Ugrás a tartalmakhoz

Fotó

Tájékozódási Tereplovaglás

• Please log in to reply
510 válasz a témához

#361 Lámpás

Lámpás

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.029 hozzászólás

Közzétéve 2009 október 5. - 14:12

Vadászlovaglás - Kisrécse

Hát nem semmi! 478 db kép :eek:

#362 skatya

skatya

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 810 hozzászólás

Közzétéve 2009 október 5. - 16:58

...aki ott volt, annak még szerintem ez se elég :) ... csak ugye ebbe a topicba látogatnak leginkább az érintettek, úgyhogy ide raktam, és persze akik tájékozódásira is járnak, azok egyre jobban belekeverednek a 487 képen megjelenõ bandába :D ... vagy tévedek?

#363 Milli

Milli

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 129 hozzászólás

Közzétéve 2009 október 5. - 19:59

No azért ennyi kép már sztm szinte elégnek mondható 2 napról...:) Mire végigböngészem õket újra, azért kipurcanok:) Igen, valahogy csak úgy alakul a dolog, hogy egyre többen járunk arra Kisrécse felé a tájékozódásis bandából:) Ja, és mégegyszer köszi Kata az képmásolgatást!;-)

#364 skatya

skatya

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 810 hozzászólás

Közzétéve 2009 október 5. - 20:56

Sümegi videók

Vadászlovaglás - videók

#365 Peter13

Peter13

Törzsvendég

• Kizárt tag
  • 1.855 hozzászólás

Közzétéve 2009 október 6. - 11:05

478 db kép :eek:

100 kep több lenne.. jobb lenne. (van egy nemet mondas: "a kevesebb több..")

Van kb 50 nagyon jo, es kb 50 eleg jo kep.. a többi nagyreszt ismetlese ugyanannak.

Hatasosabb kevesebb, de atütö erejü kepet publikalni, mint rabolni a nezö idejet.

Ez is a munkahoz tartozik: aki publikal, maga vegezze el az elkerülhetetlen kivalogatas munkajat..es ne a nezöre terhelje ezt.

Mondom: vannak jo kepek, erdemes megnezni öket.. de a közzetetelüket illetöen van mit tanulni meg.

#366 skatya

skatya

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 810 hozzászólás

Közzétéve 2009 október 6. - 11:35

....nem kell megnézni a képeket, és ennyi... akit esetleg érdekel, az megnézi... én összegyûjtöttem az összeset, amit tudtam, és felraktam. Nem az én képeim, nem szelektáltam, bár így is 50et töröltem... de végül is ez egyáltalán nem tartozik ehhez a topic-hoz úgy vélem...

#367 beild

beild

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 121 hozzászólás

Közzétéve 2009 október 6. - 11:44

Én személy szerint örültem a 478 db képnek, mivel nem lehettem ott és jó volt látni, hogy az ismerõsök jól érezték magukat és szép idõ volt a vadászhoz, sõt az esti bulis képeket is szívesen nézegettem. Bár valóban igaz, hogy ezeket a képeket tényleg csak azoknak érdemes végig nézni akik ott voltak, illetve akiknek ismerõsei voltak ott. De Kata nem is a hónap fotója topicba dobta be a képeit...

#368 Milli

Milli

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 129 hozzászólás

Közzétéve 2009 október 6. - 11:48

A kisrécsei videóhoz rossz a link...:( Lécci nézz rá Kata, h mi a baj! Köszi Peter13: ide inkább azért lettek feltéve a képek, h aki ottvolt, vagy amugy érdekli megnézhesse az összes képet.

#369 Peter13

Peter13

Törzsvendég

• Kizárt tag
  • 1.855 hozzászólás

Közzétéve 2009 október 6. - 11:53

... de végül is ez egyáltalán nem tartozik ehhez a topic-hoz úgy vélem...

Ez az örökös mellebeszeles..

Ha ebben a topicban teszel közze kepeket, akkor az ezzel kapcsolatos velemeny is ebbe a topicba tartozik.

Ennyire egyszerü.

#370 skatya

skatya

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 810 hozzászólás

Közzétéve 2009 október 6. - 12:12

Vadász-videók

Most elvileg jó... kipróbáltam, nekem megy (az elõzõ nekem se, bocs érte)

Ildi! Legközelebb ott a helyed neked is, majd szerzünk valami lovat neked is, nameg te is szerezz rá idõt :)
Pécselyen találkozunk!!!

Ejj, mikor néztem tegnap a képeket, akkor láttam ezt itt (Tomi mögé nézz):
PékÚr aki ma...

#371 Peter13

Peter13

Törzsvendég

• Kizárt tag
  • 1.855 hozzászólás

Közzétéve 2009 október 6. - 12:24

Vegre egy jo kep.. az a nyakban lifegö kamera elkepesztö.. nagyon balesetveszelyes.. meg a nyitott kobak, aminek igy semmi ertelme. Vadaszlovaglason van eselye egy esesnek.. pl. ha lyukba lep a lo. Mas. A hatso hölgyike kengyele tul hosszu.. talan ezert lovagol nyitott ülessel? Szetallo labfejekkel? Igy persze nem lehet a vadaszlovaglason szokasos vadaszvagta-ülesben lovagolni.. pedig az nagyon tehermentesiti a lovacskat.. A keze az öleben.. nem szep. Mas. Az a fübe harapo paripa legel? Vagtaban? Ugras utan? Mas. Az az egyetlen, a körülmenyeknek megfelelöen öltözött lovas.. az a "master" vagy a "whip"? Egyiket sem szabad megelözni.. sulyos szabalysertes.. Nem akarom elvenni a kedveteket.. vegyetek felvallrol a kritikamat.. nagyon szeretem a vadaszlovaglasokat.. es a ruha a legkevesebb. Mi ugy szoktuk, hogy aki nem akar teljesen komform ruhaban lovagolni, az legalabb a szinösszeallitasban alkalmazkodik.. pl. piros pullover, fekete farmer. Egy ilyen mezöny nagyon jol nez ki.. a fotokon is.

#372 Lámpás

Lámpás

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.029 hozzászólás

Közzétéve 2009 október 6. - 13:00

Hû, jó volt végignézni az anyagot. :yeah: Köszi. Nem volt semmi a szervezõ munka, ezen része sem!

#373 Milli

Milli

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 129 hozzászólás

Közzétéve 2009 október 6. - 13:18

Peter13: lehet kritizálni, én is tudnék nagyon sokat, de nem teszem. Én ottvoltam, mint 1 a 26 lovasból. Nemvoltam se nem vadászmester, se nem róka, se nem rendezõ. Én felöltöztem normálisan (meg azok is akik ezt a topikot látogatják, és részt vettek;-)) Nekem sajnos azt kell mondanom, h semmi közöm ahhoz h voltak olyanok akik kellõ lovatudás nélkül, és nem oda illõ öltözékben jelentek meg. Ez van, ez azt hiszem nem az egész bandát minõsíti, hanem azokat a személyeket. Ennyi.
A fotón háttérben bukó lovas egy a magyar lovassportban nem kis hírnévvel bíró, nem keveset elért, és a magyar lovassportért igen sokat tett ember. Az, h egy lovas bukik asszem benne van a pakliban. Egy vadászlovagláson meg fõleg. De hidd el, hogy õ aztán nem az a kategória, aki kellõ lovastudás nélkül jött volna el.
A képen hátul lovagló hölgyike egy német vendég volt, igencsak kevés lovatudással, nagyon nem a tudásának megfelelõ lovon ülve. Egy "helyi" lovas hozta el õt a vadászra, szerintem már rég belátta h nagyon nem kellett volna. De mostmár mindegy, a hölgy is túlélte, valószínûleg mostantól 3x is meggondolja, h jön-e vadászlovaglásra. Ez persze nem a jó hozzáállás, de most annak kell örülni, h komoly baleset nélkül lezajlott a vadászlovagál 26 lovassal, 4 szekérrel, és 5 terepjáróval.

A Tomi, meg h mindig rosszhelyen van...:DD

#374 Peter13

Peter13

Törzsvendég

• Kizárt tag
  • 1.855 hozzászólás

Közzétéve 2009 október 6. - 13:56

Peter13: lehet kritizálni, én is tudnék nagyon sokat, de nem teszem.

Aranyos Milli.. nem ertem, miert kell ilyen hevesen tiltakozni a kritika ellen.. nincs abban semmi rossz, ha korrekt es udvarias.
Lehet belöle tanulni.

Attol meg az esemeny, az elmeny ugyanannyi marad.. nem kell gyerekesen fekete-feherben gondolkodni.

En különösen halas szoktam lenni a rendezöknek.. Magyarorszagon utoljara Szabadszallason voltam vadaszlovaglason.. a tulaj-rendezö nem a baratom, söt, valahogy nem is kedveltük meg egymast.. de a rendezveny!!! mestermunka volt.. szivvel, lelekkel, szorgalommal megrendezett vadaszlovaglas.. hagyomanytisztelettel.. es termeszetesen nehany kivannivaloval, amit nyugodtan lehetett kritizalni.. senkinek sem lett gyereke ettöl.

Az, h egy lovas bukik asszem benne van a pakliban. Egy vadászlovagláson meg fõleg.

Pontosan ezt irtam:

..az a nyakban lifegö kamera elkepesztö.. nagyon balesetveszelyes.. meg a nyitott kobak, aminek igy semmi ertelme.
Vadaszlovaglason van eselye egy esesnek..

Mas. Az a fübe harapo paripa legel? Vagtaban? Ugras utan?

Ez van, ez azt hiszem nem az egész bandát minõsíti, hanem azokat a személyeket. Ennyi.

Igen.. ennyi.
Nem kell egy kis megjegyzes miatt nagyon felkapni a vizet.. mindenki tudja, hogy egy ilyen rendezveny nem lehet tökeletes.. de azert lehet szeretni.
Nincs szükseg vedeni valamit, amit nem tamad senki..

#375 beild

beild

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 121 hozzászólás

Közzétéve 2009 október 6. - 14:03

Kata: Ezen a képen nekem is megakadt a szemem :) De gondolom nem lett semmi baja se Pék úrnak se a lovának. Peter13 hozzászólására pedig inkább nem reagálnék, mert nem akarok senkit sem megbántani.

#376 Peter13

Peter13

Törzsvendég

• Kizárt tag
  • 1.855 hozzászólás

Közzétéve 2009 október 6. - 14:13

Peter13 hozzászólására pedig inkább nem reagálnék, mert nem akarok senkit sem megbántani.

Akkor ezt sem kellett volna irnod.. igy megbantasz, de nem lehet tudni, mivel.
Ez igy.. alattomos.

--------------------------

Azt gondolnam, ez a topic arra van, hogy a temaval, illetve egy-egy esemennyel kapcsolatosan velemenyek jelenhessenek meg.
Jo es rossz dolgokrol.. szep elmenyekröl es hibakrol.. ez lenne normalis.

Talan tulbecsültem a resztvevök szellemi kepessegeit.. nem gondoltam, hogy csak a kritikatlanul, egyoldaluan mindent helyeslök begetese kivanatos.

Azt hittem, itt felnöttek beszelgetnek vadaszlovaglasrol.

Korusban obegatva dicserni es minden mas hangot elnyomni: ez a kommunista partkongresszusok hangulata.. erezzetek jol magatokat itt.

En mashova jarok vadaszlovagolni is, beszelgetni is.. ott nem kell együgyünek lenni.. egysikon gondolkodni.. ugyanazt a velemenyt ismetelgetni.

Tovabbi jo mulatast!

Edited by Peter13, 2009 október 6. - 14:14.

#377 Milli

Milli

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 129 hozzászólás

Közzétéve 2009 október 6. - 14:28

Tudod Peter13, az ilyen, és hasonló megnyilvánulások miatt nem szeretek más topikban megszólalni. Ebben a topikban eddig legalábbis nem bántott senki senkit, mert a gyakran hozzászólók személyesen is ismerik egymást. Mindegy. Biztos igazad van, és ez egy szörnyû társaság, akik felelõtlenül lovagolnak, és folyton összetörik magukat meg a lovaikat. Biztos így van. Én még nem láttam ezt, de lehet, hogy Te többet tudsz a fényképeken megjelenõ társaságról. Üdv!

#378 Peter13

Peter13

Törzsvendég

• Kizárt tag
  • 1.855 hozzászólás

Közzétéve 2009 október 6. - 14:33

Tudod Peter13.. Biztos igazad van, és ez egy szörnyû társaság, akik felelõtlenül lovagolnak, és folyton összetörik magukat meg a lovaikat.

Olyan, mintha nem lennetek jozanok.. ki mondta ezt?
Nezd mar meg a hozzaszolasaimat.. idezz, hol irtam ilyet!

Te magad talalod ki a hülyesegeket, amin beragsz es engem piszkalsz.
Mint egy elmebeteg.

Nagyon udvariasan es korrektul irtam.. semmi valotlan, vagy rosszindulatu nincs a hozzaszolasaimban.

Ilyesmi a ti szivetekben, agyatokban van.. üldözesi mania?

Orvost!!!

#379 Nádor

Nádor

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 299 hozzászólás

Közzétéve 2009 október 6. - 14:37

Ne húzd fel magad Péter13 hozzászólásain. Szokatlanul szókimondó, talán kicsit nyers is. Szokni kell a stílusát. Távol áljon tõlem, hogy védelmembe vegyem de be kell látni, hogy ........ idõnként ..... néha-néha..... (basszus de nehezemre esik leírni!) hébe -hóba ...... igaza van. :D

#380 beild

beild

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 121 hozzászólás

Közzétéve 2009 október 6. - 14:54

Nekem Peter13 hozzászólásával csak annyi bajom volt, hogy a képet amit Kata kiemelt nem az éppen bukó lovast vette rajta észre (csendben hozzáteszem, hogy emiatt lett kiemelve a kép), hanem egybõl elkezdte fikázni az egészet, de a bukást nem vette észre, hanem csak annyit írt, hogy: IDÉZET(Peter13 @ 2009.10.06, 13:24) Mas. Az a fübe harapo paripa legel? Vagtaban? Ugras utan? Szóval nekem csak ez nem tetszett. Üdv, Ildi

#381 Milli

Milli

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 129 hozzászólás

Közzétéve 2009 október 6. - 15:02

az a nyakban lifegö kamera elkepesztö.. nagyon balesetveszelyes.. meg a nyitott kobak, aminek igy semmi ertelme. ez az én szememben azt jelenti, hogy nem megfelelõen voltak egyesek felöltözve, ami azt jelenti, h veszélyesen lovagoltak, ami azt jelenti, h nem vigyáztak kellõen. Mi nem világos?? Ez nem azt jelenti akkor, hogy szörnyen felelõtlenül lovagoltak?

#382 Pendemonium

Pendemonium

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 5.407 hozzászólás

Közzétéve 2009 október 6. - 15:08

P13 újra a régi!! :yeah:

#383 Peter13

Peter13

Törzsvendég

• Kizárt tag
  • 1.855 hozzászólás

Közzétéve 2009 október 6. - 15:18

ez az én szememben azt jelenti, hogy nem megfelelõen voltak egyesek felöltözve, ami azt jelenti, h veszélyesen lovagoltak..
Ez nem azt jelenti akkor, hogy szörnyen felelõtlenül lovagoltak?

De!!! Egyesek!!! Egyes szemelyek.. ezt irtam.. nem igy volt?

Erre te:

Biztos igazad van, és ez egy szörnyû társaság, akik felelõtlenül lovagolnak, és folyton összetörik magukat meg a lovaikat.

Ezt forgattad ki belöle.. "ez egy szörnyû társaság".. ezt nem en irtam, te talaltad ki es adtad a szamba..
Aztan meg sajnaltad magad.. hogy itt veletek igy beszelnek..

Tisztesseges ember csak akkor ragalmaz masokat, ha.. dilis.

Az nem tehet rola..

---------------

Nador! Szeretlek!

#384 skatya

skatya

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 810 hozzászólás

Közzétéve 2009 október 6. - 21:18

Tyûûûû! Na igen, voltak felelõtlen lovasok, de mindenki túlélte - a ház asszonya nekem töredelmesen bevallotta másnap reggeli KV-nk mellett, hogy hazafelé már csak azon imádkoztak, hogy ne legyen mentõautós akció.... Aztán végül nem lett, valóban volt egy-két nem oda illõ arc, remélhetõleg azok közül a leg-balesetveszélyesebbek nem is jönnek többször... Mi jól éreztük magunkat, ez a lényeg... Nameg a vadász utáni fél óra helyett kicsit több idõt igénylõ hazalovaglásunk Tíborral... Hm... Meg a másnapi elmesélések :D Majd Pécselyen úgyis mesélünk annak aki nem volt ott, de érdekli a történet :P Más: Mit találtam ma a gödöllõi tablók egyikén!!! Egyik versenytársunk itt végzett Gödöllõn 89-ben... Nevezetesen Érdi Gabi! Gyorsba le is fotóztam, akit érdekel, annak küldöm :D

#385 skatya

skatya

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 810 hozzászólás

Közzétéve 2009 október 10. - 23:44

Kedves Sporttársak és Lovasbarátok,

a KINIZSI LOVASKLUB - Pécsely, 2009. Október 24-én a hagyományos tájékozódási lovas terepversenyt rendezi meg. Egybe az nap a fogatosoknak is rendezünk tájékozodási versenyt.
A Veszprém Megyei Bajnokság keretében az lesz az utolsó forduló és egybe a Bajnokság döntöje.

Nevezési határidõ: Kedd, 2009.10.20, 24:00

A verseny mellett várunk mindenkit sok szeretettel a Csikós Lovasudvarba – belsö udvarunkban - megrendezett II. lovas bolhapiacunkra!

Idöpont: Október 24., 11-14 óráig

Hozd el minden kinõtt, vagy már nem használt lovasfelszerelésedet (pl.: Lovasnadrág, csizma, csepsz, mellény, kantár, nyereg, könyvek és minden más lószerszámot). Ezeket természetesen kedved szerint cserélheted és/vagy adhatod el.

Rendezõ: Kinizsi Lovasklub - Pécsely
Helyszín: CSIKÓS LOVASUDVAR
Veszprém Megye, 8245 Pécsely, Klára-puszta
Idõpont: Szombat, 2009. október 24.

Kategóriák:

Lovasok: Egyéni és csapatverseny; GPS és hagyományos tájékozódási
Fogatosok: egyes és kettes fogat (nincs külön elbirálás
Bajnoksági cím: egyéni és csapat haladó kategóriában!

Tervezett menetrend:

Technikai értekezlet: 9:00 az étteremben
Rajtidõ: 10:00
Délután kb. 17:00 eredményhirdetés
Közvetlenül az eredményhirdetés után hirdetjük az II. Veszprém Megyei Bajnokot az egyéni és csapat haladó kategóriában.
Utána: ünnepi vacsora és buli….(élözenével)

Egyéb információ a Lovasudvarról, a megközelíthetõségrõl: http://www.csikos-lovasudvar.hu

Versenyiroda: Andratschke Tinus
Tel: 20/219-7478
E-Mail: klk@canet.hu

Szeretettel várunk mindenkit!
Andratschke Tinus

#386 skatya

skatya

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 810 hozzászólás

Közzétéve 2009 október 14. - 9:20

..aki lovat akar bérelni, az siessen, tudtommal nincs túl sok paci amit kérni lehet... Én már Madarat lestoppoltam, bár õ pont nem bérlõs, nincs is a vendégek által elbutítva... Voltam kinn vele vasárnap egy vászolyi "kocsma-körön", naagyon ügyi volt - ahhoz képest, hogy augusztus vége óta megint nem ültem rajta (meg más se)... :)

#387 Lámpás

Lámpás

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.029 hozzászólás

Közzétéve 2009 október 14. - 13:02

Túl vagyunk az elsõ verseny szervezésén, rengeteg tapasztalattal és kellemes emlékkel lettünk gazdagabbak. Nagyon kellemes csapatok jöttek össze, stílus és szakági hovatartozás nélkül ( híd a szakágak között).
Jövõre is szeretnénk rendezni versenyt, akik esetleg lemaradtak várjuk õket.
Remélem, hogy sok-sok versenyen találkozunk a résztvevõkkel. :yeah:

Még nem végeztem, de....

Tájékozódási Tereplovaglás Képek

#388 skatya

skatya

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 810 hozzászólás

Közzétéve 2009 október 14. - 15:24

Áá, volt Márti meg PékÚr is! No majd jól ki lesznek kérdezve jövõhéten, de azért te is írhatsz pár szót, milyen volt, hogy ment le az egész... Biztos jó volt a hangulat, nameg a pöri :P

#389 Milli

Milli

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 129 hozzászólás

Közzétéve 2009 október 15. - 8:13

No hali Mindenkinek! Sorrybocsi mindenkitöl,akit esetleg érdekel h hogy sikerult az urhidai verseny,csak picit el vagyok havazva... Szóval eloszor is nagyon koszonjuk a szervezést Lámpásnak,meg azt is h ismét nagyon jófej embereket ismerhettünk meg! És ami a legfontosabb: a párommal 3.ok lettunk,és még Pékurat is megvertük:D szegény picit nagyon benézte az 1ik pontot... Nagyon jól éreztuk magunkat,amint az a képeken is látszik;) a többit majd pécselyen,mert telorol irok és kicsit macerás...:-S

#390 Jucc

Jucc

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.149 hozzászólás

Közzétéve 2009 október 15. - 10:40

De csinos a dámás lány a vadászlovagláson! :D :yeah: (A képek láttán nekem is az volt a bajom, hogy sokan az öltözékükkel nem adták meg a rendezvénynek a kellõ tiszetletet! :nem: Akik igen,-pl. Márti- azokra jó volt ránézni! ;) )

#391 Milli

Milli

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 129 hozzászólás

Közzétéve 2009 október 15. - 18:42

Köszi Jucc a bókot;-) :D De tény, hogy a "dámás lány" volt a vadászlovaglás fénypontja!:)

#392 beild

beild

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 121 hozzászólás

Közzétéve 2009 október 26. - 16:33

Sziasztok, Hogy sikerült a pécselyi verseny? Milyen volt a buli utána? stb. Szóval élméynbeszámolókat várok :) Ildi

#393 skatya

skatya

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 810 hozzászólás

Közzétéve 2009 október 27. - 11:04

Tyûûû, hát az úgy volt, hogy... pénteken elõbulival kezdtünk, a Takiék hoztak két srácot, akik hagyományos mulatós-bulit csináltak... Éjjfél elõtt nemsokkal azért kiraktak mindenkit az étterermbõl, mert hát na... Másnap verseny! Szombat: Rengetegsok induló volt, Tomival mi 4.-ként indultunk, kinn voltunk 5és fél órát (az egyik pont sajna így se lett meg-konkrétan a 10-es, mert másik dombon kerestem :D ) - engem nagyon bezavart, hogy nincs tájolóm...ilyet többet nem játszom, hogy nem hozom :P Sokan feladták az 5ös pontnál, mert az utak már nagyon nem úgy néztek ki, mint a térképen, ezért meg se találták - nekünk is nagyon csak a szerencsén múlott... Nade amúgy szép volt a terep, tény hogy mi aztán nem izzasztottuk le a lovakat, ha 2 kilómétert vágtáztunk összesen, akkor már sokat mondok - lépés-ügetés volt a sáros/köves részek végett, de jól éreztük magunkat, én pedig ismét járhattam olyan részeken, ahol eddig még sose... Szóval nem éreztem egyáltalán versenyelõnyt abból, hogy 2001 óta itt lovazok :) A szombat esti buli az naaagy volt, volt ott minden, berúgások, táncolások, vetkõzés... Én meg szorgalmasan nyomogattam a gombot a fényképezõn :P Arra viszont nem emlékeztem, hogy táncoltunk Tibivel az asztal tetején, de a fényképezõgép nem hazudik :dev:

#394 skatya

skatya

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 810 hozzászólás

Közzétéve 2009 október 28. - 20:48

Az elsõ képek

#395 skatya

skatya

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 810 hozzászólás

Közzétéve 2009 október 29. - 18:48

És íme, a mi képeink (Persze egy-kettõt "nyúltam" Szabolcstól is, azokat, amiken "A MAG" tagjai szerepelnek :) )

#396 beild

beild

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 121 hozzászólás

Közzétéve 2009 november 2. - 9:53

Hát találtam pár éredekes képet közöttük amik nagyon megmosolyogtattak :)

#397 skatya

skatya

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 810 hozzászólás

Közzétéve 2009 november 2. - 14:17

Hát találtam pár éredekes képet közöttük amik nagyon megmosolyogtattak :)

Ööö, van pár tippem, melyikek lehettek azok... és még nem is láttad mindet, mivel kellett ezt-azt cenzúrázni :P

Szilveszterkor merre lesztek? Mi Sümegen :) Ha gondoljátok, biztosan akad még hely...

#398 beild

beild

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 121 hozzászólás

Közzétéve 2009 november 3. - 9:54

Hát én még a szilveszteren nem gondolkodtam még, de még bármi lehetséges. Tényleg mikor lesz a megbeszéléses móka és hol a tájékozódásiról?

#399 skatya

skatya

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 810 hozzászólás

Közzétéve 2009 november 3. - 21:51

.. .ez rajtad áll asszem... mert mire is gondoltál pontosan?

#400 beild

beild

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 121 hozzászólás

Közzétéve 2009 november 4. - 13:27

A szilveszter sajnos nem csak rajtam, hanem a páromon is, de ha rá tudom venni, hogy eljöjjön velem oda akkor nagyon szívesen mennék oda. Egyébként mi a pontos program terv és mennyibe fáj?