Ugrás a tartalmakhoz

Fotó

Somogy megye

• Please log in to reply
6595 válasz a témához

#361 Leon01

Leon01

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 273 hozzászólás

Közzétéve 2006 február 17. - 10:37

Sziasztok!Nagyon feléledt a topic,és ennek én nagyon örülök,remélem ez így is marad.A meghallgatás sikeres volt,azt mondták,hogy szinte tutti hogy mehetek,jól beszélek angolul,a referenciáim is remekek,(amiket Orpheuséknak köszönhetek),és a lovas képek is elnyerték teccésüket.Tehát egyenlõre minden rendben.Remélem egyre melegebb lesz,és végre újra lehet nálunk edzés,addig is szombaton fene nagy terepet akarok menni..... :D

Hozzászólás megtekintése

Gratulálok!Lecsitultak a kedélyek Benned? Menni-maradni???Nem egyszerû, de lehet, hogy nem lesz lehetõséged a jövõben kipróbálni Magad külföldöni...én nagyon megbántam volna, ha nem töltök fél évet Angliában! :kir:

Hozzászólás megtekintése

Igen,most egyenlõre örülök,és úgy érzem,hogy jól tettem,hogy elmentem a meghallgatásra,mert ez nekem is egy jó próba volt.(angol,lovakkal kapcsolatos ismereteim)Úgy gondolom,hogy akárhogyan is alakul de nem szabad kihagyni,egyszer élünk,lehet erre most lesz lehetõségem egyedül az életben,és nagyon sokat tanulhatok,ami igazán hasznos lehet a jövõmre nézve is,na meg csak úgy is.Chestnut!Ez egy külföldi farmgyakorlat amire jelentkeztem Angliába,lovak mellé.Elvileg szeptembertõl mennék.Kedden volt a meghallgatás,ahol angolul kellett elbeszélgetnemmindenfélérõl,meg egy oldalas papírt kellett kitöltenem többnyire lovakkal kapcsolatos kérdésekkel.Lehetõleg angolul.Ez a kiút 1 évre szólna és természetesen külhonból is állandó látogatója leszek a pacinak,meg remélem menedékké is vállik,ha valami gondom lesz.Feltéve ha lesz lehetõségem internet hozzáféréshez.

#362 Almelita

Almelita

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.361 hozzászólás

Közzétéve 2006 február 17. - 14:08

Nagy nehezen be tudtam lépni a honlapra, de nem volt egyszerû...a hivatkozások egy helyi gépen található állományokra vonatkoznak. Miért csak explorerben lehet megnyitni az oldalt? :) A honlap már tök jó, ha hagy belépni... :D Valaki állítsa már el az esõõõõõõõõt!! Lassan áttérhetünk a vizilovaglásra... :hupp:

#363 chyki

chyki

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 5.686 hozzászólás

Közzétéve 2006 február 17. - 14:23

Na hahó Somogy éppen okulok suliban, de egy kicsit beugrottam.....Kelly anyu köszönök mindent neked is és Omarnak is. :kocc:

#364 chestnut

chestnut

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.357 hozzászólás

Közzétéve 2006 február 17. - 14:49

Nagy nehezen be tudtam lépni a honlapra, de nem volt egyszerû...a hivatkozások egy helyi gépen található állományokra vonatkoznak. Miért csak explorerben lehet megnyitni az oldalt? :) A honlap már tök jó, ha hagy belépni... :D Valaki állítsa már el az esõõõõõõõõt!! Lassan áttérhetünk a vizilovaglásra... :hupp:

Hozzászólás megtekintése

Vizilón? :gm: (épp ez a javaslat volt a Meteorológia topicban is. :dev: )A honlapról: sokáig én se tudtam belépni, aztán Vilma mondta, h explorerrel próbáljam, és sikerült. Biztos úgy állította be, h csak azzal lehet használni (aljas!)

Na hahó Somogy éppen okulok suliban, de egy kicsit beugrottam.....Kelly anyu köszönök mindent neked is és Omarnak is. :kocc:

Hozzászólás megtekintése

Hajrá hajrá, okujjácsak! :kir:

#365 chestnut

chestnut

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.357 hozzászólás

Közzétéve 2006 február 17. - 20:19

Hát ez jó volt. :yeah: Mentünk ma 1 jókis terepet, Rinaldóval, aki Dollárral volt. Cherryvel meg....semmi gond nem volt. Annyira örülök, h el se mondhatom. :) Ugyanis nem értettem, az utóbbi 3-4 terep alatt mi baja volt. Mostmár kezd derengeni. :rolleyes: A társasággal volt baja. Nem azzal, h tele van, nem a kukorica, hanem a másik ló/lovak akik kint voltak a terep alkalmával. Boldogságom határtalan, mert mégse bolond az én lovam :ang: :kir:

#366 chestnut

chestnut

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.357 hozzászólás

Közzétéve 2006 február 18. - 10:07

Dejó, pörög a topic, mint állat :dev: Csak össze ne vesszek magammal :gm: .Na de, Chyki, HH küldte a Apassionata 2. dvd-t, majd ha nem felejtem el, vasárnap ki viszem. Szarkavár, neked meg most írom éppen az 1.-t is, meg a 2.-t is. Andinak meg a Parellit. Nagyon dolgozok ám ma! :kir: És olyan szépen süt a nap, olyan szép lovaglóidõ van :cool: ! Jó lovizást nektek ma délutánra, meg persze holnapra is, akkor már én is tudok menni. :) Mellesleg, nem kéne megint összehozni valami kapucsínózás-félét? :kv: Na? Na? Na? (remélem most nem kell kihagynom.... :rolleyes: )

#367 chyki

chyki

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 5.686 hozzászólás

Közzétéve 2006 február 18. - 12:05

Ne is mondd én meg itthon dekkolok, pedig....úgy mennék lovagolni.Na voltam okkulni csak majd szóljatok rám ha latinul kezdek mormogni.....Hát akkor jó lovaglást azoknak akik a 7végén lóra is tudnak ülni.(Omi ügyik legyetek....köszönöm)Pussz somogy.

#368 Leon01

Leon01

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 273 hozzászólás

Közzétéve 2006 február 18. - 12:44

5 perc és indulok lovagolni!Megjött ma az új lovascsizmám,és ettõl még napsütésesebben látom a dolgokat,mint amúgy...Annyira szép.... :D Jó pacizást mindenkinek!Pécs és környéke topiccal végre sikerült mára összehoznunk egy találkozót,kíváncs vagyok mennyien leszünk.

#369 Almelita

Almelita

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.361 hozzászólás

Közzétéve 2006 február 18. - 13:36

Szia Napsütéses Somogy!El sem hiszem, hogy a tegnapi szakadó esõ után ilyen napfényben terepeztünk ma! Leon, jó szórakozást a találkozóhoz és persze a négylábúakhoz :D !Chesnut! kölcsön kaphatnám én is az Apassionátát? nem kell külön kiírni csak meg szeretném nézni mert nagyon eltérõ véleményeket hallottam róla és kíváncsi vagyok, vajon kinek van igaza :guny: :kocc: ügyben nyitott vagyok, csak a 18 órát módosítsuk késõbbre, ha lehet! :yeah: Jó hétvégét mindenkinek, jó lovazást, jó pihenést! :D

#370 chyki

chyki

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 5.686 hozzászólás

Közzétéve 2006 február 18. - 13:45

Kapuccsino ok, este fél 8 elég késõ?Köszi a cd-ket Chestnut!Örülök neki.

#371 KOPASZ KUTYA

KOPASZ KUTYA

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 364 hozzászólás

Közzétéve 2006 február 18. - 17:34

Almelita:Szia.

#372 Almelita

Almelita

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.361 hozzászólás

Közzétéve 2006 február 18. - 19:57

Almelita:Szia.

Hozzászólás megtekintése

Szia Kopasz Kutya!Biztos csak ezt akartad írni? :) Üdv:Almeita

#373 Leon01

Leon01

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 273 hozzászólás

Közzétéve 2006 február 19. - 7:57

Nekem is ok a 7.30 csak mikor?Megyek lovazni :D ,8-ra jönnek értem......jajjjaj deh jó lessz!Mindenkinek szép napot.Ni a csizmámat!:)most jött meg...

#374 KOPASZ KUTYA

KOPASZ KUTYA

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 364 hozzászólás

Közzétéve 2006 február 19. - 10:38

:gm:

#375 chestnut

chestnut

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.357 hozzászólás

Közzétéve 2006 február 19. - 10:55

Szia Napsütéses Somogy!El sem hiszem, hogy a tegnapi szakadó esõ után ilyen napfényben terepeztünk ma! Leon, jó szórakozást a találkozóhoz és persze a négylábúakhoz :D !Chesnut! kölcsön kaphatnám én is az Apassionátát? nem kell külön kiírni csak meg szeretném nézni mert nagyon eltérõ véleményeket hallottam róla és kíváncsi vagyok, vajon kinek van igaza :guny: :kocc:  ügyben nyitott vagyok, csak a 18 órát módosítsuk késõbbre, ha lehet! :yeah: Jó hétvégét mindenkinek, jó lovazást, jó pihenést! :D

Hozzászólás megtekintése

Hanem felejtem el, kiviszem majd egyik nap. Nekem nagyon tetszett, mert úgy gondolom, akik mindezt megtanították a lovaknak, nagyon sokat dolgoztak rajta, és amíg én nem tudok hasonló jót, vagy esetleg ennél jobban, addig ne áll jogomban lehurrogni az õ munkájukat. Szerintem. És ez a napsütés...... :yeah: Legyen már 2 óra, és menjünk már lovizni! ;)

#376 Almelita

Almelita

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.361 hozzászólás

Közzétéve 2006 február 19. - 18:59

[quote name='chyki' date='2006.02.18, 13:45']Kapuccsino ok, este fél 8 elég késõ?Szerintem elég késõ... :D ...legalább odaér mindenki :dev: !

#377 Almelita

Almelita

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.361 hozzászólás

Közzétéve 2006 február 19. - 19:01

Nekem is ok a 7.30 csak mikor?Megyek lovazni :D ,8-ra jönnek értem......jajjjaj deh jó lessz!Mindenkinek szép napot.Ni a csizmámat!:)most jött meg...

Hozzászólás megtekintése

Hát, Leon, nagyon tuti a csizmád!Kicsit irígy is vagyok érte... :dev:

#378 chyki

chyki

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 5.686 hozzászólás

Közzétéve 2006 február 19. - 20:12

Hahó Somogy de jó itthon!Na kapcsi?

#379 Orpheus

Orpheus

Új vendég

• Fórumtag
  • 21 hozzászólás

Közzétéve 2006 február 19. - 20:35

Sziasztok!Hihetetlen jó terepet mentünk ma Leonnal. Tök jó idõ és a lovaknak is jó kedve volt. Ez az a helyzet, amikor legszívesebben le se szállnék hátasomról. Mászattunk dombon föl, le, jobbra, balra. Szóval fantasztikus volt.A csikókat is sikerült lejártatni. Nem tudom, mindenkinek a lova úgy szereti rejtözködõ színbe vonni magát, mint a mieink? Egy órát kell vakerászni, hgy meglássam, mi is a lovam színe. :) Volt találkozónk nekünk is lent Baranyában. Jól sikerült, már az ismétlésen gondolkodunk.Legyetek jók és jó lovizást mindenkinek, akik a hét közben is tudnak. De irígy vagyok. :dev: Orpheus

#380 chestnut

chestnut

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.357 hozzászólás

Közzétéve 2006 február 19. - 21:08

a mai képek itt a 4. oldalon vannak. Jó volt azért ez a mai terep, remélem Szarka, holnap megtaláljuk az invédõt!

#381 Leon01

Leon01

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 273 hozzászólás

Közzétéve 2006 február 20. - 17:27

Almelita!Én is büszke vagyok rá,na meg magamra is,mert ez életem elsõ bõr csizmája,és dolgoztam annyit,hogy megfizessem,azért nem egy olcsó mulatság,na de most annyira tetszik,hogy nem is akarom használni!Chestnut!Látom nálatok is elég nagy sár van a karámokban,akárcsak minálunk,és a lovak csak Somogyban is panírozottak,hát persze így jó nekik(mi meg szeretünk fuldokolni úgyis) :D !A képek is nagyon teccettek!

#382 chyki

chyki

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 5.686 hozzászólás

Közzétéve 2006 február 20. - 19:21

Úgy tûnik Sunny elkelt..... :( :DNem tud valaki olcsón futót? ( sofõrrel, autóval...) esetleg valakit aki vállalná szombatra ( megfelelõ kocsival), futót bérelünk...

Edited by chyki, 2006 február 20. - 21:14.

#383 Almelita

Almelita

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.361 hozzászólás

Közzétéve 2006 február 20. - 23:03

Úgy tûnik Sunny elkelt..... :(  :DNem tud valaki olcsón futót? ( sofõrrel, autóval...) esetleg valakit aki vállalná szombatra ( megfelelõ kocsival), futót bérelünk...

Hozzászólás megtekintése

Gratulálok!Remélem jó helyre kerül a Pacc!Arra azért vigyázz, hogy ha Te szállítod el a lovat, és lesérül a szállításnál, akkor visszaléphetnek a vételtõl...ezért szoktuk beleírni az adás-vételi szerzõdésbe, hogy a ló elszállítása a vevõ kötelezettsége és terheli az ezzel járó felelõsség is. Ez csak egy jótanács :ang: .

#384 Almelita

Almelita

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.361 hozzászólás

Közzétéve 2006 február 20. - 23:08

[quote name='Leon01' date='2006.02.20, 17:27']Almelita!Én is büszke vagyok rá,na meg magamra is,mert ez életem elsõ bõr csizmája,és dolgoztam annyit,hogy megfizessem,azért nem egy olcsó mulatság,na de most annyira tetszik,hogy nem is akarom használni!Én is így éreztem életem elsõ valódi lovagló bõrcsizmájánál... :kir: Szóval tényleg tuti!

#385 Almelita

Almelita

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.361 hozzászólás

Közzétéve 2006 február 20. - 23:15

Sziasztok!Hihetetlen jó terepet mentünk ma Leonnal. Tök jó idõ és a lovaknak is jó kedve volt. Ez az a helyzet, amikor legszívesebben le se szállnék hátasomról. Mászattunk dombon föl, le, jobbra, balra. Szóval fantasztikus volt.A csikókat is sikerült lejártatni. Nem tudom, mindenkinek a lova úgy szereti rejtözködõ színbe vonni magát, mint a mieink? Egy órát kell vakerászni, hgy meglássam, mi is a lovam színe. :) Volt találkozónk nekünk is lent Baranyában. Jól sikerült, már az ismétlésen gondolkodunk.Legyetek jók és jó lovizást mindenkinek, akik a hét közben is tudnak. De irígy vagyok.  :dev: Orpheus

Hozzászólás megtekintése

Hát, sajnos a mi lovaink is élnek az álcázás mûvészetével...köpni-nyelni sem tudunk a portól :guny: Örülök, hogy jól sikerült a találkozótok, és azt is remélem, hogy minket sem hanyagolsz majd... :dev:

#386 chestnut

chestnut

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.357 hozzászólás

Közzétéve 2006 február 21. - 8:46

Almelita!Én is büszke vagyok rá,na meg magamra is,mert ez életem elsõ bõr csizmája,és dolgoztam annyit,hogy megfizessem,azért nem egy olcsó mulatság,na de most annyira tetszik,hogy nem is akarom használni!Chestnut!Látom nálatok is elég nagy sár van a karámokban,akárcsak minálunk,és a lovak csak Somogyban is panírozottak,hát persze így jó nekik(mi meg szeretünk fuldokolni úgyis) :D !A képek is nagyon teccettek!

Hozzászólás megtekintése

Leon, hol vetted a csimzád? Vagy csináltattad? Nekem is tervben van 1 bõr csizma tavaszra, csak ollan hülye formája van a lábamnak, h ami lábfejhosszra jó, az vádlira szûk, ami jó vádlira, az nagy lábfejre. Ezért kellene szereznem 1 jó csimmakészítõt.

Hát, sajnos a mi lovaink is élnek az álcázás mûvészetével...köpni-nyelni sem tudunk a portól :guny: Örülök, hogy jól sikerült a találkozótok, és azt is remélem, hogy minket sem hanyagolsz majd... :dev:

Hozzászólás megtekintése

Hû, látnád, Cherry hogy néz ki.... illetve jóformán ki se látszik a sárból. 1 sárgombóc jön-megy.... :rolleyes: Na meg a felszerelés.... ajjaj..... :eek: Chyki, ma még megkérdezem a futót.....de nem igérek semmit.

#387 Leon01

Leon01

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 273 hozzászólás

Közzétéve 2006 február 21. - 13:43

Chestnut!A pécsi lovasboltban vették le a méreteimet,és õk nem tudom kivel csináltatják,de ott kellett megrendelnem,majd 2 hét múltán már készen is lett!

#388 chestnut

chestnut

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.357 hozzászólás

Közzétéve 2006 február 21. - 14:13

És mennyi péz? (ha nem túl indiszkrét a kérdés :dev: ) Esetleg leírod, merre van nagyjából Pécsen a lovisbolt? (ha arra járok, nyilván benézek "csakúgy" is :) )Chyki, sajna részemrõl a futó kilõve, hétközben nem jó a sofõrnek :hupp: :(

#389 Almelita

Almelita

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.361 hozzászólás

Közzétéve 2006 február 21. - 18:35

Úgy tûnik Sunny elkelt..... :(  :DNem tud valaki olcsón futót? ( sofõrrel, autóval...) esetleg valakit aki vállalná szombatra ( megfelelõ kocsival), futót bérelünk...

Hozzászólás megtekintése

Szia Chyki!Foki Károly lószállító kamionnal szállít, Lomniczi Péter Kaposhomok (õk hozták el ), Szarka Ferinek is van futója, a vonó autót nem tudom. Ha kell telefonszám, átküldöm privátban.

#390 chyki

chyki

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 5.686 hozzászólás

Közzétéve 2006 február 21. - 19:30

Köszi szépen, a Lominczi nem ér rá, úgy néz ki összejön egy csak nem oly olcsó.... :rolleyes: De aki lovat furikáztat.... :guny: Sebaj, a lényeg hogy elkelt és remélem jó helye lesz, így hogy én viszem legalább tudom hova kerül.

#391 Almelita

Almelita

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.361 hozzászólás

Közzétéve 2006 február 22. - 19:53

Hahó!Sehol senki??? :confused: Mi történt Veletek? Remélem azért mindenki jól van... :) Megint jön a hideg, a zima...pegdig már úgy szerettünk volna napsütésben pacizni!Ami késik, az nem múlik!

#392 chestnut

chestnut

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.357 hozzászólás

Közzétéve 2006 február 22. - 20:01

Télleg eléggé pang a topic. :( Almelita, ott volt ám nálam a dvd, még mondtam is Erinek, h szóljon rám, el ne felejtsem odaadni.... na mikor is lesz az a kapucsinó???? Chyki, bocs, h reflektorral mentem este, csak aszittem, a rét felé sétalátok. Remélem nem zavarta a lovakat. :huh:

#393 Almelita

Almelita

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.361 hozzászólás

Közzétéve 2006 február 22. - 20:24

Chesnut!Én is elfelejtettem megkérdezni, pedig kíváncsi vagyok ám! :D Mit szólnátok március 2,-án a :kocc: -hoz a Cornerben, 19 órától?

#394 chyki

chyki

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 5.686 hozzászólás

Közzétéve 2006 február 22. - 20:25

No problem, de Omi lábának ott jó a "talaj", nincs gond az autókkal.Nem baj lesz még tavasz... :ang:Stimmel... :kocc:

Edited by chyki, 2006 február 22. - 20:25.

#395 Almelita

Almelita

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.361 hozzászólás

Közzétéve 2006 február 22. - 20:25

Na végre, hogy megjöttél Chyki!Már kezdtem aggódni :ang:

#396 chyki

chyki

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 5.686 hozzászólás

Közzétéve 2006 február 22. - 20:26

Rossz pénz.... nem vész el. :DSzombaton visszük Sunnyt. :(

Edited by chyki, 2006 február 22. - 20:27.

#397 chestnut

chestnut

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.357 hozzászólás

Közzétéve 2006 február 22. - 20:28

Részemrõl rendben a 2.-a :yeah: Ja..... csalánba nem üt a ménkû :dev:

#398 chestnut

chestnut

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.357 hozzászólás

Közzétéve 2006 február 22. - 20:29

Hozzászólás megtekintése

Kb. mikor? (ezexerint van futó+autó+sofõr :) )

#399 Almelita

Almelita

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.361 hozzászólás

Közzétéve 2006 február 22. - 20:29

Mikor viszed Sunnyt?

#400 Almelita

Almelita

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.361 hozzászólás

Közzétéve 2006 február 22. - 20:31

Hozzászólás megtekintése

Kb. mikor? (ezexerint van futó+autó+sofõr :) )

Hozzászólás megtekintése

Akkor megnyugodtam...Mit szóltok a jövõ hét csütörtökhöz egy :kocc: -ra?