Ugrás a tartalmakhoz

Fotó

Érdekesség

• Please log in to reply
8980 válasz a témához

#3961 Burzsujok

Burzsujok

Hazajáró lélek

• Kizárt tag
  • 646 hozzászólás

Közzétéve 2009 szeptember 19. - 6:04

értve vagy ;) sajnos minden verseny átka a minden áron győzni akarás! Ezért minden sportban lovas vagy sem benne van a gátlástalanság csírája, és sokan nem tudnak neki ellenállni. :( a lovas, vagy a lósportban álltalában a ló issza meg a levét :mad: na azárt néha fel-fel rugnak egy-két kínzójukat, de utánna megint csak rájuk száll a füst vissza :mad:

#3962 Porfelhõ

Porfelhõ

Tündércsávó

• Fórumtag
  • 3.771 hozzászólás

Közzétéve 2009 szeptember 19. - 7:08

No comment.

#3963 PozitívFeri

PozitívFeri

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.511 hozzászólás

Közzétéve 2009 szeptember 19. - 7:11

.

Edited by PozitívFeri, 2009 szeptember 19. - 7:13.

#3964 Pendemonium

Pendemonium

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 5.407 hozzászólás

Közzétéve 2009 szeptember 19. - 9:01

akarok kilyukadni?

:confused: :D

#3965 Brigitte

Brigitte

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 44 hozzászólás

Közzétéve 2009 szeptember 19. - 10:54

http://service.vit.d...e/liste?id=2330

van pár említésre méltó darab :D :hu: :yeah: :rolleyes:

#3966 QuarterSister

QuarterSister

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.449 hozzászólás

Közzétéve 2009 szeptember 19. - 13:41

értem amit írsz! ha kötekedésnek vetted, bocs nem annak szántam! viszont most egy kicsit....a tiroli múltamból kifolyólag ismertem Gerhard Bergert a F 1 pilótát, ültem mellette a "szolgálati" autójában (Honda) de nem tudok úgy vezetni mint Õ ;) az hogy Te a Gerietrián élsz nem tud meghatni, hamarosan én is megtehetem :D

Nem ez volt a lenyeg... :confused:
Az hogy valaki mellett ulsz, es csak elvezed amit csinal vagy valakivel egyutt dolgozol , napi 14 oraban megint mas felallas!
De te irtad miota lovazol.. en meg leirtam akiktol tanultam s tanulok miota lovaznak..
Az utolso mondatod sem idevalo... nem felsobbrendusegbol irtam amit irtam .. hanem a Te felsobbrendusegedre volt valasz.
Es nem tehettem meg, hanem akartam, es megtettem...
ezennel ezt a temat en lezartam.
:ang:

#3967 PozitívFeri

PozitívFeri

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.511 hozzászólás

Közzétéve 2009 szeptember 19. - 14:28

QS! Nem vagy egy súlycsoprtba Burzsujokal. kicsi vagy te hozzá! Hátrább a fóliákkal! Burzsujok ötven évig bikatejen élt, azon nőtt fel, attól ilyen. és ketten vannak, állandóan. :D tehát még szép, hogy jobban tuggyák. Ültél te G. Beregr mellett? ugyehogy nem. na akkor tudod! PS. a G. Berger nem Goldbergert jelent. ja és Hondája volt. eztkapdki. és nem az a baj, hogy nem tud úgy vezetni mint Berger, hanem lovagolni sem tud úgy mint Berger.

Edited by PozitívFeri, 2009 szeptember 19. - 14:35.

#3968 PozitívFeri

PozitívFeri

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.511 hozzászólás

Közzétéve 2009 szeptember 19. - 15:02

természetesen nekem is tetszett a bika és a gyümölcse= bikatej :) kicsit már természetellenes nekem, de 33 évig nem volt az, csak az utolsó 17 évben :D tûnik annak :D

Bocsánatot kérek, sosem voltam jó matekból, elszámoltam magam az 50 év kapcsán.
De hidd el QS. igy is kemény legény Burzsujok!

#3969 kityar

kityar

Új vendég

• Kizárt tag
  • 2 hozzászólás

Közzétéve 2009 szeptember 19. - 16:40

Asszem félre értettetek :rolleyes: a lazaságot nem rosszból írtam hanem h nekem sokkal jobban bejön az h lógó szárral és nem pedig szigorú keretben dolgozik a ló. természetesen a western is komoly munkával jár csak nem kell(vagy nem mindenesetben) a lónak feligazítottnak lenni (jól írtam? vagy ez is hülyeség? :confused: )
értitek mire akarok kilyukadni?

Értjük! és - szigorúan a magam nevében! - oda nyilatkoznék, "h nekem sokkal jobban bejön az h szigorú keretben dolgozik a ló" :D

"...kinek a prali, kinek a praliné...": kitõl is idéztem :confused:

#3970 Rosinante

Rosinante

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 7.081 hozzászólás

Közzétéve 2009 szeptember 19. - 17:00

Olyan jó érzés, mikor még a hozzászólás elolvasása nélkül csak a nicket láttam a fõoldalon, és már tudom, kit üdvözölhetek. :)

#3971 Porfelhõ

Porfelhõ

Tündércsávó

• Fórumtag
  • 3.771 hozzászólás

Közzétéve 2009 szeptember 19. - 18:27

(...) és ketten vannak, állandóan. (...)

Together forever. :)

#3972 QuarterSister

QuarterSister

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.449 hozzászólás

Közzétéve 2009 szeptember 20. - 1:59

Barki is ismer engem, az tudja, kit erdekel ki milyen kemeny.. vagy puha vagy barmi :gm: /na jo.... a rockzeneben szeretem az igenyes KEMENY rockot :gm: a tobbit meg hagyjuk :dev: :gm: :D /
en normalis hsz-t irtam, /mint egyebkent mindig/ s most CSAK BELINKELTEM valamit...
erre van aki mindig belemkot.. :confused:
S kiderult, ez a valaki MINDIG ugyanaz az ember..
Hat igy jarok.. ez van.. Pedig ha tudna hogy menyire sok emberrel tokeletesen kijovok, /nem kell hozza mas, csak normalis 'hangnem' .. / no es imadom a humort.. :kir:
es ha azt is tudna, ha szemelyesen talakoznank, meg igenis vennem a faradtsagot tanulni OTOLE is..
De ez van.. nem szerethet mindenki mindenkit.. :ang:
Milyen nyaltenger lenne ebben a vilagban .. pfuujjj :D :gm:

Edited by QuarterSister, 2009 szeptember 20. - 2:02.

#3973 QuarterSister

QuarterSister

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.449 hozzászólás

Közzétéve 2009 szeptember 20. - 2:46

QS! Nem vagy egy súlycsoprtba Burzsujokal. kicsi vagy te hozzá! Hátrább a fóliákkal! Burzsujok ötven évig bikatejen élt, azon nõtt fel, attól ilyen. és ketten vannak, állandóan. :D tehát még szép, hogy jobban tuggyák.

Ültél te G. Beregr mellett? ugyehogy nem. na akkor tudod!

PS. a G. Berger nem Goldbergert jelent.
ja és Hondája volt. eztkapdki.

és nem az a baj, hogy nem tud úgy vezetni mint Berger, hanem lovagolni sem tud úgy mint Berger.

Az tuti... en nem vagyok 60kg sem.. :gm:
Erdekessegkepp elarulom neked :D , nem ultem Berger mellett , de otthon sokaig volt Hondam.. kulonbozo tipusok.. IMADTAM oket :D
nem ugy vezettem mint Berger, de ugy vezettem mint En :D Foleg a Prelude-ot :D
Most meg Subarum van, az OutBack tipusbol... /megdolgoztam erte, de nem bikatejjel :dev: :D /azt is ugy vezetem mint En , /nem automatak.... nem szeretem az automatakat :D / es a Ford 250-es pick up-ot is loszallitoval is ugy vezetem mint En..
/Igaz azt neha fogszoritva :D /
Ez az erdekesseg :D :gm: nem a bikaondo :gm: vagy tej.. vagy mi :dev:

Ezennel off vege :kv:
elnezest a modoktol :ang:

#3974 Burzsujok

Burzsujok

Hazajáró lélek

• Kizárt tag
  • 646 hozzászólás

Közzétéve 2009 szeptember 20. - 6:40

Ferkó!
azt hiszem feszegeted azokat a határokat amit nem kéne! Amit én tudok rólad és kitárnám mindenki elõtt, az elég lenne ahhoz hogy behúzd magad egy sarokba oszt nyalogasd a sebeidet, de ez a Te szinted, itt érzed jól magad. Mert Te vagy a megtestesült "Bikatej" lásd Sheriff Õ is leírta már :D Szerintem lenne otthon is mivel foglealkoznod, vagy éppen ez elõl menekülsz? Vállald fel azt amit Te prudukáltál és ne mindig mások hátából próbálj szijjat vágni..........visszacsaphat az ostor :gm:

QS- meg azt hittem hogy leány, és nem kemény legény.......

amúgy meg a gyengébbek kedvéért, de neked így is nehéz lesz elképzelned :D, hogy egy családban két computerrõl két ember is beregisztrált, csak én lusta vagyok és nem váltogatom a nickeket, és mindig azt a gépet használom ami éppen be van kapcsolva, vagy közelebb van hozzám :) a kedvesem Õ passzív olvasó.... :yeah:

ugye de "nehéz volt megoldani" :D

Edited by Burzsujok, 2009 szeptember 20. - 6:57.

#3975 Dana

Dana

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 130 hozzászólás

Közzétéve 2009 szeptember 20. - 6:46

Húha egy 3/3-as a pacin? Vagy inkább 4/3-as,mert a 4 nincs ki neki.

Edited by Dana, 2009 szeptember 20. - 6:47.

#3976 Dana

Dana

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 130 hozzászólás

Közzétéve 2009 szeptember 20. - 7:05

egy családban két computerrõl két ember is beregisztrált, csak én lusta vagyok és nem váltogatom a nickeket

És mind a két beregelt családtag örökösen új nickeket kénytelen regisztrálni és mindig párosával. :kir: Miért is? :dev:

Edited by Dana, 2009 szeptember 20. - 7:07.

#3977 Burzsujok

Burzsujok

Hazajáró lélek

• Kizárt tag
  • 646 hozzászólás

Közzétéve 2009 szeptember 20. - 7:30

Rossz infód van azért! De ismered a reklámot? A kisfiú mindig azt mondja, hogy KÖZÖD? ;) :D miért is? :D

#3978 Dana

Dana

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 130 hozzászólás

Közzétéve 2009 szeptember 20. - 7:49

Me' mindig szemétkedsz valakivel :D

#3979 PozitívFeri

PozitívFeri

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.511 hozzászólás

Közzétéve 2009 szeptember 20. - 7:58

Ferkó!
! Amit én tudok rólad és kitárnám mindenki előtt, az elég lenne ahhoz hogy behúzd magad egy sarokba oszt nyalogasd a sebeidet, de ez a Te szinted, itt érzed jól magad.

hűűűűha! :D :D :D hát, hogy már ennyi mindent tucc rólam , ez derék dolog. de gondojj bele, RÓLAD mennyi mendent tud a magyar lovastársadalom :D :D és mijen hirek keringenek RÓLAD.
hát a hejedbe inkább csendben iszogatnám a bikatejet. :)

ja és Sheriff mögé ne bujj el. :)

Edited by PozitívFeri, 2009 szeptember 20. - 8:01.

#3980 Burzsujok

Burzsujok

Hazajáró lélek

• Kizárt tag
  • 646 hozzászólás

Közzétéve 2009 szeptember 20. - 7:59

Me' mindig szemétkedsz valakivel :D

hozzád amúgy ki szólt? ;) :D Te hozzám vagy én hozzád!
Nem tévesztessz Te össze a Poz Ferkóval? :D
De nagyon élvezem hogy alig vagy beregisztrálva és már bölcs vagy :gm:

#3981 Burzsujok

Burzsujok

Hazajáró lélek

• Kizárt tag
  • 646 hozzászólás

Közzétéve 2009 szeptember 20. - 8:10

hûûûûha! :D :D :D hát, hogy már ennyi mindent tucc rólam , ez derék dolog. de gondojj bele, RÓLAD mennyi mendent tud a magyar lovastársadalom :D :D és mijen hirek keringenek RÓLAD.
hát a hejedbe inkább csendben iszogatnám a bikatejet. :)
ja és Sheriff mögé ne bujj el. :)

Látod Ferkó ez a különbség köztünk! :kir:
és ha mindaz ami " kering rólam" :D igaz, akkor jobb ha féltek és nem köttök belém :yeah: :D

Addig jó ha beszélnek rólam!!! :yeah:

Drakeienusz Anakiszról senki sem beszél, Horatiust meg idézgetik és beszélnek is róla! :kir:

Vicces kis emberke vagy Te PozitívFeri! ;) :D

Edited by Burzsujok, 2009 szeptember 20. - 8:41.

#3982 Pendemonium

Pendemonium

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 5.407 hozzászólás

Közzétéve 2009 szeptember 20. - 8:54

Megint vastagodnak a hozzászólások! :D

#3983 Burzsujok

Burzsujok

Hazajáró lélek

• Kizárt tag
  • 646 hozzászólás

Közzétéve 2009 szeptember 20. - 8:57

és ki generálja Őket? Nem veszitek észre hogy ha provokálnak csak akkor ütök vissza? :D

#3984 Hosszúhomlok

Hosszúhomlok

A multimédium

• Támogató
  • 1.895 hozzászólás

Közzétéve 2009 szeptember 20. - 8:59

Ahelyett, hogy hagynád a csudába. Minek mindig felvenni a kesztyût? Nem elég nyugalmas az élet?

#3985 Pendemonium

Pendemonium

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 5.407 hozzászólás

Közzétéve 2009 szeptember 20. - 10:41

és ki generálja Õket? Nem veszitek észre hogy ha provokálnak csak akkor ütök vissza? :D

Ha neked azt mondja valaki egy kocsmában, hogy "a qr....nyád", akkor Te neki mész? Az is provokáció és az a hibás, aki ilyenkor verekedni kezd! Én biztosan nem venném magamra vagy az anyámra, mert valószínûleg nem is ismeri anyámat!

#3986 PozitívFeri

PozitívFeri

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.511 hozzászólás

Közzétéve 2009 szeptember 20. - 10:55

félreértés történik. senki sem anyázik és eszében sincs. Burzsujok veszi a lapot és néha kiengedi a gõzt :) nem kell tulzásokba esni az írások értelmezésével kapcsolatban. :) legalább érdekes a fó rum :D ezek mind érdekességek :D

#3987 Dana

Dana

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 130 hozzászólás

Közzétéve 2009 szeptember 20. - 11:23

hozzád amúgy ki szólt? ;) :D Te hozzám vagy én hozzád!
Nem tévesztessz Te össze a Poz Ferkóval? :D
De nagyon élvezem hogy alig vagy beregisztrálva és már bölcs vagy :gm:

Jaj,én má' be vótam regisztrálva ecce naccságos úr, csak aztán a tömeghullás áldozata lettem, amikor Hux nyomott egyet és szálltunk páran. De te a márciusi regeddel nagyra vagy, mi? Igaz,hogy volt szerencsénk száz nickedhez (mindig párosával jársz? :P ), nem félünk a farkastól - nem esz meg csak megkóstól. Kacagunk mert tényleg érdekes vagy. :D :D :D Köv. kurzusod címe lehetne: hogyan érjük el erõszakmentesen,hogy visszaüthessünk.

De nem foglalkoznék veled többet ha nem haragszol. ;)

#3988 Burzsujok

Burzsujok

Hazajáró lélek

• Kizárt tag
  • 646 hozzászólás

Közzétéve 2009 szeptember 20. - 12:18

félreértés történik. senki sem anyázik és eszében sincs. Burzsujok veszi a lapot és néha kiengedi a gõzt :) nem kell tulzásokba esni az írások értelmezésével kapcsolatban. :)

legalább érdekes a fó rum :D ezek mind érdekességek :D

Pozitiv Feri most elegem lett belõled!!!
Kipakolok! Aztán soha többet nem fog Neked hinni senki! :mad:

P Ferenc valójában egy tök rendes és képzett ember, segítõkész és majdnem hogy jó lovas :D minden igyekezete ellenére nem sikerül bebizonyítania hogy õsbunkó, mert nem olyanra van kalibrálva! Hozzászólásaiban a kekeckedés ingere és nem a rosszindulat vezérli.

Na kérem mehetsz a sarokba a magadról a fórumban felépített képedet ezennel szétbombáztam :mad:

#3989 QuarterSister

QuarterSister

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.449 hozzászólás

Közzétéve 2009 szeptember 20. - 16:18

Azert megis tud kedves lenni Burzsujok, mindig olyan jolesik, amikor meg most is azt mondjak ram "leany"
:D
No de terjunk mar vissza az Erdekessegekhez, valaki linkeljen be valamit.. hamahama :D
mert kulonben jovok a kovetkezo Dressage videoval :dev: :D

De nem, inkabb belinkelem ezt a Polocrosse videot, a Vilagkuparol, Ausztraliabol, ahol az amerikai csapat egyik kepviseloje Gary lanya is volt. /pedig O amugy masizben western lovas/
Ezt a sportot itt imadjak, pedig ez igen megerolteto a lovaknak.. ketszer 8 percet jatszani..
/kicsit mar mint a Polo. es csak 1 loval jatszak/
Viszont ezekre a lovakra is, akar mas eros lovas sportagban, igen odafigyelnek az egeszsegere, tartasara, stb.
igaz, egy versenyen enyi esest en meg nem lattam/ de torott lolabat mar igen :hupp:
Ket het mulva megyunk a nemzetire, St Louisba, remelem mi ismet egeszsegesen terunk vissza.

#3990 Sándor Atya

Sándor Atya

Új vendég

• Fórumtag
  • 22 hozzászólás

Közzétéve 2009 szeptember 20. - 20:59

inkább ezt nézzétek:

www.thehorsepromotion.com

üdv: Sándor Matyi

#3991 QuarterSister

QuarterSister

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.449 hozzászólás

Közzétéve 2009 szeptember 21. - 5:54

Ginger Kathrens - A Menek Kihivasa /III. resz

http://video.pbs.org...302/feature/96#

#3992 Ernest

Ernest

Tele van a levelesládája

• Fórumtag
  • 13.706 hozzászólás

Közzétéve 2009 szeptember 22. - 9:39

Ami azt illetné, hogy a szájhabzás az westernellenes dolog, ajánlanám ezen magazin 1974. februári számát, ahol is a szerzõ azt írja, nyálzani muszáj... Merthogy a zabla csak úgy nem kellemetlen a szájban.

Edited by Ernest, 2009 szeptember 22. - 9:42.

#3993 Ernest

Ernest

Tele van a levelesládája

• Fórumtag
  • 13.706 hozzászólás

Közzétéve 2009 szeptember 22. - 15:08

Asszem félre értettetek :rolleyes: a lazaságot nem rosszból írtam hanem h nekem sokkal jobban bejön az h lógó szárral és nem pedig szigorú keretben dolgozik a ló. természetesen a western is komoly munkával jár csak nem kell(vagy nem mindenesetben) a lónak feligazítottnak lenni (jól írtam? vagy ez is hülyeség? :confused: )
értitek mire akarok kilyukadni?

Értjük hát, de azért hadd jegyezzem meg, hogy vannak akik a közös dolgokat látják, és nem a különbségeket. És ha fakezû vaskezû lovasokat látsz "angolból" (csak a nyereg az angol, a keményebb stílus német, a lazább francia), akkor nyugodtan hidd azt, hogy azok félreértettek valamit. Gondolj a díjlovas edzõre, aki azt mondja: hátulról (kiírom egyesek kedvéért, ez a seggre utal) lovagolj oly erõvel, mint egy gorilla, elõlrõl (ez meg a szárra) pedig csak annyival, mint egy csecsemõ.
Keret az meg mindig van, ha nem is látszik. Ha már fentebb utaltam rá, az 1973-as California's Snaffle Bit Futurity versenyrõl szóló beszámolójában a szerzõ kissé elkalandozik, és ír a stílusról, nyergekrõl, vaquerokról és texanokról, és többek közt ezt: amikor a ló tarkóból enged (!), akkor a zabla mintegy függ a szájában, a szájpadlás és a nyelv között. Érthetõ, hogy ha így tartja a fejét, és finoman ráfog a zablára, akkor képes lesz érezni az apró jelzéseket, amiket a szár közvetít a lovas kezétõl. De ezt a lónak magának kell megtanulnia. Erre azért mondhatnám azt, hogy nem-westernben is ez volna a cél, a jelzések. Az elég szomorú, hogy van, aki az egészbõl annyit ért, hogy semmit. Vagy három éve láttam egy jelenetet, amikor is az edzõk elmagyarázták a lovasnak, hogy hogyan kell a ló fejét beszedni, mert a bírók ennek örülnek. :D :gm: És a lovas azóta ebben a szellemben fejlõdik...
No, de gondolom, ennyire nem érdekelt a dolog téged sem. :dev:

#3994 tango

tango

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 197 hozzászólás

Közzétéve 2009 szeptember 22. - 19:20

Ez tetszik: http://www.marstallb...arstallbudapest

#3995 Burzsujok

Burzsujok

Hazajáró lélek

• Kizárt tag
  • 646 hozzászólás

Közzétéve 2009 szeptember 22. - 19:58

Nekem nem tetszik, mert az árakat nem tüntetik fel!

#3996 Jasmine20

Jasmine20

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.200 hozzászólás

Közzétéve 2009 szeptember 22. - 20:04

Értjük hát, de azért hadd jegyezzem meg, hogy vannak akik a közös dolgokat látják, és nem a különbségeket. És ha fakezû vaskezû lovasokat látsz "angolból" (csak a nyereg az angol, a keményebb stílus német, a lazább francia), akkor nyugodtan hidd azt, hogy azok félreértettek valamit. Gondolj a díjlovas edzõre, aki azt mondja: hátulról (kiírom egyesek kedvéért, ez a seggre utal) lovagolj oly erõvel, mint egy gorilla, elõlrõl (ez meg a szárra) pedig csak annyival, mint egy csecsemõ.
Keret az meg mindig van, ha nem is látszik. Ha már fentebb utaltam rá, az 1973-as California's Snaffle Bit Futurity versenyrõl szóló beszámolójában a szerzõ kissé elkalandozik, és ír a stílusról, nyergekrõl, vaquerokról és texanokról, és többek közt ezt: amikor a ló tarkóból enged (!), akkor a zabla mintegy függ a szájában, a szájpadlás és a nyelv között. Érthetõ, hogy ha így tartja a fejét, és finoman ráfog a zablára, akkor képes lesz érezni az apró jelzéseket, amiket a szár közvetít a lovas kezétõl. De ezt a lónak magának kell megtanulnia. Erre azért mondhatnám azt, hogy nem-westernben is ez volna a cél, a jelzések. Az elég szomorú, hogy van, aki az egészbõl annyit ért, hogy semmit. Vagy három éve láttam egy jelenetet, amikor is az edzõk elmagyarázták a lovasnak, hogy hogyan kell a ló fejét beszedni, mert a bírók ennek örülnek. :D :gm: És a lovas azóta ebben a szellemben fejlõdik...
No, de gondolom, ennyire nem érdekelt a dolog téged sem. :dev:

Szerintem mindenhol az a finom "jelzésrendszer" lenne a legfontosabb amit fent említettél... Az olyan edzõ aki azt tanítja h szedd be a fejét és nem azt h elengedett laza legyen a ló és magától kerekítse a nyakát hát... engem nem sokáig tanítana :gm:

#3997 Ernest

Ernest

Tele van a levelesládája

• Fórumtag
  • 13.706 hozzászólás

Közzétéve 2009 szeptember 22. - 20:07

Á, elolvasta. Mai fiatalok közül kevesen vannak már ilyenek.

#3998 Vigasz

Vigasz

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 712 hozzászólás

Közzétéve 2009 szeptember 22. - 21:16

Szóval akkor nem is kell "letekerni" a ló fejét? :dev: :dev: (Sok helyen ez a módszer, szomorú, hogy neves , eredményes lovasok használják)

#3999 QuarterSister

QuarterSister

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.449 hozzászólás

Közzétéve 2009 szeptember 22. - 22:03

Akit Eurpaban is szeretnek : Eitan Beth Halachmy - Cowboy Dressage /itt talatok kulonbozo viedokat is/

es egy masik viedo http://www.youtube.c...feature=related

#4000 LANDGRAF

LANDGRAF

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.722 hozzászólás

Közzétéve 2009 szeptember 23. - 6:59

Nekem nem tetszik, mert az árakat nem tüntetik fel!

100.000 körül van és ha jól tudom az FEI tervezi kötelezõvé tenni.