Sziasztok!
Arra gondoltam, hogy megfűzhetnénk Bandiékat, hogy megint megrendezze a Hidegvérűs Talit!
Ha ő beleeggyezik, akkor kell a dátum és elkezdődhetne a burkolt hírdetés kampány

.
Többen közületek, elég jó írói vénával megáldottak. Készíthetnénk egy cikket a hidegekről, amiben szót ejtenénk, a másféle hasznosításukról, a külföldről behozott új ménekről, és nem mellesleg megemlíteni a tavaly és idei Találkozót, természetesen képekkel megspékelve.
Szépen megfogalmazva, hogy mi (legalábbis magam és Méz nevében beszélhetek) nem a hús oldaláról közelítjük meg a Hidegvérűs életet.
Különböző újságokat, ( pl: KisTermelők, Szabad föld, Lovas élet stb) megkeresni, internetes portáloknál bejelentkezni, hogy híre menjen a dolognak.
A másik ötlet, hogy megkérem az én jó barátnőmet, készítsen egy szép plakátot,amit internetes oldalakra kitehetnénk.
Továbbá egy weboldalt is csinálhatnánk, amire mindig felkerülnek az aktuális hírek a Taliról.
Nem tudom milyen költségei vannak, de újra lehetne mén és kanca szemle, akár nemzetközi bíróval.
....vagy túl rózsaszínek az álmaim?
Szívesen segítek, amiben tudok, de egyedül nem megy!

óó és lehet, hogy sikerülne a MTV1-et is kicsábítani....(ezt csak hallkan jegyzem meg )