Súgó - Keresés - Felhasználók - Naptár
Teljes verzió: Április 1.
Lóbarátok fórumai > Egyéb fórumok > Satöbbi
jm-horseman
Arra gondoltam, bár sajnos nem időben, hogy, ha vannak jó kis április 1. -i szemétkedéseitek, azt megírhatnátok, vagy holnaptól kezdve, hogy titeket hogy szivattak meg. user posted image
Xiren
Nekünk volt úgy, h a matektanár bejött, és kiosztotta a dogát. Mindenki nézett egy sort, mert rohadt nehéz volt. Megírtuk...már ahogy. biggrin.gif
Kicsengő, erre nagy vidáman felpattan, h ez csak áprilisi tréfa volt! biggrin.gif
És ez egy olyan nő volt, akiből ki nem néztem volna, h érti a poénokat...
kiwi2
mi még általánosban csináltuk meg azt, hogy óra közepén egyszerre felállt az egész osztály, és kisétált. Majd következő órán (ugyanazzal a tanárral volt duplaóra) már be se mentünk. Sajnos 1-2 stréber nyálgép elrontotta, mert ők jó jegyet akartak fizikából, és bementek, szal így nem volt akkora poén. De ez a tanár valóban nem értette a tréfát, és dogát íratott velünk biggrin.gif

Idén semmi érdemlegeset nem csináltunk, csak annyit, h angolon (két csoportra vagyunk osztva) termet csréltünk a másik csoporttal. Szal ez nem volt nagy durranás...
Dóri
Mi nagyon jók vagyunk,nem tréfáltuk meg a tanárokat. user posted image rolleyes.gif
Titok
Én anyuékat szoktam régebben szivatni, meg ők is engem. Pl. összevarrta a pulcsim ujját hogy ne tudjam fölvenni. Én meg apám cipőjébe raktam márványtojásokat, beragasztottam a hűtőajtót, teleraktam cukorral apám kávéját (mindig feketén issza), meg hasonlók.

Tanárokkal idén semmit se csináltunk (még jó, érettségizünk... user posted image ). Régebben teremcsere a csoportokkal, tanári asztal szétcsavarozása, padok fölborogatása és azon történő órahallgatás és még sok apróság. user posted image
Zabocska
Sajnos nekünk se jött össze semmi. Kár volt bejelenteni az angoltanárnak, hogy ápr. 1 alkalmából mindenki a 2. nyelvén fog csak beszélni. Ha nem jelentettük volna be, talán sikerült volna... De akkor meg lehet, hogy sértődés lett volna a vége.

Viszont a matektanár most tök jófej volt: a doga, amit1-én iratott, már ítás közben tudtuk, kivételesen silány lesz, úgyh. óra végére sikerült rávenni a tanárt, hogy számítsa csak ápr. tréfának és írjuk újra máskor (a bejelentett nagydogát), úgyh. tök jó volt.

Az se volt semmi, amikor kinéztünk az ablakon és láttuk, hogy a gondnok kogyiját épp wcpapirral tekerik be. Csak sajnos lebuktak....
Borcsa
Mi az egyik tanárunkal azt csináltuk hogy az ajtó elé tettük az osztályszekrényt. user posted image
A tanár nem vette a polyént, ezért íírhattuk is a dogát... (nekem karó lett user posted image )
kiwi2
Nah, mi idén ugyanezt csináltuk, csak paddal. De ő vette a tréfát:) Képeket majd később, de vannak .)
Borcsa
egyeseknek van szerencséje.. :mad:
Ez fórumunk egyszerűsített külsővel rendelkező minimalista változata. A teljes, képeket és több információt tartalamazó verzió megtekintéséhez kérjükkattints ide.
Invision Power Board © 2001-2010 Invision Power Services, Inc.