Ugrás a tartalmakhoz

Fotó

Fejér megye

• Please log in to reply
1941 válasz a témához

#361 vrony

vrony

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.293 hozzászólás

Közzétéve 2005 december 13. - 8:01

Csuti barátnõm kitalálta, hogy lehozza Karácsonykor Rácalmásra a lovát, így végre kijutok terepre és bejárhatjuk a rácalmási és kulcsi Duna-partot. Remélem jó idõnk lesz.

#362 Csuti

Csuti

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 4.848 hozzászólás

Közzétéve 2005 december 13. - 8:48

Igeeen!A háromszögbõl kicsit visszatérek Fejér megyébe!Lécci mindenki szorítson, hogy amikor húzzuk le a lovat, ne legyen jégbordás a 6-os és nagy dugó se legyen. :cool: Tudom, hogy Gödön is van Duna-part, de a rácalmási szakaszon lovagolni gyermekkori álmom! Akkor még nem is lovagoltam, amikor ezt már kitaláltam! :)

#363 vrony

vrony

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.293 hozzászólás

Közzétéve 2005 december 13. - 8:53

Írjunk még gyorsan a Jázuskának, hogy mi ezt kérjük Karácsonyra.

Edited by vrony, 2005 december 13. - 8:53.

#364 Kanga

Kanga

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 74 hozzászólás

Közzétéve 2005 december 14. - 11:30

Sziasztok!Bértartó helyben szeretnék segítséget kérni.Olyan lovardát/magánhelyet keresek:- ami Dél-Budától max. 35km-re van,- legyen karámozási lehetõség (ne tömegesen 1karámban) - jó terep legyen (közútaktól, "ijesztõ tárgyaktól" mentes)- kocsival ne állandó dugóban kelljen menni, de jó lenne ha kocsi nélkül is ki lehet jutni oda.Ha tudtok ilyet, légyszí írjatok!

#365 Csuti

Csuti

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 4.848 hozzászólás

Közzétéve 2005 december 14. - 16:34

Na, akkor áthozom ide a témát a háromszögbõl.Tehát 26-án, aki ráér jöjjön le Rácalmásra!Tudom, kevesen érnek rá akkor, de Donqui én meg a két ünnep között pesten dolgozom.

#366 Lacika

Lacika

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 68 hozzászólás

Közzétéve 2005 december 14. - 16:38

Szóval téli szünet van az ottani lovardátokban?

#367 Csuti

Csuti

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 4.848 hozzászólás

Közzétéve 2005 december 14. - 16:47

:D Nem, csak végre egy gyermekkori álmom válhat valóra, hogy a Kulcs-Rácalmás közti Duna-parti szakaszon lovagolhatok!Meg tök rossz lett volna hanyagolni a lovaglást a szüleim kedvéért, vagy a szüleimet a lovaglás kedvéért! Két legyet egy csapásra, kellemest a hasznossal és a többi. :DNémetkérre is szívesen levinném egyszer! ;) Mert azt is imádom!

#368 don quihote

don quihote

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 5.437 hozzászólás

Közzétéve 2005 december 14. - 16:48

Tényleg kár. Ilyenkór az ember fia már csak a lábát kéne, hogy LÓgassa.

#369 Adrienn

Adrienn

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.316 hozzászólás

Közzétéve 2005 december 14. - 17:58

Németkérre is szívesen levinném egyszer! ;) Mert azt is imádom!

Hozzászólás megtekintése

Ezen már én is sokat gondolkodtam, de egyszerûen nem éri meg. Olyan olcsó ott a lóbérlet, hogy egy heti lovaglás sem érné el a szállítás költségét.

#370 Lacika

Lacika

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 68 hozzászólás

Közzétéve 2005 december 14. - 18:16

És a lovak is olyan jók, hogy nem éri meg hozni. :cool:

#371 Petya

Petya

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.943 hozzászólás

Közzétéve 2005 december 14. - 19:05

Lámpás: Petya mit oktat nálad a Peti és mikortól?

Szeptember óta oktat nálam gyengén sérült gyerekeket egy alapítványon keresztül hétközben, illetve 15év körüli kezdõ lovasokat a hétvégén. Meg mindazokat akik tanulni szeretnének. Tõle lehet bizony.vrony, szerintem egyazon emberrõl beszélük.P.

#372 vrony

vrony

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.293 hozzászólás

Közzétéve 2005 december 15. - 8:31

És az én lovamat is meg lehet nézni. Ha egyáltalán érdekel vkit. ;)Jó ötlet Csuti, gyertek. Nagyon várunk mindenkit.

#373 Lámpás

Lámpás

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.029 hozzászólás

Közzétéve 2005 december 15. - 11:29

Nagyon várunk mindenkit.

Hozzászólás megtekintése

Mikor, hova -tényleg mindenkit?

#374 RIDERMAN

RIDERMAN

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.211 hozzászólás

Közzétéve 2005 december 15. - 11:33

? :eek:

#375 vrony

vrony

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.293 hozzászólás

Közzétéve 2005 december 15. - 11:35

Úgy néz ki, hogy nem lesz itthon a tulaj, mert annyira jólmegy neki, hogy elviszi az egész családi pereputtyát vhova messzire az ünnepekre. (hál Istenek)Szóval nem zavarna be a rögtönzözz találkozóba. Bárki jöhet, lesz zsákbanfutás, lepényevés.Na de tényleg. Hajalndóak vagyunk csinálni forralt bort, veszünk nagyon finom Tescos süti, meg lehet nézni Csuti, meg az én lovamat és esetleg lehet lovagolni a pályán a csödröncön.

#376 Csuti

Csuti

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 4.848 hozzászólás

Közzétéve 2005 december 15. - 11:40

Na akkor hivatalossá teszem:Mindenkit szeretettel várunk dec. 26-án Rácalmáson a lovardában egy kis lónézõs-forraltboros-pálikás-sütis délutánra!Kiket is várunk?A Fejér megyei topicban mászkálókat, Kriszti2-t Lacikástul, Lilithéket Venyimrõl, Pendemoniumot Szendependével Kesellyel, Donquiékat, ha ráérnek, És még mindenkit, aki útba tudja ejteni Rácalmást, Dunaújvárostól kb. 5 km-re északra a 6-os mellett.

#377 vrony

vrony

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.293 hozzászólás

Közzétéve 2005 december 15. - 11:41

Akkor kéretik a jelentkezéseket nyilvánosságra hozni, hogy tudjunk számolni kajailag-piailag.

#378 RIDERMAN

RIDERMAN

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.211 hozzászólás

Közzétéve 2005 december 15. - 16:14

Klassz ötlet!Sajna nem tudok menni, mentegetõdzés a (keleti) szeles topicban.Jó szórakozást a szerencsés oda eljutóknak, kéretik majd pár szalonképes fotót (is) csinálni és közkincsé tenni. :kv:

#379 Csuti

Csuti

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 4.848 hozzászólás

Közzétéve 2005 december 15. - 16:18

Én sejtettem, hogy nem sok jelentkezõ lesz... De nem baj, akkor majd egésznap lovagolhatunk! :gm: Pendéékre és Krisztiékre számítok azért!!! :ang:

#380 Lacika

Lacika

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 68 hozzászólás

Közzétéve 2005 december 15. - 20:16

NEMHIÁBA.

#381 Lámpás

Lámpás

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.029 hozzászólás

Közzétéve 2005 december 16. - 9:56

Na akkor hivatalossá teszem:Mindenkit szeretettel várunk dec. 26-án Rácalmáson a lovardában egy kis lónézõs-forraltboros-pálikás-sütis délutánra!

Hozzászólás megtekintése

Ha valami nagyon komoly dolog közbe nem jön, akkor mi a fiammal szeretnénk részt venni.

#382 vrony

vrony

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.293 hozzászólás

Közzétéve 2005 december 16. - 10:08

Szeretettel várunk.

#383 Lámpás

Lámpás

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.029 hozzászólás

Közzétéve 2005 december 16. - 10:53

Hány órakor találkozzunk, mi csak szeretnénk megismerni benneteket és egy kicsit körülnézni.Vigyünk -e valamit, és ha igen mit?

#384 lilith

lilith

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.846 hozzászólás

Közzétéve 2005 december 16. - 18:47

Nos, hát mivel Vronynak már ezer éve ígérem, hogy átmegyek, így én is megyek mindenképp. Mivel 25-én éjjel dolgozom, így kb dél körül tudok átindulni, valószínû, hogy nem lóval, mivel az épülõ autópálya keresztülhúzta az átkelési lehetõségeket. Azért ennek addig még utánajárok!

#385 vrony

vrony

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.293 hozzászólás

Közzétéve 2005 december 16. - 18:47

Szerintem nem kell hozni semmit, de majd most 7végén egyeztetünk Csutival, hogy mi hogy legyen. Viszont azt kb. tudnunk kéne, hogy hányan jönnének, hogy tudjunk számolni. Szóval ah lehet pontosítsuk a résztvevõk számát.

#386 vrony

vrony

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.293 hozzászólás

Közzétéve 2005 december 16. - 18:48

GYertek Lilith. Hozd Erikát is, hadd ízlelje meg a fórumosok világát.

#387 lilith

lilith

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.846 hozzászólás

Közzétéve 2005 december 16. - 18:50

Ha tudom mind2 lányt viszem, nem tom', hogy lesz a karácsonyi programjuk, de holnap mindent megbeszélek velük, és megírom!

#388 don quihote

don quihote

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 5.437 hozzászólás

Közzétéve 2005 december 17. - 20:04

Ha tudom mind2 lányt viszem, nem tom', hogy lesz a karácsonyi programjuk, de holnap mindent megbeszélek velük, és megírom!

Hozzászólás megtekintése

Most sajnálom csak igazán, hogy nem tudok elmenni. Sajnos az apukám beteg és hozzájuk igérkeztünk. Érezzétek jól magatokat. Csuti és Vrony! A szeretet pedíg a legfontossabb, de ezt Ti úgyis tudjátok. :) :kocc:

#389 Karusszel

Karusszel

Új vendég

• Fórumtag
  • 14 hozzászólás

Közzétéve 2005 december 17. - 20:47

Sziasztok! Mindenkinek Áldott karácsonyt kívánok. Szeretteitek körében. Karusszel : :ang:

#390 vrony

vrony

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.293 hozzászólás

Közzétéve 2005 december 19. - 8:32

Tegnap bejártuk Csutival a Duna-partot kutyákkal, nagyon jót sétáltunk, felfedeztük a lovas útvonalakat. Nagyon jó kis lovazásoknak nézünk elébe, ha kis paccom is úgy akarja. A Duna-part gyönyörû. Na meg az oda vezetõ erdõ is szp látványt nyújt, mivel a föld tele van a sárgás-barna lehullott levelekkel, semmi aljnövényzet. nagyon érdekes létvány.Szombaton felültem Mollyra. Már régóta nem ültem rajta, így szokásához híven vágtában megint jókora oldalrarúgásokat csinált. Nagyon kényelmes ilyenkor. ;)Általában ezt elfelejti egy-két alkalmas lovaglások után, szóval reménykedem benne, hogy ezt péntektõl teljesen kiveri a fejébõl.

#391 Rubint

Rubint

Csikó

• Fórumtag
  • 115 hozzászólás

Közzétéve 2005 december 19. - 15:38

Lámpás: Petya mit oktat nálad a Peti és mikortól?

Szeptember óta oktat nálam gyengén sérült gyerekeket egy alapítványon keresztül hétközben, illetve 15év körüli kezdõ lovasokat a hétvégén. Meg mindazokat akik tanulni szeretnének. Tõle lehet bizony.vrony, szerintem egyazon emberrõl beszélük.P.

Hozzászólás megtekintése

Nem körüli, hanem 15 éveseket. Legalább ezt illik tudni rólunk. A kezdõ sajnos igaz, bár fejlõdünk. :rolleyes: Igyekszünk.

#392 Petya

Petya

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.943 hozzászólás

Közzétéve 2005 december 19. - 19:03

Meg kissebbeket is. Enyhén sérült gyerekeket szerdánként. Tervezem, hogy tovább bõvítem az "ügyfélkörét" felnõttekkel. Ha lehetséges és lesz rá igény akkor pónilovagoltatással is csak két jópofa póni kéne hozzá. (ovisoktól 12-14 évig)P.

#393 The Oldenburgi

The Oldenburgi

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.562 hozzászólás

Közzétéve 2005 december 20. - 14:44

meg tudná nekem valaki mondani, hogy Bicskétõl mennyi idõre van kb. Sukoró?? Kiszemeltem magamnak a Kunos Lovardát, eztán kellene némi útinfo! Elõre is kösszencs: Oldi

#394 Lámpás

Lámpás

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.029 hozzászólás

Közzétéve 2005 december 21. - 8:13

meg tudná nekem valaki mondani, hogy Bicskétõl mennyi idõre van kb. Sukoró?? Kiszemeltem magamnak a Kunos Lovardát, eztán kellene némi útinfo! Elõre is kösszencs: Oldi

Hozzászólás megtekintése

Az attól függ ugye, hogy mivel közlekedünk. :) Bicske - Lovasberény- Sukoró kb. 25 kmA Kunos Lovarda pedig Székesfehérváron van!

#395 vrony

vrony

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.293 hozzászólás

Közzétéve 2005 december 21. - 9:47

Lámpás!Akkor ti jöttök 26.-án?

#396 The Oldenburgi

The Oldenburgi

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.562 hozzászólás

Közzétéve 2005 december 21. - 15:05

Opsz. pedig a Cavallóban ezt olvastam. Vagy rosszúl emlékszem. Mindegy. Azért köszi! :)

#397 vrony

vrony

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.293 hozzászólás

Közzétéve 2005 december 22. - 13:43

Minden Fejér megyeinek és nem Fejér megyeinek nagyon boldog Karácsonyt és Boldog, lovazásban és lovakban gazdag Új Évet kívánok.

#398 Lámpás

Lámpás

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.029 hozzászólás

Közzétéve 2005 december 22. - 13:54

Csatlakozom a fenti kívánságok írójához.A hétfõi nap programjáról estleg bõvebben valamit, vagy ez egy nagyon-nagyon titkos összejövetel.

#399 vrony

vrony

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.293 hozzászólás

Közzétéve 2005 december 22. - 14:00

Egyáltalán nem titkos. Most küldtem neked magánban a progit.Szóval mégegyszer. Mindenkit szeretettel várunk 26.-án délután kettõ körül a rácalmási loviban tartandó kis összejövetelre. Program: ló- és lovardanézés, forraltbor, tea és pálinka ivás, zsíroskenyér és süti evés, és sok sok beszélgetés. Amíg át nem fagyunk, addig ott leszünk a lovardában, ha már nagyon vacogunk, akkor pedig beugrunk vagy egy nyilvános helyre, vagy Csutiékhoz.

#400 lilith

lilith

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.846 hozzászólás

Közzétéve 2005 december 22. - 16:12

Akkor most pontosítom, megyünk, hárman, Erikát beosztották dolgozni!Kettõ körül ottvagyunk, vándorbatyut pakolunk!Addig is NAGYON BOLDOG KARÁCSONYT mindenkinek!