Ugrás a tartalmakhoz

Fotó

Lovas filmek

• Please log in to reply
950 válasz a témához

#361 LETTI

LETTI

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 616 hozzászólás

Közzétéve 2005 február 14. - 20:06

Köszi! Posted Image

#362 Hasufel

Hasufel

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 4.023 hozzászólás

Közzétéve 2005 február 17. - 9:08

szombaton is és vasárnap is van reggel 9-kor kezdõdnek.

#363 LETTI

LETTI

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 616 hozzászólás

Közzétéve 2005 február 17. - 9:14

Oké, köszi. Valószínûleg holnap és vasárnap meg tudom nézni, ha minden igaz! Posted Image

#364 Hasufel

Hasufel

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 4.023 hozzászólás

Közzétéve 2005 február 26. - 21:47

A HALLMARKON jõvõ hét vasárnap lesz a Vak végta a Jövõbe.

#365 furiosojr.

furiosojr.

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.299 hozzászólás

Közzétéve 2005 február 28. - 15:14

Tegnap azt hiszem a Duna tévén volt egy ismeretterjesztõ film Columbiáról. Bemutattak egy drogbárót, aki paso fino lovakat tenyészt, és bemutatókat tart velük. Számomra nagyon érdekes volt a mozgás amit ezek a lovak produkáltak. Az összes lábukkal igen gyorsan igen aprókat lépve szinte egyhelyben topogtak, és így haladtak elõre. Mintha csak az orosz "nyírfácska" néptánc együttes hölgytagjait láttam volna, akik a hosszú szoknya alatt gyorsan aprókat lépve szinte a föld felett lebegve közlekedtek. Lehet, hogy Ti már láttatok ilyet, de számomra nagyon érdekes volt. Gondolom erre a mozgásra tenyésztik is a lovakat, de valahogy akkor is meg kell tanítani nekik. [ Február 28, 2005, 14:15: Az üzenetet átszerkesztette: furiosojr. ]

#366 Xiren

Xiren

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 5.149 hozzászólás

Közzétéve 2005 február 28. - 15:25

Mozgásról jut eszembe. :D Figyeltétek már a Vágtában, amikor közelrõl mutatják a zsokékat, hogy hogy mozog a kezük, milyen iramban, és amikor a lovat is mutatják, teljesen másképp? Mi múltkor ezen röhögtünk egy csomót :D Annyira látszik, hogy a közelinél egy mûjószágon ülnek.

#367 Altair

Altair

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 601 hozzászólás

Közzétéve 2005 február 28. - 15:45

péntekenként 18-19h körül megy a Duna tv-n az ezüst kiscsikó, most vettem csak észre Posted Image :(

#368 Hasufel

Hasufel

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 4.023 hozzászólás

Közzétéve 2005 február 28. - 16:19

Igen tényleg érdekes,ahogy a kezük mozog,egyébként az extrákban benne is van,hogy hogy csinálták.A Gyûrûk uránál is hasonlóképpen jártak el-ez csak egy példa Posted Image

#369 Aniko

Aniko

Törzsvendég

• Főmoderátor
  • 6.637 hozzászólás

Közzétéve 2005 február 28. - 22:37

Istenem.Most megy a 80 huszár a Filmmúzeumon. Nagyon megrázó. :( Iszonyat körülmények között vonszolják át magukat a lengyel hegyek közt... mesélte az állatorvosunk és az egyik lovasedzõnk, hogy ott voltak statisztaként a forgatáson, és valóban nagyon kemény volt... :( Hegyek közt, köveken, sziklás vízmosásokban, szakadó esõben... Az egyik ló fel akarta adni, a lovasa ütni kezdte, ész nélkül... a ló már lefeküdt, kezdte megadni magát, mire egy másik huszár közbelépett. A fickó fogta, lenyergelte a lovat és a nyereggel a hátán elindult felfelé a kaptatón. A lovat otthagyta. Õ kicsit legelte a száraz fûcsomókat, zuzmókat, majd elindult a többi után...Most meg... elesett az egyik ló a sziklákon, s nem bírták felállítani. Le kellett lõni... mindjárt sírva fakadok. :(

#370 Altair

Altair

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 601 hozzászólás

Közzétéve 2005 március 7. - 0:01

Figyeltétek a Lóhalálában-ban, a villanypásztor nem is ráz címû jelenetet? humorosAniko miért nézel ilyesmit? Én nem bírom a szenvedést látni. Szegénykék. :(

#371 Aniko

Aniko

Törzsvendég

• Főmoderátor
  • 6.637 hozzászólás

Közzétéve 2005 március 10. - 14:42

Hát azért néztem, mert kíváncsi voltam a filmre... sokat hallottam róla. Nagyon megrázott...De most vidámabb téma:[url="http://"http://www.online.rtlklub.hu/aranycsirke"]http://www.online.rtlklub.hu/aranycsirke[/url]Lehet szavazni 5 filmre, aki nyer, kap pénzt az új filmjére.

#372 Hasufel

Hasufel

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 4.023 hozzászólás

Közzétéve 2005 március 13. - 19:27

Az Animal Planeten van egy lovakról szóló sorozat.Nagyon jó,érdekes.Ajánlom figyelmetekbe! Posted Image

#373 Shába

Shába

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.647 hozzászólás

Közzétéve 2005 június 23. - 8:23

Egy oktatófilmrõl érdeklõdnék, a címe: A csikó nevelése. Láttam ezt a videokazit egy lovasboltban, gondoltam megveszem, de elõtte azért megkérdezem, hogy megvan-e valakinek és ha igen, akkor "használható"-e, megéri-e az árát? Az sem volt az ismertetõjében leírva, hogy milyen korú csikók nevelésérõl szól. Engem a csikó fél éves koráig történõ nevelés érdekelne, tehát nem a késõbbiek, futószárazás, ilyesmi... Egyébként a Lovas Élet-tõl is meg lehet rendelni. Ismerõs valakinek?

#374 Topy Baba

Topy Baba

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 659 hozzászólás

Közzétéve 2005 július 5. - 18:33

Hy!!Ki látta ma a Hajnal fényénél címû filmet? Szerintem nagyon jó volt! :)

#375 Barbi

Barbi

Csikó

• Fórumtag
  • 207 hozzászólás

Közzétéve 2005 augusztus 6. - 16:30

Nekem a Fekete Szépség, a Vágta, meg a Suttogó van meg. Az egész fekete Szépséget akkor nézem meg, ha ló hiányom van. Amikor megszületik a csikó, meg amikor elõször vágtázik lovassal, ezek azok a részek, amik kihúznak a melankóniából. A Suttogót már rég nem láttam, általában ha összejövünk akkor nézzük, a Vágta meg olyan nosztalgia film...De egyszer láttam a tvben egy lovas filmet, jó rég, azóta se láttam, nem is hallottam róla, pedig jobb volt mint ez a 3 együttvéve. Nem tudom pontosan mi volt a neve, ha jól emlékszem olasz film volt...kicsit olyan volt mint a Fekete Szépség, de nekem sokkal természetesebb, egyszerûbb. Egy csikóról szól, akinek ellés közben elpusztul az anyja, és egy doktornõ veszi a szárnyai alá, de mégse tiszta nyál az egész, és látszik hogy tényleg van benne lovasság, nem csak egy film, amiben lovak vannak.Ha jól emlékszem mutatják mikor elõször ülnek rá, mikor harcol egy másik ménnel, és egyszer vágtában elragadja a pótmama doktornõjét. Nagyon jó film volt, bár a ló nem volt olyan meseszép mint a Fekete Szépség, csak egy kis apanélküli ló. Meg asszem egyszer el is rabolják a kupecek, de végül hepiend van, csak annyiban nem, hogy el kell búcsúznia a doktolától. Már akkor sem volt új film amikor láttam, a Duna tv szedte elõ valahonnan......valaki nem ismeri?

Hozzászólás megtekintése

ez a Karino asszem, nekem meg van

#376 Hasufel

Hasufel

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 4.023 hozzászólás

Közzétéve 2005 augusztus 6. - 17:10

Igen ez a Karino!És egy nagyon szép film!! :)

#377 Blanka

Blanka

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 156 hozzászólás

Közzétéve 2005 augusztus 6. - 18:24

Hi!Most a héten volt az m2-n egy orosz lovasfilm, a címe:Alány és Grand.Hát Isteni volt!!!A kár csak az , hogy elfelejtettem felvenni:((.Amúgy egy elanyátlanodott csõdikérõl szól, akit a lovászlány nevel fel, majd megnyeri vele az angol gátversenyt...

#378 G.Anikó

G.Anikó

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 659 hozzászólás

Közzétéve 2005 augusztus 6. - 20:52

Az utolsó néhány percét láttam az alábbi filmnek, elfelejtettem felírni a címét.Ha valaki tudja, kérem írja meg!Egy kamasz srác valahol Amerikában a nagyapjával lóháton el akar menni az óceánhoz. Ha jól emlékszem, az utolsó 15 percet láttam. Gyönyörû tájakon még szebb lovak . Szívesen megkeresném videón vagy DVD-n.

#379 Shába

Shába

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.647 hozzászólás

Közzétéve 2005 augusztus 6. - 21:37

Anikó!Ebbõl a filmbõl én is láttam pár részletet, és még meg is néztem a címét, hogy megszerezzem késõbb, de elfelejtettem... :( Az elején a srác mikor a nagyapjához került, még semmit nem tudott a lovakról, és tök jó volt, hogy a végén eljutott az óceánhoz, egy kisvároson is keresztülment és mindenki nézte, hogy mit keres õ ott lóval, pedig csak szerette volna véghezvinni, amit elterveztek a nagyapjával és végül elért az óceán partjára. Szép film lehetett, de én sem láttam az egészet.

#380 Chanello

Chanello

Csikó

• Fórumtag
  • 473 hozzászólás

Közzétéve 2005 augusztus 7. - 9:11

Mamám látta ez a filmet .Majd megkérdezem hogy mi a címe

#381 Topy Baba

Topy Baba

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 659 hozzászólás

Közzétéve 2005 augusztus 7. - 10:14

A hajnal fényénél! :) Azt én is láttam naon jó film!!

#382 ancsapancsa

ancsapancsa

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.894 hozzászólás

Közzétéve 2005 augusztus 7. - 10:52

Sziasztok,nincs meg véletlenül valakinek videon a Bluegrass vagy a Bajnokok címû film?

#383 Missy Szaby

Missy Szaby

Új vendég

• Fórumtag
  • 23 hozzászólás

Közzétéve 2005 augusztus 7. - 16:44

nekem nagyon tetszett egy film, a címe azt hiszem vakvágta volt, és egy lóról szólt, vagyis a lovasáról, aki annak ellenére, hogy a lova a film vége felé megvakult, megnyerte vele a díjlovaglás versenyt, egyébként én amúgy is imádom a díjlovaglást szóval ez a film nekem szinte favorit :)

#384 Missy Szaby

Missy Szaby

Új vendég

• Fórumtag
  • 23 hozzászólás

Közzétéve 2005 augusztus 7. - 16:48

Az Animal Planeten  van egy lovakról szóló sorozat.Nagyon jó,érdekes.Ajánlom figyelmetekbe!  Posted Image

Hozzászólás megtekintése

mi a címe ennek a sorozatnak és mikor szokott menni?

#385 Palomino

Palomino

Csillámlovas

• Fórumtag
  • 1.806 hozzászólás

Közzétéve 2005 augusztus 7. - 19:17

Ha már szóba került, figyelmetekbe ajánlanám:Kedd Augusztus 9.M2: 12:00 Karino

Edited by Palomino, 2005 augusztus 7. - 20:44.

#386 Topy Baba

Topy Baba

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 659 hozzászólás

Közzétéve 2005 augusztus 7. - 19:53

Palomino mirõl szól a film?De a Karino 12.00.kor lesz!!

Edited by Topy Baba, 2005 augusztus 7. - 19:56.

#387 Palomino

Palomino

Csillámlovas

• Fórumtag
  • 1.806 hozzászólás

Közzétéve 2005 augusztus 7. - 20:43

Jajj, bocs, elnéztem! Tényleg 12:00-kor lesz...A tartalmát idemásolom a port.hu oldalról: Az epizód ismertetése: Fiatal csinos nõ érkezik a méntelepre, ahol versenylovakat tartanak. Grazyna Barska, mert így hívják a szõke szépséget, frissen végzett állatorvos, aki nagy lelkesedéssel lát munkához. Pechjére éppen ekkor ellik egy ló, s a "szülés" nem éppen problémamentes. Grazyna mindent megtesz, amit a leggyakorlottabb állatorvos is megtenne, az "anya" mégis elpusztul, de a csikót sikerül megmentenie. A kiscsikót Karinónak nevezi el, és megkülönböztetett figyelemmel vigyázza a "kis árva" minden lépését.

#388 Topy Baba

Topy Baba

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 659 hozzászólás

Közzétéve 2005 augusztus 7. - 20:58

Köszi szépen hogy leírtad!! :) Tuti hogy megnézem :)

#389 Palomino

Palomino

Csillámlovas

• Fórumtag
  • 1.806 hozzászólás

Közzétéve 2005 augusztus 7. - 21:47

Igazán nincs mit :)

#390 Hasufel

Hasufel

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 4.023 hozzászólás

Közzétéve 2005 augusztus 8. - 12:36

Az Animal Planeten  van egy lovakról szóló sorozat.Nagyon jó,érdekes.Ajánlom figyelmetekbe!  Posted Image

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólás megtekintése

Nemtudom már h mi a címe és mostanában nem is láttam,de a mûsõr újságban biztos benne van ;)Meg ha tudtam volna a címét tuti leírom ide ;)

#391 Hasufel

Hasufel

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 4.023 hozzászólás

Közzétéve 2005 augusztus 8. - 15:27

Ma lesz egy lovas oktató film féle a tv2-n,pontosabban az már másnap lesz.1:15-kor,Norbival és Oroszlán Szonnyával.Nézzétek meg ;)

#392 Lizzie

Lizzie

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 45 hozzászólás

Közzétéve 2005 augusztus 8. - 18:53

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólás megtekintése

Nemtudom már h mi a címe és mostanában nem is láttam,de a mûsõr újságban biztos benne van ;)Meg ha tudtam volna a címét tuti leírom ide ;)

Hozzászólás megtekintése

köcce köccce köcce. elegem van belõle hogy minden lovas mûsort lekések :rolleyes: holnap ha törik, ha szakad, megnézem a Karino-t az m2-n 12:00-kor és KÉSZ! :)

#393 Palomino

Palomino

Csillámlovas

• Fórumtag
  • 1.806 hozzászólás

Közzétéve 2005 augusztus 8. - 18:56

Az Animal Planeten annak a sorozatnak az volt a címe, hogy Minden a lovakról. Vagy Mindent a lovakról, vagy valami ilyesmi. Ha újra mûsoron lesz, akkor azt megtaláljátok a fõoldalon szereplõ mûsorban.

#394 G.Anikó

G.Anikó

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 659 hozzászólás

Közzétéve 2005 augusztus 8. - 19:38

A hajnal fényénél! :)  Azt én is láttam naon jó film!!

Hozzászólás megtekintése

Köszi mindenkinek, Topy Baba köszi a címet ! Most már csak meg kellene szerezni ;) Megrendeltem egy ismerõsömtõl egy filmet, alig várom, hogy megkapjam!Cím: A fekete paripa - az elsõ kaland. Tudom, hogy gyerekfilm, de akkoris ! ! :kir: :kir: Ha egy hétig esik az esõ és nem tudok kimenni lovagolni, akkor naponta megnézem a Tûz óceánját, Ella lányom pedig a Fekete Szépség - rajzfilmet. Gyagya Család! :gm:

#395 Hasufel

Hasufel

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 4.023 hozzászólás

Közzétéve 2005 augusztus 9. - 8:30

Az Animal Planeten annak a sorozatnak az volt a címe, hogy Minden a lovakról. Vagy Mindent a lovakról, vagy valami ilyesmi. Ha újra mûsoron lesz, akkor azt megtaláljátok a fõoldalon szereplõ mûsorban.

Hozzászólás megtekintése

Köszi Palomino ;)Nemtudtam h mi volt a címe mert soha nem az elejétõl láttam.A Karino meg nagyon jó film!!Én is megnézem ;)

#396 Lizzie

Lizzie

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 45 hozzászólás

Közzétéve 2005 augusztus 9. - 8:45

már csak 2 óra és 13 perc haha :D:D

#397 Hasufel

Hasufel

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 4.023 hozzászólás

Közzétéve 2005 augusztus 9. - 8:47

Itt még senki nem látta a Karinot?? :eek: :DAkkor pont délbne tapadás a képernyõre ám ;)Annyit elárulok h nagyon szép film,én mikor láttam sírtam rajta :)

#398 Chanello

Chanello

Csikó

• Fórumtag
  • 473 hozzászólás

Közzétéve 2005 augusztus 9. - 8:52

Én is megnézem

#399 Lizzie

Lizzie

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 45 hozzászólás

Közzétéve 2005 augusztus 9. - 12:35

egy picit régi film, ez riaszt egy picit :P

#400 Hasufel

Hasufel

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 4.023 hozzászólás

Közzétéve 2005 augusztus 9. - 12:48

Nagyon régi film igen,de nekem nagyon tetszik :)