Ugrás a tartalmakhoz

Fotó

Maffia

Ez a téma archivált. Nem tudsz archivált témához hozzászólni. Ha szeretnéd újranyitni, keress meg egy moderátort, vagy admint.
5707 válasz a témához

#3961 tötõ Zsó

tötõ Zsó

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 12.966 hozzászólás

Közzétéve 2005 február 17. - 22:57

Nem százig Posted Image Pontosan 1337-1453-ig tartott.

#3962 Zsubaba

Zsubaba

Csendes Patak

• Fórumtag
  • 10.126 hozzászólás

Közzétéve 2005 február 17. - 23:02

November 7.

#3963 tötõ Zsó

tötõ Zsó

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 12.966 hozzászólás

Közzétéve 2005 február 17. - 23:35

Na, most hogy a Tudom mit tettél tavaly nyáron (rtl klub) c. filmben véget ért a lovas jelenet (elautózott egy karám mellett, és egy halvány, lókörvonalat lehetett látni :cool: ), elmegyek aludniU.I.: ANNNNYIra undorító annak a pasinak a keze.. azaz a kézre cseppet nem emlékeztetõ IZÉje ..böee

#3964 Steve79

Steve79

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 379 hozzászólás

Közzétéve 2005 február 18. - 9:12

Zsubé, jesszus :eek: nem csak 6000. hozzászólásodat nem ünnepeltük meg, hanem a maffiás 100 oldalt sem :eek: Ki is itt a felelõs mindezért? Posted Image A felelõsöket büntessük meg jól. Kezdjük Zsubabával :D

#3965 Guest_Ken Tacky_*

Guest_Ken Tacky_*
  • Guests

Közzétéve 2005 február 18. - 9:14

Hatezer??? :eek: Akkor inkább leteszik arról, hogy én legyek az fórumelsõ szószátyár :D Ezt mire beelõzöm... :eek:

#3966 Guest_Ken Tacky_*

Guest_Ken Tacky_*
  • Guests

Közzétéve 2005 február 18. - 9:21

Szellem apámnak meg utolag is Nagyon Sok Boldog Születésnapot Kívánok Posted Image

#3967 Xiren

Xiren

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 5.149 hozzászólás

Közzétéve 2005 február 18. - 10:43

Boldog szülinapot Szellem! Posted Image

#3968 Xiren

Xiren

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 5.149 hozzászólás

Közzétéve 2005 február 18. - 10:44

idézet:
Eredeti szerzõ: Zsubaba: November 7. [/QUOTE]De csak azért mert én is akkor születtem tongue.gif Posted Image

#3969 Szellemlovas

Szellemlovas

SUFNI

• Fórumtag
  • 1.145 hozzászólás

Közzétéve 2005 február 18. - 14:40

Jajj, drága családom!Nagyon szépen köszönöm a jókívánságokat. Posted Image Mindenkit üdvözlök, s minden jót kívánok nektek is.Nem sok idõm van netezni, de azért idõrõl idõre bekukkantok majd, hogy ellenõrizzem mit is mûveltek az én kis szívem-szottyával, ezzel a topic-al. :D Ami a 100.-ik oldal megünneplését illeti:legyünk már komolyak fiúk-lányok. Holmi száz oldalt még a földigiliszták súlytalanságban végzett párosodásának fõbb jellemzõirõl is lehetne írni. Posted Image Majd, ha megérjük az ötszázadik oldalt, olyan, de olyan Maffia-bulit szervezünk, hogy a csodájára járnak hetedhét országból. Posted Image

#3970 Zsubaba

Zsubaba

Csendes Patak

• Fórumtag
  • 10.126 hozzászólás

Közzétéve 2005 február 18. - 16:13

idézet:
Eredeti szerzõ: Steve79: Zsubé, jesszus :eek: nem csak 6000. hozzászólásodat nem ünnepeltük meg, hanem a maffiás 100 oldalt sem :eek: Ki is itt a felelõs mindezért? Posted Image A felelõsöket büntessük meg jól. Kezdjük Zsubabával :D [/QUOTE]Tötõn kell megtorolni az esetet, ugyanis õ indította a 100. oldalt és még csak észre sem vette! tongue.gif

#3971 Xiren

Xiren

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 5.149 hozzászólás

Közzétéve 2005 február 18. - 16:26

HHnak, Szellemnek meg hugomnak egy napon van a szülinapjuk, ez de jó! :D Tötõ kutatásán felbuzdulva én is beírtam a keresõbe a nevemet, íme az eredmény: [url="http://"http://www.ee.ust.hk/~eecao/"]Xiren, a professzor[/url] [url="http://"http://xiren.net/"]Xiren, az együttes[/url] [url="http://"http://www.viadesto.com/default.asp"]Xiren, a dream-team tagja[/url] [url="http://"http://xiren.deviantart.com/"]Xiren, a mûvészdiák mangarajzos :D [/url] [url="http://"http://www.bookfinder.com/dir/i/A_General_History_of_Earthquake_Studies_in_China/7030000994/"]Xiren, a földrengéskutató[/url] Bakker tudtam hogy le kellett volna védetni ezt a nevet, amikor eszembejutott Posted Image

#3972 tötõ Zsó

tötõ Zsó

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 12.966 hozzászólás

Közzétéve 2005 február 18. - 17:24

Szia Család!Zsubé, most hogy mondod, gyorsan átírtam a 100. oldal-indító hozzászólásomat :cool: Fázom,álmosvagyok,fáj a tüdõm.. lehet hogy Gyula látogatása várható? :rolleyes: Csaaaknem :D

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 10.954 hozzászólás

Közzétéve 2005 február 18. - 20:19

Nemtom, de engem ma meglátogatott egy vírusos e-mail tõled, tötõke! :cool: Még jó, hogy lekapcsolta a Norton. Azé ennyire ne utáljál! Posted Image

#3974 tötõ Zsó

tötõ Zsó

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 12.966 hozzászólás

Közzétéve 2005 február 18. - 20:24

Engem kerek két hete látogatnak a vírusos mail-ek, én nem küldtem semmit senkinek, annyiból áll a freemail-ezésem, hogy belépek, kitörlöm a sok undoríto telefon-guminõ-laptop-autó-roulette kéretlen reklámanyagot, elolvasom amit kaptam aztán kész. Kedvem sincs nagyon küldözgetni, ezektõl a "küldd tovább mert 10 évig szerencsétlen leszel" kategóriájú e-mailektõl meg egyenesen herótom van.Szal akkor bocs.

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 10.954 hozzászólás

Közzétéve 2005 február 18. - 20:29

Én nem azt mondtam, hogy szándékosan te küldted... :rolleyes: Ja, tényleg, jó, hogy írtad, én is jelezném azok felé, akik küldenek nekem is ilyen "küldd tovább mert 10 évig szerencsétlen leszel" kategóriájú e-maileket, hogy hagyják abba, mert mindet visszaküldöm nekik 50X!.. :-{

#3976 Guest_Ken Tacky_*

Guest_Ken Tacky_*
  • Guests

Közzétéve 2005 február 18. - 20:48

Xiren!Amit én kerestem multkor azt kihagytad :( [url="http://"http://www.nipp.com/content/XirenL.jpg"]ez[/url]

#3977 Steve79

Steve79

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 379 hozzászólás

Közzétéve 2005 február 19. - 12:28

Zsubé Posted Image és minden kedves Zsuzsannának Boldog névnapot! Posted Image Juhiii! Ma is letudtam egy újabb vizsgát, már csak 5 darab van. Posted Image /nemsokára megyek ki lovat szaglászni ;) /Apple-ék vajon odafagytak? :eek: Juc & Artin milyen volt a társkeresõs találkozó? Látatok újabb maffiatagokat? :D

#3978 Xiren

Xiren

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 5.149 hozzászólás

Közzétéve 2005 február 19. - 13:38

Remélem KT meg tudsz nekem bocsájtani! :D Boldog névnapot a Zsuzsáknak! Posted Image Tényleg, milyen volt a társkeresõtali?

#3979 tötõ Zsó

tötõ Zsó

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 12.966 hozzászólás

Közzétéve 2005 február 19. - 13:54

Hát azt emtom, viszont én most törtem össze a sótartót :D Összeszereltem tsóm szülinapi ajándékát, tökjó Posted Image Egy ilyen tévénézõ karosszékszerûséges emtommi.. najólmegaszontam Posted Image Jaaaa, és háromkor megyek ki a lovakhoz!! Posted Image :eek:

#3980 Zsubaba

Zsubaba

Csendes Patak

• Fórumtag
  • 10.126 hozzászólás

Közzétéve 2005 február 19. - 14:23

idézet:
Eredeti szerzõ: Steve79: Zsubé Posted Image és minden kedves Zsuzsannának Boldog névnapot! Posted Image [/QUOTE]Igen, mindenk Zsuzsannának boldog névnapot, de tudhatnád Steve, kedves, hogy én augusztusban tartom! ;) :D Posted Image

#3981 Apple

Apple

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 9.533 hozzászólás

Közzétéve 2005 február 19. - 19:11

Fú, ezt most nektek is elmesélem, nem csak Ficit traktálom ezzel msn-en :devUgye napok óta várom annak a bizonyos alelnök-fotósnak a hívását, hogy idõpontot beszéljünk meg. Én már annyira parázok ettõl, hogy még a táncpartneremet se hagyom ezzel békén (idõközben a legjobb -fiú-barátommá avanzsált), nem is értem, hogy bírta ki a hülyeségem :D Na, ma hazaértem Silveradoból, anyu azzal fogadott, hogy beszélt az ismerõse ezzel a fotóssal, hogy miavérvanmár, és mondta fotós, hogy nemsokára hív.Én tûkön ülve vártam, hogy megszólaljon a telefon (inkább ne szólaljon meg, mer fosok :D ), amioris eccercsak csörrcsörrcsörr. Megnézem, városi szám, számomra ismeretlen. úristenúristenúristen, most mi lesz, ez õ?! Felveszem, térdem remeg, próbálok komolysággal beleszólni:ÉN: -Halló, tessék?Õ: -Na mivan, céda*, aszitted, a fotósmuki hív, mi? -röhögés-ÉN: azanyádúristenitteköcsööööög! Szétcincállak, feltûzlek a kapufáracafatonként gombostûvel. Teeeee, szemét!Édes drága jó táncpartnerem hívott fel. Posted Image :mad: Posted Image *valamiért kialakult, hogy ez az átokverés így hív engem, merhogy van vagy' 4 Judit ismerõse

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 10.954 hozzászólás

Közzétéve 2005 február 19. - 19:23

Igen, az emberek nagy része ilyen. Addig jó, amíg nem komolyan csinálják, komoly dolgokkal...

#3983 Apple

Apple

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 9.533 hozzászólás

Közzétéve 2005 február 19. - 19:36

Áh, nem vettem a lelkemre, valahogy éreznem kellett volna, hogy a kis köccs megszivat, de most nagyon nem számítottam rá :D ps: valahogy szájzárat kéne szereznem a macskámra. 1 órája ordít, pedig van kajája, innije, alom meg tiszta. :mad:

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 10.954 hozzászólás

Közzétéve 2005 február 19. - 19:39

Tudom, én nem azért írtam, mert úgy tûnt, h a lelkedre vetted volna... Posted Image Macska: küggyem a kutyámat? ;)

#3985 Apple

Apple

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 9.533 hozzászólás

Közzétéve 2005 február 19. - 19:44

Neeeeeem :D Szeressükamakkáimat. Jéééé, most nézem, hogy be is fejezte a virnyákolást Posted Image minnyá küldök magánt néked.

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 10.954 hozzászólás

Közzétéve 2005 február 19. - 19:46

Na, biztos azért, mert megérezte a fenyegetést a részemrõl... Posted Image Küggyé. Posted Image

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 10.954 hozzászólás

Közzétéve 2005 február 19. - 19:57

Jaj, ma történt egy nagyon meglepõ dolog velem. Elõzményként tudni kell, h én nagyanyámmal nem tartom a kapcsolatot, igazából nem sok dolgot tud rólam (pl azt sem, hogy lovam van, vagy pasim), nem közlöm vele a dolgokat, és anyámék sem. Dumáltunk ma anyámmal, és mesélte, hogy valamelyik nap nagyanyám kérdezte tõle telefonban, h ugye nekem van ám barátom? Anyám mondta, hogy van, és kérdezte, h ezt honnan tudja nagyanyám. Na, az öreglány erre azt felelte, hogy ez bizony titok, nem árulja el, h honnan tudja! Posted Image Ez tök izgi, mert tényleg senki nem mondta el neki a családból, már persze a szûk családból, akik ebben érintettek... Kérdezte anyám, h látott minket, aszonta, nem. Az én nagyim a szupernagyi, tud mindent. Posted Image

#3988 Apple

Apple

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 9.533 hozzászólás

Közzétéve 2005 február 19. - 19:59

A kémnagyi :D

#3989 Steve79

Steve79

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 379 hozzászólás

Közzétéve 2005 február 20. - 11:43

Dé neked van Pasid? Posted Image Neked Urad és Parancsolód van :D :D :D :D jegyezd már meg ;)

#3990 Xiren

Xiren

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 5.149 hozzászólás

Közzétéve 2005 február 20. - 11:49

Dé! Arra még nem gondoltál, hogy Szellem a nagyid egyik embere? :D

#3991 Artin

Artin

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.886 hozzászólás

Közzétéve 2005 február 20. - 12:14

idézet:
Eredeti szerzõ: Steve79: Juc & Artin milyen volt a társkeresõs találkozó? Látatok újabb maffiatagokat? :D [/QUOTE]A partyt kár lett volna kihagyni meg kell mondjam. Nagyon jó volt! Posted Image (képek a társkeresõ topicban, ill enyémek a honlapomon a 2 videó kíséretében)Steve, Steve, Steve. Most nem azért, de a második kérdésedre igen nagy felelõtlenség lenne válaszolnom ily nyílvánosan. :D Hacsak nem fel akarjuk ásatni valaki kertjét. Posted Image [ Február 20, 2005, 11:14: Az üzenetet átszerkesztette: Artin ]

#3992 tötõ Zsó

tötõ Zsó

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 12.966 hozzászólás

Közzétéve 2005 február 20. - 12:36

A maffiás viccemet nem is olvastátok.. Posted Image Posted Image :D

#3993 Artin

Artin

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.886 hozzászólás

Közzétéve 2005 február 20. - 12:45

Hun van? Mihõl vah szoh? :confused:

#3994 tötõ Zsó

tötõ Zsó

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 12.966 hozzászólás

Közzétéve 2005 február 20. - 13:01

Vicc:-Apaa, azt mondják a suliban hogy mi maffiózó család vagyunk Posted Image -Jólvan, ne sírj kislányom, holnap bemegyek az iskolába, és elintézem.-Apaa, de úgy hogy balesetnek tûnjön!!

#3995 tötõ Zsó

tötõ Zsó

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 12.966 hozzászólás

Közzétéve 2005 február 20. - 13:42

Nem bírok leszállni bátyjám szülinapi joghurttortájáról :D :D :rolleyes: A tetején naranccsal és kivivel.... Najó, még egy szelet belefér :cool:

#3996 Artin

Artin

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.886 hozzászólás

Közzétéve 2005 február 20. - 14:32

idézet:
Eredeti szerzõ: tötõ Zsó: Nem bírok leszállni bátyjám szülinapi joghurttortájáról :D :D :rolleyes: [/QUOTE]Akkor szólj a ringlispílkezelõnek, hogy... Posted Image tongue.gif

#3997 tötõ Zsó

tötõ Zsó

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 12.966 hozzászólás

Közzétéve 2005 február 20. - 14:36

miért, nálatok a vursliban a ringlispílen volt torta is? Posted Image Én arra emlékszem csak, hogy minid felültem a lóra, és mintha vadászvágtában közlekednénk, csapkodtam a hátsóját hogy GYÍÍ GYÍÍÍÍ, családom többi tagja meg sûrûn körbenézve, ismerõsök után kutató, könnyes szemekkel röhögtek rajtam :D Fici már akkor is hülye volt :cool:

#3998 Artin

Artin

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.886 hozzászólás

Közzétéve 2005 február 20. - 14:51

Elhisszük! tongue.gif ;)

#3999 Apple

Apple

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 9.533 hozzászólás

Közzétéve 2005 február 20. - 16:35

Jaaaaajjjj, de jó volt a mai napom Posted Image 10-kor kezdõdött a tánc, de nem én lennék, ha nem néztem volna el az órát, és 9 helyett 8-kor indultam el... :rolleyes: Amikor erre rájöttem, leszálltam a villamosról a Fõvám téren, és egészen a suliig begyalogoltam a reggeli kellemes hûvösben. Hamar odaértem, kb. negyed óra volt az egész, de felfrissített a séta Posted Image Aztán elmentem a meki elõtt, épp néztem be az ablakon, hogy nyitva van-e, mert ha igen, akkor beugrom reggelizni. Erre kopog valaki bentrõl az ablakon, hát a tánctanárom volt az. Megörültem neki, legalább nem kell egyedül ücsörögnöm, úgyhogy megreggeliztem vele, és tök jót dumáltunk, még majdnem el is késtünk Posted Image Aztán nagyon hamar összesereglettünk a tesiteremben, hamar el is kezdtük a táncot, keringõvel kezdtünk. Mondjuk az elsõ öt percben rosszul lettem, mert valamiért hihetetlenül el kezdett égni a gyomrom, és aztán hányingerem is lett, de senkinek nem volt gyógyszere, de egy kis üdítõ segített (aztán a 2. órában már megint szarul lettem...). Olyan helyesek voltak az osztálytársaim, mindenki mondta, hogy tökjó lett a hajam, nagyon jól áll (sötétbarnás-vörösesre van befestve, meg a fodrásszal megtépettem egy kicsit, de csak annyira, hogy még tudjon belõle kontyot csinálni jövõ héten). A keringõ egész jól ment, bár Raymond (a partnerem) elég másnapos volt, úgyhogy nem nagyon volt a topon, de most elõször 3x egymás után ment a félfordulat,úgyhogy örömködtünk vala.Aztán osztálytánc, egyre jobban megy, de a végén kiálltam, mert nagyon szarul voltam.Tánc után meg páran beültünk a Richard's-ba, egy hangulatos kávézóba, és ott dumáltunk 12-tõl fél 3-ig, aztán mindenki észbekapott, hogy otthon leszkapsz, mert valamit megérezhettek a szülõk, és mindenkinek a lelkére kötötték (nekem is...), hogy tánc után nincs lógás, azonnal tûzés haza tanulni... :rolleyes: hát istenem, nagyon szarul ment a tánc, és 4 órán keresztül kellett gyakorolni Posted Image

#4000 Steve79

Steve79

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 379 hozzászólás

Közzétéve 2005 február 20. - 18:19

Apple és mi volt ebben a jó? Posted Image Ja értem már, szereted ha sajnálnak! Jó tanulást ;) Posted Image Fehéren feketén megmondom Posted Image , reggel volt egy kis idõm s arra gondoltam, hogy meglepem azt, akinek nem rég volt a születés napja. [url="http://"http://www.freeweb.hu/maisingatlan/magan/szellemlovas.JPG"]Boldog születésnapot utólag is Szellemlovas barátom [/url]. Kívánom, hogy még sokáig hozz ránk sok örömöt és vidámságot Posted Image Posted Image