Ugrás a tartalmakhoz

Fotó

Kutyám ............

• Please log in to reply
4984 válasz a témához

#4081 Kaiser

Kaiser

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 246 hozzászólás

Közzétéve 2013 március 19. - 10:24

Beigazolódik a méreg, és a kutya nem férhetett máshol hozzá, csak ha készakarva elé rakták (nem tud kimenni az udvarról) akkor én ismeretlen tettes ellen is tennék feljelentést, és a jegyzõ felé sem árt jelezni. Nem hiszem hogy meglesz a bûnös, de legalább a fülébe jut az idiótának.

Neked is köszi! Én is erre gondoltam. Remélem, ma tud jönni az állatorvos felboncolni. Holnap be is vinném a kémiára. Már az ottani doki tud róla.

#4082 Robi

Robi

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 5.806 hozzászólás

Közzétéve 2013 március 19. - 10:32

Én vért is vizsgáltatnék, ha lassabb hatású a méreg (rágcsálóírtó), akkor a gyomortartalom nem mérvadó. Ha van gyanú a méregre, olyan szövetminta is szóba jöhet, ahol kimutatható (ezt egy laborosnak mondjam?). Ha mérgezés gyanús, a többit is megnézetném, a K vitamin segíthet. Bejelentés minél hamarabb, mert ha nem egyedi az eset, lehet, hogy kell a kutya is.

#4083 Kaiser

Kaiser

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 246 hozzászólás

Közzétéve 2013 március 19. - 10:37

Hát, én nem vagyok kémikus. :) Mégegyszer köszi a segítséget!

#4084 Kistáltos

Kistáltos

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 8.053 hozzászólás

Közzétéve 2013 március 20. - 20:03

Beigazolódik a méreg, és a kutya nem férhetett máshol hozzá, csak ha készakarva elé rakták (nem tud kimenni az udvarról) akkor én ismeretlen tettes ellen is tennék feljelentést, és a jegyzõ felé sem árt jelezni. Nem hiszem hogy meglesz a bûnös, de legalább a fülébe jut az idiótának.

Csak ismeretlen tettes ellen tudsz feljelentést tenni, akkor is, ha tudod, ki volt.
Aztán nem történik semmi... :(
Ugyanis bebizonyítani, hogy ki volt, nagyon nehéz, hacsak nem vette valami kamera.
A rendõrség meg nem annyira repül a témára. Még akkor se, ha azt mondtuk, itt gyerekek is veszélyeztetve vannak a szétszórt méregtõl. :o

#4085 Kistáltos

Kistáltos

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 8.053 hozzászólás

Közzétéve 2013 április 1. - 19:50

Lenni, vagy nem lenni... Az itt a kérdés.

Posted Image

#4086 zsebi0202

zsebi0202

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.862 hozzászólás

Közzétéve 2013 április 1. - 20:16

Jankám mai áldozata.
Posted Image

#4087 zsebi0202

zsebi0202

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.862 hozzászólás

Közzétéve 2013 április 9. - 8:52

Tegnap nagy levegõt vettem, és elmentem négy kutyával és két gyerekkel sétálni. Köztük két riválissal. Egy herélt, meg egy kan, akinek most nyiladozik az éntudata. Megúsztuk két összemordulással. :)

#4088 Kistáltos

Kistáltos

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 8.053 hozzászólás

Közzétéve 2013 április 10. - 14:27

Zsebi, mi kétszázzal csináltuk meg :) Nagy részük menhelyes. Hihetetlen, hogy milyen alkalmazkodó gárda! Nem mondanám, hogy az enyémek elkényeztetett ölebek, de mégis, a menhelyes kutyák annyira figyelnek az emberre, annyira a kedvünkben akarnak járni, bármit megtesznek, ha kérjük és semmitõl nem paráznak :D Filmforgatáson voltunk, a fõszereplõ kutyákat Ámerikából hozták, a legszuperebb kutyatréner tanította õket. A magyar kutyák lefutották õket. :D A legjobb az egészben, a forgatás alatt az egyik menhelyes rögtön hódolóra talált egy járókelõ személyében. Remélem, a legtöbbnek gazdija akad a forgatás végére. :)

#4089 zsebi0202

zsebi0202

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.862 hozzászólás

Közzétéve 2013 április 10. - 17:56

Az nagyszerû lenne. Nekem épp ma érkezne még kettõ. Már itt kellene lenniük. Az elsõ napom a menhelyen. A kiscsaj akivel egybe kerültem, szólt hogy vigyázzak azért, és hogy hol találom a botokat feltéve. Aztán kiengedte a bandát. Egy rögtön a seggembe csípett, legalább öt nagytestû a szaros hugyos lábával a pofámba ugrott, és én úgy láttam legalább ötszáz kutya akar leteperni és õrült epedések közepette kívánni a halálomat. Én magam 150 cm vagyok, ha már összébb nem mentem az évek súlya alatt, de a tetõrõl az ott pihenõ botokból egyet úgy kaptam le, magam sem emlékszem hogy. Bepróbálkoznak ám a piszkok ezerrel. :gm:

#4090 Robi

Robi

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 5.806 hozzászólás

Közzétéve 2013 április 11. - 8:38

Egyedül maradtam

Posted Image

Unatkozom
Posted Image

Így kényelmesebb vakaródni
Posted Image

#4091 Fifikusz

Fifikusz

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.276 hozzászólás

Közzétéve 2013 április 11. - 8:54

Mi lett a többiekkel?

#4092 zsebi0202

zsebi0202

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.862 hozzászólás

Közzétéve 2013 április 11. - 9:11

Megjöttek az új ideiglenesek.
A mami:
Posted Image

Meg a kölyke:
Posted Image

#4093 Robi

Robi

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 5.806 hozzászólás

Közzétéve 2013 április 11. - 9:12

Alomtestvér elköltözött új állomáshelyére az ottaniakat riogatni. Nagymama kedvence lesz. Az ágyat ott is elsõre megtalálta és birtokba is óhajtotta venni.

#4094 zsebi0202

zsebi0202

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.862 hozzászólás

Közzétéve 2013 április 11. - 9:40

:D

#4095 Kistáltos

Kistáltos

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 8.053 hozzászólás

Közzétéve 2013 április 11. - 11:42

Zsebi, a bot helyett kicsit humánusabb a mûa. flakon, vagy 5 l-es kanna, lehet bele tenni köveket, ha kell, azzal lehet fegyelmet tartani. Nem fáj nekik, de felettébb utálják és jól lehet vele célozni is. :D Robi, annak a kis jószágnak egyre olyanabb feje lesz, mint életem elsõ kutyaszerelmének. :)

#4096 zsebi0202

zsebi0202

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.862 hozzászólás

Közzétéve 2013 április 11. - 17:07

Dolgoztál már ilyen helyen? A flakonkákkal valszeg szartak volna a fejedre. A menhelyre nem édi bédi kutyuskák kerülnek be, hanem alapból extrán hülyék, mondjuk úgy 95 százalékban. És közel százat ellátni és egybe engedni egy behatárolt udvarba, szóval ha nem te vagy a fõnök, akkor veszett ügyed van. Amellett ne gondold hogy napi szinten használták, elég volt egyszer letisztázni minden új dolgozónak, kinek hol a helye a bepróbálkozókkal. Aztán már napi szinten jöttek a nyalósok utánad, nézegettek morózusan a harapósabbak, és lökdöstek meg ha lehajoltál a kajás tálért rágták a hajadat a kölykök. Némelyik közel 15 kilósan rohangált föl alá hatodmagával, és néha teljes erõbõl nekivágódott valahol a lábadnak. Volt olyan apró is, amelyik a zsebünkben dekkolt míg takarítottul a kölyök kennelt. Istenem, még most is érzem a szagot, amit hordoztam magammal mindenhol, még mosakodás után is. A szar, hugy, kutyakaja, nyers hús, sár, a reménység és a halál szagát összekeveredve.

#4097 Saby

Saby

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 4.953 hozzászólás

Közzétéve 2013 április 11. - 19:43

És közel százat ellátni és egybe engedni egy behatárolt udvarba

ez az összeengedés mondjuk nem hangzik valami jól.

#4098 Robi

Robi

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 5.806 hozzászólás

Közzétéve 2013 április 11. - 20:46

Robi, annak a kis jószágnak egyre olyanabb feje lesz, mint életem elsõ kutyaszerelmének. :)

Posted Image

#4099 zsebi0202

zsebi0202

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.862 hozzászólás

Közzétéve 2013 április 12. - 8:48

ez az összeengedés mondjuk nem hangzik valami jól.

Nem is jó. De ez van.
A zsúfoltság ára:
A mai reggelen Údót holtan találtuk a kennelben! :(((

Nem véletlenül kértünk segítséget és türelmet az emberektõl az állataik leadásával kapcsolatosan!
Ez lett az eredménye a zsúfoltságnak!
Údót megfojtották és széttépték! :(((

Iszonyatos egy kutyust, aki már nagyon a szívünkhöz nõtt ilyen körülmények között megtalálni és borzalmas érzés már csak belegondolni is, hogy mit élhetett át, amíg meg nem halt! :(((
Mások felelõtlensége és türelmetlensége miatt, mi azokat a kutyusokat veszélyeztetjük, akik már a menhely nagy családjának régi tagjai!!!

Nem gyõzzük hangsúlyozni, hogy nincsen helyünk!

Údó mindössze 2 évet élt!!! :(((
Nyugodj békében drága kis szívünk! Örökre a szívünkbe zártunk! ♥
http://www.facebook....9...e=1

Edited by zsebi0202, 2013 április 12. - 8:51.

#4100 Robi

Robi

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 5.806 hozzászólás

Közzétéve 2013 április 14. - 9:45

Zénó õrzi a beteg Nagypapit.

Posted Image

Edited by Robi, 2013 április 14. - 9:45.

#4101 Kistáltos

Kistáltos

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 8.053 hozzászólás

Közzétéve 2013 április 15. - 15:17

Kutyaiskolába járunk:
Posted Image

Zsebi, most dolgozom ilyen helyen. 200 kutya együtt, abból kb. 160 menhelyes, 3 menhelyrõl. Tehát alapból nincsenek összeszokva. Majd mutatok képet, videót. Most még nem lehet.

#4102 zsebi0202

zsebi0202

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.862 hozzászólás

Közzétéve 2013 április 15. - 18:08

Tudom hogy így is lehet. De nem itt. :(

#4103 Annie90

Annie90

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.552 hozzászólás

Közzétéve 2013 április 15. - 18:43

Zénó õrzi a beteg Nagypapit.

Posted Image

Mi a baja szegénynek? :(

#4104 Robi

Robi

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 5.806 hozzászólás

Közzétéve 2013 április 15. - 20:50

10,5 éves. A labor szerint a vese nem mindent választ ki. A legrosszabb, hogy nem akar enni. Sose volt nagy zabás (az irigység segített néha), de most nagyon lefogyott, legyengült. Diktálom bele az a/d konzervet, rizst, májast, kecsketejet, de nem erõsödik. A darabos többször visszajött. Infúzió rendszeresen, de ez nem tartható sokáig.

#4105 Annie90

Annie90

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.552 hozzászólás

Közzétéve 2013 április 16. - 6:34

Sajnálom! :( Nem tartok tõle, hogy ha arra kerül sor, nem a helyes döntést hozod meg :ang: Az én erdelkém tegnap kopaszodott meg végre, eltûnt a fél kutya :D

#4106 Kistáltos

Kistáltos

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 8.053 hozzászólás

Közzétéve 2013 április 16. - 12:44

Zsebi, nem érted. A bottal fájdalmat okozol, a csörgõ flakonnal és emelt hanggal megfélemlíted, de nem okozol fájdalmat. Olyan ez, mintha feszítõzablával és sarkantyúval akarnék betörni egy lovat, holott humánusabb út is van. No, elismerem, hogy itt a fõnök Magyarország legjobb állattrénere ;) Robi, sajnálom az öreget. :( Itt van nálam is négy 13 éve felüli öregecske, süketülnek, vakulnak, nehezen mozognak. Ma nem döntötték magukba a kaját. Megijedtem én is, de remélem, csak múló dolog, majd veszek nekik valami finomat.

#4107 juice

juice

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.137 hozzászólás

Közzétéve 2013 április 16. - 13:16

Posted Image

ez a kutya engem megvett kilóra :ang:

#4108 Fifikusz

Fifikusz

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.276 hozzászólás

Közzétéve 2013 április 20. - 11:37

http://index.hu/blog...latos_kutyadoki

#4109 Kistáltos

Kistáltos

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 8.053 hozzászólás

Közzétéve 2013 április 20. - 16:17

Ha én idõben találkoztam volna Will Smith-el... :rolleyes: :D Ezzel csak azt akarnám mondani, nagyon sok ember van, akik értenek a kutyák nyelvén, de nem kapnak hátszelet. Ez olyan Monty Robers-es sztori, itthon is van sok jó lovam ember, mégis Mothy és társai az isten.

#4110 Annie90

Annie90

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.552 hozzászólás

Közzétéve 2013 április 20. - 16:25

Ha én idõben találkoztam volna Will Smith-el... :rolleyes: :D

Ezzel csak azt akarnám mondani, nagyon sok ember van, akik értenek a kutyák nyelvén, de nem kapnak hátszelet.
Ez olyan Monty Robers-es sztori, itthon is van sok jó lovam ember, mégis Mothy és társai az isten.

Ezzel teljes mértékben egyet tudok érteni. Én nem szeretek egy szakembert sem sztárolni, pont emiatt.

#4111 Saby

Saby

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 4.953 hozzászólás

Közzétéve 2013 április 20. - 16:50

....és a hátszél önmagában meg mit sem ér.... Szerintem zseniális a fickó, ugyanúgy ahogy a maga nemében az is zseniális, ahogy Monty és társai "megcsinálták magukat". Lehet belõle tanulni ;)

#4112 Kistáltos

Kistáltos

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 8.053 hozzászólás

Közzétéve 2013 április 20. - 17:27

Már megint kutyameleg...
Megtalálják azt a csík árnyékot is
Posted Image

#4113 zsebi0202

zsebi0202

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.862 hozzászólás

Közzétéve 2013 április 21. - 11:26

Tegnap és tegnapelõtt meghívott vendégek voltunk mi is a vihetõ befogadottaimmal. Kiképzõk, állatmentõk, állatgyûjtõk a jobbik felhozatal. Ilyen is van erre is.
A botos sztorihoz csak annyit, a menhely vezetõje nem kellett két hónap, úgy ordított velem mintha egy rongy lennék, mert megkérdõjeleztem mi megy ott. Aztán mondvacsinált indokokkal köszönte ne menjek. Azóta ha tehetem fogadok be onnan is ideiglenesen. Egy másik társaság alapból feljelentett, pedig még tagjuk sem voltam. A bíróval még jókat viccelõdtünk is, ilyen nem nagyon akadt még a praxisában, a vádlott ott van a kitûzött idõpontban, a vádló meg sehol. És azt írta nekem mikor rákérdeztem mi is történt, hogy ez figyelmeztetés volt! Loptam, rágalmaztam, meg még isten tudja mi hülyeség volt összeirkálva a még kronológiai sorrendet is hiányoló feljelentésbõl.Háááát, én már nem is szólok semmit.
Kis kitérõ a kutyáktól, sajnos találkoztam már olyan suttogó tanfolyamot végzettel is, aki nem hogy megülni nem tudja a mai napig az otthon tartott lovait, de még megfogni sem.

Ezeket ki kell kerülni, és megkeresni a jókat. Remélem idõvel kikopnak. Csak nem lehet átsillenteni sokáig másokat is!

Robi, nagyon sajnálom!

Liza kutyám ismét remekelt! Amellett, hogy egy tündér, még a buszon hazafelé is megdicsérték, milyen jól nevelt. Pedig nem is nevelem, idõm sincs, csak a sétára. Mondjuk a dobermannal jókat játszottak, meg reggeltõl estig a gyerekek és felnõttek dögönyözésének volt kitéve. Egy rossz mozdulata nem volt, pedig még olyan kisfiú is akadt, aki le sem kattant a hátáról, egyfolytában azt masszírozta. :D

És még egy jó hír, kopp kopp, úgy néz ki, a kis csávó a mamival svájci állampolgár lesz, mihelyst belenõ az utazásba.
Posted Image

#4114 Timsili

Timsili

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.326 hozzászólás

Közzétéve 2013 április 21. - 21:02

Kis kitérõ a kutyáktól, sajnos találkoztam már olyan suttogó tanfolyamot végzettel is, aki nem hogy megülni nem tudja a mai napig az otthon tartott lovait, de még megfogni sem.

Ezeket ki kell kerülni, és megkeresni a jókat. Remélem idõvel kikopnak. Csak nem lehet átsillenteni sokáig másokat is!

Erika!
1. Más szemében a szálkát: anélkül, hogy tudnád a pontos történéseket, baromi jó kis konklúziókat vonsz le mindig. :kir:
2. Érdekes lenne, ha az amúgy nyers lovamra bébipocakosan kezdtem volna el felülni, persze csak azért, hogy neked bizonyítsak. :D
3. Ha már lovak megülésérõl van szó: évente hányszor ülsz az egy szem használható lovatokon? (ö, jut eszembe, õt kivel is lovagoltattad be annak idején?)
4. Az általad állandó jelleggel emlegetett csikó hol tart a képzésében? A pónin, aki már nem csikó, lovagolnak már a gyerekeid?
És végül, de nem utolsó sorban: miért van az, hogy itt és máshol, de rendre a hátam mögött, fikázol, de nemhogy a szemembe nem mersz mondani semmit, de már telefonban is visszakozol állandóan, mikor érdeklõdöm az éppen aktuális hülyeségeid után?!

Holnap átugranék hozzád (és nem Gyuládhoz) egy baráti beszélgetésre.

Ui.: a töketlen nyúlbakunk köszöni szépen jól van, épp apai örömökben úszkál. De azért átadtam Feri bácsinak a szintén pacifórumos üzeneted, miszerint szar körülmények között nevelte fel. :D

bocs az offért.

#4115 Kistáltos

Kistáltos

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 8.053 hozzászólás

Közzétéve 2013 április 22. - 12:49

Hmmmm..... Jó kis baráti beszélgetés lesz ebbõl.... :rolleyes:

#4116 zsebi0202

zsebi0202

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.862 hozzászólás

Közzétéve 2013 április 22. - 19:48

Õszinte leszek, nem érdekel. A leveleit is dobom a kukába rögtön, ezt sem olvasnám át. Az ilyesmivel nem engem, hanem magát járatja le. Hozzám úgy keveredtek, hogy az elõzõ helyrõl el lettek zavarva.

Errõl ennyit és nem többet. Aki ismeri tudja mirõl beszélek. Én kiálltam mellettük mindig,cserébe már több helyen hátba támadott.

De ez itt kutyás topik.
Lizám a simogatók sztárja.

Posted Image

#4117 koviubi

koviubi

Új vendég

• Fórumtag
  • 2 hozzászólás

Közzétéve 2013 április 23. - 9:58

A mi büszkeségünk: Tibeti terrier nem sokára 10 éves!!Legaranyosabb

#4118 Kistáltos

Kistáltos

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 8.053 hozzászólás

Közzétéve 2013 április 28. - 9:34

Forgatni voltunk az Illatoson.
Nem tudom, hogy hívják a segéderõt, aki lezárja a forgatáskor a helyszínt, szól, hogy senki ne mozduljon; szóval az egyik hölgy, aki biztosított, figyelte, hogy barátkozom az egyik börtöntöltelékkel. "ó, szegény! " kiáltott fel, és könnyek szöktek a szemébe. (persze, öregszem, érzékeny vagyok, nekem is.) Kérdem, miért?
"-Szar ez a hely" mondja.
"-Nem,- válaszolom- nem ez a hely szar, tiszták a kutyák, kapnak enni, figyeltem az ápolókat, szólnak egy-két jó szót a kutyákhoz, néha jut simogatás is.
A szar hely, mikor méteres láncon a saját ürülékében fekszik a kutya, étel és víz nélkül, mikor baltával levágja a lábát, mikor ledobja a hídról szórakozásból, mikor összeragasztja a száját szigetelõszalaggal és kiköti az erdõben.... Az a szar hely... Pedig azoknak gazdájuk van...." :mad:

Azért a szívem megint elvesztettem...

#4119 Robi

Robi

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 5.806 hozzászólás

Közzétéve 2013 április 28. - 10:50

Pedig azoknak gazdájuk van...." :mad:

Gazdájuk? Inkább tulajdon joggal rendelkezõ kétlábújuk.

#4120 Fifikusz

Fifikusz

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.276 hozzászólás

Közzétéve 2013 április 28. - 10:56

Azért a szívem megint elvesztettem...

Fekete?