Súgó - Keresés - Felhasználók - Naptár
Teljes verzió: Kabardini lovak
Lóbarátok fórumai > Lovas fórumok > Lófajták
Gyula
Udv!

Ha tudnátok segíteni, hogy Magyarorszagon hol lehet kabardini vagy karabahi lovat venni/erdeklődni.
A www.kocsicsarda.hu ismerem, azon kívül van-e valahol még ez a lófajta?
Esetleg címet, telefont tud-e valaki?

Koszi!

Üdv!
Gyula

[ Március 13, 2004, 23:45: Az üzenetet átszerkesztette: Aniko ]
lovasember
Talán Soltszentimrén lehet.
Amira
Hirdetésben már láttam olyat, h külföldi kapcsolatokkal rendelkező ember beszerezne kérésre lovat pl Németországból. Én nem tudok olyan fajtáról amit Németországban ne tenyésztenének, úgyhogy érdemes nézegetni a hirdetéseket és megkeresni ez(eke)t az ember(eke)t.
lovasember
Németországban valóban van ilyen tenyészet,hogy mi modon lehet behozni azt nem tudom.
Engem is érdekelne.
Gyula sikerült azota beszerezni egy ilyen lovat?
Mahóca
Kedves Érdeklődők!
Ahogy Ahal-Tekék, úgy Kabardini lovak is vannak Varbón. Sőt, két kanca vemhes is szintén kabardini méntől. Ha valaki Németországból kíván behozni, nosza! Amióta EU tagország vagyunk, a lóval a határon meg sem kell állni. ( persze lóútlevél azért kell)
Üdv,
Mahóca
lovasember
Egy jó oldal...

http://www.kabardians.com/
KisbérisDíjlovas
IDÉZET(Mahóca @ 2007.12.03, 13:50) *

Kedves Érdeklődők!
Ahogy Ahal-Tekék, úgy Kabardini lovak is vannak Varbón. Sőt, két kanca vemhes is szintén kabardini méntől. Ha valaki Németországból kíván behozni, nosza! Amióta EU tagország vagyunk, a lóval a határon meg sem kell állni. ( persze lóútlevél azért kell)
Üdv,
Mahóca

rockon.gif rockon.gif rockon.gif rockon.gif
Ez fórumunk egyszerűsített külsővel rendelkező minimalista változata. A teljes, képeket és több információt tartalamazó verzió megtekintéséhez kérjükkattints ide.
Invision Power Board © 2001-2010 Invision Power Services, Inc.