Súgó - Keresés - Felhasználók - Naptár
Teljes verzió: Magyar hidegvérű
Lóbarátok fórumai > Lovas fórumok > Lófajták
Oldal: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40
Muraközi
IDÉZET(bandi_2 @ 2008.07.29, 11:15) *

Szia muraközi!
Bocsi ha nem volt egyértelmű a Szokolya, de a billentyűket néha összekeveri az ember.
A FUKSZA tipikus szlovák lónév. Kiváncsi lettem volna rá élőben. Az írásaidból kiderült,hogy te is összejártad Szlovákiát,ló után és versenyen is voltál. Nekem is sikerült kumetet venni munkára lengyelt,felvonulásokra díszes szlovákot. Láttam versenyen hasas kancát húzni nem egy mént megcsúfolt.
De megértem,hogy nem akarod a kancát meg a csikót ilyen hosszú úton összetöretni. A kumet jó dolog de amelyik ló húz szügyhámmal is megmozgatja ugyanazt a terhet. Énis reméllem,hogy lesz folytatása ennek a versenynek akár lent nálatok,mi bisztosan segítenénk és mennénk oda is.

Na ja, a magas labda... le köll csapni!!! biggrin.gif Amúgy csak ezt találtam a neten: VII. Lovasnap
Fuksza nem csak tipikus Szlovák név, hanem tipikus szlovák erdei ló is. Itt a topikban is, keress kicsit vissza, van kép róla, amikor született a csikó, 04.07-én.
Az alacsony Tátrában Lendak felé menet meg is álltam megnézni két lovacskát, ahogy dolgoztak az erdőben. Annyi bizonyos, hogy ha odaérnek az állatvédők, akkor nacarban lesznek a hegyitótok, mert ütik-verik szegény párákat.
A kumetet én is lengyeleknél vettem vásárban. A szlovák kumetek nagyon drágák, de nagyon szépek is, különösen a Liptószentmiklósiak!
Nálunk a Bakonyban még nem is ollan régen, az erdészetnek sok lova volt és dolgoztak is velük. Vannak 44-45 éves barátaim, akik még dolgoztak a lovakkal. Gyönyörű helyek vannak a verseny megrendezésére és az erdészettel is nagyon jó a kapcsolatunk. Ez nagyon fontos a hely kiválasztásában. Főleg állami erdők vannak a környékünkön, de a magántulajdosokkal is nagyon jó barátságban vagyunk. van szállás a nyári időszakban akár 160 fő részére is egy helyen. (Pálya-szállás smile.gif )
A helyet, úgy nagyjából megnézheted, az adatlapomon fönn van az oldal címe.
bandi_2
IDÉZET(Muraközi @ 2008.07.30, 08:56) *

Na ja, a magas labda... le köll csapni!!! biggrin.gif Amúgy csak ezt találtam a neten: VII. Lovasnap
Fuksza nem csak tipikus Szlovák név, hanem tipikus szlovák erdei ló is. Itt a topikban is, keress kicsit vissza, van kép róla, amikor született a csikó, 04.07-én.
Az alacsony Tátrában Lendak felé menet meg is álltam megnézni két lovacskát, ahogy dolgoztak az erdőben. Annyi bizonyos, hogy ha odaérnek az állatvédők, akkor nacarban lesznek a hegyitótok, mert ütik-verik szegény párákat.
A kumetet én is lengyeleknél vettem vásárban. A szlovák kumetek nagyon drágák, de nagyon szépek is, különösen a Liptószentmiklósiak!
Nálunk a Bakonyban még nem is ollan régen, az erdészetnek sok lova volt és dolgoztak is velük. Vannak 44-45 éves barátaim, akik még dolgoztak a lovakkal. Gyönyörű helyek vannak a verseny megrendezésére és az erdészettel is nagyon jó a kapcsolatunk. Ez nagyon fontos a hely kiválasztásában. Főleg állami erdők vannak a környékünkön, de a magántulajdosokkal is nagyon jó barátságban vagyunk. van szállás a nyári időszakban akár 160 fő részére is egy helyen. (Pálya-szállás smile.gif )
A helyet, úgy nagyjából megnézheted, az adatlapomon fönn van az oldal címe.

Szia muraközi!
megnéztem a helyszínt az oldalon nagyon tetszik,akár csak a lovaid. Főleg a "bruszám" Öcsi. Reméllem jol fog sikerülni a szokolyai verseny,sok hidegvérűssel fogunk megismerkedni s utánna lehetne szervezni a következő versenyt akár nálato is. A hely kitünőnek látszik,csak legyen érdeklődés a verseny iránt. A díszes kumetemet én is Liptószentmiklóson vettem egy 80 éves helyi készítőtöl másfél év várakozás után. Gyertek minnél többen. Állítsuk vissza a hidegvérű ló tekintéjét Magyarországon.
kamilla
Szia4

Én is megyek, és nagyon szeretném sárit is levinni.
Lehet egy hülye kérdésem?
Ki lehet próbálni olyan lovat ,aki nem húzott még sosem?
Értem ez alatt, hogy én is nyeregben használom a lovamat, de ha lenne személyzet és egy kölcsön szerszám lehet benevezném, csak a játék kedvéért.
Lehet ilyet? wink.gif
bandi_2
IDÉZET(kamilla @ 2008.07.30, 21:00) *

Szia4

Én is megyek, és nagyon szeretném sárit is levinni.
Lehet egy hülye kérdésem?
Ki lehet próbálni olyan lovat ,aki nem húzott még sosem?
Értem ez alatt, hogy én is nyeregben használom a lovamat, de ha lenne személyzet és egy kölcsön szerszám lehet benevezném, csak a játék kedvéért.
Lehet ilyet? wink.gif

Szia Kamilla!
Persze,lehet.Bisztos,hogy találunk rá szerszámot. A pálya mellett lesz gyakorlásra illetve próbára lehetőség.
Mi mindenben segítünk és ha jol húz akkor nyugottan benevezheted.
Pont ilyen merész és bátor jeletkezőket keresünk. A versenyzésben mi sem vagyünk vér profik ezért is hívtunk több szlovák fogatot. Hogy tanuljunk tőlük és elöbb-utóbb mi is versenyt nyerjünk Szlovákiában vagy egy még rangosabb versenyen.
Foltos 2
IDÉZET(bandi_2 @ 2008.07.30, 21:52) *

Szia Kamilla!
Persze,lehet.Bisztos,hogy találunk rá szerszámot. A pálya mellett lesz gyakorlásra illetve próbára lehetőség.
Mi mindenben segítünk és ha jol húz akkor nyugottan benevezheted.
Pont ilyen merész és bátor jeletkezőket keresünk. A versenyzésben mi sem vagyünk vér profik ezért is hívtunk több szlovák fogatot. Hogy tanuljunk tőlük és elöbb-utóbb mi is versenyt nyerjünk Szlovákiában vagy egy még rangosabb versenyen.

Ezt olvasván nekem is felcsillant a szemem. smile.gif Esetleg lehetne,hogy én is,én is?
bandi_2
IDÉZET(Foltos 2 @ 2008.07.31, 17:42) *

Ezt olvasván nekem is felcsillant a szemem. smile.gif Esetleg lehetne,hogy én is,én is?

Persze gyere csak , viszünk szerszámot azt használhatod:)
kamilla
IDÉZET(Foltos 2 @ 2008.07.31, 17:42) *

...ha meg nem jön össze, bemutatjuk a hidegeket nyereg alatti munkában biggrin.gif

Foltos, mutatnál képet a pacidról?
Foltos 2
IDÉZET(kamilla @ 2008.08.01, 07:54) *

...ha meg nem jön össze, bemutatjuk a hidegeket nyereg alatti munkában biggrin.gif

Foltos, mutatnál képet a pacidról?

Na most aztán feladtad a leckét biggrin.gif

http://lotakaromosas.hu/imagebrowser/ib_p004_0_1.jpg
bandi_2
Sziasztok hidegvérűsök!
Kiugrottam hollandiába egykis alapanyagért, ha megjöttem rakok fel képeket!
kamilla
IDÉZET(bandi_2 @ 2008.08.02, 19:04) *

Sziasztok hidegvérűsök!
Kiugrottam hollandiába egykis alapanyagért, ha megjöttem rakok fel képeket!

Sok sikert és jó utat! Várjuk a beszámolót wink.gif
kamilla
Találtam és béreltem futót a hétvégére. Már nagyon várom. wink.gif
bandi_2
Szuper volt a holland út.Megnéztünk vagy 200 hidegvérűt,egyik szebb volt mint a mésik.Képeket majd csk késöbb tuok felrakni róluk.Sikerült egy 4 éves mént és egy 2 éves kancacsikót venni.Voltunk egy olyan old timer bemutatón ahol több száz régi autót és gépet mutattak be, de a sláger egy 10 shire-ból álló fogat volt.Ősszel biztos visszamegyünk,mert akkor válasszákle az idei csikókat és biztos többet is tudunk majd venni.Megnéztünk olyan helyet is ahol csak hidegvérűeket lovagolnak.
A szokolyai versenyre gyertek,várunk mindenkit, nézőt és versenyzőt egyaránt.
Panni
IDÉZET(bandi_2 @ 2008.08.07, 18:59) *

A szokolyai versenyre gyertek,várunk mindenkit, nézőt és versenyzőt egyaránt.

Szia bandi!

Oda, a Dunakanyar környékére mennénk nyaralni pár napra, ha minden jól megy. Arra gondoltam, esetleg megpróbálnám összehangolni a hidegvérűs nappal a dolgot, ha még nem késő szállást intézni arra felé. Tényleg nem lehet átmenni mondjuk Visegrád - Szokolya között egyik városból a másikba, csak ha lemegy az ember, és Pesten megy át? Vagy ezt csak az útvonal tervező gondolja így? Dúrva kicsit ez a 94 km a kettő között...
Ilusta
Ha kocsival mész, át lehet menni a Visegrád-Nagymarosi révvel a túloldalra.
Ha lóval mennél, akkor is a Visegrád-Marosi révet ajánlanám. smile.gif
Vagy lejössz Tahitótfaluig és ott a Váci túloldalra vivő révet választod. Ez a kettő van.

Sajna nem tudok ott lenni, pedig nagyon jónak ígérkezik. Szombaton kutyás túra lesz, vasárnap meg családi ünnep...Csináljatok sok-sok képet!
Hajrá Kamilla-Sára páros! smile.gif
Eva
Szép lassan leesett, hogy Szokolya nem a Bakonyban van van és 17-én talán én is ráérek.
Remélem nem felejtettem el semmit és odajutok valahogy biggrin.gif
Adrienn
Bölénnyel megyünk mi is.

Éva, ha másképp nem megy, jöhetsz velünk smile.gif
bandi_2
Hát örűlök ám rendesen,hogy ekkora az érdeklődés a versenyiránt.
A hekyszín mégegyszer pontossan:2624 Szokolya Viski lovas udvar mögött található rét. /kilessz táblázva/
Ez a Bölény név nagyon tetszik nekem, remélem az erejéről kapta a nevét. Jólenne 1-2 magyar indulót is jutalmazni nemcsak a szlovák profikat.
cucu
Sziasztok!

Mi is megyünk Szokolyára, valami hosszú hétvégés nyaralással egybekötve. Kérdésem az lenne, hogy Visegrádon kívül, van valahol elérhető áron szállás? Mivel a vasárnapi rendezvény van részemről megcélozva, addig viszont csavargás, így az sem baj, ha 20-25 km-es távolságra lenne csak szállás.

Köszönöm előre is!
Foltos 2
Kocsit,futót sikerült szerezni,megyünk tehát.De nekünk csak Árvánk van,ami remélem nem azt jelenti,hogy árválkodni fog biggrin.gif
bandi_2
IDÉZET(cucu @ 2008.08.08, 21:37) *

Sziasztok!

Mi is megyünk Szokolyára, valami hosszú hétvégés nyaralással egybekötve. Kérdésem az lenne, hogy Visegrádon kívül, van valahol elérhető áron szállás? Mivel a vasárnapi rendezvény van részemről megcélozva, addig viszont csavargás, így az sem baj, ha 20-25 km-es távolságra lenne csak szállás.

Köszönöm előre is!

Szokolyától 3 km Királyrét , ott van szállás nemtul drága,neve: királyréti kastély szálló. /neten utánna tudsz nézni/
kamilla
IDÉZET(Adrienn @ 2008.08.08, 14:07) *

Bölénnyel megyünk mi is.

Éva, ha másképp nem megy, jöhetsz velünk smile.gif

Csutit meg én csábítgatom biggrin.gif

Ilus sajnálom, hogy nem jössz. Hát, ha rönkhúzásban nem is, magasságban verjük a mezőnyt biggrin.gif

Foltos!

Szombaton vagy vasárnap jöttök? Mi úgy tervezzük, hogy szombaton délelött lemegyünk, lekerítünk egy kis részt a leányzónak, sátort verünk és elrendezkedünk.

Diesel valami előbulit rebesgetett szombat estére wink.gif
Foltos 2
Szombaton van a párom születésnapja,ha én akkor lemegyek.......
(esetleg pedzegetem a szombat esti indulást)
De vasárnap reggel korán indulunk,vajon lesz hely nekünk is,vagy fognom kéne a lovat végig.Mondjuk én bármelyik ló mellé bemerem tenni,de valami box,vagy karámszerü nem ártana,vagy kikötési lehetőség,árnyékban.Kellene széna is,persze nem ingyen.Gondolom,ez egy lovardában biztos megoldható lesz,csak nem nagyon olvastam róla semmit.
kamilla
Én is érdeklődtem elhelyezés után. Sajnos az előzőnapi versenyek miatt, csak úgy tudnak helyet biztosítani, ha viszünk villanypásztor zsinórt és lekerítesz a apcinak egy legelős karámot.
Szénát kihoznak a lovardából.
Mi ezért sátrazunk, mert nem merem Sárit felügyelet nélkül, egy áram nélküli lekrített karámban hagyni. Még meglógna reggelre a drágám gmano.gif
bandi_2
IDÉZET(kamilla @ 2008.08.10, 13:35) *

Én is érdeklődtem elhelyezés után. Sajnos az előzőnapi versenyek miatt, csak úgy tudnak helyet biztosítani, ha viszünk villanypásztor zsinórt és lekerítesz a apcinak egy legelős karámot.
Szénát kihoznak a lovardából.
Mi ezért sátrazunk, mert nem merem Sárit felügyelet nélkül, egy áram nélküli lekrített karámban hagyni. Még meglógna reggelre a drágám gmano.gif

Sziasztok!
Avasárnapi versenyre aki lovat szeretne hozni, 8 db lovat eltudok helyezni egy közeli istálóban, boxban.
akár pénteken is vagy szombaton is lehet hozni őket. ellátásuk ingyenek, akárcsak a vasárnapi versenyen.
Lókikötőről természetesen gondoskodunk árnyékos helyen.Ha van még kérdésetek a versennyel kapcsolatban, szívesen válaszolok.
kamilla
IDÉZET(bandi_2 @ 2008.08.10, 19:15) *

Sziasztok!
Avasárnapi versenyre aki lovat szeretne hozni, 8 db lovat eltudok helyezni egy közeli istálóban, boxban.
akár pénteken is vagy szombaton is lehet hozni őket. ellátásuk ingyenek, akárcsak a vasárnapi versenyen.
Lókikötőről természetesen gondoskodunk árnyékos helyen.Ha van még kérdésetek a versennyel kapcsolatban, szívesen válaszolok.

Szia!

Ha teljesen szökésbiztos a box, akkor én szívesen kibérelnék 1-et Sárikának. Bár a sátras campingnek is megvan a feelingje biggrin.gif
Az lenne a legjobb, ha írnál egy tel.számot és holnap felhívlak a részletek miatt (cím stb).

köszi
nagyimre6405
heló mindenkinek
engemis érdekel a szokolyai rendezvény de én sajna lovat nem tudok vinni mert egy picit messze lakom pedig
van egy fekete magyar hidegvérü fed ménem ami perseron tipusu és egy belga tipusu kancám mindkettő 9 éves meg probálok képet feltenni nagyon kiváncsi vagyok hogy milyen ló csodákkal találkozom ......
üdv hidegvérüsök .....egy lóbolond
IPB kép
IPB kép
kamilla
IDÉZET(bandi_2 @ 2008.08.08, 18:54) *

Jólenne 1-2 magyar indulót is jutalmazni nemcsak a szlovák profikat.

Megbeszélhetjük gmano.gif wink.gif

Nincs valakinek egy szép grafikája hidegvérű paciról? Meglepném magam egy pólóval a hétvgére, de sehol sem találok normális rajzot.
cucu
IDÉZET(kamilla @ 2008.08.12, 20:05) *

Megbeszélhetjük gmano.gif wink.gif

Nincs valakinek egy szép grafikája hidegvérű paciról? Meglepném magam egy pólóval a hétvgére, de sehol sem találok normális rajzot.

Üdv!

A NETen találtam pár képet!

http://gallery.site.hu/u/cucu/lovak/kaltblut.jpg.html (szerintem ez a legjobb)
http://gallery.site.hu/u/cucu/lovak/kaltblut2.jpg.html
http://gallery.site.hu/u/cucu/lovak/kaltblut1.jpg.html

Szállást különben kerestünk, köszönöm bandi_2 a tippet, és vasárnap 4 lóbolond érkezik !!!
Ilusta
Rosi nonlapján is van kettő grafika, kérd meg, hogy használhasd. Hátha...
(Zakuszkatanya.hu galériák között)
bandi_2
Ha bármi kérdésetek van a vasárnapi versennyel kapcsolatban, szívesen válaszolók tel .szám:06306922175
bandi_2
[quote name='nagyimre6405' date='2008.08.10, 21:39' post='624690']
heló mindenkinek
engemis érdekel a szokolyai rendezvény de én sajna lovat nem tudok vinni mert egy picit messze lakom pedig
van egy fekete magyar hidegvérü fed ménem ami perseron tipusu és egy belga tipusu kancám mindkettő 9 éves meg probálok képet feltenni nagyon kiváncsi vagyok hogy milyen ló csodákkal találkozom ......
üdv hidegvérüsök .....egy lóbolond
IPB kép
IPB kép
[/qsuote]
hát tényleg messze laksz de a lovaid tetszenek főleg a kanca.Várunk nézőként is sok szeretettel.
kamilla
Köszönöm a rajzokat, elkészült egy kis módosítással a végleges formátum, márcsak valami roppant szellemes feliraton gondokozunk. biggrin.gif

mondjuk: Just do it? smile.gif
Tanár Úr
Heavy horse dreams with oats
Tanár Úr
Cold-blooded, warm-hearted. Hideg vérű, meleg szívű.
kamilla
IDÉZET(Tanár Úr @ 2008.08.13, 21:53) *

Ez még "magyarul" is jól mutatna rockon.gif
gustilo
Nekem ez is tetszett:

"Ride a draft... It'll make your butt look smaller!" gmano.gif

Csak kéne hozzá egy ütős magyar fordítás. biggrin.gif
kamilla
Az Online fordító rém viccesett dobott ki.

Így kezdődik:
Lovagol egy vázlat .... biggrin.gif
zapolya
IDÉZET(Tanár Úr @ 2008.08.13, 21:53) *

Ez nagyon jó. rockon.gif Lehet, hogy én is fogok csináltatni egy pólót? smile.gif Kíváncsi leszek Kamilláéra, lehet, hogy olyan jó lesz, hogy sorozatgyártásba fog a végén. Nagyon készülök én is vasárnap Szokolyára.

Csuti
Betársulhatok valakikhez vasárnapra az autóba?
A 2/A-ig ki tudom magam vitetni ha úgy egyszerűbb!
Ilusta
Egyet kérek tőletek:

Csináljatok sok fotót és videót a lovakról! angel.gif

Kár, hogy nem hallhatom, hogy dübörög alattuk a föld...
Na majd jövőre, ha lesz még ilyen! rockon.gif
Adrienn
IDÉZET(Csuti @ 2008.08.14, 14:35) *

Betársulhatok valakikhez vasárnapra az autóba?
A 2/A-ig ki tudom magam vitetni ha úgy egyszerűbb!

Csuti, akár hozzánk is. Csörgess meg! smile.gif
kamilla
Elkészült a hideges pólóm.

Kicsit feltünőbb lett, mint gondoltam, de sebaj smile.gif
Méz
IDÉZET(kamilla @ 2008.08.14, 21:37) *

Elkészült a hideges pólóm.

Kicsit feltünőbb lett, mint gondoltam, de sebaj smile.gif

Tök jóóóó! rockon.gif Nekem is kéne egy ilyen. redface.gif

Az én pólóm elején egy jó nagy kép van sárga kendersörényű hidegvérűvel... Már ha az lesz rajtam...
Ilusta
Ez tényleg jó lett Kamilla! rockon.gif angel.gif
messi
Sziasztok!
Itt még nem írogattam, eddig csak olvasgattam, de most! smile.gif

Kérdésem lenne, hogy Szokolyán hánykor kezdődik a vasárnapi móka és kacagás? Szeretnék hidegvérűeket látni, szívesen kimennénk mi is!

Ehmm, ugyanis nagyon gondolkozom egy magyar hidegvérű lóállat vásárlásán, hirdetéseket nézek, szerelembe esek néhány csinos lovacskával a kép alapján, de még nem mertem bevállani komolyabb érdeklődést. Pedig van egy 4 éves kis kanca, akin túlságosan is elgondolkodtam. smile.gif Azért tökölök rajta (már elnézést), mert van már egy kisbéri kancám, most vemhes, jövőre csikó is lesz és hát őkelme így is bértartásban van, szóval mocskosak az anyagiak. Viszont ketten a férjemmel jó lenne így együtt lovazni, mert már tud annyira, hogy önállóan is közlekedjen, vacillálok... Belgákat is néztem, csodásak, de az áruk is. frown.gif Meg tetszenek a percheronok és a shire-k is, de a mhv a legelérhetőbb. smile.gif

Üdv és remélem találkozunk Szokolyán!
Messi
Méz
IDÉZET(messi @ 2008.08.15, 12:58) *

Sziasztok!

Kérdésem lenne, hogy Szokolyán hánykor kezdődik a vasárnapi móka és kacagás? Szeretnék hidegvérűeket látni, szívesen kimennénk mi is!

Ehmm, ugyanis nagyon gondolkozom egy magyar hidegvérű lóállat vásárlásán, hirdetéseket nézek, szerelembe esek néhány csinos lovacskával a kép alapján, de még nem mertem bevállani komolyabb érdeklődést.

Helló!

10-kor kezdődik a program.

Kár hogy Shelby még kicsi, pedig beajánlanám hozzád. Jó ló lesz belőle. cool.gif
Ilusta
Messi!
Bocs, hogy belepofázok, de szerintem egy sodri is megtenné, azok még olcsóbbak és van köztük igencsak mutatós példányok...én is nézegetem egy ideje őket. biggrin.gif angel.gif
bandi_2
IDÉZET(messi @ 2008.08.15, 12:58) *

Sziasztok!

Ehmm, ugyanis nagyon gondolkozom egy magyar hidegvérű lóállat vásárlásán, hirdetéseket nézek, szerelembe esek néhány csinos lovacskával a kép alapján, de még nem mertem bevállani komolyabb érdeklődést. Pedig van egy 4 éves kis kanca, akin túlságosan is elgondolkodtam. smile.gif Azért tökölök rajta (már elnézést), mert van már egy kisbéri kancám, most vemhes, jövőre csikó is lesz és hát őkelme így is bértartásban van, szóval mocskosak az anyagiak. Viszont ketten a férjemmel jó lenne így együtt lovazni, mert már tud annyira, hogy önállóan is közlekedjen, vacillálok... Belgákat is néztem, csodásak, de az áruk is. frown.gif Meg tetszenek a percheronok és a shire-k is, de a mhv a legelérhetőbb. smile.gif

Üdv és remélem találkozunk Szokolyán!
Messi

Szia!
Ezt a gondolatsort szivessen átbeszélném veled.
Ne hidd hogy drágák a belgák csak nem kereskedötöl kell beszerezni öket.Ha eldöntitek a fajtát tudok segiteni a beszerzésben.
messi
Ilusta, köszi, azokat is nézegetem és álmodozom! smile.gif

Bandi2, köszönöm szépen! Még kalkulálok. Igazából minden hidegvérű tetszik, elég nagy választék van manapság fajtából is szerencsére. Lovaglásra kellene, nem kocsiba.

(Van 3 kívánság topik? Szívesen beleírnám... smile.gif )

Méz, köszi, Shelby valóban kicsi még smile.gif

szerk. oka: kieg.
Adrienn
messi, a rendezvény elvileg 10-kor kezdődik. Gyertek!

A LosVegas topicba is feltettem a programot, itt olvasható, hátha mást is érdekel.
Itt most nem keresgélek vissza, elnézést. smile.gif

Ez fórumunk egyszerűsített külsővel rendelkező minimalista változata. A teljes, képeket és több információt tartalamazó verzió megtekintéséhez kérjükkattints ide.
Invision Power Board © 2001-2010 Invision Power Services, Inc.