IDÉZET(Csinibaba @ 2009.12.03, 11:04)

Sziasztok!
Erdeklődni szeretnék,tudtok-e valahol olyan helyet,ahol hidegvérű lovon lovagoltatást vállalnak, vagy legalább ki lehetne próbálni, milyen érzés. Tavasszal szeretnénk a félvér kancánk mellé egy abszoltue hobbilovat venni a férjemnek. Sokat gondolkodtunk, hogy milyet, itt sok jót olvastam a hidegvérűekről, mivel a férjem kb 100 kg, egy vékony, ideges telivér nem éppen neki való. Itt a környéken (Miskolc) nem tudok olyan helyet, ahol lovagolható hidegvérűt tartanának,de mindeképpen szeretnénk kipróbálni. Szóval ha tudtok esetleg segíteni, vagy akár lebeszélni az ötletemről, irjatok!
Na hát itt lebeszélni azt nem fognak.

Bár a vékony ideges telivérek,csodálatos módon tudnak megnyugodni a súlyom alatt.
Az enyémen pl.lehetne,de helyileg kicsit kiesik.
Én amikor megvettem,nagyon sokat foglalkoztam a dologgal.Elkerültem pl.Hortra is,ott lehetett lovagolni hidegvérűn.Ahogy én tudom elköltöztek onnan.De ami a jó hír,hogy Miskolc felé,a rossz,hogy nem tudom pontosan hova.
Egyébként,nyugodtan állíthatom,hogy egészen biztosak lehettek,hobbilónak tökéletes választás.
Magam is hasonló súlyban vagyok,és azt mondom mindig,ha "kinövöm" majd hajtani fogok.