Ugrás a tartalmakhoz

Fotó

Tatabánya és környéke

Ez a téma archivált. Nem tudsz archivált témához hozzászólni. Ha szeretnéd újranyitni, keress meg egy moderátort, vagy admint.
971 válasz a témához

#361 Guest_Tiga_*

Guest_Tiga_*
  • Guests

Közzétéve 2007 január 16. - 12:24

kb.40ló van jelenleg,többnyire vemhes kancák.A napokban én is ellátogatok Szárligetre.

#362 Guest_Tiga_*

Guest_Tiga_*
  • Guests

Közzétéve 2007 január 27. - 14:03

Sziasztok!Most volt egy kis idõm és bele néztem a többi fórumba is.Sajnos,nagyon sok a veszekedés a lovas közt.Remélem itt nem lesz és mindenki jól érzi magát köztünk!

#363 Guest_Tiga_*

Guest_Tiga_*
  • Guests

Közzétéve 2007 február 12. - 13:35

Nagy a csend. Hol vagytok?

#364 Guest_Tiga_*

Guest_Tiga_*
  • Guests

Közzétéve 2007 március 9. - 13:25

Mi van veletek? Megszünt a lovasélet a Vértesben?Viszont jó magammal beszélgetni.Jelenleg nem sokat lovagolok, mert Pesten dolgozom és késõn érek haza, ezért csak a hétvége marad a lovazásra, de mostanában sok esõ esett. Nem sokára újra elkezdjük a lovasíjász edzéseket Síkvölgyön, így megint kevesebb idõm lesz lovagolni. De ahogy látom a tanítványaimat, hogy tetszik nekik a lovaglás és boldogan mennek haza, elfelejtem minden gondomat.Ha mégis valaki ellátogat ebbe a topicba, írjon, mert nem szeretek egyedül lenni! :kv:

#365 Altair

Altair

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 601 hozzászólás

Közzétéve 2007 március 9. - 20:28

halikicsit inaktív vagyok mostanában a fórumon, dobjatok magánüzi t vagy mélt ha valami alakul síkvölgyön !!köszi

#366 csavargó

csavargó

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 137 hozzászólás

Közzétéve 2007 március 9. - 20:52

ciao en is vagyok csak sajnos paci nelkul....esjo terepes banda nelkul...:(

#367 Guest_Tiga_*

Guest_Tiga_*
  • Guests

Közzétéve 2007 március 10. - 11:55

Én sem járok mostanában terepre, mert valahogy nincs kedvem egyedül lovagolni. Amúgy idõm sincs rá. Egy jó terep lovaglás legyen legalább fél napos. Meg az idõjárás is taknyos.

#368 Guest_Tiga_*

Guest_Tiga_*
  • Guests

Közzétéve 2007 március 11. - 13:51

Ma voltam oktatni és sikerült sárba lépnem a karámban , amikor mentem a paciért. A cipõm és a csizmaszár fél vádli magasságig teljesen átázott! Picit ideges lettem.

#369 Altair

Altair

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 601 hozzászólás

Közzétéve 2007 március 17. - 23:04

helyzetjelentés :)felénk most egyre jobbak a terepviszonyok (erdõben még azért van sár, de a napsütötte résszeken nagyon jó)tegnap kivittem és megkergettem az öreg kancát, elõször hagytam bent a csikót, leválasztottuk, nagy fiú már, meg is szenvedtem a zsivány öreg lóval elég rendesen. Mihelyst kapott egykis kilómétert, egybõl kezelhetõbb lett :) természetesen csupa csatak volt mire visszaértünk, de hát istenem az idegtõl verte ki a hideg-a meleg... :)a lánykákkal a héten csak karámban dolgoztam holnapi napra tervezek egy kis laza terep munkát, meglátom hogy bírom majd erõvel a kötelezõ tavaszi munkák után.. max port harapok, legalább nem leszek csupa mocsok a sártól :)kicsit feldobhatnánk fiatalok ezt a nyiladozó tavaszthajrá

#370 Fec

Fec

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.878 hozzászólás

Közzétéve 2007 március 17. - 23:23

Igen, tessék feldobni! fiatalok! :kv:

Edited by Fec, 2007 március 17. - 23:46.

#371 Altair

Altair

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 601 hozzászólás

Közzétéve 2007 március 18. - 18:21

Igyexem :kocc: csakhogy egy koccintáshoz is legalább 2 ember kell, úgyhogy hajrá már! :) IFJAK, VIDÁMAK, MERÉSZEK

#372 Guest_Tiga_*

Guest_Tiga_*
  • Guests

Közzétéve 2007 március 20. - 13:04

Vannak mostanában csoportos nagy terep lovaglások?

#373 Guest_tommi_*

Guest_tommi_*
  • Guests

Közzétéve 2007 március 21. - 20:42

Sziasztok mi Tata mellet lakunk és az a nagy gondunk hogy nagyon kevés idönk van a lovainkkal foglalkozni.Ha valakinek viszont van ideje meg kedve de nincs lova szívessen látnánk.Pénzt nem kérnénk csak az lenne a lényeg hogy ne áljanak hetekig ha mi nem érünk rá.

#374 Fec

Fec

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.878 hozzászólás

Közzétéve 2007 március 26. - 1:52

Tommi, merre vagytok pontosabban? Egy ügyesen lovagló Tatai ismerõs érdeklõdik.Mizujs Tiga? Megvagy még? Voltunk kin csavarogni a környéken.

#375 Guest_Tiga_*

Guest_Tiga_*
  • Guests

Közzétéve 2007 március 27. - 11:13

Fec, hallottam róla és köszönöm, hogy szóltál, hiszen tudod, hogy mostanában csak hétvégén tudok menni lovakhoz. Sajna, akkor általában sokan járnak hozzám lovagolni és még akkor sem gyakran ülök nyeregbe.Hogy alakul Galya?

#376 Pap_stone

Pap_stone

Új vendég

• Fórumtag
  • 16 hozzászólás

Közzétéve 2007 március 30. - 21:01

Szia.Én nemrég csatlakoztam a csapathoz és környékbelinek érzem magam. Tatai vagyok, de Vértestolnára járok ki lovagolni. Igaz még csak tanulok, saját lovam sincs, még. :) Üdv

#377 Guest_Tiga_*

Guest_Tiga_*
  • Guests

Közzétéve 2007 április 5. - 9:32

Hétvégén voltam lovagolni a Vértesben, nagyon gyönyörû, ahogy a természet kezd ébredezni a téli álomból. Ibolyától illatos az erdõ. Valószínûleg a jövõhéten elkezdõdik a lovasíjász edzés is. Ha van valakinek kedve csatlakozni, írjon!

#378 Guest_Tiga_*

Guest_Tiga_*
  • Guests

Közzétéve 2007 április 6. - 15:58

Pap _Stone! Westernt lovagolsz vagy rodeót?

#379 Guest_Tiga_*

Guest_Tiga_*
  • Guests

Közzétéve 2007 április 7. - 10:18

Van valakinek lovasprogramja a hétvégére? Csatlakoznék én is. Utálom az ünnepeket.

#380 Guest_Tiga_*

Guest_Tiga_*
  • Guests

Közzétéve 2007 április 10. - 11:13

Voltam lovagolni a hétvégén, gyönyörûen kivirágzott a Vértes. Rengeteg túrista sétált az erdõben fantasztikus napsütésben. Volt valaki Móron a hétvégén?

#381 Bubby

Bubby

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 140 hozzászólás

Közzétéve 2007 április 10. - 18:51

Hello mindenkinek!Mirõl megy az eszmecsere?

#382 KundK

KundK

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.050 hozzászólás

Közzétéve 2007 április 10. - 20:19

Üdv minden ismerõsnek itt is, hamár tatabányai lettem! :)Szombaton Tigával lovagoltunk egy jót. Ahhoz képest, hogy több mint egy éve alig ültem lovon, nem is fájt nagyon a seggem. :) De a McLellan nyeregre muszáj lesz szerezni egy birkabõrt, mert így nem túl komfortos.Vasárnap meg párocskám Tigázott egy kicsit, hogy késõbb tudjunk majd együtt lózni. Úgyhogy most együtt fájlalhatjuk a hátsónkat. :)

#383 Guest_Tiga_*

Guest_Tiga_*
  • Guests

Közzétéve 2007 április 11. - 11:00

KundK!Nekem vqan bari-bõröm a lovasíjász nyergen, majd legközelebb elviheted, ha nekem nem kell. Gondoltam kibírod, szittya pasi vagy. Volt valaki más is lovagolni a hétvégén? Esetleg a környékbeliekkel egy találkozó? Találjatok ki valamit!

#384 KundK

KundK

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.050 hozzászólás

Közzétéve 2007 április 11. - 14:40

Kibírtam! :) Meg ha nem és mégsem szólok, akkor meg is érdemelném. :D

#385 Guest_tommi_*

Guest_tommi_*
  • Guests

Közzétéve 2007 április 11. - 20:44

Mi is ki mentünk vasárnap a feleségemmel nagyon szuper volt! Az idõ is jó volt a lovak is normálissan viselkedtek és még a feleségem sem volt nyügös :) .Hetente ötször -hatszor elbirnám viselni az ilyen kiruccanásokat dehát..

#386 Fec

Fec

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.878 hozzászólás

Közzétéve 2007 április 11. - 20:52

Szligeten van hely, lehetõség , szívesen látnak. Mi kell még egy talihoz? Gerle napokon belül megellik..Tommi, továbbítottam a tel. számot, de a paciens (tatai) egyenlõre a szligeti lovakba zúgott bele.

#387 Guest_Tiga_*

Guest_Tiga_*
  • Guests

Közzétéve 2007 április 12. - 8:24

Fec! úgy látom, sokan vagytok már Ligeten. Galyával foglalkozik valaki komolyabban? Úgy látszik, hogy nem maradok sokáig dolgozni Pesten, ezért ha tudtok valamit számomra, jelentkezzetek!

#388 Fec

Fec

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.878 hozzászólás

Közzétéve 2007 április 12. - 9:43

Komolyabban nem, csak eü. mozgatás. Ha kinnvagyok inkább csak a csikókra jut idõ. A látszat csal, nem tapossák le egymás sarkát a népek.

#389 Guest_Tiga_*

Guest_Tiga_*
  • Guests

Közzétéve 2007 április 12. - 11:31

Pedig már örültem, hogy fellendült a lovasélet ott is. Te lovagolod vagy valaki más? Érdemes lenne vele foglalkozni, ha nem lesz befedezve. Síkvölgyön már megvan az elsõ idei csikó, gyönyörû szép.

#390 Fec

Fec

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.878 hozzászólás

Közzétéve 2007 április 16. - 13:43

Szasztok!

#391 csavargó

csavargó

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 137 hozzászólás

Közzétéve 2007 április 16. - 18:55

Ciao Mindenkinek!Egy lovas taliban en is benne lennek...:) Agi

#392 Guest_Tiga_*

Guest_Tiga_*
  • Guests

Közzétéve 2007 április 17. - 11:24

Fec!Mikor voltál Síkvölgyön? Ez a TIGA! Nagyon jó a kép!Síkvölgy hétvégén újra gyarapodott egy hókás csikóval.Találkozót beszéljünk meg.

#393 Altair

Altair

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 601 hozzászólás

Közzétéve 2007 április 17. - 15:03

Beszéljünk, én is szeretnék menni én ki tudnék futni evvel a "félvad" csikóval szombat d.u. :ang: olyan 16 h magasságában?

Edited by Altair, 2007 április 19. - 14:41.

#394 Guest_Tiga_*

Guest_Tiga_*
  • Guests

Közzétéve 2007 április 20. - 12:23

szombaton sajnos dolgozom és gondolom sokan mások is. De beszéljünk meg más idõpontot!

#395 Fec

Fec

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.878 hozzászólás

Közzétéve 2007 április 20. - 12:36

Egy hókás

Sajna (nemis) Szliget lesz. A Gerle már két hetet ráhúzott..

K&K, nem akarsz véletlenül hajtani?

#396 KundK

KundK

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.050 hozzászólás

Közzétéve 2007 április 20. - 12:41

DE-DE!!!!!!!!!!!!

#397 Altair

Altair

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 601 hozzászólás

Közzétéve 2007 április 20. - 12:49

Milyen igazatok van eét szombat tényleg gályarabság, de kárpótoljon a következ hosszú hétvége akkor dobok fel mást, úgy vélem ehét vasárnap korai iõpont és nem tudná mindenki idejében észlelni április 29-vasáránap? bármikor csak gyönyörû idõ legyen

#398 Fec

Fec

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.878 hozzászólás

Közzétéve 2007 április 21. - 7:26

DE-DE!!!!!!!!!!!!

Mert akkor itt egy alkalom betanítani, fogatot összeállítani. Pónifogat és nagylovas is. Segítség, eszköz, ló stb. adott. Hajrá! Szép feladat, lehetõség az alapoktól.
Ha van idõd szaladj be tájékozódni, (már említtem mint potenciális lehetõség) vagy egyeztessünk. Én du. megyek ki, kb 3-4 felé. Meg holnap.

#399 Fec

Fec

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.878 hozzászólás

Közzétéve 2007 április 22. - 3:56

Szépjóreggelt Szárliget! :-)

#400 Altair

Altair

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 601 hozzászólás