOLT MÁR, a futószárazás elsõ körében lucskosra izzadta magát.Megkérgeztük tehát a szívünket, és beláttuk, el kell mennie egy olyan helyre, ahol szakszerûen foglalkoznak vele. Ilyen hely (és ember) azonban tõlünk csak igen-igen messze leledzett, Angyink elutazott tehát tavaly novemberben a "lóiskolába" :), ahol takaros kis hátasló vált belõle. Holnap lesz egy hete, hogy MEGÉRKEZETT. Ám a malacka-hurkáknak hírmondója nem maradt, a mi kis dagink úgy testben, mint szellemben átalakult, KITELJESEDETT, csaknem felnõtté érett az öt hónap alatt.Megnõtt. Még magasságra is, ez egészen biztos, hisz olyan kis PICURKA VOLT a többiekhez képest, most meg már SZINTE AKKORA, MINT MULATT (itt látszik, milyen izmos lett!:), az öreg atv.Eleinte voltak problémák a visszailleszkedéssel. Angyi ugyanis mindaddig, míg el nem került itthonról, készséggel elfogadta az utolsó helyet a rangsorban, sõt, szemmel láthatóan untatták a hatalmi harcok, semmi fõnöki intuíciója nem volt. Ám most, hogy visszaérkezett, megváltozott a helyzet. Az elsõ napon (mivel épp sárlott, és õ úgy gondolta, hogy Herceg "nem illendõen", magyarul tolakodóan szaglássza :D ) kétszer is úgy szügyön rúgta valamikori fõnökét, hogy az nem gyõzte az állát fölkapkodni a földrõl... (Tényleg muris volt, ahogy ott állt Herceg döbbent és csodálkozó képpel... :D) Herceg azonban ragaszkodott a No.1-es státushoz, így Angyi - ha nehezen is - beadta a derekát. Nem fogadta el azonban a harmadik helyet! Mulatt (a valamikori vezérkanca)-öreglányunk kénytelen volt tudomásul venni, hogy Angyi izmos, képzett, ráadásul igen öntudatos lovacska lett, s a mögöttünk levõ hét alatt eldõlt végre a rangsor: Mulatt lett az utolsó.Hiányoltam azonban azt az összetartozó barátságot, ami eddig összekötötte Angyit és Herceget, hisz 4 évig kettesben voltak, rendszeres volt az egymást kényeztetõ mûsor, s ez nem változott akkor sem, mikor tavaly elõtt õsszel Mulatt társuk lett. Pénteken, mikor megérkezett Angyi, éppen sárlott. Két nap múlva Mulatt is.:) Mivel mostanra rendezõdtek a rangsor-dolgok, ma délután elõször láttam, hogy Angyi és Herceg újra kölcsönös becézgetésbe, GYENGÉD HARAPDÁLÁSBA kezdtek, (ahogyan mindig is tették régen, és ami Mulatt és Herceg között soha nem fordult elõ, még Angyi távollétében sem!). Mulatt ekkor BEÁLLT (BEFAROLT :D KETTEJÜK KÖZÉ, így csikarva-kunyerálva ki egy kis szeretetet, törõdést.Angyi megoldotta a helyzetet, egy harapdálás Herceg hátán, egy Mula farán...:)De aztán Mula nem kért a "kegyelemkenyérbõl", felállt a régi helyzet: Angyi-Herceg-barátság, Mula szomorúan, de méltóságteljesen kivonul a gruppenból... Azért vet még egy "lenézõ" pillantást Angyira, aki ugyanolyan HÁTRAHÚZOTT FÜLEKKEL"köszön vissza" neki, ezzel vissza is érkeztünk az eredeti felálláshoz: - Angyi: - Herceg az enyém! - Mula: - Játszad csak az eszed, te kis hülye "kedvenc"...:(Nem tudom, hogy a lovak horoszkópja hogyan van, de Angyi olyan mérleg-jellem. Nem tud nyugodni a lelke, amíg feszültség, békétlenség van. Otthagyta hát herélt barátját, s vígasztaló "azért-tégedis-szeretlek" odafordulással ÁLLT MULA MELLÉ, s etetésig, mostmár OTT IS MARADTvele. (Biztos elgondolkodott: fiatal vagyok, izmos, egészséges. Szegény öreglánynak igazán xar lehet, hogy utolsó lett a sorban... Mert õ tényleg egy :ang:.)Még volt azonban kis idõ etetésig, ezért elõételként NASIZOTTkicsit az alig 2 mm-es fûból:).Hát együtt vannak újra a lovaink, ebben a kis - három tagú ménesben, szívünk gyönyörûségére.

#4130 G.Anikó

G.Anikó

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 659 hozzászólás

Közzétéve 2006 március 30. - 21:15

Nagyon aranyos volt ez az írás, Ágimam! :)

#4131 Jasmine20

Jasmine20

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.200 hozzászólás

Közzétéve 2006 március 31. - 7:31

Hát ez nagyon teccett, és a képek is nagyon jók. Csak így tovább Ágimam :yeah:

Edited by Jasmine20, 2006 március 31. - 7:31.

#4132 Titok

Titok

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.786 hozzászólás

Közzétéve 2006 április 1. - 14:22

Kis színes. :(

#4133 Titok

Titok

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.786 hozzászólás

Közzétéve 2006 április 1. - 18:54

Privát ment. Többieknek: nincs semmi baj, nem történt baleset, se sérülés, csak simán szar az élet. :(

#4134 draco

draco

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 332 hozzászólás

Közzétéve 2006 április 1. - 20:19

Gratulálok és sok-sok-sok gyönyörû évet (évtizedet) nektek!

#4135 aroon

aroon

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.679 hozzászólás

Közzétéve 2006 április 1. - 20:21

Ha ez igaz, akkor SOK BOLDOGSÁGOT :kocc: :kocc: Ha viszont nem(akkor is) :kocc: :kocc:

#4136 gica

gica

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 370 hozzászólás

Közzétéve 2006 április 1. - 20:26

Sok boldogságot! :kocc:

#4137 Õz

Õz

Sebész

• Főmoderátor
  • 3.950 hozzászólás

Közzétéve 2006 április 1. - 20:33

Gratulálunk, sok boldogságot :) Jó látni egy ilyen vidám esküvõt ;) :kocc: :yeah:Még a legnagyobb képméretben sem tudtam viszont kiböngészni a papírt, amit mutogatsz: ez a fed.engedély, vagy micsoda!???? :confused:

#4138 Dia01

Dia01

Csikó

• Fórumtag
  • 1.319 hozzászólás

Közzétéve 2006 április 1. - 20:37

Gratula,Hh! :kocc: A középsõ kép meg-az év képe :D

#4139 Titok

Titok

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.786 hozzászólás

Közzétéve 2006 április 1. - 20:43

Gratula! Hh, ne mondd már hogy máris egy évnek érzed azt az egy napot! :D :dev: (elírtad a dátumot a képeknél :P)

#4140 ménesgazda

ménesgazda

Új vendég

• Fórumtag
  • 11 hozzászólás

Közzétéve 2006 április 1. - 20:46

Hát ezt jól titokban tartottátok! ;) Sok boldogságot!Posted Image(Ági voltam, de így is jó, mindketten gratulálunk! :kv: )

Edited by ménesgazda, 2006 április 1. - 20:47.

#4141 chyki

chyki

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 5.686 hozzászólás

Közzétéve 2006 április 1. - 21:49

:ang: Gratulálok!!! Sok boldogságot! :)

#4142 Apple

Apple

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 9.533 hozzászólás

Közzétéve 2006 április 2. - 7:33

Jaaaaj, de jó ilyen széséges hírre ébredni! Örül a szívem :ang: Sok boldogságot! :ang:

#4143 Pendemonium

Pendemonium

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 5.407 hozzászólás

Közzétéve 2006 április 2. - 7:37

Mégegyszer kössz a megtiszteltetésért, hogy tanudnak választottál, nagyon jól éreztem magam! :kocc:

#4144 Eva

Eva

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.912 hozzászólás

Közzétéve 2006 április 2. - 7:59

Hûha! :DSok boldogságot! :kocc:

#4145 Natos

Natos

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.925 hozzászólás

Közzétéve 2006 április 2. - 9:04

Virtuális nászajándék :)Shelley:A szerelem filozófiájaForrás folyóba ömlik,folyó az óceánba;az egeknek folyton özönlikvegyülõ suhogása;magány sehol; isteni jels rend, hogy minden tüneménykeveredjék valamivel -Mért ne veled én?

#4146 Varázsló

Varázsló

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 726 hozzászólás

Közzétéve 2006 április 2. - 9:19

Hûû, nagyon jó volt végignézni a képeket! :) Legyen az életetek olyan színes, kacagósan vidám és boldog, amilyennek a virágokat látom Csikasz hajában és kezében, öröm nézni, ahogy sallangok nélkül egyszerûen fogjátok egymás kezét, amilyen harmóniával mosolyogtok egymásra.Legyetek nagyon boldogok! :kocc: :)

#4147 Zsubaba

Zsubaba

Csendes Patak

• Fórumtag
  • 10.126 hozzászólás

Közzétéve 2006 április 2. - 10:40

Gratula Csikasz és HH! :)Továbbra is legyetek nagyon boldogok! :kocc: :ang:

#4148 Sütyi

Sütyi

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.457 hozzászólás

Közzétéve 2006 április 2. - 10:42

Húú, csak most látom! Én is gratulálok, meg még amit ilyenkor szoktak mondani...szívbõl :)

#4149 igazi lóbarát

igazi lóbarát

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 825 hozzászólás

Közzétéve 2006 április 2. - 12:13

Csikasz, HH!Ezt a meglepetést! :kir: Gratulálok! Még nagyon sok, boldogságban, egyetértésben, békében eltötött évet kívánok. :kocc: :kocc: :kocc:

#4150 Ilusta

Ilusta

Törzsvendég

• Moderátor
  • 8.740 hozzászólás

Közzétéve 2006 április 2. - 15:24

Gratulálok Csikasz és Hosszúhomlok! :kocc: Legyetek még 100 évig boldogok! :yeah:

#4151 meggyes

meggyes

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.035 hozzászólás

Közzétéve 2006 április 2. - 15:25

Nagyon-nagyon sok boldogsagos mindenseget kivanok Nektek! :kocc:

#4152 Arodoet

Arodoet

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.769 hozzászólás

Közzétéve 2006 április 2. - 16:34

Ahogy mondtad Csikasz, eszembe jutott, hogy talán.... Gratula, legyetek boldogok sokáig! :kocc:

#4153 lisawica

lisawica

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.925 hozzászólás

Közzétéve 2006 április 2. - 19:11

Csikasz, HH, szívbõl gratulálok Posted Image legyetek nagyon sokáig ilyen boldogok!

#4154 kjudy

kjudy

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 437 hozzászólás

Közzétéve 2006 április 2. - 19:33

Gratulálok, szeretnék sok-sok boldogságot kívánni! :)

#4155 don quihote

don quihote

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 5.437 hozzászólás

Közzétéve 2006 április 2. - 19:40

HH és HHné!Nem vót szép dolog, hogy ezt így eltitkoltátok.Nagyon sok Boldogságot kívánunk Nektek!!! :kocc: :kocc: :kocc: Teljesüljenek az ÁLMAITOK. :yeah: Donkiék

#4156 Csuti

Csuti

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 4.848 hozzászólás

Közzétéve 2006 április 2. - 20:04

HH-nek és Csikasznak sok boldogságot kívánok ezzel a képpel:IbolyákMa fotóztam.

Edited by Csuti, 2006 április 3. - 8:24.

#4157 chestnut

chestnut

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.357 hozzászólás

Közzétéve 2006 április 2. - 20:10

Csikasz, HH sok boldogságot! :kocc: És még gratula is ;)

#4158 tomsawyer

tomsawyer

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.115 hozzászólás

Közzétéve 2006 április 2. - 20:22

Csatlakozom az elõttem szólókhoz.Sok boldogságot :kocc: .

#4159 maugly

maugly

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.943 hozzászólás

Közzétéve 2006 április 3. - 7:39

Jók legyetek. :) :ang:

#4160 BoKa

BoKa

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 5.718 hozzászólás