A belinkelt kép alapján egyébként már bocs, de nem én vagyok az, aki túleteti a lovát, meg nem is a Zemann. Ha Zengõ így nézne ki, hidd el, Norbi-szénán kívül mást nem kapna, csak sok-sok mozgatást
Na ilyen se nagyon volt még, hogy Orival ne értsek egyet.

De ez van. Azért azt vedd figyelembe, Ori, hogy a képen egy kislovat látsz! Ez persze nem azt jelenti, hogy akkor lehet kövér....De sztem a képen az a ló nem kövér. Jól néz ki. Pl. meg lehet nézni egy fjordot, egy hafit, egy hucult, említhetnék akár shetlandit is...vagy akár Csárdást. Õt pl. nyáron is láthattad, és azt is tudod, nem viszem túlzásba az abrakolást, " a levegõtõl is hízik" szokás mondani. Láthattad úgy is, hogy ménesi tartásban volt és direkt kértem, hogy minimális abrakot kapjon. De pl. a hidegvérûekrõl is beszélhetnénk.
Mindezt csak azért írtam le, hogy nehogy már rossz lótartó legyek, mert kerek a lovam. ;)
Egyébként nekem mindig nehéz volt elképzelni, mikor vki azon fáradozott hosszú hetekig, hogy felhízlalja a lovát. Mivel nekem ilyen lovam van, "hízlalni" sose kellett. De higyjétek el, egy ilyen ló esetében meg az nem egyszerû, hogy úgy takarmányozd, hogy ne "hízzon el". Persze itt jön a mozgatás kérdése, de nyilván minden idõmet nem tölthetem azzal, hogy a lovamat eddzem.
Aztán most ott van Délceg csikó, most úgy tûnik, õ a másik véglet.
"packa"
Sehogy. Megelégszem azzal ha sajátjaimat meg tudom oldani. Ezért is kerülöm, hogy magamnak csináljak problémát.-)
Ezt mindössze azért mertem megkérdezni, mert vhonnan ugye elindult ez a dolog...te reagáltál a felmerült problémákra. De tudomásul vettem: nem tudnád megoldani.
Amúgy mintha Zemann azt írta volna, hogy majd lefutószárazza. Erre írtam, hogy én más megoldást választottam, (semmit nem tanácsoltam) szerintem gáz, ha egy lóra csak úgy lehet felülni, hogy elõtte jól le van hajtva...
"Jól lehajtásról" senki sem beszélt rajtad kívül. ;)