Ugrás a tartalmakhoz

Fotó

A farm, ahol élünk

Ez a téma archivált. Nem tudsz archivált témához hozzászólni. Ha szeretnéd újranyitni, keress meg egy moderátort, vagy admint.
3098 válasz a témához

#361 Adrienn

Adrienn

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.316 hozzászólás

Közzétéve 2006 augusztus 16. - 14:52

De, csak a lap alján nem látom, h. a tetején üzenet van. Már válaszoltam is azóta :)

#362 Adrienn

Adrienn

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.316 hozzászólás

Közzétéve 2006 augusztus 16. - 15:11

Ja, mindig elfelejtem!Megbeszéltük DZ-vel, hogy szombat délelõtt átlovagolunk a Vegas-farmra. Megnézzük, tényleg olyan mély-e a körkarám ;)Úgy 10 óra magasságában érünk oda. Ha a farmlakók közül valakinek - Csutin kívül, mert õ biztosan ott lesz ;) - lenne kedve tekeregni velünk egy kicsit a környéken, nagy örömmel vennénk. :)Vega?, Filly, M1-es, Strog Steve? Bárki más?

#363 Filly

Filly

Biodegenerált

• Főmoderátor
  • 8.075 hozzászólás

Közzétéve 2006 augusztus 16. - 15:18

Oké. De MGy-hez nem megyek!!! :nem: :D

#364 Adrienn

Adrienn

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.316 hozzászólás

Közzétéve 2006 augusztus 16. - 15:32

Lóval többet sosem :D

#365 Csuti

Csuti

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 4.848 hozzászólás

Közzétéve 2006 augusztus 18. - 7:24

Adrienn! Tegnap kint volt Filly is, Meggyes is, szóltam nekik, hogy jöttök szombaton! De Meggyes csak akkor tud csatlakozni a terephez, ha addig találunk egy jó kovácsot a környéken, mert az övé nyaral.Strong Steve is kint volt, a veresi túra óta nem is láttam, de nem emlékszem neki szóltam-e. :rolleyes: Szenilitás, a korral jár! :DTegnap terepre mentünk Andykával és Nikollal. Nikol Döme szerelmével, Szultánnal jött, aminek Döme őszintén örült. Teljesen felvette Szuli tempóját, nagyon jól ment. /Mer'hogy egyedül hajalmos elsietgetni.../ Jó terep volt! :)Ja és Fillyvel és Meggyessel tervezzük, hogy átlovagolunk jövő hétvégén a veresi banzájra és győzködnek, hogy induljunk a tájékozódási versenyen! Jó bulinak ígérkezik! :yeah:

Edited by Csuti, 2006 augusztus 18. - 7:25.

#366 Adrienn

Adrienn

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.316 hozzászólás

Közzétéve 2006 augusztus 18. - 7:30

Istvánnak én már szóltam :) (Nem biztos, h. emlékszik rá, mert ép álmából ébresztettem, és kissé kómás volt :) )Meggyesnek kovács rendezve, Gyuri kovács házhoz jön, mert épp Fóton dolgozik akkor. Nálatok fogja körmölni Bársonyt is.

#367 Csuti

Csuti

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 4.848 hozzászólás

Közzétéve 2006 augusztus 18. - 8:48

Csak õ nem annyira bízik abban a kovácsban..........

#368 Adrienn

Adrienn

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.316 hozzászólás

Közzétéve 2006 augusztus 18. - 9:56

Akkor az elõzõ üzimnél az is elõtt van a pont. :)

#369 Fakó

Fakó

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 354 hozzászólás

Közzétéve 2006 augusztus 18. - 15:23

Csak hogy megkíméljek mindenkit attól, hogy pü-ben vagy sms-ben egyenként megkeressen leírom ide a topicba. :D Vuk szeptember 1-tõl a Vegas farm lakója! :yeah:

#370 Pendemonium

Pendemonium

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 5.407 hozzászólás

Közzétéve 2006 augusztus 20. - 11:10

Jihhhááá! :yeah:

#371 Csuti

Csuti

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 4.848 hozzászólás

Közzétéve 2006 augusztus 20. - 18:16

Tegnap délelõtt kimentem a tanyára és vártam Adriennt, aki DZ betegsége mistt (Jobbulást! :kv: ) egyedül lovagolt át Gödrõl a Farmra.Végülis kis csúszással, de simán odatalált.Aztán befutott Filly és Meggyes is, no meg a kovács is.Megkörmölte Bársonyt, beszélgettünk, majd rábeszéltünk Meggyest hogy tartson velünk a terepre. A lényeg az volt hogy megmutassuk Adriennek a környékbeli terepeket (azzal a nem titkolt szándékkal, hogy átcsábítsuk a Farmra, miután Bársony-bérlete véget ér, remélem sikerült! :)), majd a terep egy bizonyos pontján útnak indítsuk õt hazafelé. Remélem könnyen hazataláltál onnan Adrienn!Szóval Meggyes-Lidérc, Adrienn-Bársony és én-Döme trió indultunk útnak a hirtelen jött, tikkasztó melegben. Bársony és Lidérc felettébb jól mutatnak egymás mellett, mint Stan és Pan. :D Jó csapat voltunk, kellemes vágtákat mentünk! :yeah: Jó volt veletek lovagolni, köszi! :) Remélem lesz ismétlés!

#372 Adrienn

Adrienn

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.316 hozzászólás

Közzétéve 2006 augusztus 20. - 20:18

A szombati nap nagyon rendben volt :kir: Azt hiszem, hagyom magam elcsábítani, nem elsõsorban a terepadottságok miatt, mer tilyen van Gödön is, hanem miattatok. Unok már egyedül lovazni. A szombatról képek ITT.(Ja, és DZ-nek tényleg jobbulást! Szegénynek olyan volt a hangja, h. nem ismertem meg a telefonban. )

Edited by Adrienn, 2006 augusztus 20. - 20:23.

#373 Csuti

Csuti

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 4.848 hozzászólás

Közzétéve 2006 augusztus 20. - 20:57

Tök jó képek...lennének, csak olyan szemcsések. Kár!Ja tényleg! Nem is a terep miatt jössz át, hanem a felülmúlhatatlan társaságunk miatt! :DMás: pénteken lovaglás elõtt bevittem Döncit a körkarámba és meglepõen jól vette a dolgot! Azt hittem a néha elõtörõ makacssága miatt majd nem reagál a csatlakoztatásra, de legnagyobb örömömre vette a lapot! :ang:

#374 Adrienn

Adrienn

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.316 hozzászólás

Közzétéve 2006 augusztus 20. - 21:02

Szemcsések? Nekem nem.

#375 Csuti

Csuti

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 4.848 hozzászólás

Közzétéve 2006 augusztus 20. - 21:05

Olyan fakók vagy szemcsések vagy nem tudom megmagyarázni... de a képek témája nagyon jó! :D

#376 discozombi

discozombi

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 780 hozzászólás

Közzétéve 2006 augusztus 20. - 22:17

Köszönöm, ha rajtatok múlna már fitt is lennék. ;) Sajnos ki kellett hagynom ezt a jó kis programot. :mad: Ma már bevállaltam volna, még betegen is, de szombaton reggel egyszerûen képtelen voltam kikelni az ágyból. Szenvedtem is miatta! :( Legalább a képeknek köszönhetõen én is részesülök valamennyit a buliból! :rolleyes:

#377 csavargó

csavargó

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 137 hozzászólás

Közzétéve 2006 augusztus 21. - 11:36

Úgy elmennék lovagolni én is hozzátok....:)

#378 Csuti

Csuti

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 4.848 hozzászólás

Közzétéve 2006 augusztus 21. - 12:10

Gyere!!!! Vasárnap átlovagolunk a veresi versenyre!Elõtte este meg lájndensz! Vrony is jön, alhattok nálam az albérletben!7000Ft a lóbérlet egy napra a Farmon...Ajánlom Diót vagy Römikét!

#379 Filly

Filly

Biodegenerált

• Főmoderátor
  • 8.075 hozzászólás

Közzétéve 2006 augusztus 21. - 15:48

Szombaton nem lovagolunk át a versenyre? :(* Jah tényleg, utánanéztem, vasárnap lesz a csapat-tájlovagló verseny... :)

#380 csavargó

csavargó

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 137 hozzászólás

Közzétéve 2006 augusztus 22. - 11:55

Majd inkább a jövõ hónapban, most Picivel terepezek,nézd meg majd a régiókban:) csak az a baj, hogy egyedül, nincs kivel kimennem... nem úgy mint nektek:) látom gyülik a Vega tanyán a lovasok hada.

#381 BoKa

BoKa

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 5.718 hozzászólás

Közzétéve 2006 augusztus 22. - 12:53

Bársony és Lidérc felettébb jól mutatnak egymás mellett, mint Stan és Pan. :D

Ne mondj ilyet addig, amíg nem láttad ezt :D.(Lidérc és Lucky. Egyik kedvenc képem :) )

#382 Adrienn

Adrienn

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.316 hozzászólás

Közzétéve 2006 augusztus 22. - 13:24

Kb. mi is így néztünk ki, csak Bársony karcsúbb némileg. Egyébként mi is emlegettük Meggyessel, h. utoljára Bluenál lovaztunk együtt, négy v. öt éve, a Lidérc, Lucky párossal. :)

#383 Csuti

Csuti

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 4.848 hozzászólás

Közzétéve 2006 augusztus 22. - 13:39

És a következõ fantasztikus páros: Lidérc+Viking lesz!?! :D

#384 Apple

Apple

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 9.533 hozzászólás

Közzétéve 2006 augusztus 22. - 13:40

Igen, de Vikingnek októbertõl lesz egy játszópajtija. Nálunk broncon van most TT (Törpe Terrorista, alias kisMaxi), egy fjord. Na, õ is megy vegáékhoz, meg Zeuszka is. :)

#385 Natos

Natos

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.925 hozzászólás

Közzétéve 2006 augusztus 22. - 13:46

Nemár!!! Kié lett Zeuszka? Tavaly ilyenkor teljesen bele voltam esve, kis híján őt választottam. Meséljetek már valamit róla!

#386 BoKa

BoKa

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 5.718 hozzászólás

Közzétéve 2006 augusztus 22. - 13:47

Apple, képed nincs róla? Hány éves? És milyen jellemre?Csuti: remélem :) õk se fognak jobban kinézni, lévén Vik nagyjából akkora, mint Lucky :yeah:

#387 Apple

Apple

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 9.533 hozzászólás

Közzétéve 2006 augusztus 22. - 13:48

Edité TT, és a párjáé, Flóriáné lett Zeuszka. Romi lovagolta be, de még maradnak egy hónapot, hogy megnézzék, milyen a két ló terepen, meg kicsit összeszokjanak a gazdájukkal a lovak. Remélem, majd a Vegafarmon segítségre találnak Editék, mert nem rég óta lovagolnak, de nagyon szeretnivaló emberkék :)

#388 Natos

Natos

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.925 hozzászólás

Közzétéve 2006 augusztus 22. - 13:49

Köszi :)

#389 Apple

Apple

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 9.533 hozzászólás

Közzétéve 2006 augusztus 22. - 13:54

ZeuszkaTT nagyon gyors tempójú. Elvinné a világ végére is Editet. Nem rossz szándékból, hanem egyszerűen ő egy naggggyon gyors tempójú lovacska. Viktor Fröschl volt nálunk egy hétig, egyszer ült fel rá,alatta tudott lassan ügetni, de benne volt a lóban, hogy azért ő mégis inkább varrógépezni szeretne. Viszont nincs mellette ló nálunk, mert elvileg elzavarta a másikat a kajától. Mondjuk nemtom, melyik jó ló volt bent vele, nyilván, ha egy karakteresebb lóval kerülne össze, megszeppenne :DViszont sajnálom, hogy ma nem tudtam Ramhoz csatlakozva lemenni hozzátok, mert még nem voltam, de későn is szólt, meg csak tegnap meg ma vagyok itthon, holnap kora reggel Editékkel megyünk vissza Broncora.

Edited by Apple, 2006 augusztus 22. - 13:56.

#390 Csuti

Csuti

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 4.848 hozzászólás

Közzétéve 2006 augusztus 22. - 13:56

Dejó! Mennyi új bértartó-társ és tereptárs! :yeah: Én szeretek olyanokkal terepre menni akik nem vadabbak mint én, akkor gondolom õk olyanok! :) Majd megmutatom nekik a terepeket!

#391 Apple

Apple

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 9.533 hozzászólás

Közzétéve 2006 augusztus 22. - 14:02

Olyannyira nem vadak, hogy még azért át kell õket segíteni a kezdeti terep-nehézségeken. :)

#392 meggyes

meggyes

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.035 hozzászólás

Közzétéve 2006 augusztus 22. - 14:03

Tuti nem. :D En egy olyan visongossal, mint a Boka, nem fogok terepre jarni :D

És a következõ fantasztikus páros: Lidérc+Viking lesz!?! :D

#393 Fakó

Fakó

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 354 hozzászólás

Közzétéve 2006 augusztus 22. - 14:09

Az hagyján, mert nem csak BoKa visongós, hanem a lova is. Hallanátok milyen hangokat ad ki mikor jókedvében elindul :D Olyan kis éééédes :ang:

#394 BoKa

BoKa

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 5.718 hozzászólás

Közzétéve 2006 augusztus 22. - 14:26

nagyon gyors tempójú. Elvinné a világ végére is Editet. Nem rossz szándékból, hanem egyszerûen õ egy naggggyon gyors tempójú lovacska. Viktor Fröschl volt nálunk egy hétig, egyszer ült fel rá,alatta tudott lassan ügetni, de benne volt a lóban, hogy azért õ mégis inkább varrógépezni szeretne. Viszont nincs mellette ló nálunk, mert elvileg elzavarta a másikat a kajától. Mondjuk nemtom, melyik jó ló volt bent vele, nyilván, ha egy karakteresebb lóval kerülne össze, megszeppenne :D

Na ez a kajától elüldözés valszeg Lidérc reszortja lesz :D TT herélt? És hány éves? (képeket köszi, nagyon helyes mind a kettõ. Amúgy meg az ilyen kis sportzsemlék többnyire tényleg elég kis menõsek :) Vasárnap nekem is elõadta Viking a "hagyjunk le mindenkit" magánszámát :D Bár ez már itt inkább a fjordos topikba való. Mindenesetre Viking biztos örülni fog a hasán a szõrnek :D

Tuti nem. En egy olyan visongossal, mint a Boka, nem fogok terepre jarni :D

Oké. Akkor majd csak hárman megyünk :pKülönben is, veled még sose lovaztam együtt, juteszembe, tán még soha. A sikongás meg aljas rágalom csak :D

Az hagyján, mert nem csak BoKa visongós, hanem a lova is. Hallanátok milyen hangokat ad ki mikor jókedvében elindul :D Olyan kis éééédes :ang:

És a vasárnapit még nem is hallottad, mikor közölte mindenkivel, hogy õ akkor most megy :rolleyes:(Még ott se vagyunk, és már költöd a jó hírünket, no szép :eek: :cool: )

#395 meggyes

meggyes

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.035 hozzászólás

Közzétéve 2006 augusztus 22. - 14:27

Na ez a kajától elüldözés valszeg Lidérc reszortja lesz :D

Boka, befestetted a hajad? azert arra meg Liderc se kepes, hogy egy 26 hektaros legelon eluldozzon valakit a kajajatol, ami konkretan a 26 hektarbol minimum 24-en jelen van. Teeeeeee. :D

#396 Apple

Apple

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 9.533 hozzászólás

Közzétéve 2006 augusztus 22. - 14:27

Herélt. Nem tudom, hány éves, 4-6 között talán... De ha ültek is rajta, akkor is úgy kellett vele foglalkozni, mint egy csikóval. Ha nem ültek rajta, akkor meg pláne :D

#397 BoKa

BoKa

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 5.718 hozzászólás

Közzétéve 2006 augusztus 22. - 14:31

Meggyes drága, Lidérc mindenre képes :yeah: A kicsiket üldözni meg pláne. Kicsi kicsiket, és nagy kicsiket egyaránt :D (amúgy meg ha jól tudom lassan véget ér a fû szezon, és kintre lesz nekik széna kitéve.)

#398 meggyes

meggyes

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.035 hozzászólás

Közzétéve 2006 augusztus 22. - 14:33

A Liderc nem uldoz senkit. O a Fonok, o mar nincs raszorulva erre. De tenyleg, egy rossz szava sincs senkihez.A kis sarga "kótertõl", na attol van felnivalotok. :dev:

Edited by meggyes, 2006 augusztus 22. - 14:33.

#399 Pendemonium

Pendemonium

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 5.407 hozzászólás

Közzétéve 2006 augusztus 22. - 14:33

Nem Lidércnek nyitotta ki a fejét valaki? Már rég nem olyan lidérces! :gm:

#400 Natos

Natos

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.925 hozzászólás

Közzétéve 2006 augusztus 22. - 14:36

Az hagyján, mert nem csak BoKa visongós, hanem a lova is.

És nekem eddig errõl nem szólt senki???????