Ugrás a tartalmakhoz

Fotó

Bemutatkozás

• Please log in to reply
4234 válasz a témához

#4041 Méz

Méz

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 5.207 hozzászólás

Közzétéve 2010 április 12. - 16:05

Ezt ne kérdezd. :gm: Van bennük valami plusz :ang:

Ugyan már, tudod Te azt. A mének erõsebbek és temperamentumosabbak, mint a kancák, ami rönkhúzó versenyen azért nem hátrány. Nemde? ;)
Kívánom, hogy valóra váljon az álmod.

#4042 batista40

batista40

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 34 hozzászólás

Közzétéve 2010 április 12. - 16:12

Ugyan már, tudod Te azt. A mének erõsebbek és temperamentumosabbak, mint a kancák, ami rönkhúzó versenyen azért nem hátrány. Nemde? ;)
Kívánom, hogy valóra váljon az álmod.

Köszi! :kir:
Remélem valóra válik.Amugy igazad van tudtam én de te is tudtad nemde?A rönkhúzás a legnagyobb vágyam. :yeah:

#4043 endy.papa

endy.papa

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 751 hozzászólás

Közzétéve 2010 április 13. - 13:30

[quote name='batista40' date='2010.04.12, 17
A rönkhúzás a legnagyobb vágyam. :yeah:
[/quote]
Na akkor uccu neki húzzad! :D

#4044 batista40

batista40

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 34 hozzászólás

Közzétéve 2010 április 13. - 15:47

Ha meglesznek a lovak akkor tutira fogom :D :kir:

#4045 Pocok001

Pocok001

Új vendég

• Fórumtag
  • 1 hozzászólás

Közzétéve 2010 április 14. - 21:44

Üdvözlet a lovasoknak! Akkor megejtem a bemutatkozást pár szóban :) . Családi fertõzésnek hála lettem lóbolond :D . Jóapám a legfertõzõbb nálunk. Tõle örököltem a "kórt". Van három lovunk, két kanca és egy csõdör. A kancák igás munkalovak, a csõdör pedig egy gidrány jellegû paci, amit most próbálunk nyereg alá betanítani. Szabaddõmben lószerszámokat is javítok. Ezzel kapcsolatban szeretnék segítséget kérni a lovas társadalomtól :D . Már régóta rágja a fülem az öregem, hogy jó lenne kipróbálni egy kumet hámot. Ehez keresnék egy rajzot (lehetõleg méretekkel ellátva), vagy pedig egy már lestrapált kumethám fa részét. Mindenkinek köszönöm a segítségét elõre is és ha lovazni indultok ne feledjétek a kockacukrot, vagy a répát :D .

#4046 rongyo

rongyo

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 830 hozzászólás

Közzétéve 2010 április 27. - 11:20

Csepeli lovasok kimerítõen részletes bemutatkozását várom lovaspajtást keresek jeligére.

#4047 Beysha

Beysha

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 199 hozzászólás

Közzétéve 2010 május 17. - 13:06

Üdv, Lovasok. :D Móni vagyok, 6 éve lovagolok,fél éve van 2 saját lovam. Egy Arab félvér, és egy Hucul csikója. (Az apa hucul volt) Elkezdtem a természetes lókiképzést, most már több embernek is segítek benne,hogy minél nagyobb,és jobb legyen az összhang a lovával. :) Imádok lovagolni, és tanítani ezeket az értelmes állatokat. Örülök hogy sor kerülhetett arra,hogy a saját lovamon, végre egy szál kötéllel a nyakában vágtázhassak terepen. Csodás érzés a szabadság :) Próbálom minél jobban megadni a lovaimnak, hogy élvezzék az együttes munkát. Szeretem a kaszkadõrködét,és az ugratást is. A Család nagyrésze is lovas, volt honnan örökölni.:)

#4048 agrobe

agrobe

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 5.766 hozzászólás

Közzétéve 2010 május 18. - 12:56

szia! üdv a fórumon. A nickneved megegyezik a lovam nevével :D

#4049 Kukucska

Kukucska

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 47 hozzászólás

Közzétéve 2010 május 19. - 15:20

Sziasztok :) Adrienn vagyok, de barátoknak csak Kukucs. 2000 óta (ekkor voltam 6 éves) lovagolok hobbi szinten, angol stílusban (egyenlõre...). Saját lovam nincs, de két kutyám és patkányom van, ló majd akkor ha saját fizetésembõl veszem. Ismerkedni, az okosabbtól tanulni, olvasgatni jöttem. Többet nem nagyon tudok még mondani, majd idõvel kialakul. :)

#4050 rongyo

rongyo

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 830 hozzászólás

Közzétéve 2010 május 19. - 17:03

Üdvözlünk :)

#4051 LLotti

LLotti

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.028 hozzászólás

Közzétéve 2010 május 19. - 17:36

Sziasztok :)
Adrienn vagyok, de barátoknak csak Kukucs. 2000 óta (ekkor voltam 6 éves) lovagolok hobbi szinten, angol stílusban (egyenlõre...). Saját lovam nincs, de két kutyám és patkányom van, ló majd akkor ha saját fizetésembõl veszem. Ismerkedni, az okosabbtól tanulni, olvasgatni jöttem. Többet nem nagyon tudok még mondani, majd idõvel kialakul. :)

Üdv,
én is paksi. :D (már amennyire. most inkább pesti....)
Hol lovagolsz most?

#4052 Beysha

Beysha

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 199 hozzászólás

Közzétéve 2010 május 19. - 19:23

szia!

üdv a fórumon.
A nickneved megegyezik a lovam nevével :D

ÖÖÖÖ. Mert így hívják a lovamat ... :D:D Az Arabot. :D Nemhittem volna,hogy van mégegy ló,akit így hívnak.. :D

#4053 dani66

dani66

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 93 hozzászólás

Közzétéve 2010 május 21. - 15:55

Sziasztok! Röviden pár mondat rólam: 7éve lovazok, ez a kedvenc idõtöltésem. 1éve a természetes lókiképzéssel ismerkedem, szerény véleményem szerint egészen ügyesen. Van egy saját lovam Kitti, õ egy lipicai kanca, egy csúúúúúúúúúcs lovacska! Most készülünk egy másikat is venni a feleségemnek, akinek egy fríz a vágya. A családban többen is lómániások, õk ajánlották a fórumot, hogy regisztráljak, mert itt hozzám hasonlóan olyanok vannak, akik szintén szeretik a lovakat. Tudna valaki ajánlani egy jó patkolókovácsot Pest környékén? A miénk elég ramaty munkát végez, úgyhogy többet nem engedem a lovam közelébe.

#4054 Kukucska

Kukucska

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 47 hozzászólás

Közzétéve 2010 május 27. - 19:15

Üdv,
én is paksi. (már amennyire. most inkább pesti....)
Hol lovagolsz most?

a Puszta Lovasudvarban, bár nem biztos, hogy még sokáig >_>"

#4055 Pallasz

Pallasz

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 151 hozzászólás

Közzétéve 2010 június 2. - 21:34

Hali! Gondoltam, bemutatkozom én is, bár ezer éve regisztráltam, de most vált csak igazán aktuálissá a fórum, miután én is lótulajdonos lettem. Büszkeségem egy 12 éves atv herélt, Herceg, a profilképemen feszít... korábban versenyszerûen voltizsáltam is, lovagoltam a BHSE-ben meg még sok helyen :)

#4056 Cavalier

Cavalier

Mirage :)

• Admin
  • 6.369 hozzászólás

Közzétéve 2010 június 3. - 6:59

Üdv újra itt! :)

#4057 Cserfes

Cserfes

Új vendég

• Fórumtag
  • 8 hozzászólás

Közzétéve 2010 június 4. - 10:56

Sziasztok! Én is bemutatkoznék: Cserfes vagyok, Érden lakom (jelenleg), egyébként a messzi Alföld szülötte vagyok :D Régebben regisztráltam, de csak most aktivizáltam magam. Lovagolok már egy ideje angol stílusban- mostanában kacsingatok a western felé- épp "helykeresésben" vagyok. Szóval ha van ötletetek a környékemen azt szívesen veszem :) Saját ló nincsen, nem régen adtuk el, sajnos az egyetem miatt nem volt rá annyi idõm, amennyit érdemelt volna. Hát röviden azt hiszem ennyi...:)

#4058 katalphar

katalphar

Új vendég

• Fórumtag
  • 21 hozzászólás

Közzétéve 2010 június 24. - 13:01

www.bajvivomagyarok.hu

#4059 QuarterSister

QuarterSister

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.449 hozzászólás

Közzétéve 2010 június 30. - 5:42

Ez nagyon :kir: Benezek ide+ oda, es mindenhol egy "bajvivomagyar" Jo erezni a bisztonsagot :D (de viccen kivul jok lehetnek ezek a bemutatok!) Amugy ha mar errejarok, en is bemutatkoznek ujra , nem tok aludni, jonnek megint a Csunya Vampir Ferfiak , es Flying Dog sort iszom :gm: Sziasztok! Szennyviz Eliz vagyok. A korom nem erdekes, legyen eleg anyi, hogy van mar oszhajszalam, amelyet altalatok is ismert LisaWicatol kaptam ajandekba meg talan 2 evvel ezelott :gm: :D Mivel ide keveredtem, elarulom, imadom a lovakat! De csak azert vagyok sokat kozottuk, mert ritkan furdok, es a csaladom szerint ha a lovak kozott vagyok , nem erzik annyira a szagom, foleg mert a lovak illatosabbak. Hat igen, a rokonsagot nem valogathatja meg az ember :gm: Az en nagy almom , faronkot tolni ( HosszuHomlok , itteni regi tagtars igerte szinten talan 2 eve, megmutatja :D ) Valamint az igazi Nevtelen Loimadok Alapitvanyat letrehozni , azok szamara, akik folyton uj lovakkal, vagy lovas dologgal ternek haza, csaladtagjaik szemeinek guvadasa latvanyanak boldogsaghormon termelesenek celjabol. Az alapitvany fovednokenek, Dr. Csernust kernem fel. ( a Club tagjainak hozzatartozoi oromere) Szeretettel varok mindenkit, s mindenki 1%-at , hogy kikeverhessem az Alapitvany tagjai szamara keszulo, uj, Locitromos Golyos Honalj frissitot . :D Otleteket, tanacsokat szivesen fogadok!

Edited by QuarterSister, 2010 június 30. - 5:43.

#4060 QuarterSister

QuarterSister

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.449 hozzászólás

Közzétéve 2010 június 30. - 15:20

Flying Dog sort iszom....

NEKEM IS!!!! :D ÉN IS, ÉN IS AKAROM!!!! :yeah:

En is koszontelek :D
Szivesen adok! Van meg Doc Equis XX -mexikoi sor :yeah:
Valamint egy kedvencem: Alaskan White, gyonyoru Jegesmedves cimkevel es kupakkal :yeah:

nagyon off vege
(elnezest :D )

#4061 Teszta

Teszta

Új vendég

• Fórumtag
  • 7 hozzászólás

Közzétéve 2010 augusztus 11. - 19:47

Sziasztok! Már egy ideje olvasgattam a fórumot és most úgy döntöttem én is regisztrálok :) Sajnos még az iskola padba töltöm legtöbb idõmet. Szerencsés vagyok mert van egy pacim :) Akit mindennél jobban szeretek :) Még 2 kis kutyus meg egy cica is boldogítja mindennapjaim :) Azt hiszem ennyi lenne :)

#4062 nuttella

nuttella

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 719 hozzászólás

Közzétéve 2010 augusztus 12. - 14:07

Szervusz, Teszta.. :)

#4063 Ernest

Ernest

Tele van a levelesládája

• Fórumtag
  • 13.706 hozzászólás

Közzétéve 2010 augusztus 12. - 14:26

Ló, kutya, macska, fórum... az elsõ három a fontos. :)

#4064 Maya110

Maya110

Új vendég

• Fórumtag
  • 4 hozzászólás

Közzétéve 2010 augusztus 28. - 22:59

Sziasztok!

Ha már ennyire "belelendültem" a fórumozásba, bemutatnám szerény személyemet. :D A nevem Agócs Renáta, de mindenkinek csak Reni vagy Maya. ;) 1996. 03. 20. óta vagyok a világ és az ismerõseim terhére. :D Amióta az eszemet tudom, lovas vagyok. :) Legelõször a Gaál Kata lovardába jártam rendszeresen, Rákóczifalvára, és ott tanultam meg mindent igazán. 8 éve volt,hogy elõször ültem nyeregben. :) Azóta volt egy magyar félvér heréltem, Báró. Akit érdekel..
Báróval 2008-ban
Azóta történt egy balesetem,és eladtuk...de a lovaglást,hála Katáéknak,nem hagytam abba,ugyanolyan nagy szerelemben vagyok irántuk. Gazdája vagyok még egy lüke bernipásztor kutyusnak, Dorkának, és egy szintén csúcs tengerimalacnak,Bogyónak. (képet a tengerimalac,és bernipásztor kutyus topicban találtok,ha valakit érdekel). Rákóczifalván élek, Szolnokra járok iskolába, vidám természetûnek és hülyének tartanak. :D :gm:
Nos,ennyi lenne. Hopp,egy kicsit hosszú lett...remélem,nem gond! :ang:
Befejezésül: Ez lennék a fogadott húgommal :) (természetesen a magasabbik vagyok :gm: )

Üdv mindenkinek!

#4065 balhes

balhes

Új vendég

• Fórumtag
  • 11 hozzászólás

Közzétéve 2010 december 5. - 4:21

hali!én barbie volnék(spanoknak inkább haia).van egy 12éves arab félvér kancám,balhés. rólunk azt hiszem ez a vidi és a hozzá írt description mesél a legtöbbet.neck reining,kérlek nézzétek meg és véleményezzetek.köszi.
[/url]

#4066 jeansgirl

jeansgirl

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 160 hozzászólás

Közzétéve 2010 december 8. - 10:11

Sziasztok Kedves Fórumosok!!! Talán a bemutatkozással illett volna kezdenem, de hátha mégsem követtem el nagy hibát, hogy engedve az érzéseimnek a Miért??-be írtam elõször. Szóval, az igazolványomban szereplõ nevem Paplukács Etelka, a családtagjaim és a barátaim, sõt a fõnököm is Etinek szólit, a kolléganõim pedig Jeansgirlnek, hát innen a nevem. A korom meg talán nem is lényeges (38, de ha ezt valaki fel meri használni a jövõben ellenem, 'biz isten' megkeresem és leverem karónak). Szeretem a természetet és az állatokat, és valami különleges vonzódást érzek a lovak iránt, ezt az érzést nem tudom megmagyarázni, de úgy gondolom, hogy ezen a helyen nem is kell. A családomban senki nem osztozik velem eme vonzalmamban, sõt sokáig úgy gondolták, hogy ezt egy idõ után én is ki fogom nõni, de hát tévedtek, és ha már eddig nem sikerült, már aligha fog. Saját lovaink régen voltak, és csak rövid idõre, úgy 10 éves korom után kerültem közelebbi kapcsolatba lovakkal az öcsém apukája révén (neki volt két gyönyörûséges pacija), és 13 éves voltam, amikor Õ elõször megbetegedett, felkészítettek az orvosok minket, hogy egy nagy mûtétre készüljünk, ami sok korházi tartózkodással jár majd a számára, így mérlegelni kellett, hogy mit is fogunk tenni. Mivel nem a tanyán laktunk, hanem egy picike faluban, így sok szervezést vett igénybe, hogy a valaki kimenjen etetni reggel, és valaki délután, és a háznál is el legyenek látva a jószágaink, hiszen még iskolába jártunk. Elõször is sürgõsen csökkenteni kellett a jószágok számát, így elsõ körben felmerült a Lovak eladása. Anyukám nem válallta az ellátásukat, bár tudta, hogy én nagyon ragaszkodnék hozzájuk, de meggyõztek, hogy a hozzánemértésbõl nagy baj is történhet, itt nem elég csak a szeretet, érteni kell hozzájuk, így hát eladták Õket. Még meghírdetni sem kellett, mert így is egymást verték a vevõk értük, pedig csak a tejházban említette meg az öcsém apukája, hogy eladja Õket. Eladott még két fejõs tehenet is, mert azokat sem tudtuk megfejni, és maradtak a hízómarhák, az anyakocák a malacokkal és pár hízó, kutyák, macskák. Szerencsére a mûtét akkor még jól sikerült, és az öcsém apukája gyorsan gyógyult, a felépülése után a lovak árából vett egy autót, ami ugyan nagyban megkönnyítette az életünket, de bennem azért maradt egy hiányérzet. Sokáig reménykedtem abban, hogy majd lesznek még lovai/lovaink, hiszen sok szerszámot meghagyott, és egy nyerget sem adott el sokáig, sõt a szán is sokáig megvolt, a száncsengõt mind a mai napig õrizgetem. Néha megrázom, és az eszembe jut, amikor állig beburkolózva a nagy hóban suhanunk a földutakon, és a tejszerû ködben csak a száncsengõ csodálatos zenéjét hallom, aláfestésként a lópatkók hangjával, ahogy a havat tapossák. Milyen szép is volt, és milyen borzató régen... :hupp: ...de van egy álmom, és ezt soha senki nem veheti el tõlem, és ki tudja, talán egyszer még valóra válik, szóval szeretnék egy lovaspanziót vezetni, egy olyan szabadidõközpont jellegût, már aprólékosan elterveztem mindent. Önfenntartásos lenne, a konyhára a zöldség, gyümölcs és nagyrészét mi állítanánk elõ, a fúrt kútból nyernénk a vizet, napkollektorok segítségével tennénk gazdaságosabbá az energia felhasználást. (Aki ennek olvasása közben a fejét fogja, hogy na persze ez így is megy, annak ismét megemlíteném, hogy ez egy álom) Lennének lovaink, és kicsik és nagyok jöhetnének lovagolni, ismerkedni a lovakkal, a lovak körüli munkával. Hja, de ehhez rengeteg pénz kellene, vagy egy nagyobb összegû lottónyeremény vagy a barátnõim azt szokták mondani, hogy a cél szentesíti az eszközt, és õk már régóta mondogatják, hogy ilyan hanggal már milliomos lehetnék. Na persze nem énekelnem kellene, mert fa hangom van, hanem õk a telefonszexre gondolnak, szerintük abból lehetnék símán milliomos mára, bár azon erõteljesen gondolkodom, hogy egyáltalán barátok-e az ilyenek... Kellett nekem elárulni nekik, hogy milyen ajánlatokat kapok egy egy telefonáló pasastól, most már ezen lovagolnak, nade sebaj ennyit még kibirok, és a bajban mindig számíthattam rájuk, így mégis megtartom Õket. Jók lesznek majd dolgozni a panzióban... :D Kezdetnek azt hiszem ennyi elég lesz, bár lehet, hogy már így is egy kicsit túlfeszítettem a húrt ezzel a bemutatkozóval :dev: Azért puszi mindenkinek: Jeansgirl

#4067 szellõcském

szellõcském

Új vendég

• Fórumtag
  • 2 hozzászólás

Közzétéve 2010 december 8. - 18:05

Hát azt hiszem mielõtt bárhova is írnék bemutatkozom.(A helyesírásomért elõre is elnézést kérek, sosem voltam jó belõle.)Petrának hívnak, legalábbis a születésemkor így hívtak...Azóta sok név ragadt rám a nagyszüleimnek Lujza,anyunak Petrus,apunak Hercegnõm a barátaimnak Csubi. Csubakka vagy Csúúb. , de inkább maradjunk a Csubinál =). 1,5 évtizede boldogítom lóimádatommal és bolondságaimmal a Pécs környékieket. Alapvetõen kedves, barátságos, életvidám lány vagyok, aki imádja a családját, barátait és persze a lovakat, de õk inkább a barát kategóriába tartoznak. 2 éve kezdtem rendszeresen lovagolni, elõtte lovastáborokban tanultam(8éves koromtól), szóval volt mit javítani a lovaglási stílusomon, ezért minden tiszteletem az edzõimé akiknek rengeteget köszönhetek, és persze drága,egyetlen és utánozhatatlan Szellõcskémnek.Õ nem a saját lovam tulajdonilag, csak lélekben(sajnos).Amúgy õ egy gyönyörû szép(szerintem, mások szerint kevésbé) kisbéri félvér,14 éves, kicsit dagi, és makacs de így szeretem. A teljes neve Széplak XIII. Szellõcske, és hála neki megszerettem ezt a fajtát és ma már nagyon sokat tudok róluk, de még nem eleget. A fórumra azért jöttem, hogy nálam tapasztaltabb lovasoktól tanuljak, mert még bõven van mit tanulnom, ezért leginkább olvasgatni fogok, de néha írni is =D. Hát szerintem ennyi, aki szeretne esetleg megismerni, vagy bármilyen témában tapasztalatot megosztani velem az írjon magánt, nem harapok =D.

#4068 Filly

Filly

Biodegenerált

• Főmoderátor
  • 8.075 hozzászólás

Közzétéve 2010 december 8. - 18:17

Üdv néktek, újak! :ang:

#4069 ronalora

ronalora

Új vendég

• Fórumtag
  • 4 hozzászólás

Közzétéve 2010 december 20. - 20:37

Sziasztok! Huh, már néhány hónapja olvasgatom a fórumot, de csak most szántam rá magam, hogy regiszráljak... Ezen a nyáron volt a hatodik éve(9 évesen), hogy intenzíven lovagolok. A környékünkön nincsenek csúcs-szuper edzõk, ezért be kellett érnem, hogy az elsõ évben kicsaptak a lóval a karámba és csináljak amit akarok. Ez egy darabig igy ment, azután váltottam egy olyan emberre, akinek már volt valamennyi fogalma a lovaglásról... Sok kezes/kezelhetetlen pacit kipróbáltam, de mindig is a ''rossz fiúk'' vonzottak. :D 3 év körbe körbe karámozás után már nagyon vágytam egy kis izgalomra, adrenalinra és szerencsére megismertem egy fiatalembert, akinek volt egy tanyája, 3 lova és rengeteg terve. Volt egy helyes kis kancája(Liza), aki imádta a versenyzést, a szabadságot és utálta a karámot. Nekem meg pont erre volt szükségem! Nagyon megszerettem a lovacskát, olyan bolond volt mint én. A barátnõmmel állandóan kint lógtunk a tanyán és csak terepre mentünk. Szerintem Liza tanitott meg igazán lovagolni, és a lovak szemszögébõl nézni a világot. Ezen a nyáron kaptunk egy óriási lehetõséget! Anyukám egyik barátja felajánlott nekünk egy paccot, viszonylag jutányos áron. A szüleim nem voltak elragadtatva, de én (fogalmam sincs hogy) meggyõztem õket, vegyük meg. Persze ne gondoljátok, hogy elkényeztetett kis fruska vagyok, mert a tanulmányi eredményeim is hozzájárultak a saját lovacskához. Nem láttuk, nem tudtuk milyen a természete, de elfogadtuk. Tudom, nagyon necces dolog, de abban a szituban nem érdekelt. Mivel nincs a közelben olyan tanya, amelyik vállal bértartást, ezért a mi pálinkafõzõ házunkat alakitottuk át istállóvá! :P Juniusba hozták is, egy 3 éves lipicai kancát, Dollyt, aki nem volt betörve. Már a megérkezése estéjén bújt hozzám, hogy simizzem, és a régi gazdája elégedett volt velem. Nem tudtam mibe vágok bele! Szerintem még kantár sem volt a fején. A barátságunk kezdete kicsit rázós volt, de egy profi edzõ segitségével, aki 1 hétig tanitott minket, már simán mennek az alapok. Most egyenlõre ennyi, aki akar irjon bátran, nem harapok! ;)

#4070 Bozót

Bozót

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 87 hozzászólás

Közzétéve 2011 január 25. - 1:01

Úgy látom kevés itt az új hús (vagy csak nem jönnek be bemutatkozni :P Sziasztok! Nagy ló- és kutyaimádóként most jutottunk el oda a férjemmel (és a gyerkõcökkel), hogy saját lovunk legyen. Õsszel vettük meg Jázmint, a 10éves kancát aki nóniusz, magyar félvér és telivér õsökkel büszkélkedhet, de a legfontosabb, hogy nyugodt, könnyen lovagolható, de nem életunt jószág. Kb 3hete haza is hoztuk õt és egyelõre úgy tûnik, jól beilleszkedett a családba (apa-anya-két gyerek-4kutya-3birka-1kecske ;) Kijárunk vele terepre a környéken (egyelõre nem mentünk túl messze, de szerencsére a község szélén lakunk, a ház mögött erdõ) illetve a 4 és 6éves gyerekeim "lovagolják" futószáron. Okosodni, információt cserélni és élményeket megosztani (és másokét olvasni) jöttem ide elsõsorban. B.

#4071 rongyo

rongyo

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 830 hozzászólás

Közzétéve 2011 január 25. - 9:38

Légy üdvözölve minálunk! Remélem sok szép órát fogtok eltölteni egymással Jázminnal! :)

#4072 Imi001

Imi001

Új vendég

• Fórumtag
  • 11 hozzászólás

Közzétéve 2011 február 15. - 12:26

Üdv mindenkinek! Imi vagyok Piliscsabáról. Kb 7 éve lovazok hivatásszerûen. Szép napot nektek!

#4073 RIDERMAN

RIDERMAN

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.211 hozzászólás

Közzétéve 2011 február 16. - 13:33

Üdv az újonnan érkezetteknek! :ang: Üdv a klubban! :D Üdv :kv:

#4074 Pepike

Pepike

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 141 hozzászólás

Közzétéve 2011 február 18. - 10:30

Sziasztok. Juhász Csaba vagyok 1972-ben születtem, egy szabolcsi községben lakom.A lovak és állatok szeretete visszanyúlik gyerekkoromra/mióta emlékezetem van/ mindig kutyák és lovak között éltem. Az elsõ saját lovamat 1997-ben sikerült megvásárolni õ egy Kisbéri volt /volt mert 2010-ben átköltözött a fényes legelõkre/ jelenleg is Kisbéri és Lipicai lovaim vannak. Hála Istennek a munkám is részben kötõdik az állatokhoz/93-tól kábítószer-keresõ kutyával dolgozom/,családomban is mindenki szereti a lovat,kutyát.De gondolom ezt ti is tudjátok hogy ezt az életformát csak így lehet boldogan élni.Egyenlõre ennyit, mindenkinek további szép napot.

#4075 ori

ori

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 5.916 hozzászólás

Közzétéve 2011 február 18. - 11:00

Újabb egyenruhás a csapatban. :kir: Üdv a Hajdúságból, remélem, a kisbériben is aktív leszel.

#4076 Rori

Rori

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 36 hozzászólás

Közzétéve 2011 március 14. - 14:54

Hát sziasztok :) 21 éves vagyok, költözõben Egerbe. Gyerekkorom óta imádom a lovakat, de a szüleim nem igazán támogatták az elképzelést, hogy lovagolni járjak (vagy nem voltam elég makacs, ki tudja). Felkerültem Pestre egyetemre, ott is nézelõdtem, de nem igazán mertem belevágni, nem ismertem ki magam, meg pénzügyileg sem voltam eleresztve... Most váltok sulit, volt idõm dolgozni (és még lesz is), úgy döntöttem, most már belevágok a lovaglásba. Azt hiszem, lovagolni megtanulni sosem késõ :) Nagyon régi és nagy álmom ez, remélem, sikerül végre. Egyelõre idejöttem kérdezõsködni, egri lovasokat összegyûjteni, olvasgatni, de szeretnék minél elõbb lovak közelébe jutni! Egyébként fotózok, eddig ezt is hanyagoltam, de most konkrétan ezzel szeretnék dolgozni.. Hát nem egyszerû három év után elõrõl kezdeni mindent, de valahol el kell kezdeni :) Azt hiszem, nagyvonalakban ennyi :)

#4077 robertbereczki

robertbereczki

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 30 hozzászólás

Közzétéve 2011 március 14. - 16:05

Sziasztok! Engem Robinak hívnak és csak ma tudok elõször hozzászólni bármihez is a regisztráció óta. Én Kartalon lakom, 28 éves vagyok és Gödöllõn a Monarchián tanulok lovagolni.Az oktatóm Fogd Eszter (ajánlani tudom-fiatal-csinos-türelmes) Tavaly nyáron ültem elõször lovon, aztán egy fél év kihagyás után kezdtem újra lovagolni. Elõször Domony-völgyben a Szellõ-tanyán,most Gödöllõn lovagolok. A lelkesedésem a lovaglás és a lovak iránt elég nagy. Verseny céljaim nincsenek, csak szeretnék terepen lovagolni minél többet jó társaságban és szép környezetben. Nyitott és közvetlen ember vagyok. Szeretek a szabadban lenni és túrázgatni-kirándulni. Egerbe jártam fõiskolára és földrajz szakon végeztem. Ha bárkinek kérdése lenne hozzám, szívesen válaszolok. Szép napot és kellemes idõtöltést kívánok mindenkinek itt a fórumon és a lovardákban is!

#4078 N.C.

N.C.

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 4.563 hozzászólás

Közzétéve 2011 március 16. - 15:33

-Legyetek üdvözölve! :ang: (Robi! Bocs,hogy rögtön lenyúllak :hupp: )

#4079 Fõnix

Fõnix

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 753 hozzászólás

Közzétéve 2011 március 16. - 17:52

Sziasztok!

Engem Robinak hívnak és csak ma tudok elõször hozzászólni bármihez is a regisztráció óta. Én Kartalon lakom, 28 éves vagyok és Gödöllõn a Monarchián tanulok lovagolni.Az oktatóm Fogd Eszter (ajánlani tudom-fiatal-csinos-türelmes) Tavaly nyáron ültem elõször lovon, aztán egy fél év kihagyás után kezdtem újra lovagolni. Elõször Domony-völgyben a Szellõ-tanyán,most Gödöllõn lovagolok. A lelkesedésem a lovaglás és a lovak iránt elég nagy.
Verseny céljaim nincsenek, csak szeretnék terepen lovagolni minél többet jó társaságban és szép környezetben.
Nyitott és közvetlen ember vagyok. Szeretek a szabadban lenni és túrázgatni-kirándulni. Egerbe jártam fõiskolára és földrajz szakon végeztem.
Ha bárkinek kérdése lenne hozzám, szívesen válaszolok.
Szép napot és kellemes idõtöltést kívánok mindenkinek itt a fórumon és a lovardákban is!

Szia,Kartalon lakik egy pupák pék :gm: bár régen hallottam róla,de szerintem vele,velük tudnál lovagolni terepen,és ha bírod a kiképzést akkor egy jó társaság is :D
Ha megtalálod (nem kisdarab ember) hivatkozz rám nyugodtan,hogy én ajánlottam a társaságát,még egy kis segítség,westernben nyomja a ló hátát :dev:
Üdv itt.

#4080 Aniko

Aniko

Törzsvendég

• Főmoderátor
  • 6.637 hozzászólás

Közzétéve 2011 március 16. - 18:06

Tényleg, mi lehet Amigóval?