Ugrás a tartalmakhoz

Fotó

Viccek

• Please log in to reply
4774 válasz a témához

#361 Devil_girl

Devil_girl

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.068 hozzászólás

Közzétéve 2004 augusztus 8. - 21:28

[url="http://"http://kep.tar.hu/devil_girl/images/pic5774817.jpg"]lábujjak.. :D [/url]

#362 tötõ Zsó

tötõ Zsó

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 12.966 hozzászólás

Közzétéve 2004 augusztus 8. - 22:35

nemtom LeO kié az a ló de nagyon türelmes egy jóóóószág :D tiszta aranyos

#363 LeO

LeO

Törzsvendég

• Moderátor
  • 5.091 hozzászólás

Közzétéve 2004 augusztus 9. - 10:21

[ Augusztus 10, 2004, 22:01: Az üzenetet átszerkesztette: LeO ]

#364 LeO

LeO

Törzsvendég

• Moderátor
  • 5.091 hozzászólás

Közzétéve 2004 augusztus 9. - 10:50

http://lol.hu/pic/30...lolhu_307f2b38.

#365 LeO

LeO

Törzsvendég

• Moderátor
  • 5.091 hozzászólás

Közzétéve 2004 augusztus 9. - 10:56

http://lol.hu/pic/53...lolhu_5312e6c6.

#366 LeO

LeO

Törzsvendég

• Moderátor
  • 5.091 hozzászólás

Közzétéve 2004 augusztus 9. - 11:30

Minden nõ álma egy házias, rendszeretõ férfi... http://lol.hu/pic/56...lolhu_56c116c6.

#367 LeO

LeO

Törzsvendég

• Moderátor
  • 5.091 hozzászólás

Közzétéve 2004 augusztus 9. - 11:32

http://lol.hu/pic/eb...lhu_eb528395.No, jó mára ennyi elég lesz. :D

#368 Alcsi 04

Alcsi 04

Csikó

• Fórumtag
  • 447 hozzászólás

Közzétéve 2004 augusztus 9. - 11:47

Még többet!!!!!!!!!! Lécci!!!!!! Posted Image

#369 BoKa

BoKa

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 5.718 hozzászólás

Közzétéve 2004 augusztus 9. - 17:26

Énmeg pont az ellenkezõjét akartam kérni. LeO, ha megigérjük, hogy nézzük a lol.hu-t, abbahagyod? Posted Image

#370 LeO

LeO

Törzsvendég

• Moderátor
  • 5.091 hozzászólás

Közzétéve 2004 augusztus 9. - 18:31

Nem hát. [ Augusztus 09, 2004, 18:31: Az üzenetet átszerkesztette: LeO ]

#371 BoKa

BoKa

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 5.718 hozzászólás

Közzétéve 2004 augusztus 9. - 18:56

Pedig jobb lenne...

#372 Zsubaba

Zsubaba

Csendes Patak

• Fórumtag
  • 10.126 hozzászólás

Közzétéve 2004 augusztus 9. - 19:48

[url="http://"http://www.freeweb.hu/diakjogsi/download/msnd.mpg"]http://www.freeweb.hu/diakjogsi/download/msnd.mpg[/url]Nagyon beteg! :D

#373 Dóri

Dóri

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 508 hozzászólás

Közzétéve 2004 augusztus 9. - 19:56

Nagyon! :D

#374 Barefoot

Barefoot

A megvilágosodott

• Fórumtag
  • 5.421 hozzászólás

Közzétéve 2004 augusztus 9. - 20:17

ez kész Posted Image ezzel legfeljebb a trabantos kiscsákót lehet egy napon említeni Posted Image

#375 LeO

LeO

Törzsvendég

• Moderátor
  • 5.091 hozzászólás

Közzétéve 2004 augusztus 10. - 9:01

Az iraki katona levelet kap kedvesétõl:"Kedves Joe!Nem tartható tovább a kapcsolatunk. A közöttünk lévõ távolság egyszerûen túlságosan nagy. Be kell ismerjem, hogy mióta nem vagy itt két sráccal is megcsaltalak, nem volna becsületes ha tovább hazudnék neked. Nagyon sajnálom.Kérlek küldd vissza a fényképem, amit korábban küldtem neked.Szeretettel: Nicole"Joe nagyon elszomorodott és megbántottságában megkérte katonatársait, hogy gyûjtsék össze nekik valamennyi fényképüket, amin nõk szerepelnek. A barátai egy nagy halom fotót adtak neki húgaikról, nõvéreikrõl, barátnõikrõl, nõrokonaikról. Végül ezekhez hozzácsapta Nicole fényképét és a következõ levelet küldte hozzá:"Kedves Nicole!Én is nagyon sajnálom, de sajnos nem emlékszem rád. Légy szíves, keresd ki a képed és a többit küldd vissza nekem.Köszönöm: Joe"

#376 LeO

LeO

Törzsvendég

• Moderátor
  • 5.091 hozzászólás

Közzétéve 2004 augusztus 10. - 9:04

"Ha te járnál ott, ahol én jártamHa te látnád azt, amit én láttamHa te állnál ott, ahol én álltamNem lennél már ártatlan"

#377 LeO

LeO

Törzsvendég

• Moderátor
  • 5.091 hozzászólás

Közzétéve 2004 augusztus 10. - 9:08

Macskák- a macskák azt csinálnak, amit akarnak- nem érdekli ôket, hogy mit mondassz- teljesen kiszámíthatatlanok- nyávognak, ha valami nem stimmel- ha játszani akarsz velük, akkor ôk egyedül akarnak lenni- ha te akarsz egy kis békét, akkor ôk játszani akarnak- a hangulat szabályozza az életüket- mindenhol otthagyják a szôrüket- néha az ôrületbe kergetnek és pénzbe is kerülnek.Szóval, tulajdonképpen apró nôk - olcsó bundában.

#378 LeO

LeO

Törzsvendég

• Moderátor
  • 5.091 hozzászólás

Közzétéve 2004 augusztus 10. - 9:12

Ha már macska: Az anyós meghívja a vejét ebédre.Eleve gyanús.Az asztalon kétféle kaviár, lazac, mindenféle saláták, húsok, serpenyõs krumpli, pezsgõ, whisky, konyak, ami szem-szájnak ingere. Anyós maga a bûbáj, majd valamiért kiszalad a konyhába.A võ próbaképpen levág egy szeletke húst és odaadja az anyós macskájának.Macska megeszi és feldobja a talpát.Bejön az anyós.Võ a krumplis serpenyõvel jól pofán csapja.Macska felpattan az asztal alól, és felüvölt:- Yesssssss!!!!!!

#379 Steve79

Steve79

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 379 hozzászólás

Közzétéve 2004 augusztus 10. - 9:24

1 db A4-es típusú félfamentes rajzlapomat elcserélném, ugyan ilyen típusú Audira.

#380 LeO

LeO

Törzsvendég

• Moderátor
  • 5.091 hozzászólás

Közzétéve 2004 augusztus 10. - 9:25

Egy magyar és egy amerikai a nemzeti vívmányokról beszélgetnek.Így az amerikai:"We have George W.Bush,Stevie Wonder,Bob Hopeand Johnny Cash!"Mire a magyar:"We have Peter Medgyessy,No Wonder,No Hope andNo Cash!"

#381 Alcsi 04

Alcsi 04

Csikó

• Fórumtag
  • 447 hozzászólás

Közzétéve 2004 augusztus 10. - 9:27

LeO!!!!Ezzek naggyon jóóóóóóóóóóók!!!!!!!!!! Posted Image Posted Image Nekem az iraki tetszik a legjobban! :D

#382 LeO

LeO

Törzsvendég

• Moderátor
  • 5.091 hozzászólás

Közzétéve 2004 augusztus 10. - 9:35

Nahát rajongói is vannak a viccrovatnak ? ;)

#383 Alcsi 04

Alcsi 04

Csikó

• Fórumtag
  • 447 hozzászólás

Közzétéve 2004 augusztus 10. - 9:36

Aha! Én biztos az vagyok!!! :D :D :D :D :D :D :D :D

#384 LeO

LeO

Törzsvendég

• Moderátor
  • 5.091 hozzászólás

Közzétéve 2004 augusztus 10. - 9:42

Ketten jönnek az erdõbõl. Az egyik futva, a másik medve.

#385 Alcsi 04

Alcsi 04

Csikó

• Fórumtag
  • 447 hozzászólás

Közzétéve 2004 augusztus 10. - 9:45

:D

#386 LeO

LeO

Törzsvendég

• Moderátor
  • 5.091 hozzászólás

Közzétéve 2004 augusztus 10. - 9:53

Tárgy: Megfigyelések.Ha 8 évig, 7 hónapig és 6 napig ordítanál, elég energiát termelnél,hogyfelmelegíts egy csésze kávét.(Vajon megéri -e...)Egy disznó orgazmusa 30 percig tart!(A következõ életemben disznó szeretnék lenni...)Ha a fejedet a falhoz vered, 150 kalóriát égetsz el.(Még mindig a disznóra kell gondolnom...)Egy csótány 9 napig képes fej nélkül élni, mielõtt még éhen halna.(Fúúúúúúúúúj!)Egyes oroszlánok naponta 50-szer közösülnek.(Mégis inkább disznó lennék. A minõség a mennyiség elõtt...)A lepkék nyalogatják a lábukat.(Ezt is meg kell tudnunk egyszer...)Az elefánt az egyetlen állat, aki nem tud ugrani.(Talán jobb ez így...)A macskák vizelete foszforeszkál a sötétben.(Kit fizetnek az ilyen információk megszerzéséért...)A strucc szemgolyója nagyobb mint az agya.(Ismerek embereket, akiknél ugyanez a helyzet...)A tengeri csillagoknak nincsen agya.(Ilyen embereket is ismerek...)A jegesmedvék balkezesek.(Na és..)Az emberek és a delfinek az egyetlen élõlények, akik a szórakozásmiatt élnek szexuális életet.(Mi van a disznóval...)Küldd el mindenkinek ezt az e-mailt, akit csak ismersz. (Akkor is, hamegkért rá, hogy ne küldj neki ilyen szemetet!) Az élet túl rövidahhoz,hogy rosszkedvûek legyünk!Még mindig a disznóra kell gondolnom...

#387 LeO

LeO

Törzsvendég

• Moderátor
  • 5.091 hozzászólás

Közzétéve 2004 augusztus 11. - 9:27

Két munkatársno beszélget:- Haj! Milyen jól öltözik a fonök!- Hmm! És milyen gyorsan!

#388 LeO

LeO

Törzsvendég

• Moderátor
  • 5.091 hozzászólás

Közzétéve 2004 augusztus 11. - 9:31

Ül a koldus az aluljáróban, szegénynek hiányzik mind a két lába. Odamegy hozzá egy ember, bedob egy ezrest a kalapjába és mondja:- Papa tessék itt egy ezres, vegyél rajta új cipõt.A koldus egészen elkeseredik, elkezd sírni, hogy mondhat valaki neki ilyent. Olyan keservesen sír, hogy odamegy hozzá egy rendõr:- Mi a bajod koldus, miért sírsz ennyire?- Ne is mondja biztos úr. Látja nincs lábam, erre idejön egy ember,adegy ezrest és azt mondja vegyek rajta új cipõt. Hát milyen ember az ilyen? - Miért nem rúgtad seggbe? - kérdi a rendõr.A koldus egészen kiborul, olyannyira, hogy beviszik az idegosztályra. Megkérdezi tõle az orvos, hogy miért van ennyire elkeseredve.- Képzelje doktor úr, nincs lábam, koldulok az aluljáróban, odajön egy ember, ad egy ezrest, hogy vegyek rajta új cipõt. Elkezdek sírni,odajön egy rendõr, aztán megkérdezi miért nem rúgtam seggbe. Hát én teljesen elkeseredtem, hogy lehetnek ilyenek...- Nyugalom, nyugalom! - mondja az orvos. - Majd mi itt talpraállítjuk!

#389 LeO

LeO

Törzsvendég

• Moderátor
  • 5.091 hozzászólás

Közzétéve 2004 augusztus 11. - 9:49

Megtörtént eset, amihez tudni kell, hogy van egy lány ikertestvérem. Népszámláló jött, meglátja az adatainkat, majd ez hangzott el.- András és Zsófia. Nahát, ikrek?! És hogy különböztetik meg õket?Itt én félrenyeltem a vacsimat, majnem megfulladtam. Bátyám visított a röhögéstõl. Apám - az Isten se tudja, hogy tudott komoly maradni - megszólalt:- Háát, az egyik fiú, a másik lány...

#390 LeO

LeO

Törzsvendég

• Moderátor
  • 5.091 hozzászólás

Közzétéve 2004 augusztus 11. - 9:54

[url="http://"http://tatarszentgyorgy.uw.hu/ninja.mpg"]Ninja[/url]

#391 LeO

LeO

Törzsvendég

• Moderátor
  • 5.091 hozzászólás

Közzétéve 2004 augusztus 11. - 14:41

Cigány háziasszony hazavisz egy hazugságvizsgálót, ami ha valaki hazudik, sípol. A gyerek hazaér az iskolából:-Hanyast kaptá fiam ?-Ötöst anyám ! BIP-Hármast ! BIP-Jó...egyest.Anya:-Bezzeg amikor én iskolába jártam, sose kaptam egyest ! BIPApa:-Bezzeg amikor én iskolába jártam...BIP-Apa, nem jártál iskolába ?-Ne szemtelenkedj fiam, az apád vagyok ! BIP

#392 LeO

LeO

Törzsvendég

• Moderátor
  • 5.091 hozzászólás

Közzétéve 2004 augusztus 11. - 17:28

"Mielõtt megnõsültem azt hittem, hogy a feleségem egy angyal, de késõbb rá kellett jönnöm, hogy a libáknak is fehér szárnyuk van!" :D [ Augusztus 11, 2004, 19:50: Az üzenetet átszerkesztette: LeO ]

#393 Guest_Mongol_*

Guest_Mongol_*
  • Guests

Közzétéve 2004 augusztus 11. - 17:33

-KisfiaM! Van itthon csirke, kacsa, disznóhús. Mit fõzzek?-Pályikááát!

#394 Zsubaba

Zsubaba

Csendes Patak

• Fórumtag
  • 10.126 hozzászólás

Közzétéve 2004 augusztus 11. - 18:51

LeO! Legalább a helyesírás hibákat javítsd ki! :D :D :D

#395 LeO

LeO

Törzsvendég

• Moderátor
  • 5.091 hozzászólás

Közzétéve 2004 augusztus 11. - 19:42

Helyesírás_i_ hiba. Amúgymeg ne offojjá. :D [ Augusztus 11, 2004, 19:49: Az üzenetet átszerkesztette: LeO ]

#396 LeO

LeO

Törzsvendég

• Moderátor
  • 5.091 hozzászólás

Közzétéve 2004 augusztus 12. - 8:04

Ki tudod mondani ?Potyogó klotyó felé totyog a lotyó, de már késõ, mert a rotyogó gatyóból potyog a motyó!Csetneki csikós itat a Tiszán. Sárga csüngõs csengõ cseng a csetneki csikós csengõs csikaja nyakán.Nem minden csacsi csöcse csecse,Csak a csecse csöcsü csacsi csöcse csecse,Mert ha minden csacsi csöcse csecse volna,Akkor minden csacsi csecse csöcsü csacsi volna.Már volt õsz szinte,mikor egy õszinte õsz inte,hogy legyek õszinte,mert õ szinte õszinte.Azt mondják a hatalmasok,hogy akinek hat alma sok,az már elég hatalmas ok,hogy ne legyen a hatalma sok.A gyárkémény reszelt ormánélt egy hétig reszelt tormán.A moszkvicsslusszkulcs egy luxusszükséglet.Agostyánban agg atyák a gatyáikat aggatják.Akkor jó a jó hajó, ha jó hajó a jó hajó.Cserszömörcés sört szürcsöl Csörsz.Egy icike-picike pocok pocakon pöckölt egy másik icike-picike pockot, mire a pocakon pöckölt icike-picike pocok is jól pocakon pöckölte az õt pocakon pöckölõ icike-picike pockot.Jó nyár jár rája.Két pék két szép kék képet kér.Láttam szörös hörcsögöt.Szirup szörpöt szörcsögött.Ha szõrös hörcsög szörpöt szörcsög,rátörnek a hörcsög görcsök.Meggymag! Szelíd meggymag vagy, vagy vad meggymag vagy?Minden kiskakas kikukorékolásáig él.Nem lehet a Márta másé, Mert a Márta már Tamásé.Öt ördög görget görbe úton görgõ gömbbé gömbölyödött öt görögdinnyét.Két kék kõkút körül ireg-forog törpe tarka kurta farkú török tyúk.A pápua törzs fõnökét úgy hívták, hogy Puapó. Puapó már nagyon öreg volt, meghalt, ezért a törzs tagjai elhatározták, hogy választanak egy pót Pápua Puapót. Ez a pót Pápua Puapó nagyon szeretett pónilovakra vadászni, a popójukat levágta, megsütötte és megette, ezért elnevezték Pónilópopót-lopó Pótpápua Puapónak. A sok póniló popótól már nagyon meghízott, ezért elnevezték, Puhapopójú-Pónilópopót-lopó Pótpápua Puapónak. Az elhízás már kezdettveszélyessé válni, ezért a törzs varázslója azt tanácsolta neki, hogy szopogasson pimpógyökereket. Ezért elnevezték Pimpógyökeret-szopó Puhapopójú-Pónilópopót-lopó Pótpápua Puapónak. Mivel a törzs a Limpopó környékén élt, a törzsfõnök teljes neve így hangzott: Limpopói Pimpógyökeret-szopó Puhapopójú-Pónilópopót-lopó Pótpápua Puapó.

#397 LeO

LeO

Törzsvendég

• Moderátor
  • 5.091 hozzászólás

Közzétéve 2004 augusztus 12. - 8:09

Egy férfi bemegy a borbélyhoz, aki neki is lát a borotváláshoz. Igen ám, de a férfi arca egy helyen annyira szabálytalan, hogy semmiképpen sem fér hozzá.- Uram, itt van ez a fémgolyó, ezt vegye a szájába. Így kidagad az arca, és én rendesen meg tudom borotválni.A férfi a szájába veszi, de közben azért megkérdi:- És mi van akkor, ha véletlenül lenyelem?- Á, nem gond. Majd hozza vissza, mint mindenki más.

#398 LeO

LeO

Törzsvendég

• Moderátor
  • 5.091 hozzászólás

Közzétéve 2004 augusztus 12. - 8:16

- Szörnyu dolog ez a fajgyulölet! Becsületes indiánokkalmeg zsidókkal úgy bánnak, mint valami koszos digóval.

#399 Zsubaba

Zsubaba

Csendes Patak

• Fórumtag
  • 10.126 hozzászólás

Közzétéve 2004 augusztus 12. - 8:51

idézet:
Eredeti szerzõ: LeO: Helyesírás_i_ hiba. Amúgymeg ne offojjá. :D [/QUOTE]De! tongue.gif Jobb elütni, mint nem tudni, hogy hogy írgyák! tongue.gif

#400 Artin

Artin

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.886 hozzászólás

Közzétéve 2004 augusztus 12. - 10:01

idézet:
A moszkvicsslusszkulcs egy luxusszükséglet. [/QUOTE]Ennek van egy másik verziója is:Ez moszkvicsslusszkulcs nem zsukslusszkulcs!