Ugrás a tartalmakhoz

Fotó

Napló...

• Please log in to reply
3293 válasz a témához

#361 Csuti

Csuti

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 4.848 hozzászólás

Közzétéve 2004 augusztus 19. - 8:33

Zsó! Jöhetsz máskor is "bénázni"! ;) Tegnap kimentem, át sem öltöztem, hanem gyorsan megkerestem a telepen Bánatot. A b.u.z.iklubban volt a heréltekkel és elég búsan lógatta a fejét a szentem. Farral a karám felé állt. Kívülrõl kis nyújtozkodással elértem a farát és megsimogattam, közben kiengesztelõ hangon beszéltem hozzá. Pár másodperc múlva oda is fordult és szomorú szemekkel tartotta oda a fejét és hagyta, hogy simogassam. Ha most érzelgõs és irracionális lennék azt mondanám, hogy Bánat ezt gondolta magában: - Anya! Olyan rossz volt! Ne hagyd, hogy mégegyszer ezt tegyék!Kihoztam legelni, belenyomattam két marék jutalomfalatot, simogattam, nézegettem. Ekkor már újra a réginek tûnt, sérülés nem volt rajta, ezért úgy ítéltem meg, hogy egy sétára kimehetünk. Posted Image Úgy hallottam, hogy marhák között akarták tartani. Nem tudom milyen helyre akarták bevinni, de ágaskodott, állítólag "megvadult". A majdnem-tulajdonos megrökönyödve konstatálta, hogy nálunk a lovak önitatóból isznak és roppantva, beáztatva kapják az abrakot. Ebbõl arra következtetek, hogy nem valami lókomfort helyre került volna... :rolleyes: Csak magának köszönheti Bánat, hogy újra itthon van. Posted Image De meddig...? :confused:

#362 Apple

Apple

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 9.533 hozzászólás

Közzétéve 2004 augusztus 20. - 20:36

Ma valamiért nagyon sz.r volt a közérzetem. Éjjel alig aludtam megint valamit, inkább csak hajnalban aludtam pár órát, de akkor is megint sikerült valami hihetetlenül ocsmány, morbid dolgot álmodnom, én nem tudom, honnan jönnek ezek, tv-t már mióta nem néztem, nem hinném, hogy abból jönnének elõ. Múltkor embrióval álmodtam, most éjjel meg egy autóbalesetet szenvedett két rendõr, midkettõ túlélte, de az egyinek a fejébõl elõl-hátul ömlött a vér, ordított, kórházban volt, felkelt, elesett, stb. Utána alig mertem visszaaludni, nehogy megint valami hasonló süljön ki belõle. Na, reggel másfél órs franciatanulás volt a menü, amit a vége felé alig bírtam ki. Igeragozások 4 igeidõben, párbeszédfordítások, már majdnem az asztalt is felborítottam, hogy hagyjuk abba.Aztán icq-n dumáltam szüleimmel, akik tökjó fejek, örültem nekik, csak mondtak pár dolgot valakirõl, ami most nagyon nem jött jól, mert totál felidegesítettem magam, és próbáltak lenyugtatni. Majd rámtört a mostazonnalhazaakarokmenni szindróma, és ez egész délutánig tartott. Ebédnél megkértem a csajokat, pakoljanak el, mert nem akartam elõttük bõgni kínomban, úgyhogy egész du. a szobában voltam. Aztán hazajött Sophie, a nagyobbik lány, és megkértem, jöjjön le velem a partra sétálni, mert tudtam, hogy ha egyedül megyek, kisírt szemekkel megyek vissza. Úgyhogy ketten jól elvoltunk, végre rólam is készült fotó Posted Image Aztán visszajöttünk, fél óra alatt összedobtam a családnak a carbonara spagettit; a 2 csomag tészta hatalmas sikert aratott, nekem ugyan annyira nem ízlett, de az már csak jelent valamit hogy 1 kg tészta eltûnt, mint a pinty és nem a wc-ben végezte Posted Image Kicsit jobb a kedvem, de remélem, ma nem álmodok semmi rémeset.

#363 tötõ Zsó

tötõ Zsó

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 12.966 hozzászólás

Közzétéve 2004 augusztus 21. - 10:32

idézet:
eredeti szerzõ : Apple" rámtört a mostazonnalhazaakarokmenni szindróma "[/QUOTE]... ismerõs.. :rolleyes: bírd ki ;)

#364 Apple

Apple

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 9.533 hozzászólás

Közzétéve 2004 augusztus 21. - 13:50

Jobb a kedvem, végre aludtam is, hála a lefekvés elõtti langyos tejnek, bár nem aludtam végig, de legalább nem álmodtam durvákat. Végre meleg van, voltunk városban, vettem magamnak k.rvajó blézerszerûséget, amiben majd lovastúrákon feszíthetek :D Megyek délután svájci lovakat nézni, jók legyetek Posted Image

#365 Guest_Ken Tacky_*

Guest_Ken Tacky_*
  • Guests

Közzétéve 2004 augusztus 21. - 15:48

Epöl! Azt mondta az oktatóm, hogy Svájcban minden második családnak van lova, mert így pihenik ki a napi stersszt!

#366 tötõ Zsó

tötõ Zsó

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 12.966 hozzászólás

Közzétéve 2004 augusztus 21. - 16:38

hát akkor epöl egy "páratlan" családnál van :D :D

#367 Apple

Apple

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 9.533 hozzászólás

Közzétéve 2004 augusztus 21. - 19:19

Milyen stresszt??????? Itt semmi sem történik :D Én minden második négyetméteren inkább teheneket látok, bár ha úgy vesszük, akkor pinto-k :D Most értem haza, egyszerûen hihetetlen szép tájakon voltunk (el lehet képzelni, mit lát svájcban az ember 1600 méteren Posted Image ) Na, már csak 4 nap, és lesznek fotók Posted Image megyek palacsintát enni

#368 furioso

furioso

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.414 hozzászólás

Közzétéve 2004 augusztus 21. - 19:29

Apple! Nem aggódsz a kilóid miatt? Carbonara spagetti, palacsinta, gondolom jóféle svájci csokoládé, miegymás....... ;) :D :D :D

#369 Guest_Ken Tacky_*

Guest_Ken Tacky_*
  • Guests

Közzétéve 2004 augusztus 21. - 19:30

Hát a napi munka utáni stressz Posted Image

#370 Apple

Apple

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 9.533 hozzászólás

Közzétéve 2004 augusztus 21. - 20:38

Furioso: láttál te már engem?? Ha igen, akkor ezt a kérdést nem tennéd föl :D Eddig azon voltam, hogy legyen rajtam egy kis hús is a csonton kívül :D Igaz, most jó úton haladok efelé, de nem aggódom. Látható nyomai nincsenek brutálisan, azt a kis 1 kg fölösleget meg majd a szerelemhormojaim ledolgozzák, amint hazaérek Posted Image KT: mondom mégeccer: itt legfeljebb azon tudnak stresszelni, hogy nem történik semmi :D Amúgy kb 5 palacsintát ettem, többet nem bírtam, mert már rosszul vagyok attól, hogy még a palacsintába is sajtot tesznek. De ha eccerû trapistát tennének, még azt mondom, hogy fene a gusztusukat. de hogy LÁBSZAGÚ SAJTOKAT egyenek hétpofára nap, mint nap?????? Böeeee

#371 Guest_Ken Tacky_*

Guest_Ken Tacky_*
  • Guests

Közzétéve 2004 augusztus 21. - 21:13

Jójó, Epöl, de István se úgy értette, hanem hogy izé..Szóval jár hozzájuk egy orvos, egy sebész, akinek nagyon kell vigyázni a kezére, de mégis lovazik, pedig 40 évesen kezdte, nagyon szeret oda járni:) és szüksége van a lovaglásra, mert az egész napos munka fizikailag letrheli. Tudod az egy helyben állás, a mûtét etc..Állítólag úgy száll ki a kocsiból hogy tiszta merev, és lovaglás kitûnõen lelazítja.Szóval Svájcot is így értette, hogy munka után zúznak az emberek lovagolni, bár én nem voltam még ott szoval nem tom Posted Image de jól hangzik.

#372 Guest_Ken Tacky_*

Guest_Ken Tacky_*
  • Guests

Közzétéve 2004 augusztus 21. - 21:40

Amúgy megfelelõ topic nem lévén, ide írom e nagy hírt: vissza/meg/át térõ, leszerelt cowgirl lettem, aki ma újra angol nyeregben koptatja a gatyáját. Posted Image /nomeg szõrén, csak arra még ráfér a gyakorlás, pláne túra szinten/ [ Augusztus 21, 2004, 21:48: Az üzenetet átszerkesztette: Ken Tacky ]

#373 Fec

Fec

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.878 hozzászólás

Közzétéve 2004 augusztus 21. - 22:13

Orvos látott már? Valószínüleg napszúrás. ;)

#374 Guest_Ken Tacky_*

Guest_Ken Tacky_*
  • Guests

Közzétéve 2004 augusztus 21. - 22:27

Nade Fec, ilyet! :D További gratulációkat fogadom, csak ne olyan hevesen! Az autogrammért meg tessék sorban állni! Posted Image Posted Image

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 10.954 hozzászólás

Közzétéve 2004 augusztus 21. - 22:29

Lányom, komolyan mondod eztet? :D És hol, miért, hogyan, merre, meddig? ;) Jó gyerek vagy, ne halgass a rossz nyelvekre, én mindig arra bíztattalak, tégy, ahogy jól érzed magad, és most is ezt mondom! ;)

#376 Guest_Ken Tacky_*

Guest_Ken Tacky_*
  • Guests

Közzétéve 2004 augusztus 21. - 22:50

idézet:
Eredeti szerzõ: Dé:Lányom, komolyan mondod eztet?[/QUOTE]Mint állat Posted Image De ne kelljen kifejtenem a dolog miértjét, mert már elég sok a wescos, és nincs golyóálló mellényem. ;) Maradjunk annyiban hogy az új oktatóm miatt.

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 10.954 hozzászólás

Közzétéve 2004 augusztus 21. - 23:03

Okés! :D

#378 Szellemlovas

Szellemlovas

SUFNI

• Fórumtag
  • 1.145 hozzászólás

Közzétéve 2004 augusztus 21. - 23:12

Nagy vagy már kicsi lány, úgyhogy tudod mi a jó neked. Ha meg még nem tudod, akkor majd idõvel megtudod. :D Akkor van egy eladó kalapod??? :D ;)

#379 furioso

furioso

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.414 hozzászólás

Közzétéve 2004 augusztus 22. - 6:34

Ken Tacky! Jelentõs kisugárzása kell, hogy legyen annak az oktatónak......Az át(vissza)térés mennyire lesz tartós? Vagy csak átmeneti?Vagy figyeljük a társkeresõ topicban azt a rövid hírt, hogy "megtaláltam az igazit"? [ Augusztus 22, 2004, 06:37: Az üzenetet átszerkesztette: furioso ]

#380 Guest_Ken Tacky_*

Guest_Ken Tacky_*
  • Guests

Közzétéve 2004 augusztus 22. - 13:02

Nem, dehogy, szó sincs errõl Posted Image Egyébként nem miatta van, mondom..csak..na mindegy. Igazából már két éve lassan-lassan távolodok, és most hogy van ez az új hely, teljesen visszatértem, és nagyon nem bánom, sõt. Sokkal jobb így.

#381 Fec

Fec

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.878 hozzászólás

Közzétéve 2004 augusztus 22. - 14:16

Sirály! Akkor most bejelentem, ha kitartasz karácsonyig, kérek egyet azokból az értékes autogrammokból!

#382 Guest_Ken Tacky_*

Guest_Ken Tacky_*
  • Guests

Közzétéve 2004 augusztus 22. - 14:26

Karácsonyig? Csak addig? :D Hát nem tûnhetek valami hitelesnek! :D

#383 Apple

Apple

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 9.533 hozzászólás

Közzétéve 2004 augusztus 26. - 16:44

Jókedvemvan-naplóTegnap, mikor még a vonaton ültem, írt az egyik nagyon jó barátnõm sms-t, hogy már legalább másfél hónapja nem is láttuk egymást -pont akkor jött haza külföldrõl, amikor én elviharzottam-, mi lenne, ha összefutnánk. Mondtam neki, hogy jöjjön át hozzám bátran, jó lesz végre nagyot dumálni.Délben meg is érkezett, és kb a 3. óra köül mindketten megállapítottuk, hogy mindketten elõnyünkre változtunk. Amit elmondott, az kicsit megdöbbentett, mert én abszolút nem érzékeltem ennyire a dolgot. Azt mondta, hogy most nagyon örül, mert kb. január óta totál megváltoztam, nem lehetett szinte hozzámszólni, sokszor jött rám a sírás még a suliban is, ha úgy szóltak hozzám, ahogy nem kellett volna, kibuktam, stb. Mindez a rossz jegyek miatt volt, a lóelvonástól, a bukásra állástól. Én csak azt éreztem ebbõl, hogy semmi kedvem bejárni az iskolába.Most meg ujjongó arccal mondja, hogy teljesen kivirultam, nyugodt vagyok, de egyfolytában mosolygok, újra lehet hülyéskedni, beszólogatni, kikérni a véleményem az élet nagy dolgairól (úgy mint pasiügy, szülõi ügy, mindenféle ügy :D ), és annyira örül, hogy megint a régi vagyok. És ez olyan jól esett nekem.De õ is megváltozott. Új barátja van, akivel teljesen szerelmesek. Én még nem láttam a fiút, de már most hálás vagyok neki, hogy "feltámasztotta" a barátnõmet, egyszóval: boldog õ is.Jól esett végre találkozni vele, hétfõn meg újra a régi formációban, 3-an fogunk találkozni, a harmadik kiscsajjal is, aki immár betöltötte a 18-at, pedig õ tûnik a legfiatalabbnak. Pedig az én vagyok hármunk közül :D Gondolom beülünk kedvenc palacsintázónkba, újra fogadásokat fogunk kötni egy-egy palacsinta fejében a legapróbb dolgokban, kivesézzük a nyáron történteket, és újra minden kerek lesz Posted Image Mert megérdemlem Posted Image

#384 Guest_Ken Tacky_*

Guest_Ken Tacky_*
  • Guests

Közzétéve 2004 augusztus 26. - 17:48

Ja.És remélem azér a francia tanár is látni fogja a változást, ha nem is pont viselkedés ügyileg! :D

#385 BoKa

BoKa

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 5.718 hozzászólás

Közzétéve 2004 augusztus 26. - 17:53

idézet:
Eredeti szerzõ: Apple: újra lehet hülyéskedni, beszólogatni[/QUOTE]Mért, eddig nem lehetett? Posted Image

#386 Guest_Ken Tacky_*

Guest_Ken Tacky_*
  • Guests

Közzétéve 2004 szeptember 1. - 13:02

Hát ezt nem hiszem el! Két nap is kilenc óra!! :mad: Aztán majd télen gyalogolhatok meg buszozhatok haza a koromsötétben, hogy tanuljak, másnap korán keljek és bírjak ki megint ennyit?Gggrrr..igen, tudom, ne kezdjétek! Tudom hogy van akinek ennél is rosszabb, de most hisztizni akarok...Semmire nem lesz idõm. Posted Image [ Szeptember 01, 2004, 13:02: Az üzenetet átszerkesztette: Ken Tacky ]

#387 Eva

Eva

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.912 hozzászólás

Közzétéve 2004 szeptember 1. - 13:37

idézet:
Eredeti szerzõ: Ken Tacky: Hát ezt nem hiszem el! Két nap is kilenc óra!! :mad: Aztán majd télen gyalogolhatok meg buszozhatok haza a koromsötétben, hogy tanuljak, másnap korán keljek és bírjak ki megint ennyit?Gggrrr..igen, tudom, ne kezdjétek! Tudom hogy van akinek ennél is rosszabb, de most hisztizni akarok...Semmire nem lesz idõm. Posted Image [/QUOTE]Ne viccelj!9 óra még a normál munkaidönél is több...Eszem megáll. Mit tanítanak ennyit?

#388 Apple

Apple

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 9.533 hozzászólás

Közzétéve 2004 szeptember 1. - 14:02

2004. 09.01.Elsõ nap a suliban. Undorító hányinger, gusztustalan, ocsmány, böeeeeee! Nemakaroooooom!Már ma hazafele jövet úgy viselkedtem, mint ha már hónapok óta járnék suliba: csak mentem hazafelé, nem gondoltam semmire, minden energiám elszállt. Most megyek ki a lovakokhoz, de perpill erre sincs energiám. Talán ha kiérek, akkor feloldódom...Meg ha minden jól megy, sikerül úgy intézni, hogy csütörtökönként suli után ki tudjak menni lókhoz, mert másnap csak 10-re kell menni, és nem túl húzós nap.Töri faktot leadtam, helyett lesz a földrajz. Majd meglássuk, mi sül ki belõle, ha abból érettségizem. No meg a kérdés, hogy hova akarok továbbmenni.Szóval: hányinger.

#389 tötõ Zsó

tötõ Zsó

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 12.966 hozzászólás

Közzétéve 2004 szeptember 1. - 14:30

öccccséém ekkora szívást.. iskolába kell járni. ahelyett hogy kinntlennék a Stall-ban nap mint nap Posted Image na nembaj szerdánként valszeg ki tok járni meg hétvégén, mert holnap 8 órám lesz, 2 mûábra, egy matek meg 5 orientációsgyakorlat ... megyek kantárosnaciban reszelni meg hegeszteni :D (ahogy errefelé mondják, heggeszteni) szóval most lenyomok magamnak valami kajaszerûséget aztán húzom a belem a lókhoz. megyünk ki lovagolni :D

#390 Zsubaba

Zsubaba

Csendes Patak

• Fórumtag
  • 10.126 hozzászólás

Közzétéve 2004 szeptember 1. - 14:34

Posted Image Posted Image Ma délelõtt olyan csönd volt a lovardában, hogy ihaj! :D tongue.gif

#391 Apple

Apple

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 9.533 hozzászólás

Közzétéve 2004 szeptember 1. - 14:40

Viszont most, hogy elkezdõdött a suli, most már MUSZÁJ intenzíven a továbbtanulással foglalkoznom. Bárhogy is nézem a dolgokat, én levelezõre akarok járni... Akkor csak kéthetente kéne megjelennem a színen, közben dolgozhatnék, és persze lovagolhatnék. Ha meg van pénz, van kilátás a lovaséletem jövõjére nézve, ami hát nem egy rossz dolog Posted Image Egyelõre úgy túnik, hogy hétvégén, meg talán csütörtökön leszek majdan lóközelben, és talán pénteken, ami szintén nem rossz, csak tudjam meggyõzni a szülõket, hogy nekik is jobb, ha hét közben kiengednek lovagolni, mert akkor nem egy fújtató sárkány képében jövök haza, aki csapkod, tör, zúz, kiborul :D Hm... Ez egy tökjó érv! :D

#392 Guest_Ken Tacky_*

Guest_Ken Tacky_*
  • Guests

Közzétéve 2004 szeptember 1. - 16:10

Eva!Hát úgy hogy én hülye bevállaltam két emeltszintût, töribõl és angol nyelvbõl, ami muszáj az új érettségi miatt. nagyon hasznos is, csakhát ott van ugye a többi óra, és én ilyen humán tagozatra járok tehát pl van heti 4 pszichológia is. de ez csak egy. namost ilyenekbõl szépen összegyûlik egy rakat óra. Hát ennyi kérem :(

#393 Apple

Apple

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 9.533 hozzászólás

Közzétéve 2004 szeptember 1. - 21:01

Baaaa, hulla fáradt vagyok, fél 9-re értem haza lovardából kocsival. De megérte kimenni, királyos terepet mentem Lucky-val. Meg persze jött Blue is, meg egy vendég. És apa kijött értem, teccik neki a hely, Blue-néni szimpatikus neki, sûés nem is mondott rá rögtön nemet, amikor szóbahoztam a csüt-péntek lovaglást :D Nagyon fáradt vagyok, tegnapról megmaradt az izomláz, amire szépen rádolgoztam.Ja, és estefelé kijött Zapolya is lovagolni, addig végig locsoltam a homokos pályát, meg próbáltam butaSimonkutyát lecsillapítani, hogy már úgyse lehet ennél jobban vizes, hagyja abba a marháskodást. Posted Image Most meg a pocimban pihen a rakottkrumpli, és zúgok be a kádba, Jóéjszakát.

#394 Guest_Ken Tacky_*

Guest_Ken Tacky_*
  • Guests

Közzétéve 2004 szeptember 1. - 21:06

HÁt nem tudom..már vagy tízszer árténztem alaposan az órarendemet, de újra és újra azt állapítom meg, hogy jó ha szombaton kijutok lovagolni, de akkor már semmi másra nem marad idõ a hétvégén. :( valamit valamiért, igen, de talán mégsem okés most ez így.. Posted Image

#395 Devil_girl

Devil_girl

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.068 hozzászólás

Közzétéve 2004 szeptember 1. - 21:17

Jaj KT átérzem. amikor megláttam az órarendet, majdnem dobtam egy hátast. kértszer van nekünk is kilen óránk. egyébként hét. és olyan az órarend, hogy célország kultúrája angolul, idegenforgalmi földrajz angolul és normál föci angolul egymás után elsõ három órában. két valami más óra, majd három darab matekóra. ember kínzás. és utálom, hogy mindenki azt kérdezgeti, mit csináltam az ujjammal?.. :mad:

#396 Apple

Apple

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 9.533 hozzászólás

Közzétéve 2004 szeptember 1. - 21:18

Mér, micsináltál az ujjaddal? ;) tongue.gif Posted Image Posted Image

#397 Guest_Ken Tacky_*

Guest_Ken Tacky_*
  • Guests

Közzétéve 2004 szeptember 2. - 15:41

Tényleg, mit csináltál az ujjaddal? Posted Image Hát ez káó....már ma kész vagyok, nekem ennyi elég is volt, pedig még nincs is komoly tanulás, mi lesz késõbb? :eek: Most kéne ismét egy kis pihenõ, mondjuk egy két hónapos vakáció talán segítene abban hogy kipihenjem ezt a két napot.Istenem, bárcsak nyár elején lennék, a Tatárszentgyörgyi buli elõtt egy nappal Posted Image :( :( Posted Image

#398 esti

esti

Törzsvendég

• Moderátor
  • 1.200 hozzászólás

Közzétéve 2004 szeptember 2. - 17:09

Beszéltek itt a sok óráról... Nem úgy kell azt csinálni! El kell menni olyan suliba, ahol okosak a vezetõk, ahogy azt én is tettem. Na egy ilyen suliban újfajta órarend összeállító programmal kísérletezgetnek, ahogy azt nálunk is tették. Ilyen esetben megtörténhet, hogy kihúznak a segged alól egy tantárgyat, ahogy az velem is megesett Posted Image . Egész egyszerûen amikor a csoportomnak angolórája van, akkor nekem más. Amikor nekem angolom van, akkor senki másnak nincsen :D . Ígyhát beülhetnék olyan csoportba, ahol kerek egy könyvvel tartanak hátrébb, mint az én csoportom tartott. Jelenleg úgy érzem, inkább lehülyézem az igazgatóságot és megyek a könyvtárba lebzselni.

#399 Apple

Apple

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 9.533 hozzászólás

Közzétéve 2004 szeptember 2. - 17:49

Ez kész. Nekem is beraktak hétfõre (!!!) egy 8.-9. órát, meg péntekre úgy gondolták, hogy áh, inkább 9-re menjünk 10 helyett, és ha már ennyire belejöttek a szivatásba, rakjunk be aznapra még egy 7. órát is, de azért nap közben, amikor nem lehet kimenni a suliból, jól jön egy lukas óra is. Hát normálisak ezek?????!!!Hétfõn b.meg azért maradjak ott 5-ig, hogy megnézzünk másfél órában egy filmet, amit péntek 7.-ben meg jól kielemzünk. Ba...meg!!!!!!! Hát inkább hazajövök, és beköltözöm a tv elé! Komolyan mondom, néha agyam eldobom az iskola fejeseitõl!Ja, holnap pedig hála a fakultációnak, 3, azaz három magyarom lesz. Szóval, mindent egybevetve ismét, ma egy hányomle-napom volt. Most meg megyek 20 olalt kijegyzetelni a törikönyvbõl, amit tavaly fakton már benyaltunk eccer, csak most lemondtam a faktot, mert úgyse megyek emeltre, akor meg minek szívjak még abból is több órát?

#400 Apple

Apple

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 9.533 hozzászólás

Közzétéve 2004 szeptember 2. - 17:51

Ja! Töritanár, aki amúgy tökjó fej, huszonpár éves csaj, mondta, hogy hát õ "igazán nem akar minket sokkolni, de kib.szottnehéz lesz az érettségire való felkészülésünk, de azért próbáljunk meg májusra nem idegbetegek lenni, ahogy azt a tavalyi végzõsöknek sikerült összehozniuk". Hát, amit utána elmondott, mégiscsak sikerült minket már jóóó elõre beoltani érettségi ellen. :rolleyes: