Ugrás a tartalmakhoz

Fotó

Versek

• Please log in to reply
2021 válasz a témához

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 10.954 hozzászólás

Közzétéve 2004 július 16. - 20:21

Jaj, köszi... Posted Image [ Július 16, 2004, 20:22: Az üzenetet átszerkesztette: Dé ]

#362 Szellemlovas

Szellemlovas

SUFNI

• Fórumtag
  • 1.145 hozzászólás

Közzétéve 2004 július 16. - 21:03

Szösszenetek:Moment II.A szerelem gyönyörû dolog,s ez köt minket össze.Az édes várakozás öröme,ahogy ajtódat figyeled:Édesem, vajon jössz-e?Moment III.Olyan jólesõ érzés, olyan kedves,olyan kellemes és ……Nem is tudom elmondani, milyen mégez a meglepetés.Moment VIII.Teli zsákként dagad a csend,majd valahol hirtelen szél kél.Orkán tombol a mezõn.Vágtató paripaként,száguldva rója végtelen köreit.Egy öregember csak ül,mosolyogva nézi az elemek játékát,s halála óráján felidézi élete apró örömeit.Moment IX.Mint vékony fénysugár az éjen át,úgy tör utat magának szívemben a szerelem.Igen! Ez a szerelem, a szívemet elöntõ, boldog, végtelen érzelem.Csak Isten és te tudod, mit mûvel ez velem.

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 10.954 hozzászólás

Közzétéve 2004 július 16. - 21:12

Nekem is van egy momentem, ezt is tegnap találtam:PillanatEgymagam járom az utcát,elhagyott minden és mindenki.Nem tudom, hazajutok-e,de most nem érdekel semmi.Sötét pocsolyán fodrozódó gyûrûk,egy levél nesztelen porba hullása -ennyi most nekem a lét,szívem dobbanása.

#364 Szellemlovas

Szellemlovas

SUFNI

• Fórumtag
  • 1.145 hozzászólás

Közzétéve 2004 július 16. - 21:32

Keress még! Ahol egy volt, lesz még másik is. Ha csak fele ilyen jó, akkor is itt a helye. Posted Image

#365 Jucuus

Jucuus

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.131 hozzászólás

Közzétéve 2004 július 16. - 21:46

Egyet értek Szellemmel! Posted Image Rájöttem, itten mi többnyire igencsak romantikusak vagyunk ám...Adjuk ki a verseket! [-o< [ Július 16, 2004, 21:46: Az üzenetet átszerkesztette: Jucuus ]

#366 Szellemlovas

Szellemlovas

SUFNI

• Fórumtag
  • 1.145 hozzászólás

Közzétéve 2004 július 16. - 21:53

Igen, adjuk ki a verseket. Meg a szobámat is egy lóbolond csajnak. ;) Ja, az másik topic, bocs! :D Off, Off!

#367 Jucuus

Jucuus

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.131 hozzászólás

Közzétéve 2004 július 16. - 22:01

Szellem! Ismered? " Eladó kiadó most a szívem. Nem lakik benne már senki sem..." Jucuus féle verzió: Eladó, kiadó most a szobám...

#368 Szellemlovas

Szellemlovas

SUFNI

• Fórumtag
  • 1.145 hozzászólás

Közzétéve 2004 július 16. - 22:15

Épp ma énekelgettem lucernaforgatás közben.Eladó, kiadó most a szobám.Gyere hát vedd ki, te kicsi leány.Az sem baj, ha a lovakat is szereted,nálaaaaam ezt is meg-te-he-ted. :D Ketten azért csak összehoztuk!

#369 Jucuus

Jucuus

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.131 hozzászólás

Közzétéve 2004 július 16. - 22:17

Ügyes! Írjunk még!

#370 Szellemlovas

Szellemlovas

SUFNI

• Fórumtag
  • 1.145 hozzászólás

Közzétéve 2004 július 16. - 22:20

Megpróbálom átírni a :"tente baba, tente" kezdetû akármit. Ha közben elaludnék (el fogok), akkor majd holnap jövök.Jó éjt mindenkinek. És ha azt álmodjátok, hogy eszetekbe jutott egy vers, fel ne ébredjetek, csak írjatok, írjatok, írjatok. Ááááááááááááááááooooáááááoooáááóóó!

#371 Jucuus

Jucuus

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.131 hozzászólás

Közzétéve 2004 július 16. - 22:22

Eszembe jutott egy szilveszteri sms, amit kaptam. Szerintem sokan mások is.Langy esõben, tömör ködben,Holt részegen, mély gödörben,Szilveszternek nehéz napján,Négykézláb az árokpartján,Átölelem a világot, Boldog újévet kívánok!És még egy!Havas téli lepedõ borítja a tájat,Ilyenkor a jópezsgõ serkenti a májat.Sültmalacka vándorol,Surran a bendõbe,Kívánok minden jót az új esztendõre! B.U.É.K!

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 10.954 hozzászólás

Közzétéve 2004 július 16. - 22:25

Ti milyen dilók vagytok!.. :D Posted Image

#373 Jucuus

Jucuus

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.131 hozzászólás

Közzétéve 2004 július 16. - 22:28

Diók? Milyen diók? Idiók? :D

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 10.954 hozzászólás

Közzétéve 2004 július 16. - 22:47

Aha! Ugyan van még ott egy L betû is, de a lényeg akkor is ez ;)

#375 Jucuus

Jucuus

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.131 hozzászólás

Közzétéve 2004 július 16. - 22:53

RádiómLágy dallamokat csúsztat a fülembe,A kedvenceimet játsza le.A hangerejét én állítom,Üvölt akkor, amikor én akarom.

#376 túrórudi

túrórudi

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 45 hozzászólás

Közzétéve 2004 július 17. - 1:23

Rád gondolokTegnap a porba véstem nevedet,ma talán a holnap is kinevetkinevet, mert csak játszottam,játszottam ma a porban,és ujjam alatt újra a te neved olvastam.Dé a Te verseid IS nagyon jók, örülök, hogy már Tõled is olvasgathatok!!!!!!!! Posted Image Berni az írásod tényleg nehezen emészthetõ, de pont ezért különleges...és nagyon mélyrõl jön, gratulálok Posted Image !!!!!! [ Július 17, 2004, 01:27: Az üzenetet átszerkesztette: túrórudi ]

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 10.954 hozzászólás

Közzétéve 2004 július 17. - 14:32

Jucuus, ez aranyos ;) túrórudi, az érzés kölcsönös, ez a versed is nagyon tetszik! ;) (ha visszalapozol párszázat, ott is vagyok néhol)ReménytelenCsak egyszer figyelnél rám, mikor nevedet kiáltom.Csak egyszer néznél rám,mikor összetört egy álmom.Csak egyszer érintenél,mikor könny áztatja arcom.Csak egyszer átölelnél,ha reszketek, úgy fázom. De te magamra hagynál könnyemmel és véremmel, mondd meg most az egyszer, mit kezdjek létemmel?

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 10.954 hozzászólás

Közzétéve 2004 július 17. - 14:34

(eredetileg a második versszak jobb felé csúsztatva van, valamiért most nem lett úgy, de lényegtelen)

#379 Szellemlovas

Szellemlovas

SUFNI

• Fórumtag
  • 1.145 hozzászólás

Közzétéve 2004 július 17. - 14:40

Nem számít.Így is nagyon szép és megható.VártalakVártalak.Úgy ahogy az éjjel láttalak.Szépen, komolyan, kedvesen,szemedet könnytõl nedvesen.Vártalak.Vártalak.Úgy gondoltam eljössz majd.De nem. Álom volt csupán,hogy láttalak.Vártalak.Vártalak.Az álom elmúlt, s nekem itt maradt,az érzés ahogy az éjjel láttalak.Oly szép az álom ha te is benne vagy.Vártalak.átszerk: írtam ide egy verset is (vagy mit). [ Július 17, 2004, 14:44: Az üzenetet átszerkesztette: Szellemlovas ]

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 10.954 hozzászólás

Közzétéve 2004 július 17. - 14:51

Vagy mit... Gyönyörû!

#381 Szellemlovas

Szellemlovas

SUFNI

• Fórumtag
  • 1.145 hozzászólás

Közzétéve 2004 július 17. - 14:59

túrórudi!Csak most olvastam a versed (rád gondolok). Tetszik ahogy írsz.Nekem is van egy ilyen címû, elég régi, de talán nem ciki.Rád gondolokA gépemnél állok, de nem dolgozom,nem dolgozom mert rád gondolok.Rád gondolok, csak rád mindenek elõtt,magam elõtt látom a számomra oly kedves nõt.Magam elõtt látom gyönyörû szemedet,mely mély, s titokzatos, mint a tenger.Ha belenézek, önmagam látom, örvénylek benne,egy furcsa érzés szorít, nem enged engem.Szeretlek szép leány, többet nem mondhatok,névtelen rajongóid sorában az utolsó, talán én vagyok.Monroe és Garbo melletted szürke kis mosónõk,s ragyogásod fényétõl elhalványulnak a csillagok.Számomra olyan minden szavad, mint a részegítõ ital,beleborzongok amikor kitöltöd.Ha fa lennél, szép vonalú érzéki ajkad volna termésed,s én szívesen megkóstolnám-e zsenge,pirosló gyümölcsöt.

#382 Kelen

Kelen

Törzsvendég

• Kizárt tag
  • 105 hozzászólás

Közzétéve 2004 július 17. - 18:03

Mielõtt meghaltam, azt hittem nincs tovább.Miután meghaltam, azt hittem nincs elõbb.Mikor születtem sírtam,Mikor felálltam, bizonytalankodtam,Mikor elindultam, kíváncsi voltam,Mikor megálltam, fáradt voltam,Mikor ettem, éhes voltam,Mikor ittam, részeg voltam,Mikor csókoltam, szerelmes voltam,Mikor éltem, ember voltam,Mikor haltam, múltam voltam.Az én történetem egyszerû, mint e mondat:Kicsi, nagy, egyszer csak elporlad.Az élet egyetlen szép mondat,Mire kimondod, tested már elporlad.Elõttem a múlt, mögöttem a jövõ,S én csak fekszem a sebzetlen jelenben.Életem egyetlen történet: ami még nem történt meg.Életem egyetlen történet: ami mással nem történhet meg.Annyi sírom, ahány versem,Sírgödörbe beléestem.Annyi sírom, ahány versem,Temetetlen beleestem.Egy a sírom, sok a versem,Temetõben a holttestem.Nem volt kedvem meghalni,De írni kellett valamit,Az istenit!Dögrováson irka – firka,Aki írta az is birka vót, Meg is hót.Jobb az élet, mint a halál,A leveshez kell a kanál.Mikor jöttem, csillag kísért,Mikor megyek, pap, akit sírásó noszogat.A tegnapi nevetésem, a holnap virága síromon.

#383 Berni

Berni

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 145 hozzászólás

Közzétéve 2004 július 17. - 19:38

törvényadtatörvényeim már nem menthetemidejét múlt rongyos vallás az enyémcsak nekem szent elégetem könyveim úrrá leszek a múlt erejénéletben tartottam mesterségesenmost hagyom hogy átírd törvényeimtudom haragszol mert így élekne büntess ne ments fel – szánd bûneimlegyél tanúm vád bíró és ítéletKolumbusz utolsó kalandjaBilincsbe verve állok most elõttedSzemedben hullámzó haragos tengerekAhogyan sorsunkat megvetõen nézedMár tudom hiba volt hogy felfedeztelekTitkaid feltártam - mi végreTöbbször járt mégis idegen a földSzerethetnélek – te meg csak büntetsz cserébeMost csak arra kérlek – a lelkünk meg ne öld…Messzirõl földerengsz parttalan éhezemMérföldek csillagok égi térkép vezetÚttalan távlatok – sehol-lét – mit nekemVitorlámba fogtam hûvös lehelletedS elmentem melletted – látod csak tévedekKözel vagy nem látlak a múltba révedekMás nevét ne viseld – én ettõl féltelekIdegen világ vagy – benned hogy élhetek?Majd leírlak egy nap hogy elmeséljelekCsodáid csak kusza sorok a papíronálmodtalak – lehet – nem hisznek majd nekemelfelejtenélek – de azért leírommegmutatnálak a világnak – azt hiszemmég hogyha belõled nekem mi sem maradmeghódítanak majd – és én megengedemmert az lett a bûnöm hogy megtaláltalakbilincsbe verve állok most elõttednevet adtam neked furcsa idegen földannak neveztelek aminek szerettedmost csak arra kérlek a lelkünk meg ne öldÉrdekeseket írtok... Fõleg a Kelen...Szellem, tetszenek a verseid. Az enyémeket csak a kíváncsiság hozza ide... Az Enyém szereti a verseimet. Eddig nem olvasta, csak õ... De most...

#384 túrórudi

túrórudi

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 45 hozzászólás

Közzétéve 2004 július 17. - 19:48

ezt ma írtam -a pacinak-:EgyüttA legelõ árnyéka takart két félénk lelket,két félénk lelket, kik most összebújva feküdtek,Igen összebújtunk és Te kezemre tetted fejed,fülembe pedig nyugodt szuszogásod temetted,lecsuktam szemeim és csak hallgattalak,némán meséltél s nem voltak többé falak.Amire tested nem volt képes most lelked megtetteátölelve szívemet bizalmaddal szeretgette!!!!! [ Július 17, 2004, 20:11: Az üzenetet átszerkesztette: túrórudi ]

#385 Devil_girl

Devil_girl

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.068 hozzászólás

Közzétéve 2004 július 17. - 20:04

NélküledÓ hogy is kezdjem, mihaszna versemet, hogy szedjem rímekbe, mi bántja lelkemet. Elõször is az, hogy nem vagy velem, nélküled pedig, értelmetlen életem. De szükségem van rád... igen ezt érzem, s miért nem lehetsz enyém, többet nem kérdem. De hiányzol... minden percben gondolok rád, hisz te vagy az ki szívemben él, ki miatt szívemet égeti a vágy. De nem tudom elfogadni, hogy nem nekem szántak, nem tudlak elengedni, mert szívemet marja a bánat. Csak egyszer ölelhetnélek, csak egy pillanatra lennél az enyém, s tudnám hogy nem volt hiába, minden könny és remény. Szeretném elhinni, hogy ez megtörténhet, s elérhetlek téged, de közben mégis félek...

#386 Jucuus

Jucuus

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.131 hozzászólás

Közzétéve 2004 július 17. - 21:44

Egy sírhantba botlottam,Egy fejfát találtam,Egy szám volt ráírva,Egy élet, minek vége lett, Egy élet, mi túl korán ért véget.Egy élet, kire nem gondoltak,Kineke emlékét nem gondozta,Senki sem gondolta...,Pedig ha bárki is gondolja,Ez a lány tovább élhetett volna.Virágot szedek,Sírhantjára teszem.Egy keresztet vetek,Sírva térdepelek.Kezem szívemre teszem,A lány emlékéért teszem.Majd bûvöletben ülve,A sírhant csak hever,Hever, de nem beszél, mertBeszélni nincs kinek.Nem beszél, de ha beszélne,Kívánnám: bárcsak én feküdnék ott helyette.Lelkem szépen elszállna,Szemem, s szám sírásra sohatöbbé nemállna.

#387 Jucuus

Jucuus

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.131 hozzászólás

Közzétéve 2004 július 17. - 21:46

Mindenkié nagyon szép! Posted Image

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 10.954 hozzászólás

Közzétéve 2004 július 17. - 22:09

Egyetértek.Szellem! Most, hogy ismét csend honol, nem osztod meg mégis azt, amit még délután akartál felírni ide?..

#389 Jucuus

Jucuus

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.131 hozzászólás

Közzétéve 2004 július 17. - 22:12

Én nem tom, hogy mit akart felírni, de mostan Dé felcsigázott. Szellem ÍRD! Please!

#390 Szellemlovas

Szellemlovas

SUFNI

• Fórumtag
  • 1.145 hozzászólás

Közzétéve 2004 július 17. - 22:14

Hülyén nézhetsz ki.És hol van a csiga? A hátadon?Vagy hajadon van (vagy)?Dé! Node ilyet, szegény Jucuus.

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 10.954 hozzászólás

Közzétéve 2004 július 17. - 22:21

Mindenütt, ronda, nyálas csigákkal aggattam tele szegényt... Nyami! :D

#392 Szellemlovas

Szellemlovas

SUFNI

• Fórumtag
  • 1.145 hozzászólás

Közzétéve 2004 július 17. - 22:22

Leírom, csak szabaduljon meg szegény.Nagyapám emlékéreMint a levél, mi elsárgul,s lehull õsszel,elszállt egy lélek.Az élet õsze ez.Itt volt közöttünk,s bár alig vettük észre,tudtuk életünknekértelmet õ szerez.Tõle származunk mi is,övéi vagyunk.Ha õ nincs meg sem születünk,s soha meg nem halunk.Apánk volt, nagyapánk,az életben társunk.Most elment innen,s vissza hiába is várjuk.Egy ember akkor hal csak meg igazán,mikor már nem emlékezik rá senki.De, hogy mi elfelejtsük õt,ahhoz életünk kell venni.1993-04-29

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 10.954 hozzászólás

Közzétéve 2004 július 17. - 22:31

Köszönöm.

#394 Kelen

Kelen

Törzsvendég

• Kizárt tag
  • 105 hozzászólás

Közzétéve 2004 július 17. - 22:33

A lovasfórum rendezetlen balladájakettedik énekHuxley szólt, nem olyan ez,Mit a rendszer rendez itt,Van lótárs, kengyel, és mez,Ezüst, arany, no meg andezit,Patkó, szerencse, pénz,Szuvas fog, malacka, meg a méz,Lépes lépés, majomszeretet, S szemellenzõs nézésA jó lótársadalom címke alatt,Huxley szólt, majd tovább haladtNapnyugtakor, amikor szólt a lant,Eldalolva a magányos lovas énekét,Alant.folyt.köv.

#395 Szellemlovas

Szellemlovas

SUFNI

• Fórumtag
  • 1.145 hozzászólás

Közzétéve 2004 július 17. - 22:34

Sz. B. Hát megtörtént!Végre megvolt.Ez volt az elsõ,s mondhatom jó volt.Magával ragadott,mint a tajtékzó tenger.Habjai átcsaptak rajtam,s már itt is volt a reggel.Érzékeim cibálta,tépte szanaszéjjel,hogy azután összerakja újra,lassan és kéjjel.Elmentem egyszer,elmentem kétszer,néha visszajöttem,majd elmentem négyszer.Hát megtörtént!Végre megvolt.Ez volt az elsõ,s mondhatom jó volt.

#396 Jucuus

Jucuus

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.131 hozzászólás

Közzétéve 2004 július 17. - 22:36

Ez nagyon szép. Most lehet, hogy morbid leszek, de ezt temetéseken lehetne olvasni. Annyira igaz.

#397 Jucuus

Jucuus

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.131 hozzászólás

Közzétéve 2004 július 17. - 22:38

Megszabadultam a csigáktól. Bár a hajamból még csurog a nyálka... Dé tudja milyen hajam van, képzeld el. Jó undi...

#398 Kelen

Kelen

Törzsvendég

• Kizárt tag
  • 105 hozzászólás

Közzétéve 2004 július 17. - 22:40

A Bardo Tödol (tibeti halottaskönyv) szerintaz ima a legjobb segítség az elhunytért.Ha rá gondolsz, a lelkét érinted,S õ könnyû lesz éretted.

#399 Szellemlovas

Szellemlovas

SUFNI

• Fórumtag
  • 1.145 hozzászólás

Közzétéve 2004 július 17. - 22:41

Jucuus!A temetés napján írtam.

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 10.954 hozzászólás

Közzétéve 2004 július 17. - 22:41

hülye vagyok [ Július 17, 2004, 22:42: Az üzenetet átszerkesztette: Dé ]