Ugrás a tartalmakhoz

Fotó

Filmek, filmsorozatok

• Please log in to reply
2848 válasz a témához

#361 kiwi2

kiwi2

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 872 hozzászólás

Közzétéve 2004 október 24. - 10:30

Csidálkozom, h itt még senki nem látta a Falut...NE IS!!!!!!!!! Akkora 1 sza.r filmet sztem 10éve nem láttam! A történet egy nagy 0 (heh, nincs is története) Az alalkításokról nem is beszélve (Sigourney Weavertõl kicsit többet vártam volna) nagy horrorfilmnek volt beharangozva, én meg majd bealudtam rajta. 1x nem lehetett +ijedni, na jó, 1x igen, a hangeffektek miatt :mad: A "szörnyek" olyan fantáziátlanul lettek megcsinálva, h ennél még egy 5éves is félelmetesebbet rajzol. a film 1óráig a faluban játszódik, közben megtudhatjuk, közben lelövik az összes poént, amin még izgulhatott volna az ember, majd még 1óra dögunalom. Amikor jöttünk ki a moziból, ilyeneket hallottunk,h Mekkora pénzkidobás, meg Hogy lehet ilyen xart csinálni...stb. osztom a véleményüket :D

#362 Devil_girl

Devil_girl

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.068 hozzászólás

Közzétéve 2004 október 24. - 10:47

tegnap mi is moziban voltunk. mondjuk úgy ültünk be, hogy bementünk a pólusba, és azt néztük meg, amit éppen játszottak.Stepfordi feleségekez meg vígjátéknak volt beharangozva, hát az eleje egy drámának illik be, a közepe felé van egykét vicces dolog tényleg, a vége meg amellett, hogy vicces, néha hátborzongató. az egész egy nagy baromság.a szereposztás jónak igérkezett:Nicole Kidman, Matthew Broderick, Bette Midler, Christopher Walken, Glenn Close, Roger Barttörténet:Joanna Eberhart azt hiszi, a lábai elõtt hever a világ. Õ az EBS tévétársaság történetének legfiatalabb elnöke, egy figyelmes férjjel és két gyönyörû gyerekkel. Úgy tûnik, minden tökéletes mígnem egy katasztrofális napon összeomlik Joanna élete.Állásából kirúgják, már arra sem emlékszik, hová járnak suliba a srácok, a mintaházasság is becsõdölni látszik... Az idegösszeroppanás után Joanna és férje úgy döntenek, ideje új életet kezdeni: összepakolják a családot, és elköltöznek az idilli kisvárosba, Stepfordba. Stepfordban pedig minden tökéletes. A házak nagyok, tágasak, díszesek, csillognak-villognak, az ég kék, és süt a nap, a fû zöld és szépen van nyírva, és a feleségek... Elragadóak! Sütnek, fõznek, mosnak, vasalnak, takarítanak, gyereket nevelnek, szõkék, folyton mosolyognak, illegnek-billegnek színes, takaros ruháikban, és fergeteges szexpartnerek a nap bármely szakában! Sõt, gombnyomásra megnõ a mellük!

#363 Titok

Titok

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.786 hozzászólás

Közzétéve 2004 október 24. - 11:49

Én láttam a Falut, nekem tetszett, és meg is ijedtem néha. Az alapötlet kicsit elmebeteg dehát istenem. Posted Image

#364 Titok

Titok

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.786 hozzászólás

Közzétéve 2004 október 24. - 11:50

Jaj, még valami. Az Én, a robot-ot látta vki?

#365 cappaa

cappaa

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 738 hozzászólás

Közzétéve 2004 október 24. - 15:37

Sziasztok, láttam az ARGÓt, és szerintem nagyon érdekes, hülyére röhögtem magam, elég fárasztó volt, de aki bírja, az nézze meg. Talán az Üvegtigrishez tudnám ici-picit hasonlítani, csak az Argó sokkal jobb, tele van poénokkal meg káromkodással is, mert a történetet hogyúgymondjam helyi vagány csávók viszik. Mindenesetre ha kibírod az elsõ 15 percet, akkor már nyert ügyed van és valószínûleg végig tudod majd nézni.

#366 teddy

teddy

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 496 hozzászólás

Közzétéve 2004 október 24. - 17:05

Tegnap láttam a Haverok címû norvég filmet Morten Tyldum-tól. Nagyon jó, csak ajánlani tudom mindenkinek! Egyfelõl kicsit irreális a történet, másfelõl tisztára, mint maga az élet. Posted Image

#367 Nócy

Nócy

Csikó

• Fórumtag
  • 494 hozzászólás

Közzétéve 2004 október 24. - 20:13

(Nem olvastam végig, lehet, hogy már írták, ha így van bocs!) Tehát november elsején lesz a Suttógó címû könyv filmváltozata. Szerintem érdemes megnézni. A könyvet olvastam, nekem tetszik.

#368 Nood Lee

Nood Lee

Csikó

• Fórumtag
  • 564 hozzászólás

Közzétéve 2004 november 1. - 1:22

Sziasztok!A "Monsieur Ibrahim és a Korán Virágai"-t látta valaki? Holnapra ütemezem be, nagyon kíváncsi vagyok. Posted Image Az utóbbi idõben magamhoz képest elég sok filmet láttam (Házasságszerzõk, Amelie csodálatos élete, Mit vétettem, hogy ezt érdemlem? (Almodóvar), Carandiru, Álmodozók).Ezek közül három említésre méltó van, az Amelie csodálatos élete, Almodóvar filmje, valamint a Carandiru. Mindegyiket ajánlom, de nem mindenkinek. Illetve, az Amelie-t bátran mindenki, de a Carandiru csak annak, akinek erõs az idegzete. Az Almodóvar filmet meg annak, aki értékeli a trakikomédiát, és az abszurd dolgokat. Elég elvont film, de iszonyatosan jó (a felsoroltak közül tán a legjobb). Ja, még egy: az Amelie-t ne az Almodóvar film után nézzétek meg, az nem tesz jót (nekem sikerült összehozni)! :D A Házasságszerzõk is aranyos, de nem feltétlenül az a film, aminek mondanivalója van. Mindenesetre egyszer mindenképp nézhetõ, szórakoztató. Az Álmodozókon kicsit unatkoztam. Lehet, még egyszer meg kellene néznem, hogy a felfogjam, mirõl szól, mit akar mondani. Aki prûd, vagy ilyesmi, annak nem ajánlom, hmmm, hogy is mondjam, kicsit "naturalisztikus". Posted Image Ma a Spektrumon volt egy tökjó dokumentumfilm, ha valakinek kell, szóljon. Illetve nem is film, sorozat, na. A címe "A civilizáció árnyoldalai". Ma a füves puszták megmentésérõl volt benne szó, Mongóliával, Afrikával, Amerikával, lovakkal, marhákkal, kecskékkel, birkákkal. Sok ló volt benne. Engem fõleg az fogott meg, mikor Mongóliáról volt szó. Érdekes, most beteg voltam/vagyok, és tök sokat TV-zek. Illetve holnaptól valószínûleg már teljesen rendbejövök, és akkor a hasonló "élvezetekrõl" le "kell" mondanom. Tegnap éjjel megnéztem a "Vérhold" címû nagyongagyi filmet, csak úgy unalomból, mert napközben kialudtam magam. Egy kis ízelítõ a végébõl (remélem nem baj, ha lelövöm a poént, ép eszû ember úgysem nézi meg): ketyeg a bomba, amihez oda van közûtözve Apuci kicsilánya, édesfelesége. De hogy kikapcsolja a bombát, elõször le kell gyõznie a gonoszt (sorozatgyilkos, agyonveri az áldozatokat - különbözõ harcmûvészetek bajnokait -nagyon fasza vascipõje van, meg felcsatolható vasujjacskája, amit belefúr az ellenfél gyomrába). Sajnos elkésik, bomba robban. Ez annyit jelent, hogy színes konfettiáradat robban szét, Apuci odarohan a családhoz, és ölelik, csókolják egymást, miközben hullik a színes konfetti. :D Ja, még egy kérdés: A "Dealer"-rõl tud valaki valamit nyilatkozni? Érdekelne, majd, mikor olyanom lesz, hogy fel vagyok készülve egy nyomasztó filmre...

#369 Nood Lee

Nood Lee

Csikó

• Fórumtag
  • 564 hozzászólás

Közzétéve 2004 november 5. - 2:53

Tegnapelõtt láttam a "Monsieur Ibrahim és a korán virágai"-t. Hát, be kell valljam, még annál is jobb, mint amire számítottam. Egyszerûen az a film úgy teljes, úgy kerek, ahogy van. Nem hiányzik belõle semmi. Magával ragad, és másfél-két órán keresztül képtelenség elszakadni attól a világtól. Együtt lehet érezni a szereplõkkel, egy szó mint száz: a nézõ nem marad kívülálló. Jó a zene, jó a mondanivaló, jók a színészek, szép, kifejezõ a környezet. Én még sokszor meg fogom nézni, de ha lesz szinkronizált változat, azt valószínûleg kihagyom. Elrontaná az élményt.

#370 Titok

Titok

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.786 hozzászólás

Közzétéve 2004 november 7. - 18:32

Láttam a Felejtést. Jó! Bejön. Kicsit lassan indul. Néhányszor majdnem be...tam úgy megijedtem. Posted Image

#371 Dóri

Dóri

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 508 hozzászólás

Közzétéve 2004 november 7. - 18:41

Húú azt majd én is meg akarom nézni. :cool: Láttam a Falut, 2x is, nem volt olyan rossz azért, 3x ijedtem meg, de akkor sztem mindenki. :D Láttam a Neveletlen hercegnö 2-öt, meg a Már megint bérgyilkos a szomszédomat is, tetszettek. Posted Image Ja meg a Kontrollt is láttam nemrég, hááát..Sokáig még a hatása alatt voltam, sztem nyomasztó volt, de voltak benne vicces részek, meg a zenéje is jó volt.Azért is rázott meg, mert minden nap metrózok és olyan rossz érzésem van, mindenesetre nem állok már olyan közel a fehér csíkhoz.. :D

#372 Pendemonium

Pendemonium

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 5.407 hozzászólás

Közzétéve 2004 november 14. - 22:25

Volt a Cseh Tamásnak egy filme jó húsz évvel ezelött, "Nyom nélkül" címmel. Nagyon tetszett, de sehogy nem tudom megszerezni, már Tamással is emileztem, visszaírt, hogy ha meg tudtam szerezni, szóljak neki, mert Õ is rég látta.Segítsetek!

#373 Dreamcatcher

Dreamcatcher

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 904 hozzászólás

Közzétéve 2004 november 18. - 10:40

Ranger!Ha netán visszatalálnál ide, kérdezem, hogy arra az Alamo-ra gondolsz-e amit Ron Howard rendezett?2003-as film?Élet-halál harc mexikóiak és texasiak között?Ha igen akkor sztori a [url="http://"http://www.geocities.com/Hollywood/Cinema/1501/maxcrowe_thealamo.html"]http://www.geocities.com/Hollywood/Cinema/...e_thealamo.html[/url] -en, innen asszem további érdekességeket is találhatsz!

#374 Old Shatterhand

Old Shatterhand

A nagy vadász

• Fórumtag
  • 4.354 hozzászólás

Közzétéve 2004 november 22. - 12:43

Beleakadtam a Seabiscuit-be DVD-n. Ami igazán király az extrák közt a W.A. és SB. közötti eredeti verseny eredeti közvetítéssel! Hû, nagyon nemsemmi! Érdemes megnézni! Posted Image

#375 Angora

Angora

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 93 hozzászólás

Közzétéve 2004 november 22. - 21:23

Hello!Van egy nagyon tuti film, amit mindenkinek meg kell néznie. A cime: Korelli kapitány madolinja (Captain Corelli's mandolin). Vagy három évvel ezelõtti a film, de nagyyon jó! Nicolas Cage és Penelope Cruz játssza a fõszerepet. Aztán lehet, hogy rosszul írtam le a nevüket. tongue.gif Na, a sztori a II. világháborúban játszódik középpontban a görögökkel és a németekkel, ja meg az olaszokkal. Van benne háború, szerelem, meg ami kell egy jó filmhez. Anno még külföldön láttam a bemutatóját és mikor hazajöttem, csak azt vártam, mikor játsszák már a filmet. Végülis játszották, de nem verték nagy dobra, nem is reklámozták, pedig hihetetlenül jó film. Pont ezért nem is látták olyan sokan. Nézzétek meg!!!

#376 Nood Lee

Nood Lee

Csikó

• Fórumtag
  • 564 hozzászólás

Közzétéve 2004 november 25. - 18:26

Mostanában játszák/játszották az HBO-n. Én csak foszlányokat láttam belõle. Egyébként meg: Párizs, Texas! Posted Image

#377 Dreamcatcher

Dreamcatcher

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 904 hozzászólás

Közzétéve 2004 november 28. - 13:33

Nood Lee! Kérlek mondd meg nekem, hogy ez a Párizs, Texas mire vonatkozik! Csak azért szeretném megtudni, mert a Texas egy zenés filmnek is a címe, azaz inkább koncertfilmnek kéne írnom. Ebbõl kifolyólag érdeklõdni szeretnék, hogy látta-e valaki a TOFOG eme produkcióját (akár Duna tv-n, vagy Urániában ausztrál-napokon)?

#378 Xiren

Xiren

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 5.149 hozzászólás

Közzétéve 2004 november 28. - 13:46

Látta valaki a Life or something like it-et? Asszem úgy fordították, hogy Élet, vagy valami hasonló, de nem biztos. Nagyon jó film! Angelina Jolie játszik benne, egy karrierista bemondónõt. Tökéletes élet, tökéletesen híres pasi, tökéletes ház, mindene megvan a boldogsághoz. Legalább is ezt hiszi... Egy nap viszont találkozik egy hajléktalannal, aki vészjósló látomást mond neki. Elõször persze nem hiszi el, aztán egyre több dolog bekövetkezik belõle, és élete 180 fokos fordulatot vesz. Tényleg nagyon jó film, csak ajánlani tudom, itthon nem volt mozikban.Másik jó film a Magnolia. Igaz kissé hosszú, és teljesen más stílusú, mint a legtöbb film, de engem megfogott. A központi témája, hogy van-e olyan, hogy véletlen. És tele van a film jobbnál jobb színészekkel.

#379 Guest_Ken Tacky_*

Guest_Ken Tacky_*
  • Guests

Közzétéve 2004 december 11. - 13:06

Nem tudom, szóbahozta e már valaki, de nekem örök kedvencem a Csinibaba ;) Szerintem óriási film! Posted Image

#380 Cavalier

Cavalier

Mirage :)

• Admin
  • 6.369 hozzászólás

Közzétéve 2004 december 12. - 5:34

Nézzétek meg [url="http://"http://www.port.hu/pls/ci/cinema.index_htm?i_left=/pls/ci/cinema.frame_htm@@i_city_id=3372@@@i_county_id=1&i_left_s=83&i_body=/pls/fi/films.film_page@@i_where=2@@@i_film_id=61260@@@i_city_id=3372@@@i_county_id=1&i_title=Az+élet+nélkülem"]Az élet nélkülem[/url] c. filmet! Nem nagyon tudok mit írni róla. A kritikát ne olvassátok el, ami a fenti honlapon van, (szerintem) baromság, maximum a film megnézése után.

#381 Nood Lee

Nood Lee

Csikó

• Fórumtag
  • 564 hozzászólás

Közzétéve 2004 december 12. - 14:18

A Párizs, Texas egy Wim Wenders filmnek a címe, így egyben. És tök jó. Posted Image Tegnap volt a Duna TV-n a Hukkle. Aki nem látta, bánhatja. :cool:

#382 Xiren

Xiren

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 5.149 hozzászólás

Közzétéve 2004 december 12. - 14:29

idézet:
Eredeti szerzõ: Ken Tacky: Nem tudom, szóbahozta e már valaki, de nekem örök kedvencem a Csinibaba ;) Szerintem óriási film! Posted Image [/QUOTE]Télleg nagyon nagy! Nemtom hányszor vittem vissza ahhoz a részhez, amikor Mancika megy nagy fenékrázva a korlát mellett, és egyszercsak elfogy a korlát õ meg eltûnik a képbõl... :D :D

#383 Zsuzska

Zsuzska

Törzsvendég

• Admin
  • 3.961 hozzászólás

Közzétéve 2004 december 13. - 12:24

Átjövök ide a Nagy Sándorral. Nekem nem tetszett. Lehet, hogy nem jó hangulatban néztem meg, de nagyon hosszú volt, kissé eluntam magam rajta, Colin Farrel abszolút nem tetszett benne... a fríz szép volt, jó sokáig is élt... :D

#384 ruffian

ruffian

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 168 hozzászólás

Közzétéve 2004 december 13. - 13:01

Még eléggé friss a film, fórumot nem is találtam róla, de gondolom, majd többen is megnézitek és remélem, elmondjátok a véleményeteket!Nekem nagyon tetszett. Nem igaz, hogy nincsenek benne drámai részek! A. Jolie hihetetlen drámai és hisztérikus tudott lenni, ráadásul ez a biszex-szál is roppant finoman lett bemutatva, a Bukephalost játszó fríz ló pedig C. Farrellnél is dögösebb:)

#385 Steve79

Steve79

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 379 hozzászólás

Közzétéve 2004 december 13. - 13:02

Tegnap elkövettem én is ezt a hibát, megnéztem a filmet. 3 óra tömör film, tele melegséggel, harci jelenetekkel és az idõ csak úgy pereg. Egyet kell értenem Zsuzskával, ez a film nekem sem nyerte el a tetszésemet. Colin Farrell ugyan próbált helyt állni, de én nem lettem volna a helyében :D (Megértem miért lázanganak a Görögök, a film látván.:) Követve Zsuzska gondolatát, rátérnék végezetül a lényegre, az a fríz meseszép volt. (Igaz, sokáig élt, de nem vesztett erejébõl, ahogy Angelina Jolie sem :D ) Posted ImageHivatalos lap: [url="http://"http://alexanderthemovie.warnerbros.com/flash/index.html"]http://alexanderthemovie.warnerbros.com/fl...lash/index.html[/url]Cikk: [url="http://"http://www.nol.hu/kultura/cikk/342298/"]http://www.nol.hu/kultura/cikk/342298/[/url]

#386 ruffian

ruffian

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 168 hozzászólás

Közzétéve 2004 december 13. - 13:02

Hát, én nem találtam unalmasnak, és némely jelenetnél a torkomra fagyott a szó és a lélegzet...Nagyon jó arcok voltak benne, ld. III Dareios, például.

#387 Angora

Angora

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 93 hozzászólás

Közzétéve 2004 december 22. - 1:58

Huhh!Hát ez a film szerintem borzasztó volt. Elég régen láttam már olyan igazán jó filmet, de ez, bevallom õszintén, én kicsit többet vártam tõle. Túl hosszú volt a film a történések mennyiségéhez képest. Sokat elmélkedtek, melegeskedtek, meg minden. Elõször én is csak a fríznél kaptam fel a fejem. AAAAAz gyönyörû volt!Egyszóval a film egy kicsit unalmas. Szerintem. Posted Image Viszont az Arthur király az jó volt. Ha már a történelmi filmekrõl beszélgetünk.

#388 Tündee

Tündee

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 56 hozzászólás

Közzétéve 2004 december 22. - 19:22

Huh, akit érdekel, most tudtam meg, hogy 25- ére virradóra (0.50) lesz a Sötét vágta c. film! Csak az a büdös nagy helyzet, h. arról halvány lila gõzöm sincs, hogy most az Rtl Klubbon vagy a Tv2- n lesz!

#389 Szellemlovas

Szellemlovas

SUFNI

• Fórumtag
  • 1.145 hozzászólás

Közzétéve 2004 december 22. - 19:43

Nekem viszont halványlila gõzõm van! :D 25.-én, hajnalok hajnalán, 00:50-kor lesz az RTL-klub-on. Posted Image

#390 Tündee

Tündee

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 56 hozzászólás

Közzétéve 2004 december 23. - 22:09

Oh, köszönöm az infót, igy legalább nem kell megnéznem a Tv mûsort és a teletextet sem! Köszi még 1-szer!!! Posted Image

#391 Dóri

Dóri

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 508 hozzászólás

Közzétéve 2004 december 23. - 23:00

Én is láttam az Alexandert, nekem tetszett, bár néhol azért unalmas volt.De: :cool: Én eleve nagyon szeretem a történelmi filmeket, ugyhogy ha moziban adnak, akkor rohanok megnézni. Posted Image Ui.:A fríz ló meg gyönyörü volt.

#392 Nood Lee

Nood Lee

Csikó

• Fórumtag
  • 564 hozzászólás

Közzétéve 2004 december 24. - 1:01

Itt senkinek nem mond semmit az, hogy Pedro Almodóvar? Posted Image

#393 Barefoot

Barefoot

A megvilágosodott

• Fórumtag
  • 5.421 hozzászólás

Közzétéve 2005 január 9. - 0:40

A minap beültem a Pityergõ teve története címû mongol német Posted Image filmre. Egy ideig azt hittem egyedül fogom megnézni a filmet a 90 fõs teremben. Az utolsó pillanatban beültek még hárman, de a háromból kettõnek nagyon filmkritikus feje volt Posted Image

#394 Artin

Artin

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.886 hozzászólás

Közzétéve 2005 január 9. - 0:52

És tetszett legalább?Nekem épp nemrég ajánlotta egy barátom, hogy ne hagyjam ki, mert hogy állítólag nagyon jó kritikát kapott. Valószínûleg 1 héten belül beülök rá, így érdekelne, hogy milyen véleménnyel vagy róla!

#395 Barefoot

Barefoot

A megvilágosodott

• Fórumtag
  • 5.421 hozzászólás

Közzétéve 2005 január 9. - 1:06

Nekem tetszett, de tapasztalatból tudom, hogy ez másoknak nem mérvadó Posted Image Nem egy hálivúdi akciófilm. Nincs nagy cselszövés, világmegváltás, sõt a romantikus szál is hiányzik Posted Image Van viszont betekintés a Góbi mongoljainak életébe, és van egy fehér tevecsikó, aki életben marad, és itt ez sokat jelent, mert ebben a környezetben átérezhetõ, hogy minden élet érték.

#396 Artin

Artin

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.886 hozzászólás

Közzétéve 2005 január 9. - 10:52

Kíváncsi vagyok, mert akkor pont arról szól, ami miatt érdekel, és amiért felhívták rá a figyelmemet. Posted Image

#397 Apple

Apple

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 9.533 hozzászólás

Közzétéve 2005 január 9. - 12:43

Én az Állítsátok meg Terézanyut néztem meg a minap, és azt kell, hogy mondjam: tetszett. Nagyon szép képek voltak benne, igényes operatõri munka. Az eddigi magyar filmekhez képest. És a sztrori is tetszett. De tegnap anyummal elkövettünk egy hibát. Kíváncsiságból kivettük a Dirty dancing 2. c. khmmm... filmet. Hát, kínunkban már röhögtünk. Felháborító, hogy mennyi mindent lekoppintottak az elsõ részbõl, aminek a közelébe sem ér. Viszont Patrick Swayze hihetetlenül megöregedett :( Posted Image Szegényke, nem is hasonlít egykori önmagához :(

#398 Nood Lee

Nood Lee

Csikó

• Fórumtag
  • 564 hozzászólás

Közzétéve 2005 január 9. - 13:54

A Pityergõ teve története nekem nagyon tetszett, véleményem szerint érdemes megnézni. Tegnapelõtt a Világok arca - Baraka c. filmet néztem meg (moziban, mert tv-ben még rengeteget, ugyanis felfedeztem a világ legjobb csatornáját: Europa Europa a neve, és klasszikusok mennek kora délutántól reggelig), gyönyörûségesszép volt. :cool:

#399 Titok

Titok

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.786 hozzászólás

Közzétéve 2005 január 9. - 17:07

Láttam az Ocean's Twelve-et. Az elõzménye sokáig a kedvenc filmem volt, rongyosra néztem a kazettát. Nem olyan jó, mint az elsõ rész, de a poénok hasonló kaliberûek és ez tetszett. Az viszont erre a részre is áll, hogy 1 megnézéssel még nem érted a sztorit. Még legalább 2 kell hogy minden szálat átláss. Pár dolgot viszont nem ért az, aki az Eleven-t nem látta.De Pitt és Clooney még mindig verhetetlenek. Posted Image

#400 Miklász

Miklász

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 52 hozzászólás

Közzétéve 2005 január 10. - 20:02

Patrick Swayze-vel kapcsolatos utolsó filmélményem a Puszta Acél (Steel Dawn) c. "mû" volt. Brrrr. Azt hittem valami primitívre vágyok, de erre azért nem számítottam. Végül nem akkora a baj, kell ilyen is :D