Nos. Az utóbbi héten jól alakultak a dolgaim: lett munkahelyem, és a pénz is összejött Szőkére. Ezért felvettem a kapcsolatot András "úrral". Elkezdte mondani, hogy rendben van, még át kell gondolnia, és meg kell beszélnie azzal az emberrel, akinél van a ló (ahol voltunk a hidegvérűs kiránduláson). Ezután felhívtam Ferit (akinél van a ló). Elkezdett jópofizni, hogy persze, ügyesen tárgyaljak, meg hogy ők nem nyúltak a lóhoz, mert tudja hogy én akarok vele foglalkozni.
Csakhogy az a vicc, ezt nem igazán hittem, mert mikor ott voltunk, én láttam Szőke fején azokat a pontokat, ahol a kantártól ki szokott kopni a ló szőre.

Uni képein is jól látszik...
Aztán megint beszéltem Andrással, hogy végül én már most hétvégén ki is tudom fizetni a lovat. Erre elkezdte mondogatni, hogy ezt nagyon át kell beszélni akinél van a ló, meg elkezdte szidni, hogy tartozik neki az ember meg mittomén. Ezután felhívtam Ferit, hogy mi van. Említettem, miket mondott András, erre kibukott belőle, hogy befedeztette Andrásnak a 3 lovat! Mondom milyen három lovat??? Erre habogott, hogy jajj, hát még csak kettőt, mert a Fánit és a Chanyt, de a Szőkéhez persze nem nyúltak, igaz kicsit futószárazták már. Szóval nyomta a hazug süket dumát.

Azt elmondta, hogy Chanyt már akkor befedeztették, mikor nagy suttyomban odavitték Szőkével együtt. Akkor volt Chany 2 éves 3 hónapos! Szőke pedig egy hónappal fiatalabb. De Szőkét nem akarta bevallani.
Aztán anyukám megunta ezt a hercehurcát, és felíhvta Andrást, hogy mondja el mi van a lóval.
Erre az a rohadék közölte, hogy igen, akkor be lett fedeztetve a Szőke. 2 évesen és 2 hónaposan!
Meg hogy ő nem is akarta eladni soha a Szőkét, csak ezt nem akarta megmondani nehogy megbántson. Ilyen szemét dumát nyomatott.
Ezek után felhívtam és elküldtem a jó büdös k.va anyjába.
Hogy lehet ilyen gusztustalan patkány valaki, hogy befedeztet egy ilyen fiatal csikót (vagyis kettőt)???