IDÉZET(Unicorn @ 2009.04.20, 21:31)

bárcsak legalább a szövetség utánanézne a saját ménjeinek meg belátná, hogy egy marék lelkes ember tud tenni a fajtáért, mert mi is ezeket a dögöket szeretjük... szájhagyomány, az. 2009ben.
Ezt sose fogják belátni:
1. kiderülne, hogy lehet jobban csinálni,
2. kiderülne mennyire nagyok a hiányosságok,
3. kiderülne, hogy elrepült az idő és lám itt az internet,
4. kiderülne, hogy a hülye kislányok, akik lovagolni akarják a hidegeket, nem is olyan hülyék,
5. de a legnagyobb baj, hogy NŐBŐL vagyunk.
....aztán majd magkapod mint én a tenyészszemlém, hogy ne legyek nagyon válogatós mének tekintetében, mert tudja kislány ( az illető kb 15 évvel volt idősebb) mit mondanak a válogatós nőkről?
- Én azt hiszem maradok válogatós, mint igénytelen.

Mézzel beszélgettünk róla ,hogy lekéne menni a közgyűlésre, amit mondjuk illene valahová középtájra tenni, hamár országos egyesületről beszélünk. Kíváncsi lettem volna az arcokra, ha bájos fórumos csapatunk beballag eme rendezvényre.
Amúgy Sári apja elméletileg elpusztult már vagy 2éve. Ettől függetlenül Méz megtalálta egy ménkatalógusban. Fel is hívtam az illetőt, aki közölte sose volt lovuk, úgyhogy fogalma sincs hogyan került ő oda.
Most felszívtam magamat és megpróbálom kikérni Sári papírját és direkt elküldöm a 2000.-Ftos tagdíjat. Csak rájuk tukmálom a pénzemet, hamár meghívót küldenek.
Ma meg elfaxolok egy levelet, ( mert a vezetékes át van állítva ) amit elolvasva, tuti fel fognak hívni megint, hogy lebeszéljenek a tagságról.