Ugrás a tartalmakhoz

Fotó

Furioso

• Please log in to reply
10739 válasz a témához

#4121 Backnight

Backnight

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.556 hozzászólás

Közzétéve 2010 január 29. - 15:56

itt a Pötty anyja, de neki nem tudom a nevét:

http://gallery.site....70_box.jpg.html

(bnöm iwiwjéröl lopkodom a képeket ugyanis :P )

elküldenéd barátnõd munkáját ha beleegyezik? Kíváncsi vagyok rá, meg Halasi úr értékelésére is.

#4122 roli

roli

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 402 hozzászólás

Közzétéve 2010 január 29. - 15:57

De mondom, nekem MÉG nincs furi kancám...

Reméljük nemsokára lesz!

#4123 estee

estee

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 647 hozzászólás

Közzétéve 2010 január 29. - 16:01

elküldenéd barátnőd munkáját ha beleegyezik? Kíváncsi vagyok rá, meg Halasi úr értékelésére is.

sorry de nincs már meg nekem, bnöm gépe amin rajta van meg 1 honapja várja a dell szervizben a megváltást.
a birálatról meg nem is tudok h hol van mi van vele :S

de sztem nem bnőmé az érdekes, hanem a mókustenyésztő csajé, arrol végképp semmitsem tudok sajnos, pedig az engem is érdekelne. de lehet h neten ha rákeresel az óvári TDK-munkákra találsz vmit

háháá találtam egy képet, ez talán segít :P

http://www.mtk.nyme....DK/P1050443.JPG

Edited by estee, 2010 január 29. - 16:07.

#4124 Bereki

Bereki

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.114 hozzászólás

Közzétéve 2010 január 29. - 16:14

Backnight, eljött a pillanat, hogy már engem is érdekel: Wotan mikor és hol tette le a ménvizsgát? (Bár edd.g még egyetlen kérdésemre sem reagáltál, én töretlenül optimista vagyok)

#4125 Backnight

Backnight

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.556 hozzászólás

Közzétéve 2010 január 29. - 16:17

Backnight, eljött a pillanat, hogy már engem is érdekel: Wotan mikor és hol tette le a ménvizsgát?

(Bár edd.g még egyetlen kérdésemre sem reagáltál, én töretlenül optimista vagyok)

Nem vizsgázott és nincs fed engedélye sem. Így jó?

#4126 Bereki

Bereki

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.114 hozzászólás

Közzétéve 2010 január 29. - 16:21

:eek:

#4127 Freezse

Freezse

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 32 hozzászólás

Közzétéve 2010 január 29. - 16:21

Ez biztosan nem igaz... (remélem)
(ha így lenne nem szerepelhetne a FNS oldalon mint engedélyezett mén sejtem)

Edited by Freezse, 2010 január 29. - 16:24.

#4128 Robina

Robina

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 523 hozzászólás

Közzétéve 2010 január 29. - 16:24

És hogy lettek akkor a csikók bebélyegezve?
Tudtommal nem csak saját kancákra lett használva.
Az egyesületi szabályzat nem kötelez rá hogy le legyen vizsgáztatva?

Poén, hogy vannak akik ezt is megtehetik.

#4129 hihi

hihi

Törzsvendég

• Moderátor
  • 4.923 hozzászólás

Közzétéve 2010 január 29. - 17:16

Ez az állítás hazugság!!!!!!!
Légyszíves ne állíts valótlant nyilvánosan. A képekért Te kaptál pénzt a megrendelõtõl. Amikor megegyeztünk Nekem igérted!! Ez nem történt meg. 2 cm-es nagyságban átküldted hogy csak a hirdetéseimhez tudtam használni. Mindenütt fel volt tüntetve a neved ahol hirdettem. Ági külön telefonált Neked hogy az én tudtom nélkül Tetette fel Wotant A Vas Megyei Szövetség honlapjára . Amikor szóvá tetted nem tudhattam róla mert a számítógépem szervízben volt. Amikor megkaptam azonnal lereagáltuk.Letöröltük mindenhonnan az általad készített fotókat és nem használjuk soha többé! És ez az amit Te nem tudsz megemészteni. Mellesleg azóta egy fotós felvilágosított , hogy én perelhetnélek be Téged mivel szerzõdésünk nincs és az engedélyem nélkül eladtad a lovamról készített képeket. Ez történt: Mindegy , mert én lezártam azzal hogy nem használom a fotóidat , ennyit elértél vele.

Na,akkor még egyszer az igazság, bár ez valakinek hazugság.:D Te, ez már annyira gáz.... :D de mindegy:
Megrendelõ nem volt, anyaggyûjtés céljából fényképeztem le, hogyha kell, berakjuk, mint fajta. Megrendelõ nem volt, a magam szakállára tevékenykedtem, rosszul emlékszel.
A lovat köszönöm, hogy elõkészíthettem, SAJÁT kantárt felrakhattam, és a saját felvezetõt rácsatolhattam, saját gumival befonhattam, csak ollóm nem volt, mert otthon felejtettem,de adtál, hogy hosszú sörényt levágjuk. És köszönöm, hogy lemoshattam.
És köszönöm anyukámnak is, a családomnak, fõnökeimnek, barátaimnak és ellenségeimnek is, hisz nélkülük nem jutottam volna eddig! :D (sok puszi nekik!!!)
A fényképeket nézõkép formátumban kaptad meg abból a célból, hogy kiválogasd a számotokra megfelelõket, ahogy szóban megegyeztünk. Mert a szóbeli megállapodás is megállapodás. És amit elfelejtettél: magán célra kaptad volna, nem másmilyenre. ;)
De, ha nem érted, elmagyarázom: otthon nézegetheted, kirakhatod a falra, mutogathatod, de promóciora, hirdetésre stb..nem használhatod, csak külön engedéllyel. ;) Gondolom, ezt a momentumot a fotós kollégának elfelejtetted említeni.
Ez természetesen nem történt meg, többször kértelek, pedig. Majd egyszer csak itt- ott láttam, kedvesen szóltam érte. Megígérted, változás nem történt, így több esetben is én intézkedtem. Még azt is megcsináltam neked, hogy aláírtam a képeket, és újra átküldtem úgy. Hogy még ezzel se kelljen bajlódnod, (ha már hirdetésre használod, bár ez nem volt a megállapodásban...de én ilyen jóindulatú barom vagyok amit te ki is használtál)
Mégis nekem kellett utánajárnom. Ami, persze Nektek -gondoltad- túlságosan fel volt fújva, de már úgy gondoltam, nem hagyom magam, ennyire ne vegyen senki palira, hiszen nem egy,nem kettõ, hanem 10-12 alkalomról van szó, ami nekem felesleges idõpocsékolásomba került.

"Ági külön telefonált Neked hogy az én tudtom nélkül Tetette fel Wotant A Vas Megyei Szövetség honlapjára ."

Nem az Ági hívott engem, hanem ÉN küldtem magánüzenetet neked többször is, mint emítettem, majd késõbb ügyvédi segítséget kértem, és ezt jeleztem feléd.
Utána e-mailt kaptam a lányodtól.....nagyon kedvesen bocsánatot kért. Akkor sem lett volna gond, ha veszed a fáradságot és odabiggyeszted valahova a szerzõ nevét. De nem tetted és még te vagy felháborodva, szegény Ágit sajnálom csak.

"És ez az amit Te nem tudsz megemészteni. Mellesleg azóta egy fotós felvilágosított , hogy én perelhetnélek be Téged mivel szerzõdésünk nincs és az engedélyem nélkül eladtad a lovamról készített képeket."

De, meg tudom emészteni :D De örülök, hogy ekkora az önbizalmad. :D
Egyáltalán nem nehéz, hidd el, annyira azért nem jó képek, de még talán elmegy kategória. ;) :D Bár, többet kellett rajta retusálnom, mint más helyeken(ha megszakadsz sem vagyok hajlandó részletezni, hogy miért), de ez van. A fotós pedig valószínûleg nem állatfotós, így nincs képben, ahogy te sem, amint olvasom. Szegényre ne hivatkozz, ne keverd bele, és ne keverd a szezont a fazonnal.

Na, részemrõl befejeztem, már eddig is tovább reagáltam, mint kellet volna. :D

Tudod érdekes módon az az érzésem, hogy ezen a nick néven Hihi bujkál, mert ugye az ismeretlenség homályában bármit mondhat az ember, saját magát már mégsem moderálja ki, így gondolja több mindent megengedhet magának, nincs kitõl számonkérni. De Téged nem érdekel a válaszom, TE kötekedni akarsz amit esetleg a ménrõl írnék. De ettõl függetlenül megígérem, hogy bár Wotan már 16. évében van és 10 éve nincs lovagolva, az idén , ha igaz az igéret amit kaptam , elviszem Körmendre a júliusi versenyre, nem versenyezni csak bemutatni, mert ott szeretnénk egy furioso tenyésszemlét is csinálni, amire már meghívtam jeles vendégeket is. Persze a mostani zavaros idõkben nem tudom sikerül e megrendezni, ki lesz az elnök, támogatni fogja e az új elnökség ezt a kezdeményezést amit a régivel már egyeztettünk még tavaly. De ha sikerül ott meg lehet nézni a mént. Ez a ló díjló, nem ugróló, ennek ellenére hogy megnyugtassalak a 180 cm-t Õ is megugrotta 4 évesen. De itt vannak a csikói és ami nálam marad azok biztos hogy versenyezni fognak 4 év múlva. Nem kell elbújnom miattuk megnyugtatlak!!

Már megint egy összeesküvéselmélet. (fejétafalbaverõszmájli)
Írj Huxleynak és kész. Ezt a fórumot nem csak én moderálom, hanem rajtam kívül még 4 ember. ;)
A mén nyereg alatt is megy majd, vagy felvezetve lesz? Én úgy olvastam régebben tõled, hogy gyerekek szokták lovagolni néha.

na ja bár azt már lehet tudni, hogy kit NEM fogok megkérdezni :P

meg élöben is könnyebb azzal aki itt vállalja a nevét, gondold el elmész xyhoz aki itt álnéven ír, és kiderül h Backnight, vagy valaki akivel amugy nem szivesen ismerkednél meg ... szívás :gm:

Ezt most elképzeltem :D :D :D

#4130 vezer

vezer

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.615 hozzászólás

Közzétéve 2010 január 29. - 17:48

De ezt nem írod komolyan ugye???????????????????????????????????Az nagy gáz ha igen.........

#4131 bolondtraktoros

bolondtraktoros

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 63 hozzászólás

Közzétéve 2010 január 29. - 18:09

És hogy lettek akkor a csikók bebélyegezve?
Tudtommal nem csak saját kancákra lett használva.
Az egyesületi szabályzat nem kötelez rá hogy le legyen vizsgáztatva?

Poén, hogy vannak akik ezt is megtehetik.

Sajnos ez nem poén, hanem szomorú. :mad:
A legnagyobb baj, hogy ezt egyes "nagytenyésztõk" is megengedik maguknak.
Na ezt hívtam anno mutyizásnak: a kézen-közön szerzett fedengedélyeket.
Házi ménvizsgákat, elõre lezsírozott tenyészszemléket. :( :(
Ezzel szemben más tenyésztõk kemény forintokat áldoznak a mének vizsgáztatására. :yeah:
Ha mindenki betartaná a szabályokat nem tartana itt az egyesület sem. Nem lenne ez a jogi hercehurca.

#4132 hihi

hihi

Törzsvendég

• Moderátor
  • 4.923 hozzászólás

Közzétéve 2010 január 29. - 18:34

Én nem állítom, hogy ebben a fajtában így van, de sajnos elég gyakori sok lófajtánál. A tenyésztés már csak ilyen. Így van sok kutyásnál is. Ha akarja így bírál, ha akarja úgy bírál. Ami szubjektív az szubjektív, ez van. Van olyan, hogy két egymást követõ kiállításon totál mást bírál ugyanaz a bíró egy kutyáról.

#4133 bolondtraktoros

bolondtraktoros

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 63 hozzászólás

Közzétéve 2010 január 29. - 18:42

Én nem állítom, hogy ebben a fajtában így van, de sajnos elég gyakori sok lófajtánál.
A tenyésztés már csak ilyen. Így van sok kutyásnál is.
Ha akarja így bírál, ha akarja úgy bírál. Ami szubjektív az szubjektív, ez van. Van olyan, hogy két egymást követõ kiállításon totál mást bírál ugyanaz a bíró egy kutyáról.

Igen, de most a furiosonál borult ki a bili.
Csak azt nem tudom, hogy akik eddig elkövették ezeket a szabálytalanságokat, miért nem hagyják dolgozni a tisztességeseket?
Mitõl félnek, mik derülhetnek még ki?
Kényelmetlen lehet nekik az igazság?
Nagy kár hogy itt a fórumon nem lehet neveket mondani. :D

#4134 hihi

hihi

Törzsvendég

• Moderátor
  • 4.923 hozzászólás

Közzétéve 2010 január 29. - 18:45

Figyi! 1. borotválkozz meg! :D 2. ne válaszolj utánam,mert én te vagyok! Ok? :D

#4135 bolondtraktoros

bolondtraktoros

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 63 hozzászólás

Közzétéve 2010 január 29. - 18:58

Figyi!

1. borotválkozz meg! :D
2. ne válaszolj utánam,mert én te vagyok! Ok? :D

Értve! :D :D :D

#4136 Backnight

Backnight

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.556 hozzászólás

Közzétéve 2010 január 29. - 19:05

Sajnos ez nem poén, hanem szomorú. :mad:
A legnagyobb baj, hogy ezt egyes "nagytenyésztõk" is megengedik maguknak.
Na ezt hívtam anno mutyizásnak: a kézen-közön szerzett fedengedélyeket.
Házi ménvizsgákat, elõre lezsírozott tenyészszemléket. :( :(
Ezzel szemben más tenyésztõk kemény forintokat áldoznak a mének vizsgáztatására. :yeah:
Ha mindenki betartaná a szabályokat nem tartana itt az egyesület sem. Nem lenne ez a jogi hercehurca.

Hogy Te milyen hülye vagy!!

#4137 K.1

K.1

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 541 hozzászólás

Közzétéve 2010 január 29. - 19:33

:hu: :eek: :huh: :kir: :kir: :kir:

#4138 K.1

K.1

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 541 hozzászólás

Közzétéve 2010 január 29. - 19:53

Fu, ez nagyon gáz. Kedves Backnight, amit reggel szakmai írásnak szántál, abban elég sok a hiba. Sõt valótlan. Eredményekre gondolok. Annak majd egy kicsit utána kéne járnod, vagy járnotok. :kir: Mert ismét nem írtad le, hogy ezek a te gondolataid-e, vagy Pistáé. Mert szépen hangzó dolgok, hogy A2-ben versenyzett, bajnok lett, csak sajnos nem igazak. Én sem voltam benne biztos, de vettem a fáradtságot, és felhívtam az érintettet, aki mellesleg csongrád megyei és jó barátom, és gratuláltam neki a területi bajnoki címhez, és õ azt válaszolta rá, sosem volt területi bajnok, sõt ezzel a lóval sosem nyert versenyt. Sõt az évszám sem egyezik, mert már akkor rég máshol lovagolt. Ha egy írás szakmai, akkor egy kicsit komolyabban kéne venni, mert ez így az igazság elferdítése. Túl szépnek hangoznak dolgok, vagy szépen ki vannak színezve.

#4139 Backnight

Backnight

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.556 hozzászólás

Közzétéve 2010 január 29. - 20:12

Fu, ez nagyon gáz. Kedves Backnight, amit reggel szakmai írásnak szántál, abban elég sok a hiba. Sõt valótlan. Eredményekre gondolok. Annak majd egy kicsit utána kéne járnod, vagy járnotok. :kir: Mert ismét nem írtad le, hogy ezek a te gondolataid-e, vagy Pistáé. Mert szépen hangzó dolgok, hogy A2-ben versenyzett, bajnok lett, csak sajnos nem igazak. Én sem voltam benne biztos, de vettem a fáradtságot, és felhívtam az érintettet, aki mellesleg csongrád megyei és jó barátom, és gratuláltam neki a területi bajnoki címhez, és õ azt válaszolta rá, sosem volt területi bajnok, sõt ezzel a lóval sosem nyert versenyt. Sõt az évszám sem egyezik, mert már akkor rég máshol lovagolt. Ha egy írás szakmai, akkor egy kicsit komolyabban kéne venni, mert ez így az igazság elferdítése. Túl szépnek hangoznak dolgok, vagy szépen ki vannak színezve.

Mire is gondolsz konkrétan?
Amikor elkezdtem a lovak bemutatását többször is leírtam, hogy Kucsora István kívánja bemutatni a lovakat, sõt , Õ maga is írt néhány sort , nem is egyszer olvasóinak, nem gondoltam hogy vannak olyanok akiknek minden alkalommal le kell ezt írni, mert egy vagy két alkalommal kevés a megértéshez. Tehát mire is gondolsz konkrétan?

#4140 K.1

K.1

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 541 hozzászólás

Közzétéve 2010 január 29. - 20:17

Szerintem elég konkrét voltam. Olvasd el amit írtál vagy írtatok, és próbáld meg értelmezni. Lehet, hogy neked bonyolult, de próbáld megfejteni. :dev: :dev:

#4141 LANDGRAF

LANDGRAF

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.722 hozzászólás

Közzétéve 2010 január 29. - 20:18

Fu, ez nagyon gáz. Kedves Backnight, amit reggel szakmai írásnak szántál, abban elég sok a hiba. Sõt valótlan. Eredményekre gondolok[b]. Annak majd egy kicsit utána kéne járnod, vagy járnotok. :kir: Mert ismét nem írtad le, hogy ezek a te gondolataid-e, vagy Pistáé. Mert szépen hangzó dolgok, hogy A2-ben versenyzett, bajnok lett, csak sajnos nem igazak. Én sem voltam benne biztos, de vettem a fáradtságot, és felhívtam az érintettet, aki mellesleg csongrád megyei és jó barátom, és gratuláltam neki a területi bajnoki címhez, és õ azt válaszolta rá, sosem volt területi bajnok, sõt ezzel a lóval sosem nyert versenyt. Sõt az évszám sem egyezik, mert már akkor rég máshol lovagolt. Ha egy írás szakmai, akkor egy kicsit komolyabban kéne venni, mert ez így az igazság elferdítése. Túl szépnek hangoznak dolgok, vagy szépen ki vannak színezve.

Ciki :dev: ...kiszíneztem egyébiránt! :)

Edited by LANDGRAF, 2010 január 29. - 20:19.

#4142 Bereki

Bereki

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.114 hozzászólás

Közzétéve 2010 január 29. - 20:29

Ugye õ Jágó?

Posted Image

#4143 Backnight

Backnight

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.556 hozzászólás

Közzétéve 2010 január 29. - 20:38

Szerintem elég konkrét voltam. Olvasd el amit írtál vagy írtatok, és próbáld meg értelmezni. Lehet, hogy neked bonyolult, de próbáld megfejteni. :dev: :dev:

Sajnálom, ez most 39 fokos lázzal nem megy. Örülök hogy vagyok. Ennyi erõvel le is írhattad volna, Kucsora korábban, olvasd vissza leírta hogy örömmel veszi ha téved(valóban téved) kijavítják, vagy ha valaki hozzátesz a mondanivalójához. Minden "segítséget" megköszön.

#4144 PIPACS

PIPACS

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 401 hozzászólás

Közzétéve 2010 január 29. - 20:52

Sziasztok és Jó estét ,elég régóta olvasom a fórumot hajszál híján furiozó kancát vásároltam,de nem így lett gyönyörû nemes szívós lovak,de ez a fórum úgy gondolom hetek óta nem róluk szól és bizony mint idegen nem vágyódnék a szövetségbe sem legalábbis az olvasottak alapján ezt a vitát szerintem nem lenne szabad folytatni,mert aki szeretne ilyen lovat csak elijed.Elnézést Ha kibicként beleszólók. :eek:

#4145 Tánczos Anikó

Tánczos Anikó

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 846 hozzászólás

Közzétéve 2010 január 29. - 20:55

Ugye õ Jágó?

Õ is Jágó:
Posted Image

Posted Image

2008-ban az Alföldi Állattenyésztési Napokon

#4146 Bereki

Bereki

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.114 hozzászólás

Közzétéve 2010 január 29. - 21:02

Õ is Jágó:
2008-ban az Alföldi Állattenyésztési Napokon

De kár, hogy nappal szemben lett fényképezve!

Furioso XX-ról nincs valakinek használható képe????

Edited by Bereki, 2010 január 29. - 21:03.

#4147 Miko Erika

Miko Erika

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 89 hozzászólás

Közzétéve 2010 január 29. - 21:03

Van itt valaki, aki tud lengyelül?

http://www.hij.com.p...;id=furiozo.htm

(mert a google fordítóprogramja inkább szórakoztató, mint könnyen érthetõ :D

http://translate.goo...t...l=&ie=UTF-8

úgyhogy felvettem a kapcsolatot félig lengyel származású ismerõsömmel. Ha érdekel titeket, majd megosztom az infot, amit a képen látható lovakról írnak a szövegben)

Kedves Bereki!
Jo volt ez a link, csak kicsit gorongyos a forditas. :eek:
Azt kerdeznem ez a cikk a pzedswit vonal kialakulasarol szol?Bocsi ha hulyeseget kerdezek.Viszont angolra talan at tudnam fordittatni(onnan meg mar en at butykulnem :) ), ha meg nincs forditasod.Irtad, esetleg van ismerosod,aki leforditana normalisan.
Jo lenne, mert egy masik kedvencem NST-V szarmazasaban felbukkan,marmint ha ez a pzedswit az amire en gondoltam.Ha nem az, akkor is tanultam valamit ;)
Udv Erika

#4148 Robina

Robina

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 523 hozzászólás

Közzétéve 2010 január 29. - 21:04

Sziasztok és Jó estét ,elég régóta olvasom a fórumot hajszál híján furiozó kancát vásároltam,de nem így lett gyönyörû nemes szívós lovak,de ez a fórum úgy gondolom hetek óta nem róluk szól és bizony mint idegen nem vágyódnék a szövetségbe sem legalábbis az olvasottak alapján ezt a vitát szerintem nem lenne szabad folytatni,mert aki szeretne ilyen lovat csak elijed.Elnézést Ha kibicként beleszólók. :eek:

Igazad van, sajnos tényleg ez a helyzet.
Mi is szeretnénk ezen a dolgon mihamarabb túljutni, de az itt látható ellentétek mögött elég súlyos dolgok vannak, és amíg nem tisztázzuk, ez nem változik.
Sajnálom, hogy így érzed, de hidd el, zömmel jó csapat van itt, és ha nem lennének fontosak a lovak mindannyiunknak, nem is vitáznánk ilyen vehemensen miattuk. Gyakorlatilag a fajta túlélése a tét.

#4149 Bereki

Bereki

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.114 hozzászólás

Közzétéve 2010 január 29. - 21:37

Kedves Bereki!
Azt kerdeznem ez a cikk a pzedswit vonal kialakulasarol szol?Bocsi ha hulyeseget kerdezek.Viszont angolra talan at tudnam fordittatni(onnan meg mar en at butykulnem :) ), ha meg nincs forditasod.Irtad, esetleg van ismerosod,aki leforditana normalisan.
Jo lenne, mert egy masik kedvencem NST-V szarmazasaban felbukkan,marmint ha ez a pzedswit az amire en gondoltam.Ha nem az, akkor is tanultam valamit ;)
Udv Erika

Az ismerõsöm ugyan a nyelvet jól ismeri, csak sajnos nem lovas, így a szakzsargonba kissé beletört a bicskája. Igazából engem a fényképeken levõ lovakhoz tartozó információ érdekelt volna.
:(

Ha van lengyel-angol fordítód, aki érti is amit olvas :D , az lehet, hogy hasznosabb lenne......

(Ja: przedswit lengyelül azt jelenti, hajnal! )

Itt meg van egy szlovák oldal:

www.horses.sk/plemena/hi-przedsw.htm

Õ meg itt egy cseh furioso:

FuriosoXXXIV

Posted Image

Edited by Bereki, 2010 január 29. - 21:23.

#4150 shutterfly

shutterfly

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 347 hozzászólás

Közzétéve 2010 január 30. - 12:00

Mire is gondolsz konkrétan?
Amikor elkezdtem a lovak bemutatását többször is leírtam, hogy Kucsora István kívánja bemutatni a lovakat, sõt , Õ maga is írt néhány sort , nem is egyszer olvasóinak, nem gondoltam hogy vannak olyanok akiknek minden alkalommal le kell ezt írni, mert egy vagy két alkalommal kevés a megértéshez. Tehát mire is gondolsz konkrétan?

Kedves Backnight! K.1. a következõre gondol : írtad vagy írtátok, / nem tudom hogy helyes / hogy Mályva 1995-ben Herczeg Csabával orosházi területi versenyt nyert. Ez több szempontból is lehetetlen, ugyanis:
1. Herczeg Csaba 1995-ben a Mezõ Bt. kisbéri félvéreit lovagolta Csongrádon jómagammal egyetemben.
2. bár lovagolta Mályvát ifiként, versenyt sohasem nyert vele.
Igaza van K.1.-nek, "szép" dolog ez az aranyági ménes dicsõítés, de a tárgyilagosságra és a szakmaiságra ügyeljünk. És ne gondold, hogy ezekre az idõkre és történésekre már úgysem emlékszik senki. Üdv!

#4151 K.1

K.1

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 541 hozzászólás

Közzétéve 2010 január 30. - 19:25

Kedves Backnight! K.1. a következõre gondol : írtad vagy írtátok, / nem tudom hogy helyes / hogy Mályva 1995-ben Herczeg Csabával orosházi területi versenyt nyert. Ez több szempontból is lehetetlen, ugyanis:
1. Herczeg Csaba 1995-ben a Mezõ Bt. kisbéri félvéreit lovagolta Csongrádon jómagammal egyetemben.
2. bár lovagolta Mályvát ifiként, versenyt sohasem nyert vele.
Igaza van K.1.-nek, "szép" dolog ez az aranyági ménes dicsõítés, de a tárgyilagosságra és a szakmaiságra ügyeljünk. És ne gondold, hogy ezekre az idõkre és történésekre már úgysem emlékszik senki. Üdv!

:yeah: :yeah: :yeah: :yeah: :yeah: :kir:

#4152 Bereki

Bereki

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.114 hozzászólás

Közzétéve 2010 január 30. - 21:07

Ezúttal egy Boszporusz képet hozok nektek a Máriás-tanya honlapjáról. :D

http://www.loszanatorium.hu/

Posted Image

A mén a fotón 23 éves.....

Edited by Bereki, 2010 január 30. - 21:40.

#4153 Mókus77

Mókus77

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.303 hozzászólás

Közzétéve 2010 január 31. - 10:58

Ezúttal egy Boszporusz képet hozok nektek a Máriás-tanya honlapjáról. :D

http://www.loszanatorium.hu/

A mén a fotón 23 éves.....

Pár napon belül pedig 27 lesz, és bár 5 centis szõre van, kiváló egészségnek örvend.

Bereki, örömmel üdvözöllek a honlapom látogatói között! :)

#4154 Bereki

Bereki

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.114 hozzászólás

Közzétéve 2010 január 31. - 12:04

Pár napon belül pedig 27 lesz, és bár 5 centis szõre van, kiváló egészségnek örvend.

Bereki, örömmel üdvözöllek a honlapom látogatói között! :)

Ami azt illeti, régebben nézegettem....bár mostanában tény, hogy hanyagoltalak...... :D

Edited by Bereki, 2010 január 31. - 12:07.

#4155 Bereki

Bereki

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.114 hozzászólás

Közzétéve 2010 január 31. - 13:43

Kedves Bereki!
Udv Erika

Találtam egy használhatóbb oldalt, képekkel, származási lapokkal....jó böngészést!

http://www.kone.wz.cz/index%203.htm

#4156 Bereki

Bereki

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.114 hozzászólás

Közzétéve 2010 január 31. - 19:19

Nem szívesen akasztom meg a pezsgõ társalgást :gm: , de gondoltam megosztom veletek ezt a képemet:

610 Imamalom xx

Posted Image

(kb. 1983-ban Parádon)

Bocs a minõségért de ezt épp egy diafelvételrõl másoltam át......

#4157 szandikah

szandikah

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 112 hozzászólás

Közzétéve 2010 január 31. - 19:46

Sziasztok! :)

Posted Image

Posted Image

Posted Image

Júliusban lesz 2 éves, Canadának hívják és csõdör. Mi a véleményetek róla?

#4158 Robina

Robina

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 523 hozzászólás

Közzétéve 2010 január 31. - 20:17

Sziasztok! :)

Júliusban lesz 2 éves, Canadának hívják és csõdör. Mi a véleményetek róla?

Szia.
Szerintem jól néz ki, bár még nagyon fiatal a messzemenõ következtetésekhez.
Mi a származása?

610 Imamalom xx

Én nagyon köszönöm. Esetleg Zoagli, valahol a ládafiában? :)

#4159 Bereki

Bereki

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.114 hozzászólás

Közzétéve 2010 január 31. - 20:40

Én nagyon köszönöm. Esetleg Zoagli, valahol a ládafiában? :)

Annyira azért nem vagyok ám öreg!!!! :dev:

#4160 Tánczos Anikó

Tánczos Anikó

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 846 hozzászólás

Közzétéve 2010 február 1. - 9:14

Szandikah! Üdv köztünk! :) Írnál még bõvebben a csikódról!