Kutyásokról nem is gondoltam volna. :eek: Valahogy ott szerintem nem az ár számít, hanem a kapcsolat. Nekem mindig kóbor kutyáim voltak, nem is tudom milyen pénzért venni vagy azon gondolkodni, hogy milyet is akarok.

Igaz, kimaradtam a kiskutya-korszakból is, csak egy kiskutya volt amit felneveltem, de rajta kívül nem volt más. Az utolsó kutyámat, aki most pusztul el :( , milliósra sem cseréltem volna el. Hihetetlen nagy szíve és lelke volt, ha ember lett volna bizos Teréz anya lett volna!

Minden állatot szeretett, soha nem verekedett agresszióból, nem támadott senkit, mindig azt leste hogyan lehetne kéz(láb

) alatt, ha együtt voltunk el nem hagyott egy pillanatra sem! :(
A lovardára visszatérve! Hárman lovagolnak ott, két srác és egy csaj(tulaj-forma)! Zárt?

Elvileg lovasklubként mûködik! Ha jól tudom tényleg csak papíron!

Szerintem csak az a legnagyobb probléma, hogy nem érzik szükségét más személyek versenyeztetésének, elvannak magukban. Nekem, amikor ott jártam még tavaly, úgy tûnt jól elvannak hárman, nem törekednek ennél többre. Még akkor lehetett lovat is bérelni versenyzésre. Ennek feltételeivel nem vagyok tisztában, nem is voltam érintett, akkor még ez lehetséges volt!

Elméletben lovazok én is!

Szõcére jártam, meg Botfára Tamásékhoz! Már nagyon régen voltam! :( Barátomnak van két lova és onnét szívok egy kis lószagot!

Az egyikük most elég problémás lett, és azon agyalunk és küzdünk most, hogy mi is a helyzet!