Ugrás a tartalmakhoz

Fotó

Zalaiak

• Please log in to reply
2209 válasz a témához

#361 csajszika13

csajszika13

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 264 hozzászólás

Közzétéve 2007 december 7. - 9:08

Természetesen utánvéttel menne! :gm: Nagyon izgalmas lesz a csomagküldés! :ang: Kiváncsi vagyok hogy alakul! :D
Készültök az agility versenyre?

A kutyusról még nem tud senki semmit? :(

Bocs! :hu: Akkor nekem lesz kicsit drága a csomagom. Ezek után remélem,hogy nem engem kapsz. :D De ha mégis akkor inkább elmegyek kocsivan az ajándékomért. :gm:

Igen készülünk ezerrel :yeah: Már nagyon várom. Szombaton is megyünk edzeni. Remélem jó idõ lesz.

Tényleg remélem meglesz a kutyus. Én is szoltam ismerösöknek. :(

#362 csajszika13

csajszika13

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 264 hozzászólás

Közzétéve 2007 december 10. - 19:06

Sajna nem megyünk Pozsonyba. :( Lemondták,mert felmondták a hellyel a szerzõdést. :confused: De helyette megprobálunk elmenni Siofokra szombaton. Nagyon sajnálom. :( Megjött a nevem. Vagyis annak a neve akinek küldöm az ajándékot. Bár még nem tudom mit is fogok. :confused:

#363 Mackó

Mackó

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 4.168 hozzászólás

Közzétéve 2007 december 10. - 19:21

Sajna nem megyünk Pozsonyba. :( Lemondták,mert felmondták a hellyel a szerzõdést. :confused: De helyette megprobálunk elmenni Siofokra szombaton. Nagyon sajnálom. :(

Megjött a nevem. Vagyis annak a neve akinek küldöm az ajándékot. Bár még nem tudom mit is fogok. :confused:

Mi hétvégén megyünk Pozsonyba, de csak kirándulás szintjén! Hát sajnálom, mert egy verseny az más, készülsz rá, edzel és aztán semmi! :(
Én is kaptam nevet! :) Már tudom mit kap! :D Engem húztál? :o :gm:

#364 csajszika13

csajszika13

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 264 hozzászólás

Közzétéve 2007 december 10. - 19:58

Mi hétvégén megyünk Pozsonyba, de csak kirándulás szintjén! Hát sajnálom, mert egy verseny az más, készülsz rá, edzel és aztán semmi! :(
Én is kaptam nevet! :) Már tudom mit kap! :D Engem húztál? :o :gm:

NEMMONDOMMEG!!! :D :gm:

#365 Mackó

Mackó

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 4.168 hozzászólás

Közzétéve 2007 december 10. - 20:07

NEMMONDOMMEG!!! :D :gm:

Légyszilégyszilégyszi, naaaaaa!!! :dev: Kíváncsi vagy mit kérek? Akkor könnyebb dolgod lenne! :kir:
Siófokon mi lesz?
Voltunk vasárnap Szõcén!! Csak hogy irigykedhess!! :gm: Naggyon jó volt: kutya, ló, kutya, kutya, kutya, ló, ló! :D Ebben a sorrendben! :) Ja, és sáááár!

#366 csajszika13

csajszika13

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 264 hozzászólás

Közzétéve 2007 december 10. - 21:06

Légyszilégyszilégyszi, naaaaaa!!! :dev: Kíváncsi vagy mit kérek? Akkor könnyebb dolgod lenne! :kir:
Siófokon mi lesz?
Voltunk vasárnap Szõcén!! Csak hogy irigykedhess!! :gm: Naggyon jó volt: kutya, ló, kutya, kutya, kutya, ló, ló! :D Ebben a sorrendben! :) Ja, és sáááár!

Tényleg irigykedek! :gm: Nekem is kikéne már néznem! :D
Agility verseny lesz! Csak egy kisebb,nem hivatalos. De gyakololni jo lesz. :)
Nem téged kaptalak! Sajna! :(

#367 Mackó

Mackó

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 4.168 hozzászólás

Közzétéve 2007 december 10. - 21:54

Tényleg irigykedek! :gm: Nekem is kikéne már néznem! :D
Agility verseny lesz! Csak egy kisebb,nem hivatalos. De gyakololni jo lesz. :)
Nem téged kaptalak! Sajna! :(

Pedig van sok kicsi border!! :o Neked való! :D Meg "ajtódíszmacskák"! :D Pár képet csináltam, majd dobok fel, ha ideérnek! Bár azt majd hozzá kell gondolni, hogy le volt fagyva a gombnyomó ujjam! :) És hol nyomott hol nem, hol meg minek...

#368 csajszika13

csajszika13

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 264 hozzászólás

Közzétéve 2007 december 10. - 22:21

Pedig van sok kicsi border!! :o Neked való! :D Meg "ajtódíszmacskák"! :D Pár képet csináltam, majd dobok fel, ha ideérnek! Bár azt majd hozzá kell gondolni, hogy le volt fagyva a gombnyomó ujjam! :) És hol nyomott hol nem, hol meg minek...

Komolyan vannak picik? A Greace-nek? Õ Ödön tesója ám. :D :ang:

Várom a képeket nagyon! :)

#369 Mackó

Mackó

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 4.168 hozzászólás

Közzétéve 2007 december 10. - 22:34

Komolyan vannak picik? A Greace-nek? Õ Ödön tesója ám. :D :ang:

Várom a képeket nagyon! :)

Bezony! Van egypár! :D Szám szerint nem tudom, mert olyan mintha csibéket számolna az ember! De van róluk is pár, egész jól sikerült! Persze csak amelyik fotogén volt!:kir: Igen az Õ kölkei! :)

#370 csajszika13

csajszika13

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 264 hozzászólás

Közzétéve 2007 december 17. - 16:00

Bezony! Van egypár! :D Szám szerint nem tudom, mert olyan mintha csibéket számolna az ember! De van róluk is pár, egész jól sikerült! Persze csak amelyik fotogén volt!:kir: Igen az Õ kölkei! :)

Nem jönnek azok a képek? Elküldtétek már az ajándékotokat?

#371 Mackó

Mackó

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 4.168 hozzászólás

Közzétéve 2007 december 17. - 21:55

Megérkeztek a képek: :D
http://freemail.hu/f...v?setId=1892220
Már kaptam ajándékot! :D Az enyémbõl mg kihagytam a levelecskét! :( Remélem még odaér 24-ig, mert nem tudom, hogy is lesz a sztrájk! :huh:

#372 csajszika13

csajszika13

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 264 hozzászólás

Közzétéve 2007 december 30. - 16:32

Megérkeztek a képek: :D
http://freemail.hu/f...v?setId=1892220
Már kaptam ajándékot! :D Az enyémbõl mg kihagytam a levelecskét! :( Remélem még odaér 24-ig, mert nem tudom, hogy is lesz a sztrájk! :huh:

Én is megkaptam és elküldtem az ajándékaim. Csak most jutottam el gép közelébe.

Na Zalaiak hogy telik a tél? Karácsony, újév? :D

#373 Mackó

Mackó

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 4.168 hozzászólás

Közzétéve 2007 december 30. - 18:17

Felénk fagyos a hangulat!! :gm: Milyen volt a verseny? Lesz valami a fedelés bérelésével? Mert még nagyon nincs kész. Voltam náluk a hétvégén! Totál felesleges volt, de mindegy... Fura banda van ott is! :dev: A Karácsony elég rosszul indult: pénteken elpusztult a kutyám, "csak" kb 15 éves volt és pocakos!! :( Szóval... :(

#374 csajszika13

csajszika13

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 264 hozzászólás

Közzétéve 2007 december 30. - 22:14

Felénk fagyos a hangulat!! :gm: Milyen volt a verseny? Lesz valami a fedelés bérelésével? Mert még nagyon nincs kész. Voltam náluk a hétvégén! Totál felesleges volt, de mindegy... Fura banda van ott is! :dev:
A Karácsony elég rosszul indult: pénteken elpusztult a kutyám, "csak" kb 15 éves volt és pocakos!! :( Szóval... :(

ÚÚÚÚ! Az nagyon rossz! :( :hu: Részvétem! Szegényke!

Verseny hideg volt,de nagyon jó hangulatú. :D
Hát igen a fedelse sajna még nincs kész, és addig mi se tudunk sehol edzeni. Mivel semmi olyan helyet nem találtam ami jó lenne és Zeg. közelében lenne. Ugyhogy várunk.
Én is érdekes dolgokat hallottam a Bagodiakról,de pletykákra nem adok. Majd személyesen. Miért mi történt? Vagy mondtak valamit? Miért mentetek? (Ha olyan írj magánüzit! :D )
Tényleg sajnálom a kutyid. :( :( :(

#375 Mackó

Mackó

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 4.168 hozzászólás

Közzétéve 2007 december 31. - 15:34

A fedeles pályázatból épül, kemény elõírásokkal. Hiszen fájt is a fejük a sok kötelezõtõl... Sajna a az "idõsebb" családtag, aki az egész lovazást kezdte (és még ért is az üzlethez) átadta egy családtagnak és sajna nem érték se a ló, se a pénz! Majd idõvel biztos rájönnek, hogy mégsem olyan rossz dolog a plusz bevétel. Én pl nem értem a nagy lovardázást, meg lovasoktatást sem, amikor még edzõjük sincs! :rolleyes: Majd idõvel biztos bizonyítanak vagy erre vagy arra! Reméljük pozitív irányba és aki illetékes rájön az üzleti oldalára is! Csak az a baj, hogy a többiek ugyanúgy beszélnek a "koldussal" és a "királyfival", a jelenlegi pedig csak a "királyfikat" méltatja! :huh: Kicsit sikerült körülnéznünk, nem lesz rossz hely, jártatógép is lesz - ami nekem kicsit muris dolog! :) De hát izlések és pofonok! :gm: Van egy körkarámnak nem nevezhetõ körkarámjuk is! Ja és egy magát nagyon produkáló csõdörformájuk is-talán csikó! Amikor mentünk, odafelé is és visszafelé is nagyon bemutatózott! :D Sajnos a díjlovaglásban is, és a díjugratásban is köpködnek egymásra a lovardák, nem is akárhogyan! Esetünkben, amirõl Comet is írt, határozott elutasítást adtak más edzésekre és a bérlésre. Említettem nekik, hogy mindenhol mûködik a fedeles bérlés, de nagyon határozottak voltak.

#376 csajszika13

csajszika13

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 264 hozzászólás

Közzétéve 2007 december 31. - 18:02

Hüha! Érdekes dolgok. :hu: Minket szivesen fogadtak, és azt mondták amint kész a fedeles megbeszélhetünk egy probaedzést. Aztán akkor kiderül lovak mit szolnak hozzá, meg amugy hogy mehetne a dolog. De pozitiv volt a fogadtatás. Bár nem én személyesen beszéltem velük. Majd idõvel minden kiderül. :confused: Nagyon jó lenne már egy hely télre. Na ki hol tölti a szilvesztert? Vagy hol töltötte? :D

#377 Mackó

Mackó

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 4.168 hozzászólás

Közzétéve 2008 január 1. - 4:09

Hüha!
Érdekes dolgok. :hu: Minket szivesen fogadtak, és azt mondták amint kész a fedeles megbeszélhetünk egy probaedzést. Aztán akkor kiderül lovak mit szolnak hozzá, meg amugy hogy mehetne a dolog. De pozitiv volt a fogadtatás. Bár nem én személyesen beszéltem velük. Majd idõvel minden kiderül. :confused:

Akkor lehet személy szerin velem lehet probléma! Bár velem alapból mindig tartotta az illetékes a jópár lépés távolságot vagy õ ült mindig a magasabb lovon, nem tudom! :rolleyes:
Tényleg az számít a mai világba, hogy mennyi pénzed van és honnét jöttél?? :( Jelen esetben ne lovas legyél (kutyás) vagy legyen menõ lovad?? Tényleg ez számít?? :( Szánalmas dolgok mûködtetik a világot!!
Akkor tényleg jobb lett volna ha nálam "menõbb" ember beszéli le a dolgot! Vagy vegyek lovat?? :rolleyes: :nem:

#378 csajszika13

csajszika13

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 264 hozzászólás

Közzétéve 2008 január 1. - 14:49

Akkor lehet személy szerin velem lehet probléma! Bár velem alapból mindig tartotta az illetékes a jópár lépés távolságot vagy õ ült mindig a magasabb lovon, nem tudom! :rolleyes:
Tényleg az számít a mai világba, hogy mennyi pénzed van és honnét jöttél?? :( Jelen esetben ne lovas legyél (kutyás) vagy legyen menõ lovad?? Tényleg ez számít?? :( Szánalmas dolgok mûködtetik a világot!!
Akkor tényleg jobb lett volna ha nálam "menõbb" ember beszéli le a dolgot! Vagy vegyek lovat?? :rolleyes: :nem:

Sajnos ez a mai elfogadott felfogás. Hogy akinél a pénz az beszél. :( Ezzel nem lehet sok mindent kezdeni.
Ez képzedl még a kutyásoknál is megfigyelhetõ. Akinek jó drága kutyája van azt hiszi õ a májer. (Tisztelet a kivételne. Olyat is ismerek szerencsére!!!) Tényleg te lovagolni is jársz rendszeres valahová?

Nem tudom mi ott a rendszer. Én annyit hallottam régebben,hogy egy zárt lovarda. Vagyis nem szivesen engednek be idegenek lovagolni. Meg ugy a társaságba. De mondom most pozitivan csalodtam,hogy nekünk(vagyis aki tölünk beszélt velük) elsõre sikerült, és szivesen fogadták. Bár ki tudja még mi lesz ott. Majd mesélek ha van fejlemény. :D

#379 Mackó

Mackó

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 4.168 hozzászólás

Közzétéve 2008 január 2. - 18:34

Kutyásokról nem is gondoltam volna. :eek: Valahogy ott szerintem nem az ár számít, hanem a kapcsolat. Nekem mindig kóbor kutyáim voltak, nem is tudom milyen pénzért venni vagy azon gondolkodni, hogy milyet is akarok. :D Igaz, kimaradtam a kiskutya-korszakból is, csak egy kiskutya volt amit felneveltem, de rajta kívül nem volt más. Az utolsó kutyámat, aki most pusztul el :( , milliósra sem cseréltem volna el. Hihetetlen nagy szíve és lelke volt, ha ember lett volna bizos Teréz anya lett volna! :) Minden állatot szeretett, soha nem verekedett agresszióból, nem támadott senkit, mindig azt leste hogyan lehetne kéz(láb :) ) alatt, ha együtt voltunk el nem hagyott egy pillanatra sem! :( A lovardára visszatérve! Hárman lovagolnak ott, két srác és egy csaj(tulaj-forma)! Zárt? :gm: Elvileg lovasklubként mûködik! Ha jól tudom tényleg csak papíron! :D Szerintem csak az a legnagyobb probléma, hogy nem érzik szükségét más személyek versenyeztetésének, elvannak magukban. Nekem, amikor ott jártam még tavaly, úgy tûnt jól elvannak hárman, nem törekednek ennél többre. Még akkor lehetett lovat is bérelni versenyzésre. Ennek feltételeivel nem vagyok tisztában, nem is voltam érintett, akkor még ez lehetséges volt! :rolleyes: Elméletben lovazok én is! :D Szõcére jártam, meg Botfára Tamásékhoz! Már nagyon régen voltam! :( Barátomnak van két lova és onnét szívok egy kis lószagot! :) Az egyikük most elég problémás lett, és azon agyalunk és küzdünk most, hogy mi is a helyzet! :rolleyes:

#380 csajszika13

csajszika13

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 264 hozzászólás

Közzétéve 2008 január 2. - 20:07

Na az tök jó ha van közöd lovakhoz. Nekem most keveset van sajna. Föleg mert hülye orarendem volt,meg most a vizsgák. De szeretném bepotolni. :) Tényleg mesélek majd ha mehetünk már. Mondom aki tölünk ment azzal nagyon rendesek voltak. Bejelentkezett,mondta hogy mit szeretne, aztán ment. Körevezeték, megmutattak mindent neki. Kutyás témához: Hát igen sajna agilityben is vannak érdekes emberek. De szerencsére ez a kisebb hányad. A többség nagyon aranyos ember, tényleg kutyás. Velük tök jókat lehet beszélgetni, meg tanácsot kérni. Tamásnál én is lovagoltam annak idején egy nyáron. Még egy tanfolyamot is elvégeztem nála. :D Életem egyik legjob élménye volt. :yeah: Valamikor remélem majd saját loval is tudok hozzá menni. :ang:

#381 Mackó

Mackó

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 4.168 hozzászólás

Közzétéve 2008 január 4. - 18:10

Végre hétvégeeeee! :D :yeah: Nehéz a dolgozó élete! :rolleyes: :) még! Furcsa, ha már most akarok készülni a Húsvétra? :eek: :gm: Hallottam, a Georgikonon most januárba lesz nyílt nap! Vagy hogyan mondják ezt? :) Én néha úgy érzem 8 általánossal rég jobb helyzetben lennék! :huh: vagy max egy érettségivel! :rolleyes: Csak azért mondom, mert ezen gondolkodtam éppen. Lehet péntek van és ilyen fáradt gondolataim vannak! :D Csajszika13! Sulival mikor végzel? idén? Mikor lesz meg az a saját ló? :D Akkor várom a bezsámoló a kutyás helyzet alakulásáról! :)

#382 csajszika13

csajszika13

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 264 hozzászólás

Közzétéve 2008 január 5. - 16:07

Tök jó ha valaki ennyire tud örülni a hétvégének. :D Nekem most ugy egybefolynak a hétköznapokkal a vizsgák miatt. De majd február 3.án lezárom...egy nagy bulizással. :ang: :D :dev: Nem furcsa a húsvéti lázad. (Csak kicsit bizarr!!!! :gm: -->Na jó ez csak vicc!) Karácsony után ez a következõ nagyobb ünnep. Ugyhogy idõben el kell kezdeni a készülödést! Nem? :) Igen lesz nyílt napunk. Láttam már kint a nagy plakátokat azzal a szlogennel ,hogy a hétköznapoknak is kellenek hõsõk. Hát igen....hösöket képeznek itt.....legalábbis az már hõs aki eltud normálisan helyezkedni. A pénteki gondolataim meg mondataim nekem is érdekesek szoktak lenni. Hát még a hétfõn elhangzók! Jújjjj! :D Az egyetemen most vagyok harmadéves, tehát még van vissza kemény 2 évem. De én nagyon szeretek ide járni, itt tanulni, kollégistának lenni :D . Bár azt jobban birnám ha találnék itt egy olyan albérletet ahova eltudnám hozni magammal a kutyámat is. :hupp: Saját ló az nem tudom mikor lesz. Igazából nem ugy vagyok vele,hogy nekem MOST kell ló,hanem mindig is azon a nézeten voltam,hogy ha egy ló ugymond "megfog"...na akkor õ lesz az én lovam. Ezért folyamatosan nézelödök. És te hogy állsz állatügyileg? Hol dolgozol amúgy? Hol vagytok Zalai lovasok? Ennyire kevesen lennénk?

#383 Mackó

Mackó

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 4.168 hozzászólás

Közzétéve 2008 január 5. - 18:06

Szerintem is úgy lehet igazán lovat válsztani, ha már valamennyire ismered, kicsit már foglalkoztál vele. Én eddig így szerettem meg kettőt is. Egyik azóta már nem él, a másikat pedig meg kéne keresnem, ami nem egyszerű! :( Jó lenne megtalálni! :) A suliból akkor még hátra van a java! :gm: Az albérlet szerintem nem egy rossz dolog! A magad ura vagy és nem kell nap min nap emberbe botlanod, ha már amúgy is eleged van belőlük! :gm: És a kutya mit szólna a bezártsághoz? Jelenleg dolgozom Zegen. Az Államkincstárban! Hét közben szinte semmire nincs idő, sötétben érek haza, nem lehet már semmit sem kezdeni akkor! :nem: Mentségem a húsvétra, hogy terítőt akarok varrni, ahhoz pedig idő kell! :rolleyes: De a kézimunka boltban tuti hülyének néztek volna... :o jav.: Tudtad, hogy milyen nehéz "hagyományos" lóvakarót venni? Azt a fém, téglalap alakút nyéllel!! Szerintem Zala megye utolsó darabját találtuk meg az egyik gazda boltban!:gm:

Edited by Mackó, 2008 január 5. - 18:09.

#384 csajszika13

csajszika13

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 264 hozzászólás

Közzétéve 2008 január 5. - 19:36

Szerintem is úgy lehet igazán lovat válsztani, ha már valamennyire ismered, kicsit már foglalkoztál vele. Én eddig így szerettem meg kettõt is. Egyik azóta már nem él, a másikat pedig meg kéne keresnem, ami nem egyszerû! :( Jó lenne megtalálni! :)
A suliból akkor még hátra van a java! :gm: Az albérlet szerintem nem egy rossz dolog! A magad ura vagy és nem kell nap min nap emberbe botlanod, ha már amúgy is eleged van belõlük! :gm: És a kutya mit szólna a bezártsághoz?

Jelenleg dolgozom Zegen. Az Államkincstárban! Hét közben szinte semmire nincs idõ, sötétben érek haza, nem lehet már semmit sem kezdeni akkor! :nem:

Mentségem a húsvétra, hogy terítõt akarok varrni, ahhoz pedig idõ kell! :rolleyes: De a kézimunka boltban tuti hülyének néztek volna... :o

jav.: Tudtad, hogy milyen nehéz "hagyományos" lóvakarót venni? Azt a fém, téglalap alakút nyéllel!! Szerintem Zala megye utolsó darabját találtuk meg az egyik gazda boltban!:gm:

Aranyos ez a lovakaró dolog! Tetszik.

Hát suli még bõven van igen. Albérletbe tudnék menni,de nekem kertes kell. És olyat nem találtam még. Ezért vagyok koleszban. De én itt is szeretek lenni. Társasági ember vagyok szerencsére. Szeretem a nyüzsit. :D

Majd megmutathatnád foton azt a terítõt milyen lett. :D

#385 Mackó

Mackó

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 4.168 hozzászólás

Közzétéve 2008 január 5. - 19:47

Aranyos ez a lovakaró dolog! Tetszik.

Hát suli még bõven van igen. Albérletbe tudnék menni,de nekem kertes kell. És olyat nem találtam még. Ezért vagyok koleszban. De én itt is szeretek lenni. Társasági ember vagyok szerencsére. Szeretem a nyüzsit. :D

Majd megmutathatnád foton azt a terítõt milyen lett. :D

Azt a húsvéti terítõt, ami nem is húsvéti lett? :D Nem mertem felvetni a kívánságomat az eladónak, a bolt felé menet jutott eszembe, hogy még csak január van... :D És vettem egy virágos mintásat. :D Azon munkálkodom most!

#386 csajszika13

csajszika13

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 264 hozzászólás

Közzétéve 2008 január 6. - 10:43

Azt a húsvéti terítõt, ami nem is húsvéti lett? :D Nem mertem felvetni a kívánságomat az eladónak, a bolt felé menet jutott eszembe, hogy még csak január van... :D És vettem egy virágos mintásat. :D Azon munkálkodom most!

De az is tök jó lesz húsvétra. :D Amugyis ne törödj azzal mit gondol az eladó? Nekem is most neki kéne állnom egy terítõnek,hogy húsvétra elkészüljek! :rolleyes:

#387 Mackó

Mackó

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 4.168 hozzászólás

Közzétéve 2008 január 6. - 18:39

De az is tök jó lesz húsvétra. :D Amugyis ne törödj azzal mit gondol az eladó? Nekem is most neki kéne állnom egy terítõnek,hogy húsvétra elkészüljek! :rolleyes:

Hát éppen ez az! Jó idõben kell elkezdeni, hogy kész legyen! :D Az a baj, hogy a boltban is még csak a tavalyi maradék van, azok meg nem valami szépek! :rolleyes: Begyûjtöttem még egy gobleint is, jó lesz majd késõbb! :D
Ma felavattam a vakarót!! :kir: Végre valami használható eszköz, tiszta nosztalgia! :gm:

#388 csajszika13

csajszika13

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 264 hozzászólás

Közzétéve 2008 január 6. - 19:48

Hát éppen ez az! Jó idõben kell elkezdeni, hogy kész legyen! :D Az a baj, hogy a boltban is még csak a tavalyi maradék van, azok meg nem valami szépek! :rolleyes: Begyûjtöttem még egy gobleint is, jó lesz majd késõbb! :D
Ma felavattam a vakarót!! :kir: Végre valami használható eszköz, tiszta nosztalgia! :gm:

Paciztál??? :hu: De jo neked. :D Én meg a könyvek fölött görnyedek. :gm:

#389 Mackó

Mackó

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 4.168 hozzászólás

Közzétéve 2008 január 6. - 20:38

Paciztál??? :hu: De jo neked. :D Én meg a könyvek fölött görnyedek. :gm:

Hát volt, amikor én is azok fölött ültem! :D De elmúlt! :yeah: Kitartás! :D

#390 Guest_Zebrabara_*

Guest_Zebrabara_*
  • Guests

Közzétéve 2008 január 7. - 16:07

Ellopták?!

Légyszi segítsetek! Egy nagyon kedves család kutyájáról van szó, náluk lakott Maláj lovam egy évig, és tudom hogy szívügyük ez a kutya. :(

Még mindig nincs meg, úgyhogy továbbra is kérem, járjatok nyitott szemmel!

#391 csajszika13

csajszika13

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 264 hozzászólás

Közzétéve 2008 január 7. - 20:09

Még mindig nincs meg, úgyhogy továbbra is kérem, járjatok nyitott szemmel!

Rendben! Meg kérdezgetem is! :(

#392 Mackó

Mackó

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 4.168 hozzászólás

Közzétéve 2008 január 7. - 20:21

Nekem egyszer lépett meg úgy a kutyám, hogy 3 napig nem volt meg! A legrosszabb az volt, hogy egy jókora lánc is vele volt! Körbetelefonáltam mindenkit. Persze a kedves gyepmesterünk éppen vadászott. :rolleyes: 3 napig mindent összejártunk, a kisebbik kutya lelkesen segített, õ is tiszta ideg volt, hogy mi van az "anyjával". Annyira tekert és szimatolt rendületlenül, majd megszakadt a szívem... :( Harmadik nap délután hazaértünk a Picivel és futott elénk az udvaron a németjuhász! :D Akkor rögtön az jutott eszembe, hogy most menten agyonütöm! :mad: :D De akkora kõ esett le a szívemrõl, úgy örültem neki, mint majom a farkának! :D

#393 csajszika13

csajszika13

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 264 hozzászólás

Közzétéve 2008 január 8. - 18:11

Nekem egyszer lépett meg úgy a kutyám, hogy 3 napig nem volt meg! A legrosszabb az volt, hogy egy jókora lánc is vele volt! Körbetelefonáltam mindenkit. Persze a kedves gyepmesterünk éppen vadászott. :rolleyes: 3 napig mindent összejártunk, a kisebbik kutya lelkesen segített, õ is tiszta ideg volt, hogy mi van az "anyjával". Annyira tekert és szimatolt rendületlenül, majd megszakadt a szívem... :(
Harmadik nap délután hazaértünk a Picivel és futott elénk az udvaron a németjuhász! :D Akkor rögtön az jutott eszembe, hogy most menten agyonütöm! :mad: :D De akkora kõ esett le a szívemrõl, úgy örültem neki, mint majom a farkának! :D

Nekem is volt már amikor elkoborolt. De szerencsére mindig hazatalált. :D Volt nagyon logol kutyám.

#394 Mackó

Mackó

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 4.168 hozzászólás

Közzétéve 2008 január 8. - 18:44

Nekem is volt már amikor elkoborolt. De szerencsére mindig hazatalált. :D Volt nagyon logol kutyám.

Sajna a kóbor kutyák mind ilyenek, legalábbis az enyémek ilyenek voltak! :( Amelyik nem volt kóbor, az tolvaj volt, azért lépett meg folyton! :D Volt enyvesmancsú kutyám is! :D

#395 csajszika13

csajszika13

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 264 hozzászólás

Közzétéve 2008 január 8. - 21:12

Sajna a kóbor kutyák mind ilyenek, legalábbis az enyémek ilyenek voltak! :( Amelyik nem volt kóbor, az tolvaj volt, azért lépett meg folyton! :D Volt enyvesmancsú kutyám is! :D

Na hogy állsz a húsvéti terítõvel? :D

#396 Mackó

Mackó

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 4.168 hozzászólás

Közzétéve 2008 január 8. - 21:22

Na hogy állsz a húsvéti terítõvel? :D

Egyik sarka kész! De nem tudom, lát-e valaha asztalt! Fejét venném annak, aki egy foltot is ejtene rajta! :gm: Ajánlott nekem a nõ konyharuhát is! :eek: És én azzal még törölgessek is?? :eek: :nem: Neki is esek most egyet, hogy haladjak vele! :D Egyébként szeretek hímezni is, de valahoyg mégsem vagyok vele elégedett. Csináltam is egy szép nefelejcses terítõt és úgy gondoltam, hogy a csúcson kell abbahagyni! :D

#397 csajszika13

csajszika13

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 264 hozzászólás

Közzétéve 2008 január 9. - 19:00

Egyik sarka kész! De nem tudom, lát-e valaha asztalt! Fejét venném annak, aki egy foltot is ejtene rajta! :gm: Ajánlott nekem a nõ konyharuhát is! :eek: És én azzal még törölgessek is?? :eek: :nem: Neki is esek most egyet, hogy haladjak vele! :D Egyébként szeretek hímezni is, de valahoyg mégsem vagyok vele elégedett. Csináltam is egy szép nefelejcses terítõt és úgy gondoltam, hogy a csúcson kell abbahagyni! :D

Tetszik ez a hozzáállás. :D Sajna nekem idõm nincsilyenekre. Pedig nagyon tetszik. :D
Most már a vizsgákból kezd elegem lenni,pedig még a neheze hátra van. :gm: :mad:

#398 csajszika13

csajszika13

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 264 hozzászólás

Közzétéve 2008 január 16. - 20:51

Hahó zalaiak!!!!!! Felétek is elolvadt már a hó? Meg kijött a JOBB idõ? :D

#399 Pendemonium

Pendemonium

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 5.407 hozzászólás

Közzétéve 2008 január 16. - 21:04

Hahó zalaiak!!!!!!
Felétek is elolvadt már a hó? Meg kijött a JOBB idõ? :D

Már nem vagyok zalai, de Boldog Szülinapot! :kocc:

#400 Mackó

Mackó

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 4.168 hozzászólás

Közzétéve 2008 január 16. - 21:04

El ám. :D De most van jó kis zalai csizmamarasztaló agyag!! :gm: Rá kellett jönnöm, hogy a fényképezéshez béna vagyok! :( kb negyed óra jobbra-balra vágátázás eredménye 5 kép lett!! :eek: Ráadásul két ló - kétszeres esély!! Nem tudok fényképezni, na!! :( Boldog szülinapot!!

Edited by Mackó, 2008 január 16. - 21:07.