Ugrás a tartalmakhoz

Fotó

Lovas filmek

• Please log in to reply
950 válasz a témához

#601 Lilu

Lilu

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 221 hozzászólás

Közzétéve 2008 november 17. - 20:26

Sziasztok! Nekem van Flickám, magyar felirattal. Cserében benne lennék, Parelli és hasonló jellegû filmekre :)

#602 mercédes

mercédes

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 204 hozzászólás

Közzétéve 2008 november 19. - 10:08

Látta valaki a "Nyári vakáció"-t ? kb 15 éve ment a tevében, akkor azért vettem fel, mert egy Cliff Richard -film cime is ez. kiderült, hogy egy jó kis lovas film, benne egy izabella fakó csõdivel (innen a mániám). a sztori: gyerekek mennek nyaralni a francia papához, és minden nyáron kiválaszthatnak egy lovat a papi ménesébõl, "akit" aztán belovagolnak. (kinek sikerül elõbb...)konfliktusok, stb. a film sztem jó, nem gagyi, szép lovakkal. VHS-en van meg, jó lenne dvd-n is, és szivesen megosztanám másokkal, aki kiváncsi rá.

Szia!

Engem nagyon érdekelne ez a film,barátnõm nagy kedvence volt,de valami költözés folytán elvesztette,kapná karácsonyra,hogy tudnám ezt veled "megboltozni?

Lovasok címû film valakinek dvd-n?

#603 Lótuszvirág

Lótuszvirág

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 4.260 hozzászólás

Közzétéve 2008 november 19. - 10:13

Jelentkeznék :D

#604 mercédes

mercédes

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 204 hozzászólás

Közzétéve 2008 november 19. - 10:20

Bocsi,keresem én is a Lovasokat :-))))))

#605 Kistáltos

Kistáltos

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 8.053 hozzászólás

Közzétéve 2008 november 19. - 12:56

nem igazán sikerült még mindig az átirás, pegig sürget a dolog. Kazin meg volt az elsõ lószépségverseny a Kecskeméti Katona J. szinházban is. Tegnap beáztatódott vizbe...még száritgatom, de szerintem kimult...

#606 maxika2004

maxika2004

Új vendég

• Fórumtag
  • 3 hozzászólás

Közzétéve 2008 november 26. - 2:37

Sziasztok ! Lanyomat szeretnem meglepni par lovas filmmel-dvd-vel Ha valakinek lenne, es irna par cimet, a lovas etudok erdekelne nagyon.... nagyon halas lennek, es biztos meg tudnank egyezni ! maxika2004@yahoo.com Elore is koszonom !

Edited by maxika2004, 2008 november 26. - 3:25.

#607 kátyus

kátyus

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.487 hozzászólás

Közzétéve 2008 november 26. - 15:37

A fagyos folyó lovasa címmel filmsorozat kezdõdött az m1-en. Minden nap 12.20-kor van. Elsõ rész nagyon tetszett! :yeah:

#608 Szehmet

Szehmet

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.201 hozzászólás

Közzétéve 2008 november 29. - 18:17

[quote name='kistaltospk' date='2008.11.19, 12:56' post='651039'] nem igazán sikerült még mindig az átirás, pegig sürget a dolog. Kazin meg volt az elsõ lószépségverseny a Kecskeméti Katona J. szinházban is. Tegnap beáztatódott vizbe...még száritgatom, de szerintem kimult...

Anno mi is voltunk a lószépségversenyen egy fekete ménnel(Monte Carlo).Második lett a sportló-kategóriában.Még most is megvan,20 éves.Sajna,képet nem tudok feltenni,mert megint szívat a képfeltöltés.hu. :(

#609 Kistáltos

Kistáltos

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 8.053 hozzászólás

Közzétéve 2008 december 1. - 12:58

Igen, nagyon szép volt!!!az egyik kedvenc, az izabella után. na meg az arabok...Próbálkozz, kiváncsi lennék, hogy néz ki most.

Edited by kistaltospk, 2008 december 1. - 12:59.

#610 Szehmet

Szehmet

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.201 hozzászólás

Közzétéve 2008 december 1. - 18:34

[quote name='kistaltospk' date='2008.12.01, 12:58' post='654737'] Igen, nagyon szép volt!!!az egyik kedvenc, az izabella után. na meg az arabok...Próbálkozz, kiváncsi lennék, hogy néz ki most.

Most már annyira szívat,hogy fel sem tudok menni rá. :hupp: Ha meg akarod nézni,a picasaweb.google.hu/szehmet oldalon tudod,a lovak albumban.Õ az egyedüli fekete ló ott. :)
Már feltett képeimre is azt mondj itt a fórumon,hogy IBF kép.Tudja valaki,hogy mit jelent :confused:
Pedig egy normál méretû képet is sikerült feltennem az Arab telivérekhez,és most az sincs ott.... :(

#611 Szehmet

Szehmet

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.201 hozzászólás

Közzétéve 2008 december 2. - 6:28

Na,sikerült,a méret is normális.Hurrááááááá!!!!!!!! :yeah:

Posted Image

#612 Timsel

Timsel

Új vendég

• Fórumtag
  • 16 hozzászólás

Közzétéve 2008 december 6. - 13:14

Valaki tudja esetleg annak a filmnek a címét aminek összesen két szereplõje van, egy indián és egy ló? Egy "lovas Öreg halász és a tenger" történet.

#613 Kistáltos

Kistáltos

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 8.053 hozzászólás

Közzétéve 2008 december 14. - 0:31

Szehmet, ez a paci még öregen is jól néz ki. De ott, amikor csillogott-villogott! Köszi a képet. Mindenkinek, akit érdekel: sikerült a Nyári vakációt dvd-re rakni, a minõség nem extra, mert kb 15 éves kaziról raktuk át, de nézhetõ. akit érdekel, magánban kérek cimeket, hova küldjem.

#614 Szehmet

Szehmet

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.201 hozzászólás

Közzétéve 2008 december 14. - 9:00

Szehmet, ez a paci még öregen is jól néz ki. De ott, amikor csillogott-villogott! Köszi a képet.
.

Szívesen :rolleyes:
Hát,igen.De ott aztán" éjjel-nappal"suvickoltuk,hogy csillogjon.Most meg csak nyugdíjasként éldegél.Azért,nyáron,mikor megfürdetjük,ugyanúgy csillog.De az csak addig tart,amíg vissza nem engedjük a karámba :)

#615 haha

haha

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.050 hozzászólás

Közzétéve 2008 december 19. - 12:00

Látta valaki a "Nyári vakáció"-t ? kb 15 éve ment a tevében, akkor azért vettem fel, mert egy Cliff Richard -film cime is ez. kiderült, hogy egy jó kis lovas film, benne egy izabella fakó csődivel (innen a mániám). a sztori: gyerekek mennek nyaralni a francia papához, és minden nyáron kiválaszthatnak egy lovat a papi méneséből, "akit" aztán belovagolnak. (kinek sikerül előbb...)konfliktusok, stb. a film sztem jó, nem gagyi, szép lovakkal. VHS-en van meg, jó lenne dvd-n is, és szivesen megosztanám másokkal, aki kiváncsi rá.

Szia! engem is érdekelne.... :ang: majd írj magáánüzit pls ha fenn vagy és megbeszéljük. :)

Edited by haha, 2008 december 19. - 12:02.

#616 Kistáltos

Kistáltos

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 8.053 hozzászólás

Közzétéve 2008 december 22. - 21:39

Elküldtem a filmet, akiktõl kaptam cimet. Nem utánvéttel, mert akkor rögtön a duplájánál is több lett az ára, annyit meg nem ér , szerintem. Irjatok, ha megkaptátok (és nézhetõ volt :gm: ). Ha van valami lovasfilmetek cserébe, megköszönöm.

#617 Sztimcsi

Sztimcsi

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 260 hozzászólás

Közzétéve 2008 december 22. - 23:06

Sziasztok! Akit érdekel M1 dec. 27. szombaton Cadre Noir lovasbemutató lesz 17:15 - 19:00-ig Ha olyan lesz mint amit nálunk adtak elõ érdemes megnézni!!!

#618 Kistáltos

Kistáltos

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 8.053 hozzászólás

Közzétéve 2008 december 23. - 0:25

de jó, hogy beirtad! Most néztem meg a müsort, és nem vettem észre.

#619 Vessy

Vessy

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 809 hozzászólás

Közzétéve 2008 december 23. - 9:21

Sziasztok!

Akit érdekel
M1 dec. 27. szombaton Cadre Noir lovasbemutató lesz 17:15 - 19:00-ig
Ha olyan lesz mint amit nálunk adtak elõ érdemes megnézni!!!

Szerintem elég valószínû, hogy az itteni felvételekt fogják leadni! ;) :kir:

#620 tötõ Zsó

tötõ Zsó

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 12.966 hozzászólás

Közzétéve 2008 december 24. - 20:21

Ez a pata-csata mekkora gagyi :rolleyes:

#621 Szehmet

Szehmet

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.201 hozzászólás

Közzétéve 2008 december 24. - 20:41

Én is azt nézem,megvan dvd-n is.Miért tartod gagyinak?Ne lovas szemmel nézd. :eek: A szöveg baromi jó,fõleg Szutyok és Mocsok.Az eredeti színészek,akik szinkronizálták az állatokat,õk is nagyon élvezték.(Dustin Hoffmann,Whoopi Goldberg stb)Az extrákban még azt is elmondják,hogyan tanították az állatokat,és igazi a zebra,akin lovagolnak,nem befestett ló.Nekem tetszik,könnyed,laza,és tanulságos.

#622 rider

rider

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 195 hozzászólás

Közzétéve 2008 december 25. - 11:52

December 27. (szombat): HBO 18:25 - Flicka (Januárban még fogják párszor ismételni.)

#623 Rosinante

Rosinante

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 7.081 hozzászólás

Közzétéve 2008 december 26. - 19:28

Tök véletlenül vettem észre, de hátha mást is érdekel: m1, 23.50-tõl James Herriot "Állatorvosi pályám kezdetén" címû könyvébõl készült film. :yeah:

#624 Sztimcsi

Sztimcsi

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 260 hozzászólás

Közzétéve 2008 december 26. - 20:10

Tök véletlenül vettem észre, de hátha mást is érdekel: m1, 23.50-tõl James Herriot "Állatorvosi pályám kezdetén" címû könyvébõl készült film. :yeah:

Szia!

De hányadikán?
Én a heti tv újságot néztem de ebbe nincs?

#625 Rosinante

Rosinante

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 7.081 hozzászólás

Közzétéve 2008 december 26. - 23:10

Ma lesz, praktikusan "Az élet dicsérete" címmel. :rolleyes: Nem véletlen, hogy véletlenül vettem észre. :gm:

#626 Lilu

Lilu

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 221 hozzászólás

Közzétéve 2008 december 26. - 23:12

Ma reggel láttam a TV2-n a Fenyvesvölgyi kalandok címû ausztrál lovas sorozatot. Az 5 perc alapján, amit láttam elõle, elég gagyinak tûnt, jót mosolyogtam a történeten, de hátha valakit érdekel :)

#627 skatya

skatya

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 810 hozzászólás

Közzétéve 2008 december 26. - 23:20

Kíváncsi vagyok rá, mert olvastam a könyve(ke)t tõle... igaz már egy betûre nem emlékszem.... de van még fél órám átlapozni :)

#628 Rosinante

Rosinante

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 7.081 hozzászólás

Közzétéve 2008 december 26. - 23:31

"Ukádik, csúnyán ukádik", meg az emberevõ szenesló, meg a keresztlány palotapincsi, megamegamega... :D Ezer éve olvastam, de most sorra jutnak az eszembe a jelenetek, és nagyon kiváncsi vagyok, hogy filmen milyen lesz. Sajnos ötletem sincs, hogy hol van a könyv (azon kívül, hogy 140 km-rel arrébb...), de arra emlékszem, hogy a lovas részeket gondosan kijegyzeteltem az elejére (oldalszám + betegség), hátha kell majd. :D

#629 skatya

skatya

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 810 hozzászólás

Közzétéve 2008 december 27. - 23:48

Hát nekem 2 könyv van, szerintem ami alapján ez készült, azt olvastam, de a másik címe "Az élet dícsérete"... Abban már megvan az elején a feleség(ebbe csak beleolvasgattam)... Hát megkapta ezt a címet. Node mindegy, nekem teccett :) Végre nem amcsi akciófilm. Felüdülés volt igazán káromkodásmentes filmet nézni!!!

#630 csacsacsa

csacsacsa

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 433 hozzászólás

Közzétéve 2008 december 28. - 0:05

Én 3 részrõl tudok :) Egy régi kiadás szerint: Egy állatorvos törénetei 1-2-3 Kicsit újabb: Az állatrovos is ember, Az állatorvos is nõs ember, A repülõ állatorvos. Nagy kedvenc, sajnos nincs meg, de ami késik... :)

#631 Kistáltos

Kistáltos

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 8.053 hozzászólás

Közzétéve 2008 december 28. - 8:34

Nincs valakinek tök véletlenül kettõ (per darab- eladási szándékkal)?Netán kölcsön? Bár tudom, magamból kiindulva nem szivesen adok könyvet kölcsön, de hátha valaki? Vagy tudnátok ötletet adni, hogyan juthatnék hozzá? A Bookline antikvárban nézegetem idõnként, még nem tünt fel. Nekem csak egy rész van, de rongyosra olvastam.

#632 csacsacsa

csacsacsa

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 433 hozzászólás

Közzétéve 2008 december 28. - 8:40

Én pont tegnap néztem bookline-on, és a 2. és a 3. meg van ott, az elsõ meg itt

#633 tötõ Zsó

tötõ Zsó

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 12.966 hozzászólás

Közzétéve 2008 december 29. - 21:29

A SUTTOGÓ, M2, MMOOST!!!! (amúgy hihetetlen hogy még mindig (kb negyedjére látom :D) kiráz a hideg egy-két résznél)

#634 Kistáltos

Kistáltos

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 8.053 hozzászólás

Közzétéve 2008 december 29. - 22:09

köszi :yeah: érdekes, tegnap kerestem rá a bookline-on, minden formában , és nem dobta ki... :eek:

Edited by kistaltospk, 2008 december 29. - 22:15.

#635 Mackó

Mackó

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 4.168 hozzászólás

Közzétéve 2008 december 29. - 23:52

Bocs, hogy beleszólok, de az Alexandra.hu-n is megvan az összes könyve 20% kedvezménnyel!

#636 Bazsi5678

Bazsi5678

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 538 hozzászólás

Közzétéve 2008 december 30. - 11:35

A SUTTOGÓ, M2, MMOOST!!!!

(amúgy hihetetlen hogy még mindig (kb negyedjére látom :D) kiráz a hideg egy-két résznél)

Épp a film elõtt egy két nappal fejeztem be a könyv olvasását. Hát....a könyv sokkal jobb, néha zavart is egy kicsit, hogy elég sok minden nem úgy van mint a könyvben. Például a vége, meg a baleset se úgy van ahogy a filmbe volt. De hát általában így van ezzel az ember, hogyha elolvasta a könyvet akkor nem tetszik neki annyira a film. Egyébként nekem is tetszik a film, egy két részt leszámítva, amit csak lovas ember vehet észre.
A Lovasok címû könyvbõl nem készült véletlenül film? Mondjuk lehet nem is baj ha nem,mert a könyvet nagyon szeretem.

#637 Kistáltos

Kistáltos

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 8.053 hozzászólás

Közzétéve 2008 december 30. - 17:58

Bocs, hogy beleszólok, de az Alexandra.hu-n is megvan az összes könyve 20% kedvezménnyel!

köszi! igaz, hogy megrendeltem azonnyomban a bookin, de ide is benézek!!!

#638 Katica431

Katica431

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 877 hozzászólás

Közzétéve 2008 december 31. - 13:04

A Lovasok címû könyvbõl nem készült véletlenül film? Mondjuk lehet nem is baj ha nem,mert a könyvet nagyon szeretem.

de...

Kistáltosnak és Bartorsinak millió-millió köszönet és örök hála :gm: :gm: :gm: ;)

#639 Shába

Shába

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.647 hozzászólás

Közzétéve 2009 január 1. - 18:16

" Vadlovakat kergetve " most az m2-n, még 18:45-ig.

#640 LLotti

LLotti

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.028 hozzászólás

Közzétéve 2009 január 1. - 19:00

És a Lovasokat valaki meg tudná nekem írni? :ang: