Ugrás a tartalmakhoz

Fotó

Bemutatkozás

• Please log in to reply
4234 válasz a témához

#4001 juice

juice

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.137 hozzászólás

Közzétéve 2010 február 24. - 12:43

Héló, mi lesz a dohányommal emberek, már rohadtul rágyújtanék!

elõbb adjál pénzügyi tanácsokat :D

#4002 Saby

Saby

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 4.953 hozzászólás

Közzétéve 2010 február 24. - 12:44

a pénze meg mindenkinek magánügy.

Itt a lényeg...

#4003 vezer

vezer

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.615 hozzászólás

Közzétéve 2010 február 24. - 12:57

ahhoz hogy pénzügyi tanácsadó a Tünde,elég bátran mer ebben az országba 3-4-évre elõre tervezni :D Európába vagy hol? mûködnek ezek a lovas komplexumok,az nem azt jelenti hogy Magyarországon is fog,fõleg ilyen fizetések mellett.Itt szerintem ebben az országban sem pénzes ember sem pedig lovas sincs sok.De aztán én nem értek hozzá,meg sokjegyû fizetésem sincs. :D

#4004 Cavalier

Cavalier

Mirage :)

• Admin
  • 6.369 hozzászólás

Közzétéve 2010 február 24. - 13:36

Ha tovább folytatjátok az offolást úgy jártok mint a román hekker:

http://napirajz.hu/a...10/GUMIPOKOZVA/

#4005 Fõnix

Fõnix

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 753 hozzászólás

Közzétéve 2010 február 24. - 14:01

:hu: Ejnye Cav,de felszívtad magad :huh: :gm: Bár bemutatkozásnak sem utolsó,csak a mihheztartásvégetthogykiazúratopickban :dev:

#4006 Csapos

Csapos

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.544 hozzászólás

Közzétéve 2010 február 24. - 19:53

tipara - Gazdasági szakértõként súgom meg neked,....
.... való résztvétel 0-ról indulva is x számjegyû jövedelmet jelent! Ez van. Pont.

Ez gazdasági szakértõként komoly kijelentés.
0-ról, x számjegyig. :gm: :D

Viszont ha rá hallgattok, eljuthattok 0-ról zs -ig is :D

#4007 QuarterSister

QuarterSister

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.449 hozzászólás

Közzétéve 2010 február 25. - 5:50

Héló, mi lesz a dohányommal emberek, már rohadtul rágyújtanék!

Foltos.. tanulj egy kis etikettet ..
Elobb sorban mindenki bemutatkozik.. utana ra lehet gyujtani :D

#4008 Robi

Robi

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 5.806 hozzászólás

Közzétéve 2010 február 25. - 7:42

f(x) értelmezési tartománya -∞-tõl +∞-ig tart (lovaknál elég a természetes számok halmaza), de milyen értékkészlet tartozik hozzá? f(x)=?

#4009 Cavalier

Cavalier

Mirage :)

• Admin
  • 6.369 hozzászólás

Közzétéve 2010 február 25. - 8:54

f(x) értelmezési tartománya -∞-tõl +∞-ig tart (lovaknál elég a természetes számok halmaza),
de milyen értékkészlet tartozik hozzá? f(x)=?

Arany, gyémánt, készpénz, drága lovak. :D

:hu: Ejnye Cav,de felszívtad magad :huh: :gm:

Bár bemutatkozásnak sem utolsó,csak a mihheztartásvégetthogykiazúratopickban :dev:

Dehogy szívtam fel, pojjénkodok csak. :D

#4010 ori

ori

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 5.916 hozzászólás

Közzétéve 2010 február 25. - 9:06

A gazdasági szakértõk inkább a statisztikában jártasak, mint az analízisben. Amúgy meg számomra nem tûnik egy egzakt tudománynak. A gazdaságiszakértés, nem a matek. Annyit azért sejtek, hogy x ≥ 6. Az engem is érdekelne, hogy milyen irányú, célú kiképzés az, amelyet pont frízekkel lehet a legmagasabb színvonalon megvalósítani. Szépek, mutatósak, de hirtelen egy szakág se jut eszembe, amiben nagyot alakítanának.

#4011 Sweet Silver

Sweet Silver

Új vendég

• Fórumtag
  • 21 hozzászólás

Közzétéve 2010 február 25. - 11:44

Sziasztok! Nem rég regisztráltam erre az oldalra. Hát itt az ideje, hogy bemutatkozzam! :) 21 éves lány vagyok. Lovam sajnos még nincs, de rendszeresen járok a barátaimmal lovagolni egy ismerõsünkhöz. Kiskorom óta rajongok a lovakért! Most Budapesten élek, hétvégén meg egy Siófok melletti falucskában, ahol majd egyszer a leendõ lovaimat szeretném tartani. :) Hát egyelõre ennyi! Üdv: Sweet Silver

#4012 Foltoscsikó

Foltoscsikó

Alvó forradalmár

• Fórumtag
  • 792 hozzászólás

Közzétéve 2010 február 26. - 20:58

Sziasztok!
Nem rég regisztráltam erre az oldalra. Hát itt az ideje, hogy bemutatkozzam! :)
21 éves lány vagyok. Lovam sajnos még nincs, de rendszeresen járok a barátaimmal lovagolni egy ismerõsünkhöz. Kiskorom óta rajongok a lovakért! Most Budapesten élek, hétvégén meg egy Siófok melletti falucskában, ahol majd egyszer a leendõ lovaimat szeretném tartani. :)
Hát egyelõre ennyi! Üdv: Sweet Silver

Ez nem szép dolog. Le sem írod, mennyit keresel? :D

Foltos.. tanulj egy kis etikettet ..
Elobb sorban mindenki bemutatkozik.. utana ra lehet gyujtani :D

Addig én megõszülök. Olyan vagyok, mint az olajfalók, tiszta levegõn enyhén rosszul leszek. :D

#4013 SNAKE

SNAKE

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 206 hozzászólás

Közzétéve 2010 február 26. - 21:33

Engedjétek meg, hogy bemutatkozzam. Nevem Leokádia, 6 diplomám van, 4 nyelvvizsgám. Igaz, ezeket többnyire az ecserin és a rákóczy téren szereztem. naponta keresek annyit, mint Tünde, de hát ugye ez titeket nem érdekel, mertt alovakat szeretik ugye,? Vagy lelövik? Mindegy. Utáloma dijvonaglást, a beképzelt ugrósokat, a sznob weszkósokat is, de persze senki sem tökéletes, csak én. Mivel ti biztos nem tudtok ügy lovagolni, meg persze nem is érthettek a lovakhoz, meg mindenhez, mint én 6 diploval, megengedem, hogy néha hozzámszóljatok, de csak akkor, ha én ráérek. U.i. pénzt senkinek nem adok kölcsön.

#4014 zauberpferde

zauberpferde

Törzsvendég

• Kizárt tag
  • 66 hozzászólás

Közzétéve 2010 március 1. - 17:08

Üdv! Akkor hát én is bemutatkozom röviden, már csak azért is, hogy a fikák süllyedjenek! 33 éves hím vagyok, igazi álmodozó, egy kicsit különc. Az Atomkutató Intézetben dolgozok, de szívesebben költöznék vidékre, vezetnék egy szép kis lovasfogadót... hát erre még várni kell, de talán megkapom majd a 40. szülinapomra magamtól. Addig is én vagyok vendég ilyen helyeken - bár meg kell mondjam, szörnyû, hogy némelyik hogy néz ki (mint a cigányputri.) A lovon kívûl harmonikázni tanulgatok (egészen pontosan concertinázni.) Ennyit így hirtelen, majd írogatok, oszt' abból megtudhatjátok a többit. Ha meg netán valakinek kedve volna privit küldeni, egy percig se habozzon! Zauberpferde (ilyen szó nincs, de majdnem olyan jó kimondani mint hogy schlafzimmerkonduktor... de ezt csak a németesek tudhatják.)

Edited by zauberpferde, 2010 március 1. - 17:10.

#4015 Dana

Dana

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 130 hozzászólás

Közzétéve 2010 március 1. - 17:27

Miért és mirõl küldjünk privit? :huh:

#4016 PozitívFeri

PozitívFeri

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.511 hozzászólás

Közzétéve 2010 március 1. - 17:54

hogy mekkora csöcsetek és seggetek van (általánosságba értendõ). ha jó, akkor kaptok kólát :D :D

#4017 juice

juice

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.137 hozzászólás

Közzétéve 2010 március 1. - 18:00

és a lelkünk meg az intellektusunk? :D

#4018 Szabina91

Szabina91

Új vendég

• Fórumtag
  • 10 hozzászólás

Közzétéve 2010 március 1. - 18:11

Sziasztok! Bemutatkozásként annyit, hogy egy 12 éves gyermekem van, jelenleg várandós elsõ unokámmal, egyébként 19 éves vagyok. Szóval amit itt nyögdécselek az az, hogy van egy vemhes kancám :) 4 éve kezdtem el komolyabban lovazni, elõtte csak ilyen elérhetetlen dolog volt számomra, olyan kis rózsaszín álom, de mára ez a kõkemény valóság. Szeretek nagyon a lovakkal foglalkozni, mindegyik más, mint mi emberek is ;) Na nem nyújtom nagyra a dolgot... mint lovazást hobbiként csinálom, járok hagyományõrzõ rendezvényekre, lovagoltatgatok stb...zajlik az élet:) Most pedig egy kis tenyésztésre adtam a fejem:) Hát ennyit így hirtelen.

#4019 PozitívFeri

PozitívFeri

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.511 hozzászólás

Közzétéve 2010 március 1. - 18:19

kit érdekel az?? :D

Sziasztok!
Bemutatkozásként annyit, hogy egy 12 éves gyermekem van, jelenleg várandós elsõ unokámmal, egyébként 19 éves vagyok.

na...esse semmi... :huh:

#4020 LANDGRAF

LANDGRAF

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.722 hozzászólás

Közzétéve 2010 március 1. - 18:38

:D :D :D naaaaaaaaaaaaaaaa ne essünk túlzásokba! :D :D :D

#4021 juice

juice

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.137 hozzászólás

Közzétéve 2010 március 1. - 18:46

naaaaaaa :D legalább az egyiiiiiiiiik :D a csúnya lányoknak is kell remény ;)

Edited by juice, 2010 március 1. - 18:55.

#4022 QuarterSister

QuarterSister

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.449 hozzászólás

Közzétéve 2010 március 1. - 18:56

naaaaaaa :D legalább az egyiiiiiiiiik :D a csúnya lányoknak is kell remény :D

Juice, Landgraf azoknak csak akupunkturas kezelest ad , a masszazs elmarad :gm: :D

#4023 LANDGRAF

LANDGRAF

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.722 hozzászólás

Közzétéve 2010 március 1. - 20:35

Juice, Landgraf azoknak csak akupunkturas kezelest ad , a masszazs elmarad :gm: :D

hm...Te választhatsz! :D

A csúnya lányoknak,ha ugyan vannak ilyenek,mert a tapasztalataim szerint van összefüggés az elfogyasztott alkohol mennyisége és minõsége valamint a lányok szépsége tekintetében, a plasztikai sebészt ajánlom! :)

#4024 Rosinante

Rosinante

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 7.081 hozzászólás

Közzétéve 2010 március 1. - 21:17

Üdv!

Üdv itt. Kihíztad a másikat? :)

#4025 zauberpferde

zauberpferde

Törzsvendég

• Kizárt tag
  • 66 hozzászólás

Közzétéve 2010 március 2. - 20:54

Üdv itt. Kihíztad a másikat? :)

Milyen másikat???

#4026 Evi+Mágus

Evi+Mágus

Új vendég

• Fórumtag
  • 23 hozzászólás

Közzétéve 2010 március 4. - 22:03

Sziasztok! Már bemutatkoztam egyszer régebben, de azóta elég sokminden megváltozott körülöttem, így úgy döntöttem ismertetem a jelenlegi helyzetet: Mágus nevû lovamat eladtam(tuk). De nem az elsõ bemutatkozómban írt dolgok miatt, mert azok kezdtek megoldódni, hanem anyagi okok miatt. (Igazából nem hiányzott az a pénz sehonnan, amit a lovamra költöttünk....)Ez volt a szüleim döntése, tetszett vagy sem.Ezekután megtanultam, hogy ha lovam lesz, akkor az csakis kizárólag az én tulajdonomban legyen, és én dönthessek a sorsáról. Most ugróleckéket veszek a Pápai Lovasban, ugyanis eddig ilyen téren nem voltam túl gyakorlott. Kezdem megszokni már ezeket az új dolgokat, de akárhányszor csak lovat látok,mindig elõjön az utolsó kép amit a lovamról láttam: a távolodó lószállítóból néz rám vissza hatalmas kérdõ szemekkel, hogy mi lesz ezután? :( Nemtudom hányadik gazdája voltam, de éreztem hogy azt gondolja: én is túladok rajta és elfelejtem, mint eddigi tulajdonosai. Szerettem volna ha legalább azt el tudtam volna neki magyarázni, hogy nem akartam tõle megválni...és nagyon sajnálom hogy ezt kellett tennem vele. :( Mondhatni eladták a lelkem a lóval együtt. Más ember lettem tõle.... Ezután megszületett a cél, ami erõt adjon és hajt tovább, bármi áron: saját kis lovas tanyát szeretnék létrehozni, ahova vissza szeretném venni az elsõ lovamat (ha megéri szegénykém és meg sikerül találnom) hogy hátralevõ idejét boldogan és úgy töltse el, ahogyan megérdemli.Mellé szeretnék venni egy pompás frízt, ami életem második legnagyobb álma. A spanyol típusu lovak szerelmese vagyok, a nagy rámájú, akciós mozgású, magas nyakillesztésû, temperamentumos, de mégis kezelhetõ lovaké. A másik nagy gyengém pedig a fekete. A fríz pedig mindezeknek megfelel-maga a tömör gyönyör számomra :)....Egyszerûen nekem (is) vannak teremtve. :) Más: nem szeretnék versenyszerûen tevékenykedni, a tereplovaglásért élek-halok. De a minõségi lovaglás a célom, és igyekszem mindent metenni ennek érdekében már több, mint 7 éve. És milyen igaz is az a tény, hogy minél többet tudunk meg a lovakról, annál inkább rájövünk, hogy még milyen keveset tudunk róla. Hát, most ennyi ami hirtelen eszembe jutott...Üdv mindenkinek (ismét), Evi

#4027 Saby

Saby

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 4.953 hozzászólás

Közzétéve 2010 március 4. - 22:08

Mondhatni eladták a lelkem a lóval együtt. Más ember lettem tõle....

Ezekután megtanultam, hogy ha lovam lesz, akkor az csakis kizárólag az én tulajdonomban legyen, és én dönthessek a sorsáról.

Ismerõs ;) Sok sikert a céljaidhoz!

#4028 Evi+Mágus

Evi+Mágus

Új vendég

• Fórumtag
  • 23 hozzászólás

Közzétéve 2010 március 4. - 22:32

Ismerõs ;) Sok sikert a céljaidhoz!

Köszönöm szépen :)

#4029 Viktoria933

Viktoria933

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 39 hozzászólás

Közzétéve 2010 március 5. - 11:35

Sziasztok! Úgy illik, hogy bemutatkozzam, hiszen 2 hónapja nyúzom már a frízeseket! :gm: :gm: Bélteki Viktóriának hívnak és a Mosonmagyaróvári egyetemen vagyok végzõs- egy ici-picit megkésve (mármint korbelileg). :eek: Ez most nagyon hülyén fog hangzani, de kisgyerek korom óta a lovak a mindeneim. :D Sajnos egészen 7 évvel ezelõttig nem volt lehetõségem igazi élõ pacc közelébe leledzenem. (kivéve azt a pár lovas sétát...) Tehát eljött hozzám az én fekete Hercegem, egy nóniusz személyében. :kir: Azóta a "kapcsolatunkat" sokan amolyan olaszos házasságnak nevezik! :gm: A kapcsolatban többnyire õ az :dev: én pedig az :ang: . 2007-ben újabb nóniusszal gyarapodott a "ménes" Kacola személyében. Mondhatnám, hogy a két lovacska a tanulás és a barátok teljesen kitöltik szegényes életemet. És nagyon igyekszem, hogy tényleg minél jobban tudjam ellátni a rám bízott állatokat. Ezen kívül már csak a családi gazdaságban kell helytállnom. Tudom, hogy késõn kezdtem el a lovaglást, de reményeim szerint azért egy "mezei" tereplovas még talán lehet belõlem. Õszintén, többre nem is vágyom! Nekem az a szabadság, kikapcsolódás, és nyugalom (már ha az öregfiú nem dinka :gm: ), hogy kint lehetek a két lóval terepen. Volt már pár összezörrenésem a barátaimmal, hogy miért nincs bennem elég ambíció a "bólyakerülgetõs" versenyekhez. Szerintem én nem erre születtem a Herceg meg pláne nem! :dev: A téma ezzel lezárva. ;) A legnagyobb (és persze legtitkosabb :ang: ) vágyam egy saját fríz ló, amire annyi az esély, mint, hogy megnyerem a lottó 5-öst-mivel nem is lottózom! :kir: Nem baj, erre mondják, hogy a remény hal meg utoljára! Avagy Dum spiro spero! Üdv!

Edited by Viktoria933, 2010 március 5. - 11:36.

#4030 NICSEVÓ

NICSEVÓ

Új vendég

• Fórumtag
  • 24 hozzászólás

Közzétéve 2010 március 30. - 22:42

Üdvözlök minden fórumozót .Bemutatkozom röviden:nevem:Nándor,korom.:MZ per x . Azért jöttem közétek mert szeretem a lovakat és itt találtam néhány olyan írást ,amibõl okulhattam a témák és a stílus szimpatikus.Jelenleg lovaim nincsenek ,mert az élet elsodort mellõlük. DE 1,2 év múlva olyan élethelyzetbe kerülök ,hogy újra lehetnek lovaim. / nem a kóterbõl írok) Addig is itt lovazom.

#4031 batista40

batista40

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 34 hozzászólás

Közzétéve 2010 április 7. - 19:33

Sziasztok! Röviden bemutatkoznék: Dani vagyok,14 éves Nagyon szeretem a lovakat fõleg a hidegvérûeket és a sodrottakat. Felnõttként lótenyésztéssel fogok foglalkozni.Azt vettem észre hogy a lovak jelenléte engem megnyugtat :D .Szerintem sokan vagyunk így. ;) Röviden ennyi,ha érdekel valami akkor írjatok. ;)

#4032 batista40

batista40

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 34 hozzászólás

Közzétéve 2010 április 7. - 21:30

(Az elözöt elrontottam tehát újraírom) Sziasztok! Röviden bemutatkoznék: Dani vagyok,14 éves Nagyon szeretem a lovakat fõleg a hidegvérûeket és a sodrottakat. Felnõttként lótenyésztéssel fogok foglalkozni.Azt vettem észre hogy a lovak jelenléte engem megnyugtat :D .Szerintem sokan vagyunk így. ;) Nincs lovam de szeretnék.A családommal mindig kalkulálok vmit hogy vegyenek. :D Területünk az van dögivel tehát jó helyük lenne. :kir: A legnagyobb vágyam lovak terén hogy 4 darab hidegvérû vagy sodrott MÉNT tartsak itthon. Elég hülye ötlet de szerintem meglehet oldani :gm: . Most ennyi de majd késöbb irok még

Edited by batista40, 2010 április 7. - 21:32.

#4033 gabi77

gabi77

Új vendég

• Fórumtag
  • 2 hozzászólás

Közzétéve 2010 április 9. - 20:37

Sziasztok! Születésem óta szeretem a lovakat.Van két welsz pónim.Érdekel minden ami loval vagy pónival kapcsolatos.Van egy hároméves kislányom,aki örökölte a loszeretetet. :)

#4034 Hehehe

Hehehe

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 695 hozzászólás

Közzétéve 2010 április 10. - 7:46

(Az elözöt elrontottam tehát újraírom)

Sziasztok!
Röviden bemutatkoznék: Dani vagyok,14 éves
Nagyon szeretem a lovakat fõleg a hidegvérûeket és a sodrottakat.
Felnõttként lótenyésztéssel fogok foglalkozni.Azt vettem észre hogy a lovak jelenléte engem megnyugtat :D .Szerintem sokan vagyunk így. ;)
Nincs lovam de szeretnék.A családommal mindig kalkulálok vmit hogy vegyenek. :D
Területünk az van dögivel tehát jó helyük lenne. :kir:
A legnagyobb vágyam lovak terén hogy 4 darab hidegvérû vagy sodrott MÉNT tartsak itthon.
Elég hülye ötlet de szerintem meglehet oldani :gm: .
Most ennyi de majd késöbb irok még

Ööö miért pont négyet? :D Amúgy üdv a fórumon!

#4035 Ernest

Ernest

Tele van a levelesládája

• Fórumtag
  • 13.706 hozzászólás

Közzétéve 2010 április 10. - 18:57

...Felnõttként lótenyésztéssel fogok foglalkozni.Azt vettem észre hogy a lovak jelenléte engem megnyugtat :D ..

Üdv a fórumon!
Gonoszságom miatt viszont hadd mondjam, fordítva lenne jobb. Ha a jelenléted a lovakat nyugtatná meg. :)

#4036 Saby

Saby

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 4.953 hozzászólás

Közzétéve 2010 április 10. - 19:19

Ööö miért pont négyet? :D

És miért pont sodrott méneket? :kir:

#4037 batista40

batista40

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 34 hozzászólás

Közzétéve 2010 április 11. - 8:40

Üdv a fórumon!
Gonoszságom miatt viszont hadd mondjam, fordítva lenne jobb. Ha a jelenléted a lovakat nyugtatná meg. :)

Errõl szerintem kérdezd meg õket xD :dev: :D
A szomszéd hapsi lovánál véglis ezt vette észre a családja :kir:

Hogy miért pont négy?
-Mert négyes fogatot szeretnék,meg rönkhúzóversenyekre járni,meg amit eltudtok képzelni. :yeah:

Hogy miért sodrott vagy hidegvérû?
-Mert szeretem a tömzsi izmos nagy lovakat. ;) :kir:

#4038 Saby

Saby

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 4.953 hozzászólás

Közzétéve 2010 április 11. - 8:48

És miért mének? :D

#4039 batista40

batista40

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 34 hozzászólás

Közzétéve 2010 április 11. - 8:56

És miért mének? :D

Ezt ne kérdezd. :gm: Van bennük valami plusz :ang:

#4040 Lindus0

Lindus0

Új vendég

• Fórumtag
  • 6 hozzászólás

Közzétéve 2010 április 11. - 18:17

Sziasztok! :) Timi vagyok csak azért Lindus a nevem mert az egyik kedvenc "lovamnak"-mert nincs sajna lovam ez a neve. 4 éve lovagolok és 13 éves vagyok.ugye az értetõdõ,h lány vok. ;) Pacifan96 barátnõje vagyok ha netán láttatok egy-két képen. :gm: Bõven ennyi. Majd írok :D