Ugrás a tartalmakhoz

Fotó

Babázó

• Please log in to reply
6870 válasz a témához

#361 LeO

LeO

Törzsvendég

• Moderátor
  • 5.091 hozzászólás

Közzétéve 2007 május 13. - 19:23

Gyorsan bevágok egy képet a fiamról: :) (klikk)

#362 agrobe

agrobe

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 5.766 hozzászólás

Közzétéve 2007 május 21. - 10:18

REmélem már lassacskán nekem is lesz ilyen képem Matyiról :) Persze nem akarnám sürgetni, csak már aloig várom szeptembert... Holnap megyünk uh-ra.

#363 lisawica

lisawica

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.925 hozzászólás

Közzétéve 2007 május 21. - 15:23

REmélem már lassacskán nekem is lesz ilyen képem Matyiról :)
Persze nem akarnám sürgetni, csak már alig várom szeptembert...
Holnap megyünk uh-ra.

Szóval Mátyás lesz? :D Jó név, 2 Matyit is ismerek, mindkettõ mamája alig várja a szeptembert, hogy végre oviba menjenek :P :P :P :D :D :D

#364 Paint Horse

Paint Horse

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 8.064 hozzászólás

Közzétéve 2007 május 21. - 20:19

ja hát igen... a figyelmetlen topicböngészés csúcsát döntögetem asszem... :D szept. eleje vagy vége?

#365 Aniko

Aniko

Törzsvendég

• Főmoderátor
  • 6.637 hozzászólás

Közzétéve 2007 május 22. - 10:05

Csajok, figyelmetekbe ajánlom ezt a weboldalt.

#366 agrobe

agrobe

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 5.766 hozzászólás

Közzétéve 2007 május 22. - 11:29

szeptember 18.

#367 emeset

emeset

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.390 hozzászólás

Közzétéve 2007 május 22. - 11:46

ha egy héttel elõbb jön (11-én) majd együtt ünnepeljük a szülnapját :D :D

#368 Paint Horse

Paint Horse

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 8.064 hozzászólás

Közzétéve 2007 május 22. - 15:43

ha meg utána 11nappal, akkor velem ünnepelhet ;) :D

#369 BoKa

BoKa

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 5.718 hozzászólás

Közzétéve 2007 május 22. - 22:57

Ha meg 1 nappal elõbb, akkor velem :D

#370 emeset

emeset

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.390 hozzászólás

Közzétéve 2007 május 24. - 8:29

Jó lenne, ha ilyen gyorsan telne el? :D

#371 agrobe

agrobe

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 5.766 hozzászólás

Közzétéve 2007 május 31. - 10:47

voltunk uh-on 23 hét elején 686 g és újból megerõsítette, hogy Matyi :)

#372 BoKa

BoKa

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 5.718 hozzászólás

Közzétéve 2007 május 31. - 10:51

És minden rendben? (Fiúk elõre :yeah:)

#373 agrobe

agrobe

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 5.766 hozzászólás

Közzétéve 2007 május 31. - 11:09

igen, neked is fiú? névötletek?

#374 Guest_Ezüstke_*

Guest_Ezüstke_*
  • Guests

Közzétéve 2007 június 2. - 9:34

Szia agrobe! Hát irigykedek, de azért gratula, hogy fiú lesz! :)

Edited by Ezüstke, 2007 június 2. - 9:36.

#375 agrobe

agrobe

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 5.766 hozzászólás

Közzétéve 2007 június 5. - 7:23

Köszi... Mostanában ne irigykedj, mert lehet, hogy kiscsikó lesz, szétrúg, szétszerel belülrõl, szerintem patája is van. :D

#376 Guest_Ezüstke_*

Guest_Ezüstke_*
  • Guests

Közzétéve 2007 június 5. - 10:21

Köszi...Mostanában ne irigykedj, mert lehet, hogy kiscsikó lesz, szétrúg, szétszerel belülrõl, szerintem patája is van. :D

Még ki se jõtt, de már rosszalkodik :rolleyes: Tyû ha!

#377 agrobe

agrobe

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 5.766 hozzászólás

Közzétéve 2007 június 5. - 13:55

nem is rosszalkodik, csak nagyon aktív, vagy így kommunikál. Múltkor, mikor apa meg akarta nyugtatni és rátette a fejét a hasamra és beszélt hozzá, fejberúgta! :D DE úgy tisztességesen. Bár gondolom, hogy nem bántásiból, mert általában apa kezére megnyugszik, én simogathatom, meg beszélhetek neki, rám se hederít, na, de apa, az más, neki szótfogad. :)

#378 BoKa

BoKa

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 5.718 hozzászólás

Közzétéve 2007 június 5. - 14:08

lehet, hogy kiscsikó lesz, szétrúg, szétszerel belülről, szerintem patája is van. :D

Legjobb :yeah:

ui: kellett neked annyit vigéckedned a csődörökkel :dev: :D :D

Edited by BoKa, 2007 június 5. - 14:55.

#379 agrobe

agrobe

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 5.766 hozzászólás

Közzétéve 2007 június 18. - 11:59

túl vagyok a cukorterhelésen. Az éhgyomri jó volt, a lötyi utáni, meg remélem, hogy jó lesz, mert még egyszer nem kívánom annyira. Érdekes, hogy sosem szokott fájni a vérvétel, de a második már kimondottan kellemetlen volt és az ápolónõ is mondta, hogy kellemetlen lesz. Bár lehet, hogy azért mert ugyanabból a vénából vette? Matyi jól van, néha nem kapok levegõt, de állítólag ez normális és majd jobb lesz. Kaptam egy haláli aranyos tevét az IKEÁból, azzal támasztom ki a hasamat és így remekül alszom, ha nincs nagy hõség. Most szerencsére nincs wc-re járkálás, meg izomgörcsök, alszom, mint a lõtt nyúl. Tulajdonképpen azt se bánnám, ha örökre így maradnék: mindenki kedves és hajtogatja, hogy milyen csini vagyok...

#380 BoKa

BoKa

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 5.718 hozzászólás

Közzétéve 2007 június 18. - 13:08

És vizesedés? Dagadó ujjak, lábikrák? (direkt nem írok dagadó bokát :D ) (jók ezek a félreolvasások is, azt olvastam, kaptál egy tévét az ikeából, és azzal támasztod ki a hasad :D

#381 agrobe

agrobe

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 5.766 hozzászólás

Közzétéve 2007 június 18. - 13:40

:D csak akkor vizesedek, ha izzadok. Vagy ha fürdök. Elöbbit gyakrabban. Na nem azért mert a higiénia õsellnsége vagyok, hanem azért, mert mint a ló úgy adom elõ a nyarat. Ha otthon teszek veszek, akkor kampányszerûen egyszercsak félrehajítok mindent, hogy most már elég, elrohanok zuhanyozni és akkor öt percig jó. Fõleg ha fagyasztott, mentolos tusfürdõvel teszem ezt (lush). Ja meg tegnap megáztam. lassan, lehet, hogy nem a szegény sárga alapon pirospöttyös, csíkoslábú tevével kell kitámasztanom, mert hatalmas a hasam. Nagyon bájos, mikor kérdezik, hogy ikrek lesznek e. Én meg a bájosnak álcázott mosolyommal mondom: nem nem csak ilyen nagy. úgy kb. most háromszázhatvanhetedszerre. áááá, nem unalmas.... Lehet, hogy lassan bérelni kellene valami állványzatot a hasnak. De szerencsére nem nehéz csak nagy. Biztos a légnadrág miatt van.

#382 Guest_Zebrabara_*

Guest_Zebrabara_*
  • Guests

Közzétéve 2007 június 18. - 14:21

Lehet, hogy lassan bérelni kellene valami állványzatot a hasnak.

De szerencsére nem nehéz csak nagy. Biztos a légnadrág miatt van.

:D :D

#383 agrobe

agrobe

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 5.766 hozzászólás

Közzétéve 2007 június 20. - 11:31

Az unalmas kérdések toplistáján a -Hûha, mekkora hasad van, biztos, hogy nem ikrek lesznek?-tõl az elsõ helyet átvette a -Hogy bírod ezt a meleget? Na mit lehet erre válaszolni? Már mondtam olyat is, hogy én pont ezt élvezem, mert szeretek izzadni... Az a baj,hogy a válaszhoz mosolyognom is kell, értékelve, hogy aggódnak miattam. Vajon miért kell az embereknek sablonkérdéseket feltenniük, ha meglátnak egy kismamát? Asszem rosszul bírom ezt a meleget. Antiszociális leszek tõle....

#384 Pottock

Pottock

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.495 hozzászólás

Közzétéve 2007 június 20. - 12:16

agrobe: sztem a lovaglással kapcsalatban is találkoztál már sablon kérdésekkel és viccesnek szánt megjegyzésekkel..gondolom, ez ugyanígy van, ha valaki kismama :)

#385 KwszeEdit

KwszeEdit

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 474 hozzászólás

Közzétéve 2007 június 20. - 12:19

Én már a következõ sablonszöveget is ismerem...Tavaly ilyenkor szültem. :) Az utolsó két héten mindenki ezt kérdezte ha meglátott: Hát ti? Még egy nadrágban?

#386 agrobe

agrobe

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 5.766 hozzászólás

Közzétéve 2007 június 20. - 12:25

oké, akkor erre is kitalálok valamit :) DE az is jó, hogy - és mocorog? (nem dehogy, csak erõteljes a bélmozgásom, azért hullámzik a hasam.)

#387 Pottock

Pottock

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.495 hozzászólás

Közzétéve 2007 június 20. - 12:28

másik lehetséges válasz: nem, nem mozog, szobrot fogok szülni... vagy az is jó, h nem mozog, egész nap vigyázzban áll.

Edited by Pottock, 2007 június 20. - 12:30.

#388 agrobe

agrobe

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 5.766 hozzászólás

Közzétéve 2007 június 20. - 12:30

köszi, ez jó. Mondj valamit a másik kettõre is!!! :D

#389 Pottock

Pottock

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.495 hozzászólás

Közzétéve 2007 június 20. - 12:34

hogy bírod ezt a meleget ? - próbáld ki, erõsíts a hasadhoz egy nehéz párnát és mászkálj egy kicsit! :gm: válasz 2: pont úgy, ahogy mindenki más, rosszul.

Edited by Pottock, 2007 június 20. - 12:35.

#390 agrobe

agrobe

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 5.766 hozzászólás

Közzétéve 2007 június 20. - 12:46

:D ráadásul egy olyan párnát, ami melegebb, mint én. és a hûhe de nagy a hasad, ikrek lesznek?-re? Más kívánságom nincs.

#391 Guest_Zebrabara_*

Guest_Zebrabara_*
  • Guests

Közzétéve 2007 június 20. - 12:49

:D

ráadásul egy olyan párnát, ami melegebb, mint én.

és a hûhe de nagy a hasad, ikrek lesznek?-re?

Más kívánságom nincs.

"Nem, direklt növesztek ekkora gyereket, átugrom rögtön az elsõ két évet. Nem kell majd annyit költeni pelenkára."

#392 Mörjike

Mörjike

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 967 hozzászólás

Közzétéve 2007 június 20. - 12:58

Ha már ilyen mit mondjunk, mit csináljunk tanácsok vannak. Én is kérdeznék. Mit csináltok a notórius pocaksimogatókkal? Már kezdem unni, hogy mindenki simogatni akarja a pocim, kérdezés nélkül nyúl... persze családtag nem zavar egyáltalán, csak azok akikkel egy hónapban egyszer találkozom, meg különben is... elugrani a kezük elõl meg olyan nem is tudom milyen lenne már (bunkóság?)

#393 Pottock

Pottock

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.495 hozzászólás

Közzétéve 2007 június 20. - 13:36

Mörji: tedd a kezed a hasadra :D nehezebb hozzáférni... Mondd meg, h nem vagy kiskutya, h simogasson :D hmm..gondolkodtam a nagy pocakos kérdésen is, de arra nem nagyon jut eszembe semmi .. Mondd, h nem a gyerek nagy, csak sokat ettél :D

#394 BoKa

BoKa

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 5.718 hozzászólás

Közzétéve 2007 június 20. - 17:04

elugrani a kezük elõl meg olyan nem is tudom milyen lenne már (bunkóság?)

Nem tudom, nekem ez miért nem fordul meg a fejemben, mármint hogy bunkóság elugrani :dev:
Amúgy ettõl én is behalok. A legdurvább egy esküvõn volt, olyannal, akit még életemben nem láttam. És még csak meg se kérdezte, simán letapizott :rolleyes: (Jelentem, megmaradt a keze. Neki :dev: )
De volt már, akivel közöltem, hogy nemmááááá..
Végülis én se tapizok bárkit, nem? :)

#395 Bokorugró

Bokorugró

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 8.786 hozzászólás

Közzétéve 2007 június 20. - 17:20

túl vagyok a cukorterhelésen.
Az éhgyomri jó volt, a lötyi utáni, meg remélem, hogy jó lesz, mert még egyszer nem kívánom annyira.
Érdekes, hogy sosem szokott fájni a vérvétel, de a második már kimondottan kellemetlen volt és az ápolónõ is mondta, hogy kellemetlen lesz. Bár lehet, hogy azért mert ugyanabból a vénából vette?

Vígasztalódj! A múltkor tõlem ötször, azaz fél órás idõközökkel ÖTSZÖR vettek ugyanabból a vénából vért. Természetesen éhgyomi. A harmadiknál a nõ aki levette, mondta, hogy szerinte ez állatkínzás, és hogy nem érti, miért van erre szükség. Én sem értettem, de megcsináltuk... :o :D :huh:
Szerencsére negatív lett az eredmény, úgyhogy tényleg semmi értelme nem volt. :rolleyes: Az egészet azért találták ki, mert a nõgyógyász úgy döntött, hogy aki ilyen husimusi az esetleg cukros is lehet. Nna... :guny:

Edited by Bokorugró, 2007 június 20. - 17:21.

#396 Bokorugró

Bokorugró

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 8.786 hozzászólás

Közzétéve 2007 június 22. - 10:40

Találtam egy nagyon aranyosat. Minden esetre elgondolkodtató... :D

#397 Apple

Apple

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 9.533 hozzászólás

Közzétéve 2007 június 22. - 10:50

De jó :)

#398 agrobe

agrobe

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 5.766 hozzászólás

Közzétéve 2007 június 22. - 12:11

:ang: ez tetszik.

#399 Guest_lóherba_*

Guest_lóherba_*
  • Guests

Közzétéve 2007 június 26. - 12:26

Halihó, csak azért írok gyorsan, mert tudom micsoda félelem van az emberben a szülés elõtt, hogy hogyan is fog kibújni a pocaklakó. Hát, most hogy túl vagyunk rajta (két hete) szertenék minden várakozással teli lovas kismamát megnyugtatni, hogy az áldott lovaglás igen hasznos az erõs hasizmok kiépítésében, és jó állóképességet is ad. Szóval, semmi pánik, kicsit fáj, de nem vészes, vagy inkább nem tart sokáig, és ami utána jön (na nem a szoptatással történõ bénázásra gondolok :) ) az maga a CSODA és mindent megér. Kitartás a melegben, és hajrá!!!!!!!!!!! Marton Zsófi

#400 BoKa

BoKa

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 5.718 hozzászólás

Közzétéve 2007 június 26. - 15:30

Zsófi, így ismeretlenül is, de gratulálok :kocc: Képeket kérünk. Mennyi idõ alatt lett meg? Fiú vagy lány? Mekkora? Meg ilyenek :)