Ugrás a tartalmakhoz

Fotó

Kutyám ............

• Please log in to reply
4984 válasz a témához

#4121 zsebi0202

zsebi0202

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.862 hozzászólás

Közzétéve 2013 április 29. - 6:02

Jankámnak valami kisugárzása lehet, ez az ideiglenes is rögtön megtalálta vele a hangot. Itt éppen azt magyarázza Sárának, a lovaktól nem kell félni. Óriási segítség, a déli sétáltatást megoldja helyettem rendszeresen. :)

Posted Image

#4122 Kistáltos

Kistáltos

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 8.053 hozzászólás

Közzétéve 2013 április 29. - 12:35

Fekete?

Na ja. Lehet, hogy csökkent látásúakat alkalmaznak sötét szemüvegben, az oldal szerkesztésében.
Az egy év se stimmel nagyon, szerintem olyan 3 lehet, de nem számít.

Vaddizsnyók :D
Posted Image

Edited by Kistáltos, 2013 április 29. - 12:35.

#4123 Saby

Saby

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 4.953 hozzászólás

Közzétéve 2013 április 29. - 12:51

ESzméletlen vagány ez a fekete falka :yeah:

#4124 Gisari

Gisari

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.724 hozzászólás

Közzétéve 2013 április 30. - 13:09

Pacsálós (a világosabbik az enyém, a másik haver kutya):

Posted Image

Posted Image

Posted Image

Itt van még. :)

Amúgy nem tudom, sírjak, vagy nevessek. Két napja áldott csend van.
IQ-harcos szomszédék kutyája két és fél év után beszüntette az állandó üvöltést. Eddig erre keltem és feküdtem, hirtelen nem is tudtam, mi hiányzik.
Elõször azt hittem, agyonütötték, vagy éhen/szomjan döglött, de nem.
A gyerekek új játékot kaptak a megunt régi helyett.
Az új játék a régitõl pár méterre van kikötve, megszeppent kutyagyerek.
Ezért hallgat a másik kutya, mert már nincs egyedül.

(Ha jól emlékszem, a Lilo és Stitch-ben mondja az õrült professzor, hogy a világ minden nyomorult teremtményének találnia kell egy magánál is nyomorultabbat, és ettõl boldog lesz. Hát valami ilyesmi...)

Kíváncsi vagyok, mikor kezdenek el kórusban üvölteni.

#4125 Kistáltos

Kistáltos

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 8.053 hozzászólás

Közzétéve 2013 április 30. - 13:23

Hamarosan. :( Milyen jó, hogy a lánckészítõk nem mennek tönkre. :o

ESzméletlen vagány ez a fekete falka :yeah:

Az hagyján :D
Persze a menhelyesek közt bõven van hasonló. A forgatás szüneteiben a kutyáink boxokban vannak, a csapat szétválogatása hovatartozás szerint nem kis feladat. Az én boxomba rendszeresen benyomnak hasonlókat, aztán csak úgy derül ki a turpisság, hogy a létszám nem stimmel. Jókat élcelõdnek rajta, "már megint észrevette" , "Kistáltos a végén úgyis 8 feketével megy haza" stb... :D
Igaz, eleinte a fényes szõrükrõl könnyen felismertem, de mivel a meleg miatt vízzel permeteztük õket, és volt vizes jelenet is, a tacsakos kutyákat senki se különböztette meg.
Azért nekem csak sikerült. :)

#4126 zsebi0202

zsebi0202

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.862 hozzászólás

Közzétéve 2013 április 30. - 14:23

És mit forgattok? Valami ördögi kutyás filmet? :D

#4127 zsebi0202

zsebi0202

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.862 hozzászólás

Közzétéve 2013 május 1. - 9:28

Nálunk is van egy pár fekete.
Posted Image

#4128 Fifikusz

Fifikusz

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.276 hozzászólás

Közzétéve 2013 május 1. - 10:20

Ördögfiókák. Magdi, nagyon jól néz ki a "fekete sereg". Sári, hogy van a szemetek?

#4129 Kistáltos

Kistáltos

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 8.053 hozzászólás

Közzétéve 2013 május 1. - 20:44

És mit forgattok? Valami ördögi kutyás filmet? :D

"Isteni"-t :D

#4130 Gisari

Gisari

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.724 hozzászólás

Közzétéve 2013 május 2. - 9:39

Sári, hogy van a szemetek?

Köszönjük az érdeklõdést, egyelõre nem lett rosszabb, úgy látom. De le fogom fényképezni, legalább késõbb lesz mivel összehasonlítani.

Azért nem múlhat el a hét mûsor nélkül. Valamelyik nap délután, mikor megetettem a szomszédban a lovakat, Zsófi abban a fél percben, amíg kikerült a látókörömbõl, felszippantott óvatos becslések szerint úgy másfél-két kiló nyers csirke-mindenfélét, ami az ottani kutyáknak lett kirakva. Ezt akkor még nem tudtam, így este kapott rendes vacsorát is, amit biztos-ami-biztos alapon még legyûrt. Ezek után az tûnt fel, hogy rengeteg vizet iszik. Aztán meg, hogy az oldalán fekszik, kimeredt szemmel fújtat, és a hordó méretû hasa érdekesen kuruttyol.
Azért látszott rajta, hogy nem bánta meg a dolgot. :D

#4131 zsebi0202

zsebi0202

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.862 hozzászólás

Közzétéve 2013 május 9. - 5:53

Lizám is utazik. Basszus tegnap egész nap sirattam. Pedig örülnöm kellene. :(

#4132 Kocalovas

Kocalovas

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.337 hozzászólás

Közzétéve 2013 május 9. - 9:36

éneklõ kutyám van

#4133 ori

ori

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 5.916 hozzászólás

Közzétéve 2013 május 9. - 9:43

:kir:

#4134 Kistáltos

Kistáltos

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 8.053 hozzászólás

Közzétéve 2013 május 10. - 14:24

Posted Image
Megérkezett. Két heti börtön után szétnéz otthon, ezekben a percekben hallom elõször a hangját. A libákat bõszen megtámadta ... volna, ha azok nem támadtak volna vissza :D Így maradt a ledermedés, miféle gyilkos lények ezek, mikor akár vacsorák is lehetnének :D
Illatos Úti Csibike nagyon rendesen viselkedik, bár erõteljesen nevelésre szorul, de nem reménytelen.

Zsebi, a másik kutyus is jöhet. van egy kislány a loviban, aki hiába kunyerál saját kutyáért, lóért, bármiért, nem engedik neki (pedig kutyája volt már a családnak). Azt találtuk ki, a kutya az övé lesz, csak nálam. (ha megunná, akkor sincs gond, egyel több vagy kevesebb... :D )
Mikor átbeszéltük a feladatokat, tennivalókat, rögtön kérdezte: holnap már itt lesz? Úgyhogy jó lenne mihamarabb, ne rágja már a gyerek az én fülemet megint.

(érdekes, a "fekete"színt nem javították ki, de az idétlen név, amit adtam neki, azonnal felkerült :D )

#4135 zsebi0202

zsebi0202

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.862 hozzászólás

Közzétéve 2013 május 10. - 21:08

Írtam magánt. Az egészséges foxikára gondolsz? A hasonlóra? Basszus holnap intéznem kell egy útlevelet Ausztriába az egyik feketének, csütörtökön megy a mami a kölyökkel Svájcba, valami gyerekbuli lesz oda megyünk rokongyerekestül holnap Egerbe, közben a fél falu ide csõdül hogy vigyük mán a füvét. Most épp a focipályát etetjük föl. :D Ültetés, virágosítás, még ásózás, palántázás, a család és egyéb állatfajták, szóval kissé leterhelt a napom. De rajta vagyok a szeren.

#4136 N.C.

N.C.

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 4.563 hozzászólás

Közzétéve 2013 május 10. - 21:08

- Jó a kutya a háznál! :ang:
http://index.hu/belf...oldvari_ferfit/

#4137 Kistáltos

Kistáltos

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 8.053 hozzászólás

Közzétéve 2013 május 11. - 15:03

Jó, bizony!

Kis csapatom ma kutyás futásban is kipróbálta edzettségét, a tanyasi kutyák segítségével. A részvétel a fontos, de meglepetésünkre siker is született, öreg Balto kutyámmal a leányzó második lett. Annak ellenére, hogy az edzés csak talicskatologatás, és a leányzót még az elején fellökte valaki, aki aztán ott is hagyta :/ De harci sérülten is befutottak. :)

És mi a kakukktojás a képen? :D
Posted Image

#4138 zsebi0202

zsebi0202

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.862 hozzászólás

Közzétéve 2013 május 11. - 18:58

Ezt néztem az fb-n is, nagyon tetszik!!! :) Ide is jó lenne valami hasonló, ki volt a kezdeményezõ? Hivatal, tanya? Az a jó nagy sörényes kutya a legjobb. :D Lehet ha a hátára pattan, még elsõk is lehetnek.

#4139 Mézesmálna

Mézesmálna

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 75 hozzászólás

Közzétéve 2013 május 11. - 21:50

Kistáltosok sehova sem mennek ló nélkül!? :D

https://www.facebook...3...e=3

#4140 Kistáltos

Kistáltos

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 8.053 hozzászólás

Közzétéve 2013 május 12. - 17:41

Te meg jól eltévedtél: melyik ebből a kutyád :D :dev:

Ezt néztem az fb-n is, nagyon tetszik!!! :)
Ide is jó lenne valami hasonló, ki volt a kezdeményező? Hivatal, tanya?
Az a jó nagy sörényes kutya a legjobb. :D Lehet ha a hátára pattan, még elsők is lehetnek.

Azt hiszem, sportos emberek magánkezdeményezése, 5,10km-es futás is volt, meg bicajos. A kutyás meg a kutyások különkiadása. Jó pár éve nyomják, ahogy olvasom a lapot. Mi eddig nem voltunk, ez az ötlet is két nappal előbb jött, ha időben megtudom, lehet, rágyúrok én is. :D (max. végigsétálom, de egy műzliért meg ásványvízért már megéri :D )
A sörényes kutya alaposan visszatartott, minden fűszálnál :D

Edited by Kistáltos, 2013 május 12. - 17:42.

#4141 Kistáltos

Kistáltos

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 8.053 hozzászólás

Közzétéve 2013 május 12. - 18:17

Hurrá. :mad:

#4142 Annie90

Annie90

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.552 hozzászólás

Közzétéve 2013 május 12. - 19:14

Hurrá. :mad:

És ez ellen van vmilyen megelõzõ intézkedés, amit a kutyáinkért tehetünk?

#4143 Mézesmálna

Mézesmálna

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 75 hozzászólás

Közzétéve 2013 május 12. - 19:29

Te meg jól eltévedtél: melyik ebbõl a kutyád :D :dev:

Igaz! Itt vannak az enyémek!
De mintha már láttad volna õket. :P

#4144 Kistáltos

Kistáltos

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 8.053 hozzászólás

Közzétéve 2013 május 12. - 20:20

Én igen, de te nem látod, hogy ez kutyás topic. :D

És ez ellen van vmilyen megelõzõ intézkedés, amit a kutyáinkért tehetünk?

Persze, féreghajtó szer. Csak azt nem tudom, a hazaiak erre jók-e.
Azt a kiskutya-tulajdonost, aki délebbre viszi a kölyköt, figyelmeztetem, hogy megfelelõ féreghajtót adjon, mert ott van szívféreg is.
De saját tapasztalat nincs, majd konzultálok a dokimmal.
Õz, vagy valaki???

#4145 Õz

Õz

Sebész

• Főmoderátor
  • 3.950 hozzászólás

Közzétéve 2013 május 12. - 21:02

Advocate illetve Stronghold csepp havonta adagolva védi a kutyát a fertõzõdéstõl. Mindkét készítmény bolhák ellen is hatásos. Ha mellé a kullancsok ellen rápakol az ember egy Scalibor nyakörvet az ebre, ami a szúnyogokat is riasztja, akkor kábé nyugodt lehet. Tablettás féreghajtóból a Milbemax hatásos szívférgek ellen, de megelõzésre nem egészen világos hogy milyen gyakorisággal kell adni. A szívférgesség idehaza egyébként még mindig meglehetõsen ritka, ugyanennek az élõsködõnek egy hasonló módon terjedõ rokona már teljesen hétköznapian elõfordul. Ez a bõrben okoz elváltozásokat és szintén átterjedhet emberre is; ráadásul az egyszerûbb vizsgálatoknál nem megkülönböztethetõek a vérben lévõ lárvái a szívféregétõl.

#4146 zsebi0202

zsebi0202

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.862 hozzászólás

Közzétéve 2013 május 13. - 8:27

Én itt olvastam, hogy azért fõzzük meg többek között a vadat a kutyának, mert a vadállományban a szívférgesség hazánkban eléggé gyakori. Most meg csak pislogok.

#4147 Õz

Õz

Sebész

• Főmoderátor
  • 3.950 hozzászólás

Közzétéve 2013 május 13. - 20:33

Az szerintem inkább a tüdõféreg lehetett, a szívféreg 1.) még néhány évvel ezelõtt is csak tõlünk délebbre volt "õshonos", hazai kutyák inkább csak nyaralás közben tudták elkapni 2.) szájon át nem fertõz, kell neki a szúnyog mint közvetítõ.

#4148 Robi

Robi

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 5.806 hozzászólás

Közzétéve 2013 május 14. - 9:24

04:40
Nem bánom, ha felkelsz, de én még lustizom egyet.

Posted Image

Posted Image

Kell az energia a napközbeni munkámhoz.

Posted Image

Posted Image

#4149 Kistáltos

Kistáltos

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 8.053 hozzászólás

Közzétéve 2013 május 14. - 15:52

:D
Engem csak 4.30-ig hagynak aludni :D

Új kutyám. Ideérkezése másnapján elengedtem. Elég a mindenhova magamutáncipelésbõl, lássuk, mi lesz. Ha notórius csavargó volt, világgá megy. Áldásom rá...
Nem ment világgá,. Körül nézett, ha nem lát 3 másodpercig, rohan, keres. A lábam mellé fekszik, hogy hozzám érjen. Szemkontaktus minden percben. Megejtettük az elsõ sétát is, picit elfáradt. A csapat láthatóan befogadta. Szerencsére nem ugatós, a nevét már másnapra tudta.
Egy gondom van vele. Az illatosra már csippel került be, csak nem volt regisztrálva,. Itthon vettem észre, hogy valószínûleg ivartalanitva is volt, varratok vannak a hasában. Foglalkozhattak is vele, parancsra ül. Lehet, nem kidobott, hanem elveszett? Igaz, az illatoson nem kereste a gazdi, de hátha keresi?
Nem akarom lepasszolni, túl jófej kutya, de ha valaki lát hirdetést, hogy a volt gazdi keresi az ebét, szóljatok. Az eredeti gazdinak odaadom, ha vágyik rá. Tudom, milyen elveszteni egy kutyát...

Posted Image

Egyébként meg tökéletesen beleillik a csapatba :D

#4150 börni

börni

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 819 hozzászólás

Közzétéve 2013 május 15. - 14:59

Robinak :-)
ApjaFia
Posted Image

Edited by börni, 2013 május 15. - 15:03.

#4151 Kistáltos

Kistáltos

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 8.053 hozzászólás

Közzétéve 2013 május 15. - 17:41

Klassz páros!

#4152 zsebi0202

zsebi0202

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.862 hozzászólás

Közzétéve 2013 május 18. - 17:48

Ez szerdán készült, búcsúztunk a leányzótól, eredeti tervben már utazott volna. Most úgy néz ki, holnap már tuti indul. Kistáltos ha jók az értesülésem, ti is kaptok egy Krampit. :)

Posted Image

Posted Image

#4153 Unicorn

Unicorn

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 10.663 hozzászólás

Közzétéve 2013 május 18. - 22:21

megnézte rumli szemét egy szemész doki (ingyen átvizsgálás volt), említettem a fülgyulladást, majd mondta, h ez lehetne allergia is, ha nyalogatná a lábát pl. na mondom az vidám, mert szokta csinálni. azt mondta, ez akkor simán lehet allergia, fõleg csirke szokott lenni. valakinek ötlete, tapasztalata? õz?

#4154 Õz

Õz

Sebész

• Főmoderátor
  • 3.950 hozzászólás

Közzétéve 2013 május 18. - 23:16

Jajjmá'. Amíg szemész mondja és nem bõrgyógyász, addig ne parázz rajta. Ha nincs jobb dolgod (de tényleg semmi) akkor átállhatsz valami kompletten baromfi- és gluténmentes táplálásmódra a kutyánál; de egyébként amíg nem nyalja rendszeresen sebesre valamelyik darabkáját, addig ne idegeld magad rajta. A fülére valamikor amikor épp gyulladt, csinálhatnánk esetleg valami mikrobiológiai vizsgálatot hogy tudjuk célzottan kezelni. Ha szeretnéd. WDSen nem fotózol???

#4155 Kistáltos

Kistáltos

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 8.053 hozzászólás

Közzétéve 2013 május 21. - 15:23

Kistáltos ha jók az értesülésem, ti is kaptok egy Krampit. :)

Krampi megérkezett, eddig jól viselkedik. Kicsit kanos, de majd teszünk róla, hogy elfelejtse :gm:

#4156 Robi

Robi

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 5.806 hozzászólás

Közzétéve 2013 május 21. - 15:47

Annyi csajt állítasz elé, hogy megunja?

#4157 zsebi0202

zsebi0202

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.862 hozzászólás

Közzétéve 2013 május 21. - 17:59

Krampi megérkezett, eddig jól viselkedik. Kicsit kanos, de majd teszünk róla, hogy elfelejtse :gm:

Jajjj, de jó! Képeket a legényrõl, én is annyit tudok felõle amennyit te. Az utolsó értesülésem hogy a tervezett fuvar elmarad, de már másikat izzítanak. És már ott is a legény. De jó! Sok örömöt a kanos fickóhoz. :ang:
Robi, nincs akkora szerencséje. :D

#4158 Kistáltos

Kistáltos

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 8.053 hozzászólás

Közzétéve 2013 május 22. - 15:23

Annyi csajt állítasz elé, hogy megunja?

Csaj van, de már nem aktívak, szerencsére. Különben ellátnám a noét anyaggal :gm:
Majd fotózok, de most annyi gomba van, azokat is kell, különben megromlanak :D

#4159 zsebi0202

zsebi0202

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.862 hozzászólás

Közzétéve 2013 május 22. - 19:52

Látom a termést. Naponta többször belesek hátha. :)

#4160 Kistáltos

Kistáltos

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 8.053 hozzászólás

Közzétéve 2013 május 24. - 16:02

Látod, megint elfelejtettem. :) A illatosit meg ma reggel elütöttem. :P Szó szerint... Olyan kis idétlen, sokszor csinálja azt, hogy egyszerûen megáll az ember elõtt, volt már, hogy majdnem hasra estem benne, mert nézelõdöm összevissza, de nem lefele :gm: A lovam elõtt is megáll csendben, a fakóm meg olyan rendes, nem lépne rá, nem rúgja meg (pedig már harapták meg nem egyszer...), csak satufék. Én meg pislogok, nem szokott ez az állat megállni... Lenézek, elõtte vakarózik a kutya. :) Na, ma ezt eljátszotta a kocsival, nem volt szerencséje. Kaszálni voltunk hajnalban, a kocsiból hamarabb kiszálltak és futottak mellette. Lassan hajtottam szerencsére, az út szélén kukkoltam a gombákat, persze ez az agyatlan gondolom lekuporodott valami fontos miatt a kocsi elé. Csak azt hallom, koppan kétszer az alváz, jé, mondom, itt nem volt eddig tégla, se kõ, mi lehetett? Hátranézek, kutya rohan világgá :gm: Szerencsére visszajött, de kissé indiszponált azóta, nem gyõzöm vigasztalni. :D De nem fél a kocsitól, nem hiszem, h komolyan tanult az esetbõl.