Ugrás a tartalmakhoz

Fotó

Maffia

Ez a téma archivált. Nem tudsz archivált témához hozzászólni. Ha szeretnéd újranyitni, keress meg egy moderátort, vagy admint.
5707 válasz a témához

#4081 Jucuus

Jucuus

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.131 hozzászólás

Közzétéve 2005 február 23. - 20:14

Meg a detoxiban csücsülsz, mi? :D Posted Image

#4082 tötõ Zsó

tötõ Zsó

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 12.966 hozzászólás

Közzétéve 2005 február 23. - 20:15

Igen igen, e zigaz, kipisiled a többit.De nembaj, a többi marad lelki doppingnak :D

#4083 Xiren

Xiren

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 5.149 hozzászólás

Közzétéve 2005 február 23. - 20:18

Figy ebben legalább nincs annyi mérgezõ káros anyag mint a Colaban meg hasonlókban. :D

#4084 Artin

Artin

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.886 hozzászólás

Közzétéve 2005 február 23. - 20:19

A pálinka egyébként közel sem hülyeség. Nem hiába mondják, hogy gyógyszer!!! Gyomorproblémákra kifejezetten ajánlható (kivéve, ha gagyi bolti szeszesital, mert az legtöbbször csak árt), és lelki problémákra is jó (szigorúan nem nagy mennyiségben. Nagy mennyiségben már nem minõsül gyógyszernek. Onnantól orvosság! :D Posted Image

#4085 Xiren

Xiren

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 5.149 hozzászólás

Közzétéve 2005 február 23. - 20:24

Meg megfázásra.

#4086 tötõ Zsó

tötõ Zsó

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 12.966 hozzászólás

Közzétéve 2005 február 23. - 20:26

Az unicum is (mivel gyógynövényekbõl van) gyomorerõsítõ Posted Image

#4087 Artin

Artin

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.886 hozzászólás

Közzétéve 2005 február 23. - 20:27

Mmásnaposságra is jó állítólag!(lerövidítettem önvédelembõl)(félreérthetõ is lett) [ Február 23, 2005, 19:28: Az üzenetet átszerkesztette: Artin ]

#4088 esti

esti

Törzsvendég

• Moderátor
  • 1.200 hozzászólás

Közzétéve 2005 február 23. - 22:58

Naja. Megiszod, onnantól nem leszel másnapos, csak simán részeg. :D Minõségbeli különbség! :D

#4089 Artin

Artin

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.886 hozzászólás

Közzétéve 2005 február 23. - 23:08

Ez is biztos olyan, mint a pezsgõ:Az elsõ fejbevág, a második kitisztít.(aztán az elsõ megint fejbevág... Posted Image )

#4090 Xiren

Xiren

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 5.149 hozzászólás

Közzétéve 2005 február 23. - 23:57

MMásnaposságra? tongue.gif :D De akkor már a Hubertust se hagyjuk ki, fõleg a 33-at, igaz? :D

#4091 Xiren

Xiren

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 5.149 hozzászólás

Közzétéve 2005 február 24. - 0:04

Ja, mai matekórám. :D Egy fiatal csajszi a tanár, és néha egész másról beszélgetünk órán, mint a matek. Ma valahogy kilyukadtunk arra, a fiúk nagy örömére, hogy általában a meleg pasik tök jól néznek ki. Mondja a tanár: Hát igen, mert tök igényesek. Erre egyik srác felnéz: Hát igen, szó szerint tök-igényesek! Posted Image :D

#4092 Apple

Apple

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 9.533 hozzászólás

Közzétéve 2005 február 24. - 13:24

Elegem van!Ma reggel úgy ébredtem, hogy folyik az orrom, szemem, fáj a torkom, megállás nélkül köhögök. Rosszabbul vagyok, mint tegnap. Mi az istent csináljak még, hogy jobban legyek? Mi a francért nem érezhetem jól magam a szalagavatómon???? MIÉRT??? Amikor annyira vártam, annyira készültem rá?! Mi a f.szt csináljak még, hogy békénhagyjanak az égiek????!!!!!

#4093 Steve79

Steve79

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 379 hozzászólás

Közzétéve 2005 február 24. - 13:39

Fõzz nekünk carbonarát :D Alma, ne ezzel foglalkozz most. /szerintem ez pszíhoszomatikus dolog Posted Image / Pihenj, aludj! A szervezeted legyûri azt a fránya vírust ;) Valamint arra koncentrálj, hogy milyen jó is lesz holnap (optimális esetben csak egyszer van az embernek szalagavatója) :D Posted Image Pihengess! Jobbulást!

#4094 Apple

Apple

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 9.533 hozzászólás

Közzétéve 2005 február 24. - 13:47

Nem tudok pihengetni, 3-kor el kell hoznom keringõruhát, 4-tõl 6-ig fõpróba. Folyamatosan fulladok. Nem érdekle, megcsinálom, nem is errõl van szó, mert ha már magam miatt nem csinálnám meg (de megcsinálom), akkor is ott van még 2 ember, akiket nem hagyhatok cserben: táncpartnerem, meg az osztálytáncban a másik csaj. Szóval, nem az a kérdés, hogy holnap ott leszek-e, hanem az, hogy mi a fenéért most kellett lebetegednem.

#4095 Steve79

Steve79

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 379 hozzászólás

Közzétéve 2005 február 24. - 14:05

Szorítok hogy minden klappoljon Apple Posted Image Posted Image

#4096 tötõ Zsó

tötõ Zsó

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 12.966 hozzászólás

Közzétéve 2005 február 24. - 17:55

Hát naná hogy klappolni fog Apple! ;) Posted Image Ne ezzel foglalatoskodj, (tudom hogy nehéz nem észrevenni, hogy menekül a tüdõd :D ) egyél kápisztát (ez lett a mániám) és a fõpróba után feküdj le aludni. Hidd el hogyha kialszod magad sokkal jobb lesz.Vaaagy, MEGVAN! Tegyél magadra 4 takarót, mert mindig azt mondja a mamám, hogy az ilyen "beteg vagyok de mégsem vagyok beteg" rejtélyességeket kiizzadni a legjobb. Próbáld meg. Max fogysz egy kicsit :D

#4097 Szellemlovas

Szellemlovas

SUFNI

• Fórumtag
  • 1.145 hozzászólás

Közzétéve 2005 február 24. - 18:30

Almácska!A legjobbakat kívánom neked, s remélem holnapig javul az állapotod legalább az elviselhetõség szintjéig.Sajnálom, hogy beteg vagy, de nem szabad emiatt/emellé még ki is készülnöd.Szorítok, hogy minden rendben legyen. Posted Image Posted Image Posted Image Posted Image Ezeket a gyógyító angyalkákat küldöm neked.Mellesleg meg üdvözlök minden fórumost, kiváltképp a Maffiásokat.Sziasztok!

#4098 Zsubaba

Zsubaba

Csendes Patak

• Fórumtag
  • 10.126 hozzászólás

Közzétéve 2005 február 24. - 22:06

Sziasztok Maffikások! Posted Image Na mizu?További jobbulást az elesetteknek! :D

#4099 tötõ Zsó

tötõ Zsó

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 12.966 hozzászólás

Közzétéve 2005 február 24. - 23:29

Én készen vagyok mint a 2002-es kormányterv.. ( :D abbahagytam)Megyek aludni mert fáj a búrám, (kivételesen :cool: ) nameg még pár perce úgy volt, hogy az ágyban tanulok még a holnapi irodalomdogára is... Dehááát... :rolleyes: Majd óra elõtt ;) Posted Image Kellemes és szép álmokat kívánok mindenkineeek..MUHAAAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAA Posted Image

#4100 Steve79

Steve79

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 379 hozzászólás

Közzétéve 2005 február 25. - 20:00

Családtagok! Gondoljunk most Apple-re! Ez az Õ napja! Posted Image

#4101 Jucuus

Jucuus

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.131 hozzászólás

Közzétéve 2005 február 25. - 20:04

Így van! Én, meg voltam a Moszkva téren és találkoztam Dével és Szellemmel. Épp mentek Apple napjára. Posted Image

#4102 Artin

Artin

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.886 hozzászólás

Közzétéve 2005 február 25. - 20:21

Én meg lovaztam ma egyet. Jucc! Azt kell mondjam, lehet hogy jobban is jársz még így. :( A talaj terepen is csak "elmegy" kategória, a lovak közt meg van egy kettõ, akik nagyon gázak. Ma haverral le kellett csatlakoznunk a többiektõl (az se ment ám könnyen, majdnem törött bordák lettek belõle...), mert hátúl három ló végigrodeózta az egészet, és a többit is idegelte evvel. Közülük mi ketten visszafordultunk a biztonság kedvéért és lépésben hazamentünk. Régen láttam ennyire idegbetegnek azt a két lovat. (az egyiken még a fõnök is meglepõdött, hogy nemnormáliskodott. :rolleyes: )

#4103 Artin

Artin

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.886 hozzászólás

Közzétéve 2005 február 25. - 20:50

idézet:
Eredeti szerzõ: francialaci: A kisbicskámmal kiherélem minndkettõt! Posted Image [/QUOTE]
idézet:
Eredeti szerzõ: tötõ Zsó: Kedves francialaci, nálam aztán keresgélhetnél Posted Image :D [/QUOTE]Nade Tötõ! Ilyen nyílvánosan ajánlatot tenni valakinek... Posted Image

#4104 tötõ Zsó

tötõ Zsó

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 12.966 hozzászólás

Közzétéve 2005 február 25. - 21:13

Jajmáár :mad: :D Posted Image Mindenki tudja hogy úgy értettem, hogy nekem nincsen olyan, tehát hiába keresi tongue.gif ((Appleee szurkolokám Posted Image ))

#4105 tötõ Zsó

tötõ Zsó

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 12.966 hozzászólás

Közzétéve 2005 február 25. - 21:54

Helyzetjelentés: Apuci most jön haza németországból (csak két napot voltak kint, de hiányzott már mindazállat Posted Image ), és ma vettem egy tökjó dobókockás fülbevalót magamnak.. (nem,nem a rózsaszín, plüss fajtából :D )...Mivan család, kihalunk? Posted Image

#4106 Steve79

Steve79

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 379 hozzászólás

Közzétéve 2005 február 25. - 22:10

Kedves tötõ Zsó! Család egyik fele ott szurkol Apple-nek hogy elcsússzon Posted Image vagyis hogy extra klafán érezze magát. A másik fele pedig nem tudom hol lófrál. Don Sztívó :cool: 1000 tanul a holnapi vizsgájára, valamint 1000 készülõdik, mert vasárnap nagy költözködés lesz. Posted Image (thx to Petya) Milyen az a dobókockás fülbevaló, most ez a trend szerinted? :D Lõjé már egy képet magadról, azon ékességgel a füledben légy szíves Posted Image

#4107 Artin

Artin

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.886 hozzászólás

Közzétéve 2005 február 25. - 22:28

Mi az Steve! Mész Petyához lakni? :eek: Nem mondod???!!!Tötõ! Igen, képet kérünk!!! :D

#4108 tötõ Zsó

tötõ Zsó

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 12.966 hozzászólás

Közzétéve 2005 február 25. - 22:35

Szóval összeköltöztök Petyával... Posted Image No nembaj, sok boldogságot nektek :D Posted Image Képet nemkapsz tongue.gif Majd megnézed élõben Posted Image (Ha a mávosnéni is úgy akarja :D )

#4109 Zsubaba

Zsubaba

Csendes Patak

• Fórumtag
  • 10.126 hozzászólás

Közzétéve 2005 február 25. - 22:42

Hajrá Epölnek. Jobbulást a betegeknek.Tötõci! Tesómnak a nyelvében volt dobókocka :D Steve! Jó költözést!Én holnap hajnalban utazok, még most sütöm ki a holnapi napi muffin adagokat :D Posted Image

#4110 Steve79

Steve79

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 379 hozzászólás

Közzétéve 2005 február 25. - 22:48

Artin: Ha nem is én megyek lakni, de legkedvesebb és legféltettebb Kincsemet Petya felügyeletére bízom Posted Image tötõ, hát miért vagy ilyen, mért nem okozol nekünk pár perc örömet egy képpel Posted Image

#4111 tötõ Zsó

tötõ Zsó

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 12.966 hozzászólás

Közzétéve 2005 február 25. - 22:51

Plüss* tesókám, jó síelést, oszt a lábaitokat ne törjétek ha lehetséges Posted Image :D Én épp nézem a Horvátországi videót... :( és mingyá bõgök, annyira hiányzik.Imádom.

#4112 Artin

Artin

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.886 hozzászólás

Közzétéve 2005 február 25. - 22:52

Tötõ rosszul stratégiázik szerintem. Ha most nem kapunk Stevvel képet, még a végén élõben sokat csinálunk. Ugye Steve? Posted Image Választhatsz! :D (bár lehet hogy amúgysem úszod meg! Posted Image )Nyelvben?? :eek: Akkor el vagyok maradva. nekem csak a kezemben volt eddig! :D

#4113 Zsubaba

Zsubaba

Csendes Patak

• Fórumtag
  • 10.126 hozzászólás

Közzétéve 2005 február 25. - 22:58

Igyekszem vigyázni magamra, meg Édesanyám megparancsolta az Uramnak is, hogy vigyázzon rám nagyon :cool: Én Plüss**tesókám ne sírjál Posted Image Igen, a nyelvében volt, de nem sokáig, mert elég kényelmetlen volt a számára a kocka :D

#4114 tötõ Zsó

tötõ Zsó

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 12.966 hozzászólás

Közzétéve 2005 február 25. - 23:10

Nem sírok, de akkor vigyázzá :D Artin, ez a fenyegetés nem hat meg, kicsavarom a gépet a kezedbõl semmi moztulattal Posted Image :rolleye: Amúgyis ha két képnél többet csinálsz úgyis kisül a fényképezõd lencséje, úgyhogy tongue.gif Én ki nem bírnám hogy valami a nyelvemben legyen Posted Image

#4115 Xiren

Xiren

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 5.149 hozzászólás

Közzétéve 2005 február 25. - 23:22

Zsu! Jó utat! Posted Image Most hívott Ancim, mert elutazott nagyobbik (7 éves :D ) hugommal síelni. A kiscsaj most síelt elõször. Vagy 2 napja mondja nekem, hogy képzeld, megyek síversenyre, olyan mint a Rocket Powerben! (gyk: Nickelodeon egyik meséje deszkás kissrácokról Posted Image ) És lehet hogy megnyerem! Mondom jó, önbizalomban sincs hiány. :D Lényeg a lényeg tehát, most hívott Ancim, hogy a kiscsaj meg is nyerte. Mondom le se tagadhatná hogy a hugom Posted Image Posted Image

#4116 Zsubaba

Zsubaba

Csendes Patak

• Fórumtag
  • 10.126 hozzászólás

Közzétéve 2005 február 25. - 23:25

Vigyázok hát, hányszor mondjam? :D Köszi, Xiren!Gratu a tesókádnak, nagyon ügyi lehet! ;) :D

#4117 Artin

Artin

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.886 hozzászólás

Közzétéve 2005 február 25. - 23:31

idézet:
Eredeti szerzõ: tötõ Zsó: Artin, ez a fenyegetés nem hat meg, kicsavarom a gépet a kezedbõl semmi moztulattal Posted Image :rolleye: Amúgyis ha két képnél többet csinálsz úgyis kisül a fényképezõd lencséje, úgyhogy tongue.gif Én ki nem bírnám hogy valami a nyelvemben legyen Posted Image [/QUOTE]Ohhhh, ha tudnád mikkel meg nem fenyegettek engem és a fényképezõt már... :D Akartak már vele dekázni, vagy simán focizni (Jucc szalagavatóján ígéretet kaptam, hogy egy csüddel úgy elõreküldik a tánparkettre, hogy még egy kisebb kifli is lesz benne :cool: ), meg ilyenek. Nem félek én holmi kézbõl kicsavarástól! :vállróllesõprõsszmájli: Posted Image Én azért szeretem ha van egy kis vér a nyelvemben. Posted Image Zsubaba! Jó utat, sok havat, nomeg sok napot!

#4118 Zsubaba

Zsubaba

Csendes Patak

• Fórumtag
  • 10.126 hozzászólás

Közzétéve 2005 február 25. - 23:37

Köszi Artin bácsi Posted Image Neked a pucádban is van rendesen vér :D tongue.gif

#4119 tötõ Zsó

tötõ Zsó

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 12.966 hozzászólás

Közzétéve 2005 február 25. - 23:42

Tiszta gáz vagyok.Ma már aludtam másfél órát délután, de most ránézek az ágyamra, és látom hogy kacsingat az álommanó a párnámról.. :rolleyes: Úgyhogy én lehet hogy most fogom magam és átmegyek vízszintesbe, a jó meleg takaró alá. De azért figyelek ám Posted Image

#4120 Apple

Apple

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 9.533 hozzászólás

Közzétéve 2005 február 26. - 10:06

Úristen, de drágák vagytok!!!! Posted Image Csütörtök óta be se kapcsoltam a gépem, mert ahhoz volt legkevésbé kedvem.Nnnna, a mese:Csütörtökön nagyon-nagyon rosszul voltam, de azért elindultam fõpróbára. Bementem a jelmezkölcsönzõbe, hogy elhozzam a keringõruhát. Felpróbálom, tök jó..... csakhogy megláttam a csípõrészen egy hatalmas szakadást a ruhán. Namondom, ezt nem hiszem el. Mutatom nõcinek, hogy ezt most ugye meg akarja varrni 10 percen belül. Aszongya: Á, nem láccik az! Na, itt eldurrant az agyam, elkezdtem ordítozni, hogy amíg neki ez a szalagavatósdi csak pénzszerzési lehetõség, nekem ilyen jó esetben csak 1x van az életemben, és most ha nem csinál valamit, ne tudja meg mi lesz (én se tudtam, mi lett volna akkor :D ). Na, kezembe nyomott egy másik ruhát, ugynolyan fazon, állítólag ugyanolyan méret. Nézem, namondom, akkor ebbõl most hajtson le az alsószoknyából 20 cm-t, mert nem bokalengetõsdit fogok táncolni. Akkor már nagyon mérges voltam, és cefetszarul éreztem magam. Suliba be kellett menni, elhozni az osztálytánchoz a székeket. Átmentünk Kek-re, nagyon ronda az az épület...Az egésztõl elment a kedvem, ráadásul az Utolsó mohikánt se tudták lejátszani, mert újraírt cd-re írtam ki. F.sza.A próba hihetetlenül rossz volt.Tegnapi nap......Reggel felkeltem, egyre rosszabbul éreztem magam. Bõgéssel kezdõdött a nap. Fél 11-re lementem kozmetikushoz, hogy emberi arcot adjon nekem. Sikerült, mit ne mondjak. Bár nagyon küzdöttem, hogy nehogy arconköhögjem...Aztán 12-re lementem a fodrászhoz, 1-kor már készen is voltam, szépséges lett a hajam is.Hazamentem, átöltöztem kosztümbe, taxit hívtam 2 és negyed 3 közé. Ez a köcsög meg nem csöngetett a kaputelefonon, hogy itt van, én néztem ki negyedkor az ablakon, hogy m a vér van. Bezzeg az óra ketyegett, úgyhogy amikor beültem a kocsiba, már 1090.- volt a számla. Nem említettem meg, majd felhívom a tele5-öt. Ill. anyám hívja fel :D 3-kor kezdõdött a mûsor a tesiteremben, leadtak egy pár perces videómûsort is, amin elkezdtem nem kicsit bõgni Posted Image Megvolt a szalagtûzés is, állófogadás, bár a pezsgõspoharat félig telten leraktam, mert nem akartam éhgyomorra, meg gyógyszerekre sokat inni, meg nem is szeretem a pezsgõt. Fél 6-kor át a kek-re. Találkoztam Dé-ékkel, meg párommal, átöltöztem, kezdõdött a mûsor. Persze az elõttünk levõ szám közben leesett a vérnyomásom, szédültem, nem láttam semmit. Egyre jobb volt a helyzet....Aztán mi jöttünk -osztálytánc-. Tökjó világítás volt, de amikor kifújták a mûfüstöt, megijedtem, hogy így hogy találom meg a helyem, valamint ha ettõl nem kezdek el köhögni, akkor semmitõl. De aztán lenyomtunk rohadtjól, ilyen jól talán még sohase ment. Aztán rögtön elõadtuk mégegyszer, de most már gatyaletépéssel együtt ;) Aztán a végefele volt a keringõnk. Az is jó volt.Sokat utána nem maradtam, mert nagyon rosszul lettem, a bulira se mentem el, ami tök rossz, de jó volt már az ágyamba befeküdni.Hát, így. Posted Image Azok a képek, amiket apu csinált (13 db), azok cefetrosszak lettek, nem is rakom fel a netre, de apum is, meg Laci is kamerázott, abból ki lehet fotózni majd, mert digivel kameráztask. na meg várom Dé fotóit ;)