Súgó - Keresés - Felhasználók - Naptár
Teljes verzió: Magyar hidegvérű
Lóbarátok fórumai > Lovas fórumok > Lófajták
Oldal: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40
Méz
IDÉZET(micus7 @ 2007.02.05, 18:07) *

Sziasztok!Ha valaki tud valamit Kaposvár-138 Reményről(hol vn,hogy van stb.),kérem segítsen!köszi

A Magyar Lótenyésztő és Lovas Szervezetek Szövetségének ménelhelyezési nyilvántartása szerint Tiszabercelen (SZAB-megye = SR) van, Kolozsi Lászlónál. Tehát ezek szerint aktívan fedez.
kamilla
Méz!

Mi újság a csikóval? Mi lett a becses neve? Képeket készítettél? smile.gif
Méz
IDÉZET(kamilla @ 2007.02.05, 19:08) *

Méz!

Annyit tudok, mint eddig. A tenyésztő csak hümmögött a nevekre mikor mondtam a telefonban, és azt mondta, majd még várjunk, milyen lesz a csikó természete és akkor adjunk neki nevet. Nem voltam lent még. frown.gif Majd talán hétvégén. De nem ígérek semmit... Pedig én is kíváncsi vagyok. Szőkéről is csak annyit mondtak legutóbb, hogy jól van, de nagyon szemtelen, akárcsak az összes többi ló. Folyton szöknének, hiába övék már az egész 30 ha legelő. rolleyes.gif
micus7
Szia!Ezt eddig is tudtam,de mindmellett köszönöm szépen!Én valami személyesebbre gondoltam,egy ideig nálunk volt,és egy kollegám nagyon megszerette,neki szeretnék segíteni.
Farkas21
ezek a lovak ezsméletlenülgyönyörüek.itt a faluban az egyik bácsinak van kettö azokat szoktan hajtani kiraly.gif
Méz
IDÉZET(kamilla @ 2007.02.05, 19:08) *

Méz!

Tegnap lent jártunk Balatonon, és szemrevételeztük a csikót. Lefotózni sajna csak hátulról sikerült. Igazi Karesz-csikó: roppant nyugodt, barátságos, agyon lehet dögönyözni. biggrin.gif Neve nincs még...

Szőke elvadult tőlem sajnos. Meglátszik, hogy ritkán látjuk egymást és hogy senki nem foglalkozik vele. frown.gif Nade majd lesz ez másképp..
Tegnap tisztes távolból nézegethettem. Majd a fotó erejéig megsimogathattam, aztán el is ment tőlem.
Muraközi
Bella február 03-án volt egy éves, már a kancacsapattal van. Szikra a nóri kanca a pótmamája, követi mint az árnyék...
IPB kép
lilith
Fedeztetésre ajánlom az alábbi két hidegvérű mént:
4241 Nagyvenyim-34 KAPITÁNY
Iharos-233 KALIFA</b>[/b]
A mének Fejér megyében vannak, megbeszélés alapján kiszállás is megoldható.
Fedeztetés ára:20000Ft+ fuvardíj.
Érdeklődni:30-214-71-77
30-451-19-41
További képek ITT
zapolya
Csak hidegvérű fanoknak feltettem néhány képet az idei dömpikékről, remélem, hogy tetszeni fog.

A jövő reménységei: Dömpilla és Dulcsi csikói
Méz
IDÉZET(zapolya @ 2007.03.29, 11:16) *

Csak hidegvérű fanoknak feltettem néhány képet az idei dömpikékről, remélem, hogy tetszeni fog.

A jövő reménységei: Dömpilla és Dulcsi csikói

Jajj, nagyon aranyosak! biggrin.gif
Köszi, hogy megmutattad őket. angel.gif
Méz
Csillag csikó1
Csillag csikó2
Unicorn
...a dolly-csikóba szerettem bele első látásra IPB kép
Méz
smile.gif Ő egy kis póni. Valószínűleg feketederes lesz majd. Nagyon aranyos mindegyik picike. Kis plüss játéklovak. smile.gif
Méz
Pár kép hidegvérű fanoknak a Balatonról.
(Két kis Karesz-csikó van: egy csődör, egy kanca. Nagyon barátkozós jószágok.) smile.gif
A csikóknak nem hivatalos a neve. Fáni csikóját az egyszerűség kedvéért elneveztem Frici2-nek, mivel pontos hasonmása 2 évvel ezelőtti testvérének. Csillag csikóját meg automatikusan Kabócának kezdtem hívni, nem tudom miért.

Fáni és Frici2
Szintén
Csillag és a kis Kabóca
Csillag
Csillag és Kabóca
Kabóca és én
Legelési kísérlet
Kabóca
kamilla
Sziasztok!

Sári úgy gondolta, beszívja Lilut, biztos ami biztos biggrin.gif

IPB kép
Méz
Vicces kép. biggrin.gif

Szőkénél jártam ma. Történt egy kis dráma. Ugyanis a tenyésztő kifejezett kérésemmel ellentétben elvitte Szőkét és Chanyt egy másik helyre. Holott világosan megbeszéltük, hogy még egy-két hónapot bírjon ki, és elviszem onnan a lovat. Nem bírta ki. Suttyomban vitte véghez a lovak elköltöztetését, mert "elfelejtett" nekem szólni. Nagyon nehezen, de megmondta a helyet ahova vitte a lovakat olyan indokkal, hogy ő egyedül nem bírja már őket tartani.
Így meglátogattuk Szőkét új helyén. Gyomrom diónyira zsugorodott, míg azon agyaltam, milyen lehet az a hely.
Hatalmas megkönnyebbülés volt látni a tágas réten legelő lovat. Vagy lovakat. Merthogy Chany (Szőke féltestvére) is azért kicsit hozzám nőtt.
A legelőn pónik, nagylovak és a 2 hidegvérű legelt. Így fajtánként szépen elkülönültek egymástól. Szőke és Chany szorosan egymás mellett. Össze vannak nőve! Pedig kis korukban Chany mennyire nem szerette Szőkét! És most meg elválaszthatatlanok. Küllemre nagyon jól néznek ki, ápoltak és végre a patájuk is nagyjából rendben van.
Mikor odamentem hozzájuk, látszott, hogy megismernek. Örültek nekem. Bújtak hozzám! Szőke szokásához híven kicsit belebújt a nyakamba, aztán tovább állt legelni. Chany nem akart leszakadni rólam, követett, szaglászott, a fényképezőgépem tokját próbálta megenni. Aztán kis legelés után Szőke megint odajött egy kis vakarászásra. Annyira örültem, hogy nem felejtenek és megismernek. angel.gif
A tanya tulajdonosát kérdeztem a szállítás körülményeiről: hogy mentek fel a lószállítóra? Mesélte, hogy abszolút meglepő módon könnyedén fel lehetett vezetni a csikókat a futóra, pedig még csak látni se láttak előtte olyant. Hidegvérűek na! rockon.gif

Jártam Kaposváron az egyetem tangazdaságában is. Sajna épp nem volt nálam gép, de láttam egy olyandeolyan gyönyörű bogárfekete csikót, hogy huhhhh. Marmagasságra kb. mint Szőke, szélességre a duplája. Hihetetlen jól nézett ki. smile.gif
Egyébként most érkezett a telepre egy új szürke percheron mén.
kamilla
Sziasztok!
Lassan elkezdhetnénk szervezni egy körutat, sok szép tenyészetbe és pacihoz.
Azt hiszem már tavasszal felvetettem az ötletet.

Elmehetnénk Kaposvárra, Zalalövőre, és még ami útba esik.

Hm?
Méz
Felőlem indulhatunk. wink.gif biggrin.gif
Gonoblin
Én is mennék, ha lehet.
kamilla
Hello!

Persze, hogy jöhetsz. Elférünk.
Azt hiszem még Kocka jelezte anno ,hogy jönne.

Mikor menjünk?

Aug. 4 szombat?

Zalalövőn és Kaposváron kívül merre menjünk még?

Méz!
Kaposvárra be tudsz jelenteni minket? Mégse essünk be, mint a hazátlanok.

Írjatok tenyészeteket, akár fed.méneket is megnézhetünk stb.

Szóval ötleteket várok. wink.gif

MSN: nafisi@freemail.hu
Méz
IDÉZET(kamilla @ 2007.07.05, 07:13) *

Hello!

Persze, hogy jöhetsz. Elférünk.
Azt hiszem még Kocka jelezte anno ,hogy jönne.

Mikor menjünk?

Aug. 4 szombat?

Zalalövőn és Kaposváron kívül merre menjünk még?

Méz!
Kaposvárra be tudsz jelenteni minket? Mégse essünk be, mint a hazátlanok.

Írjatok tenyészeteket, akár fed.méneket is megnézhetünk stb.

Szóval ötleteket várok. wink.gif

MSN: nafisi@freemail.hu

Nem tudlak bejelenteni. Egy ismerőssel voltam ott, aki ott tanul, de mi is csak úgy beestünk a kapun. Nem igazán van közel Zalalövőhöz.
Itt vannak megyénkénti bontásban a hidegvérű fedmének...
Kocka
Sziasztok én jeleztem, de aug 4 nekem nem jó. Persze most összevissza vagyok, szóval nincs olyan időpont amire biztosan tudnám állítani, hogy jó. Szóval, ha lesz időpont ami rajtam kívül mindenkinek jó, akkor majd nyilatkozom, hogy tudok-e menni én is.

Mindenesetre, ha nem érnék rá: fényképezni, filmezni, jólérezni magatokat! smile.gif

Sziasztok!

Kocka
Zebrabara
Sziasztok.

Bocsánat hogy így beleszólok a beszélgetésetekbe, de látom hogy Zalalövő érintésével terveztek egy hidegvérű-kirándulást.

Nos, nem tudom, ismeretlenül-e, vagy ismerősként mentek. Én személyesen ismerem Horváth Lacit, akinél Botond és Herold áll, Maláj lovam egy évig lakott nála.
Nagyon normális ember, aki imádja a lovait (bár a paták rendbentartása nem erőssége) smile.gif. Tehát ha tényleg mentek, akkor szóljatok, én is veletek tartok. Idén jó sok csikója lett, érdekes módon a döntő többség csődör. Tudtommal a tavalyi csődikből 3 vagy 4 esélyes "apaállattá válásra", amúgy értékes és jó az állománya, percheron vér nélküli.

Augusztus elején költözünk le a párommal Zalalövőre, Laci istállójától pár 100 m-nyire, úgyhogy közvetlen szomszédi információforrásként is számíthattok majd rám, ha kellek. De most is napi kapcsolatban vagyunk, úgyhogy akármilyen kérdés van, amiben tudok segíteni, szóljatok.

Van amúgy honlapja is, amit nem ő szerkeszt, és nem valami profi... http://www.hidegveru.hu/

Üdv: Zb
kamilla
Az Aug.4- csak támpont, sajnos közelebb én sem tudok tervezni.

MÉZ!

Akkor rádbízhatom az útvonal kiválasztását? biggrin.gif

Mivel ez egy közel 500km-es körút lenne, ezért szavazzatok merre menjünk.
Kaposvár vagy Zalalövő?
Aki útba esik, azt meg meglátogatjuk gmano.gif

Zb!

Köszönjük, igazán kedves vagy.
Én akkor a feleséggével beszéltem, abban maradtunk, hogy a csikózások után lehet meglátogatjuk őket.
Most tartunk itt. wink.gif

Zebrabara
IDÉZET(kamilla @ 2007.07.05, 13:35) *

Én akkor a feleséggével beszéltem, abban maradtunk, hogy a csikózások után lehet meglátogatjuk őket.

Laci felesége egy mogorva, utálatos, rosszindulatú, káromkódó hárpia... Engem annyira gyűlöl (máig sem tudom az okát, szerintem üldözési mániája van), hogy amikor Malájnak balesete volt, saját bevallása szerint imádkozott érte, hogy - idézem: "megdögöljön" mad.gif hupp.gif . Amint meggyógyult a ló, el is hoztam onnan... frown.gif

Úgyhogy majd ha aktuális lesz a kirándulás, szóljatok, és csak ha nem lesz ott ez a némber, akkor merészkedek át én is. Nehogy miattam elrontsa a ti napotokat is...

Amúgy a csikózásoknak vége, sőt, már Herold is bejött a 20 hektáros legelőről és a háremétől, vége a jó világnak biggrin.gif , most tavaszig megint magányosan tengeti majd napjait.
Méz
IDÉZET(kamilla @ 2007.07.05, 13:35) *

Az Aug.4- csak támpont, sajnos közelebb én sem tudok tervezni.

MÉZ!

Akkor rádbízhatom az útvonal kiválasztását? biggrin.gif

Mivel ez egy közel 500km-es körút lenne, ezért szavazzatok merre menjünk.
Kaposvár vagy Zalalövő?
Aki útba esik, azt meg meglátogatjuk gmano.gif

Gondolkodom, gondolkodom. Én Zala és Veszprém megyékben vagyok ismerősebb.
Ennek függvényében jelenleg ezek a konkrétumok:

1. Zalalövőn sok szép hv. van, és fogadnak is minket.
2. Pókaszepetken is van egy hidegvérű legalább. Kérdés, lehet-e nézelődni.
3. Kisvásárhelyen elvileg 3 van: egy szőke sörényű fedezőmén (bár őt nem láttam jómúltkorában), egy Chany, meg egy Szőke. Oda el tudom intézni a látogatást.
4. Keszthelyen a Georgikonban is van egy hidegvérű fedmén. Kérdés, a fedménen kívül van-e ott több hv. És ha igen, látogathatók-e?
5. Hegymagason is hirdetnek egy fedmént.
6. Nemesgulácson is hirdetnek egy fedmént.
7. Balatonszőlősön van 5 hidegvérű (sárga, kenderhajúak). És elvileg bármikor mehetünk. devil.gif

Ha valaki tud valamit Pókaszepetkről, Gulácsról, Hegymagasról és Keszthekyről, az ne tartsa magában. Elsősorban az érdekes, hogy nyíltak-e az idegen bámészkodók felé, illetve, hogy egy vagy több hidegvérű található-e adott településeken. smile.gif
Unicorn
aznap én is ráérnék, pláne hidegesként.
amit én ismerek helyet (kaposváron kívül), az ettől a térségtől messze van, egy napba bőven nem fér bele, az ecsédi hidegvérűs lovarda, ott is fogadnának, ismerem a tulajt.
a kocsimban van akkor 3-4 hely (kombi, csak nem tudom, hogy ember is jönne-e szívesen), fényképezőgépet persze vinnék. úgyis kellene írni egy hideges cikket.
ha beférek a keretbe.
kamilla
IDÉZET(Unicorn @ 2007.07.05, 22:32) *

aznap én is ráérnék, pláne hidegesként.
amit én ismerek helyet (kaposváron kívül), az ettől a térségtől messze van, egy napba bőven nem fér bele, az ecsédi hidegvérűs lovarda, ott is fogadnának, ismerem a tulajt.
a kocsimban van akkor 3-4 hely (kombi, csak nem tudom, hogy ember is jönne-e szívesen), fényképezőgépet persze vinnék. úgyis kellene írni egy hideges cikket.
ha beférek a keretbe.

Gyere velünk, én meg megyek majd veled biggrin.gif

Hétvégén kitalálom a pontos útvonalat és megpróbálom lebeszélni a tulajokkal, hogy fogadnak e minket.

Gonoblin
Sziasztok.

Egy kérdésem lenne. Mivel akartok menni? Én esetleg Pest megyében (Cegléd, Abony stb.) tudnák egy-két hidegvérű mént, amelyeket lehet, hogy meg lehet nézni. Esetleg lebeszélném a tulajokkal.
kamilla
Szia!

Én is pest megyében lakok, gondoltam pesten lehetne a találka.
Az én autóm elég keveset eszik és 5-en is beférünk. (diesel berlingo)
Velem jön még egy barátunk, így mi ketten vagyunk kezdésnek.

Remélem jön Méz és Uni-is. Tehát egyenlőre ha jól számolom még egy emberke befér.

Méz küldött nekem támpontokat, de a kutyakiállítások miatt ,még nem volt időm összeszervezi. gmano.gif
Gonoblin
Szia kamilla!

Én is szívesen mennék. Pest az tökéletes lenne nekem is találkára. Ha beférek, akkor én is megyek, persze ez még függ az időponttól is.
kamilla
IDÉZET(Gonoblin @ 2007.07.08, 20:31) *

Szia kamilla!

Én is szívesen mennék. Pest az tökéletes lenne nekem is találkára. Ha beférek, akkor én is megyek, persze ez még függ az időponttól is.

Az időpont Aug.4.
Unicorn
kamilla, én is ajánlottam a kombimat biggrin.gif nissan primera.
valszeg jön dia01 is, ha minden igaz, ergo még egy hely foglalt. én effektíve pestről indulok.
kamilla, nem lehet, hogy kelleni fog mindkét kocsi? méz, te honnan jössz?
Méz
IDÉZET(Unicorn @ 2007.07.09, 08:55) *

valszeg jön dia01 is, ha minden igaz, ergo még egy hely foglalt. én effektíve pestről indulok.

Én Budáról, a XII.kerületből.
kamilla
IDÉZET(Unicorn @ 2007.07.09, 08:55) *

Akár még az is előfordulhat. biggrin.gif Én csak örülnék neki wink.gif

Az útvonalat leírom este, a megállókkal együtt.
kamilla
[/quote]

Szóval és tettel:

Indulás:
Budapestről- Balatonszölős- Nemesgulács-Hegymagas- Keszthely-Kisvásárhely-Pókaszepetk- Zalalövő.

Elméletileg a legoptimálisabban raktam össze. Ha így jó, elkezdhetünk bejelentkezni, hogy számítsanak ránk.
Méz
IDÉZET(kamilla @ 2007.07.11, 11:40) *

Szóval és tettel:

Indulás:
Budapestről- Balatonszölős- Nemesgulács-Hegymagas- Keszthely-Pókaszepetk- Zalalövő.

Elméletileg a legoptimálisabban raktam össze. Ha így jó, elkezdhetünk bejelentkezni, hogy számítsanak ránk.

A balatonszőlősi bejelentkezést megoldom. Illetve előbb megkérdezem, hogy ott vannak-e még a hidegvérűek, vagy azokat is utánaküldték Szőkéékhez Kisvásárhelyre.
Méz
Nah, telefonálgattam Szőlősre és Kisvásárhelyre.
Szőlősön 3 lovat lehet megnézni: Kareszt, Csillagot és a párhónapos Csillag-csikót. Oda bármikor tudunk menni.

Kisvásárhelyen van egy fedmén, a Szőke, Chany, és a Fáni. Na most hidaltam le. Mert mondta a fazon, hogy Chany már a Fánival együtt kocsizik Sümegen a Várnál. Magyarán bekocsizták. eek.gif frown.gif Ott meg lehet nézni. Sümeg és Kisvásárhely kocsival 10 percre van egymástól. Szőkéhez még nem "nyúltak", mert meg lett mondva, hogy vele én akarok foglalkozni. Ez korrekt legalább. Csak így is maradjon...
Itt az van, hogy amikor nagyjából ki tudjuk számítani, hogy mikor érünk oda, akkor fel kell hívni az illetőt.
Unicorn
gánton is vannak pöttyös hidegvérűek (nagy noriker hányaddal). az nincs messze pesttől, talán el tudom intézni, ha van rá érdeklődés.

kérdés - ez nem lesz sok hely? szimplán csak abból kiindulva, hogy ha tartani akarjuk a tervet, akkor valakinek keményen szólnia kell, ha vége a mókának. kaposváron például szerintem azzal a sok gyönyörűséggel sokág elmaszatolunk, gondolom, méz drabálkájánál is, már csak az ismerettség okán is.

eddig, akik jönnek rajtam (bp) kívül
- méz (bp)
- dia01 ( bp) (megerősítést még majd kérek, szerintem jön, anyukájától függ)
- zebra (?)
- gonoblin (bp)
- kami (bp)

valaki még? csak a helyek miatt.
Unicorn
én idén még nem voltam lent náluk, de minden tavasszal le szoktunk menni a barátnőmmel smile.gif múltkor akkor született pont egy csikó, édes volt biggrin.gif
kamilla
IDÉZET(Unicorn @ 2007.07.12, 21:39) *

gánton is vannak pöttyös hidegvérűek (nagy noriker hányaddal). az nincs messze pesttől, talán el tudom intézni, ha van rá érdeklődés.

kérdés - ez nem lesz sok hely? szimplán csak abból kiindulva, hogy ha tartani akarjuk a tervet, akkor valakinek keményen szólnia kell, ha vége a mókának. kaposváron például szerintem azzal a sok gyönyörűséggel sokág elmaszatolunk, gondolom, méz drabálkájánál is, már csak az ismerettség okán is.

eddig, akik jönnek rajtam (bp) kívül
- méz (bp)
- dia01 ( bp) (megerősítést még majd kérek, szerintem jön, anyukájától függ)
- zebra (?)
- gonoblin (bp)
- kami (bp)

valaki még? csak a helyek miatt.

Oké, akkor döntsük el hová megyünk, mert amit mi kinéztünk Mézzel, abban nem szerepel Kaposvár. wink.gif A kisebb helyeken egy-egy fed.mén van felállítva, gondolom ott nem fogunk órákat eltölteni. Hát nem kevés megállót szerkesztettem bele,de nagyjából mind útba esik.
Vehetjük rövidebbre is a távot, de az tuti, hogy reggel 8 felé, érinteni kéne az első pontot. biggrin.gif
Én magamon kívül valószínű, hogy viszek még egy érdeklődőt, úgyhogy hajrá,hajrá...

Melyik újság foglalkozna a Hidegvérüekkel?
Unicorn
a pegi smile.gif rám van bízva, miről írok. most van egy shire-cikk benne, a következő a noriker lesz valszeg. ahhoz legalább van modellem gmano.gif meg már sokat fotóztam, bár ménesbe még nem sikerült eljutnom.

kaposvár... ha kihagyjuk, sok lovat hagyunk ki, de azt is meg lehet érteni, amennyi idő oda lejutni, azt tölthetjük más lovak megnézésével is. te vagy az útvonalfelelős, én majd az ostort csattogtatnám inkább biggrin.gif

nekem úgyis beszélnem kell hidegvérűsökkel, osztrák shire-tenyésztővel beszélgettünk jövő évi hidegvérű-programokról, esetleg nálunk is, aztán ahhoz piacot kell kutatnom.
Zebrabara
Engem ne számoljatok be a csapatba, nagy eséllyel csak a zalalövői megálló erejéig csapódnék hozzátok.
kamilla
Ok, akkor te csattogtatod az ostort és minket is, hogy haladjunk.

Remélem belefér még az időnkbe, hogy megálljunk ebédelni egy hangulatos csárdánál. ÚÚÚtálok szendvicset csinálni biggrin.gif
Zebrabara
Voltam lent hétvégén Zalalövőn, beszéltem Horváth Lacival.
Említettem neki, hogy aug. 4.-én látogatókat kap egy csapat fiatal hölgy személyében (amire határozottan felcsillant a szeme biggrin.gif ), de fogalma sem volt a dologról, ezek szerint a kedves neje még nem szólt neki. smile.gif Mindegy, mostmár tudja. cool.gif
(Jó nagyot nőttek a csikók! angel.gif )
kamilla
IDÉZET(Zebrabara @ 2007.07.16, 08:15) *

Voltam lent hétvégén Zalalövőn, beszéltem Horváth Lacival.
Említettem neki, hogy aug. 4.-én látogatókat kap egy csapat fiatal hölgy személyében (amire határozottan felcsillant a szeme biggrin.gif ), de fogalma sem volt a dologról, ezek szerint a kedves neje még nem szólt neki. smile.gif Mindegy, mostmár tudja. cool.gif
(Jó nagyot nőttek a csikók! angel.gif )

Szia!

Köszönjük!!
Gondoltam ,hogy valami keveredés van, mert még nem kaptam választ a levelemre.
Hétvégén nem akartam zavarni, de azért felhívom, hogy tőlünk is hallja e remek hírt! biggrin.gif

kamilla
Sziasztok!

Akit tudtam elértem telefonon, tehát Keszthelyen, Hegymagason és Zalalövőn szeretettel várnak minket.

wink.gif
Eva
Beférek még valakihez? Mennék én is biggrin.gif
kamilla
IDÉZET(Eva @ 2007.07.20, 12:06) *

Beférek még valakihez? Mennék én is biggrin.gif

Persze, üdv a csapatban biggrin.gif
Ez fórumunk egyszerűsített külsővel rendelkező minimalista változata. A teljes, képeket és több információt tartalamazó verzió megtekintéséhez kérjükkattints ide.
Invision Power Board © 2001-2010 Invision Power Services, Inc.