Ugrás a tartalmakhoz

Fotó

Ciki sztorik, avagy legszebb öröm a káröröm

Ez a téma archivált. Nem tudsz archivált témához hozzászólni. Ha szeretnéd újranyitni, keress meg egy moderátort, vagy admint.
962 válasz a témához

#361 Artin

Artin

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.886 hozzászólás

Közzétéve 2004 szeptember 14. - 21:04

Ez igaz. Tény. Posted Image

#362 Aniko

Aniko

Törzsvendég

• Főmoderátor
  • 6.637 hozzászólás

Közzétéve 2004 szeptember 15. - 12:59

Artin!A Zsiguli alaphangon 1000 kg. A padka volt kb. 15-20 cm magas. Ez még motorral is kihívás, nemhogy két embernek kézi erõvel... (Ja, és elöl van a motor, nem hátul... ;) )TZS!Tényleg nincs himbilimbim! :D

#363 Csuti

Csuti

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 4.848 hozzászólás

Közzétéve 2004 szeptember 15. - 13:09

idézet:
Eredeti szerzõ: Artin:
idézet:
Eredeti szerzõ: Anikó:Azt mondja, nem tud, de toljuk fel az autót a járdaszigetre, mert azt úgy szokták.Eredeti szerzõ: Csuti: Posted Image Anikó! Nem semmi tortúra!A taxisnak tényleg sok esze volt! :mad: [/QUOTE]Én is úgy tudom, hogy ez így gyakori megoldás... Így nem értem miért volt rossz a taxis ötlete ...
[/QUOTE]Azért mert férfi volt az ötletgazda! tongue.gif Posted Image Komolyra fordítva: ha Anikó a nõi eszével (bocs, semmi bántó szándék! Nekem is az van. :D ) fel tudta mérni, hogy 2 ember nem elég a feltolásához, akkor egy férfi, aki taxis (elvileg konyít valamit az autókhoz) miért nem???? Ja és még le is lép késõbb, amikor rájön, hogy ciki helyzetbe hozta Anikót! Posted Image

#364 tötõ Zsó

tötõ Zsó

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 12.966 hozzászólás

Közzétéve 2004 szeptember 15. - 15:01

ezt úgy hívják hogy "befosott a sunyi" :D

#365 Artin

Artin

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.886 hozzászólás

Közzétéve 2004 szeptember 15. - 20:20

Jó hát, a padka méretében nem voltunk informálva eddig. Akkorára meg sem próbálnék felmászni. Félteném a kocsit. Posted Image

#366 BoKa

BoKa

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 5.718 hozzászólás

Közzétéve 2004 szeptember 27. - 17:14

Ti mikor estetek szó szerint hasra utoljára? Valamikor gyerek korotokan, ugye? Én tegnap. A végtagom a 4 világtáj felé, a táskán valahol Kukutyinban landolt. Mindezt a villamos síneken.Holnap elmesélem.

#367 tötõ Zsó

tötõ Zsó

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 12.966 hozzászólás

Közzétéve 2004 szeptember 27. - 17:23

BOKABOKA!!! fogjunk kezet! én augusztusban taknyoltam egy olyat hogy ilyet:
idézet:
jhaj. amúgymeg ugyebár egy hítig Balcsin voltam, és sikerült beiktatnom az egyik délután programjába egy irtozatosan égõ és ciki eseményt.nem akarom bõ lére ereszteni, az a lényege hogy ebéd közben elkezdett esni az esõ, aztán egy jó nagy 15 perces zuhé után elállt, és minden csuron vizes volt. elindultunk vissza a strandra az étterembõl, és -persze papucsban vtam- sikerült a legnagyobb tömeg környékén (éttermek,bazárok,butikok elõtt) rálépnem a csatornafedõre, aminek kövezkeztében egy jó hárommásodperces egyensúly-ingadozás és "szörfözés" után egy hatalmasat estem. naná hogy térdre azán pedig csak úgy csattantam a vizes betonon ezúttal teljesen hasalva. hát.. elõször gondoltam bevágom a mozdulatlant, de miután mutti meglátta hogy meg se nyikkanok felsikkantott, énmeg miven nem akartam MÉGNAGYOBB fesztivált gyorsan felugrottam és a mûröhögés közben elkezdtem lesöprögetni magamról a ..saras-koszos-földes-kavicsos gányt és trutymót. nem nézett mindenki.. áááá neeeeem dehogyis. csak még egy autó állt meg mellettem lehúzott ablakkal, ahol egy hapsi kiszólt hogy milyen ügyes vagyok. [/QUOTE]szóval pofáraesésrulz! Posted Image Posted Image

#368 Old Shatterhand

Old Shatterhand

A nagy vadász

• Fórumtag
  • 4.354 hozzászólás

Közzétéve 2004 szeptember 27. - 17:25

idézet:
Eredeti szerzõ: BoKa: Ti mikor estetek szó szerint hasra utoljára? Valamikor gyerek korotokan, ugye? Én tegnap. A végtagom a 4 világtáj felé, a táskán valahol Kukutyinban landolt. Mindezt a villamos síneken.Holnap elmesélem. [/QUOTE]Mit kell ezen mesélni? [url="http://"http://kep.tar.hu/lombardo/index.phtml?aid=27675634&pid=6196257"]Az arcraesés oka, avagy, dik, hogy dõl bele a pia![/url] Posted Image Posted Image [ Szeptember 27, 2004, 17:30: Az üzenetet átszerkesztette: Old Shatterhand ]

#369 BoKa

BoKa

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 5.718 hozzászólás

Közzétéve 2004 szeptember 28. - 9:59

Osh, wazze, te beszótá' redface.gif Nem is vótam berúgva Posted Image De így inkább nem írom meg, cserébe (nekem ez jó üzlet lesz: az én bénaságomat lecserélem Lombik szórakozottságával) kaptok egy másik sztorit. Az elõzményeket most talán nem teszem hozzá Posted Image Tegnap hazaértem a lovardából, friss voltam, és üde, így küldtem egy sms-t Lombiknak: "A fene egye meg, kint felejtettem a telefonomat a lovardában! Grrrr!! "Erre jött a válasza: "Nem mondod!!! És tudsz dolgozni nélküle?"Szerintem mihelys' elküldte, le is esett neki, hogy ez így csúnya volt, mert egybõl jött is a helyesbítõ sms, amiben tudatta, hogy igen nagy hülyének tart, és hogy a francba, õ még be is vette :D Posted Image :D

#370 Lombardo

Lombardo

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.519 hozzászólás

Közzétéve 2004 szeptember 28. - 10:11

Boka, te pimasz! :D Azért azt tudni kell, hogy fent nevezett személy 10-bõl 9-szer felejti kint a loviban a telefonját, a maradék esetben terepen hagyja el, tehát cseppet sem volt meglepõ az sms tartalma. tongue.gif Csak megint elõbb cselekedtem, mint gondolkodtam! redface.gif :D

#371 Old Shatterhand

Old Shatterhand

A nagy vadász

• Fórumtag
  • 4.354 hozzászólás

Közzétéve 2004 szeptember 28. - 11:50

Boka, nem lehet, hogy tudta, hogy két mobilod van? ....Nem, nem valószínû, szõke, igazad van.Viszont lepimaszozott. Ez bosszút kíván! Emlékszel arra a képre...? Posted Image

#372 BoKa

BoKa

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 5.718 hozzászólás

Közzétéve 2004 szeptember 28. - 12:15

Osh, te szõke, Te :D Ha 2 telefonom van, ha 3, a sim kártya ugyanaz, mert csak arról a számról küldtem, amit ismert. Az kevéssé elképzelhetõ, hogy a kártyámat kivettem belõle, aztán kint hagytam a készüléket tongue.gif Az nem egy jó kép, a környezet miatt :D Viszont: 69 Posted Image

#373 Old Shatterhand

Old Shatterhand

A nagy vadász

• Fórumtag
  • 4.354 hozzászólás

Közzétéve 2004 szeptember 28. - 12:21

Sika, van egy 70-es és egy 20-as számod is. Ez egy sim, Te "jé, én mióta vagyok vörös?", TE!Ja, viszont! :D :D

#374 BoKa

BoKa

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 5.718 hozzászólás

Közzétéve 2004 szeptember 28. - 12:24

Azt én is tudom, hogy 2 számom van, de õ nem :D 2 különbözõ sim-en, te hajatlan, TE :D

#375 Old Shatterhand

Old Shatterhand

A nagy vadász

• Fórumtag
  • 4.354 hozzászólás

Közzétéve 2004 szeptember 28. - 12:31

Addig én sem tudtam, amíg el nem küldted aláírva, hogy ez is Te vagy, Te vörös! Miután két sim, ezért gondoltam megtréfáltad, hadd keresse csak a bálák közt a cuccot. Arra nem gondoltam, hogy ennyire szöszi, hogy ha megkérdezed, hogy ott vagy-e még, elmegy és megnézi, na! Posted Image Posted Image Posted Image :D

#376 Lombardo

Lombardo

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.519 hozzászólás

Közzétéve 2004 szeptember 28. - 12:45

Ennyire ráérsz Nagy Vadász? Posted Image Akkor ha megkérlek kapard majd ki Bolygesz patáit, mert ma nem tudok kimenni! Puszi :D

#377 Old Shatterhand

Old Shatterhand

A nagy vadász

• Fórumtag
  • 4.354 hozzászólás

Közzétéve 2004 szeptember 28. - 13:03

Lombik, nem, ez csak a látszat. Ki sem tudok menni, de ha mégis nem mennék ki, ellenõrizhetnéd, hogy kint vagyok-e! Persze csak ha Te sem tudsz kimenni! MErt ha ki tudsz, akkor nem érdekes az egész, hisz hiába nem vagyok kint, ki tudod kaparni Bolygeszt a patájából! Na, ezt jól meg aszondtam! :D

#378 Aniko

Aniko

Törzsvendég

• Főmoderátor
  • 6.637 hozzászólás

Közzétéve 2004 november 23. - 14:23

Beszálltam a liftbe a munkahelyemen. A másodikra mentem és az elsõ emeleten beszálltak 3-4-en, akik a 8. emeletre igyekeztek.Köztük egy lány, akit szerintem még életemben nem láttam: "Hátte?! Mit csinálsz itt?!" - kérdezte tõlem. Én meg: "Itt dolgozom egy éve..." Szerencsére máris megérkeztünk a másodikra és gyorsan kiszálltam. De azóta sincsen róla halvány fogalmam sem, hogy ki volt õ!!!Aki magára ismer, kérem jelentkezzen! :D (Néha cserbenhagy a memóriám... hiába, ez már a korral jár.)

#379 Old Shatterhand

Old Shatterhand

A nagy vadász

• Fórumtag
  • 4.354 hozzászólás

Közzétéve 2004 november 23. - 15:52

Boka vót a!

#380 Aniko

Aniko

Törzsvendég

• Főmoderátor
  • 6.637 hozzászólás

Közzétéve 2004 november 23. - 15:53

OSH, ezt tõle vártam Posted Image

#381 BoKa

BoKa

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 5.718 hozzászólás

Közzétéve 2004 november 23. - 15:58

DE dögök vagytok!! Hát ha még bevallom, hogy tényleg átfutott az agyamon, hogy nem jártam akkor épp ott, jóvan', nem én lehettem :D :D [ November 23, 2004, 15:09: Az üzenetet átszerkesztette: BoKa ]

#382 Zsubaba

Zsubaba

Csendes Patak

• Fórumtag
  • 10.126 hozzászólás

Közzétéve 2004 november 24. - 20:25

Nem láttam, de elsõkézbõl hallottam...A körúon egy villamoson ült egy nénike, vele szemben egy anyuka, kisebb gyerekkel az ölében. A gyerek folyamatosan lóbálja a lábát, méghozzá úgy, hogy minduntalan belerúg a nénibe. A néni húzódik arrébb és arrébb, hátha már nem éri el a gyerek. Már nem tud hová húzódni, nem bírja tovább, rászól az anyukára, hogy nem lehetne rászólni a gyerekre, hogy ne rugdosódjon? Erre anyuka mondja, hogy õ szabad szellemben neveli a gyereket, amit a gyerek akar azt csináljon.Erre a mellette ülõ huszonéves srác fogta, kivette a rágót a szájából és az anyuka homlokára nyomta, mondván, hogy õ is szabad szellemben nevelkedett...Anyuka köpni-nyelni nem tudott :D (Szabad szellemû nevelés? Látott valamit az Apafejbõl? :D )

#383 Jucuus

Jucuus

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.131 hozzászólás

Közzétéve 2004 november 25. - 0:17

:D Szép lehetett ezt végignézni. :D Nem akartam elõszõr ide ezt felírni, de meggondoltam magam. Úgy 2 - 3 hete(nem tudom már ppontosan) elmentem a Gellért térre, ahol Artinnal találkoztam, mert kértem, tartson nekem idegenvezetést a Wesztern sörözõhöz. Várjuk a villamost, én nagyban mesélek, hogy mi volt elõzõ nap táncon. Osztálytársamat jellemeztem idétlen arckifejezéssel, néhány mondattal, és heves karlóbálással. Kifejezetten kicsiket, mert a lányra az jellemzõ. Erre Artin rámnézett és azt mondta: "Vajon a villamoson mit gondolnak?" Akkor kapcsoltam, hogy a másik oldalon bent állt egy villamos. Odanéztem és csak döbent arcokat láttam. Vajon miért? :D Kegyetlenül elkezdtem röhögni, és égett a pofám. :D [ November 25, 2004, 21:41: Az üzenetet átszerkesztette: Jucuus ]

#384 Artin

Artin

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.886 hozzászólás

Közzétéve 2004 november 25. - 0:41

A szép az egészben az volt, hogy Jucc úgy nézett ki, mint amikor egy kismadár még nem tud felszállnhi, de már vadul próbálkozik. :D Vagy 1-2 percen keresztül folyt ez, majd mindketten vad röhögésben törtünk ki... Posted Image És áááá, nem néztek minket hülyének a villamosmegállóban...

#385 Szellemlovas

Szellemlovas

SUFNI

• Fórumtag
  • 1.145 hozzászólás

Közzétéve 2004 november 25. - 7:41

Ezt most annyira látom magam elõtt! :D Hiába! Jucuus, az Jucuus! Posted Image

#386 Zsubaba

Zsubaba

Csendes Patak

• Fórumtag
  • 10.126 hozzászólás

Közzétéve 2004 november 25. - 10:13

Kit érdekel, hogy mit gondolnak rólam? Azt csinálok, amit akarok, nem? Szabad országban élünk. A karomat lóbálom, meg normál hangon mesélek ciki sztorit, bár a gyerekemet arcon törülném, ha rugdosná a nénit és rágót sem ragasztanék anyuka homlokára. De egy-két szemtelenséget megengedek magamnak is...Pl. múltkor telefonált valaki, felveszem:- Halló?egy kis csönd, végre megszólal valaki:- Erzsike, te vagy?- Nem nyert.- Szalay lakás?- Az is...- Beszélhetek Erzsikével?- Aha, adom.A nagymamámat keresték, egy idõsebb nõ volt. A mamám ki volt akadva, hogy milyen szemtelen vagyok. De könyörgöm, 60 évesen tudjon már köszönni, meg bemutatkozni. Ha õ tirpák, akkor én is lehetek az... De apukámmal jót röhögtünk utána :D Posted Image

#387 Aniko

Aniko

Törzsvendég

• Főmoderátor
  • 6.637 hozzászólás

Közzétéve 2004 november 25. - 10:24

Jucuus, kifejezetten!!!!!!!!!!!!!!!!!!

#388 Apple

Apple

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 9.533 hozzászólás

Közzétéve 2004 november 25. - 15:44

idézet:
Eredeti szerzõ: Zsubaba: Nem láttam, de elsõkézbõl hallottam...A körúon egy villamoson ült egy nénike, vele szemben egy anyuka, kisebb gyerekkel az ölében. A gyerek folyamatosan lóbálja a lábát, méghozzá úgy, hogy minduntalan belerúg a nénibe. A néni húzódik arrébb és arrébb, hátha már nem éri el a gyerek. Már nem tud hová húzódni, nem bírja tovább, rászól az anyukára, hogy nem lehetne rászólni a gyerekre, hogy ne rugdosódjon? Erre anyuka mondja, hogy õ szabad szellemben neveli a gyereket, amit a gyerek akar azt csináljon.Erre a mellette ülõ huszonéves srác fogta, kivette a rágót a szájából és az anyuka homlokára nyomta, mondván, hogy õ is szabad szellemben nevelkedett...Anyuka köpni-nyelni nem tudott :D (Szabad szellemû nevelés? Látott valamit az Apafejbõl? :D ) [/QUOTE]Hm... Hányadik elsõkézbõl hallottad? :D Ugyanis én már 3 éve ismerem ezt a sztorit :D

#389 Old Shatterhand

Old Shatterhand

A nagy vadász

• Fórumtag
  • 4.354 hozzászólás

Közzétéve 2004 november 25. - 15:52

idézet:
Eredeti szerzõ: Zsubaba: ...Ha õ tirpák, akkor én is lehetek az... :D Posted Image [/QUOTE]Baba, bocs, de nincs igazad. Az sok embert felháborít, ha pont úgy viselkedsz, mint õk. Akkor meg Te vagy a bunkó. Mert amit szabad Jupiternek.... Tudod! Ezt én is most, egy másik topikban értettem meg. Posted Image :D ;)

#390 tötõ Zsó

tötõ Zsó

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 12.966 hozzászólás

Közzétéve 2004 november 25. - 17:06

Ma egy kissebségi kiscsávót majdnem megvertem. Komolyan mondom hogy nemsok híja volt :mad: Azt hiszik hogy övék a világ, és mi csak valami ideiglenes betolakodók vagyunk az õ területükön.Hát komolyan ez nemigaz. Õ lök fel engem, és amikor utánakiabálok hogy viselkedjen, akkor visszajön, és õ kezd el hápogni, és mondani hogy "húzzam el az irhám innen mert..".. mondom "MERT????? :eek: MILESZ?" Természetesen marhára nem ilyed meg, hajtogatta hogy jobb lesz ha elmegyek innen, de a mondatot sohasem fejezte be. Egy pillanat alatt úgy felhúztam magam, és ollyan ideges lettem, hogy eszméletlen. Nem mondok semmit, mert nem fogok politizálni.De ez azért már egy kicsit ... :mad:

#391 Jucuus

Jucuus

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.131 hozzászólás

Közzétéve 2004 november 25. - 22:53

Ma 10en - 11en voltunk az osztályból, laza napunk volt. A magyar tanáromra a szí;vrohamot hoztam. Nem volt padtársam, és lepakoltam a székre. Aztán ügyesen megmozdultam, és levertem a füzettartómat, meg a rajta lévõ kicsit ramaty állapotban lévõ fém tolltartómat. Tanárnõ:- Mi volt ez?- Csak megmozdultam. - mondtam- De mi esett le?- A tolltartóm. :D - Röhögtünk egész nap, mint a fakutya. Zsó! A kisebbséggel a sulinkban nekem is meg szokott gyúlni a bajom, de nem csak velük, hanem az összes 9.essel. Amikor a rajztanár ki van rájuk akadva! Néhány hete történt, hogy mentünk le rajzra és 5 perces volt a szünet. Pakolással együtt telok nekünk a termünkbõl a rajz terembe menni, ugyan is az iskola két végén van. Sietünk, hogy ne késsünk, de tudtuk, hogy a tanár nem szól, ha késünk. Elöttünk két 9.es szöttyög. :mad: Mondom nekik: tudnátok kicsit arrébb, vagy gyorsabban menni, le szeretnénk érni órára. Erre az egyik bige húzva az orrát félreállt és pofákat vágott. Aztán még neki áll felljebb.

#392 Devil_girl

Devil_girl

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.068 hozzászólás

Közzétéve 2004 november 26. - 0:22

mér húzzátok fel magatokat ilyeneken?egyébknét ez nem azon múlik, hogy valaki kisebbségi-e vagy sem? ez egy hüyle általánosítás, csak ha egy cigány csúnyán néz, mindenki megjegyzi, míg, ha egy fehér ember néz csúnyán senki nem szóls emmit.na vajon e zmér van így?inkább ez a ciki, hogy ilyen a mai világ. ezzel nem azt akarom mondani, hogy indenki szent és tökéletes, de igenis vannak rendes embereka romák között is, és bunkó f*szkalapok a fehér magyar emberek között is!

#393 Jucuus

Jucuus

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.131 hozzászólás

Közzétéve 2004 november 26. - 0:39

Dev! én nem azt írtam, hogy kisebbséggel volt az a szitum. Nem, sõt, ez két magyar lány esete volt velünk. De ne ágja nekem a pofákat a tojáshéjjal a seggén, meg azért, mert õt semmi nem érdekli, engem érdekelhet.

#394 BoKa

BoKa

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 5.718 hozzászólás

Közzétéve 2004 november 26. - 12:13

idézet:
Eredeti szerzõ: Apple:Hm... Hányadik elsõkézbõl hallottad? :D Ugyanis én már 3 éve ismerem ezt a sztorit :D [/QUOTE]Jaja, én is megkaptam már 1-2 éve körmélben talán pont ezekkel a szavakkal, de ettõl függetlenül jó sztori Posted Image

#395 tötõ Zsó

tötõ Zsó

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 12.966 hozzászólás

Közzétéve 2004 november 26. - 17:22

Dev. Elbeszéltünk egymás mellett. Amúgysem értek egyet Veled, de ezt ne most, fõleg ne itt beszéljük meg. ;) Ezt a rágugmis sztorit én is ismertem, de ettõl függetlenül én is jó sztorinak tartom :D

#396 Titok

Titok

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.786 hozzászólás

Közzétéve 2004 november 27. - 19:07

A mostani Best magazin címlapján ilyesmi az egyik vezércikk címe (beharangozója): XY Enikõ, a Szeress most! Konrád Mónikája. Véletlenül tudom hogy a csaj sorozatbéli neve Melinda. Khm. Szerintem nem kicsit ciki hogy a "saját" sorozataik szereplõit sem tudják leírni helyesen... Posted Image [ November 27, 2004, 18:07: Az üzenetet átszerkesztette: Titok ]

#397 Zsubaba

Zsubaba

Csendes Patak

• Fórumtag
  • 10.126 hozzászólás

Közzétéve 2004 november 27. - 19:15

OSH! Én úgy vagyok vele, hogyha õ nem mutatkozik be, és nem is köszön, akkor én miért tegyem ezt? Nem hiszem el, hogy nem tud telefonálni. Én mindig köszönök, bemutatkozom, és elmondom hogy kivel szeretnék beszélni, vagy mit szeretnék.Amúgy meg nem szoktam tirpák lenni, csak most olyan a lelkem...

#398 furioso

furioso

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.414 hozzászólás

Közzétéve 2004 november 28. - 10:57

Az ilyen be nem mutatkozós telefonálóknak, amikor bemutatkozás nélkül rögtön azt kérdezik: kivel beszélek? úgy szoktam válaszolni: ki akarja tudni?Általában rögtön észreveszik magukat. Ha meg nem, leteszem a telefont... [ November 28, 2004, 09:57: Az üzenetet átszerkesztette: furioso ]

#399 Zsubaba

Zsubaba

Csendes Patak

• Fórumtag
  • 10.126 hozzászólás

Közzétéve 2004 november 28. - 12:02

Van olyan, hogy rendesen köszön, meg kér valakit, és akkor szoktam megkérdezni, hogy ki keresi. Ebbõl persze nem szokott gond lenni.Van, hogy felveszem a telefont és csak mondja a mondókáját és addig köszöngetek neki, míg nem köszön vissza. Volt már, hogy négyszer-ötször belekezdett a mondandójába, mire nekem csak annyi volt a válaszom, hogy jónapot kívánok. Nem értette, illetve nagynehezen esett csak le neki...

#400 Dreamcatcher

Dreamcatcher

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 904 hozzászólás

Közzétéve 2004 november 28. - 13:18

idézet:
Eredeti szerzõ: furioso: Az ilyen be nem mutatkozós telefonálóknak, amikor bemutatkozás nélkül rögtön azt kérdezik: kivel beszélek? úgy szoktam válaszolni: ki akarja tudni?Általában rögtön észreveszik magukat. Ha meg nem, leteszem a telefont... [/QUOTE]Jó módszer, én is alkalmaztam régebben, mert a vonalas telefonon rendszeresen kerestek olyat, aki nem nálunk lakik (sõt boltot is, meg egyéb intézményeket). Úgy vettem észre, hogy ez inkább az idõs emberek specialitása. Furcsa, hogy õk beszélnek arról a buszon, villamoson stb, hogy milyen udvariatlanok a mai fiatalok. Akkor ez mi?? :confused: Ha ismerõst hívok, akkor is be szoktam mutatkozni úgy korrekt neeem? Posted Image