Ugrás a tartalmakhoz

Fotó

Bemutatkozás

• Please log in to reply
4234 válasz a témához

#3961 Foltoscsikó

Foltoscsikó

Alvó forradalmár

• Fórumtag
  • 792 hozzászólás

Közzétéve 2010 február 23. - 16:14

Hoppá, még be sem mutatkoztam. Pintér Gábor vagyok, és jelen pillanatban nincs nálam annyi pénz, hogy vegyek egy zacskó dohányt magamnak.

#3962 Csapos

Csapos

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.544 hozzászólás

Közzétéve 2010 február 23. - 20:27

Isten hozott, Gábor!
Tudok kölcsönadni.... ;)

#3963 Foltoscsikó

Foltoscsikó

Alvó forradalmár

• Fórumtag
  • 792 hozzászólás

Közzétéve 2010 február 23. - 20:35

Ugyan. Már találtam itt valakit 5szörös fizetéssel. :D (dohányt, vagy pénzt? :confused: :D )

#3964 szomjas szamár

szomjas szamár

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.905 hozzászólás

Közzétéve 2010 február 23. - 20:45

hogy milyenek vagytok.....van aki barátokat szerezni jár ide! :D dicsekvõ, sznob, kocsog veszkósok!!! :dev: :kocc:

#3965 agrobe

agrobe

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 5.766 hozzászólás

Közzétéve 2010 február 24. - 10:33

olyan izééék vagytok, de tényleg. Most miért dicsekvés, ha valaki 5ször annyit? Én tízszer annyit keresek, mint a párom!!! (és harmadannyit se találok) és nagyon sikeresen vezetem a háztartást, és két projektet is szuperül végigcsináltam tegnap, mostam és főztem is. és nagyon tehetségesen szültem két egész gyereket. És több milló eurós beruházásokról teljesen szabadon és önállóan tudok álmodni is. Valaki tud kölcsönadni nekem is bértartásra? és bibibííí, nekem akkor is jobb... csak egy kicsit most hányok

Edited by agrobe, 2010 február 24. - 10:34.

#3966 Széphajnal

Széphajnal

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.862 hozzászólás

Közzétéve 2010 február 24. - 10:42

Én szeretnék paraszt lenni /néha sikerül,de még tanulnom kell/

#3967 agrobe

agrobe

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 5.766 hozzászólás

Közzétéve 2010 február 24. - 10:45

plakátold ki, hogy mennnnyire ,de mennyire nagyonszipiszupiübermega sikeres vagy. és kész, már rögtön paraszt is vagy. :)

#3968 ori

ori

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 5.916 hozzászólás

Közzétéve 2010 február 24. - 10:46

csak egy kicsit most hányok

Újabb baba? :dev:

#3969 tipara

tipara

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.840 hozzászólás

Közzétéve 2010 február 24. - 10:47

Nekem meg ismerõsöm édesannya mondta tudva hogy mikel foglalkozok, hogy lassan igazi paraszt leszek. Feszül is ám a mellem a büszkeségtõl, úgy jó magyar módra. Tünde: nem gondolkodtál azon, hogy van egy kis hiba a történetedben. Mert hát minden szép, meg jó, csak ne itt ebben a fránya magyar honban kellene ezt csinálnod. Részvétem érte, szörnyû lehet neked.

#3970 agrobe

agrobe

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 5.766 hozzászólás

Közzétéve 2010 február 24. - 10:47

ja, igen elfelejtettem, az lesz a következő nagyon sikeres projektem, a 3. gyorsan olvassatok, mert úgy kimoderálnak innen mingyá, mint a szél. nincs demokrácia

Edited by agrobe, 2010 február 24. - 10:48.

#3971 ori

ori

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 5.916 hozzászólás

Közzétéve 2010 február 24. - 10:49

Gratulálok. Ami a keresetedet illeti, ha jól sejtem, te is voltál olyan vesztes, hogy bejuss egy egyetemre, szóval magadra vess. ;)

#3972 agrobe

agrobe

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 5.766 hozzászólás

Közzétéve 2010 február 24. - 10:51

vetek én, de nem kel ki. de már majdenm mindenem megvan egy 200.000.000.000.000.japán jenes beruházáshoz. Nagyon szupi lesz. nincsmégegyilyen típusú. csak lécci küldjetek sok sok japán jent. Mert az még nincs

Edited by agrobe, 2010 február 24. - 10:52.

#3973 Széphajnal

Széphajnal

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.862 hozzászólás

Közzétéve 2010 február 24. - 10:55

Én csak egy traktorra vágyom,meg lószállítóra.egyenlõre...

#3974 Nyanya

Nyanya

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.451 hozzászólás

Közzétéve 2010 február 24. - 10:57

Én pedig egy kis házra egy erdõ közepén, ahol benézhet a lovam az ablakon...

#3975 Lótuszvirág

Lótuszvirág

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 4.260 hozzászólás

Közzétéve 2010 február 24. - 11:17

de kis gonoszak vagytok :dev:

#3976 Franke

Franke

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.861 hozzászólás

Közzétéve 2010 február 24. - 11:26

olyan izééék vagytok, de tényleg. Most miért dicsekvés, ha valaki 5ször annyit?

Szerintem azért, mert ez egy lovas fórum, és nem igazán érdekel, hogy ki kitõl hányszor többet keres, legalábbis eddig ez nem volt itt szokás.

Én pedig egy kis házra egy erdõ közepén, ahol benézhet a lovam az ablakon...

A lovak nem erdõben élnek, az a medve. :D :dev:

#3977 Lótuszvirág

Lótuszvirág

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 4.260 hozzászólás

Közzétéve 2010 február 24. - 11:27

nem is szokás, de ha egyszer úgy érezte, hogy fontos elmondani, miért ne mondhatná el :confused: - lehet õ így szokta De Agrobenak igaza van, lehet én is elkezdek jent gyûjteni :kir:

Edited by Lótuszvirág, 2010 február 24. - 11:34.

#3978 Franke

Franke

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.861 hozzászólás

Közzétéve 2010 február 24. - 11:34

Elmondhatja, mint ahogy pl. én is elmondhatom, hogy szerintem ez ide nem fontos. :D

#3979 Lótuszvirág

Lótuszvirág

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 4.260 hozzászólás

Közzétéve 2010 február 24. - 11:35

írásszabadság van!!! :D (én meg most reggeliztem, ez sem fontos, de mivel írásszabadság van... :D )

#3980 Franke

Franke

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.861 hozzászólás

Közzétéve 2010 február 24. - 11:38

...elmondhatod, hogy mit! :D

#3981 Lótuszvirág

Lótuszvirág

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 4.260 hozzászólás

Közzétéve 2010 február 24. - 11:40

semmi extrát, de olyan olcsó volt, mint a fene, itt vettük a mandabokori élelmiszer jellegû üzletben (tényleg ez a neve :) )

#3982 ori

ori

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 5.916 hozzászólás

Közzétéve 2010 február 24. - 11:44

Akkor visszakanyarítom a topikot. Tünde, Haláp környékén meleg? *én a tegnap szedett gomba maradékát eszem meg, miután megéltem a reggelt. :dev:

Edited by ori, 2010 február 24. - 11:44.

#3983 Dana

Dana

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 130 hozzászólás

Közzétéve 2010 február 24. - 11:53

Sztem kamu a csaj és az adat lapján sincsen semmi infõ,plusz a képtára sem nyílik meg. Valaki szórakozik fodrászhozjárás helyett :)))))

#3984 hubertus

hubertus

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.809 hozzászólás

Közzétéve 2010 február 24. - 11:54

Akkor légy szíves tekints be a fríz topicba. ;)

#3985 juice

juice

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.137 hozzászólás

Közzétéve 2010 február 24. - 11:57

Sztem kamu a csaj és az adat lapján sincsen semmi infõ

a tiéden sincs sokkal több ;)

#3986 BánkiTünde

BánkiTünde

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 60 hozzászólás

Közzétéve 2010 február 24. - 12:00

Nekem meg ismerõsöm édesannya mondta tudva hogy mikel foglalkozok, hogy lassan igazi paraszt leszek.
Feszül is ám a mellem a büszkeségtõl, úgy jó magyar módra.

Tünde: nem gondolkodtál azon, hogy van egy kis hiba a történetedben. Mert hát minden szép, meg jó, csak ne itt ebben a fránya magyar honban kellene ezt csinálnod. Részvétem érte, szörnyû lehet neked.

tipara - Gazdasági szakértõként súgom meg neked, hogy ESZEM ÁGÁBAN SINCS ELMENNI INNEN! Nem a magyar hon iránti mérhetetlen szeretetem miatt, más emberi kapcsolataim és földterületek miatt, na meg, ha a fizetéseddel nem vagy megelégedve MOST menj el pénzügyi tanácsadónak!!!!! NEM részletezem, nem ide tartozik, de az elkövetkezõ 3-4-5 év megoldásra váró feladataiban való résztvétel 0-ról indulva is x számjegyû jövedelmet jelent! Ez van. Pont.
Lehet duzzogni, tüntetni és elszenvedni a dolgokat, vagy az elõírásoknak megfelelni, felkészülni, vagy meggazdagodni. Aki az elõzõ 3-ból nem választ, az is választott!

ori - Haláp még langyos, kicsit tovább. :D

És nem kell nekem semmit elhinni, 4 év múlva láthatjátok! Ennyi!

Edited by BánkiTünde, 2010 február 24. - 12:18.

#3987 ori

ori

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 5.916 hozzászólás

Közzétéve 2010 február 24. - 12:03

Klassz, menjen mindenki pénzügyi tanácsadónak. Mert anyagi vagy szellemi javak létrehozásával csak a lúzerek foglalkoznak.

#3988 Dana

Dana

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 130 hozzászólás

Közzétéve 2010 február 24. - 12:07

Ha nem kamu akkor bocs.Akkor csak shimán gáz :)

#3989 agrobe

agrobe

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 5.766 hozzászólás

Közzétéve 2010 február 24. - 12:11

én, meg mint agrármérnök (bocsika kíváló oklevél bocsika köztársasági ösztöndíj-húdeokos vagyok), nem termelek több élelmiszert. Tünde, nem az a baj, hogy nem hiszem, el, hogy húdesikeresmenõ vagy, hanem ez a verem féltéglával a mellemet dolog nem jön be. Nem az irígység beszél belõlem, mert a jelenlegi életemet nem adnám semmiért sem. Olyan "dolgaim" vannak, ami pénzzel nem megvehetõ. Szerintem az igazán sikeres és okos emberek nem kérkednek ezzel. Nekem ez ellenszenvessé tesz, meglehet, hogy csak így a betûkön át, de így jön le.

#3990 vezer

vezer

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.615 hozzászólás

Közzétéve 2010 február 24. - 12:12

Ilyen sok fizetéssel 4 évet várni 1 lovas akármi létrehozásával. :hu:

#3991 BánkiTünde

BánkiTünde

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 60 hozzászólás

Közzétéve 2010 február 24. - 12:13

Klassz, menjen mindenki pénzügyi tanácsadónak. Mert anyagi vagy szellemi javak létrehozásával csak a lúzerek foglalkoznak.

Jól tudod ori, hogy nem így értettem!
de hogyan tudnék bármilyen vállalkozást csinálni pénz nélkül? Egy istállót mennyiért építenek fel? Egy termál próbafúrást mennyiért csinálnak? Egy pl CSAK 20 fõs panziót felépíteni mennyibe kerül?
Soroljam még?
És ha nincs pénzem megfelelõ edzõkre, akik gyerekeket és felnõtteket tudnak tanítani, milyen "szellemi javakat tudok létrehozni"? Csináljuk a valamilyen valamit valahogyan. Ha nincs fedeles lovardám hol lovagolnak a lovasaim, vagy hol tartják a hippoterápiát a terapeuták???
Szép dolog az eszme, de nézzük reálisan! Ha tetszik, ha nem a megvalósításhoz pénz kell!

#3992 Unicorn

Unicorn

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 10.663 hozzászólás

Közzétéve 2010 február 24. - 12:13

meg most egy lovas fórumon ki nem tojja éppen le, hogy milyen diplomája van és mennyit keres. az itteniek emberek 99%-áról fogalmunk sincs, mennyit keres. kb. ennyire is érdekel legtöbbünket, szerintem. és igen, elsõ hsz-ben ez bizony kérkedésnek tûnik. nem az a kérdés, hogy elhiszi-e a másik, hanem hogy lenyomod a torkán ha akarja, ha nem.

#3993 Dana

Dana

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 130 hozzászólás

Közzétéve 2010 február 24. - 12:15

Tökéletes megfogalmazás. :kocc:

#3994 Nyanya

Nyanya

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.451 hozzászólás

Közzétéve 2010 február 24. - 12:20

A lovak nem erdõben élnek, az a medve. :D :dev:

Akkor ezt benéztem :huh: Barnának barna, szõrösnek szûrös, de hogy nem tûntek fel a karmai patkoláskor???

#3995 BánkiTünde

BánkiTünde

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 60 hozzászólás

Közzétéve 2010 február 24. - 12:26

meg most egy lovas fórumon ki nem tojja éppen le, hogy milyen diplomája van és mennyit keres. az itteniek emberek 99%-áról fogalmunk sincs, mennyit keres. kb. ennyire is érdekel legtöbbünket, szerintem. és igen, elsõ hsz-ben ez bizony kérkedésnek tûnik.
nem az a kérdés, hogy elhiszi-e a másik, hanem hogy lenyomod a torkán ha akarja, ha nem.

Bocsánat!

Tudtommal ez a Bemutatkozás topic. Leírtam mivel foglalkozom, mit csinálok, milyen lehetõségei vannak mindenkinek, amit ha visszaolvasol odaírtam, hogy NEM fejtem ki, mert nem ide való!

Ezen kívül pont azért beszélgetek lovasokkal, mert az, amit csinálok nekem, de legínkább nektek készül majd. A Frízek topicban is a frízesek véleményét kérem, mert érdekel minden, amit tapasztaltok, elvártok.
"Van egy álmom!"
Nem hétköznapi a fizetésem. OK. Szerinted elköltöm? Bocs, de azért rakom félre, hogy megvalósíthassak egy olyan helyet, amibõl a Földön össz. 5 van, sikeresen mûködik, szeretik, imádják, és Európában még nincs?!
Ilyen dolgokat nem lehet kicsiben csinálni, és Elnézést kérek mindenkitõl, akit megbántottam a számjegyekkel, és ígérem, hogy elkerülöm a Bemutatkozás topicot, hogy ilyenekkel ne bántsak meg senkit!

Sziasztok!

#3996 tipara

tipara

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.840 hozzászólás

Közzétéve 2010 február 24. - 12:31

tipara - Gazdasági szakértõként súgom meg neked, hogy ESZEM ÁGÁBAN SINCS ELMENNI INNEN! Nem a magyar hon iránti mérhetetlen szeretetem miatt, más emberi kapcsolataim és földterületek miatt, na meg, ha a fizetéseddel nem vagy megelégedve MOST menj el pénzügyi tanácsadónak!!!!! NEM részletezem, nem ide tartozik, de az elkövetkezõ 3-4-5 év megoldásra váró feladataiban való résztvétel 0-ról indulva is x számjegyû jövedelmet jelent! Ez van. Pont.
Lehet duzzogni, tüntetni és elszenvedni a dolgokat, vagy az elõírásoknak megfelelni, felkészülni, vagy meggazdagodni. Aki az elõzõ 3-ból nem választ, az is választott!

ori - Haláp még langyos, kicsit tovább. :D

És nem kell nekem semmit elhinni, 4 év múlva láthatjátok! Ennyi!

Tünde: boldog, hazaszeretõ emberként súgom meg neked, hogy nagyívben teszek a pénzre. Az én meglátásom szerint is igen sok megoldásra váró feladat lesz az elkövetkezõ 3-4-5 évben, csak nem pont azok amikre te gondolsz.
Egyébként köszönöm,nincs szükségem hú de sok pénzt keresõs tippekre, mert nagyon gazdag vagyok, annyira, amit lehet elképzelni sem tudsz.
Csak hát felénk nem mindent pénzen mérnek, sõt talán az a legkisebb része a dolgoknak.

#3997 agrobe

agrobe

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 5.766 hozzászólás

Közzétéve 2010 február 24. - 12:32

Azt hittem, hogy egy ilyen sikeres ember elég okos is, hogy megértse, hogy mit írtunk... nem a számokkal van a baj, hanem, hogy kit érdekel? És ahogy Uni is fogalmazott, ha kell, ha nem, most már tudjuk, hogy mennyi az annyi. Na, mindegy. Kár hogy frízek lesznek abban a komplexumban, mert akkor nem nekem épül, az biztos. Tipikus divatlónak tartom őket, ami igazán nem jó semmire, de ez persze az én bajom.

Edited by agrobe, 2010 február 24. - 12:34.

#3998 Foltoscsikó

Foltoscsikó

Alvó forradalmár

• Fórumtag
  • 792 hozzászólás

Közzétéve 2010 február 24. - 12:34

Héló, mi lesz a dohányommal emberek, már rohadtul rágyújtanék!

#3999 Unicorn

Unicorn

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 10.663 hozzászólás

Közzétéve 2010 február 24. - 12:37

tünde, szövegértés nem megy? KIT érdekel, mennyi pénzed van és mire teszed félre? bemutatkozás topic valóban. és elolvastad, mások mit írnak? olvastál valahol arról, kinek mekkora a fizuja? ha nem, akkor annak oka van, mégpedig az, hogy nekik van annyi sütnivalójuk, hogy tudják, itt ez mindegy. a lovas elõélet nem mindegy, hogy milyen lova van az embernek, melyik részét szereti, ûzi a lovaglásnak. itt ezek a dolgok fontosak. a pénze meg mindenkinek magánügy. amit te csináltál, az meg dicsekvés volt.

#4000 Fõnix

Fõnix

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 753 hozzászólás

Közzétéve 2010 február 24. - 12:43

Héló, mi lesz a dohányommal emberek, már rohadtul rágyújtanék!

Gyere és gyúrunk vazze :D de most komolyan,postacím ahová küldhetem ;)

Tünde,legyen szerencséd,és kívánom sikerüljön.Remélem 3-4 év múlva a megnyitó bulira invitálsz innen minket. :yeah: