Eleg sokfele allat megjelent a forumon, de miert nem ir senki a mongol futoegerekrol?
Nevukkel ellentetben inkabb horcsogszeruek, termmeszetesen imadnak futni, nalunk ok 1.5-2 oraig az eloszobaban rohangalhatnak.
Eszmeletlen tiszta kis allatok, 2 ketrec van szamukra osszenyitva, amit omaguk ugy alakitottak ki, hogy az egyikben csak alszanak (PZS, forgacs, a masikban megy a kaki/pisi (egy helyre!!) es a kajcsi.
A lanyok teljesen szelidek, a fiuk vadocabbak, legalabbis a ketrecben nem szeretik a piszkalast. Odakint ok is nyuzhatoak.
Volt egy egerem, aki felmaszott a heverore hozzam es a vallam alatt aludt amig tanultam.
Szinuk teljesen vegyes, nalunk olt mar a leggyakoribb homokszinu feher pocival, most egy koromfekete Desperado van feher nyakkendovel es egy vilagos kekes szurkes rubin szemu Szoszmosz.
Roviden ennyi..
Hireket, kerdesekt varok akar privatban is, 4 eves tapasztalattal rendelkezem, sajnos beleertve a betegseget es kezeleseket is.
Bár nem vagyok teljesen tisztában a kérdéssel, hogy ezek futó, vagy ugróegerek-e... Na mindegy, mert igazából azt se tudom, hogy mongol- vagy mexikóiak-e